VPN-leverandører og deres bruk av falske (virtuelle) servere

Når jeg dykker dypere inn i VPN-tjenestens tekniske egenskaper for å bedømme deres autentisitet, ender jeg opp med å være ujevn på lagene med kompleksiteter som følger etter. Noen ganger virker det uvirkelig.

Hvis brukere ikke passer på VPN-blokker eller Internett-fiendtlige jurisdiksjoner, må de være på vakt mot invasive loggingsregler og WebRTC / DNS / IP-adresselekkasjer.

Nå må du til og med holde forsvaret oppe for leverandører som bruker FAKE-serverplasseringer. Ja, det er en ting for, dessverre. Selvfølgelig, jo mer du vet, jo bedre.

Dette er grunnen til at BestVPN.co har samarbeidet tett med IT- og nettverkseksperter for å svare på spørsmål fra brukerne, som vil vite hva’er den beste VPN-tjenesten, og hvilken som ikke er risikofylt å bruke.

I lys av dette har jeg laget denne grundige veiledningen angående “Falske VPN-serverplasseringer” referert til som “Virtuelle servere” av tilbydere på markedet. Håper det svarer på alle spørsmålene dine!

Contents

Beste VPN-servere

 1. Er det ille at VPN-tjenester bruker virtuelle servere?
 2. Hvorfor bruker VPN-leverandører disse falske serverne?
 3. Testing av VPN-leverandører og serverplasseringene deres
 4. Leverandører som bruker virtuelle steder

Hva er virtuelle VPN-serverplasseringer?

Noen tilbydere på markedet er kanskje ikke akkurat ærlige om deres tjenestetilbud. De hevder å tilby fysiske servere på forskjellige steder, men noen av dem er faktisk virtuelle.

Dette betyr at du kobler deg til en server som er lokalisert i ett land, men du mottar en IP-adresse fra en som er tilordnet til et annet land. For eksempel kan en server i Kina faktisk komme fra USA.

Du får en kinesisk IP-adresse, men sporingsveien indikerer forbindelsesrutingen fra en server i USA. Dette får en til å undre seg: har VPN-er faktisk servere på eksotiske steder?

I mange tilfeller er svaret nei, spesielt for gratis VPN-svindler. Imidlertid fant jeg mange premium-tjenester skyldige i det samme, som jeg vil diskutere om nedenfor med reelle eksempler.

Er det dårlig at tjenestene bruker virtuelle VPN-virtuelle lokasjoner?

Det er en grunn til at jeg ringer disse virtuelle serverne “forfalskning”. De er dårlige, da dataene dine går gjennom servere i forskjellige deler av verden, før de når det endelige målet.

Hva er å si at disse virtuelle serverne er sikre mot nettkriminelle, hemmelige etterretningsbyråer eller opphavsrettslige krenkere? Det er ingen garanti!

En server kan være lokalisert i en FVEY-jurisdiksjon

Et enkelt sporingsverktøy kan indikere hvor IP-en stammer fra, og du kan deretter grave litt dypere for å finne datasenteret for den aktuelle IP-adressen.

Basert på testene mine, kommer de fleste virtuelle lokasjoner fra datasentre i 5, 9 og 14 øyne jurisdiksjoner, som driver sine egne tjenester og selger bare metall eller virtuelle servere..

Dette er utrolig alarmerende, som land merket som “Internett-fiender” pålegger obligatorisk praksis for dataoppbevaring for Internett-leverandører, telekomleverandører og datasentre.

Som et resultat, selv om du prøver å unngå å gi tilgang til dine private data i disse landene, kan det ende opp med å rute fra en server som er til stede i FVEY, som lagrer sesjons- / aktivitetslogger.

Brukere kan motta dårlige hastigheter på grunn av serveravstand

Når du kobler til en falsk (virtuell) server, kan du forvente en enorm reduksjon i ytelse og hastigheter. Dette er fordi den faktiske serveren også kan være langt borte fra stedet du er tilkoblet.

Når jeg for eksempel koblet til en pakistansk server med VyprVPN, er en sporingsvei som identifiserte den virkelige serveren faktisk basert i Israel. Det er ganske mye avstand å dekke.

Denne avstanden gjør forskjellen mellom en VPN-tilkobling som er rask, stabil og konsistent i forhold til en som er uregelmessig og forårsaker mange tilkoblingsproblemer.

Kunder betaler bare for abonnement for å få tilgang til falske servere

Tilbyderne kan bruke sterk markedsføring for å selge ideen om personvern på falske (virtuelle) steder, men sannheten forblir konstant: kunder får ikke de sanne VPN-serverplasseringene de har betalt for.

Når du registrerer deg for en VPN-tjeneste og kobler til en bestemt server, er det bare rimelig at du tror serveren er basert i det aktuelle landet.

Så VPN-leverandører som faktisk lyver om den virkelige plasseringen til en SERVER er et enormt svik av tillit, og du bør holde dem ansvarlige for det, spesielt hvis de hevder at serverne deres er bare metall!

Hvorfor bruker VPN-leverandører disse falske serverne?

Ikke mange tilbydere røper at de bruker fiktive steder. De fleste hevder å bruke bare metall-servere for å oppfylle kravene til geo-spoofing fra kundene.

Dette varierer imidlertid avhengig av leverandøren. Noen er for eksempel ærlige om å bruke virtuelle steder, dvs. ExpressVPN, PureVPN, VyprVPN og Hide My Ass.

Etter å ha gjennomgått og testet serverne deres, ble jeg kjent med at bruk av slike falske servere er ganske gunstig for leverandørene. Nedenfor er noen grunner til hvordan:

Kostnadseffektivt – sparer mye penger

Den første og viktigste grunnen til at leverandører investerer i virtuelle steder, er å spare penger. Kostnadene for bare metall-servere kan være ganske dyre, spesielt hvis du trenger dem flere steder.

Som et resultat outsource VPN-leverandører til datasentre i forskjellige land og kjøper planer for virtuelle servere. Å bruke en server for å få tilgang til en rekke falske steder reduserer kostnadene betydelig.

Å drive VPN i seg selv er ganske dyrt, siden leverandører må betale for appoppdateringer / utvikling, teknisk support, serverutvidelse, etc. Så hvilken leverandør vil ikke ønske å spare penger?

Markedsføring av gimmick – flere servere = høy appell

Mange tilbydere kan benekte dette, men de kjøper falske (virtuelle) servere for å redusere kostnadene for å få et løft i troverdigheten og få flere kunder. Igjen, dette er et svik av din tillit.

  Hvordan omgå geo-blokkering og begrensninger for innhold

Hvis en leverandør bruker falske steder, bør de være ærlige om det, ligner ExpressVPN – som til og med viser alle 3% av virtuelle servere (som representerer 1% av den totale trafikken).

Ellers er reklame for mange VPN-serverplasseringer bare en markedsføringstaktikk for å gjøre produktet mer attraktivt for netizens, noe som vil ende opp med å selge flere VPN-abonnementer.

Kundeforespørsler – servere i vanskelige steder!

Det er ikke nødvendig at enhver leverandør som investerer i virtuelle steder blir ansett som skyggefull. Etter å ha lært mer om varierte landlover, innså jeg at det er en tøff oppgave å få servere.

Kunder ber leverandører hele tiden om å implementere servere i land med tøffe internett lover som Iran, Irak, Tyrkia, Bangladesh, UAE, Egypt, Russland og Kina.

Hvis en leverandør ikke kan få tilgang til en god server, gir de en virtuell serverplassering for å gi kundene en IP-adresse i ønsket endepunkt lokalitet. Dette er hva ExpressVPN har å si:

ExpressVPN har strenge standarder for servere for å sikre at du er i stand til å koble deg sammen sikkert, pålitelig og i jevn hastighet. I noen land kan det være vanskelig å finne servere som oppfyller disse kvalifikasjonene. Virtuelle VPN-serverplasseringer gjør det mulig for deg å koble deg til slike land, samtidig som du gir tilkoblingskvaliteten du forventer fra ExpressVPN.

Testing av leverandører og deres VPN-serverplasseringer

Med så mye usikkerhet angående fysiske og virtuelle servere, er det bare lurt at brukere gjennomfører en skikkelig test for å bestemme sannheten. Jeg gjorde det samme, og resultatene var fascinerende!

Jeg vil liste opp noen leverandører nedenfor som har kjente virtuelle steder, samtidig som jeg vil avsløre resultatene for faktiske fysiske servere. For hver VPN brukte jeg fire forskjellige verktøy for å bekrefte sanne steder:

 1. Ping Test Tool fra CA App Synthetic Monitor
 2. Traceroute-verktøyet fra CA App Synthetic Monitor
 3. BGP Toolkit fra Hurricane Electric Services
 4. Command Prompt Tool a.k.a. CMD på Windows 1

For å forstå hvordan jeg bruker disse verktøyene i forbindelse med, har jeg fremhevet testprosessen i trinn nedenfor. Du kan følge de samme instruksjonene for å gjennomføre dine egne servertester for forskjellige VPN-er.

Trinn 1: Pinge serveren til 90 forskjellige steder

Prosessen består i å først teste en server via pingverktøyet. Den har over 90 forskjellige verdensomspennende lokasjoner, noe som gjør det enklere å analysere tur-retur-tid (RTT) i forskjellige land og byer. Jo lavere tid (ms), jo nærmere serveren.

For eksempel, si at jeg testet en server lokalisert i UAE. Tiden (ms) under ping-testen skal vise en lavere RTT for byer i nærheten som Dubai, Sharjah eller Abu Dhabi. Imidlertid har det i virkeligheten en tendens til å være mye høyere i forhold til et sted helt langt borte, i USA.

Hvis RTT-tiden er lav for USA, men høyere for UAE-stedet selv – kan du bestemme at serveren er basert et sted i USA, og du bare har tilgang til en IP-adresse med endepunktdestinasjonen til UAE. Du bruker en VIRTUAL server.

Trinn 2: Spore serveren via ASM og CMD

For å bekrefte disse funnene, er neste trinn å bruke traceroute-verktøyet. Dette gjør det mulig for brukere å måle avstanden langs nettverket til den endelige serveren. For eksempel viser en traceroute til UAE VPN-serveren er 20ms unna, noe som betyr at den ligger langt unna.

Imidlertid, hvis det bare var 2 ms unna, kan du få et tydelig glimt av at serveren faktisk er basert i UAE. Det er her CMD “tracert” kommer godt med, slik at du kan finne ut hvor tilkoblingen begynner før du pinger til IP-adressen til sluttpunktet.

Trinn 3: Kontrollere IP-adressen og dens datasenterplassering

Nå tar jeg bare IP-en og limer den deretter inn i BGP-verktøyet fra Hurricane Electric Services, som er en katalog med IP-adresser delt på Internett-leverandører rundt om i verden..

Hvis IP-adressen avslører at datasenteret er basert i USA, kan du bekrefte at du bruker en FAKE UAE SERVER. Dette betyr ikke at du har problemer med å fjerne blokkering av nettsteder som er basert i UAE.

Leverandører som bruker virtuelle steder

  1. VyprVPN-serverplasseringer
  2. ExpressVPN-serverplasseringer
  3. Surfshark Server Locations
  4. HideMyAss-serverplasseringer
  5. PureVPN-serverplasseringer

VyprVPN

Basert i Sveits og drevet av Golden Frog, kom VyprVPN seg inn i markedet i 2009. I løpet av denne tiden har det klart å utvikle et sterkt rykte for hurtighet og pålitelighet.

De har også en bekreftet policy for ingen logger, revidert av Leviathan Security Group. Tilbyderen benekter ikke å bruke virtuelle steder og har en dedikert side om emnet.

VyprVPN-serveradresser

Til slutt, det er forbrukerne å registrere meg hos leverandøren, jeg viser bare hvordan en virtuell server ser ut. For dette fikk jeg først tilgang til VyprVPN-serveradresser fra deres supportside.

Jeg valgte deres pakistanske – Karachi-server for testing: pk1.vpn.goldenfrog.com. Jeg kopierte og limte denne serveren inn i Ping Test-verktøyet fra ASM.

VyprVPN ASM Ping Test - Pakistansk server

Verktøyet pinget serveren til over 90 forskjellige steder, men ikke en var i nærheten av land i Sør-Asia eller til og med nabolandet, India.

Husk at jo lavere RTT, jo nærmere serveren er. Og min.rtt fra den pakistanske serveren kom fra et israelsk sted – Kiryat-Matalon.

VyprVPN ASM Ping Test - Pakistani Server 2

For å bekrefte dette gjennomførte jeg først en traceroute fra en server i Pakistan, men RTT var ganske høy. Jeg bestemte meg da for å oppføre en annen traceroute, men denne gangen fra Israel – Kiryat-Matalon.

Som du kan se nedenfor, var pingtidene utrolig raske, og viste en lav (ms) fra IP-adressen Israel – Kiryat-Matalon. Dette bekrefter at serveren faktisk er basert i Israel.

  Jednoduché tipy na internetovú bezpečnosť pre začiatočníkov BestVPN.co

VyprVPN ASM Traceroute Test - Pakistansk server

For ytterligere verifisering utførte jeg en annen traceroute-test fra CMD-verktøyet direkte via “tracert” kommando. Dette gjør det lettere å forstå hele pingingsprosessen for serveren.

VyprVPN CMD Traceroute Test - Pakistansk server

Jeg tar ganske enkelt IP-adressen før den endelige pingen og bruker nå BGP-verktøyet fra Hurricane Electric Services for å bestemme plasseringen av datasenteret.

Hvis du lurer på hvorfor noen IP-adresser mangler i ping-testen, har jeg gjort dem uskarpe for å beskytte mitt eget personvern og beliggenhet, men resultatene fra BGP bekrefter alle testene våre:

VyprVPN BGP Toolkit Test - Pakistansk server i Israel

Slik sjekker du ektheten til servere og om de faktisk er basert på stedet de påstår. Den pakistanske serveren er et virtuelt sted med den fysiske serveren til stede i Israel.

For VyprVPN avslører de faktisk bruken av virtuelle steder i VPN-serveradresselisten, så det er bra. I tillegg til deres pakistanske server, er her de andre fiktive VPN-serverplasseringene som er funnet med VyprVPN.

Australia (via Singapore) Tyskland (via Nederland) Portugal (via Nederland)
Østerrike (via Nederland) Indonesia (via Singapore) Polen (via Nederland)
Argentina (via USA) Italia (via Nederland) Filippinene (via Singapore)
Algerie (via Israel) Island (via USA) Panama City (via USA)
Brasil (via USA) India (via UAE) Qatar (via UAE)
Bahrain (via UAE) Irland (via USA) Russland (via Nederland)
Bulgaria (via Nederland) Latvia (via Singapore) Romania (via Nederland)
Belgia (via Nederland) Luxembourg (via Nederland) Spania (via Nederland)
Tsjekkia (via Nederland) Litauen (via Nederland) Slovakia (via Nederland)
Costa Rica (via USA) Liechtenstein (via Nederland) Slovenia (via Nederland)
Colombia (via USA) Malaysia (via Singapore) Sverige (via Nederland)
Danmark (via Nederland) Mexico (via USA) Saudi-Arabia (via UAE)
Egypt (via Israel) Maldivene (via Singapore) Taiwan (via Hong Kong)
Frankrike (via Nederland) Macao (via Hong Kong) Tyrkia (via Nederland)
Finland (via Nederland) Marshalløyene (via Singapore) Thailand (via Singapore)
Hellas (via Israel) Norge (via Nederland) Ukraina (via Nederland)
Vietnam (via Singapore)

Det eneste mistenkelige med VyprVPN’s beliggenhet er at flertallet av dem er bosatt i Nederland og Singapore med sine datasentre basert i USA.

Etter å ha analysert mange sluttpunkt-IP-adresser på flere servere, kom navn som SoftLayer, Data Foundry og Powerhouse Management flere ganger opp.

Husk at datasentre i USA må overholde obligatoriske lover om datalagring. For ikke å nevne, landet er en FVEY-allianse.

ExpressVPN

Basert på De britiske jomfruøyene, eksisterer ExpressVPN som en allrounder på markedet for VPN-er, og tilbyr eksepsjonelle funksjoner / verktøy, ytelse, pålitelighet og anonymitet til brukere.

I likhet med VyprVPN legger ikke ExpressVPN skjul på at den bruker virtuelle steder. De har faktisk en dedikert side som gir all informasjon om serverne deres.

For mindre enn 3% av ExpressVPN’s servertelling, samsvarer den registrerte IP-adressen med landet du har valgt å koble til, mens serveren fysisk er lokalisert i et annet land, vanligvis i nærheten. Disse kalles virtuelle VPN-serverplasseringer, og de hjelper deg med å sikre at forbindelsen din er rask, sikker og pålitelig.

Jeg har fortsatt testet dem for å informere brukerne om at uansett hvor pålitelig / populær en tjeneste, kan du fremdeles forvente at de vil hengi seg til forskjellige skyggefulle fremgangsmåter for å holde deres produkt i gang.

For dette logget jeg inn ExpressVPN-kontoen min og klikket på “Sett opp ExpressVPN” og deretter “Manuell konfigurering”. Her kan du finne serveradresser for OpenVPN og PPTP & L2TP / IPSec-tilkoblinger.

ExpressVPN-serveradresser

Serveradresser er allerede tilgjengelige for PPTP & L2TP / IPSec-tilkoblinger. Derfor, hvis du vil teste en server, velger du bare ett sted og bruker ASM-pingverktøyet til å teste returtidene.

Hvis du laster ned en .ovpn-fil, kan du ganske enkelt starte den via Chrome-nettleseren for å finne serveradressen. Prosessen er ganske enkel og krever ingen ekstra innsats.

ExpressVPN .ovpn-serveridentifikasjon

For testingen min valgte jeg en indonesisk server først fra PPTP & L2TP / IPSec-kategori. Serveradressen er som følger: indonesia-ubuntu-l2tp.xvnet.net.

Jeg limte inn serveradressen i App Synthetic Monitor Ping Test og ventet til verktøyet pinget serveren til over 90 forskjellige steder i hele verden.

ExpressVPN ASM Ping Test - Indonesisk server

Når det gjelder de forventede resultatene, hvis jeg tester en server i Indonesia, bør den være i landet. Imidlertid RTT’s viser en helt annen historie.

Selv om RTT er ganske mindre for Indonesia enn de fleste land rundt om i verden, var de mest fremtredende resultatene jeg fikk fra en Ping-sanger fra Singapore.

ExpressVPN ASM Ping Test - Indonesian Server 2

Hvis du ser nedenfor, vil du legge merke til minimum, gjennomsnitt og maksimal tur-retur tid for den indonesiske serveren er langt mindre i Singapore enn i Indonesia selv.

Der Indonesia berørte 15.904 til 16.683 (ms) ved maks, var pingen til en Singapore-server berørt på et snaut 2,042 til 2.208 (ms) på maks.

ExpressVPN ASM Ping Test - Indonesian Server 3

Dette betyr at serveren ligger i Singapore, og den eneste måten å bekrefte dette på er å gjennomføre en traceroute fra ASM og CMD begge.

På ASM gjennomførte jeg faktisk en traceroute fra Singapore. Som du ser indikerer traceroute at RTT (ms) fra Singapore knapt tar rundt 1.877.

ExpressVPN ASM Traceroute Test - Indonesisk server

På CMD kan du se at uten å legge inn hvor du skal utføre traceroute fra, er sluttpunkt-IP det samme fra ASM Traceroute-testen: 174.133.118.131.

ExpressVPN CMD Traceroute Test - Indonesisk server

For ytterligere bekreftelse limer jeg denne IP-adressen inn i BGP-verktøyet fra Hurricane Electric Services for å bestemme plasseringen av datasenteret.

Resultatene bekrefter spekulasjonene våre. ExpressVPN’s indonesiske server er faktisk VIRTUAL, ruting fra Singapore, men gjennom et datasenter fra USA: http://www.softlayer.com.

ExpressVPN BGP Toolkit - indonesisk server i USA

I tillegg til Indonesia er her andre Express VPN-serverplasseringer (som er fiktive). Listen strekker seg til 33 servere, og står for 3% av leverandørene’ generelle servere over hele verden.

Armenia (via Nederland) Laos (via Singapore)
Andorra (via Nederland) Makedonia (via Nederland)
Brunei (via Singapore) Montenegro (via Nederland)
Bhutan (via Singapore) Monaco (via Nederland)
Hviterussland (via Nederland)) Myanmar (via Singapore)
Bangladesh (via Singapore) Mongolia (via Singapore)
Bosnia-Hercegovina (via Nederland) Malta (via Nederland)
Kambodsja (via Singapore) Nepal (via Singapore)
Ecuador (via Colombia) Peru (via Colombia)
Guatemala (via Colombia) Filippinene (via Singapore)
Indonesia (via Singapore) Pakistan (via Singapore)
Isle of Man (via Nederland) Sri Lanka (via Singapore)
India (via Storbritannia) * Tyrkia (via Nederland)
Jersey (via Nederland) Uruguay (via Argentina)
Kasakhstan (via Singapore) Vietnam (via Singapore)
Liechtenstein (via Nederland) Venezuela (via Brasil)
  Über 100 VPN-Protokollierungsrichtlinien verfügbar - 37 VPNs Verwalten Sie Ihre Protokolle & 15 Tun Sie dies nicht

Surfshark

Hovedkvarter på De britiske jomfruøyene, Surfshark er en nykommer VPN-tjeneste, og tar vei inn på markedsplassen våren 2023. I løpet av denne korte tiden har leverandøren blitt ganske kjent.

Den tilbyr apper for alle plattformer / enheter, avanserte verktøy for personvern, sterk teknisk support og alt du forventer av en hit VPN-tjeneste. Surfshark er imidlertid ikke ærlig.

Surfshark Virtual Locations - Chat transcript

Jeg henvendte meg til deres live chat-støtte for å lære mer om virtuelle / fysiske servertilbud, men representanten benektet fullstendig å ha noen fiktive steder.

Dette var løgn, fordi Surfshark faktisk bruker virtuelle servere. Jeg gjennomførte en test på deres indiske server in-mum.prod.surfshark.com først via ASM’s Ping Test Tool.

Surfshark ASM Ping Test - Indian Server

I likhet med testresultatene ovenfor var RTT i India – Mumbai selv høyere enn RTT i Nederland – Amsterdam. Hvorfor ellers ville dette skje hvis serveren ikke var basert i Nederland?

Surfshark ASM Ping Test - Indian Server 2

Sjekk forskjellen i pingtidene over og under. For India, Mumbai (serverens beliggenhet), er RTT gjennomsnittet mellom 118.977 (ms) og 119.709 (ms), men for Nederland er 3.349 (ms) og 5.066 (ms).

Surfshark ASM Ping Test - Indian Server 3

Nå måtte jeg bare gjennomføre en traceroute-test for å avgjøre om dette stemmer, og resultatene nedenfor viser at en traceroute fra Nederland (Amsterdam) til India faktisk er ganske nærmere.

Surfshark ASM Traceroute Test - Indian Server

Jeg kjørte en tracert-kommando på CMD også. Hvis du ser på skjermdumpen nedenfor, vil du legge merke til at sluttpunkt-IP-en er den samme som i ASM-tracert (til tross for at jeg ikke nevner hvor du skal gjennomføre traceroute fra).

Surfshark CMD Traceroute Test - Indian Server

Da jeg limte inn denne IP-adressen: 5.225.86.229 i BGP-verktøyet fra Hurricane Electric Services, viste det seg at datacentret også var i Nederland.

Surfshark BGP Toolkit - Indian Server i Nederland

Testresultatene våre viser at den indiske serveren faktisk er virtuell med bare-metall (fysisk) serveren til stede i et datasenter i Nederland. Dette betyr Surfshark’s påstander er falske.

Jeg spurte dem selv om det er garanti for at alle serverne deres er fysiske og de sa “ja”, men resultatene fra disse testene viser noe annet. Heldigvis var dette bare for TO servere.

Den første serveren er fra India, som jeg nettopp avslørte testene for. En annen er Surfshark’s Vietnam – Ho Chi Minh City-server, som ruter fra Belgia gjennom et datasenter i Nederland.

Min personlige mening om virtuelle steder

Sukk … all denne testingen blir meg skikkelig sliten. Det øker også frustrasjonen min, spesielt når jeg kommer over leverandører som ikke er ærlige om tilbudene sine.

Med hver virtuell plassering jeg fant, kan du se verktøyene jeg brukte var nyttige i å avsløre den samme plasseringen, og til og med vise deg hvor DATA CENTER er.

Det spiller ingen rolle hvilken server du kobler til, det kan alltid være forskjellige variabler og humle i infrastrukturen til et virtuelt nettverk, og dette kan være et problem hvis du vil:

 1. For å holde seg borte fra visse land (som de som er basert i 5, 9 og 14 Eyes jurisdiksjoner).
 2. For å motta god VPN-ytelse, noe som ikke er mulig hvis serveren ligger langt unna.
 3. For å få tilgang til blokkerte / begrensede innhold, men ikke fordi du bruker en falsk server.

Det viktigste er at det kan være et spørsmål om skuffelse, hvis du forventer at serveren skal være der VPN-en sier at den er, men i virkeligheten lyver de faktisk.

Går virtuelle VPN-serverlokasjoner noen gang å være akseptable?

Sannheten skal sies, jeg tror ikke at virtuelle steder er så store avtaler. Selvfølgelig har de noen ulemper, men de viser seg også nyttige under omstendigheter:

 1. Der en leverandør ikke kan få tilgang til avsidesliggende regioner eller utviklingsland.
 2. VPN-tjenester kan støte på problemer som er vert for VPN-servere, på grunn av obligatoriske lover om dataoppbevaring.

For eksempel fjernet NordVPN nylig sine russiske servere, etter å ha mottatt et varsel om samarbeid med regjeringen og avslørt alle data (om noen) fra deres bare-metall-servere.

På slutten av dagen, tror jeg det er virkelig bare ærlighet og oversikt. Hvis du bruker virtuelle steder, informer brukerne om det, i stedet for å ligge åpenlyst.

På denne måten vil brukerne selv kunne velge de beste serverplasseringene for en VPN, og bestemme om de vil stole på dataene sine med leverandøren eller ikke!

Pakk inn ting

Med dette avslutter jeg denne virtuelle lokasjonsguiden. Hovedforutsetningen er å informere brukerne om hva som er en VPN-serveradresse og hvordan de kan spørre leverandører om deres fysiske og virtuelle servertilbud før de registrerer seg.

Tross alt er det ikke lurt å risikere å koble seg til en server i ett land, bare for å innse at den ikke ligger der og kan risikere personvernet ditt / anonymiteten.

Hvis du har spørsmål / spørsmål, ikke nøl med å kommentere nedenfor. Jeg vil svare personlig og prøve å gi så mye hjelp som mulig.

Hjelp også en bror ved å dele denne guiden til andre som vil lære mer om fysiske og virtuelle VPN-servere. Takk og ha en fin dag fremover!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me