VPN-hastighetstest – 5 av 80 tilbydere har behovet for hastighet & rsquo;

VPN er som Avengers eller Justice League i den private industrien, og skjuler IP-informasjonen din og krypterer forbindelsen din for beskyttelse mot svindlere, identitetstyver, phishing-svindlere og hackere. De er avgjørende for å motta anonymitet på nettet, sammen med å gi tilgang til blokkerte nettsteder, delta i P2P / Torrenting og omgå ISP-throttling. Denne artikkelen fokuserer på én sak for VPN: ytelse. Les denne grundige VPN-hastighetstestguiden nedenfor fra BestVPN.co på de raskeste VPN-ene!

På denne måten får du et bedre inntrykk av hvordan VPN-er påvirker hastighetene og hvilken leverandør som er det perfekte valget, basert på serverprestasjonstesting fra en rekke steder. Tross alt er det siste du ønsker å registrere deg hos en leverandør bare for å innse at det suger til å levere høye hastigheter, noe som er viktig for å streame piratkopiert innhold eller delta i P2P / Torrenting. Selv om det definitivt er viktig å motta godt personvern og anonymitet på nettet, er det like viktig å få rimelige hastigheter for VPN-er!

Påvirker en VPN hastighet?

Når folk flest snakker om VPN-er, sprer de vanligvis feilinformasjon og sier at disse personvernverktøyene faktisk reduserer internetthastigheten din. Selv om vi ikke er uenig i dette utsagnet, er det forskjellige forhold, der en VPN faktisk kan gjøre internett raskere. I grunnleggende metodologi bruker en VPN protokoller overhead for innkapsling / de-kapsel, og legger til et lag med kryptering til nettverket ditt.

Dette betyr at all Internett-trafikken din passerer gjennom en sikker gateway, som er usynlig for lokale Internett-leverandører eller myndighetsovervåking. Tillegget til dette “kryptert tunnel” gjør internett tregere som et resultat. Imidlertid, i tilfeller der det er en bevisst innsats anerkjent for å nedjustere kvaliteten på tjenesten du mottar, kan du imidlertid faktisk oppleve et løft i hastigheter.

Internett-leverandører kan pålegge gass-tasting av din opprinnelige IP-adresse. Uten VPN vil du legge merke til at hastighetene du mottar ikke er lik PLANEN du måtte ha abonnert på. Når du kobler til en VPN, endres endepunktet, mens du bruker en egen IP-adresse og DNS, som omgår alle slags hastighetsbegrensninger. Selvfølgelig er det forskjellige faktorer som påvirker VPN-hastigheter også.

Faktorer som påvirker VPN-hastigheter

De fleste brukere av VPN har liten eller null kunnskap om hvordan personvernverktøy fungerer for å kappe identiteten din på nettet. Noen ganger har til og med fagpersoner som oss problemer med å dumme ned prosessene for å gjøre forståelsen av det tekniske lettere. Det er så mye involvert i å lage et virtuelt privat nettverk, og det er mange faktorer med påvirkningshastigheter (mange av dem vil du bli overrasket over å høre om.

Avstand til VPN-serveren

Basert på hvor du befinner deg, kan internetthastigheten variere for noen som bor nærmere en bestemt server enn en som bor langt. Dette er grunnen til at de fleste VPN-klienter vanligvis har en “Automatisk tilkobling” , som automatisk finner en pålitelig VPN-server i nærheten til ditt sted.

For eksempel, hvis du kobler fra Kina til en server i USA, kan du forvente noe tap i hastigheter. Tilsvarende, hvis du velger en Hong Kong-server, vil du motta raskere hastigheter (på grunn av redusert nærhet). Denne varierte ytelsen etter beliggenhet skyldes tiden det tar for en datapakke å reise frem og tilbake.

Protokoller og kryptering

Når VPN-er bruker sterkere protokoller og kryptering for å øke din anonymitet på nettet, vil du merke en reduksjon i den totale mottatte hastigheten. Hvis du for eksempel velger å bruke et PPTP-oppsett med en grunnleggende 128-biters AES-kryptering, vil du få raskere hastigheter.

På den annen side, hvis du går for OpenVPN (UDP eller TCP-protokoll) med AES-256-CBC-chiffer, må du betale med hastighet for den ekstra sikkerheten. Bare SSTP tilbyr det beste forholdet mellom kryptering og hastighet, men protokollen er bare tilgjengelig på Windows.

Noder koblet til en server

VPN-er er universelle skapninger som forbrukes av hundrevis av mennesker på en gang. Med enkle ord, avhengig av VPN du registrerer deg med, og hvis du bruker en dynamisk IP, må du møte problemer relatert til serverbelastning, noe som direkte negerer hastigheten du mottar.

Jo flere som er koblet til en enkelt server, vil resultere i en massiv serverbelastning. Dette betyr at hastighetene du mottar sannsynligvis vil bli regulert. Dette er grunnen til at det foretrekkes å søke leverandører som tilbyr en god liste over lokasjoner fra samme land. For eksempel tilbyr NordVPN over 550 servere i Storbritannia alene!

Båndbredde Throttling av ISP

Vi nevnte dette tidligere. Internett-leverandører kan sette hastighetsbegrensninger som kan hindre internetthastigheten du får i utgangspunktet. Nå nevnte vi tidligere at VPN-er hjelper med å omgå disse begrensningene, men når du bruker en tilkobling levert av oppringt eller 3G, kan du forvente noen problemer med VPN-tilkoblingen.

Selv om du har en 50 Mbps-tilkobling, men sammenkoblingen mellom Internett-leverandøren og VPN-leverandøren din er dårlig, kan du merke et fall i hastighetene. Ellers, mest når du registrerer deg med en VPN, vil du bare merke 10-20% tap i båndbreddehastigheter.

Noen datamaskinrelaterte grunner

Hvis du virkelig vil bruke en VPN på datamaskinen din uten å motta en kraftig reduksjon i hastigheter, må du utstyre CPU-en din med en raskere prosessor. Dette vil automatisk føre til bedre hastighetsgevinster, men det er avgjørende at du velger en pålitelig leverandør med et godt kjent rykte for 0% pakketap.

En annen grunn til at internetthastighetene dine kan lide er innstillingene for brannmuren. Hvis algoritmen kontinuerlig blokkerer VPN, vil den forhindre at tilkoblingen flyter gjennom gjennomgående. Når du velger VPN-appen fra listen over VPN-er, må du sørge for å legge til klienten på listen over godkjente tjenester for brannmuren.

Topp VPN-hastighetstestoversikt

Vi forstår at brukere hele tiden leter etter pålitelige VPN-leverandører som ikke går på akkord med sikkerhet / personvern og ytelse. Hvis du er en av disse personene, er du på rett sted. Nedenfor kan du finne en detaljert analyse av Topp 5 raskeste VPN-leverandører (i henhold til testene våre som tok oss en betydelig periode og resulterte i mangel på søvn).

  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. Surfshark
  4. VyprVPN
  5. Bufret VPN

ExpressVPN hastighetstest

Med base i De Britiske Jomfruøyene, har ExpressVPN et sterkt rykte for å være en allrounder VPN-tjeneste, og det er ingen som benekter det! Det ligger i en trygg havn unna EUs og USAs jurisdiksjoner. Tilbyderen fører ZERO-logger og har aldri blitt funnet skyldig i å hjelpe myndighetsorganer selv i tilfeller der de hadde sine servere STØRRET av de tyrkiske myndighetene i en attentasjonssak.

Når du har registrert deg med ExpressVPN, får du tilgang til 2000 + 140 servere i over 90 land over hele verden. Dette gir deg blokkering av muligheter for geobegrensede nettsteder som Netflix, Hulu og BBC iPlayer. Den beste delen av alt: du får fantastiske hastigheter uavhengig av hvilken server du kobler til. Nedenfor kan du se resultatene fra en grundig analyse av leverandørene’ ytelse på fem lokasjoner.

VPN har det laveste hastighetstapet blant 80+ leverandører som vi har evaluert for oppgaven, og leverte i gjennomsnitt 82,45 Mbps nedlastingshastighet og 64,13 Mbps opplastningshastighet på 100 Mbps-tilkoblingen.

ExpressVPN hastighetstest

ExpressVPN hastighetstest
Server OSS Storbritannia Australia Tyskland Frankrike Gjennomsnitt
nedlasting 95,23 Mbits / s 79,43 Mbits / s 85,18 Mbits / s 70,89 Mbits / s 81,55 Mbits / s 82,45 Mbits / s
Laste opp 69,21 Mbits / s 60,49 Mbits / s 70,99 Mbits / s 60,72 Mbits / s 59,27 Mbits / s 64,13 Mbits / s
Ping 105 ms 111 ms 62 ms 79 ms 70 ms 85,4 ms

Resultatoppsummering (gjennomsnittlige hastigheter)

Nedlastningshastighet: 82,45 Mbps (17,55% tregere)

Opplastningshastighet: 64,13 Mbps (35,87% tregere)

Ping: 85 ms

VPN-hastighetstest - 5 av 80 tilbydere har behovet for hastighet & rsquo;

NordVPN hastighetstest

Den panamanske baserte leverandøren er kjent for sitt rykte som å være en svært sikker tjeneste, og nyter den strategiske beliggenheten, som skiller den fra konkurransen. Legg dette til retningslinjene uten logger, og leverandøren er ikke en å rote med, spesielt hvis du vil være beskyttet mot identitetstyver, svindlere, phishing og nettkriminelle..

Funksjoner du mottar fra leverandøren inkluderer DNS-lekkasjebeskyttelse, Automatic Kill Switch og Onion Over VPN. For avanserte teknologier har du DoubleVPN, som fører all nettverkstrafikk gjennom to servere som er lokalisert i forskjellige land. CyberSec som blokkerer cybertrusler, skadelige nettsteder og skadelig programvare fra å spre seg på enhetene dine.

Du har tilgang til over 5150+ servere i 62 land. Hastighetstestene nedenfor avslører fantastisk ytelse med nedlastingshastigheter som berører 80,00 Mbps i gjennomsnitt og laster opp på 56,68 Mbps.

NordVPN hastighetstest

NordVPN hastighetstest
Server OSS Storbritannia Australia Tyskland Frankrike Gjennomsnitt
nedlasting 91,71 Mbits / s 83,96 Mbits / s 75,81 Mbits / s 65,98 Mbits / s 82,55 Mbits / s 80,00 Mbits / s
Laste opp 60,63 Mbits / s 49,99 Mbits / s 50,19 Mbits / s 59,88 Mbits / s 62,72 Mbits / s 56,68 Mbits / s
Ping 128 ms 92 ms 117 ms 99 ms 55 ms 98,2 ms

Resultatoppsummering (gjennomsnittlige hastigheter)

Nedlastningshastighet: 80,00 Mbps (20,00% tregere)

Opplastningshastighet: 56,68 Mbps (43,32% tregere)

Ping: 98,2 ms

VPN-hastighetstest - 5 av 80 tilbydere har behovet for hastighet & rsquo;

Surfshark Speed ​​Test

I likhet med ExpressVPN er Surfshark basert på De britiske jomfruøyene (en VPN-vennlig jurisdiksjon), noe som betyr at den har en strategisk fordel i forhold til andre tjenester. Det er ingen lover om datalagring i BVI, og du trenger ikke å bekymre deg for allianser med 5 øyne eller 14 øyne. Tilbyderen tilbyr to sterke krypteringssifere: AES-256-CBC og AES-256-GCM.

For tilkobling leverer leverandøren fantastiske hastigheter på sin ekspanderende serverliste, og strekker seg til 500+ i 45 land på bare to måneder. Du har apper for alle plattformer / enheter også, sammen med en ruter-app. Når det gjelder priser, har Surfshark en tendens til å være utrolig kostnadseffektiv og lommebokvennlig. Hvis du går etter den årlige planen, betaler du bare $ 5,99 per måned, noe som tilsvarer $ 71,88 hver 12. måned

Som du kan se nedenfor, er ytelsen fra VPN også ganske imponerende, og gir en anstendig nedlastningshastighet på 76,22 Mbps i gjennomsnitt, sammen med 66,19 Mbps opplasting.

VPN hastighetstest

 

Surfshark Speed ​​Test
Server OSS Storbritannia Australia Tyskland Frankrike Gjennomsnitt
nedlasting 87,52 Mbits / s 80,23 Mbits / s 75,61 Mbits / s 67,96 Mbits / s 69,78 Mbits / s 76,22 Mbits / s
Laste opp 77,91 Mbits / s 71,18 Mbits / s 63,73 Mbits / s 60,11 Mbits / s 57,98 Mbits / s 66,18 Mbits / s
Ping 120 ms 144 ms 220 ms 115 ms 102 ms 140 ms

 

Resultatoppsummering (gjennomsnittlige hastigheter)

Nedlastningshastighet: 76,22 Mbps (23,78% tregere)

Opplastningshastighet: 66,18 Mbps (33,82% tregere)

Ping: 140 ms

VPN-hastighetstest - 5 av 80 tilbydere har behovet for hastighet & rsquo;

VyprVPN hastighetstest

Opprettet av Golden Frog og lokalisert i Sveits, er VyprVPN en annen pålitelig RASK VPN som tilbyr en enorm database med 700 servere over hele verden, sammen med fordeler som DPI Protection, NAT Firewall og Chameleon Technology, for bedre sikkerhet når du driver med torrenting / streaming aktiviteter. Tross alt, jo flere funksjoner du har for personvern, jo bedre!

Når vi testet leverandørens ytelse, mottok vi eksepsjonell raske hastigheter på vår 100 Mbps-tilkobling som ikke ble påvirket sterkt ved å velge forskjellige servere eller økt nettverkstrafikk, og bare viste en nedgang på 25,61%. Dette kan skyldes at VyprVPN administrerer sitt eget nettverk, og det er alltid tilgjengelig for å levere gode hastigheter!

Til tross for at de var koblet til forskjellige servere, var hastigheten konsistent med litt tap. Vi mottok gjennomsnittlig 74,39 Mbps i nedlasting og 61,87 Mbps i opplasting.

VyprVPN hastighetstest

VyprVPN
Server OSS Storbritannia Australia Tyskland Frankrike Gjennomsnitt
nedlasting 84,69 Mbits / s 74,63 Mbits / s 75,15 Mbits / s 64,96 Mbits / s 72,55 Mbits / s 74,39 Mbits / s
Laste opp 74,18 Mbits / s 61,51 Mbits / s 57,82 Mbits / s 52,26 Mbits / s 63,59 Mbits / s 61,87 Mbits / s
Ping 192 ms 209 ms 175 ms 240 ms 140 ms 191,2 ms


Nedlastningshastighet:
74,39 Mbps (25,61% tregere)

Resultatoppsummering (gjennomsnittlige hastigheter)

Opplastningshastighet: 61,87 Mbps (38,13% tregere)

Ping: 191,2 ms

VPN-hastighetstest - 5 av 80 tilbydere har behovet for hastighet & rsquo;

Bufret VPN-hastighetstest

Nylig banet vei inn i VPN-markedet, er den Gibraltar-baserte leverandøren et annet navn kjent for å tilby eksepsjonell ytelse og hastigheter til de som ønsker det. Selv om det er noe logg for sesjoner / tilkoblinger, er VPN ganske mye trygt, på grunn av at de sentrale serverne har base i Holland, hvor du ikke kan se dataposter uten en ordentlig garanti.!

Selvfølgelig blir de resterende loggene slettet etter 30 dager. Vi setter pris på gjennomsiktigheten VPN bringer for produktet, da det er bedre enn å bli sjokkert / overrasket senere, på samme måte som vi opplevde med PureVPN for en tid tilbake. For tilkobling tilbyr Buffered servere i 41 land over hele verden for å fjerne blokkering eller hengivenhet til P2P / Torrenting.

Hastighetene du mottar er ganske fantastiske også med VPN-klokkeringen ved 72,35 Mbps nedlasting og 64,71 Mbps opplasting i gjennomsnitt, etter å ha utført en test på fem forskjellige serverplasseringer!

Bufret VPN-hastighetstest

Bufret VPN
Server OSS Storbritannia Australia Tyskland Frankrike Gjennomsnitt
nedlasting 85,27 Mbits / s 79,53 Mbits / s 71,82 Mbits / s 65,92 Mbits / s 59,21 Mbits / s 72,35 Mbits / s
Laste opp 76,17 Mbits / s 69,79 Mbits / s 62,91 Mbits / s 60,98 Mbits / s 53,74 Mbits / s 64,71 Mbits / s
Ping 85 ms 189 ms 222 ms 127 ms 259 ms 176,4 ms

Resultatoppsummering (gjennomsnittlige hastigheter)

Nedlastningshastighet: 72,35 Mbps (27,65% tregere)

Opplastningshastighet: 64,71 Mbps (35,29% tregere)

Ping: 176,4 ms

VPN-hastighetstest - 5 av 80 tilbydere har behovet for hastighet & rsquo;

VPN-hastighetstest sammenligning

Rang VPN-leverandør Nedlastningshastighet Opplastningshastighet
#1 ExpressVPN 82,45 Mbps (17,55% tregere) 64,13 Mbps (35,87% tregere)
# 2 NordVPN 80,00 Mbps (20,00% tregere) 56,68 Mbps (43,32% tregere)
# 3 Surfshark 76,22 Mbps (23,78% tregere) 66,18 Mbps (33,82% tregere)
# 4 VyprVPN 74,39 Mbps (25,61% tregere) 61,87 Mbps (38,13% tregere)
# 5 Bufret VPN 72,35 Mbps (27,65% tregere) 64,71 Mbps (35,29% tregere)

Hvordan sjekke Internetthastighet Metode bak testene

BestVPN.co bruker sitt eget spesialiserte hastighetstestingverktøy for å analysere ytelsen til forskjellige VPN-er på varierte servere over hele verden. Resultatene blir deretter automatisk plottet inn i en grafisk struktur for nøyaktig lesing, noe som er avgjørende for å finne ut av den beste leverandøren. Dette verktøyet er ikke tilgjengelig for allmennheten, men folk som vil sjekke internetthastigheten, kan alltid stole på alternativer.

Det er mange online verktøy tilgjengelig som gir nøyaktige resultater når du tester hastigheten på internett. Faktisk vil nesten ethvert personvernnettsted du besøker definitivt avsløre informasjon om din lekker identitet på nettet, noe som indikerer den nøyaktige plasseringen basert på IP-adressen din. ExpressVPN, CyberGhost, PureVPN er bare noen få eksempler på VPN-nettsteder som gir slik informasjon.

Hvis du trenger et pålitelig verktøy for bare å sjekke internetthastigheten din, kan det være lurt å sjekke ut Speed ​​Test av Oakla, KeyCDN Speed ​​Test, Google PageSpeed ​​Insights, GTmetrix, WebPageTest, Varvy Pagespeed Optimization, UpTrends, dotcom-monitor, Yellow Lab Tools, Sucuri Load Time Tester, Pagelocity og YSlow.

Pakk inn ting

Vi håper denne guiden hjelper brukere med å finne de raskeste VPN-ene som kan hjelpe deg med å strømme sømløst eller laste ned torrents uten problemer. Det tok oss mye tid å teste hver tjeneste, men brukermeningen er alltid plassert høyere. Hvis du har meldt deg på med noen av leverandørene ovenfor, ikke nøl med å kommentere nedenfor for å gi en objektiv anmeldelse. Du kan også dele guiden med andre tech-geeks og lete etter en rask VPN-tjeneste. Ha en fin dag. Cheerio

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me