VPN-hastighedstest – 5 ud af 80 udbydere har & lsquo; behovet for hastighed & rsquo;

VPN'er er som Avengers eller Justice League i den private industri, skjuler dine IP-oplysninger og krypterer din forbindelse til beskyttelse mod svindlere, identitetstyver, phishing-svindlere og hackere. De er afgørende for at modtage anonymitet online sammen med at give adgang til blokerede websteder, deltage i P2P / Torrenting og omgå ISP-throttling. Denne artikel fokuserer på en enkelt brugssag til VPN'er: ydeevne. Læs denne detaljerede VPN-hastighedstestguide nedenfor fra BestVPN.co på de hurtigste VPN'er!

På denne måde får du et bedre overblik over, hvordan VPN'er påvirker hastighederne, og hvilken udbyder er det perfekte valg, baseret på serverpræstationstestning fra forskellige placeringer. Når alt kommer til alt er den sidste ting, du ønsker, at tilmelde dig med en udbyder for kun at indse, at det suger ved at levere høje hastigheder, hvilket er vigtigt for at streame piratkopieret indhold eller deltage i P2P / Torrenting. Selvom det er bestemt vigtigt at modtage godt privatliv og anonymitet online, er det lige så vigtigt at få rimelige hastigheder for VPN'er!

Påvirker en VPN hastighed?

Når de fleste mennesker taler om VPN'er, fortsætter de normalt med at sprede forkert information og siger, at disse værktøjer til beskyttelse af personlige oplysninger faktisk reducerer din internethastighed. Selvom vi ikke er uenige i denne erklæring, er der forskellige omstændigheder, hvor en VPN faktisk kan gøre dit internet hurtigere. I grundlæggende metodologi bruger en VPN protokoller overhead til indkapsling / de-kapsel, tilføjelse af et krypteringslag til dit netværk.

Dette betyder, at al din internettrafik passerer gennem en sikker gateway, som er usynlig for lokale internetudbydere eller regeringsovervågning. Tilføjelsen af ​​dette “krypteret tunnel” gør Internettet langsommere som et resultat. Men under omstændigheder, hvor der er en bevidst indsats anerkendt for at nedjustere kvaliteten af ​​den service, du modtager, kan du faktisk opleve et løft i hastighederne.

Internetudbydere kan pålægge gashåndtering af din originale IP-adresse. Uden en VPN vil du bemærke, at de hastigheder, du modtager, ikke er lig med det PLAN, du muligvis har abonneret på. Ved forbindelse med en VPN skifter endepunktet, mens du bruger en separat IP-adresse og DNS, som omgår enhver form for hastighedsbegrænsning. Der er selvfølgelig forskellige faktorer, der også påvirker VPN-hastigheder.

Faktorer, der påvirker VPN-hastigheder

De fleste brugere af VPN har ringe eller nul viden om, hvordan privatlivets værktøjer fungerer til at kappe din identitet online. Nogle gange har selv fagfolk som os problemer med at nedlægge processerne for at gøre forståelsen af ​​de tekniske forhold lettere. Der er så meget involveret i oprettelse af et virtuelt privat netværk, og der er masser af faktorer med påvirkningshastigheder (hvoraf mange vil du blive overrasket over at høre om.

Afstand til VPN-serveren

Baseret på hvor du befinder dig, kan internethastigheden variere for en person, der bor nærmere en bestemt server end en, der bor langt. Dette er grunden til, at de fleste VPN-klienter normalt har en “Auto-Connect” -funktion, som automatisk finder en pålidelig VPN-server i nærheden af ​​din placering.

For eksempel, hvis du opretter forbindelse fra Kina til en server i USA, kan du forvente noget tab i hastigheder. Tilsvarende, hvis du vælger en Hong Kong-server, vil du modtage hurtigere hastigheder (på grund af den reducerede nærhed). Denne varierede ydelse efter placering skyldes den tid det tager for en datapakke at rejse frem og tilbage.

Protokoller og kryptering

Idet VPN'er bruger stærkere protokoller og kryptering til at øge din anonymitet online, vil du bemærke en reduktion i den samlede modtagne hastighed. Hvis du for eksempel vælger at bruge en PPTP-konfiguration med en grundlæggende 128-bit AES-kryptering, får du hurtigere hastigheder.

På den anden side, hvis du går til OpenVPN (UDP eller TCP-protokol) med AES-256-CBC-ciffer, skal du betale med hastighed for den ekstra sikkerhed. Kun SSTP tilbyder det bedste forhold mellem kryptering og hastighed, men protokollen er kun tilgængelig på Windows.

Koder, der er tilsluttet en server

VPN'er er universelle væsener, der forbruges af hundreder af mennesker på én gang. Med enkle ord afhængigt af VPN, du tilmelder dig, og hvis du bruger en dynamisk IP, bliver du nødt til at møde problemer i forbindelse med serverbelastning, hvilket direkte bortfalder den hastighed, du modtager.

Jo flere mennesker der er tilsluttet en enkelt server, vil resultere i en massiv serverbelastning. Dette betyder, at de hastigheder, du modtager, sandsynligvis vil blive reguleret. Derfor foretrækkes det at gå til udbydere, der tilbyder en god liste over placeringer fra det samme land. For eksempel tilbyder NordVPN over 550 servere i England alene!

Båndbredde Throttling af ISP

Vi nævnte dette tidligere, internetudbydere kan muligvis indføre hastighedsbegrænsninger, som kan hindre den internethastighed, du får i første omgang. Nu nævnte vi tidligere, at VPN'er hjælper med at omgå disse begrænsninger, men når du bruger en forbindelse leveret af opkald eller 3G, kan du forvente nogle problemer med VPN-forbindelse.

Selv hvis du har en 50 Mbps-forbindelse, men forbindelsen mellem internetudbyderen og din VPN-udbyder er dårlig, kan du muligvis bemærke et fald i hastighederne. Ellers, mest når du tilmelder dig en VPN, vil du kun bemærke et 10-20% -tab i båndbreddehastigheder.

Nogle computerrelaterede grunde

Hvis du virkelig ønsker at bruge en VPN på din computer uden at modtage en massiv reduktion i hastigheder, skal du udstyre din CPU med en hurtigere processor. Dette vil automatisk føre til bedre hastighedsgevinster, men det er bydende nødvendigt, at du vælger en pålidelig udbyder med et velkendt omdømme for 0% pakketab.

En anden grund til, at dine internethastigheder kan lide, er indstillingerne for din firewall. Hvis algoritmen konstant blokerer VPN, forhindrer den forbindelsen gennemgående gennemgående. Når du vælger VPN-appen fra listen over VPN'er, skal du sørge for at tilføje klienten på listen over godkendte tjenester til Firewall.

Top VPN-hastighedstestoversigt

Vi forstår, at brugere konstant leder efter pålidelige VPN-udbydere, der ikke går på kompromis med sikkerhed / privatliv og ydeevne. Hvis du er en af ​​disse personer, er du på det rigtige sted. Nedenfor kan du finde en detaljeret analyse af de Top 5 hurtigste VPN-udbydere (ifølge vores test, der tog os en betydelig mængde tid og resulterede i mangel på søvn).

  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. Surfshark
  4. VyprVPN
  5. Bufret VPN

ExpressVPN-hastighedstest

Med base i De Britiske Jomfruøer nyder ExpressVPN et stærkt ry for at være en allrounder VPN-service, og der er ingen, der benægter det! Det er beliggende i en sikker havn væk fra EU's og USAs jurisdiktioner. Udbyderen fører NUL-logfiler og er aldrig blevet fundet skyldig i at hjælpe regeringsorganer, selv i tilfælde, hvor de havde deres servere STØRRET af de tyrkiske myndigheder i en attentatstilfælde.

Når du tilmelder dig ExpressVPN, får du adgang til 2000 + 140 servere i over 90 lande over hele verden. Dette giver dig blokeringsfunktioner for geobegrænsede websteder som Netflix, Hulu og BBC iPlayer. Den bedste del af alt: du modtager fantastiske hastigheder uanset hvilken server du opretter forbindelse til. Nedenfor kan du se resultaterne af en grundig analyse af udbydere’ præstation på fem lokationer.

VPN har det laveste hastighedstab blandt 80+ udbydere, som vi har gennemgået for opgaven, og leveret et gennemsnit på 82,45 Mbps downloadhastighed og 64,13 Mbps uploadhastighed på din 100 Mbps forbindelse.

ExpressVPN-hastighedstest

ExpressVPN-hastighedstest
Server OS UK Australien Tyskland Frankrig Gennemsnit
Hent 95,23 Mbits / s 79,43 Mbits / s 85,18 Mbits / s 70,89 Mbits / s 81,55 Mbits / s 82,45 Mbits / s
Upload 69,21 Mbits / s 60,49 Mbits / s 70,99 Mbits / s 60,72 Mbits / s 59,27 Mbits / s 64,13 Mbits / s
Ping 105 ms 111 ms 62 ms 79 ms 70 ms 85,4 ms

Resultatoversigt (gennemsnitlige hastigheder)

Download hastighed: 82,45 Mbps (17,55% langsommere)

Upload hastighed: 64,13 Mbps (35,87% langsommere)

Ping: 85 ms

VPN-hastighedstest - 5 ud af 80 udbydere har & lsquo; behovet for hastighed & rsquo;

NordVPN hastighedstest

Den panamanske baserede udbyder er berømt for sit ry for at være en yderst sikker service og nyde den strategiske placering, der adskiller den fra konkurrencen. Føj dette til dens ingen logfiler politik, og udbyderen er ikke en at rod med, især hvis du ønsker at forblive beskyttet mod identitetstyver, svindlere, phishing og cyberkriminelle.

Funktioner, du modtager fra udbyderen, inkluderer DNS-lækkerbeskyttelse, automatisk dræbte switch og Onion Over VPN. For avancerede teknologier har du DoubleVPN, der passerer al netværkstrafik gennem to servere placeret i forskellige lande. CyberSec, der blokerer cybertrusler, skadelige websteder og malware i at sprede sig på dine enheder.

Du har adgang til over 5150+ servere i 62 lande. Hastighedstestene nedenfor afslører en forbløffende ydelse med downloadhastigheder på 80,00 Mbps i gennemsnit og uploades til 56,68 Mbps.

NordVPN hastighedstest

NordVPN hastighedstest
Server OS UK Australien Tyskland Frankrig Gennemsnit
Hent 91,71 Mbits / s 83,96 Mbits / s 75,81 Mbits / s 65,98 Mbits / s 82,55 Mbits / s 80,00 Mbits / s
Upload 60,63 Mbits / s 49,99 Mbits / s 50,19 Mbits / s 59,88 Mbits / s 62,72 Mbits / s 56,68 Mbits / s
Ping 128 ms 92 ms 117 ms 99 ms 55 ms 98,2 ms

Resultatoversigt (gennemsnitlige hastigheder)

Download hastighed: 80,00 Mbps (20,00% langsommere)

Upload hastighed: 56,68 Mbps (43,32% langsommere)

Ping: 98,2 ms

VPN-hastighedstest - 5 ud af 80 udbydere har & lsquo; behovet for hastighed & rsquo;

Surfshark-hastighedstest

Ligesom ExpressVPN er Surfshark baseret på De Britiske Jomfruøer (en VPN-venlig jurisdiktion), hvilket betyder, at den har en strategisk fordel i forhold til andre tjenester. Der er ingen lov om datalagring i BVI, og du behøver ikke at bekymre dig om 5-øjne eller 14-øjne alliancer. Udbyderen tilbyder to stærke krypteringscifre: AES-256-CBC og AES-256-GCM.

For tilslutningsmuligheder leverer udbyderen fantastiske hastigheder på sin ekspanderende serverliste og strækker sig til 500+ i 45 lande på kun 2 måneder. Du har også apps til alle platforme / enheder sammen med en router-app. Med hensyn til prisfastsættelse har Surfshark en tendens til at være utroligt omkostningseffektiv og tegnebogvenlig. Hvis du går efter den årlige plan, betaler du kun $ 5,99 per måned, hvilket svarer til $ 71,88 hver 12. måned

Som du kan se nedenfor, er ydelsen fra VPN også ganske imponerende og leverer en anstændig downloadhastighed på 76,22 Mbps i gennemsnit sammen med 66,19 Mbps upload.

VPN-hastighedstest

 

Surfshark-hastighedstest
Server OS UK Australien Tyskland Frankrig Gennemsnit
Hent 87,52 Mbits / s 80,23 Mbits / s 75,61 Mbits / s 67,96 Mbits / s 69,78 Mbits / s 76,22 Mbits / s
Upload 77,91 Mbits / s 71,18 Mbits / s 63,73 Mbits / s 60,11 Mbits / s 57,98 Mbits / s 66,18 Mbits / s
Ping 120 ms 144 ms 220 ms 115 ms 102 ms 140 ms

 

Resultatoversigt (gennemsnitlige hastigheder)

Download hastighed: 76,22 Mbps (23,78% langsommere)

Upload hastighed: 66,18 Mbps (33,82% langsommere)

Ping: 140 ms

VPN-hastighedstest - 5 ud af 80 udbydere har & lsquo; behovet for hastighed & rsquo;

VyprVPN hastighedstest

Oprettet af Golden Frog og beliggende i Schweiz, er VyprVPN en anden pålidelig FAST VPN, der tilbyder en enorm database med 700 servere over hele verden sammen med frynsegoder som DPI Protection, NAT Firewall og Chameleon Technology, for bedre sikkerhed, når de udøver torrenting / streaming aktiviteter. Når alt kommer til alt, jo flere funktioner du har til privatlivets fred, jo bedre!

Efter test af udbyderens ydelse modtog vi usædvanligt hurtige hastigheder på vores 100 Mbps-forbindelse, som ikke blev påvirket meget af valg af forskellige servere eller øget netværkstrafik, hvilket kun viste et fald på 25,61%. Dette kan skyldes, at VyprVPN administrerer sit eget netværk, på grund af hvilket det altid er tilgængeligt for at levere fremragende hastigheder!

På trods af at der var forbindelse til forskellige servere, var hastigheden i overensstemmelse med lidt tab. Vi modtog i gennemsnit 74,39 Mbps i download og 61,87 Mbps i upload.

VyprVPN hastighedstest

VyprVPN
Server OS UK Australien Tyskland Frankrig Gennemsnit
Hent 84,69 Mbits / s 74,63 Mbits / s 75,15 Mbits / s 64,96 Mbits / s 72,55 Mbits / s 74,39 Mbits / s
Upload 74,18 Mbits / s 61,51 Mbits / s 57,82 Mbits / s 52,26 Mbits / s 63,59 Mbits / s 61,87 Mbits / s
Ping 192 ms 209 ms 175 ms 240 ms 140 ms 191,2 ms


Download hastighed:
74,39 Mbps (25,61% langsommere)

Resultatoversigt (gennemsnitlige hastigheder)

Upload hastighed: 61,87 Mbps (38,13% langsommere)

Ping: 191,2 ms

VPN-hastighedstest - 5 ud af 80 udbydere har & lsquo; behovet for hastighed & rsquo;

Bufret VPN-hastighedstest

For nylig banede vejen for VPN-markedet er den Gibraltar-baserede udbyder et andet navn, der er berømt for at tilbyde enestående ydelse og hastigheder til dem, der beder om det. Selvom der er nogle session / forbindelseslogging, er VPN temmelig meget sikker på grund af dets centrale servere, der er baseret i Holland, hvor du ikke kan se dataposter uden en ordentlig garanti!

Naturligvis slettes de resterende logfiler efter 30 dage. Vi værdsætter gennemsigtigheden VPN bringer til produktet, da det er bedre end at blive chokeret / overrasket senere, svarende til hvordan vi oplevede med PureVPN for nogen tid siden. For tilslutningsmuligheder tilbyder Buffered servere i 41 lande over hele verden til at fjerne blokering eller hengivenhed til P2P / Torrenting.

Hastighederne, du modtager, er også ganske fantastiske med VPN-uret ved 72,35 Mbps download og 64,71 Mbps upload i gennemsnit, efter at have udført en test på fem forskellige serverplaceringer!

Bufret VPN-hastighedstest

Bufret VPN
Server OS UK Australien Tyskland Frankrig Gennemsnit
Hent 85,27 Mbits / s 79,53 Mbits / s 71,82 Mbits / s 65,92 Mbits / s 59,21 Mbits / s 72,35 Mbits / s
Upload 76,17 Mbits / s 69,79 Mbits / s 62,91 Mbits / s 60,98 Mbits / s 53,74 Mbits / s 64,71 Mbits / s
Ping 85 ms 189 ms 222 ms 127 ms 259 ms 176,4 ms

Resultatoversigt (gennemsnitlige hastigheder)

Download hastighed: 72,35 Mbps (27,65% langsommere)

Upload hastighed: 64,71 Mbps (35,29% langsommere)

Ping: 176,4 ms

VPN-hastighedstest - 5 ud af 80 udbydere har & lsquo; behovet for hastighed & rsquo;

Sammenligning af VPN-hastighedstest

Rang VPN-udbyder Download hastighed Upload hastighed
# 1 ExpressVPN 82,45 Mbps (17,55% langsommere) 64,13 Mbps (35,87% langsommere)
# 2 NordVPN 80,00 Mbps (20,00% langsommere) 56,68 Mbps (43,32% langsommere)
# 3 Surfshark 76,22 Mbps (23,78% langsommere) 66,18 Mbps (33,82% langsommere)
# 4 VyprVPN 74,39 Mbps (25,61% langsommere) 61,87 Mbps (38,13% langsommere)
# 5 Bufret VPN 72,35 Mbps (27,65% langsommere) 64,71 Mbps (35,29% langsommere)

Sådan kontrolleres internethastighed Metode bag testene

BestVPN.co bruger sit eget specialiserede hastighedstestværktøj til at analysere ydelsen af ​​forskellige VPN'er på forskellige servere over hele verden. Resultaterne afsættes derefter automatisk i en grafisk struktur for nøjagtig læsning, hvilket er vigtigt for at finde ud af den bedste udbyder. Dette værktøj er ikke tilgængeligt for offentligheden, men folk, der ønsker at kontrollere deres internethastighed, kan altid stole på alternativer.

Der er adskillige onlineværktøjer til rådighed, der giver nøjagtige resultater, når du tester hastigheden på dit internet. Faktisk vil næsten ethvert privatlivswebsted, du besøger, helt sikkert afsløre oplysninger om din lækkende identitet online, hvilket angiver den nøjagtige placering baseret på din IP-adresse. ExpressVPN, CyberGhost, PureVPN er blot et par eksempler på VPN-websteder, der giver sådan information.

Hvis du dog har brug for et pålideligt værktøj til kun at kontrollere din internethastighed, kan du tjekke hastighedstest af Oakla, KeyCDN-hastighedstest, Google PageSpeed ​​Insights, GTmetrix, WebPageTest, Varvy Pagespeed-optimering, UpTrends, dotcom-monitor, Yellow Lab Værktøjer, Sucuri Load Time Tester, Pagelocity og YSlow.

Indpakning af ting

Vi håber, at denne guide hjælper brugere med at finde de hurtigste VPN'er, der kan hjælpe med at streame problemfrit eller downloade torrenter uden besvær. Det tog os meget tid at teste hver service, men brugermening er altid placeret højere. Hvis du har tilmeldt dig nogen af ​​udbyderne ovenfor, tøv ikke med at kommentere nedenfor for at give en uvildig anmeldelse. Du er også velkommen til at dele guiden med andre tech-geeks på udkig efter en hurtig VPN-service. Hav en god dag. Cheerio

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me