VPN-forbindelsesvejledning 2020 – et must at læse for begyndere i Japan

De, der bor i Japan, er opmærksomme på, at landet går ind for ytrings- og pressefrihed, der også udvides til at udtrykke og tale på Internettet. I løbet af de sidste par år har der imidlertid været en stigning i geo-begrænsninger og handling mod adgang til ophavsretligt beskyttet materiale, hvilket kræver brug af Best VPN for at undgå juridiske afgifter fra lokale internetudbydere. Så læse denne VPN-forbindelsesvejledning til Japan uden videre.

Læs: Expressvpn Apple TV Working Guide

VPN-forbindelsesvejledning 2020

 1. Hvad er en VPN-forbindelse
 2. Sådan fungerer VPN-forbindelse?
 3. Hvorfor skal du bruge VPN-forbindelse i Japan?
 4. VPN-forbindelsesmekanisme / funktioner til at kigge efter Internettet
 5. Bedste VPN-forbindelsesapps
 6. Er internetadgang i Japan sikker ved hjælp af VPN-forbindelse?
 7. Sådan installeres VPN-forbindelse Windows 10 OS / 7 Service Packs
 8. Installationsvejledning til iPhone VPN-forbindelse
 9. Sådan konfigureres Android VPN-forbindelse?
 10. VPN-forbindelse gratis apps
 11. VPN-forbindelse Smartphone Client
 12. VPN-forbindelse Mac / iPhone-generationer / iPad-forbindelse
 13. Amazon Fire TV / Firestick VPN-forbindelsesmetode

Hvad er en VPN-forbindelse

Et virtuelt privat netværk forkortet “VPN” er en netværksteknologi, der bruges af både offentlige myndigheder og normale borgere til at udnytte sikker adgang til internettet. Det opretter en beskyttet sti til dit internet, der krypterer alle sendte og modtagne data.

Hvad er en VPN-forbindelse

Sådan fungerer VPN-forbindelse?

VPN'er kapper typisk din online tilstedeværelse ved at ændre din IP-adresse igennem modem og få det til at se ud som om du befinder dig i et andet land. På samme tid giver de dig mulighed for at oprette en “privat” netværk kun tilgængeligt for dig, og derfor bruges det mest i store virksomheder og virksomheder.

Hvordan VPN-forbindelse fungerer?

Hvorfor skal du bruge VPN-forbindelse i Japan?

Når du lærer, at streaming / download af ophavsretligt beskyttet materiale er en kriminel handling, kan det give dig en stor bøde, TO-ÅRS Fængselsstraf eller endda Både - ting bliver ret stressende. Som en del af lovgivningen om overvågning af computernetværk i 2012 overvåger Japans regering endda alle brugere, hvilket gentager, hvor vigtigt det er at bruge en VPN i Japan.

Hvorfor skal du bruge VPN-forbindelse i Japan?

VPN-forbindelsesmekanisme / funktioner til at kigge efter Internettet

 1. Avancerede egenskaber - Pålidelige VPN-tjenester skal tilbyde avancerede funktioner som DNS / IPv6 lækebeskyttelse, DoubleVPN, SOCKS5-proxy, Split Tunneling, NAT Firewall og Automatic Kill Switch.
 2. Protokoller Support - De bedste VPN-tjenester undgår aldrig at yde god protokolstøtte. Vælg en service, der giver mulighed for at oprette forbindelse til OpenVPN, IKEv2, SSTP, L2TP / IPSec og PPTP.
 3. Logningspolitik - Den sidste ting, du har brug for, er at betale for en VPN, der logger dine forbindelses- / sessionoplysninger eller nægter at afsløre detaljer om, hvor længe dataene bruges før sletning. Gå altid efter en udbyder med en certificeret / verificeret nul-loggingspolitik.
 4. Båndbredde Throttling - VPN'er giver brugerne mulighed for at omgå geo-begrænsninger for streaming af indhold online, download torrents, eller leg spil. Se efter udbydere, der pålægger båndbreddestrottling.
 5. Samtidige forbindelser - Det bedste af VPN'er tillader ikke kun adgang til en enkelt enhed, men giver mulighed for at etablere forbindelser på en række enheder samtidigt.
 6. Servertilgængelighed - Vælg en udbyder, der giver dig adgang til en enorm database over servere på tværs af lande over hele verden. Forlad dig ikke med udbydere, der kun tilbyder 5/6 placeringer til forbindelse.

Bedste VPN-forbindelsesapps

Nedenfor er tre top VPN-udbydere, der er berømte over hele verden for deres fantastiske ydelse, avancerede funktioner, server’s tilgængelighed, support system og generel pålidelighed, som du helt sikkert skal prøve!

Bedste VPN-forbindelsesapps i 2018

ExpressVPN - Editors VPN-forbindelsesvalg i Japan

ExpressVPN er en populær tilføjelse på VPN-markedet. Det er baseret på De Britiske Jomfruøer og tilbyder uovertruffen privatliv og anonymitet og kan prale af en ingen logbogspolitik, der endda rystede de tyrkiske myndigheder. Pris pr. Måned starter på $ 12,95, og du har 2.000+ VPN-servere i 94 lande over hele verden. Funktioner inkluderer kill switch, delt tunneling, multiplatform support og 24/7 live chat support.

ExpressVPN-forbindelse

Fordele

 1. Tilslut til 3 enheder samtidigt
 2. 30-dages pengene-tilbage-garanti
 3. 24/7 Live Chat Support
 4. Automatisk Kill-switch
 5. Ingen logpolitik

Ulemper

 1. Lidt dyrt - men det værd!

buffered

Buffered VPN blev grundlagt i 2013 og beliggende i Gibraltar og er en privat-dedikeret service. Gibraltar er uden for rækkevidden for det britiske regerings kommunikationshovedkvarter (GCHQ) og National Security Agency (NSA). Det tilbyder uovertrufne BitTorrent-downloadfunktioner, mens forbindelsen til 5 enheder samtidig tillades. Andre funktioner inkluderer 30-dages refusion, ubegrænset båndbredde og 24/7 live chat.

Bufret vpn-forbindelse

Fordele

 1. Baseret i Gibraltar
 2. Fjern blokering af Netflix US
 3. Servere i 39 lande
 4. God beskyttelse af personlige oplysninger - Ingen brugslogfiler
 5. 30-dages pengene-tilbage-garanti

Ulemper

 1. Dyrt - Startpris ved $ 12.99!

VyprVPN

Oprettet af Golden Frog, bruger VyprVPN imponerende teknologier som Chameleon, der kæmper mod VPN-blokering og throttling, hvilket adskiller det fra konkurrencen. For tilslutning giver VyprVPN dig adgang til en enorm liste over 700 servere, der er spredt over 70 lande. Funktioner inkluderer VyprDNS, flere protokoller til kryptering, NAT-firewall og native apps til alle platforme.

VyprVPN-forbindelse

Fordele

 1. Servere i 70 lande over hele verden
 2. NAT Firewall og VyprDNS
 3. Forbindelse til 3 enheder
 4. 200.000+ IP-adresser
 5. Netflix USA tilgængeligt

Ulemper

 1. Holder forbindelseslogfiler i 30 dage

Er internetadgang i Japan sikker ved hjælp af VPN-forbindelse?

I sammenligning med andre lande yder Japan mere internetfrihed, men der er stadig situationer, hvor du har brug for en højere grad af anonymitet. Der er nogle betænkeligheder ved, at landet videregiver information til Five Eyes Nations. Den eneste måde at beskytte din online identitet til enhver tid er at bruge en VPN-forbindelse, som er fuldstændig lovlig at bruge i landet sammenlignet med lokaliteter som Kina og Rusland - hvor VPN'er er forbudt.

Sådan installeres VPN-forbindelse Windows 10 OS / 7 Service Packs

 1. Klik på “Netværk” ikonet i Windows proceslinje og gå til “Netværks indstillinger”.Er internetadgang i Japan sikker ved hjælp af VPN-forbindelse
 2. Vælg “VPN” under “Netværk & Internet” og klik derefter på “Tilføj en VPN-forbindelse”.Sådan installeres VPN-forbindelse Windows 10 OS / 7 Service Packs
 3. Vi vælger at bruge en PPTP-konfiguration ved at bruge konfigurationer fra freevpnaccess.com.tilføj en vpn-forbindelse på windows
 4. Udfyld alle oplysninger, og tryk på “Gem knappen”. Gå tilbage til den forrige menu, og klik på forbindelsesknappen for at nyde at bruge VPN via PPTP-metoden.ved hjælp af VPN-forbindelsen via PPTP-metode i windows

Installationsvejledning til iPhone VPN-forbindelse

 1. Åbn dit iPhone-hoved til Indstillinger.iPhone-VPN-forbindelse til installering-guide
 2. Du vil nu se en liste med konfigurationsindstillinger. Vælg “Generel”.Sådan konfigureres Android VPN-forbindelse
 3. Tap på den “VPN”.VPN-forbindelse gratis apps
 4. Tap på “Tilføj VPN-konfiguration” for at starte PPTP-opsætningen.VPN-forbindelse Smartphone Client
 5. Vælg PPTP på “Tilføj konfiguration” panel og derefter gå ind indstillinger fra freevpnaccess.com.VPN-forbindelse Mac iPhone-generationer iPad
 6. Klik på “Gemme”, og Vend tilbage til VPN-menuen.
 7. Turn VPN “PÅ”.Amazon Fire TV Firestick VPN-forbindelsesmetode
 8. VPN-logoet vises nu øverst til højre på din iPhone!Installation af iPhone VPN-forbindelse

Sådan konfigureres Android VPN-forbindelse?

Når det gælder opsætning af en VPN-forbindelse, har du to muligheder: Download en dedikeret klient til platformen fra en af ​​ovennævnte udbydere eller brug den manuelle OpenVPN-metode.

App-metode

 1. Tilmeld dig enhver udbyder ovenfor ved at besøge deres hovedwebsted og downloade Android-appen.
 2. Åbn appen, og indtast dine loginoplysninger, dvs. brugernavn og adgangskode
 3. Opret forbindelse til en hvilken som helst server efter dit valg. Nyd at bruge VPN!

PPTP-opsætning

 1. Gå over til indstillinger > Mere > VPN
 2. Tryk på ikonet (+), og du bliver bedt om at få oplysninger om opsætning, som du skal udfylde
 3. Navngiv forbindelsen, vælg PPTP i “Type” menu
 4. Indtast VPN-server og loginoplysninger fra din udbyder
 5. Gem netværket, indtast legitimationsoplysninger, og tryk på “Forbinde”

VPN-forbindelse gratis apps

Gratis og pålidelige VPN-apps er meget svære at komme forbi, og der foregår en masse svindel i dette domæne, da mange tvivlsomme operatører bruger facaden til at levere en gratis VPN-tjeneste til at begå en lang række krænkelser af privatlivets fred. For at sikre, at du ikke falder for deres tricks, skal du prøve disse Top 3 gratis VPN-udbydere:

 1. Hotspot Shield
 2. TunnelBear
 3. ZoogVPN

VPN-forbindelse Smartphone Client

Du kan være færdig med din VPN-opsætning via OpenVPN-klienten på mindre end 5 minutter på en god nok internetforbindelse. Lade’s leder dig gennem trin for trin-processen:

OpenVPN-metode

 1. Gå til Google Play Store og download / installer OpenVPN Connect.
 2. Når installeret, skal du downloade .ovpn-konfigurationsfiler herfra.
 3. Klik på “importere” og find den .ovpn-fil, der er downloadet.
 4. Vælg filen, og klik på “Udført læsning af konfigurationsfil” for at lukke importdialogen.
 5. Klik på den valgte server og indtast brugernavnet / adgangskoden.
 6. Tjek “Jeg stoler på ansøgningen” og klik på “Okay”.

VPN-forbindelse Mac / iPhone-generationer / iPad-forbindelse

Sådan kan du konfigurere en VPN-forbindelse på din Mac gennem en dedikeret app med utrolige lethed. Vi bruger ExpressVPN som reference til appen:

 1. Gå til ExpressVPN.com og gå over til produktsektionen.
 2. Klik på “Mac” > Download app.
 3. Indtast dine brugeroplysninger, når VPN er installeret.
 4. Vælg en server baseret på dine præferencer, og klik på “Forbinde”.

Amazon Fire TV / Firestick VPN-forbindelsesmetode

Til opsætningsguiden bruger vi ExpressVPN’s FireTV-app som reference. Lade’s kører gennem processen med at indstille VPN-appen på din FireTV-enhed:

 1. Åbn søgefeltet på din FireTV-enhed, indtast “ExpressVPN”, og download appen.
 2. Log ind på appen ved hjælp af dit ExpressVPN brugernavn og adgangskode.
 3. Trykke på “Okay” for at give ExpressVPN mulighed for at gennemgå med forbindelsesanmodninger.
 4. Trykke på “Strøm” for at tænde for forbindelsen eller vælge en bestemt serverplacering på egen hånd og derefter tænde VPN.

Indpakning af ting

Vi mener, at vores omfattende guide ovenfor viser sig at være en stor hjælp for dem, der ligger i Japan. Vores politik er at hjælpe vores brugere på alle mulige måder og guide dem igennem til de bedste muligheder for beskyttelse af personlige oplysninger på markedet i øjeblikket.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me