Sådan omgås geo-blokering og indholdsbegrænsninger

Ikke mange ved dette, men den gennemsnitlige person har kun adgang til ca. 0,004% af internettet. Resten af ​​99,996% består af “Deep Web” og dybest set alt andet indhold, som ikke indekseres af søgemaskiner som Google eller Bing.

Men selv på denne 0,004% af internettet, som vi har adgang til, forkæler mange websteder over hele verden aktiviteten med geo-blokering, hvilket yderligere begrænser det tilgængelige indhold. Så denne guide fokuserer på geo-blokering og hvordan man omgår den. Men først…

Hvad der nøjagtigt er Geoblocking?

Geoblocking involverer forskellige metoder og teknologier, der bruges til aktiviteten med at begrænse internetadgang, baseret på en’s geografiske placering. Websteder / tjenester, der opsætter geo-blokering, identificerer først IP-adresser og derefter verificerer dem mod en sortliste eller hvidliste.

Enhver IP, der ikke findes i den godkendte hvidliste og indtaster sortlisten, blokeres øjeblikkeligt fra at afslutte forbindelsen til webstedet / serviceserveren, hvilket resulterer i, at du får en fejl som “websted ikke tilgængeligt i dit sted / område.”

Hvorfor findes der geoblokering?

Geoblocking spiller en vigtig rolle i at begrænse adgangen til premium multimedieindhold på internettet, såsom tv-shows og film, på grund af licens- og copyright-relaterede problemer. Produktionshuse mister typisk penge, når nogen uden for landet får adgang til deres indhold.

Dette er grunden til, at du ser mange streamingplatforme som Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime, HBO NU og mere begrænse adgangen til bestemt indhold eller stille en anden version af deres websteder til rådighed for at forhindre brugere i at fjerne blokering af det komplette bibliotek med titler.

De går endda længere ved at forbyde VPN-tjenester, der bruges til at omgå geografiske og indholdsblokader rundt om i verden. Derudover spiller geoblokering også en rolle i håndhævelsen af ​​prisdiskriminering, blokering af ondsindet trafik, onlinespil, forebyggelse af svig og lokaliseringsbevidst godkendelse.

Håndter geoblokering med en proxy

Når folk støder på geografiske blokader, tilrådes det at de bruger en proxytjeneste. Disse værdifulde værktøjer giver brugerne mulighed for at oprette forbindelse til en server i et andet land med en ny IP-adresse til at fjerne blokering af forskellige websteder / tjenester.

Men hvor brug af en proxy tidligere var en let løsning på geografiske blokader, eksisterer den ikke længere som en levedygtig mulighed. Mange websteder / tjenester kan let registrere en proxy-tjeneste, med det samme at blokere dem og betragte dem som teknisk ubrugelige.

Proxy-tjenester flytter kun din IP-adresse, men tilbyder ikke nogen kryptering, der forhindrer websteder i at finde ud af, at du bruger en proxy. Slutresultatet er, at du står over for en “proxy opdaget fejl”, Derfor anbefaler jeg at bruge en pålidelig VPN-service.

Håndter Geoblocking med en VPN

VPN’er ruter typisk din internetforbindelse igennem en sikker og krypteret tunnel, som skjuler dine online aktiviteter og holder din identitet privat. Al internettrafik, der skulle gå direkte fra internetudbyderen til det websted, du har besøgt, gennemgår nu et tilføjet krypteringslag med en anden IP-adresse.

Som sådan ser destinationswebstedet nu data fra den server, du valgte via VPN-klienten. Ikke din rigtige placering og IP-adresse, der er hentet fra din internetudbyder, hvilket altid holder dig anonym. Dette er grunden til, at geoblokering med en VPN er en mere bæredygtig og gennemførlig mulighed, skønt du skal betale for en premium VPN-service.

Er omgåelse af geoblokering lovlig?

Dette afhænger helt af det land, hvor du er baseret, og det websted / den service, du har adgang til. Nogle lande som Kina, Iran, Irak, Tyrkiet, Egypten osv. Forbyder VPN-tjenester helt, fordi de afskrækker geoblokering for at få adgang til et ubegrænset internet.

Som sådan, hvis du finder ud af, at du bruger en VPN til at omgå geografiske blokader, kan du blive udsat for juridiske besvær og måske blive nødt til at betale store bøder. For websteder, der afskrækker at omgå geoblokering, træffes der ikke så strenge handlinger, og dine personlige konti bliver heller ikke suspenderet.

Skønt det er vigtigt at nævne, at de fleste websteder har en klausul om geoblokering i deres “servicevilkår / brug”. Så hvis du er dobbeltsindet over aktiviteten, skal du sørge for at læse op på reglerne for at undgå at blive forbudt eller låst uden for dine konti.

Andre måder at omgå Geoblocking-låse

Ud over at bruge en proxy- eller VPN-tjeneste kan enkeltpersoner stole på Tor for at omgå geografiske blokeringer. Tor har typisk et decentraliseret netværk beskyttet af flere krypteringslag, rettet internettrafik gennem et overlay af servere.

Denne overlejring af servere består af mere end syv tusinder relæer, der giver mulighed for korrekt skjul for brugerne’ placering, mens du forhindrer andre i at overvåge din aktivitet, hvad enten det er på onlinemeddelelser, sociale medier eller andre platforme.

Tor kan endda bruges i forbindelse med VPN’er via to konfigurationer; Tor gennem VPN eller VPN gennem Tor. Førstnævnte involverer først at oprette forbindelse til VPN-serveren og derefter Tor-netværket, mens sidstnævnte går vice versa.

Se tysk tv i udlandet via Internettet

Hvis du vil se tysk tv i udlandet, er der ingen raketvidenskab påkrævet. Følg blot trinnene herunder for at nyde ubegrænset adgang overalt:

  1. Tilmeld til en pålidelig VPN-service som NordVPN eller Surfshark
  2. Hent den relevante app til den platform / enhed, du bruger
  3. Installere ansøgningen, åben det engang gjort, og gå ind dine loginoplysninger
  4. Forbinde til enhver specifik server i Tyskland (Berlin, München, Hamburg Frankfurt)
  5. Besøg ARD, ZDF, Arte, n-TV, ProSieben, Netflix DE eller et hvilket som helst tysk specifikt tv-websted
  6. Du vil nu bemærke, at webstedet er tilgængeligt og ikke viser en placeringsfejl!
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me