Nemme Internetsikkerhedstips til begyndere | BestVPN.co

“Vi er alle sammen tilsluttet via internettet, som neuroner i en gigantisk hjerne”

Må skylde Stephen Hawking det for at opsummere tingene så nøjagtigt, men alligevel overlade så meget til vores egen fantasi. Hvad han sagde om internettet er for det meste sandt. Nogle kan synes det er prisværdigt: ‘digital verden’. Hvilket tidspunkt at være i live, hvad? På samme tid kan andre være skeptiske overfor internetbrug. Vi hos BestVPN.co forstår begge sider, men har nogle af vores egne tanker om emnet.

Som alt andet i livet er der visse fordele / ulemper ved Internettet. Det er en utrolig læringsressource, giver adgang til øjeblikkelig underholdning, gør job lettere med SaaS-værktøjer og hjælper med at få eksponering som individ via sociale medier (præsenterer mange muligheder for at blive din egen chef). Samtidig er der trusler mod din personlige sikkerhed og privatliv og sætter din familie / virksomhed / penge i fare!

Cybersecurity Awareness!

Desværre findes der enkeltpersoner, der’Jeg udnytter internettet ved at hengive sig til kriminelle aktiviteter, narre brugerne gennem ondsindet software, indhente data via phishing eller oprette ordninger, der snyder enkeltpersoner om deres penge. Cyberkriminelle bliver smartere og mere sofistikerede i deres operationer ved hjælp af kreative foranstaltninger til at stjæle identiteter, begå svig eller endda iværksætte cyberangreb mod andre.

Cybersecurity Awareness

Hvis det ikke var’Internettet er nok, fyldt med vold, mørke fristelser og umoral med virksomheder / enkeltpersoner, der aktivt søger brugere ud, overalt! Regeringer don’t vil have tillid til deres egne borgere og indføre internetlove, der giver mulighed for overvågning / aflytning af den almindelige mand. Alt dette får dig til at indse, at ophold SAFE online ikke længere er en given, men en nødvendig fritidsaktivitet.

Cybersecurity Awarenes-måned

Nu ved vi hvad du’tænker jeg igen, alt dette virker gibberisk og overfladisk, ikke? Vi kan dog forsikre det’t! Dette er grunden til denne nationale Cyber ​​Security Awareness Month (NCSAM), vi’Vi har taget beslutningen om at gå alt sammen med at hjælpe kunder med at forblive sikre online. Med lidt sund fornuft og viden om gør’s / don’ts, kan du surfe på ‘nettet uskadt.

Hvilke problemer med internetsikkerhed står vi over for i dag?

Internettet fungerer som et fantastisk værktøj til selvudtryk, øget viden og evnen til at holde kontakten med mennesker fra hele verden. Den udbredte tilgængelighed af internetaktiverede enheder giver alle døgnet rundt adgang til shopping, kredit / finansielle tjenester, øjeblikkelig underholdning, styring af forhold, engagement i seksuelle instinkter og endda modtagelse af hjælp / rådgivning!

Som sådan er der ingen tvivl om, at internettet faktisk har ændret / forbedret vores liv på så mange måder, at det nu er umuligt at forestille sig en verden uden den. Det er dog kun, når du indser, hvor farlige ting kan komme på Internettet, så bekymrer du dig om privatliv / sikkerhed. Nedenfor diskuterer vi nogle alvorlige personlige sikkerhedsrisici, som du kan ende med at sidde fast i:

Problemer med internetsikkerhed står vi over for i dag

 • Ransomware - En ondsindet software, der bruger cyptovirology, overtager din pc og truer med at offentliggøre offeret’s data, indtil der er betalt løsepenge. Bemærkelsesværdige eksempler inkluderer Fusob, WannaCry, Petya, Bad Rabbit og SamSam, som alle blev fundet ved hjælp af lignende mønstre til kryptering af brugerfiler.
 • Identitetstyveri - didn’t tror det var muligt ikke? Det sker dog! Påhængere kan bruge teknikker som phishing eller malware-plantning for at narre dig til at afsløre dine økonomiske oplysninger, som de derefter bruger til at begå svig ved at efterligne dig. Lort rammer loftet meget hurtigt!
 • Cyberstalking - En meget alvorlig forbrydelse, som mange kvinder er nødt til at lide under chikane og mental tortur! I dette scenarie bruger en angriber gentagne gange elektronisk kommunikation til at skræmme eller skræmme et offer. Det kan også omfatte injurier, bagvaskelse, ærekrænkelser og falske beskyldninger.
 • Sextortion - Troede den virkelige verden er en b ** ch? Den digitale verden er værre! Nogle cyberkriminelle forsøger at narre brugerne til at sende nøgne / seksuelle billeder af sig selv. Senere bruges disse billeder til at udpresse penge eller seksuelle favoriserer fra offeret, hvilket kan føre til alvorlig depression / angst!
 • Cyber ​​mobning - Let eksponering for vold, grafiske billeder / videoer og småpolitik er noget, som sociale medier bliver ret berømte for! Men ting tager bare en alvorlig vending, når folk bruger den digitale verden til mobning mennesker online. Dette kan omfatte ærekrænkelser, virale memes med mere!
 • Online Predation - Internettet er et farligt sted, især for børn, da de har mulighed for at få forbindelse med mennesker to gange / tre gange deres alder. Nogle uskyldige unge kan blive offer for manipulation / tvang fra online rovdyr, der har ulterale voldelige / seksuelle motiver.
 • Spamming - Ofte, når du tilmelder dig et nyt socialt medieside eller -websted, kan du muligvis klikke et sted, hvor du var’t skulle, og dette resulterer i, at du bliver nødt til at beskæftige dig med hundreder og tusinder af spammy-reklamer, uønskede bulk-meddelelser, som åbner døren til malware og phishing!
 • Uanstændigt indhold - Mens internettet kan være et lykkeligt sted for mange, kan det også være utroligt mørkt og farligt. Der er masser af uanstændigt indhold tilgængeligt i form af information / billeder / videoer, der indeholder gore / drab / bombeeksplosioner og andet ubehageligt indhold.

Problemer med internetsikkerhed

Hvordan kan brugere udnytte maksimal beskyttelse online?

Vi’være sikker på at læse om farerne ovenfor måske’Vi har fået dig en smule brændt! Hvem kunne trods alt’Men nogensinde sker der også ting som disse, ikke? Hvorfor kan det?’t folk bare lærer at være civiliserede og ikke være smertefulde i $ $$ for andre? Vi gætter på, at det er noget, ingen kan svare, men hvis der er én ting, BestVPN.co kan, er at udnytte maksimal beskyttelse online for at beskytte dig mod sådanne onlinetrusler!

Før vi kommer i gang, lad mig venligst bare lægge det derude. Dette er ikke’t en af ​​disse klichéer, omformulerede onlineguider, hvor de eneste TIPS, du får til at beskytte dit privatliv, drejer sig om forældede metoder. Under undersøgelsen blev vi bogstaveligt talt forbløffet over den type overflødigt indhold, der er tilgængeligt på Internettet. Så vi håber, at du finder vores forskning imponerende, når vi prøver at gå lidt bredere!

Nemme Internetsikkerhedstips til begyndere | BestVPN.co

Internetsikkerhedstips: Grundlæggende regler

 1. Ligesom hvordan du undgår at gå fra skyggefulde kvarterer, undvig at besøge farlige websteder online, da de kan indeholde løseprogram, vira eller malware.
 2. Begræns altid mængden af ​​information, du afslører online. Potentielle arbejdsgivere og kunder don’t behøver at kende din hjemmeadresse eller personlige forholdsstatus (duh!).
 3. Undgå at downloade tredjepartssoftware / applikationer, da de kan indeholde malware eller kan prøve at stjæle information. Gå til apps / software, der er certificeret / verificeret af relevante myndigheder.
 4. Internettet gør det ikke’t har en sletningstast. Når den først blev sendt, lever den for evigt videre i de dybeste, mørkeste allierede cacher eller kopier, som andre mennesker måske har lavet, uden at du vidste om det.
 5. Hvis du har haven’t har allerede en, brug en sikkerhedskode på din telefon. Det kan være en adgangskode, pinkode eller et oplåsningsmønster. Uanset hvad du vælger, er det nødvendigt at bruge en til online-privatliv!
 6. Sørg for, at dine konti på sociale medier er private. Kun din nære familie og venner skal kunne se noget om dig. Den sidste ting du har brug for er en cyberstalker!
 7. Opdater dit operativsystem og software regelmæssigt for at forhindre, at cyberkriminelle udnytter gamle bugs og smuthuller i din sikkerhed, hvilket kan resultere i tab af alle personlige data.
 8. Opret aldrig forbindelse til offentlige Wi-Fi-netværk på cafeer eller restauranter uden at bruge en VPN-service, da disse steder er hvor du sandsynligvis kan blive svindlet / hacket / narret af kloge cyberkriminelle.
 9. At huske alle dine adgangskoder kan være en enorm smerte i bagdel, medmindre du’Vi har enestående hukommelsesegenskaber for hukommelse. For den gennemsnitlige joe anbefaler vi at bruge et kodeordstyringsprogram.
 10. Undgå at skrive hadbeskeder eller forkæle dig med enhver form for bashing / racisme / vold, da det kan få dig i alvorlige problemer. Bare det at skrive en truende meddelelse kan få dig til juridiske problemer!

Grundlæggende regler for internetsikkerhed

Tips til internetsikkerhed: Beskyt dig selv mod Ransomware

 1. Nogle gange holder livet bare ved at give dig citroner og der’s intet du kan gøre ved det. ransomware’s er vanskelige, så du er nødt til at gøre det til en vane at tage backup af dine data regelmæssigt.
 2. Brug en antivirus- eller anti-malware-software, der giver dig muligheden for at konfigurere søgningen til at scanne arkiverede og komprimerede filer, da’s hvordan de fleste ransomware tager kontrol over dit system.
 3. Det gør det ikke’uanset om du besøger et websted, får adgang til en software eller blot gennemser forskellige spil / programmer, skal du sørge for at holde din firewall tændt på alle tidspunkter.
 4. Sørg for regelmæssigt at installere opdateringer til dit operativsystem og anti-virus / malware-software, så du har en opdateret firmware, der kan modvirke enhver mistænkelig fil!
 5. Det er bydende nødvendigt, at brugerne er ekstra opmærksomme, når de klikker på links eller vedhæftede filer, især dem, der synes mistænkelige. Analyser linket for at få en bedre idé, før du klikker på det.

Nemme Internetsikkerhedstips til begyndere | BestVPN.co

Tips til internetsikkerhed: Bliv beskyttet mod identitetstyveri

 1. Husk altid at ikke bruge P2P / fildelingsapps, hvis de ikke gør det’t tilbyder datasikkerhed og privatliv. Sørg for at bruge en VPN-tjeneste, hvis du gør det, da dette altid holder din identitet anonym.
 2. Som tidligere nævnt må du aldrig shoppe fra onlinebutikker, som har et dårligt omdømme, især dem, der har haft en historie med lidelse af data i ‘nylig’ forbi.
 3. Det er bydende nødvendigt at være proaktiv med hensyn til dine økonomiske oplysninger til enhver tid. Gør din due diligence med at kontrollere dine bank- og kreditkortopgørelser hver måned for hurtigt at identificere uregelmæssigheder.
 4. En af de bedste måder at holde din identitet og information på alle tidspunkter er at ændre adgangskoder på dine økonomiske konti regelmæssigt. Overtrædelser går ofte upåvirket i uger!
 5. Sørg for, at du altid sender alle e-mails og meddelelser med ende-til-ende-kryptering eller bruger en dedikeret IP fra en VPN-tjeneste til at udnytte et ubrudt lag af sikkerhed på alle tidspunkter.

Nemme Internetsikkerhedstips til begyndere | BestVPN.co

Internetsikkerhedstips: Lær, hvordan du håndterer cyberstalking

 1. Hvis du bliver cybbetalt, er det vigtigt, at du gemmer al kommunikation med gerningsmanden til bevismateriale. Det lyder måske hårdt, men du skal rapportere det til de retshåndhævende myndigheder.
 2. Hvis du bryder op med en intim partner, skal du sørge for at nulstille alle dine e-mail-konti, sociale medier og bankoplysninger, så de ikke er i stand til at manipulere dig på nogen måde.
 3. Når det kommer til at bruge sociale medier, e-mails eller chatrum, er det bydende nødvendigt, at du er forsigtig med de oplysninger, du deler, ellers kan du gøre det lettere for forfølgere at samle dine billeder / indlæg!
 4. Hvis det ikke er obligatorisk, skal du undgå at udfylde felter, der beder om dine personlige oplysninger som din fødselsdato, når du tilmelder dig / tilmelder dig noget online. Hvem ved, hvordan denne information kan bruges!
 5. Når du lægger et billede online (især hvis du er i tvivl om at være cyberstalked), skal du sørge for, at det ikke afslører din placering. Gå efter en med en almindelig baggrund.

hvordan man håndterer cyberstalking

Tips til internetsikkerhed: Bliv opmærksom på Sextortion

 1. Sextortion er ikke kun begrænset til ældre mænd, men selv teenagere er blevet fundet skyldige i sådanne handlinger. Jalouxe ekser kan gøre livet til et levende helvede. Don’t tøv med at rapportere dem straks!
 2. Internettet er fyldt med gadgets og apps, der har de underligste anvendelser. Vidste du, at der også findes spyware-apps? Forbedre din sikkerhed online ved at installere et anti-spyware-program. Opdater det dagligt!
 3. Det er bydende nødvendigt, at du indser denne værdifulde lektie i livet: mennesker kan foregive at være nogle af dem’er ikke det. Vær valgfri over for de mennesker, du vælger at tilføje til dine sociale medier.
 4. Som nævnt tidligere skal forældre være involveret i deres børns liv. Bestem, hvilke apps og SM-platforme der passer til dem, og gennemgå regelmæssigt deres aktivitet på alle.
 5. Gør det til en vane at slukke for elektroniske enheder og webkameraer, især når du ikke bruger dem. Hackere / cyberkriminelle kan måske hacke sig ind i kameraet, optage videoer og derefter afprese dig!

Bliv opmærksom på Sextortion

Tips til internet sikkerhed: Hvordan man håndterer cybermobning

 1. Det’er vigtigt, at folk selv har et moralsk kompas. Hvis du ser nogen, du kender, der er et offer for cybermobning, don’t sidde stille! Rapporter det til en voksen, så snart du kan.
 2. Når du bruger en offentlig computer eller en anden’s telefon for at få adgang til dine sociale mediekonti / e-mail, skal du sørge for at logge ud, da de kunne bruge din konto til deres egne udvendige motiver.
 3. Undgå at dele dine adgangskoder og kontooplysninger med nogen, da de kunne drage fordel af din venlighed og forkæle dig med aktiviteter, der måske bider din bagdel senere!
 4. Det er vigtigt for folk at være opmærksomme på konsekvenserne af det, de skriver eller poster online. Afstå fra at dele noget, der kan skade / pinligt dig i fremtiden. Internettet er et rodet sted!
 5. Så meget som vi’d kan godt lide at udlufte vores frustration og vrede over mennesker, der sender truende og stødende beskeder, det er vigtigt at være tolerant og ikke give to-shits. Intet kan skade mere end at blokere dem øjeblikkeligt.

Sådan håndteres cybermobning

Tips til internetsikkerhed: Lær at forhindre online-predation

 1. Vær ekstra årvågen og involveret med dine børn, især hvis de bruger sociale medier. Spørg dem, om der’s nogen, der får dem til at føle sig utilpas online, så du kan rapportere den individuelle ASAP!
 2. Når vi taler om at forældre er ekstra omhyggelige med at se deres børn på sociale medier, donerer vi ikke’t betyder, at du skal invadere deres privatliv. Bare overvåge deres brug af internetforbundne enheder.
 3. Fortæl dine børn, at du aldrig skal tale med personer, der ser ud til at være ældre i alderen, og undgå at åbne / downloade billeder sendt af folk, de ikke donerer’ved det ikke.
 4. Det er bydende nødvendigt, at du lærer børn at gøre’s og don’ts af sociale medier, som inkluderer at undgå fremmede. Gør det klart, at de aldrig bør møde ansigt til ansigt med nogen fra internettet!
 5. Træ dine børn til at være smarte med at dele deres personlige oplysninger. Lær dem aldrig at tale om deres skole, hus og andre personlige ting. De bør afslutte samtalen med det samme.

Nemme Internetsikkerhedstips til begyndere | BestVPN.co

Tips til internet sikkerhed: Det’s Tid til at slippe af med spam

 1. Brug en sekundær e-mail-adresse på tidspunkter, hvor du er i tvivl om at besøge et bestemt offentligt bibliotek, sociale medienetværk eller chatrum for at undgå at få spam på dit originale ID.
 2. Mange brugere er’t opmærksom, men der er måder at undgå at modtage spam-mail. Et af de vigtigste og mest beviste hacks inkluderer installation af et spamfiltreringsværktøj.
 3. Spammere er meget vanskelige med deres taktik for at sende mere spam. Klik aldrig på “opsige abonnement” link i e-mails for enhver pris, da de kunne bekræfte, at din e-mail-adresse er aktiv.
 4. Don’t give din e-mail-adresse til næsten enhver. Disse detaljer skal være private og kun gives til de personer, som du stoler fuldstændigt og blindt på.
 5. Når du tilmelder dig på forskellige tjenester, skal du sørge for at holde din e-mail-adresse skjult ved at konfigurere indstillingerne og skifte eksponering til “Kun mig” eller noget lignende.

Nemme Internetsikkerhedstips til begyndere | BestVPN.co

Tips til internetsikkerhed: Blokerer stødende / uanstændigt indhold

 1. Der er intet mere irriterende end at besøge et websted kun for at finde nøgne billeder og andet uanstændigt indhold i form af annoncer. Brug et annonceblokerende værktøj for at slippe af med dem.
 2. Hvis du vil blokere eksplicitte søgeresultater, fordi du har børn derhjemme eller bare hader den uønskede eksponering af sådant indhold, er det klogt at tænde “Sikker søgning” på Google.
 3. Hvis du finder noget indhold, der kan komme på tale som stødende / racistisk / nedsættende, er det din job at rapportere det til den relevante administrator med det samme for at undgå yderligere spredning af hadudtalelse.
 4. Sociale medier er fyldt med uanstændige fotos, pornografiske billeder og undertiden kæmpesindhold. Rapporter dem øjeblikkeligt for at få stillingerne fjernet, mens du samtidig fjerner lignende resultater.
 5. Det kan blive vanskeligt for folk at holde øje med stødende / uanstændigt indhold på websteder, da de dukker op så uventet. Det er en klog mulighed at installere et webfiltreringsværktøj.

Nemme Internetsikkerhedstips til begyndere | BestVPN.co

Tips til internetsikkerhed: Genkend falske fra reelle (phishing)

 1. Phishing er utroligt vanskeligt, da det bruger kopier af officielle websteder til at narre kunder i at give deres information. Installer en anti-phishing-software eller browserudvidelse for straks at advare dig om sådanne websteder!
 2. En tommelfingerregel: send ALDRIG I DIN LIV ALDRIG dine økonomiske oplysninger til enhver person via e-mail, uanset hvor meget du har tillid til dem. Simpelthen fordi det ikke er en sikker måde at transmittere sådan information på.
 3. De fleste mennesker er’Jeg er opmærksom på dette, indtil de faktisk bliver narret til at klikke på et pop-up-link. Nogle af disse vanskelige pop-ups er normalt phishingforsøg. Hold altid tæt på for at forhindre enhver hændelse.
 4. Når det kommer til at udnytte topsikkerhed fra phishing-angreb, skal du bruge en stærk firewall-software. Dette forhindrer dem i at få adgang til dit netværk / computer.
 5. Hvis du ikke gør det’kender afsenderen, der e-mailer dig, undgå at klikke på link og vigtigst af alt’T download eventuelle filer, hvis de er synlige. Ikke-betroede afsendere må ikke komme i rod med!

Nemme Internetsikkerhedstips til begyndere | BestVPN.co

Tips til internetsikkerhed: Ødelæg malware og beskyt dine data!

 1. Hvis du altid ønsker at holde din smartphone / laptop / computer sikker, skal du installere en kraftfuld antivirus / anti-malware software til øjeblikkelig trusselsdetektion og sletning.
 2. Opret aldrig forbindelse til websteder, der ikke gør det’t anvender HTTPS. Det “S” i slutningen står for sikkert. Brug HTTPS overalt til websteder, der ikke gør’t implementere det. Dette vil holde din online kommunikation sikker!
 3. Hvad de fleste gør efter at have installeret en antivirus / anti-malware-software glemmer, at de nogensinde har eksisteret. Don’t være den skødesløse person, og sørg for at køre scanninger med regelmæssige intervaller.
 4. Nogle links fører dig muligvis til en webside, der ligner identisk med originalen. Vær opmærksom på socialtekniske taktikker som phishing. Sørg for altid at læse linkadressen for at få en bedre idé.
 5. Skift standard SSID (navnet på dit Wi-Fi-netværk) og brug WPA2-kryptering for at forhindre uautoriserede brugere i at få adgang til din forbindelse og plante noget mistænkeligt.

Nemme Internetsikkerhedstips til begyndere | BestVPN.co

Tips til internet sikkerhed: Don’t Blæstret af online-svindel

 1. Dette lyder måske lidt hårdt, i betragtning af at sociale medier er beregnet til netværk, men undgå at få unødvendige venner (især med mennesker, du har tilflugtssted)’t mødt med eller har ingen viden om).
 2. Det gør det ikke’uanset om du har en tech-geek ven eller en person, der kender en anden person, den eneste person, der skal have adgang til din computer eksternt, er din lokale internetudbyder.
 3. Der er masser af nye e-handelswebsteder åbner i dag, men ikke alle af dem er sikre. Forkæl dig kun med online shopping fra legitime ressourcer som eBay, Ali Express eller Amazon!
 4. Svindlere kan nemt falske opkalds-id'er og narre dig til at give dine økonomiske oplysninger. Hvis nogen ringer og beder om dine kreditdata, skal du hænge op og ringe tilbage for at kontrollere, om den, der ringer, er ægte.
 5. Tro aldrig på onlinetjenester, at de kan yde gældslettelse og hjælp til realkreditlån med et klik på en knap. De er sandsynligvis scam-tjenester, så undgå at begå fejlen ved at betale på forhånd!

Nemme Internetsikkerhedstips til begyndere | BestVPN.co

Tips til internetsikkerhed: Sådan forhindrer du afdrypning af Wi-Fi

 1. For rejsende, der ofte bruger Wi-Fi-netværk i offentlige rum som pubber, caféer og restauranter, skal du altid sørge for at bruge en VPN til at holde din identitet anonym og forbindelse krypteret.
 2. Som nævnt tidligere skal du undgå usikre websteder, der kun har “HTTP” før adressen. Sørg for, at de websteder, du besøger, bruger “HTTPS” tag. Dette indikerer en sikker forbindelse.
 3. Når du bruger offentlig Wi-Fi’s deaktiver aldrig din antivirus-, anti-malware- eller firewall-programmer, da der er mange vira / malware, der kan komme ind via netværket.
 4. Nogle hackere går den ekstra kilometer ved at narre kunder ved at etablere falske Wi-Fi-hotspots i nærheden af ​​legitime offentlige netværk. De stjæler derefter brugerdata og fortsætter videre med identitetstyveri.
 5. Brug altid trådløse hotspots, som du kan stole på. Tal med manager / repræsentant på kaffebaren eller restauranten for at lære mere om deres sikkerhedsforanstaltninger, når de er tilsluttet Wi-Fi.

Nemme Internetsikkerhedstips til begyndere | BestVPN.co

Tips til internetsikkerhed: Hold dine børn sikkert online!

 1. Hold dine børn’s computer og andre internetaktiverede enheder i et fælles område, ikke individuelle soveværelser. Dette lyder måske lidt hårdt, men er faktisk en god måde at overvåge brugen af.
 2. Del en social medie eller e-mail-konto med dine børn, så du kan overvåge beskeder og kontrollere, om han / hun ikke ser uanstændigt indhold på YouTube Kids eller snakker med fremmede!.
 3. Fortæl dine børn det’Det er aldrig okay at købe noget fra online uden at spørge dig først! Nogle annoncer kan narre dig ved at tilbyde gratis ting for at lokke dig til at afsløre dine personlige oplysninger.
 4. Følg sikkerhedsretningslinjerne fra Facebook, Twitter, Instagram og andre sociale medieplatforme, og sørg for, at dine børn kun slutter sig til dem, efter at de har opfyldt kravene til mindstealder.
 5. Træ dine børn til at være kloge online. Lær dem aldrig at lægge eller bytte personlige fotografier, afsløre personlige oplysninger, acceptere at møde en fremmed eller svare på truende meddelelser!

Internetsikkerhed for børn

Indpakning af ting

Med dette afslutter vi denne vejledning til Internetsikkerhedstip til Cyber ​​Security Awareness Month. Vi håber, du værdsætter vores bidrag til at sprede beskeden om at være sikker på Internettet. Lad os præcisere, at vi ikke gør det’t benægter brugbarheden og effektiviteten af ​​Internettet.

Det har banet vejen for vigtige fremskridt i det økonomiske, teknologiske og sociale landskab. Dog har du brug for beskyttelse mod de mørke sider også af en sådan platform, og det er netop, hvad vores mission er! Don’t tøv med at dele guiden videre. Hav en dejlig dag og nyd et mere sikkert internet!

Nemme Internetsikkerhedstips til begyndere | BestVPN.co

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me