Hvilke VPN-er tilbyr den beste Live Chat-støtten?

Idag’Verdens verden har bruken av VPN-er diversifisert mye med bruken utvidet til mange forskjellige funksjoner og enheter. Fra å være en kritisk komponent for å tillate brukere å få mer verdi ut av streaming-abonnementene sine på nettsteder som Netflix til å beskytte økonomiske transaksjoner på alle enheter, tjener VPN-er nå en større brukerbase enn noen gang før.

Og når så mangfoldige og komplekse funksjoner er involvert, trenger en bruker støtte fra leverandøren for å komme gjennom. De fleste Topp VPN-er tilbyr live chat-støtte for dette, noe som gir brukerne muligheten til å stille spørsmålene sine i sanntid og få tilpassede løsninger for å løse dem, men er alle live chat supportfunksjoner som tilbys av forskjellige leverandører som tilbyr samme servicenivå?

Ikke helt. Noen av dem gir elendige hermetiske svar som ofte er lite nyttige når du har en mer teknisk spørring, mens andre har ekte live chat support-eksekere som faktisk er opplært til å veilede deg gjennom alle slags feilsøking og andre komplekse problemer.

Og hvis du tror at chatstøtte er en sekundær funksjon i en VPN og shouldn’t veie på beslutningen om å gå for en leverandør eller ikke, så må du vurdere tankegangen din på nytt.

Enten du vil konfigurere en VPN på ruteren din eller om VPN-en ikke fungerer som den skal og gir noen feil du kan’Løsning på egen hånd, live chat support er det eneste du trenger å falle tilbake for å komme deg ut av problemene dine og fortsette med en sømløs opplevelse.

Kvaliteten på live chat-støtte som tilbys av en leverandør er en stor faktor som du må ta hensyn til før du tar en beslutning om å abonnere på en bestemt leverandør eller ikke.

Men sjekker hver leverandør’Kvaliteten på tjenesten når det kommer til live chat support er ganske vanskelig og kan ta mye tid som de fleste brukere ikke kan gjøre av seg selv, så jeg gjorde det for dem.

Jeg tok topp 5 leverandører fra bransjen som tilbys tjenestefunksjoner som ofte krever at brukeren skal samhandle med live chat support og stilte dem med en vanskelig spørsmål for å se hvordan de håndterte det.

En oversikt over chat-støttetjenesten er oppsummert nedenfor hvis du ikke er villig til å gå gjennom den komplette analysen.

VPN-leverandør Responstid Teknisk kunnskap Tone Hjelpsom
Surfshark Fort Veldig bra innbydende Ja
NordVPN Fort Under pari rude & mekanistisk Nei
PureVPN Fort Gjennomsnitt mekanistisk & svak Nei
ExpressVPN Veldig fort Utmerket innbydende & imøtekommende Ja
CyberGhost Veldig treg Utmerket rude & kald Ja

Hvilken spørring stilte jeg for å støtte live eksekver av forskjellige leverandører og hvorfor?

For hver VPN brukte jeg den samme spørringen, og det skyldes at jeg trengte å vise brukere hvordan hver live chat håndterte den. Dette gjorde det også lettere for meg å rangere dem.

Spørsmålet var “Hei, kan jeg få VPN-en til å fungere på Apple TV-enheten min?”

Hvorfor valgte jeg denne spørringen? Fordi jeg vet at Apple TV ikke’t tilbyr foreløpig innebygd VPN-funksjonalitet som samtidige for f.eks. Samsung Smart TV eller Android TV, og for å få en VPN til å kjøre på den, må du enten installere den på ruteren din eller bruke en streamingenhet som Firestick som selv støtter VPN-er.

Du kan også gjøre det via Smart DNS, men disse funksjonene tilbys ikke av alle leverandører.

Jeg ville sjekke om chatteunderstøttelsesdirektørene forsto spørsmålet mitt, og hvor godt de ble opplært til å tilfredsstille meg på det. Jeg vurderte også responstiden deres, dvs. om de tok for lang tid å svare når jeg først stilte spørsmålet, og om de forble i chat med meg i sanntid, eller om svarene deres tok flere år framover..

Her’Slik gikk det med hver VPN:

Surfshark: Rask og relevant

Chat Support Rating Scale For Surfshark

Responstid Fort
Teknisk kunnskap Veldig bra
Tone innbydende
Hjelpsom Ja

Jeg hadde mange forhåpninger til denne leverandøren siden den hadde vært veldig god i å tilby et veldig godt servicenivå og pålitelighet i så kort periode siden den ble introdusert.

Og for å si sannheten, Surfshark’s live chat support lever opp til mine høye forventninger med den raske responstiden og utrolig godt egnede svar på spørsmålene mine.

De første chatvinduene fra Surfshark krever at du oppgir navn, e-postadresse og innledende spørring. Når du har angitt disse, blir du satt i kø, men ventetiden er ikke’t lang.

Det tok knapt chatten exec litt mer enn et minutt å komme på live-chatten.

Her kan du se at jeg spurte dem om å sette opp VPN-en på Apple TV, og som svar chat-eksekutøren Bryan spurte meg om hva slags streamingtjeneste jeg vil nå?

Svaret passer godt til spørsmålet jeg stilte, fordi fra det ser ut til, visste chat-support-eksekutanten at jeg lette etter en VPN på Apple TV fordi jeg ønsket å fjerne blokkering av streaming-nettsteder på enheten. Flott start!

surfshark kundesupport

Jeg svarte at jeg vil nå nettsteder som Netflix, Amazon Prime og til og med få litt sportsstrømming inn i det.

Så kom Bryan’s svar der han fortalte meg at jeg ville trenge å konfigurere VPN på ruteren min hvis jeg vil fjerne blokkeringen av nettsteder på Apple TV. Perfekt svar.

Jeg svarte at jeg vil nå nettsteder som Netflix, Amazon Prime og til og med få litt sportsstrømming inn i det.

Så kom Bryan’s svar der han fortalte meg at jeg ville trenge å konfigurere VPN på ruteren min hvis jeg vil fjerne blokkeringen av nettsteder på Apple TV. Perfekt svar.

støtte for surfshark

Jeg spurte da et annet vanskelig spørsmål om iTunes-appen deres fungerer på Apple TV eller ikke. Det er klart det ikke’t, men hvis noen er utrente, kan det skape en blanding av dette og funksjonaliteten til Android-apper som kan kjøres på begge, Android-mobile enheter og Android TV.

Men Bryan visste hva jeg snakket om, så han reporterte at de ikke gjorde det’har ikke en app for Apple TV ennå. Et plausibelt svar.

Så spør jeg ham om jeg kan bruke Firestick-appen deres på FireTV-enheten min mens den er koblet til en Apple TV. Dette fungerer tydeligvis siden FireTV-enheter er ment å tilby strømmetjenester på større skjermer.

Og Bryan visste det, og han fortalte at det kan skje, men casting gjør det ikke’t fungerer ennå.surfshark vpn-støtte

Surfshark’s live chat support opprettholder standardene som er satt av tjenesten i VPN-ytelsen. Det er ikke roboter som bemanner chatten, men virkelige mennesker som er godt kjent med hva de gjør.

Responstiden var også stor, da jeg ikke opplevde noen forsinkelse i svarene når jeg stilte spørsmål. Totalt sett er støtten for live chat god, men ikke utmerket, siden svarene var gode, men ikke til nivået som jeg forventet. Jeg vil fortelle deg senere om hva jeg mener med dette.

NordVPN: God svartid, men svarene var kalde

Chat Support Rating Scale For NordVPN

Responstid Fort
Teknisk kunnskap Under pari
Tone rude & mekanistisk
Hjelpsom Nei

En annen topp VPN-tjeneste, NordVPN gjorde det ikke’t tilbyr alltid live chat-funksjon, og de har nettopp lagt til denne funksjonen de siste par årene.

Jeg stilte dem med den samme spørringen, og på grunn av deres uttømmende supportlager som de tilbød meg lenker til guider relatert til hvert spørsmål..

Her’slik gikk samtalen:

De første vinduene ser ut som Surfshark’s og krever de samme detaljene for å begynne, dvs. navn, e-post og melding.

Jeg stilte spørsmålet mitt i meldingen, og det tok vel 2 minutter før noen kom på nettet.

Svaret som Harper, deres live chat support-eks, ga meg var omfattende, og det tilbød meg koblinger til å sette opp et VPN på en ruter og hvordan jeg skulle speile VPN-tilkoblingen min fra PC-en. Begge var relevante, men svaret var litt upersonlig og mekanisert. Surfshark’svaret derimot hadde en mer menneskelig side av det.

nordvpn kundesupportanmeldelse

De mekaniserte svarene fortsatte, og da supportlederen måtte si nei, ga det en veldig upersonlig respons som føltes kald.

nordvpn brukerstøtteanmeldelse

Når jeg igjen spurte Harper om FireTV-appen deres vil fungere på FireTV-enheten min med AppleTV, så fikk jeg dette svaret, som fortalte meg hvordan jeg skulle installere og konfigurere NordVPN’s FireTV-app på FireTV-enheten min, men den gjorde det ikke’t nøyaktig svare på spørsmålet mitt.

nordvpn

Og de mekaniserte svarene fortsetter også for de andre spørsmålene mine.

nordvpn cs

Etter å ha fått nøyaktig samme svar da jeg spurte dem om de hadde støtte for andre TV-er, spurte jeg dem om de ga hermetiske svar da begge svarene var de samme, men spørsmålene mine var forskjellige, så Harper sa at ja de begge var hermetiske svar som de hadde bare Android og Samsung TV-støtte.

nordvpn cs

NordVPN’s live chat support la meg ned fordi det ikke oppfylte standardene for at en tjeneste på dette nivået skal oppfylles komfortabelt. Jeg forventet ikke så kald respons fra deres live chat-støtte, men det’s hva jeg fikk, så ifølge meg, NordVPN’s live chat support er ikke i nærheten av standarder satt av leverandører som Surfshark.

Jeg vil rangere NordVPN’live chat som under pari i beste fall.

PureVPN: Relevante svar, men trenger å jobbe med tone

Chat Support Rating Scale For PureVPN

Responstid Fort
Teknisk kunnskap Gjennomsnitt
Tone mekanistisk & Svak
Hjelpsom Nei

Mens chatstøtten fortsatt er rask, trenger PureVPN å jobbe mye med hvordan det får brukerne til å føle seg på live chat-støtten. Igjen, som NordVPN, PureVPN’s chat-støtte var kaldt og gjorde det ikke’Det får meg til å føle at jeg snakket med et menneske som var opptatt nok til å virkelig løse problemet mitt.

På toppen av dette er grammatikk fortsatt et stort problem, et problem som en VPN med en slik evne aldri burde ha. Svarene fra chat support-exec føltes som om de kom fra en person som bare har en rudimentær kommando på engelsk.

Her’Slik gikk samtalen min med chatstøtten:

Jeg stilte dem med samme spørring om hvordan jeg trenger å bruke en VPN på Apple TV-en, og svaret inneholdt informasjon om hvordan jeg vil trenge å konfigurere en VPN på ruteren for å løse problemet mitt. Bra nok, men igjen, chat support-exec var bare å gi svar og ikke ha en faktisk samtale, noe Surfshark fikk nesten rett.

PureVPN kundesupportgjennomgang

purevpn serviceomtale

Og som jeg sa tidligere, PureVPN trenger å gå tilbake til samtaleferdighetene og grammatikken i chatstøtteutførerne. Ingen skilletegn, heller ikke på live chat, don’t la et godt inntrykk.

Purevpn cs

Purevpn cs

Live chat exec holdt ting flatt og det’hva’Det er galt med andre leverandører, så vel som NordVPN. For å få noen til å føle deg komfortabel og velkommen på en så upersonlig kommunikasjonsplattform, må du være øverst i spillet ditt, men dessverre er PureVPN ikke’t møte det.

I beste fall PureVPN’s chatstøtte kan også vurderes under pari.

ExpressVPN: Rask, relevant og den beste kundesupporten i henhold til mine tester

Chat Support Rating Scale For ExpressVPN

Responstid Veldig fort
Teknisk kunnskap Utmerket
Tone Innbydende og imøtekommende
Hjelpsom Ja

Den beste tjenesteleverandøren i bransjen gjorde det ikke’t la meg ned når jeg kontakter support for live chat. Det var perfekt, akkurat som hvordan leverandøren er i andre fasetter av tjenesten.

ExpressVPN’live chat var ikke bare høflig, men det ga også relevante lettfattelige svar på hvert spørsmål jeg stilte, slik at jeg ble helt fornøyd.

Her’s hvordan gikk det med praten:

Da jeg først stilte dem med spørringen, spurte de meg om jeg har en konto eller ikke.

expressvpn kundesupportanmeldelse

Jeg svarte negativt, så live chat exec stilte meg et veldig likt spørsmål til hva Surfshark spurte, dvs. hva jeg ønsker å få tilgang til via VPN på Apple TV.

Jeg fortalte ham at jeg ønsket å se Netflix, Amazon Prime og litt sport også, det samme svaret som jeg ga Surfshark, men deres svar derfra skilte dem fra alle, til og med Surfshark.

expressvpn kundeservicevurdering

Phil, deres chatsupportadministrator, fortalte meg i detalj at Apple TV-er ikke’t støtter VPNs innfødt, derfor gjør de det ikke’t tilby en app for det. Men han sa da til meg at ExpressVPN’s Smart DNS var best tilpasset mine krav og hvordan.

Han har til og med forklart deres smarte DNS / mediastreamer-tjeneste i detalj og fortalte meg til og med om begrensningene. Et ganske omfattende svar.

expressvpn cs

Etter det spurte jeg ham om FireTV-appen til ExpressVPN og om den vil fungere på AppleTV like bra.

expressvpn

Svaret, igjen, var utrolig nyttig, da han fortalte meg at ja, de tilbyr en FireTV-app, og hvis FireTV-enheten vår var fra 2. generasjon, så kunne jeg få det jeg ville ved å abonnere på VPN-tjenesten deres.

expressvpn

ExpressVPN’s svar på live chat er veldig imøtekommende, og det føles som chat exec faktisk forstår hva brukeren trenger og ber om. Svarene er skreddersydd for å oppfylle nøyaktig kravene i spørsmålene dine.

Der’er en stor grunn til at til tross for at de er minst 2-3 ganger så dyre som andre VPN-er, regjerer ExpressVPN fortsatt roost. Ytelsesnivåene på alle fronter er eksemplariske, og leverandøren gjør det ikke’Selv la det være et område der brukeren kan føle seg misfornøyd.

CyberGhost: Brutalt ærlig og forpliktet men treg

Chat Support Rating Scale For CyberGhostVPN:

Responstid Veldig treg
Teknisk kunnskap Utmerket
Tone Frekk og kald
Hjelpsom Over gjennomsnittet

Gjør ingen feil. CyberGhost VPN er fortsatt en topp leverandør til tross for at den faller bak samtiden som NordVPN når det gjelder å legge til mer unike sikkerhetsfunksjoner og et større servernettverk.

Det er fremdeles en av de få leverandørene du kan stole på for å fjerne blokkeringen av Netflix USA hver gang du bruker den. Ingen sikkerhetsproblemer eller IP-lekkasjer hemmer det heller. Men opplevelsen jeg hadde med støtten til live chat var litt annerledes.

Jeg hadde min lengste prat med CyberGhost’s live chat support støtter ut av alle VPN-ene jeg engasjerte for dette formålet. Årsaken til dette er at leverandøren fortalte meg nøyaktig at det er en mangel i tjenesten hans som ikke tillater meg å gjøre en viss aktivitet.

Og ved å gjøre dette, viste leverandøren utrolig ærlighet som jeg setter stor pris på, men de frustrerende ventetidene mellom hvert svar og den litt kalde tonen fungerte som store avslag.

Her’sånn gikk chatten:

Det opprinnelige chatstøttevinduet var det samme som noen andre’s med litt info som kreves før du kan komme i gang.

Når jeg først stilte en forespørsel, var svaret fra teamet deres ganske kaldt og velkomment. Chatten kunne’Jeg endte der og da, men jeg ga dem flere spørsmål for å se hvor godt de kan takle mer lurere spørsmål.

cyberghost kundesupport gjennomgang

Da jeg spurte om det er en løsning på problemet mitt, sa Marta, chat-support-eksekutøren deres, at jeg ville trenge å konfigurere VPN på en ruter fordi det’det er den eneste måten. Men chatstøtte exec tilbød meg ingen lenke til hvordan jeg kan konfigurere VPN-en på en ruter.

cyberghost kundeservicevurdering

Jeg stilte igjen et spørsmål angående bruken av FireTV-enheten på Apple TV og om VPN-en deres kunne fungere på den måten. Svaret Marta ga til dette var ikke bare bra, det var flott.

cyberghost cs

Hun fortalte meg at min Amazon FireTV-enhet ikke vil fungere på Apple TV hvis jeg hadde VPN på grunn av protokollbaserte problemer.

cyberghost cs

Hun fortalte meg det fordi CyberGhost VPN ikke gjør det’t tilby riktig protokoll som trengs for å kjøre sin tjeneste på Firestick med Apple TV, tjenesten deres fungerer ikke med Apple TV.

Ærligheten her var brutalt god som Marta gjorde’t prøv å konvertere meg til en abonnent gjennom falske løfter, men ledet meg til det som var riktig.

cyberghost

cyberghost

Hvem vinner?

ExpressVPN har den beste støtten til live chat med Surfshark på et øyeblikk.

Andre leverandører som PureVPN, NordVPN og til og med resten av VPN-ene som befolker den stadig voksende industrien, trenger å øke spillet sitt på alvor hvis de vil tilfredsstille brukerne sine, samtidig som de tilbyr støtte.

Dårlig støtte på live chat kan slå av enhver bruker uansett hvor god VPN-tjenesten er. Og hvis du tilbyr en tjeneste som tar sikte på å imøtekomme brukere fra hele verden, må du være eksemplarisk på hvordan du hjelper dem når de sitter fast eller når de står overfor et problem.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me