Hvilke VPN’er tilbyder den bedste Live Chat Support?

I dag’Verdens verden har brugen af ​​VPN'er diversificeret meget med brugen udvidet til mange forskellige funktionaliteter og enheder. Fra at være en kritisk komponent for at give brugerne mulighed for at få mere værdi af deres streamingabonnementer på websteder som Netflix til at beskytte økonomiske transaktioner på alle enheder, VPN'er tjener nu en større brugerbase end nogensinde før.

Og når så forskellige og komplekse funktionaliteter er involveret, har en bruger brug for support fra udbyderen for at komme igennem. De fleste Top VPN'er tilbyder live chat support til dette, hvilket giver brugerne mulighed for at stille deres spørgsmål i realtid og få tilpassede løsninger til at løse dem, men er alle live chat supportfunktioner, der tilbydes af forskellige udbydere, der leverer samme serviceniveau?

Ikke helt. Nogle af dem afgiver elendige dåse-svar, som ofte er uhensigtsmæssige, når du har en mere teknisk forespørgsel, mens andre har ægte live chat-support-eksekver, der faktisk er trænet til at guide dig gennem alle mulige fejlfinding og andre komplekse problemer.

Og hvis du mener, at chatstøtte er en sekundær funktion i en VPN og burde ikke’t tænde på din beslutning om at gå efter en udbyder eller ej, så er du nødt til at overveje din tankegang.

Uanset om du vil konfigurere en VPN på din router, eller hvis din VPN ikke fungerer korrekt og giver en fejl, som du kan’t løse alene, live chat support er det eneste, du bliver nødt til at falde tilbage for at komme dig ud af dine problemer og fortsætte med en problemfri oplevelse.

Kvaliteten af ​​live chat-support, der tilbydes af en udbyder, er en stor faktor, som du skal tage højde for, inden du tager nogen beslutning om at abonnere på en bestemt udbyder eller ej.

Men kontrol af hver udbyder’s servicekvalitet, når det kommer til live chat support er en ganske vanskelig virksomhed og kan tage meget tid, som de fleste brugere ikke kan gøre af sig selv, så jeg gjorde det for dem.

Jeg tog top 5 udbydere fra branchen, der tilbød servicefunktioner, som ofte kræver, at brugeren interagerer med live chat support og stillede dem med en vanskelig forespørgsel for at se, hvordan de håndterede det.

En oversigt over chat-supporttjenesten opsummeres nedenfor, hvis du ikke er uvillig til at gennemgå den komplette analyse.

VPN-udbyder Responstid Teknisk viden Tone Nyttig
Surfshark Hurtig Meget godt Indbydende Ja
NordVPN Hurtig Under par Uhøflig & mekanistisk Ingen
PureVPN Hurtig Gennemsnit skibsmaskinist & svag Ingen
ExpressVPN Meget hurtig Fremragende Indbydende & opstalde Ja
CyberGhost Meget langsom Fremragende Uhøflig & kold Ja

Hvilken forespørgsel stillede jeg til live chat support eksekver fra forskellige udbydere og hvorfor?

For hver VPN brugte jeg den samme forespørgsel, og det skyldes, at jeg havde brug for at vise brugerne, hvordan hver live chat håndterede det. Dette gjorde det også lettere for mig at bedømme dem.

Forespørgslen var “Hej kan jeg få din VPN til at fungere på min Apple TV-enhed?”

Hvorfor valgte jeg denne forespørgsel? Fordi jeg ved, at Apple TV ikke gør det’t tilbyder i øjeblikket indbygget VPN-funktionalitet som dets samtidige til f.eks. Samsung Smart TV eller Android TV, og for at få en VPN til at køre på det, skal du enten installere det på din router eller bruge en streamingenhed som Firestick, som selv understøtter VPN'er.

Du kan også gøre det via Smart DNS, men denne funktion tilbydes ikke af alle udbydere.

Jeg ville kontrollere, om chectsupport-eksekverne forstod min forespørgsel, og hvor godt de blev trænet til at tilfredsstille mig med det. Jeg bedømte også deres responstid, dvs. om de tog for lang tid at svare, da jeg først stillede forespørgslen, og om de forblev i chat med mig i realtid, eller om deres svar tog aldre at komme.

Her’hvordan hver VPN klarede sig:

Surfshark: Hurtig og relevant

Chat Support Rating Scale For Surfshark

Responstid Hurtig
Teknisk viden Meget godt
Tone Indbydende
Nyttig Ja

Jeg havde mange forhåbninger bundet på denne udbyder, da den havde været fantastisk med at tilbyde et meget godt serviceniveau og pålidelighed i så kort periode, siden den først blev introduceret.

Og for at fortælle sandheden, Surfshark’s live chat support lever op til mine høje forventninger med dens hurtige responstid og utroligt velegnede svar på mine spørgsmål.

De første chatvinduer fra Surfshark kræver, at du indtaster dit navn, e-mail og din indledende forespørgsel. Når du har indtastet disse, vil du blive sat i kø, men ventetiden er ikke’t lang.

Det tog næppe chatten exec lidt mere end et minut at komme på live chat.

Her kan du se, at jeg spurgte dem om opsætning af deres VPN på Apple TV, og som svar chefen ex Bryan spurgte mig om, hvilken slags streamingtjeneste vil jeg nå?

Svaret er godt egnet til den forespørgsel, jeg stillede, for ud fra, hvad det ser ud, vidste chat-support-direktøren, at jeg ledte efter en VPN på Apple TV, fordi jeg ville gå til at fjerne blokerende streaming-websteder på enheden. God start!

surfshark kundesupport

Jeg svarede, at jeg vil nå ud til websteder som Netflix, Amazon Prime og endda få lidt sports streaming ind i det.

Så kom Bryan’s svar, hvor han fortalte mig, at jeg skulle konfigurere VPN på min router, hvis jeg vil fjerne blokeringen af ​​websteder på min Apple TV. Perfekt svar.

Jeg svarede, at jeg vil nå ud til websteder som Netflix, Amazon Prime og endda få lidt sports streaming ind i det.

Så kom Bryan’s svar, hvor han fortalte mig, at jeg skulle konfigurere VPN på min router, hvis jeg vil fjerne blokeringen af ​​websteder på min Apple TV. Perfekt svar.

surfshark support

Derefter stillede jeg et andet vanskeligt spørgsmål, om deres iTunes-app fungerer på Apple TV eller ej. Det er klart det ikke’t, men hvis nogen ikke er uddannet, kan det skabe en blanding med dette og funktionaliteten af ​​Android-apps, der kan køre på begge, Android-mobile enheder og Android TV.

Men Bryan vidste, hvad jeg talte om, så han gentog, at de ikke gjorde det’t har endnu en app til Apple TV. Faktisk et plausibelt svar.

Så spørger jeg ham om, hvorvidt jeg kan bruge deres Firestick-app på min FireTV-enhed, mens den er tilsluttet et Apple TV. Dette fungerer åbenlyst, da FireTV-enheder er beregnet til at tilbyde streamingtjenester på større skærme.

Og Bryan vidste det, og han fortalte mig, at det kan ske, men casting gør det ikke’t arbejde endnu.support til surfshark vpn

Surfshark’s live chat support opretholder de standarder, der er indstillet af tjenesten i sin VPN-ydelse. Der er ikke bots, der bemander chatten, men faktiske mennesker, der er velbevandrede i hvad de laver.

Responstiden var også stor, da jeg ikke oplevede nogen forsinkelse i svarene, hver gang jeg stillede spørgsmål. Generelt er supporten til live chat stor, men ikke fremragende, da svarene var gode, men ikke til det niveau, som jeg forventede. Jeg vil senere fortælle dig, hvad jeg mener med dette.

NordVPN: God svartid, men svarene var kolde

Chat Support-skala for NordVPN

Responstid Hurtig
Teknisk viden Under par
Tone Uhøflig & Mekanismestudier
Nyttig Ingen

En anden top VPN-tjeneste, NordVPN gjorde det ikke’t tilbyder altid live chat-funktion, og de har netop tilføjet denne funktion i de sidste par år.

Jeg stillede dem med den samme forespørgsel og på grund af deres udtømmende supportlager, som de tilbød mig links til guider relateret til hver forespørgsel.

Her’sådan gik samtalen:

De oprindelige vinduer ser ud som Surfshark’s og kræver de samme detaljer for at begynde, dvs. navn, e-mail og meddelelse.

Jeg stillede min forespørgsel i beskeden, og det tog godt 2 minutter, før nogen kom online.

Svaret, som Harper, deres live chat support-eks., Gav mig, var omfattende, og det tilbød mig links til at oprette en VPN på en router og til, hvordan jeg spejler min VPN-forbindelse fra min pc. Begge var relevante, men svaret var lidt upersonligt og mekaniseret. Surfshark’s svar på den anden side havde en mere menneskelig side af det.

nordvpn kundesupportanmeldelse

De mekaniserede svar fortsatte, og da supportekspedienten måtte sige nej, afgav det en meget upersonlig reaktion, der føltes kold.

nordvpn brugersupportanmeldelse

Igen, da jeg spurgte Harper, om deres FireTV-app vil fungere på min FireTV-enhed med AppleTV, så fik jeg dette svar, som fortalte mig, hvordan jeg installerer og opsætter NordVPN’s FireTV-app på min FireTV-enhed, men det gjorde det ikke’t svarer nøjagtigt på min forespørgsel.

nordvpn

Og de mekaniserede svar fortsætter også med mine andre spørgsmål.

nordvpn cs

Efter at have fået nøjagtigt samme svar, da jeg spurgte dem, om de havde støtte til andre tv'er, spurgte jeg dem, om de gav konserverede svar, da begge svar var de samme, men mine spørgsmål var forskellige, så Harper sagde, at ja, de begge var konserverede svar, som de havde kun Android og Samsung TV-support.

nordvpn cs

NordVPN’s live chat support lad mig ned, da det ikke opfyldte de standarder, at en service på dette niveau komfortabelt skulle opfyldes. Jeg forventede ikke så koldt svar fra deres live chat support, men det’s hvad jeg fik, så ifølge mig NordVPN’s live chat support er ikke i nærheden af ​​standarder, der er sat af udbydere som Surfshark.

Jeg vil bedømme NordVPN’s live chat som under pari i bedste fald.

PureVPN: Relevante svar, men har brug for at arbejde med tone

Chat Support-skala for PureVPN

Responstid Hurtig
Teknisk viden Gennemsnit
Tone Mekanismestudier & Svag
Nyttig Ingen

Mens dens chatstøtte forbliver hurtig, er PureVPN nødt til at arbejde meget med, hvordan det får brugerne til at føle sig på sin live chat-support. Igen, ligesom NordVPN, PureVPN’s chat support var koldt og gjorde ikke’Jeg fik mig til at føle, at jeg talte med et menneske, der var bekymret nok til virkelig at løse mit problem.

På toppen af ​​dette er grammatik stadig et stort problem, et problem, som en VPN med en sådan kapacitet aldrig burde have. Svarene fra chatstøtte exec føltes som om de kom fra en person, der kun har en rudimentær kommando på engelsk.

Her’sådan gik min samtale med deres chatstøtte:

Jeg stillede dem med samme forespørgsel om, hvordan jeg skal bruge en VPN på min Apple TV, og svaret indeholdt oplysninger om, hvordan jeg bliver nødt til at konfigurere en VPN på router for at løse mit problem. God nok, men igen, chec-support-eksekret var bare at give svar og ikke have en egentlig samtale, noget Surfshark fik næsten ret.

PureVPN kundesupportanmeldelse

purevpn service anmeldelse

Og som jeg sagde tidligere, PureVPN er nødt til at revidere samtaleevnerne og grammatikken i sine chatsupport-eksekver. Ingen tegnsætningstegn, heller ikke på live chat, don’t efterlader et godt indtryk.

Purevpn cs

Purevpn cs

Live chat exec holdt tingene flade og det’s hvad’er forkert med andre udbydere såvel som NordVPN. For at få nogen til at føle sig godt tilpas og velkommen på en sådan upersonlig kommunikationsplatform, skal du være øverst i dit spil, men desværre er PureVPN ikke’t møde det.

I bedste fald PureVPN’s chat-support kan vurderes såvel som under par.

ExpressVPN: Hurtig, relevant og den bedste kundesupport i henhold til mine test

Chat Support-skala for ExpressVPN

Responstid Meget hurtig
Teknisk viden Fremragende
Tone Indbydende og imødekommende
Nyttig Ja

Den bedste tjenesteudbyder i branchen gjorde det ikke’Lad mig svigte, når jeg kontakter supporten til live chat. Det var stedet på, ligesom hvordan leverandøren er i andre facetter af sin tjeneste.

ExpressVPN’s live chat var ikke bare høflig, men det gav også relevante let at forstå svar på hver forespørgsel, jeg stillede, hvilket efterlod mig fuldt tilfreds.

Her’Sådan gik chatten med dem:

Da jeg først stillede dem med min forespørgsel, spurgte de mig, om jeg har en konto eller ej.

expressvpn kundesupportanmeldelse

Jeg svarede negativt, så live chat exec stillede mig et meget lignende spørgsmål til hvad Surfshark stillede, dvs. hvad jeg gerne vil have adgang til via VPN på Apple TV.

Jeg fortalte ham, at jeg også ønskede at se Netflix, Amazon Prime og lidt sport, det samme svar som jeg gav Surfshark, men deres svar derfra adskiller dem fra alle, endda Surfshark.

expressvpn kundeservice anmeldelse

Phil, deres chatsupport-direktør, fortalte mig detaljeret, at Apple TV'er ikke’t understøtter VPNs indfødt, derfor donerer de ikke’t tilbyde en app til det. Men han fortalte mig så, at ExpressVPN’s Smart DNS var bedst egnet til mine krav og hvordan.

Han forklarede endda deres Smart DNS / mediastreamer-tjeneste i detaljer og fortalte mig endda om dens begrænsninger. Et temmelig omfattende svar.

expressvpn cs

Derefter spurgte jeg ham om FireV-appen fra ExpressVPN og om den vil fungere lige så godt på AppleTV.

expressvpn

Svaret var igen utroligt nyttigt, da han fortalte mig, at ja, de tilbyder en FireTV-app, og hvis vores FireTV-enhed var fra 2. generation, så kunne jeg få det, jeg ville, ved at abonnere på deres VPN-service.

expressvpn

ExpressVPN’s svar på live chat er meget imødekommende, og det føles som om chat-exen faktisk forstår, hvad brugeren har brug for og beder om. Svarene er skræddersyet til nøjagtigt at imødekomme kravene i dine spørgsmål.

der’s en stor grund til, hvorfor ExpressVPN stadig regerer roost, selv om den er mindst 2-3 gange så dyr som andre VPN'er. Dens ydeevne på alle fronter er eksemplarisk, og udbyderen gør det ikke’t forlade endda et enkelt område, hvor en bruger kan føle sig utilfreds.

CyberGhost: Brutalt ærlig og forpligtet men træg

Chat-support-skala for CyberGhostVPN:

Responstid Meget langsom
Teknisk viden Fremragende
Tone Uhøfligt og koldt
Nyttig Over gennemsnit

Lav ikke fejl, CyberGhost VPN forbliver en top udbyder på trods af at den falder bag sine samtidige som NordVPN med hensyn til at tilføje flere unikke sikkerhedsfunktioner og et større servernetværk.

Det er stadig en af ​​de få udbydere, som du kan sætte din tillid til at fjerne blokering af Netflix US, hver gang du bruger det. Ingen sikkerhedsproblemer eller IP-lækager hæmmer det heller. Men den oplevelse, jeg havde med dens live chat-support, var lidt anderledes.

Jeg havde min længste chat med CyberGhost’s live chat support udføres af alle VPN'er, jeg engagerede mig til dette formål. Årsagen til dette er, at udbyderen fortalte mig nøjagtigt, at der er en mangel i sin tjeneste, som ikke giver mig mulighed for at udføre en bestemt aktivitet.

Og ved at gøre dette viste udbyderen utrolig ærlighed, som jeg værdsætter meget, men de frustrerende ventetider mellem hvert svar og den smule kolde tone tjente som store afbrydelser.

Her’Sådan gik chatten:

Det oprindelige chat-supportvindue var det samme som nogen anden’s med lidt krævet info, før du kan komme i gang.

Da jeg først stillede en forespørgsel, var svaret fra deres hold ret koldt og uvelkomment. Chatten kunne’Vi sluttede der og da, men jeg fyldte dem med flere spørgsmål for at se, hvor godt de kan håndtere mere vanskeligere forespørgsler.

cyberghost kundesupportanmeldelse

Da jeg spurgte, om der er en løsning på mit problem, fortalte Marta, deres chatsupport-eksekutiv, mig, at jeg skulle installere VPN på en router, fordi det’den eneste måde. Men chat-support-exec tilbød mig intet link til, hvordan jeg kan konfigurere deres VPN på en router.

cyberghost kundeservice gennemgang

Jeg stillede igen et spørgsmål om min brug af FireTV-enhed på Apple TV og om deres VPN kunne fungere på den måde. Svaret, som Marta gav til dette, var ikke bare godt, det var godt.

cyberghost cs

Hun fortalte mig, at min Amazon FireTV-enhed ikke fungerer på Apple TV, hvis jeg havde en VPN på grund af protokolbaserede problemer.

cyberghost cs

Hun fortalte mig det, fordi CyberGhost VPN ikke gør’t tilbyder den rigtige protokol, der er nødvendig for at køre sin tjeneste på Firestick med Apple TV, deres service fungerer ikke sammen med Apple TV.

Ærligheden her var brutalt god, som Marta gjorde’t prøv at konvertere mig til en abonnent gennem falske løfter, men ledet mig til hvad der var rigtigt.

cyberghost

cyberghost

Hvem vinder?

Hænderne ned, ExpressVPN har den bedste live chat support med Surfshark, der kommer snart.

Andre udbydere som PureVPN, NordVPN og endda resten af ​​VPN'erne, der befolker den stadigt voksende industri, er nødt til at gøre deres spil alvorligt, hvis de vil tilfredsstille deres brugere, mens de tilbyder support.

Dårlig support på live chat kan slå enhver bruger fra, uanset hvor god den faktiske VPN-service er. Og hvis du tilbyder en service, der har til formål at imødekomme brugere fra hele verden, skal du være eksemplarisk med, hvordan du hjælper dem, når de sidder fast eller når de står overfor et problem.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me