Enkle Internett-sikkerhetstips for nybegynnere | BestVPN.co

“Vi er alle tilkoblet nå via internett, som nevroner i en gigantisk hjerne”

Må skylde Stephen Hawking det for å oppsummere ting så nøyaktig, men likevel overlate så mye til vår egen fantasi. Det han sa om internett er for det meste, SANN. Noen kan synes det er prisverdig: the ‘digital verden’. Hva tid for å være i live, ikke sant? Samtidig kan andre være skeptiske til internettbruk. Vi i BestVPN.co forstår begge sider, men har noen av våre egne tanker om temaet.

Som alt annet i livet, er det visse fordeler / ulemper med internett. Det er en utrolig læringsressurs, gir tilgang til øyeblikkelig underholdning, gjør jobben enklere med SaaS-verktøy og hjelper deg med å få eksponering som individ via sosiale medier (som presenterer mange muligheter for å bli din egen sjef). Samtidig er det trusler mot din personlige sikkerhet og personvern, noe som setter din familie / virksomhet / penger i fare!

Contents

Cybersecurity Awareness!

Dessverre finnes det individer som’Jeg vil utnytte internett ved å hengi seg til kriminell virksomhet, lure brukere gjennom ondsinnet programvare, innhente data via phishing eller lage ordninger som jukser enkeltpersoner med pengene sine. Cyberkriminelle blir smartere og mer sofistikerte i sine operasjoner ved å bruke kreative tiltak for å stjele identiteter, begå svindel eller til og med starte cyberangrep mot andre..

Cybersecurity Awareness

Hvis det ikke var det’Internett er ikke nok, vold, mørke fristelser og umoral med selskaper / enkeltpersoner som aktivt søker brukere ute, overalt! Regjeringer don’t vil ha tillit til sine egne innbyggere og innføre internettlover som gir mulighet for overvåking / avlytting av den vanlige mannen. Alt dette får deg til å innse at det å være trygt på nettet ikke lenger er en gitt, men en nødvendig fritidsaktivitet.

Cybersecurity Awarenes Month

Nå, vi vet hva du’tenker jeg at alt dette virker gibberisk og overfladisk, ikke sant? Vi kan imidlertid forsikre det’t! Dette er grunnen til denne nasjonale Cyber ​​Security Awareness Month (NCSAM), vi’Vi har tatt beslutningen om å gå ut med å hjelpe kunder med å holde seg trygge på nettet. Med litt sunn fornuft og kunnskap om gjøren’s / don’ts, kan du surfe på ‘nett uskadd.

Hvilke sikkerhetsproblemer på internett vi står overfor i dag?

Internett fungerer som et fantastisk verktøy for selvuttrykk, øke kunnskapen og muligheten til å holde kontakten med mennesker fra hele verden. Den utbredte tilgjengeligheten av internettaktiverte enheter gir alle døgnet rundt tilgang til shopping, kreditt / finansielle tjenester, øyeblikkelig underholdning, håndtering av forhold, engasjement i seksuelle instinkter og til og med mottar hjelp / råd!

Som sådan er det ingen tvil om at internett faktisk har forandret / forbedret livene våre på så mange måter, at det nå er umulig å forestille seg en verden uten den. Imidlertid er det bare når du innser hvor farlige ting kan komme på internett, du bekymrer deg for personvern / sikkerhet. Nedenfor diskuterer vi noen alvorlige personlige sikkerhetsrisikoer, som du kan ende med å bli sittende fast i:

Problemer med Internett-sikkerhet møter vi i dag

 • Ransomware – En ondsinnet programvare som bruker cyptovirology, overtar PC-en din og truer med å publisere offeret’s data til det løses. Viktige eksempler inkluderer Fusob, WannaCry, Petya, Bad Rabbit og SamSam, som alle ble funnet ved å bruke lignende mønstre for å kryptere brukerfiler.
 • Identitetstyveri – Gjorde’tror du ikke det var mulig? Det skjer riktignok! Imposters kan bruke teknikker som phishing eller malware-planting for å lure deg til å avsløre den økonomiske informasjonen din, som de deretter bruker for å begå svindel ved å etterligne deg. Dritt treffer taket veldig raskt!
 • Cyberstalking – En veldig alvorlig forbrytelse som mange kvinner må lide under trakassering og mental tortur! I dette scenariet bruker en angriper gjentatte ganger elektronisk kommunikasjon for å skremme eller skremme et offer. Det kan også inkludere injurier, baktaler, ærekrenkelser og falske beskyldninger.
 • Sextortion – Trodde den virkelige verden er en b ** ch? Den digitale verdenen er verre! Noen nettkriminelle prøver å lure brukere til å sende naken / seksuelle bilder av seg selv. Senere blir disse bildene brukt til å presse ut penger eller seksuelle tjenester fra offeret, noe som kan føre til alvorlig depresjon / angst!
 • Nettmobbing – Enkel eksponering for vold, grafiske bilder / videoer og småpolitikk er noe sosiale medier blir ganske kjent for! Imidlertid tar ting bare en alvorlig vending, når folk bruker den digitale verden til mobbing på nettet. Dette kan innebære ærekrenkelse, virale memer og mer!
 • Online Predation – Internett er et farlig sted spesielt for barn, da de har muligheten til å få kontakt med mennesker to ganger / tre ganger i alderen sin. Noen uskyldige ungdommer kan bli offer for manipulasjon / tvang fra rovdyr på nettet, som har utsatte voldelige / seksuelle motiver.
 • Spamming – Ofte når du blir med på et nytt nettsted eller sosiale medier, kan du klikke deg et sted du var’Det er ikke meningen at det skal gjøres, og dette resulterer i at du må takle hundretusener og spammy-annonser, uønskede bulkmeldinger, som åpner døren for malware og phishing!
 • Uanstendig innhold – Selv om internett kan være et lykkelig sted for mange, kan det også være utrolig mørkt og farlig. Det er mange obskønt innhold tilgjengelig i form av informasjon / bilder / videoer som inneholder gore / drap / bombeeksplosjoner og annet ubehagelig innhold.

Problemer med Internett-sikkerhet

Hvordan kan brukere utnytte maksimal beskyttelse på nettet?

Vi’være sikker på å lese om farene ovenfor kan’Vi har fått deg litt glatt! Tross alt, hvem som kunne’Men noen gang har det også skjedd ting som dette, ikke sant? Hvorfor kan’t folk bare lærer å være siviliserte og ikke være vonde i a $$ for andre? Vi antar at det er noe ingen kan svare på, men hvis det er en ting BestVPN.co kan, er å utnytte maksimal beskyttelse på nettet for å beskytte deg mot slike trusler på nettet!

  Ktoré VPN ponúkajú najlepšiu podporu pre live chat?

Før vi kommer i gang, la meg vær så snill bare legge dette ut der. Dette er ikke’en av de klisjéformidlede, omformulerte online guidene der de eneste TIPS du får for å beskytte personvernet ditt dreier seg om utdaterte metoder. Mens vi undersøkte, ble vi bokstavelig talt overrasket over hva slags overflødig innhold som er tilgjengelig på internett. Så vi håper du synes forskningen vår er imponerende, da vi prøver å gå litt bredere!

Enkle Internett-sikkerhetstips for nybegynnere | BestVPN.co

Tips om Internett-sikkerhet: Grunnleggende regler

 1. I likhet med hvordan du unngår å gå fra skyggefulle nabolag, kan du unngå å besøke farlige nettsteder på nettet, da de kan inneholde ransomware, virus eller malware.
 2. Begrens alltid mengden info du avslører online. Potensielle arbeidsgivere og kunder don’trenger ikke å vite hjemmeadressen din eller statusen til ditt personlige forhold (duh!).
 3. Unngå å laste ned tredjeparts programvare / applikasjoner, da de kan inneholde skadelig programvare eller kan prøve å stjele informasjon. Gå til apper / programvare som er sertifisert / bekreftet av relevante myndigheter.
 4. Internett gjør det ikke’t har en slettetast. Når den først er lagt ut, lever den for alltid videre i de dypeste, mørkeste allierte av cacher eller kopier som andre mennesker kan ha laget, uten at du vet om det.
 5. Hvis du ikke har det’Jeg har en allerede, bruk en sikkerhetskode på telefonen. Det kan være et passord, PIN-kode eller et opplåsingsmønster. Uansett hva du velger, er bruk av en nødvendig for online-personvern!
 6. Forsikre deg om at sosiale mediekontoer er private. Bare din nære familie og venner skal kunne se noe om deg. Det siste du trenger er en nettleser!
 7. Oppdater operativsystemet og programvaren din regelmessig for å forhindre at nettkriminelle utnytter gamle feil og smutthull i sikkerheten din, noe som kan føre til tap av all personlig informasjon.
 8. Koble ALDRI til offentlige Wi-Fi-nettverk på kafeer eller restauranter uten å bruke en VPN-tjeneste, da disse stedene er der du mest sannsynlig kan bli svindlet / hacket / lurt av smarte nettkriminelle..
 9. Å huske alle passordene dine kan være en enorm smerte i rumpa med mindre du’Vi har eksepsjonelle huskeregenskaper. For gjennomsnittlig joe anbefaler vi å bruke et passordhåndteringsprogram.
 10. Unngå å skrive hatmeldinger eller hengi deg til noen form for bashing / rasisme / vold, da det kan få deg i alvorlige problemer. Bare å skrive en truende melding kan få deg til juridiske problemer!

Grunnleggende sikkerhetsregler for Internett

Tips om Internett-sikkerhet: Beskytt deg mot Ransomware

 1. Noen ganger fortsetter livet bare å gi deg sitroner og dit’ingenting du kan gjøre med det. ransomware’s er vanskelig, så du må gjøre det til en vane å sikkerhetskopiere dataene dine med jevne mellomrom.
 2. Bruk en antivirus- eller antivirusprogramvare som gir deg muligheten til å konfigurere søket til å skanne arkiverte og komprimerte filer, som det’s hvordan de fleste ransomware tar kontroll over systemet ditt.
 3. Det gjør det ikke’uansett om du besøker et nettsted, får tilgang til en programvare, eller bare blar gjennom forskjellige spill / programmer, må du sørge for å holde brannmuren tilkoblet hele tiden.
 4. Sørg for å installere oppdateringer jevnlig for operativsystemet ditt og antivirus- / malware-programvaren, slik at du har en oppdatert firmware som kan motvirke enhver mistenkelig fil!
 5. Det er viktig at brukerne er ekstra årvåkne når de klikker på lenker eller vedlegg, spesielt de som virker mistenkelige. Analyser lenken for å få en bedre idé før du klikker på den.

Enkle Internett-sikkerhetstips for nybegynnere | BestVPN.co

Tips om Internett-sikkerhet: Hold deg beskyttet mot identitetstyveri

 1. Husk alltid å ikke bruke P2P / fildelingsapper, hvis de ikke gjør det’t tilbyr datasikkerhet og personvern. Sørg for å bruke en VPN-tjeneste hvis du gjør det, da dette til enhver tid vil holde identiteten din anonym.
 2. Som tidligere nevnt, må du aldri handle fra nettbutikker som har et dårlig rykte, spesielt de som har hatt historiske lidelser fra databrudd i ‘nylig’ forbi.
 3. Det er viktig å være proaktiv når det gjelder den økonomiske informasjonen din. Gjør din aktsomhet når du sjekker bank- og kredittkortoppgavene hver måned for raskt å identifisere uregelmessigheter.
 4. En av de beste måtene å sikre din identitet og informasjon til enhver tid på er å endre passordene til de finansielle kontoene dine med jevne mellomrom. Brudd går ofte upåaktet hen i flere uker!
 5. Forsikre deg om at du alltid sender alle e-postmeldinger og meldinger med ende-til-ende-kryptering eller bruker en dedikert IP fra en VPN-tjeneste til å utnytte et ubrytelig lag med sikkerhet til enhver tid..

Enkle Internett-sikkerhetstips for nybegynnere | BestVPN.co

Tips om Internett-sikkerhet: Lær hvordan du takler cyberstalking

 1. Hvis du blir cyberstalked, er det viktig at du lagrer all kommunikasjon med gjerningsmannen for bevis. Det kan høres hardt ut, men du må rapportere det til de rettshåndhevende myndighetene.
 2. Hvis du bryter opp med en intim partner, må du forsikre deg om at du tilbakestiller all e-postkontoer, sosiale medier og bankinformasjon, slik at de ikke kan manipulere deg på noen måte.
 3. Når det gjelder bruk av sosiale medier, e-poster eller chatterom, er det viktig at du er forsiktig med informasjonen du deler, ellers kan du gjøre det lettere for forfølgere å samle bilder / innlegg!
 4. Hvis det ikke er obligatorisk, bør du unngå å fylle ut felt som ber om din personlige informasjon som fødselsdato når du registrerer deg / registrerer deg for noe på nettet. Hvem vet hvordan den informasjonen kan brukes!
 5. Når du legger ut et bilde på nettet (spesielt hvis du er i tvil om å bli cyberstalked), må du sørge for at det ikke avslører plasseringen din. Gå for en med vanlig bakgrunn.
  Test rýchlosti VPN - 5 z 80 poskytovateľov má & lsquo; Need for Speed ​​& rsquo;

hvordan du takler Cyberstalking

Tips om Internett-sikkerhet: Vær årvåken om Sextortion

 1. Sextortion er ikke bare begrenset til eldre menn, men selv tenåringer er blitt funnet skyldige i slike handlinger. Sjalu ekser kan gjøre livet til et levende helvete. Don’nøl med å rapportere dem umiddelbart!
 2. Internett er fylt med dingser og apper som har de rareste bruksområdene. Visste du at det også finnes spyware-apper? Forbedre sikkerheten din online ved å installere et antispionprogram. Oppdater den daglig!
 3. Det er viktig at du innser denne verdifulle lærdommen: mennesker kan late som de er noen de er’er ikke det. Vær valgfri til personene du velger å legge til sosiale medier.
 4. Som nevnt tidligere, foreldre trenger å være involvert i barna sine liv. Bestem hvilke apper og SM-plattformer som passer for dem, og gjennomgå regelmessig deres aktivitet på alle.
 5. Gjør det til en vane å slå av elektroniske enheter og webkameraer, spesielt når du ikke bruker dem. Hackere / nettkriminelle kan hacke seg inn i kameraet, spille inn videoer og deretter utpresse deg!

Vær årvåken om Sextortion

Tips om Internett-sikkerhet: Hvordan håndtere nettmobbing

 1. Den’er viktig at folk selv har et moralsk kompass. Hvis du ser noen du kjenner som er et offer for nettmobbing, don’t sitte stille! Rapporter det til en voksen så snart du kan.
 2. Når du bruker en offentlig datamaskin eller noen andre’s telefon for å få tilgang til sosiale medier kontoer / e-post, sørg for å logge ut, da de kan bruke kontoen din til sine egne ytre motiver.
 3. Unngå å dele passordene og kontoinformasjonen din med noen, da de kan dra nytte av din vennlighet og hengi seg til aktiviteter som kan komme til å bite i rumpa senere.!
 4. Det er viktig at folk er klar over konsekvensene av det de skriver eller legger ut på nettet. Avstå fra å dele noe som kan skade / flau deg i fremtiden. Internett er et rotete sted!
 5. Så mye som vi’Jeg liker å lufte ut vår frustrasjon og sinne mot mennesker som sender truende og krenkende meldinger, det er viktig å være tolerant og ikke gi to-dritt. Ingenting kan skade mer enn å blokkere dem umiddelbart.

Hvordan håndtere nettmobbing

Tips om Internett-sikkerhet: Lær å forhindre nettpredasjon

 1. Vær ekstra årvåken og involvert med barna dine, spesielt hvis de bruker sosiale medier. Spør dem om det’s alle som får dem til å føle seg ukomfortable på nettet, slik at du kan rapportere den individuelle ASAP!
 2. Når vi snakker om at foreldre er ekstra nøye med å se barna sine på sosiale medier, gjør vi ikke det’Det betyr at du bør invadere privatlivet deres. Bare overvåke bruken av internett-tilkoblede enheter.
 3. Fortell barna dine at å aldri snakke med personer som ser ut til å være eldre i alderen, og unngå å åpne / laste ned bilder som er sendt av folk de ikke har’vet ikke.
 4. Det er viktig at du lærer barna å gjøre det’s og don’ts av sosiale medier, som inkluderer å unngå fremmede. Gjør det klart at de aldri skal møte ansikt til ansikt med noen fra internett!
 5. Tren barna dine til å være smarte med å dele sin personlige informasjon. Lær dem å aldri snakke om skolen deres, huset og andre personlige ting. De bør avslutte samtalen med en gang.

Enkle Internett-sikkerhetstips for nybegynnere | BestVPN.co

Tips om Internett-sikkerhet: Det’s Tid for å bli kvitt spam

 1. Bruk en sekundær e-postadresse til tider hvor du er usikker på om du besøker en bestemt offentlig katalog, sosiale medienettverk eller chatterom for å unngå å få spam på din opprinnelige ID.
 2. Mange brukere er’Jeg er klar over, men det er måter å unngå å motta spam. En av de viktigste og velprøvde hakkene inkluderer å installere et spamfiltreringsverktøy.
 3. Spammere er veldig lure med taktikken sin for å sende mer spam. Klikk aldri på “Avslutte abonnementet” koble til e-postmeldinger for enhver pris, da de kan bekrefte at e-postadressen din er aktiv.
 4. Don’t gi e-postadressen din til omtrent hvem som helst. Disse detaljene skal være private og bare gis til personer som du stoler fullstendig og blindt på.
 5. Når du registrerer deg på forskjellige tjenester, må du huske å holde e-postadressen din skjult ved å konfigurere innstillingene og skifte eksponering til “Bare meg” eller noe lignende.

Enkle Internett-sikkerhetstips for nybegynnere | BestVPN.co

Internett-sikkerhetstips: Blokker støtende / uanstendig innhold

 1. Det er ikke noe mer irriterende enn å besøke et nettsted bare for å finne nakne bilder og annet uanstendig innhold i form av annonser. Bruk et annonseblokkeringsverktøy for å bli kvitt dem.
 2. Hvis du vil blokkere eksplisitte søkeresultater fordi du har barn hjemme eller bare hater uønsket eksponering av slikt innhold, er det lurt å slå på “Sikkert søk” på Google.
 3. Hvis du finner noe innhold som kan komme over som krenkende / rasistisk / nedsettende, er det din jobb å rapportere det til relevant administrator med en gang for å unngå ytterligere spredning av hatefulle ytringer.
 4. Sosiale medier er lastet med uanstendige bilder, pornografiske bilder og til tider stort innhold. Rapporter dem øyeblikkelig for å få innleggene tatt ned, og samtidig eliminere lignende resultater.
 5. Det kan bli vanskelig for folk å se opp for støtende / uanstendig innhold på nettsteder siden de dukker opp så uventet. Det er et lurt alternativ å installere et nettfiltreringsverktøy.

Enkle Internett-sikkerhetstips for nybegynnere | BestVPN.co

Tips om Internett-sikkerhet: Gjenkjenne falske fra ekte (phishing)

 1. Phishing er utrolig vanskelig, ettersom den bruker kopier av offisielle nettsteder for å lure kunder når de gir informasjonen sin. Installer en antifiskingsprogramvare eller nettleserutvidelse for å varsle deg umiddelbart om slike nettsteder!
 2. En tommelfingerregel: ALDRI NOENSINNE I LIVET ditt sender dine økonomiske detaljer til enhver person via e-post, uavhengig av hvor mye du stoler på dem. Rett og slett fordi det ikke er en sikker måte å overføre slik info.
 3. Folk flest er det’Jeg er klar over dette, helt til de faktisk blir lurt av å klikke på en popup-kobling. Noen av disse vanskelige pop-ups er vanligvis phishing-forsøk. Hold alltid tett for å forhindre noen hendelse.
 4. Når det gjelder å utnytte topp sikkerhet fra phishing-angrep, må du bruke en sterk brannmurprogramvare. Dette vil forhindre dem i å få tilgang til nettverket / datamaskinen din.
 5. Hvis du ikke gjør det’t kjenner avsenderen som e-post deg, unngå å klikke på lenker og viktigst DON’T last ned eventuelle filer, hvis synlige. Utrolige avsendere er ikke til å rote med!
  VPN-leverandører og deres bruk av falske (virtuelle) servere

Enkle Internett-sikkerhetstips for nybegynnere | BestVPN.co

Tips om Internett-sikkerhet: Ødelegg skadelig programvare og beskytt dataene dine!

 1. Hvis du til enhver tid ønsker å holde smarttelefonen / den bærbare / datamaskinen din sikker, installerer du en kraftig antivirus- / antivirusprogramvare for øyeblikkelig gjenkjenning og sletting av trusler.
 2. Koble aldri til nettsteder som ikke gjør det’t bruke HTTPS. De “S” på slutten står for sikker. Bruk HTTPS Everywhere for nettsteder som ikke har det’t implementere det. Dette vil holde din online kommunikasjon sikker!
 3. Det folk flest gjør etter å ha installert en antivirus / anti-malware programvare, glemmer at de noen gang har eksistert. Don’t være den uforsiktige personen og sørg for å kjøre skanninger med jevne mellomrom.
 4. Noen koblinger kan føre deg til en webside som ser identisk med originalen. Vær på vakt mot sosialteknisk taktikk som phishing. Sørg for alltid å lese lenkeadressen for å få en bedre idé.
 5. Endre standard SSID (navnet på Wi-Fi-nettverket) og bruk WPA2-kryptering for å forhindre at uautoriserte brukere får tilgang til forbindelsen din og planter noe mistenkelig.

Enkle Internett-sikkerhetstips for nybegynnere | BestVPN.co

Tips om Internett-sikkerhet: Don’t Bli lurt av online svindel

 1. Dette høres kanskje litt tøft ut, med tanke på at sosiale medier er beregnet på nettverk, men unngå å få unødvendige venner (spesielt med folk du ikke har’t møtt med eller har ingen kunnskap om).
 2. Det gjør det ikke’uansett om du har en teknisk-geek venn eller en person som kjenner en annen person, den eneste personen som skal få tilgang til datamaskinen din eksternt, er din lokale Internett-leverandør.
 3. Det er mange nye nettsteder for e-handel som åpnes i dag, men ikke alle av dem er sikre. Unn deg bare å handle på nett fra legitime ressurser som eBay, Ali Express eller Amazon!
 4. Svindlere kan lett falske innringer-ID-er og lure deg til å gi din økonomiske informasjon. Hvis noen ringer og ber om kredittdataene dine, kan du henge på og ringe tilbake for å sjekke om den som ringer er ekte.
 5. Ikke stol på nettbaserte tjenester som de kan tilby gjeldslette og pantelånshjelp med et enkelt klikk. De er sannsynligvis svindeltjenester, så unngå å gjøre feilen med å betale på forhånd!

Enkle Internett-sikkerhetstips for nybegynnere | BestVPN.co

Tips om Internett-sikkerhet: Slik forhindrer du avlytting av Wi-Fi

 1. For reisende som ofte bruker Wi-Fi-nettverk i offentlige rom som puber, kaffebarer og restauranter, må du alltid sørge for å bruke en VPN for å holde identiteten din anonym og tilkoblingen kryptert.
 2. Som nevnt tidligere, unngå usikre nettsteder som bare har “HTTP” før adressen. Sørg for at nettstedene du besøker, bruker “HTTPS” stikkord. Dette indikerer en sikker tilkobling.
 3. Når du bruker offentlig Wi-Fi’s deaktiver aldri antivirus-, anti-malware- eller brannmurprogrammene dine, da det er mange virus / malware som kan komme inn via nettverket.
 4. Noen hackere går ekstra lang tid for å lure kunder ved å sette opp falske Wi-Fi-hotspots i nærheten av legitime offentlige nettverk. De stjeler deretter brukerdata og fortsetter å hengi seg til identitetstyveri.
 5. Bruk alltid trådløse hotspots som du kan stole på. Snakk med sjefen / representanten på kaffebaren eller restauranten for å lære mer om sikkerhetstiltakene deres når du er koblet til Wi-Fi.

Enkle Internett-sikkerhetstips for nybegynnere | BestVPN.co

Tips om Internett-sikkerhet: Hold barna trygge på nettet!

 1. Behold barna dine’datamaskin og andre internettaktiverte enheter i et felles område, ikke individuelle soverom. Dette høres kanskje litt tøft ut, men er faktisk en god måte å overvåke bruken av.
 2. Del en sosial media eller e-postkonto med barna dine, slik at du kan overvåke meldinger og sjekke om han / hun ikke ser uanstendig innhold på YouTube Kids eller snakker med fremmede!.
 3. Fortell barna det’Det er aldri greit å kjøpe noe fra online uten å spørre deg først! Noen annonser kan lure deg ved å tilby gratis ting for å lokke deg til å avsløre din personlige informasjon.
 4. Følg sikkerhetsretningslinjene fra Facebook, Twitter, Instagram og andre sosiale medieplattformer, og sørg for at barna bare blir med dem, etter å ha oppfylt krav til minstealder.
 5. Tren barna dine til å være flinke på nettet. Lær dem å aldri legge ut eller bytte personlige fotografier, avsløre personlig informasjon, gå med på å møte en fremmed eller svare på truende meldinger!

Internett-sikkerhet for barn

Pakk inn ting

Med dette kommer vi til en slutt på denne veiledningen om sikkerhetstips for Internett for bevissthetsmåned for cyber. Vi håper du setter pris på vårt bidrag til å spre meldingen om å være trygg på internett. La oss avklare at vi ikke gjør det’nekter ikke nytte og effektivitet av Internett.

Det har banet vei for viktige fremskritt i det økonomiske, teknologiske og sosiale landskapet. Imidlertid trenger du beskyttelse mot de mørke sidene også for en slik plattform, og det er akkurat dette vårt oppdrag er! Don’ikke nøl med å dele guiden videre. Ha en fin dag og nyt et tryggere internett!

Enkle Internett-sikkerhetstips for nybegynnere | BestVPN.co

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me