De fleste gjennomsiktige VPN-leverandører – KUN 4 av 16 er pålitelige

Flere mennesker er nå klar over sitt digitale personvern, noe som fører til en tilstrømning av netizens som abonnerer på VPN-tjenester over hele verden.

I 1. kvartal 2018 vokste netizens som bruker VPN med 18% i Nord-Amerika, 18% i Europa, 20% i Midt-Østen & Afrika, 23% i Latina America, og 30% i Asia Pacific.

Internett-brukere med VPN (Statista 2018)

En av grunnene til at folk slutter å bruke VPN-tjenester er imidlertid mangelen på åpenhet. Ikke mange tilbydere på markedet er ærlige om tilbudene sine.

De fleste unngår å avsløre detaljer om hovedkvarteret, eiere, investorer, styret, garantere kanarier / gjennomsiktighetsrapporter og revisjonsprosesser (hvis noen).

Derfor opprettet BestVPN.co dette “Gjennomsiktige VPN-er” guide, hvor du får all bakgrunnsinfo. Jeg henvendte meg til forskjellige VPN-supportteam via e-post, og stilte dem invasive spørsmål &# 55357;&# 56841;

De fleste gjennomsiktige VPN-leverandører

  1. Holder VPN-er deg virkelig?
  2. Ting blir litt komplisert!
  3. Spørre VPN-leverandører om åpenhet via e-post

Holder VPN-er deg virkelig?

Det er ingen tvil om at VPN-er er nyttige verktøy. De kaster IP-adressen din, maskerer plasseringen din og krypterer innkommende / utgående trafikk, og gir brukerne en nøkkel til å åpne låste dører.

Disse VPN-funksjonene gjelder spesielt for brukere med base i land med tøffe internettlover, som Iran, Irak, Tyrkia, Kina, Russland, UAE og Egypt. Blant disse forbyr noen til og med Facebook, WhatsApp, Google osv.

Mange VoD-tjenester pålegger også geo-begrensninger. For ikke å nevne, jegere er alltid på utkikk etter dem som laster ned piratkopiert materiale via p2p / fildeling.

Å bruke en VPN gir beskyttelse mot disse jegerne, holder deg trygg fra nysgjerrige øyne, lar deg fjerne blokkering av begrenset innhold og gjenvinne tilgang til favorittplattformene / -appene dine på sosiale medier.

Noen nettbrukere bruker dem til og med for å få tilgang til nettsteder / filer / tjenester på jobben eller bare for å kommunisere med venner / familie i utlandet, som vist i studien til VPN Usage Reasons nedenfor.

Leading Motivations for VPN Usage (Statista 2018)

Ting blir litt komplisert!

Der det er positive, er det også negativer. Jeg kan fortelle deg at VPN-er tilbyr full sikkerhet for brukere, men det ville være en løgn. Tenk på å bruke en VPN som ditt første skritt for å utnytte digitalt personvern.

Imidlertid kommer disse tjenestene med sitt eget sett med kompleksiteter. Når du dømmer “sikkerhet” av en VPN, kommer ganske mange faktorer inn som oppfordrer brukerne til å forbedre sin kunnskap.

For eksempel kan en VPN-tjeneste basert på en 5, 9 eller 14 øyne jurisdiksjon ikke være det tryggeste alternativet på grunn av lovpålagte obligatoriske lover om dataoppbevaring og masseovervåking.

Tilsvarende er det forskjellige “logging politikk” for hver leverandør. Der noen kan være uten logg, kan de fleste hengi seg til innspillingen av sesjons- / tilkoblingsinformasjon.

Deretter har du problemer angående lekkasjer av WebRTC / DNS / IP-adresser og bruken av falske (virtuelle) lokasjoner, uten at leverandørene er ærlige om dem med kunder / potensielle kunder.

Det viktigste er at VPN-leverandører ikke røper grunnleggende informasjon om tjenesten deres, og mangler åpenhet som er nødvendig for at brukerne kan stole på produktet sitt.

Spørre VPN-leverandører om åpenhet via e-post

Mangelen på åpenhet fra leverandører oppfordret meg til å kontakte dem privat på e-post og lære mer om forskjellige VPN-tjenester ved å stille dem flere inngripende spørsmål.

Jeg ønsket å se hvordan de fleste tilbydere ville svare når tabellene ble snudd. I stedet for at de ber oss om informasjon, opprettet jeg en liste med spørsmål som de skulle svare på.

Der noen var komfortable med å dele bakgrunnsdetaljer, var andre selektive på hvilke spørsmål de ønsket å svare på, noe som skapte mistanke.

Spørsmålene inkluderte informasjon om selskapet’hovedkontor, beliggenhet, eiere og investorer bak selskapet og styret. Jeg spurte videre om VPN ga ut åpenhetsrapporter eller gjennomførte en tredjepartsrevisjon.

Jeg sendte en e-post på rundt 180 leverandører da jeg forsket på denne VPN-sammenligningsguiden. Så langt har jeg mottatt svar fra 15 og bare 3 tilbydere er helt gjennomsiktige:

  1. Perfekt personvern
  2. Gjemme seg. meg
  3. CyberGhost

Jeg vil fortsette å oppdatere denne listen etter hvert som jeg får flere svar ...

Perfekt personvern - Basert i Sveits og grunnlagt i 2014

Hvor er selskapets hovedkvarter? Kan vi få en adresse?

Hovedkvarteret vårt er i Sveits. Den nøyaktige adressen finner du i vårt avtrykk: https://www.perfect-privacy.com/no/imprint

Publiserer du gjennomsiktighetsrapporter / garanterer kanarifugler?

Ja, vi publiserer Warrant Canary uttalelser.

Hvis ja, hvor ofte? En lenke til en URL eller PDF-fil vil være nyttig!

Hver måned. Her er lenken: https://www.perfect-privacy.com/no/warrant-canary. Vi publiserer ikke vanlige gjennomsiktighetsrapporter angående.

Ved offisielle henvendelser informerer vi dem alltid om at vi ikke har noen data vi kan røpe. Du har heller ikke gjort det’Jeg må publisere alle DCMA-forespørsler.

Ved serverbeslag informerer vi deg på bloggen vår: https://www.perfect-privacy.com/en/blog/server-seizure-in-rotterdam

Er dine krav blitt revidert av et uavhengig tredjeparts sikkerhetsselskap?

Nei, vi trenger ikke å revidere kravene våre. Vel, vi ser noen ganger disse tilsynene med andre leverandører, men det kan vi også’t bekjempe følelsen av at de bare markedsfører tull.

Jeg mener, du lyver for kundene dine, hvorfor ikke også ligge med tilsynet? Hvorfor til og med gjøre en revisjon? Bare produser en fin PDF som krever noe fantastisk revisjon.

Også, med en viss legitim revisjon, stopper enhver leverandør bare fra å muliggjøre logging og alle shenanigans i det øyeblikket revisjonen er over?

Hvis ikke, hvorfor har du ikke fått revisjon ennå? Noen grunner?

Som sagt: Disse ingen loggføringsrevisjonene er ikke brukbare. Vi’Vi har vært i virksomhet i over 10 år nå, og det har vært hendelser som den i Rotterdam. Scenen vet at du kan stole på oss 100 prosent.

Kan vi få litt informasjon om eierne bak selskapet?

Vi kan bekrefte at vi alle er mennesker, alle lokalisert i Europa, og har kjent hverandre i mange år på grunn av delte interesser innen datamaskin, sikkerhet, hacking og aktivisme.

Har dere noen investorer, og er informasjonen tilgjengelig offentlig for brukere?

I vår virksomhet er det veldig viktig å jobbe selvstendig. At’Derfor jobber vi helt uten investorer. Den’Det handler heller ikke om å vokse raskt.

Vi ønsker å tilby en profesjonell VPN-tjeneste som gir det høyeste sikkerhetsnivået. Dette er hva scenen også setter pris på om oss.

Hvem er styret i selskapet ditt?

Jævla, det vil være så kult når vi først er en Giant Corporation med et styre. Bare tuller, men seriøst, det er ingen styre.

nVPN - Basert i Bosnia og grunnlagt i 2010

Hvor er selskapets hovedkvarter? Kan vi få en adresse?

Vi don’t har sånt som en “offisiell beliggenhet” og derfor ingen adresse heller. Vi er en gruppe av fire personvernentusiaster som er mest spredt over den østeuropeiske regionen i Bosnia, Ukraina, Polen og Serbia.

Publiserer du gjennomsiktighetsrapporter / garanterer kanarifugler?

Vi tenker faktisk på å gjøre dette snart, ja, men vi gjør det ikke’Jeg har ikke noe slikt på plass ennå, men planlegges for 2019 å lage et slags arkiv som hvert medlem kan få tilgang til og lese svarene våre.

Hvis det ikke er publiserte rapporter om åpenhet / klarering, hva er årsakene?

Det er ingen grunn til ikke å publisere svarene og håndteringen, virkelig, vi don’Jeg har noe å skjule. Som sagt over vil vi få dette publisert og tilgjengelig for våre medlemmer i 2019.

jeg kan’t fortell den nøyaktige datoen ennå, siden vi først har mange andre oppgaver på oppgavelisten (Implementering av WireGuard, fullstendig IPv6 og utgivelse av Linux- og Mac OS-klienten - neste 2-6 uker).

Er dine krav blitt revidert av et uavhengig tredjeparts sikkerhetsselskap?

Meg personlig, jeg ville ikke ha noe problem med å gjøre dette, spørsmålet er bare hvordan og hvilket firma som vil gjøre en slik revisjon, og hvordan, jeg mener hvordan en slik revisjon virkelig ser ut i virkeligheten, hvilke data de vil se databasen, serversiden.

Jeg mener, serversiden er ikke noe problem ikke noe interessant der uansett - men kundedatabasen er en annen historie vi har kundemails der, så ikke sikker på hvilket firma som kan gjøre dette som er pålitelig nok og hvordan.

Hvorfor har du ikke fått revisjon ennå? Noen grunner?

Ingen grunn mot det, bare usikker på hvordan dette vil bli gjort og hvem som er klarert nok til å utføre tilsynet.

Kan vi få litt informasjon om eierne bak selskapet?

Vi har ingen enkelt eier, som nevnt ovenfor alle, og ingen eier nVPN.net vi har fire personer.

Der to av dem har domenetilgang, bare en av dem har databaserettighetsrettigheter, eksisterer ingen eier her.

Har dere noen investorer, og er informasjonen tilgjengelig offentlig for brukere?

Vi har ingen investorer i det hele tatt, alt er selvlaget og håndteres selv mellom de fire personene jeg’har nevnt ovenfor.

Hvem er styret i selskapet ditt?

Ingen.

Hide.Me - Basert i Malaysia og ble lansert i 2012

Hvor er selskapets hovedkvarter? Kan vi få en adresse?

Vi er integrert i Malaysia, firmaadressen vår er: eVenture Limited, Office 2.19, Lazenda Commercial Center, Federal Territory of Labuan, 87007 Malaysia. Registreringsnummer: LL09685

Publiserer du gjennomsiktighetsrapporter / garanterer kanarifugler?

Ja, vi publiserer periodisitets transparensrapport med de historiske dataene.

Hvis ja, hvor ofte? En lenke til en URL eller PDF-fil vil være nyttig!

Den siste var 2015, og den neste vil bli publisert i løpet av de neste to-tre ukene.

https://hide.me/en/blog/leon-juranic-certifies-hide-me-as-one-of-the-most-anonymous-vpn-provider/

Er dine krav blitt revidert av et uavhengig tredjeparts sikkerhetsselskap?

Ja, vi er et av de første VPN-selskapene som er revidert av en uavhengig revisor / selskap.

Hvis ja, når ble VPN-tjenesten sist revidert? Kunne vi få en lenke til en URL / PDF-fil?

https://hide.me/en/blog/leon-juranic-certifies-hide-me-as-one-of-the-most-anonymous-vpn-provider/

Kan vi få litt informasjon om eierne bak selskapet?

Selskapet er helt privateid.

Har dere noen investorer, og er informasjonen tilgjengelig offentlig for brukere?

Nei, vi har ikke tredjepartsinvestorer.

Hvem er styret i selskapet ditt?

Direktør for selskapet er Sebastian Schaub.

CyberGhost VPN - Basert i Romania og ble lansert i 2011

Hvor er selskapets hovedkvarter? Kan vi få en adresse?

Vi’re i Bucureşti, Romania, utenfor de 5 øyne, 9 øyne, 14 øyne allianse jurisdiksjoner. Våre detaljer er her: https://www.cyberghostvpn.com/no_US/imprint

Publiserer du gjennomsiktighetsrapporter / garanterer kanarifugler?

Ja, vi var de første i VPN-bransjen som publiserte en åpenhetsrapport tilbake i 2011. Den’er en tradisjon vi holder kjære.

Hvis ja, hvor ofte? En lenke til en URL eller PDF-fil vil være nyttig!

Vår årlige åpenhetsrapport er her: https://www.cyberghostvpn.com/no_US/transparency-report

Antall juridiske forespørsler for 1. kvartal 2019 kommer snart på vårt personvernsenter: https://www.cyberghostvpn.com/privacyhub/

Er dine krav blitt revidert av et uavhengig tredjeparts sikkerhetsselskap?

Nei.

Hvorfor har du ikke fått revisjon ennå? Noen grunner?

Så langt har vi vært fokusert på å bygge den beste VPN-en for våre brukere. Men vi planlegger å ha vår VPN-revisjon i fremtiden.

Kan vi få litt informasjon om eierne bak selskapet?

Dette er ikke vanlig i VPN-bransjen, men alle detaljene om oss er offentlige. Møt teamet vårt og kontorhundene våre her: https://www.cyberghostvpn.com/no_US/team

Mer her: https://www.cyberghostvpn.com/no_US/transparency-report/about-us og her: https://www.instagram.com/cyberghost_private_life/?hl=no

Har dere noen investorer, og er informasjonen tilgjengelig offentlig for brukere?

Vi’er en del av Kape. Flere detaljer her: http://www.kape.com/about-us.html

Hvem er styret i selskapet ditt?

Du finner alle detaljer her: http://investors.kape.com/board-of-directors

Hotspot Shield - Basert i USA og ble lansert i 2005

Hvor er selskapets hovedkvarter? Kan vi få en adresse?

Hovedkvarteret vårt er i Redwood City CA. Adresse: 1800 Seaport Blvd Redwood City CA.

Publiserer du gjennomsiktighetsrapporter / garanterer kanarifugler?

Ja, vi publiserer gjennomsiktighetsrapporter. Fordi vi ikke samler inn informasjon som lar oss spore Internett-bruk på VPN-ene våre til enkeltbrukere.

Vi gir ikke og kan ikke gi informasjon til myndigheter, rettshåndhevingsbyråer eller andre tredjeparter om hvilke nettsteder brukerne våre besøker når de bruker tjenestene våre.

I tillegg kan vi ikke identifisere en individuell bruker basert på en offentlig vendt IP-adresse.

Hvis ja, hvor ofte? En lenke til en URL eller PDF-fil vil være nyttig!

Hvert år. Her er lenken https://www.hotspotshield.com/reports/AnchorFree_Transparency_Report-2018.pdf

Er dine krav blitt revidert av et uavhengig tredjeparts sikkerhetsselskap?

Ja. AVTEST

Hvis ja, når ble VPN-tjenesten sist revidert? Kunne vi få en lenke til en URL / PDF-fil?

https://www.av-test.org/fileadmin/pdf/reports/AV-TEST_VPN_Trust_Report_August_2018_EN.pdf

Kan vi få litt informasjon om eierne bak selskapet?

Du finner informasjon om teamet og styret på Anchorfree-siden:

https://www.pango.co/about/

Har dere noen investorer, og er informasjonen tilgjengelig offentlig for brukere?

Du kan finne informasjon om teamet og styret på Anchorfree-siden: https://www.pango.co/about/ 

Hvem er styret i selskapet ditt?

Du kan finne informasjon om teamet og styret på Anchorfree-siden: https://www.pango.co/about/

VPNSecure - Basert i Australia og grunnlagt i 2010

Hvor er selskapets hovedkvarter? Kan vi få en adresse?

Nivå 1/360 St. Paul’s Terrace Fortitude Valley, Brisbane Queensland.

Publiserer du gjennomsiktighetsrapporter / garanterer kanarifugler?

Frem til nylig hadde vi en Warrant Canary publisert - men i Australia er Warrant Canaries ulovlig nå, og vi måtte fjerne den.

Vi er i ferd med å flytte selskapet til Hong Kong på grunn av nylige endringer i den australske loven - når dette trekket er fullført vil vi publisere Warrant Canary på nytt

Er dine krav blitt revidert av et uavhengig tredjeparts sikkerhetsselskap?

Vi får gjennomført tredjepartsgjennomgangstestrevisjoner, den siste testen ble fullført i november 2017 av Senseon Solutions

Å ha våre påstander om ingen loggføring bekreftet av en tredjepart som Senseon er ikke noe vi vurderte tidligere, men vi kan se på å gjøre dette i fremtiden for å gi kundene en ro i sjelen.

Kan vi få litt informasjon om eierne bak selskapet?

Shayne McCulloch - koblet inn https://www.linkedin.com/in/shaynem

Har dere noen investorer, og er informasjonen tilgjengelig offentlig for brukere?

Ingen investorer.

Hvem er styret i selskapet ditt?

Shayne McCulloch.

ProtonVPN - Basert i Sveits og grunnlagt i 2014

Hvor er selskapets hovedkvarter? Kan vi få en adresse?

Hovedkvarteret vårt er i Genève, Sveits. Chemin du Pré-Fleuri, 3 CH-1228 Plan-les-Ouates, Genève, Sveits.

Publiserer du gjennomsiktighetsrapporter / garanterer kanarifugler?

Ja, vi oppdaterer vår åpenhetsrapport & Garantiere Canary når det er kjent en ny juridisk forespørsel.

Hvis ja, hvor ofte? En lenke til en URL eller PDF-fil vil være nyttig!

Den ble sist oppdatert 2. februar 2019: https://protonvpn.com/blog/transparency-report/

Er dine krav blitt revidert av et uavhengig tredjeparts sikkerhetsselskap?

Foreløpig har vi ikke vært helt gjennomsiktige for våre brukere når det gjelder hovedkontor, eiere, service osv.

Vi vurderer imidlertid en revisjon i nær fremtid ettersom den har blitt en industristandard.

Kan vi få litt informasjon om eierne bak selskapet?

ProtonVPN AG eies i sin helhet av Proton Technologies AG.

Har dere noen investorer, og er informasjonen tilgjengelig offentlig for brukere?

Ingen svar.

Hvem er styret i selskapet ditt?

Styret i ProtonVPN AG er Antonio Gambardella.

Windscribe - Basert i Canada og ble lansert i 2015

Hvor er selskapets hovedkvarter? Kan vi få en adresse?

9251 Yonge St # 8901, Richmond Hill, ON, L4C 9T3, Canada. Før du sier Canada = 5 øyne = dårlig: https://blog.windscribe.com/i-doesnt-matter-how-many-eyes-you-have-66f59fc1e777

Publiserer du gjennomsiktighetsrapporter / garanterer kanarifugler?

Ja det gjør vi.

Hvis ja, hvor ofte? En lenke til en URL eller PDF-fil vil være nyttig!

https://windscribe.com/transparency

Er dine krav blitt revidert av et uavhengig tredjeparts sikkerhetsselskap?

Nei.

Hvorfor har du ikke fått revisjon ennå? Noen grunner?

Vi’arbeider på et system som vil gå utover en revisjon av tredjepart og tillate noen å verifisere kravene våre uten å måtte stole på “eksperter”.

Kan vi få litt informasjon om eierne bak selskapet?

https://www.crunchbase.com/organization/windscribe#section-overview

https://angel.co/windscribe

Har dere noen investorer, og er informasjonen tilgjengelig offentlig for brukere?

Ingen investorer.

Hvem er styret i selskapet ditt?

Yegor sak.

ibVPN - Basert i Romania og ble grunnlagt i 2003

Hvor er selskapets hovedkvarter? Kan vi få en adresse?

Vårt firma er lokalisert i Tirgu-Mures, Romania. Adressen er offentlig tilgjengelig på nettstedet vårt, i bunntekstområdet: https://www.ibvpn.com

Publiserer du gjennomsiktighetsrapporter / garanterer kanarifugler?

Nei

Hvis ja, hvor ofte? En lenke til en URL eller PDF-fil vil være nyttig!

N / A

Er dine krav blitt revidert av et uavhengig tredjeparts sikkerhetsselskap?

Nei

Hvorfor har du ikke fått revisjon ennå? Noen grunner?

Vårt firma må overholde GDPR, og vi har brukt året før 25. mai 2018 på å forberede og de påfølgende månedene på å implementere databeskyttelsesmekanisme som sikrer våre kunder at deres data er trygge. Målet for 2019 er vellykket implementering av ISO 27001 (Informasjonssikkerhetsstyring) og 9001 (Kvalitetsstyring).

Kan vi få litt informasjon om eierne bak selskapet?

SC Amplusnet SRL er selskapet som har fullt eierskap av ibVPN. Virksomhetseiere er private personer som er involvert i utvikling og vedlikehold av ibVPN-tjenesten.

Har dere noen investorer, og er informasjonen tilgjengelig offentlig for brukere?

Vi har ingen investorer.

Hvem er styret i selskapet ditt?

Du kan se etter offentlig informasjon om selskapet SC Amplusnet SRL.

KeepSolid - Basert i USA og grunnlagt i 2013

Hvor er selskapets hovedkvarter? Kan vi få en adresse?

KeepSolid’hovedkvarteret er i New York. Adressen vår er 3220 Arlington Ave. Suite 5A Bronx, NY 10463, USA

Publiserer du gjennomsiktighetsrapporter / garanterer kanarifugler?

Nei.

Hvis ja, hvor ofte? En lenke til en URL eller PDF-fil vil være nyttig!

N / A

Er dine krav blitt revidert av et uavhengig tredjeparts sikkerhetsselskap?

Nei.

Hvis ja, når ble VPN-tjenesten sist revidert? Kunne vi få en lenke til en URL / PDF-fil?

N / A

Eller hvis ikke, hvorfor har du ikke fått revisjon ennå? Noen grunner?

Dette er på toppen av planene våre i år.

Kan vi få litt informasjon om eierne bak selskapet?

Våre eiere er Vasiliy Ivanov og Oleg Bocharnikov. Du kan sjekke mer info om dem her https://www.keepsolid.com/pressroom/board-of-members

Har dere noen investorer, og er informasjonen tilgjengelig offentlig for brukere?

Nei, vi har ingen investorer. Vi’re et bootstrap selskap.

Hvem er styret i selskapet ditt?

Vennligst sjekk mer info om vårt styre på www.keepsolid.com/pressroom/board-of-members

Mullvad - Basert i Sverige og lansert i 2009

Hvor er selskapets hovedkvarter? Kan vi få en adresse?

Amagicom AB, Boks 53049, 40014 Göteborg, Sverige.

Publiserer du gjennomsiktighetsrapporter / garanterer kanarifugler?

Nei, det er ingen lover i Sverige som krever at vi samler inn / logger / handler mot brukerne våre data som gjelder oss, les mer: https://www.mullvad.net/guides/swademic-legislation/

Er dine krav blitt revidert av et uavhengig tredjeparts sikkerhetsselskap?

Ja.

Hvis ja, når ble VPN-tjenesten sist revidert? Kunne vi få en lenke til en URL / PDF-fil?

https://mullvad.net/blog/2018/9/24/read-results-security-audit-mullvad-app/

Kan vi få litt informasjon om eierne bak selskapet?

Amagicom eies 100% av gründerne: Fredrik Strömberg og Daniel Berntsson.

Har dere noen investorer, og er informasjonen tilgjengelig offentlig for brukere?

Nei.

Hvem er styret i selskapet ditt?

Fredrik Strömberg, Daniel Berntsson, og Jan Jonsson (administrerende direktør)

SigaVPN - Basert i USA og lansert i 2017

Hvor er selskapets hovedkvarter? Kan vi få en adresse?

Postboks 1722, Southaven, MS, 38671, Unites States. På grunn av at det er et enkeltpersonforetak og noe jeg gjør på siden, er det ingen grunn til å leie kontor.

Publiserer du gjennomsiktighetsrapporter / garanterer kanarifugler?

Warrantiske kanarifugler er IKKE alltid pålitelige. Den amerikanske regjeringen kan tvinge noen til å oppdatere den. Etter min mening over å tenke på garanter kanarifugler i en lang periode.

Jeg bestemte at det bare skaper en falsk trygghet. Jeg gjør n’Jeg har ikke åpenhetsrapporter fordi det har vært null regjeringsforespørsler servert til meg.

Jeg ville publisere en i tilfelle jeg mottok en regjeringsforespørsel.

Er dine krav blitt revidert av et uavhengig tredjeparts sikkerhetsselskap?

Nei.

Hvorfor har du ikke fått revisjon ennå? Noen grunner?

Revisjon er dyrt.

Kan vi få litt informasjon om eierne bak selskapet?

Jeg’m en systemadministrator og talsmann for personvern.

Har dere noen investorer, og er informasjonen tilgjengelig offentlig for brukere?

Donatorer er med på å drive tjenesten. For å beskytte deres privatliv, ikke’t dele informasjonen.

Hvem er styret i selskapet ditt?

Bare meg.

PrivateVPN - Basert i Sverige og grunnlagt i 2009

Hvor er selskapets hovedkvarter? Kan vi få en adresse?

Sverige - Sollentuna.

Publiserer du gjennomsiktighetsrapporter / garanterer kanarifugler?

Nei

Hvis ja, hvor ofte? En lenke til en URL eller PDF-fil vil være nyttig!

N / A

Er dine krav blitt revidert av et uavhengig tredjeparts sikkerhetsselskap?

Nei.

Hvis ja, når ble VPN-tjenesten sist revidert? Kunne vi få en lenke til en URL / PDF-fil?

N / A

Hvorfor har du ikke fått revisjon ennå? Noen grunner?

Det er ingen spesifikk grunn. Det er en plan for å starte en revisjon når vi har det nye miljøet installert.

Kan vi få litt informasjon om eierne bak selskapet?

Du finner mer informasjon om selskapet her: https://www.allabolag.se/5568951486/privat-kommunikation-sverige-ab

Har dere noen investorer, og er informasjonen tilgjengelig offentlig for brukere?

Det er ingen eksterne investorer!

Hvem er styret i selskapet ditt?

Du finner mer informasjon om selskapet her: https://www.allabolag.se/5568951486/privat-kommunikation-sverige-ab

WASEL Pro - Basert i Nederland og grunnlagt i 2012

Hvor er selskapets hovedkvarter? Kan vi få en adresse?

Adressen på www.bvpn.com bunntekst. Laanzichtweg 60-B 4847 SJ Teteringen (Breda), Nederland.

Publiserer du gjennomsiktighetsrapporter / garanterer kanarifugler?

Ja, det gjorde vi imidlertid ikke’t har noen hendelser i våre 9 år med drift.

Hvis ja, hvor ofte? En lenke til en URL eller PDF-fil vil være nyttig!

Vi hadde 0 hendelser.

Er dine krav blitt revidert av et uavhengig tredjeparts sikkerhetsselskap?

Nei.

Hvorfor har du ikke fått revisjon ennå? Noen grunner?

Vi har tilflukt’Det er ikke blitt kontaktet av noen troverdige organisasjoner.

Kan vi få litt informasjon om eierne bak selskapet?

Tjenesten eies og blir funnet av en liten gruppe utviklere som fant internett på midten av 90-tallet og gjorde alt de kan for å holde den så åpen som den pleide å være.

Har dere noen investorer, og er informasjonen tilgjengelig offentlig for brukere?

Nope, Tjenesten er bygget, finansiert, drevet av samme gruppe utviklere, ingen investorer, ingen bankeierskap.

Hvem er styret i selskapet ditt?

De samme 3 utviklerne.

Seed4Me - Basert i Taiwan og lansert i 2012

Hvor er selskapets hovedkvarter? Kan vi få en adresse?

Seed4.Me VPN-tjenesten utvikles av et distribuert team av utviklere. Vi foretrekker å holde detaljene om strukturen vår private som enda et lag med beskyttelse for våre kunder.

Publiserer du gjennomsiktighetsrapporter / garanterer kanarifugler?

Nei.

Hvis ja, hvor ofte? En lenke til en URL eller PDF-fil vil være nyttig!

N / A

Er dine krav blitt revidert av et uavhengig tredjeparts sikkerhetsselskap?

Nei.

Hvis ja, når ble VPN-tjenesten sist revidert? Kunne vi få en lenke til en URL / PDF-fil?

N / A

Hvorfor har du ikke fått revisjon ennå? Noen grunner?

Våre brukere ba oss ikke om denne tingen. De fleste krever rask og stabil VPN-forbindelse til en lav pris - det er dette vi tilbyr.

Kan vi få litt informasjon om eierne bak selskapet?

Vi foretrekker ikke å avsløre denne informasjonen.

Har dere noen investorer, og er informasjonen tilgjengelig offentlig for brukere?

Vi foretrekker heller ikke å røpe denne informasjonen.

Hvem er styret i selskapet ditt?

Vi foretrekker heller ikke å røpe denne informasjonen.

Surfshark - Basert i BVI og lansert i 2018

Hvor er selskapets hovedkvarter? Kan vi få en adresse?

Surfshark er et registrert varemerke for Surfshark Ltd., en juridisk enhet på De Britiske Jomfruøyene. Den offisielle adressen til Surfshark Ltd. er som følger:

Surfshark Limited

Vanterpool Plaza, 2nd Floor, Wickhams Cay I, Road Town, VG 1110

De britiske jomfruøyene

Publiserer du gjennomsiktighetsrapporter / garanterer kanarifugler?

Regjeringen på De Britiske Jomfruøyene krever ikke at Surfshark skal publisere rapporter om åpenhet / klarering; derfor gjør vi ikke det.

Surfshark er et privat selskap, og det er derfor ikke obligatorisk å publisere slike rapporter. Siden Surfshark ikke er børsnotert i noen børs, bruker vi en vanlig praksis for ikke å avsløre slik informasjon til publikum.

Er dine krav blitt revidert av et uavhengig tredjeparts sikkerhetsselskap?

Surfshark er en av de få VPN-tjenesteleverandørene som er uavhengig revidert. Den siste tilsynet ble utført i november 2018 av det anerkjente tyske sikkerhetsselskapet

Hvis ja, når ble VPN-tjenesten sist revidert? Kunne vi få en lenke til en URL / PDF-fil?

Surfshark VPN revidert av Cure53.

https://cure53.de/pentest-report_surfshark.pdf

Kan vi få litt informasjon om eierne bak selskapet?

Surfshark leverer sine tjenester til mennesker over hele verden, inkludert sterkt restriktive land og regimer der tilgang til internett kontrolleres, motstandere av medier forfølges og frivillige organisasjoner begrenses. Vi er en av få VPN-leverandører som har klart å overvinne den store brannmuren i Kina. Så lenge vi er fast bestemt på å investere tid så vel som krefter i å utvikle smarte løsninger som kan overvinne begrensningene.

Når det gjelder administrerende direktør, er han kjent som Par Kaz. Han etablerte Surfshark som sin egen virksomhet for å lage et bedre verktøy for personvern som de andre. Han er en teknisk bakgrunn, som har brukt sin karriere på å jobbe med cybersikkerhetsprodukter og systemadministrator i forskjellige deler av verden. Når det gjelder Magnus, er det kjent på området og sitert i noen Surfshark-publikasjoner.

Har dere noen investorer, og er informasjonen tilgjengelig offentlig for brukere?

Surfshark Ltd. eies av private aksjonærer som valgte å ikke offentliggjøre sin private informasjon til publikum, da det ikke er lovpålagt.

Hvem er styret i selskapet ditt?

Surfshark er et privat selskap som ikke er pålagt å ha og ikke har et styre. Det drives av lederteamet, som inkluderer administrerende direktør, sjefsmarkedsføring, sjefsteknologiledere, samt flere produkteiere.

Pakk inn ting

Med dette når vi en slutt på denne transparente VPN-guiden. Hovedformålet er å hjelpe brukerne til å lære mer om ulike leverandører og bakgrunnsinformasjonen deres.

Husk at tvetydige tjenester aldri kan stole på. Bare de leverandørene med et etablert ærlighets rykte kan hjelpe deg med å oppnå fullstendig digitalt personvern.

Jeg håper denne guiden hjelper deg med å motta all informasjonen du trenger. Likevel, hvis du har spørsmål / spørsmål eller trenger meg til å intervjue en spesifikk leverandør, kan du kommentere nedenfor.

Hjelp også en bror ved å dele denne guiden med andre teknisk kunnskapsrike eller personvernbevisste brukere, det vil bli satt stor pris på. Takk og ha en fin dag fremover! J

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me