De fleste gennemsigtige VPN-udbydere – KUN 4 ud af 16 er pålidelige

Flere mennesker er nu opmærksomme på deres digitale privatliv, hvilket fører til en tilstrømning af netizens, der abonnerer på VPN-tjenester rundt om i verden.

I 1. kvartal 2018 voksede netizens, der bruger en VPN, med 18% i Nordamerika, 18% i Europa, 20% i Mellemøsten & Afrika, 23% i Latina America og 30% i Asien og Stillehavet.

Internetbrugere med VPN (Statista 2018)

En af grundene til, at de fleste stopper med at bruge VPN-tjenester, er imidlertid manglen på gennemsigtighed. Ikke mange udbydere på markedet er ærlige over deres tilbud.

De fleste undgår at afsløre detaljer om deres hovedkvarter, ejere, investorer, bestyrelsen, garantere kanarier / gennemsigtighedsrapporter og revisionsprocesser (hvis nogen).

Derfor oprettede BestVPN.co dette “Gennemsigtige VPN'er” guide, hvor du får alle baggrundsinfo. Jeg henvendte mig til forskellige VPN-supportteam via e-mail og stillede dem invasive spørgsmål &# 55.357;&# 56841;

De fleste gennemsigtige VPN-udbydere

  1. Holder VPN'er dig virkelig?
  2. Ting bliver lidt kompliceret selv!
  3. Spørger VPN-udbydere om gennemsigtighed via e-mail

Holder VPN'er dig virkelig?

Der er ingen tvivl om, at VPN'er er praktiske værktøjer. De kapper din IP-adresse, maskerer din placering og krypterer indgående / udgående trafik, hvilket giver brugerne en nøgle til at åbne låste døre.

Disse VPN-funktioner er især gældende for brugere med base i lande med hårde internetlove som Iran, Irak, Tyrkiet, Kina, Rusland, UAE og Egypten. Blandt disse forbyder endda Facebook, WhatsApp, Google osv.

Mange VoD-tjenester indfører også geo-begrænsninger. For ikke at nævne, jagere af krænkelse af ophavsret er altid på udkig efter dem, der henter piratkopieret materiale via p2p / fildeling.

Brug af en VPN giver beskyttelse mod disse jægere, holder dig beskyttet mod nysgerrige øjne, giver dig mulighed for at fjerne blokering af begrænset indhold og genvinde adgang til dine foretrukne sociale medier platforme / apps.

Nogle netizens bruger dem endda til at få adgang til websteder / filer / tjenester på arbejdet eller til blot at kommunikere med venner / familie i udlandet, som vist i VPN-brugsårsager-undersøgelsen nedenfor.

Leading Motivations for VPN Usage (Statista 2018)

Ting bliver lidt kompliceret selv!

Hvor der er positive, er der også negativer. Jeg kunne fortælle dig, at VPN'er tilbyder brugerne fuld sikkerhed, men det ville være en løgn. Tænk på at bruge en VPN som dit første skridt til at udnytte digitalt privatliv.

Disse tjenester leveres dog med deres eget sæt af kompleksiteter. Når man bedømmer “sikkerhed” af en VPN, kommer en hel del faktorer ind, der opfordrer brugerne til at forbedre deres viden.

For eksempel er en VPN-tjeneste, der er baseret på en 5, 9 eller 14 Eyes jurisdiktion, muligvis ikke den sikreste mulighed på grund af lovgivning, der er pålagt myndighederne, lov om dataopbevaring og masseovervågning.

Tilsvarende er der forskellige “logningspolitikker” for hver udbyder. Hvor nogle måske er logløse, kan de fleste forkæle sig med optagelsen af ​​session / forbindelsesinformation.

Derefter har du problemer med hensyn til lækager af WebRTC / DNS / IP-adresser og brugen af ​​falske (virtuelle) placeringer, uden at udbydere er ærlige om dem med kunder / kundeemner.

Det vigtigste er, at VPN-udbydere ikke afslører grundlæggende oplysninger om deres service, idet de mangler den gennemsigtighed, der er nødvendig for at brugerne kan stole på deres produkt.

Spørger VPN-udbydere om gennemsigtighed via e-mail

Manglen på gennemsigtighed fra udbydere opfordrede mig til at kontakte dem privat via e-mail og lære mere om forskellige VPN-tjenester ved at stille dem flere invasive spørgsmål.

Jeg ønskede at se, hvordan de fleste udbydere ville reagere med tabellerne vendt. I stedet for at de bede os om information, oprettede jeg en liste med spørgsmål, som de kunne svare på.

Hvor nogle var komfortable med at dele baggrundsoplysninger, var andre selektive over for hvilke spørgsmål de ønskede at svare på, hvilket skabte mistanke.

Spørgsmålene indeholdt information om virksomheden’hovedkvarter, dets placering, ejere og investorer bag virksomheden og bestyrelse. Jeg spurgte yderligere, om VPN udsendte gennemsigtighedsrapporter eller gennemførte en tredjepartsrevision.

Jeg mailede omkring 180+ udbydere, da jeg udførte min research til denne VPN-sammenligningsguide. Indtil videre har jeg modtaget svar fra 15 og kun 3 udbydere er helt gennemsigtige:

  1. Perfekt privatliv
  2. Skjule. mig
  3. CyberGhost

Jeg vil fortsætte med at opdatere denne liste, da jeg får flere svar ...

Perfekt privatliv - Baseret i Schweiz og grundlagt i 2014

Hvor er dit virksomheds hovedkvarter? Kan vi få en adresse?

Vores hovedkvarter er i Schweiz. Den nøjagtige adresse kan findes i vores aftryk: https://www.perfect-privacy.com/da/imprint

Publicerer du gennemsigtighedsrapporter / garanterer kanariefugler?

Ja, vi offentliggør Warrant Canary-erklæringer.

Hvis ja, hvor ofte? Et link til en URL eller PDF-fil ville være nyttigt!

Hver måned. Her er linket: https://www.perfect-privacy.com/da/warrant-canary. Vi offentliggør ikke regelmæssige gennemsigtighedsrapporter vedrørende.

I tilfælde af officielle henvendelser informerer vi dem venligt om, at vi ikke har nogen data, som vi kunne videregive. Du don også’Jeg skal offentliggøre enhver DCMA-anmodning.

I tilfælde af serverbeslag informerer vi dig på vores blog: https://www.perfect-privacy.com/en/blog/server-seizure-in-rotterdam

Er dine krav blevet revideret af et uafhængigt tredjeparts sikkerhedsfirma?

Nej, vi behøver ikke at revidere vores påstande. Vi ser nogle gange disse revisioner med andre udbydere, men det kan vi også’t kæmpe for følelsen af, at de bare markedsfører bullshit.

Jeg mener, du lyver for dine kunder, hvorfor ikke også lyve med revisionen? Hvorfor endda foretage en revision? Lav bare en dejlig PDF, der kræver noget fantastisk revision.

Selv med en vis legitim revision er det, der forhindrer enhver udbyder i at bare aktivere logning og alle shenanigans i det øjeblik revisionen er forbi?

Hvis ikke, hvorfor er du ikke blevet revideret endnu? Eventuelle grunde?

Som jeg sagde: Disse ingen logføringsrevisioner er ikke anvendelige. Vi’Vi har været i forretning i over 10 år nu, og der har været begivenheder som den i Rotterdam. Scenen ved, at du kan stole på os 100 procent.

Kunne vi få nogle oplysninger om ejere bag virksomheden?

Vi kan bekræfte, at vi alle er mennesker, alle beliggende i Europa, og har kendt hinanden i mange år på grund af fælles interesser inden for computer, sikkerhed, hacking og aktivisme.

Har I fyre nogen investorer, og er de oplysninger, der er offentligt tilgængelige for brugere?

I vores forretning er det meget vigtigt at arbejde uafhængigt. At’hvorfor vi arbejder helt uden investorer. Det’Det handler heller ikke om at vokse hurtigt.

Vi ønsker at tilbyde en professionel VPN-service, der giver det højeste niveau af sikkerhed. Dette er, hvad scenen også sætter pris på om os.

Hvem er bestyrelsen for din virksomhed?

Fanden, det vil være så sejt, når vi er Giant Corporation med et bestyrelse. Bare tuller, men seriøst, der er ingen bestyrelse.

nVPN - Baseret i Bosnien og grundlagt i 2010

Hvor er dit virksomheds hovedkvarter? Kan vi få en adresse?

Vi don’t har sådan noget som en “officiel placering” og derfor ingen adresse heller. Vi er en gruppe af fire privatlivsinteresserede, der er mest spredt over den østeuropæiske region i Bosnien, Ukraine, Polen og Serbien.

Publicerer du gennemsigtighedsrapporter / garanterer kanariefugler?

Vi tænker faktisk på at gøre dette snart, ja, men vi gør ikke’t har sådan noget på plads endnu, men er planlagt til 2019 at lave en form for arkiv, som hvert medlem kan få adgang til og læse vores svar.

Hvis der ikke er nogen offentliggjorte gennemsigtigheds- / godkendelsesrapporter, hvad er grundene hertil??

Der er ingen grund til ikke at offentliggøre vores svar og håndteringer, virkelig gør vi ikke’t har noget at skjule. Som sagt ovenfor vil vi få dette offentliggjort og tilgængeligt for vores medlemmer i 2019.

jeg kan’fortæl den nøjagtige dato endnu, da vi først har mange andre opgaver på opgavelisten (Implementering af WireGuard, fuld native IPv6 og frigivelse af vores Linux og Mac OS klient - næste 2-6 uger).

Er dine krav blevet revideret af et uafhængigt tredjeparts sikkerhedsfirma?

Personligt ville jeg ikke have noget problem med at gøre dette, spørgsmålet er bare, hvordan og hvilket firma ville gøre sådan revision, og hvordan, jeg mener, hvordan en sådan revision virkelig ser ud i virkeligheden, hvilke data de vil se database, serverside.

Jeg mener, serversiden er ikke noget problem intet interessant der under alle omstændigheder - men kundedatabasen er en anden historie, vi har kundeemails der, så ikke sikker på, hvilket firma der kunne gøre dette, der er troværdigt nok, og hvordan.

Hvorfor er du ikke revideret endnu? Eventuelle grunde?

Ingen grund imod det, bare usikker på, hvordan dette vil blive gjort, og hvem der er tillid til nok til at udføre revisionen.

Kunne vi få nogle oplysninger om ejere bag virksomheden?

Vi har ingen enkelt ejer, som nævnt ovenfor alle, og ingen ejer nVPN.net, vi har fire personer.

Når to af dem har domæneadgang, kun en af ​​dem har databaseadgangsrettigheder, findes der ingen ejer her.

Har I fyre nogen investorer, og er de oplysninger, der er offentligt tilgængelige for brugere?

Vi har overhovedet ingen investorer, alt er selvfremstillet og selvhåndteret mellem de fire personer jeg’ve nævnt ovenfor.

Hvem er bestyrelsen for din virksomhed?

Ingen.

Hide.Me - Baseret i Malaysia og lanceret i 2012

Hvor er dit virksomheds hovedkvarter? Kan vi få en adresse?

Vi er integreret i Malaysia, vores virksomheds adresse er: eVenture Limited, Office 2.19, Lazenda Commercial Center, Federal Territory of Labuan, 87007 Malaysia. Registreringsnummer: LL09685

Publicerer du gennemsigtighedsrapporter / garanterer kanariefugler?

Ja, vi offentliggør periodisk gennemsigtighedsrapport med de historiske data.

Hvis ja, hvor ofte? Et link til en URL eller PDF-fil ville være nyttigt!

Den sidste var 2015, og den næste vil blive offentliggjort i de næste to eller tre uger.

https://hide.me/en/blog/leon-juranic-certifies-hide-me-as-one-of-the-most-anonymous-vpn-provider/

Er dine krav blevet revideret af et uafhængigt tredjeparts sikkerhedsfirma?

Ja, vi er et af de første VPN-virksomheder, der er revideret af en uafhængig revisor / virksomhed.

Hvis ja, hvornår blev din VPN-service sidst revideret? Kunne vi få et link til en URL / PDF-fil?

https://hide.me/en/blog/leon-juranic-certifies-hide-me-as-one-of-the-most-anonymous-vpn-provider/

Kunne vi få nogle oplysninger om ejere bag virksomheden?

Virksomheden er udelukkende privatejet.

Har I fyre nogen investorer, og er de oplysninger, der er offentligt tilgængelige for brugere?

Nej, vi har ikke tredjepartsinvestorer.

Hvem er bestyrelsen for din virksomhed?

Direktør for virksomheden er Sebastian Schaub.

CyberGhost VPN - Baseret i Rumænien og lanceret i 2011

Hvor er dit virksomheds hovedkvarter? Kan vi få en adresse?

Vi’re i Bukarest, Rumænien uden for de 5 øjne, 9 øjne, 14 øjne allianse jurisdiktioner. Vores detaljer er her: https://www.cyberghostvpn.com/da_DK/imprint

Publicerer du gennemsigtighedsrapporter / garanterer kanariefugler?

Ja, vi var de første i VPN-branchen, der offentliggjorde en gennemsigtighedsrapport tilbage i 2011. Den’det er en tradition, vi holder af.

Hvis ja, hvor ofte? Et link til en URL eller PDF-fil ville være nyttigt!

Vores årlige gennemsigtighedsrapport er her: https://www.cyberghostvpn.com/da_DK/transparency-report

Antallet af lovlige anmodninger for 1. kvartal 2019 vises snart på vores Privacy Hub: https://www.cyberghostvpn.com/privacyhub/

Er dine krav blevet revideret af et uafhængigt tredjeparts sikkerhedsfirma?

Ingen.

Hvorfor er du ikke revideret endnu? Eventuelle grunde?

Indtil videre har vi været fokuseret på at opbygge den bedste VPN til vores brugere. Men vi planlægger at få vores VPN revideret i fremtiden.

Kunne vi få nogle oplysninger om ejere bag virksomheden?

Dette er ikke almindeligt i VPN-branchen, men alle detaljer om os er offentlige. Mød vores team og vores kontorhunde her: https://www.cyberghostvpn.com/da_DK/team

Mere her: https://www.cyberghostvpn.com/da_US/transparency-report/about-us og her: https://www.instagram.com/cyberghost_private_life/?hl=da

Har I fyre nogen investorer, og er de oplysninger, der er offentligt tilgængelige for brugere?

Vi’er en del af Kape. Flere detaljer her: http://www.kape.com/about-us.html

Hvem er bestyrelsen for din virksomhed?

Du kan finde alle detaljer her: http://investors.kape.com/board-of-directors

Hotspot Shield - Baseret i USA og lanceret i 2005

Hvor er dit virksomheds hovedkvarter? Kan vi få en adresse?

Vores hovedkvarter er i Redwood City CA. Adresse: 1800 Seaport Blvd Redwood City CA.

Publicerer du gennemsigtighedsrapporter / garanterer kanariefugler?

Ja, vi offentliggør gennemsigtighedsrapporter. Fordi vi ikke indsamler oplysninger, der giver os mulighed for at spore internetbrug på vores VPN'er tilbage til individuelle brugere.

Vi giver ikke og kan ikke give oplysninger til regeringer, retshåndhævende myndigheder eller andre tredjeparter om hvilke websteder vores brugere besøger, når de bruger vores tjenester.

Derudover kan vi ikke identificere en individuel bruger baseret på en offentligt vendt IP-adresse.

Hvis ja, hvor ofte? Et link til en URL eller PDF-fil ville være nyttigt!

Hvert år. Her er linket https://www.hotspotshield.com/reports/AnchorFree_Transparency_Report-2018.pdf

Er dine krav blevet revideret af et uafhængigt tredjeparts sikkerhedsfirma?

Ja. AVTEST

Hvis ja, hvornår blev din VPN-service sidst revideret? Kunne vi få et link til en URL / PDF-fil?

https://www.av-test.org/fileadmin/pdf/reports/AV-TEST_VPN_Trust_Report_August_2018_EN.pdf

Kunne vi få nogle oplysninger om ejere bag virksomheden?

Du kan finde oplysninger om teamet og bestyrelsen på Anchorfree-siden:

https://www.pango.co/about/

Har I fyre nogen investorer, og er de oplysninger, der er offentligt tilgængelige for brugere?

Du kan finde oplysninger om teamet og bestyrelsen på Anchorfree-siden: https://www.pango.co/about/ 

Hvem er bestyrelsen for din virksomhed?

Du kan finde oplysninger om teamet og bestyrelsen på Anchorfree-siden: https://www.pango.co/about/

VPNSecure - Baseret i Australien og grundlagt i 2010

Hvor er dit virksomheds hovedkvarter? Kan vi få en adresse?

Niveau 1/360 St. Paul’s Terrace Fortitude Valley, Brisbane Queensland.

Publicerer du gennemsigtighedsrapporter / garanterer kanariefugler?

Indtil for nylig havde vi en Warrant Canary offentliggjort - men i Australien er Warrant Canaries ulovligt nu, og vi måtte fjerne det.

Vi er i færd med at flytte virksomheden til Hong Kong på grund af nylige ændringer i den australske lov - når denne flytning er afsluttet, vil vi genudgive Warrant Canary

Er dine krav blevet revideret af et uafhængigt tredjeparts sikkerhedsfirma?

Vi får gennemført audits af tredjeparts penetrationstest, den sidste test blev afsluttet i november 2017 af Senseon Solutions

At have vores påstande om ingen logning verificeret af en tredjepart som Senseon er ikke noget, vi overvejede tidligere, men vi kan muligvis se på at gøre dette i fremtiden for at give kunderne en ro i sindet.

Kunne vi få nogle oplysninger om ejere bag virksomheden?

Shayne McCulloch - Links IN https://www.linkedin.com/in/shaynem

Har I fyre nogen investorer, og er de oplysninger, der er offentligt tilgængelige for brugere?

Ingen investorer.

Hvem er bestyrelsen for din virksomhed?

Shayne McCulloch.

ProtonVPN - Baseret i Schweiz og grundlagt i 2014

Hvor er dit virksomheds hovedkvarter? Kan vi få en adresse?

Vores hovedkvarter er i Genève, Schweiz. Chemin du Pré-Fleuri, 3 CH-1228 Plan-les-Ouates, Genève, Schweiz.

Publicerer du gennemsigtighedsrapporter / garanterer kanariefugler?

Ja, vi opdaterer vores gennemsigtighedsrapport & Warrant Canary, når der er en bemærkelsesværdig ny juridisk anmodning.

Hvis ja, hvor ofte? Et link til en URL eller PDF-fil ville være nyttigt!

Den blev sidst opdateret den 2. februar 2019: https://protonvpn.com/blog/transparency-report/

Er dine krav blevet revideret af et uafhængigt tredjeparts sikkerhedsfirma?

Endnu ikke, da vi har været fuldt gennemsigtige for vores brugere med hensyn til vores hovedkvarter, ejere, service osv.

Vi overvejer imidlertid en revision i den nærmeste fremtid, da den er blevet en branchestandard.

Kunne vi få nogle oplysninger om ejere bag virksomheden?

ProtonVPN AG ejes fuldt ud af Proton Technologies AG.

Har I fyre nogen investorer, og er de oplysninger, der er offentligt tilgængelige for brugere?

Intet svar.

Hvem er bestyrelsen for din virksomhed?

Bestyrelsen for ProtonVPN AG er Antonio Gambardella.

Windscribe - Baseret i Canada og lanceret i 2015

Hvor er dit virksomheds hovedkvarter? Kan vi få en adresse?

9251 Yonge St # 8901, Richmond Hill, ON, L4C 9T3, Canada. Før du siger Canada = 5 øjne = dårlig: https://blog.windscribe.com/i-doesnt-matter-how-many-eyes-you-have-66f59fc1e777

Publicerer du gennemsigtighedsrapporter / garanterer kanariefugler?

Ja vi gør.

Hvis ja, hvor ofte? Et link til en URL eller PDF-fil ville være nyttigt!

https://windscribe.com/transparency

Er dine krav blevet revideret af et uafhængigt tredjeparts sikkerhedsfirma?

Ingen.

Hvorfor er du ikke revideret endnu? Eventuelle grunde?

Vi’arbejder på et system, der går ud over en tredjepartsrevision og giver enhver mulighed for at verificere vores påstande uden at skulle stole på “eksperter”.

Kunne vi få nogle oplysninger om ejere bag virksomheden?

https://www.crunchbase.com/organization/windscribe#section-overview

https://angel.co/windscribe

Har I fyre nogen investorer, og er de oplysninger, der er offentligt tilgængelige for brugere?

Ingen investorer.

Hvem er bestyrelsen for din virksomhed?

Yegor sak.

ibVPN - Baseret i Rumænien og grundlagt i 2003

Hvor er dit virksomheds hovedkvarter? Kan vi få en adresse?

Vores firma er beliggende i Tirgu-Mures, Rumænien. Adressen er offentligt tilgængelig på vores side i sidefodområdet: https://www.ibvpn.com

Publicerer du gennemsigtighedsrapporter / garanterer kanariefugler?

Ingen

Hvis ja, hvor ofte? Et link til en URL eller PDF-fil ville være nyttigt!

N / A

Er dine krav blevet revideret af et uafhængigt tredjeparts sikkerhedsfirma?

Ingen

Hvorfor er du ikke revideret endnu? Eventuelle grunde?

Vores virksomhed skal overholde GDPR, og vi har brugt året før den 25. maj 2018 på at forberede og de følgende måneder på at implementere databeskyttelsesmekanisme, der sikrer vores kunder, at deres data er sikre. Målet for 2019 er at implementere ISO 27001 (Informationssikkerhedsstyring) og 9001 (Kvalitetsstyring) med succes.

Kunne vi få nogle oplysninger om ejere bag virksomheden?

SC Amplusnet SRL er det selskab, der har det fulde ejerskab af ibVPN. Virksomhedsejere er private personer, der er involveret i udvikling og vedligeholdelse af ibVPN-tjenesten.

Har I fyre nogen investorer, og er de oplysninger, der er offentligt tilgængelige for brugere?

Vi har ingen investorer.

Hvem er bestyrelsen for din virksomhed?

Du kan tjekke for de offentlige oplysninger om virksomheden SC Amplusnet SRL.

KeepSolid - Baseret i USA og grundlagt i 2013

Hvor er dit virksomheds hovedkvarter? Kan vi få en adresse?

KeepSolid’hovedkvarter ligger i New York. Vores adresse er 3220 Arlington Ave. Suite 5A Bronx, NY 10463, USA

Publicerer du gennemsigtighedsrapporter / garanterer kanariefugler?

Ingen.

Hvis ja, hvor ofte? Et link til en URL eller PDF-fil ville være nyttigt!

N / A

Er dine krav blevet revideret af et uafhængigt tredjeparts sikkerhedsfirma?

Ingen.

Hvis ja, hvornår blev din VPN-service sidst revideret? Kunne vi få et link til en URL / PDF-fil?

N / A

Eller hvis ikke, hvorfor er du ikke blevet revideret endnu? Eventuelle grunde?

Dette er oven på vores planer i år.

Kunne vi få nogle oplysninger om ejere bag virksomheden?

Vores ejere er Vasiliy Ivanov og Oleg Bocharnikov. Du kan tjekke mere info om dem her https://www.keepsolid.com/pressroom/board-of-members

Har I fyre nogen investorer, og er de oplysninger, der er offentligt tilgængelige for brugere?

Nej, vi har ikke nogen investorer. Vi’re et bootstrap selskab.

Hvem er bestyrelsen for din virksomhed?

Kontroller mere information om vores bestyrelse på www.keepsolid.com/pressroom/board-of-members

Mullvad - Baseret i Sverige og lanceret i 2009

Hvor er dit virksomheds hovedkvarter? Kan vi få en adresse?

Amagicom AB, Boks 53049, 40014 Göteborg, Sverige.

Publicerer du gennemsigtighedsrapporter / garanterer kanariefugler?

Nej, der er ingen love i Sverige, der kræver, at vi samler / logger / handler mod vores brugere alle data, der gælder for os, læs mere: https://www.mullvad.net/guides/swademic-legislation/

Er dine krav blevet revideret af et uafhængigt tredjeparts sikkerhedsfirma?

Ja.

Hvis ja, hvornår blev din VPN-service sidst revideret? Kunne vi få et link til en URL / PDF-fil?

https://mullvad.net/blog/2018/9/24/read-results-security-audit-mullvad-app/

Kunne vi få nogle oplysninger om ejere bag virksomheden?

Amagicom ejes 100% af stifterne: Fredrik Strömberg og Daniel Berntsson.

Har I fyre nogen investorer, og er de oplysninger, der er offentligt tilgængelige for brugere?

Ingen.

Hvem er bestyrelsen for din virksomhed?

Fredrik Strömberg, Daniel Berntsson og Jan Jonsson (CEO)

SigaVPN - Baseret i USA og lanceret i 2017

Hvor er dit virksomheds hovedkvarter? Kan vi få en adresse?

Postboks 1722, Southaven, MS, 38671, forener stater. Da det er et enkeltpersonforetagende og noget, jeg gør på siden, er der ingen grund til at leje et kontor.

Publicerer du gennemsigtighedsrapporter / garanterer kanariefugler?

Warrant kanarier er IKKE altid pålidelige. Den amerikanske regering kan tvinge nogen til at opdatere den. Efter min mening over at tænke over warrantskanarier i en lang periode.

Jeg bestemte, at det bare skaber en falsk følelse af sikkerhed. Jeg don’t har gennemsigtighedsrapporter, fordi der er blevet fremsendt nul regeringsanmodninger til mig.

Jeg ville offentliggøre en i tilfælde af at modtage en regeringsanmodning.

Er dine krav blevet revideret af et uafhængigt tredjeparts sikkerhedsfirma?

Ingen.

Hvorfor er du ikke revideret endnu? Eventuelle grunde?

Revision er dyrt.

Kunne vi få nogle oplysninger om ejere bag virksomheden?

jeg’m en systemadministrator og fortrolighedsadvokat.

Har I fyre nogen investorer, og er de oplysninger, der er offentligt tilgængelige for brugere?

Donatorer hjælper med at køre tjenesten. For at beskytte deres privatliv skal jeg ikke’t dele deres oplysninger.

Hvem er bestyrelsen for din virksomhed?

Kun mig.

PrivatVPN - Baseret i Sverige og grundlagt i 2009

Hvor er dit virksomheds hovedkvarter? Kan vi få en adresse?

Sverige - Sollentuna.

Publicerer du gennemsigtighedsrapporter / garanterer kanariefugler?

Ingen

Hvis ja, hvor ofte? Et link til en URL eller PDF-fil ville være nyttigt!

N / A

Er dine krav blevet revideret af et uafhængigt tredjeparts sikkerhedsfirma?

Ingen.

Hvis ja, hvornår blev din VPN-service sidst revideret? Kunne vi få et link til en URL / PDF-fil?

N / A

Hvorfor er du ikke revideret endnu? Eventuelle grunde?

Der er ingen specifik grund. Der er en plan om at starte en revision, når vi har vores nye miljø installeret.

Kunne vi få nogle oplysninger om ejere bag virksomheden?

Du kan finde mere information om virksomheden her: https://www.allabolag.se/5568951486/privat-kommunikation-sverige-ab

Har I fyre nogen investorer, og er de oplysninger, der er offentligt tilgængelige for brugere?

Der er ingen eksterne investorer!

Hvem er bestyrelsen for din virksomhed?

Du kan finde mere information om virksomheden her: https://www.allabolag.se/5568951486/privat-kommunikation-sverige-ab

WASEL Pro - Baseret i Holland og grundlagt i 2012

Hvor er dit virksomheds hovedkvarter? Kan vi få en adresse?

Adressen på www.bvpn.com sidefod. Laanzichtweg 60-B 4847 SJ Teteringen (Breda), Holland.

Publicerer du gennemsigtighedsrapporter / garanterer kanariefugler?

Ja, det gjorde vi dog ikke’t har nogen hændelser i vores 9 års drift.

Hvis ja, hvor ofte? Et link til en URL eller PDF-fil ville være nyttigt!

Vi havde 0 hændelser.

Er dine krav blevet revideret af et uafhængigt tredjeparts sikkerhedsfirma?

Nix.

Hvorfor er du ikke revideret endnu? Eventuelle grunde?

Vi har tilflugtssted’Der er ikke kontaktet nogen troværdige organisationer.

Kunne vi få nogle oplysninger om ejere bag virksomheden?

Tjenesten ejes og findes af en lille gruppe udviklere, der fandt internet i midten af ​​90'erne og gjorde alt, hvad de kunne for at holde den så åben som den plejede at være.

Har I fyre nogen investorer, og er de oplysninger, der er offentligt tilgængelige for brugere?

Nope, Tjenesten er bygget, finansieret, drevet af den samme gruppe udviklere, ingen investorer, ingen bankejerskab.

Hvem er bestyrelsen for din virksomhed?

De samme 3 udviklere.

Seed4Me - Baseret i Taiwan og lanceret i 2012

Hvor er dit virksomheds hovedkvarter? Kan vi få en adresse?

Seed4.Me VPN-service udvikles af et distribueret team af udviklere. Vi foretrækker at holde detaljer om vores struktur private som endnu et lag af beskyttelse for vores kunder.

Publicerer du gennemsigtighedsrapporter / garanterer kanariefugler?

Ingen.

Hvis ja, hvor ofte? Et link til en URL eller PDF-fil ville være nyttigt!

N / A

Er dine krav blevet revideret af et uafhængigt tredjeparts sikkerhedsfirma?

Ingen.

Hvis ja, hvornår blev din VPN-service sidst revideret? Kunne vi få et link til en URL / PDF-fil?

N / A

Hvorfor er du ikke revideret endnu? Eventuelle grunde?

Vores brugere bad os ikke om denne ting. De fleste mennesker kræver hurtig og stabil VPN-forbindelse til en lav pris - det er, hvad vi tilbyder.

Kunne vi få nogle oplysninger om ejere bag virksomheden?

Vi foretrækker ikke at videregive disse oplysninger.

Har I fyre nogen investorer, og er de oplysninger, der er offentligt tilgængelige for brugere?

Vi foretrækker heller ikke at videregive disse oplysninger.

Hvem er bestyrelsen for din virksomhed?

Vi foretrækker heller ikke at videregive disse oplysninger.

Surfshark - Baseret i BVI og lanceret i 2018

Hvor er dit virksomheds hovedkvarter? Kan vi få en adresse?

Surfshark er et registreret varemærke tilhørende Surfshark Ltd., en juridisk enhed på De Britiske Jomfruøer. Den officielle adresse til Surfshark Ltd. er som følger:

Surfshark Limited

Vanterpool Plaza, 2. sal, Wickhams Cay I, Road Town, VG 1110

De Britiske Jomfruøer

Publicerer du gennemsigtighedsrapporter / garanterer kanariefugler?

De britiske Jomfruøers regering kræver ikke, at Surfshark offentliggør rapporter om gennemsigtighed / clearance; derfor gør vi ikke det.

Surfshark er et privat firma, og derfor er det ikke obligatorisk at offentliggøre en sådan type rapporter. Da Surfshark ikke er noteret offentligt i nogen børs, anvender vi en almindelig praksis for ikke at videregive sådanne oplysninger til offentligheden.

Er dine krav blevet revideret af et uafhængigt tredjeparts sikkerhedsfirma?

Surfshark er en af ​​de meget få VPN-tjenesteudbydere, der er uafhængigt revideret. Den sidste revision blev foretaget i november 2018 af det anerkendte tyske sikkerhedsfirma

Hvis ja, hvornår blev din VPN-service sidst revideret? Kunne vi få et link til en URL / PDF-fil?

Surfshark VPN revideret af Cure53.

https://cure53.de/pentest-report_surfshark.pdf

Kunne vi få nogle oplysninger om ejere bag virksomheden?

Surfshark leverer sine tjenester til mennesker over hele verden, herunder stærkt restriktive lande og regimer, hvor adgangen til internettet kontrolleres, modsatte medier forfølges, og ngo'er begrænses. Vi er en af ​​de få VPN-udbydere, der har formået at overvinde Kinas store firewall. Så længe vi er fast besluttet på at investere tid såvel som kræfter i at udvikle smarte løsninger, der kan overvinde begrænsningerne.

Med hensyn til vores CEO er han kendt som Par Kaz. Han etablerede Surfshark som sin egen virksomhed for at skabe et bedre værktøj til beskyttelse af privatlivets fred, som de andre. Han er en nørd med teknisk baggrund, som har tilbragt sin karriere med at arbejde med cybersikkerhedsprodukter samt systemadministrator i forskellige dele af verden. Med hensyn til Magnus er det kendt inden for området og citeres i nogle Surfshark-publikationer.

Har I fyre nogen investorer, og er de oplysninger, der er offentligt tilgængelige for brugere?

Surfshark Ltd. ejes af private aktionærer, der valgte ikke at videregive deres private oplysninger til offentligheden, da det ikke er lovligt krævet.

Hvem er bestyrelsen for din virksomhed?

Surfshark er en privat virksomhed, som ikke er påkrævet at have og ikke har en bestyrelse. Det drives af managementteamet, der inkluderer administrerende direktør, Chief marketing, Chief Technology Officers samt flere produkt ejere.

Indpakning af ting

Med dette når vi en stopper for denne gennemsigtige VPN-guide. Hovedformålet er at hjælpe brugerne med at lære mere om forskellige udbydere og deres baggrundsinformation.

Husk, at tvetydige tjenester aldrig kan stole på. Kun de udbydere med et etableret ry for ærlighed kan hjælpe dig med at opnå komplet digitalt privatliv.

Jeg håber, at denne guide hjælper dig med at modtage alle de oplysninger, du har brug for. Ikke desto mindre, hvis du har spørgsmål / spørgsmål eller har brug for mig til at interviewe en bestemt udbyder, skal du kommentere nedenfor.

Hjælp også en broder ved at dele denne guide med andre teknisk-dygtige eller privatlivsbevidste brugere, det ville blive meget værdsat. Tak og have en dejlig dag forude! J

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me