5 øjne, 9 øjne, 14 øjne alliancer – beskyttere mod terror eller angribere af privatlivets fred?

Contents

Valider, hvis din VPN ligger i den sikre zone

Anonine VPNAvast SecureLine VPNBuffered VPNCactusVPNCyberGhostEncrypt.MeExpressVPNGoose VPNHide.meHideMyAssHola VPNIBVPNIPVanishIvacyIVPNMullvadNordVPNPIAPrivateVPNProtonVtrNVPNVP

Den digitale verden udvides med lynets hastighed. Nye tjenester, applikationer, platforme og innovationer fortsætter med at revolutionere vores livsstil. Nogle argumenterer for, at vi bliver kontrolleret og ignorerer vores primære menneskelige instinkter. Andre diskuterer, at internettet kun har forbedret vores liv.

Respekterer det dog vores ret til privatliv? Nu er det et vanskeligt spørgsmål at besvare. De fleste mennesker ved, at når du først går online, vil der altid være et digitalt spor af dig. Nogle accepterer konsekvenserne, trækker deres kamera ud for en selfie og uploader det på sociale medier med hashtaggen #onfleek.

“Hvem er interesseret i, hvad jeg gør i mit liv? Jeg er ikke en terrorist. Jeg don’t har noget at skjule”. Dette er det sædvanlige svar, jeg får under samtaler om privatliv. Andre mere opmærksomme på situationen ved, at dette digitale fodaftryk er risikabelt, og ønsker at lære mere om masseovervågning, VPN-logningspolitikker og lækagesager.

Så denne vejledning er til de mere informationssultne, privatlivsbevidste brugere. Her i lærer du specifikt om fjenderne ved Internettet (en del af 5 øjne / 9 øjne / 14 øjne alliancer) sammen med oplysninger om sikre jurisdiktioner, hvor bruger-privatliv respekteres.

5 øjne, 9 øjne, 14 øjne nationallianser

 1. Five Eyes Alliance
 2. Overvågningsprogrammer, der drives af FVEY
 3. Bemærkelsesværdige personer, der er målrettet mod FVEY
 4. Bemærkelsesværdige organisationer, der er målrettet mod FVEY
 5. Fem øjne (FVEY) overvågningslande
 6. Ni øjenes overvågningslande
 7. Fjorten øjne overvågningslande

Internets fjender – Usikre jurisdiktioner efter land og alliance

Den anden verdenskrig førte til UK / USA-aftalen, der officielt blev vedtaget den 5. marts 1946, og som stammede fra Atlanterhavspagtret fra 1941 og BRUSA-aftalen fra 1943. Hovedformålet var at skabe en multilateral alliance for samarbejde om signal intelligens.

I de følgende år blev aftalen udvidet til at omfatte New Zealand, Australien og Canada. Derefter hurtigt fremad til et par år mere, så vi inkluderingen af ​​flere nordiske lande, Filippinerne og Vesttyskland – der arbejder på separate mekanismer, som tilsluttede enheder.

Disse enheder går under navnene Five, Nine og Fourteen Eyes Alliances. Og lige siden efterspørgslen efter 11. september-angrebene er overvågningskapaciteten for disse enheder steget markant. Nu er alle borgere i lande, der er del af disse alliancer, under konstant overvågning.

Disse alliancer har deres egen dagsorden og reagerer ikke på deres eget land’s love. De deler indsamlede detaljer ved at spionere på hinanden’s borgere. Dette har store konsekvenser for internetbrugere og top VPN’er især. Kort sagt, hvis du befinder dig i nogen af ​​disse 14 nationer, er du ikke sikker!

Efterfølgende skal du gøre dig bekendt med reglerne og onlinelovene i det land, du bor i. Så jeg besluttede at gå virkelig indgående i usikre jurisdiktioner af alliance og land og analysere over 187 udbydere. Håber du sætter pris på indsatsen &# 55.357;&# 56.898;

Five Eyes Alliance

Forkortet som “FVEY”, Five Eyes Alliance går helt tilbage til UKUSA-aftalen, vi drøftede tidligere. Det var oprindeligt kun meningen at være en efterretningsdelende pagt mellem de to lande, men omfattede senere tre mere. Dette skabte et kraftcenter med fem øjne lande:

 • Det Forenede Kongerige
 • Forenede Stater
 • New Zealand
 • Australien
 • Canada

5-øjne-9-øjne-14-eyes

Disse engelsktalende lande holdt denne Five Eyes-aftale hemmelig i årtier. Kan du forestille dig de længder, de ville gå til, hvis nogen fandt det om det? Dets eksistens blev kun opdaget indtil 2003, og tingene blev gjort klarere, da Edward Snowden lækkede dokumenter.

Disse filer blev opnået, da han arbejdede som entreprenør for NSA. Det gjorde det klart, at Alliancen delte efterretninger om Sovjetunionen i løbet af “Kold krig” og derefter ECHELEON Network Disclosures. GCHQ og NSA blev fanget ved at tappe e-mails, faxer, telefonopkald og anden datatrafik.

Nu har deres dagsorden skiftet ret dramatisk. De bruger konstant “Krig mod terrorisme” som en undskyldning for at spionere ind i lokalbefolkningenes liv. Er det fair med os? Jeg don’t tro det! Jeg ville undlade at dele mine politiske synspunkter her, men jeg kan virkelig ikke stoppe med at tænke over, hvordan alt til tider ser så forudplanlagt ud.

Overvågningsprogrammer, der drives af FVEY

Efter 911-angrebene øgede Five Eyes Alliance deres overvågning og vedtog praksis for overvågning af alle onlineaktiviteter for brugere. Et globalt overvågningssystem fanger typisk kommunikationen til hele befolkninger på tværs af landegrænser.

Dokumenter lækket af Edward Snowden afslørede endda eksistensen af ​​adskillige overvågningsprogrammer, der drives af Five Eyes-landene. Nedenfor kan du læse alle oplysninger om disse fælles opererede enheder, der fuldstændigt ignorerer brugernes privatliv.

PRISM – Køres af NSA sammen med ASD og GCHQ

PRISM a.k.a. SIGAD US-984XN er et program, der drives af NSA. Det indsamler / gemmer internetkommunikation fra forskellige digitale virksomheder i USA. Disse er baseret på krav fra regeringen til internetvirksomheder, såsom Google LLC i henhold til § 702 i FISA-ændringsloven fra 2008.

Internet-baserede virksomheder bliver nødt til at vende alle data, der matcher domstolsgodkendte søgeudtryk. NSA bruger disse PRISM-anmodninger til målretning af kommunikation, inklusive dem, der er krypteret. Oplysningerne bruges derefter til at udføre hemmelige missioner.

XKeyscore – Kørt af NSA med ASD og GCSB

XKeyscore, abbreiviated som XKS, er et hemmeligt computersystem, der bruges af NSA. Den analyserer og overvåger internetdata overalt på daglig basis. Programmet er også blevet delt med efterretningsbureauerne i Australien, Canada, New Zealand, Storbritannien, Japan og Tyskland.

Ifølge Edward Snowden giver det komplicerede system ubegrænset overvågning af enkeltpersoner placeret overalt i verden. Omvendt argumenterer NSA for, at dens rækkevidde er begrænset og begrænset. Uanset hvad, er systemet bare et mere bevis på de teknologier, der bruges af fem øjne lande til at indsamle flere data om mennesker beliggende overalt i verden.

Tempora – Køres af GCHQ med NSA

En hemmelig computer brugt af GCHQ til buffering af internetkommunikation udvundet fra fiberoptiske kabler. Systemet var i test siden 2008 og blev først operationelt i 2011. Det giver agenturet adgang til store mængder personoplysninger uden at have mistanke om.

Edward Snowden hævder, at systemet har to hovedkomponenter Global Telecoms Exploitation (GTE) og Mastering the Internet (MTI), der er beregnet til at sortere telefon- og onlinetrafik. I maj 2012 blev 250 NSA-analytikere og 300 GCHQ-analytikere tildelt til at sortere de indsamlede data.

MUSKULÆR – Kørt af GCHQ og NSA

Beliggende i Storbritannien er MUSCULAR a.k.a. DS-200B et program, der køres af GCHQ og NSA, og det er blevet bekræftet at være årsagen til hacks, hos datacentrene for Google og Yahoo! I en periode på 30 dage havde MUSCULAR samlet 181 millioner poster til hemmelige formål.

Ifølge det lækkede dokument fra Edward Snowden, NSA’s erhvervelser bruger millioner af poster hver dag fra Google og Yahoo’s netværk til datalager i Fort Meade, Maryland. Programmet indsamler dobbelt så mange datapunkter sammenlignet med PRISM.

STATEROOM – Køres af CSE, CIA, ASD, GCHQ og NSA

STATEROOM, der drives af medlemmer af ECHELON-netværket og underskrivere af UKUSA-aftalen, er et signal-efterretningsprogram, der angiveligt bruges til at udføre diplomatiske missioner. De fleste er imidlertid ikke opmærksomme på programmets virkelige formål.

  Test netesnosti VPN - náš audit prešiel iba 18 (z 105) VPN [týždenne aktualizované]

Fra det, vi ved, drives STATEROOM imidlertid af CSE, CIA, ASD, GCHQ og NSA kombineret. Det kan ikke være anderledes end noget andet Mass Surveillance-system.

Bemærkelsesværdige personer, der er målrettet mod FVEY

Masser er blevet målrettet af FVEY ved hjælp af delt intelligens. Et navn, der sandsynligvis vil overraske dig, er sidstnævnte, Charlie Chaplin. Komikeren / filmproducenten / komponisten blev overvåget for hans kommunistiske overbevisning. Andre mål inkluderer mere berømte navne som:

 • Strom Thurmond – Spionerede på sine telefonopkald via ECHELON Surveillance System.
 • Nelson Mandela – Placeret under overvågning af britiske SIS-agenter over terrorrygter.
 • Jane Fonda – Kommunikation opfanget af GCHQ og NSA for politisk aktivisme.
 • Ali Khamenei – Mål for en højteknologisk spionage-mission fra GCHQ og NSA.
 • John Lennon – Indsættes overvågning af FBI og MI5 for protester mod Vietnam Vietnam
 • Ehud Olmert – Inkluderet på listen over overvågningsmål for GCHQ og NSA.
 • Susilo Bambang – Den tidligere præsident og hans kone blev placeret under overvågning af ASD og NSA.
 • Angela Merkel – Telefonkommunikation overvåget fra 2003 til 2013 via STATEROOM-programmet.
 • Prinsesse Diana – Top hemmelig fil, der indeholder mere end 1000 sider indsamlet af GCHQ og NSA.
 • Kim Dotcom – GCSB udførte ulovlig overvågning af Megauploads grundlægger.

Bemærkelsesværdige organisationer, der er målrettet mod FVEY

Den delte efterretning, der er indsamlet af de fem overvågningsprogrammer fra Five Eyes Nations, er ikke kun målrettet mod enkeltpersoner. Der har været masser af tilfælde af berømte flyselskaber, tv-netværk, finansielle institutioner og mere, der bliver spioneret om af NSA, GCHQ, ASD, GCSB, CSIS.

universiteter

 • Tsinghua University – PRISM-program, der spionerer over tusinder af Hong Kong og kinesiske borgere.
 • Racah Institute of Physics – 1.000 israelske mål opført af amerikansk og britisk overvågning.

Forenede Nationer

 • De Forenede Nationers generalforsamling – NSA spionerer efter FN-partnere, embedsmænd og hemmelige pagter.
 • International Atomic Energy Agency – NSA bankede på IAEAs telefon’s grundlægger.

Telekommunikationsoperatører

 • Pacnet – Asia Pacific fiberoptisk netværksoperatør hacket af USA i 2009.
 • Belgacom – Udløser en bølge af forargelse i landet, hacker GCHQ Belgacom (Operation Socialist).

Olieselskaber

 • Petrobras – NSA spionerer på Petrobras-projekter med at udforske olie i dybhavsområder.

Multinationale selskaber

 • Thales Group – Spioneret efter øverste embedsmænd i 60 nationer, inklusive ejeren af ​​Thales Group.

Finansielle institutioner

 • MasterCard – NSA er engageret i overvågning af internationale betalinger fra det finansielle selskab.
 • Visa Inc – En gren kaldet “Følg penge” (FTM) blev oprettet af NSA til overvågning af betalinger.

Fem øjne (FVEY) overvågningslande!

Jeg håber, at ovenstående afsnit hjælper dig med at forstå, hvordan invasive lande i Five Eyes Alliance kan få. De har ingen hensyn til brugernes privatliv og fortsætter med at udføre deres uhyggelige praksis.

For at give brugerne en bedre idé har jeg dissekeret hvert medlem af Five Eyes Country i en separat kategori og diskuteret deres regeringslovgivning omkring VPN-brug og digitalt privatliv.

Amerikas Forenede Stater

Er VPN-brug tilladt ved lov? Ja

På trods af sin aggressive kontrol over beboernes onlineaktiviteter forbyder USA ikke brugen af ​​VPN’er. Faktisk er de vært for det største antal VPN-udbydere i hele verden, i alt 49 ifølge min forskning.

Jeg har angivet nogle populære navne nedenfor, som alle er USA-baserede. Og de er garanteret at vise samarbejde, når regeringen kræver det. Dette kan vise sig at være skadeligt for dit online privatliv.

Sikkert, USA gør meget godt med at vise støtte til borgerlige frihedsrettigheder og menneskerettigheder. Deres påstande om støtte “Ytringsfrihed og presse” er helt falsk.

Flere amerikanske agenturer (nævnt nedenfor) har været involveret i kontroverser omkring internetbrug. NSA har en bagdør til adskillige STORE teknologiske virksomheder.

Dette giver dem adgang til alle internetdata, inklusive fra Facebook, Google, Yahoo, Microsoft for at holde styr på onlinekommunikation af deres egne egoistiske grunde.

Deres regering støtter endda ISP-overvågning og kender alle detaljer vedrørende din uddannelse, skolegang og forældre’ indkomst, beskæftigelsesstatus, arbejdssted, status på lånebetalinger.

Alle disse grunde kombineret har resulteret i, at USA er opført som en “Internet fjende” fra journalister uden grænser. Derfor gør jeg’d rådgive strengt mod at have tillid til virksomheden og deres mange tjenester, der hævder at tilbyde dig anonymitet online.

Amerikanske agenturer involveret i datadeling

 • National Security Agency (NSA)
 • Central Intelligence Agency (CIA)
 • Defense Intelligence Agency (DIA)
 • Federal Bureau of Investigation (FBI)
 • National Geospatial-Intelligence Agency (NGA)

Populære amerikanske-baserede VPN-tjenester

Jeg har ikke brug for at uddybe mere, hvorfor du bør undgå amerikansk-baserede VPN-tjenester, som dem, der er nævnt nedenfor. Hvis du har brug for en pålidelig service, skal du dog være afhængig af udbydere beliggende uden for landet. Du kan læse denne bedste VPN til USA-guide for mine anbefalinger til at beskytte dig i FVEY-landet.

 • Anonymizer VPN
 • Ace VPN
 • Skjule. Mig
 • Skjul min IP
 • Skjul alt IP
 • Hotspot Shield
 • Hoxx VPN
 • IPVanish
 • LiquidVPN
 • Norton Wi-Fi-privatliv
 • Privat tunnel
 • Privat internetadgang
 • ProXPN
 • RA4W VPN
 • SwitchVPN
 • StrongVPN
 • Speedify
 • SlickVPN
 • TouchVPN
 • TorGuard
 • VPN Ubegrænset

Det Forenede Kongerige

Er VPN-brug tilladt ved lov? Ja

Det Forenede Kongerige og USA er de grundlæggende medlemmer af 5, 9 og 14 Eyes Countries. Som sådan kan du forvente en stor mængde mistillid og uærlighed fra begge lande.

Det konstitutionelle monarki har en tendens til at handle meget uskyldigt, men har vedtaget en meget demokratisk styreform i de sidste par årtier. Ligesom USA hævder de at være støttende.

Især med hensyn til borgerlige friheder, politiske rettigheder, ytringsfrihed og privatliv. Samtidig gør de det obligatorisk at overvåge deres beboere.

Siden loven om efterforskningsbeføjelser, der blev frigivet i 2016, har internetudbydere og telekommunikationer optaget tekstbeskeder, opkald, forbindelsestider, browserhistorik og meget mere.

Disse data gemmes i 2 år og er tilgængelige for UK’s Bureauer (angivet nedenfor), partnere og Five Eyes Alliance uden nogen garanti nødvendigt.

UK hævder, at de træffer disse forholdsregler for at bekæmpe børnemishandling og terrorisme, men i stedet findes at tappe fiberoptiske kabler og forkæle sig med målrettet spionage.

Brug af en VPN er lovligt i landet, men loven om opbevaring af data gælder for alle udbydere. Derfor har journalisterne uden grænser opført landet som et “Internet fjende”.

UK-agenturer involveret i datadeling

 • Regeringskommunikationshovedkvarter (GCHQ)
 • Secret Intelligence Service (SIS a.k.a. MI6)
 • Defense Intelligence (DI)
 • Sikkerhedstjeneste (MI5)

Populære UK-baserede VPN-udbydere:

 • HideMyAss!
 • SaferVPN
 • ZoogVPN

New Zealand

Er VPN-brug tilladt ved lov? Ja

Mens VPN’er er lovlige i New Zealand, er placeringen stadig ikke et sikkert sted for dine online aktiviteter. Landet indfører ganske lignende love som sin nabo, Australien (endnu et medlem af Five Eyes).

Den eneste forskel mellem de to er, at New Zealand kan beskrives som lidt mere mild, når man regulerer internettet. De udsender ikke meddelelser om fjernelse af hadet.

De er også mere samarbejdende, når de beskæftiger sig med beboere, der handler uforholdsmæssigt indhold på Internettet. Dette betyder dog ikke, at regeringen sidder sammen med beboerne.

  Obídenie blokov VPN pomocou sily zmätku

New Zealand udfører alle overvågningsaktiviteter som ethvert andet medlem af Five Eyes Alliance. Deres grund til at hengive sig til sådan praksis for “bekæmpelse af terrorisme” er for nylig blevet debunked.

Landet undlod at bekæmpe den hvide nationalistiske terrorisme. Det seneste eksempel var angrebet den 15. marts, hvor 50 blev dræbt og snesevis flere såret.

Terrorisme fra hvide radikaler er en tværnational trussel, der i vid udstrækning ignoreres af politikere og medlemmer af Five Eyes. En 17-minutters video af angrebet blev sendt live på terroristenes FB-profil! Hvor praktisk var overvågningen, da selv NZ-politiet tog 20+ minutter at ankomme til scenen?

New Zealand-agenturer involveret i datadeling

 • New Zealand Security Intelligence Service (NZSIS)
 • Bureau of Government Communications Security Bureau (GCSB)
 • Directorate of Defense Intelligence and Security (DDIS)

Canada

Er VPN-brug tilladt ved lov? Ja

Som venligt med et land skildrer Canada sig for at være sammen med deres premierminister, Justin Trudeau – det forkaster sig bestemt nogle mørke praksis for overvågning af dens borgere.

Det er faktisk ganske beundringsværdigt, hvordan Canada har formået at indføre strenge politikker som overvågning, opbevaring af data og udvisning af netneutralitet og stadig rangeres som et af de mest frie territorier.

Deres regering samarbejder jævnligt med internetudbydere og implementerer de samme juridiske rammer, der giver sine fem øjne efterretningsbureauer (vist nedenfor) til at dele data med medlemslande.

Mens VPN’er er lovlige i landet, kan jeg også garantere, at de også er forpligtet til at dele alle personlige data til regeringen. For nylig har Canada også været udsat for en masse varme fra andre medlemmer.

Denne særlige sag drejer sig om sin tilknytning til den kinesiske højteknologigigant Huawei, som Five Eyes-spioner hævder at arbejder med Kina’s Efterretningsbureauer.

Folk som jeg kan dog ikke undgå at undre sig. Var alt det drama og spænding omkring Five Eyes og Huawei, bare en gimmick til at forhindre nationer i at blive afhængige af deres 5G-teknologi?

Canadiske agenturer involveret i datadeling

 • Canadisk Security Intelligence Service (CSIS)
 • Etablering af kommunikationssikkerhed (CSE)
 • Canadian Forces Intelligence Command (CFINTCOM)

Populære canadiske-baserede VPN-tjenester:

 • Betternet
 • BTGuard VPN
 • SurfEasy
 • TunnelBear
 • WindScribe

Australien

Er VPN-brug tilladt ved lov? Ja

I lighed med andre Five Eyes-lande lægger Australien ingen begrænsninger for brugen af ​​VPN’er. Dette forhindrer dem imidlertid ikke i at indføre invasive love på grund af deres aftaler om deling af efterretninger.

Australien’s forfatning nægter den eksplicitte ret til ytringsfrihed. EN “ kommunikationsstyrke” klausul, tillader endda australske agenturer at regulere internettet, telefonisk, telegrafisk og endda posttjenester.

De fremmer og bemyndiger endda a “Tilmeld” filterprogram, som brugere frivilligt accepterer for at blokere stødende, ulovligt eller pornografisk indhold.

For at sikre, at disse love overholdes, testes internetudbydere selv af regeringen og bekræftes for at overholde alle påkrævede juridiske statuer, herunder dataopbevaring og deling.

Australske agenturer involveret i datadeling

 • Defense Intelligence Organization (DIO)
 • (ASD) – Direktoratet for australske signaler
 • (ASIO) – Australian Secret Intelligence Service
 • (ASIS) – Australian Security Intelligence Organization
 • (AGO) – Australian Geospatial-Intelligence Organization

Populære Australien-baserede VPN-udbydere:

 • Celo VPN
 • VPNSecure Me

Hvad er Ni Eyes-alliancer?

Ifølge Edward Snowden har NSA en “massiv krop” kendt som Direktoratet for Udenrigsanliggender, der er ansvarlig for at skabe partnerskaber med andre allierede og lande.

I 1956 blev der tilføjet yderligere tre lande til UKUSA-aftalen og skabte Five Eyes Alliance. Senere flere medlemmer føjet til listen, gå under navnene 9 eller 14 Eyes Countries.

De fungerer som en udvidelse af FVEY og drager fordel af lignende samarbejde ved deling og indsamling af masseovervågningsdata.

Fra det, jeg har lært, bruger medlemmer af FVEY et centraliseret, automatisk opdateret system med kaldenavn “Stone Ghost” til at dele nationer’ intelligens.

Nine Eyes er forskellige i den forstand, at deres kanaler til deling af intelligens er smallere og ikke inkluderer adgang til teknologier som Stone Ghost.

Ni øjenes overvågningslande!

Lande, der er en del af Nine Eyes Alliance, har muligvis ikke den samme autonomi til at dele intelligens, men er lige så mere risikofylte placeringer med hensyn til digitalt privatliv.

Tænk på dem som Nine Eyes med i James Bond-filmen “SPECTRE” for en tæt repræsentation, der inkluderer alle de foregående Five Eyes-lande, plus:

 1. Norge
 2. Holland
 3. Frankrig
 4. Danmark

9 Nine Eyes Nation Alliance

Norge

Er VPN-brug tilladt ved lov? Ja

Brugere, der er bekymrede for deres digitale privatliv, kan bruge en VPN-tjeneste i Norge. Bare sørg for at vælge en, der ikke er placeret i selve landet, som Opera VPN (gratis service – besværlig, hvad?).

Ekskluderet VPN-talks er Norge berømt for at have et åbent miljø for medier og ytringsfrihed. De pålægger ikke nogen form for filtrering, der er verificeret af ONI i 2009.

Som sådan har landet ikke en ONI-landsprofil, men du kan stadig finde dens navn i den regionale oversigt for Nordiske lande ved OpenNet-initiativet.

Norge giver offentligheden adgang til regeringsoplysninger, men til gengæld trænger de ind på internettet og forkæler sig overvågning.

Selvom der ikke er nogen begrænsninger eller censur for indhold, bruger store internetudbydere DNS-filtre til at blokere børnepornografi, The Pirate Bay og andre lignende websteder.

Populære Norge-baserede VPN-tjenester:

 • Opera VPN

Holland

Er VPN-brug tilladt ved lov? Ja

VPN’er er helt lovlige i Holland, og beboerne nyder et af de mest lempede internetsystemer. Regeringen pålægger ingen censur eller begrænsninger for internetadgang.

Selvfølgelig trækker de en linje, når det kommer til krænkelse af ophavsretten, hvorved de forbyder websteder som Pirate Bay – beordret af den nederlandske domstol i 2023.

Imidlertid er dens erhvervelse på listen over Nine Eyes-medlemmer en delikat præcedens for beboerne. Brugere føler sig ikke sikre på at dele deres data eller forkæle sig med simpel browsing.

Dette skyldes, at landet bruger den samme ramme om intelligensdeling, hvor medlemmer samler og deler elektroniske data om borgerne.

Populære nederlandske VPN-udbydere:

 • Goose VPN
 • ShadeYouVPN
 • VPN4All
 • WifiMask
 • WASEL Pro
 • ProXPN
 • RootVPN

Frankrig

Er VPN-brug tilladt ved lov? Ja

Frankrig indfører ingen strenge regler over for VPN-tjenester. Landet fremmer for det meste presse- og ytringsfriheden online.

Det giver beboere ufiltreret adgang til indhold, med undtagelse af websteder, der fremmer terrorisme / had / racevold og børnepornografi.

På samme tid implementerer de imidlertid en “three strikes” lovgivning og en lov, der fremmer administrativ filtrering for at oprette en “civiliseret” internet.

Som svar på disse love blev embedsmænd fra flere journalister og mediefirmaer overfaldet til domstolstævning og presset dem til at identificere deres kilder.

Landet implementerer endda artikel 18 på grund af et udkast til udøvende bekendtgørelse, der blev frigivet i juni 2011, hvilket giver ministerierne beføjelse til at begrænse onlineindhold;

“i tilfælde af krænkelse, eller hvor der er en alvorlig risiko for krænkelse, af opretholdelsen af ​​den offentlige orden, beskyttelsen af ​​mindreårige, beskyttelsen af ​​folkesundheden, bevarelsen af ​​det nationale forsvars interesser eller beskyttelsen af ​​fysiske personer”.

Populære Frankrig-baserede VPN-tjenester:

 • ActiVPN

Danmark

Er VPN-brug tilladt ved lov? Ja

Danmark har endnu ikke en ONI-profil, men den er stadig inkluderet i den regionale oversigt for de nordiske lande. ONI hævder, at landet ikke pålægger nogen filtrering.

  Omgå VPN-blokkering ved å bruke kraften i obfuscation

Dette gælder dog ikke børnepornografi, ulovlig musik, regulerede stoffer og piratkopieret fildeling. Som sådan nægtes websteder som The Pirate Bay og All of Mp3 adgang i landet.

Ifølge WikiLeaks den 23. december 2008 blev et stort antal 3.863 andre websteder filtreret i Danmark. De fleste af disse inkluderede falske tjenester, herunder lokale og udenlandske websteder.

Dets medlemskab af Nine Eyes binder også Danmark til at dele elektroniske data fra beboere til andre medlemslande. Som sådan kan placeringen ikke betragtes som en “Sikker” jurisdiktion.

Populære Danmark-baserede VPN-udbydere:

 • BeeVPN
 • CitizenVPN
 • Unlocator

Hvad er Fourteen Eyes Alliance?

Efter optagelsen af ​​de fire lande ovenfor i UKUSA-aftalen sluttede efterretningsbureauerne fra flere andre sig til sagen og bekæmpede den antatte “Terror Krig”.

Alliancen blev yderligere udvidet til også at omfatte yderligere fem medlemslande  “14 øjne lande” a.k.a. SIGINT Seniors Europe (SSEUR) ifølge Edward Snowden’s lækkede dokumenter.

Hvor man måske mener, at denne alliance er endnu dødeligere end FVEY, er den faktisk endnu mindre “intim” end Nine Eyes Alliance-medlemmer.

Det eneste, der forbliver konsistent med denne erhvervelse, er at drage fordel af regeringer fra adgang til ressource og efterretning, de tidligere ikke havde adgang til.

Fjorten øjne overvågningslande!

Da UKUSA-aftalen udvides til at omfatte 14 lande, kan jeg ikke undgå, at angive, hvor kloge USA og UK er. De gider ikke at dele Stone Ghost-teknologien med nye medlemmer.

Dette betyder direkte, at de har udvidet deres indsamling af data, mens kirsebærplukkende ting skal deles med andre medlemmer af den bredere alliance, hvorfor du har brug for at stole på de bedste VPN’er uden for 14 øjne.

De 14 øjenovervågningslande inkluderer alle de foregående ni øjenlande, plus:

 1. Italien
 2. Sverige
 3. Tyskland
 4. Spanien
 5. Belgien

Italien

Er VPN-brug tilladt ved lov? Ja

Italien kan være mild, når det kommer til VPN’er, men da de er en del af 14 Eyes-lande, kan jeg ikke undgå, at spekulere på, om tjenester i landet samarbejder med regeringsmyndighederne.

Hvis du ønsker at udnytte sikkerheden, kan du naturligvis vælge VPN’er uden for landet (der er ikke-medlemmer af 5, 9 og 14 øjne lande).

For det meste promoverer Italien Ytringsfrihed. Men ifølge dens ONI-profil, regeringen er meget langsom med at tackle bekymringer om online-privatliv.

Der er også bemærket nogen regulering, især i visse kategorier af websteder, der findes, der promoverer spil, krænkelse af ophavsret, og børnepornografi.

OpenNet mærker Italien’s gennemsigtighed kl “høj”, men deres konsistente kl “lav”. Dette verificerer bare det faktum, at regeringen i øjeblikket arbejder på love til at censurere / overvåge onlineadgang.

Populære Italien-baserede VPN-tjenester:

 • AirVPN

Sverige

Er VPN-brug tilladt ved lov? Ja

Sverige er heldig at blive klassificeret af ONI uden tegn på filtrering, men landet er stadig med i den regionale oversigt for de nordiske lande.

Landet er et velhavende europæisk monarki, men følger en parlamentarisk regeringsform, der ligner New Zealand. Sverige reklamerer for et ubegrænset internet.

De giver adgang til borgerlige frihedsrettigheder og forbyder indblanding i spørgsmål om ytringsfrihed, presse og sager om privatliv / anonymitet.

Regeringen respekterer disse rettigheder, men giver retsafgørelser om overvågning af målrettede personer i spørgsmål, der vedrører nationale sikkerhedstrusler.

I lighed med de fleste nordiske lande har Sverige taget skridt til at blokere adgangen til The Pirate Bay ved at angribe et nukleart datacenter i nærheden af ​​Stockholm.

Populære Sverige-baserede VPN-udbydere:

 • AzireVPN
 • FrootVPN
 • IPredator
 • proxyst
 • Mullvad
 • OVPN
 • PRQ
 • PrivateVPN

Tyskland

Er VPN-brug tilladt ved lov? Ja

Bedømmelse “Gratis” i frihed på nettet og opført som “ingen beviser” på alle fire områder (internetværktøjer, konflikt / sikkerhed, social, politisk) af ONI er Tyskland et andet overraskende Fourteen Eyes-medlem.

Jeg tror, ​​hvis det ikke var’Når Edward Snowden lækker disse dokumenter, ville vi ikke engang vide, om Tyskland var medlem af UKUSA-aftalen.

De er ganske åbne med at hævde, at de forsvarer deres borgere ret til privatliv. Naturligvis har de forsøgt at censurere internettet gennem årene.

Tyskland hævder imidlertid, at dette kun blev gjort for at begrænse terrorrelateret ekstremisme, undertrykke falske nyheder, udrydde hadudtalelse og beskytte mindreårige.

Populære Tyskland-baserede VPN-tjenester:

 • Avira Phantom
 • ZenMate
 • ChillGlobal
 • GoVPN
 • mig
 • Steganos
 • mig

Spanien

Er VPN-brug tilladt ved lov? Ja

Spanien er ikke opført i Reporters Without Borders, ikke klassificeret af ONI og heller ikke i Freedom on the Net’rapport fra 2013, der viser, at det er ret sikkert.

Så vidt jeg’efter at have undersøgt, pålægger regeringen ingen begrænsninger på internettet. Nogle hævder endda, at de ikke kan overvåge e-mails eller internetchatrum uden relevant lovlig tilladelse.

Loven forbyder imidlertid glorificering eller støtte af terrorisme, racediskriminering eller had mod seksuelle orienteringer, national oprindelse osv.

Indtil for nylig er den eneste offentlige blokering, der er gjort for P2P / Torrenting-webstedet, Pirate Bay. I marts 2015 blev TBP blokeret på flere webadresser.

Da Spanien imidlertid er en del af Fourteen Eyes Alliance, vil jeg holde fast ved min tro på, at placeringen ikke er et sikkert sted. Dette går sandt, især hvis du beder om komplet digitalt privatliv.

Belgien

Er VPN-brug tilladt ved lov? Ja

Belgien har ikke en ONI-profil, men landet er inkluderet i den regionale oversigt over Europa. VPN-brug er lovligt i landet, hvor der er ret stor censur.

Talrige telekomudbydere som Tele2, Versatel, Vikings, Mobistar, Proximus, Belgacom og Telenet har filtreret flere websteder på DNS-niveau siden april 2009.

Belgien hævder, at dette gøres for at forhindre ulovlig fildeling, ulicenseret spil og promovering af bigotry og antisemitisme som en del af deres internetcensurkampagne.

Da landet dog er et fjorten øjne-medlem, vil jeg ikke anbefale, at det er et sikkert sted til online-aktiviteter. Dine oplysninger kan være i risiko for overvågning dagligt!

Indpakning af ting

Jeg håber, at denne dybdegående guide hjælper brugerne med at forstå mere om 5/9/14 Eyes Alliance. For at opsummere skal du aldrig have tillid til lande, der er en del af UKUSA-aftalen.

Gå kun til VPN-tjenester, der er beliggende i tredjelande, da de garanterer online anonymitet og sikkerhed i stedet for masseovervågning og invasion af privatlivets fred.

Hvilket får mig til mit andet spørgsmål: Tror du, efter at have læst hele denne guide, at disse alliancer faktisk har spillet en rolle i bekæmpelsen af “Krig mod terror?” – en grund, de konstant bruger til at invadere DIT privatliv! Ser det ikke ud til, at der er et beskidt motiv til alt dette?

Jeg vil ikke engang diskutere terrorangreb fra 2000 og fremover (da overvågningskapaciteten blev øget), men lad’s snak om 2010 at præsentere. Hvor mange af disse lande har STOPPET bombeangreb / ​​skyde via onlineovervågningen, de udfører på milliarder / billioner af mennesker rundt om i verden?

Det ser ud til, at det eneste, disse agenturer er efter, er OPLYSNINGER om hinanden, berømtheder, den almindelige mand eller store organisationer.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me