100+ VPN-logpolitikker udsat – 37 VPN’er Opbevar dine logfiler & 15 Don & rsquo; t

I det hurtige “digital” verden vi har skabt, “privatliv” er ofte en fælles bekymring. Sandheden skal siges, alt, hvad du gør online, efterlader et digitalt fodaftryk, der får det til at markere i årtier.

Internettet glemmer aldrig noget, og du vil være tåbelig at forvente andet. Hvis det ikke var nok, har du regeringer, hemmelige agenturer og hackere, der alle spionerer på dig.

Lande mod lande, tilføjes til “Rapporter uden grænser” liste, mærket som det, vi kalder “internet fjender”, forkæle sig med masseovervågningsaktiviteter for borgerne.

Derfor bliver brugen af ​​VPN'er populære for at holde din identitet skjult og online aktiviteter anonym. Imidlertid er disse tredjeparts tjenester muligvis ikke nøjagtigt også sikre.

Forskellige VPN-udbydere forkæler sig med loggingsaktiviteter eller lider under lækageproblemer, der bringer dit privatliv i fare. I lyset af dette oprettede Bestvpn.co denne omfattende guide vedrørende logfiler. Håber det svarer på alle dine spørgsmål!

Contents

37 VPN'er Opbevar dine logfiler & 15 Don’t

 1. Typer af VPN-logfiler
 2. Hvorfor logger VPN'er data
 3. Alarmerende VPN'er, der gemmer loggingsoplysninger
 4. Pålidelige VPN'er med en streng “Ingen logfiler” Politik

Typer af VPN-logfiler

Før jeg går i dybden med at forklare de forskellige typer virtuel beskyttede netværkslogfiler, skal jeg præcisere, at alle udbydere forkæler sig med noget optagelse / opbevaring af information. Der har kun været nogle få sjældne tilfælde, hvor udbydere blev testet og verificeret deres LOGLESS-påstande.

Indtil der sker en hændelse vedrørende en stævning fra regeringen, kan du ikke rigtig fortælle, om en bestemt VPN er sikker eller ikke. Dette betyder ikke, at du holder op med at bruge dem helt, bare at det muligvis ikke er solskin og regnbuer, selv med et PÅLIDeligt produkt.

Typer af VPN-logfiler

Der er selvfølgelig nogle VPN'er, der er gennemsigtige omkring de loggingsoplysninger, de registrerer. Uanset hvad, er det nødvendigt at acceptere, at når du tilmelder dig en VPN, kan du stadig være under overvågning. Bare ikke fra regeringen, men udbyderen selv.

Dette kan være af mange grunde (som jeg vil diskutere nedenfor). Indtil da, hvis vi taler om typerne af VPN-logfiler, er der to: Aktivitets- / brugslogger og forbindelseslogfiler. Førstnævnte giver en større invasion af privatlivets fred, mens sidstnævnte har en tendens til at være relativt ufarlig (slettet efter 1-15 dage).

Aktivitets- / brugslogfiler

Som navnet antyder henviser disse VPN-logfiler til alle data indsamlet, når du bruger internettet. Dette inkluderer alle dine online aktiviteter, som er en samling af metadata, IP-adresser, forbindelsestider og trafiklogfiler som browsningshistorik, sendte meddelelser, downloadede filer, foretagne køb og anvendt software.

Nogle udbydere registrerer muligvis kun specifikke facetter af din aktivitet / brug. Andre, der er mindre pålidelige, kunne gemme alle de ovennævnte oplysninger. Denne overvågning og registrering af brugsdata kan vise sig at være skadelig ud fra et privatlivssynspunkt og besejre formålet med at bruge en VPN i første omgang.

Lad mig dog præcisere, at de fleste af VPN-tjenester, der beskæftiger sig med sådan aktivitetslogging, har tendens til at være GRATIS. Husk, at disse tjenester skal betale for datacentre, serverudvidelse, softwareopdateringer, teknisk support og udgifter til websider. Den nemmeste måde at gøre det er at sælge dine oplysninger til tredjeparts tjenester.

Data, der bidrager til at opbygge en profil omkring forskellige brugere, er meget rentable. Forestil dig værdien af ​​lækkede personlige oplysninger. Hvis du bor i en 5/9/14 øjne jurisdiktion, kan de samme oplysninger også overdrages til regeringen eller hemmelige agenturer.

Ved lov, de fleste “internet fjender” gør det obligatorisk for internetudbydere at gemme dine data overalt mellem 6 måneder til 2 år. Dette er grunden til at jeg altid råder brugerne til at gå til betalte VPN-tjenester, der er verificeret, da de gør disse data usynlige, samtidig med at man undgår logpraksis, der findes i GRATIS kolleger.

Forbindelseslogfiler

Hvor aktivitetslogfiler bogstaveligt kan ende med at ødelægge din online anonymitet, er forbindelseslogfiler mindre ufarlige. Omvendt skal optagelsen af ​​sådanne oplysninger være berettiget af VPN-udbyderen med gyldig begrundelse. For ikke at nævne, bør tjenesten også afklare varigheden for sletning af disse VPN-logfiler.

Forbindelseslogfiler inkluderer typisk IP-adresser, forbindelsestid, dato og placering. Dette er de mest almindeligt registrerede logfiler fra de fleste VPN-udbydere. Selvom de ikke direkte afslører din identitet, kan forbindelsesdatoer, -tider og -plads anvendes sammen.

Nogle eksempler på VPN'er, der holder forbindelseslogfiler, på trods af at de hævder at gemme INGEN, er TunnelBear, Windscribe, PureVPN, Betternet og ProtonVPN. Den gode del er forbindelseslogs gemmes kun midlertidigt. De opbevares hvor som helst mellem 1 og 15 dage, afhængigt af servicen.

Nogle kan endda forlænge varigheden yderligere. For eksempel opbevarer HideMyAss disse oplysninger i 6 måneder. Fra et privatlivsperspektiv er denne logging kun lidt påtrængende, og det kan være vanskeligt at genskabe din online aktivitet ved hjælp af dem.

Warrant Canaries

I 5/9/14 Eyes jurisdiktioner og andre lande kunne internetudbydere og VPN-tjenester modtage “hemmelige warrants” i form af nationale sikkerhedsbreve eller regeringsindkaldelser. Disse tegningsoptioner tillader retshåndhævende myndigheder at kræve oplysninger om deres kunder til undersøgelse.

De fleste af disse warrants leveres med en gag-ordre. Dette forhindrer ISP- eller VPN-tjenesten i at underrette målet om at blive underlagt overvågning. Det er her Warrant Canaries kommer ind, som ikke er forbundet med loggingsaktivitet / forbindelsesinformation.

Disse destinationssider, der er annonceret af udbydere, hjælper med at bevare privatlivets fred. De har regelmæssigt offentliggjort erklæringer på en bestemt side, der bekræfter, at tjenesten ikke har modtaget en hemmelig garanti. Hvis en side holder op med at offentliggøre regelmæssige udsagn, fjernes den kanariske erklæring.

Dette signaliserer, at der er udstedt en stævning, og VPN er forbudt at rapportere det. Som sådan kan brugerne, der er privatlivsbevidste, derefter tage de nødvendige skridt for at sikre, at deres identitet forbliver sikker. Omend denne brug af a “Garanti Canary” rejser sit eget sæt spørgsmål til udbydere.

Hvis en VPN hævder at være en ikke-log-udbyder, ville de ikke behøver at bekymre sig om at oprette en sådan side, ikke? At de kun opdateres en gang om måneden, gør dem også ubrugelige. Ikke desto mindre var det vigtigt at give indsigt, og vi vil diskutere relevante udbydere i stillingen herunder.

Hvorfor logger VPN'er brugerdata og går imod deres løfte om privatlivets fred?

Takket være initiativer som Cybersecurity Awareness Month og Safer Internet Day (SID), er netizens rundt om i verden klar over værdien af ​​deres ONLINE DATA. Privatlivsbevidste brugere begynder straks at bruge VPN-tjenester, men står senere over for dilemmaer på grund af lagring af logfiler.

Hvorfor logger VPN'er brugerdata og går imod deres løfte om privatlivets fred

Så det spørgsmål, som de fleste mennesker har brug for at besvare, er; hvorfor logger VPN'er brugerdata? går det ikke imod deres løfte om privatliv? Jeg besluttede at give en lille begrundelse, efter at have kommunikeret med flere VPN-tjenester på e-mail (naturligvis kun et par få optaget til at gemme logfiler i første omgang).

Fejlfinding af VPN-relaterede problemer

Den mest almindelige årsag til VPN-logning er at løse problemer med deres service. For eksempel kan nogle brugere støde på forbindelsesproblemer eller endda stå overfor DNS, WebRTC-lækager.

Lagring af sådanne data kan vise sig praktisk at optimere VPN-netværkets netværk. Stort set kræver fejlfinding af problemer vedligeholdelse af minimale forbindelseslogfiler.

Begrænsning af samtidige forbindelser

Jeg synes personligt, at denne grund er modstridende, især for “ingen logfiler” VPN-tjenester. Alle udbydere sætter grænser for antallet af tilgængelige samtidige forbindelser.

På et enkelt abonnement tillader nogle udbydere 3, 5, 6 eller endda ubegrænset multi-logins. Denne handling kræver stadig en form for logning (for at finde ud af, hvor mange enheder der er tilsluttet).

Spørg derfor altid VPN-tjenesten, du tilmelder dig, hvordan de har tendens til at håndhæve disse forbindelsesbegrænsninger, mens de hævder at gemme ingen logfiler.

De eneste VPN'er, der hidtil har fulgt en streng nul-loggingspolitik og tillader brugere ubegrænsede samtidige forbindelser, er Perfect Privacy og Surfshark.

Ingen logfiler = ingen begrænsninger. Så enkelt er det!

Pålægning af båndbreddebegrænsninger

Ligesom VPN-servicelogginformation til begrænsning af multi-logins, kan de også indføre båndbreddebegrænsninger. Dette kan involvere registrering af nogle VPN-logfiler for aktivitet / brug, hvilket er ret risikabelt.

Dette er grunden til, at jeg aldrig har tillid til udbydere, der pålægger båndbreddebegrænsninger, heller ikke på betalte abonnementer. Jeg mener, det trodser hele formålet med at bruge en VPN. Jeg vil have beskyttelse, når jeg bruger internettet.

Det vigtigste er, at jeg vil udnytte gode hastigheder til streaming og download af torrent. Derfor, hvis en VPN pålægger sådanne begrænsninger og hævder at være “ingen logfiler”, stoler ikke på dem.

Et par eksempler på VPN-tjenester, der gør dette, inkluderer Windscribe og TunnelBear, som begge tilbyder “gratis forsøg” der begrænser båndbredde.

Logning med udlejningsservere (VPS)

Det er en lyssky praksis, men mange udbydere bruger udlejningsservere i dag. De narrer brugerne til at tro, at de har datacentre placeret rundt om i verden, men bruger faktisk bare Virtual Private Servers (VPS).

De har en tendens til at være den billigste VPN end bare metal-servere. De tilbyder dog ikke det samme niveau af privatlivets fred. VPS-udbydere opretholder ofte logfiler over serveraktiviteter.

Dette betyder, at du ikke kun behøver at bekymre dig om dine VPN-optagelsesoplysninger, men et hvilket som helst antal VPS-udbydere kan få adgang til dine private data.

Samtidig tilbyder brug af VPS beskyttelse fra lokale myndigheder, som tidligere ville gå direkte til datacentret for at få alt, hvad de har brug for.

Regeringslovgivning og efterretningsbureauer anmodninger

Lande, der er en del af Five, Nine og Fourteen Eyes, indfører især strenge love, der kræver, at virksomheder logger og / eller overleverer privat brugerinformation.

F.eks. Foreskriver lovforslaget om undersøgelsesmagter i Det Forenede Kongerige opbevaring af logfiler og vedligeholdelse af dem i 12 måneder. Dette kan virkelig hindre dit privatliv.

NSA og GCHQ har endda spioneret på tech-virksomheder i USA, UK og andre lande som en del af deres PRISM-program siden 2010.

De kræver blot logfiler ved at udstede en “gag orden”. Dette gør det ulovligt for ethvert teknologisk selskab at ikke videregive de krævede oplysninger.

Forbindelse mellem logpolitikker og jurisdiktioner

Du kan se, der er konsekvenser af, at du tilmelder dig en udbyder, der er baseret på en risikabel jurisdiktion. Forskellige lande indfører deres egen lov om datalagring og overvågning.

Hvor nogle vælger at respektere brugerens privatliv, prøver andre deres bedste for at overvåge ALT! Du kan lære alt, hvad du ønsker om disse lande i denne vejledning. Nogle engagerer sig endda med at dele efterretninger mellem lande for at spionere på hinanden’s borgere.

Hvis en VPN nu er baseret i en jurisdiktion, der er mærket som en internetfiende, kan du være sikker på, at de indfører love, der kræver logging af data til internetudbydere, telekomudbydere og EVEN VPN'er.

Der er ingen løsning på det. Selv hvis de undgår opmærksomhed, er en stævning med en gag-ordre fra NSA, GCHQ eller FBI det eneste, det tager for dem at samarbejde. Efterfølgende skal disse udbydere naturligvis LOGge alle brugerdata, hvorfor du skal være på vagt over for dit land’s internetlove.

Hvis du f.eks. Er hjemmehørende i Den Europæiske Union, er der lande, der er en del af de 14 øjenallianser og også dem, der ikke er og kan overvejes “Internetvenlig”.

Uanset hvor du bor nøjagtigt, vil du modtage beskyttelse i henhold til EUs almindelige databeskyttelsesforordning (GDPR) i de fleste tilfælde, som fremmer databeskyttelse og privatliv for alle brugere i EU! Jeg vedder på, at du ikke vidste det indtil nu, ikke?

Alarmerende VPN'er, der gemmer loggingsoplysninger

På nuværende tidspunkt håber jeg, at du har en klar idé om, hvilke typer logfiler der er indspillet af VPN'er, hvorfor de er optaget, og forholdet mellem logning og jurisdiktioner.

Alarmerende VPN'er, der gemmer loggingsoplysninger

Til den vigtige del har jeg oprettet en dybdegående analyse af VPN-loggingspolitikkerne for 100+ udbydere. Nedenfor modtager du information om 24 udbydere, der sporer / gemmer data og bør undgås.

1. Astrill VPN - Hovedkvarter i Seychellerne

På trods af at Seychellerne er et sikkert sted væk fra 5/9/14 Eyes-alliancerne, er de stadig skyldige i at registrere forbindelseslogfiler. Det er faktisk også sjovt!

Når du besøger deres side om privatlivspolitik, hævder de først at indføre en VPN-politik uden logfiler. Når de læser de første par punkter, siger de:

“Vores system holder styr på aktive sessioner - forbindelsestid, IP-adresse, enhedstype og Astrill VPN-applikationsversion i løbet af din VPN-session. Derudover opbevarer vi de sidste 20 forbindelsesregistre, der inkluderer: forbindelsestid, forbindelsens varighed, land, enhedstype og Astrill-klientapplikationsversionsnummer”

I henhold til denne erklæring har “Faktiske” logfiler indsamlet af Astrill: Forbindelsestidsstempler, dit land, din enhed og endda din IP-adresse.

I sine FAQ-sektioner hævder udbyderen, at de kun gør dette til ACTIVE sessioner for at overvåge antallet af samtidige forbindelser fra et enkelt abonnement.

De hævder at fjerne disse logfiler umiddelbart efter sessionen er afsluttet. Kan du virkelig holde deres ord selv, især efter at have overvejet, hvordan de først hævdede at være “logless”?

2. AnonVPN - Hovedkvarter i USA

Baseret i USA mister AnonVPN allerede det meste af sin troværdighed (hvis nogen). Udbyderen er en del af et land, der er grundlæggeren af ​​Five Eyes (UKUSA-aftalen).

Som sådan kræver regeringen, at internetudbydere og VPN'er gemmer logfiler. Naturligvis hævder AnonVPN det “Vi opbevarer ikke logfiler over IP-adresser for forbindelse, aktivitet eller oprindelse. Hvad vi ikke gør’t indsamling kan ikke anmodes om.”

Imidlertid kan jeg ikke tro denne erklæring, når de også har en Warrant Canary, der siger, at den ikke har gagordrer. Hvorfor gå gennem besværet med at nævne det, når du ikke fører logfiler?

Hvis du besøger deres “Servicevilkår” side, er der en erklæring, der afklarer, “Det kan ikke garanteres, at andre kommunikationsmidler (f.eks. Post, fax og taletelefonitjeneste) nogensinde vil være 100% sikre. Og derfor anbefaler vi altid at bruge sund fornuft.”

3. Anonymizer - Hovedkvarter i USA

Anonymizer er en del af et land, der er blevet mærket som et “Internet fjende” fra journalisterne uden grænser. Det følger lovgivningen fra en regering, der er involveret i alliancerne 5/9/14.

Dette betyder, at udbyderen allerede gemmer logfiler, i tilfælde af at de får en stævning med en gag-ordre - de vil ikke være i stand til at nægte det på nogen måde - fordi det ville være ulovligt. Betingelserne for servicesiden er blevet fjernet, men et tidligere snapshot bringer lys til denne erklæring:

“I det maksimale omfang, der er tilladt i henhold til gældende lov, kan Anonymizer overvåge e-mail eller anden elektronisk kommunikation og muligvis afsløre sådanne oplysninger, hvis det har en god tro grund til at tro, at det er nødvendigt med henblik på at sikre din overholdelse af denne aftale, og beskyttelse af rettigheder, ejendom og interesser hos Anonymizer-parterne eller enhver kunde fra en Anonymizer-part.”

Kort sagt, den amerikansk-baserede udbyder logger alt, hvad de kan, mens han narrer ud af alle andre ved at oplyse, “Du’Jeg behøver aldrig at bekymre dig om at holde styr på din brug eller forbindelser” på deres hjemmeside. Hvilken hykleri?!

4. Ace VPN - Hovedkvarter i USA

Jeg vil undlade at gentage dette igen, men Ace VPN har sit hovedkvarter i USA. Derfor er det allerede en del af problemet og gør ZINCH for dit faktiske privatliv.

De oplyser meget klogt på deres side om privatlivspolitik, “Vi logger ikke VPN-trafik. Vi spionerer ikke på vores brugere eller overvåger deres båndbredde eller internetbrug. Vores VPN-servere gemmer ikke nogen personlige identificerende oplysninger (PII).”

Samtidig indrømmer de det “indsamling af personlige oplysninger, der leveres af webstedets brugere. “Personlig information” inkluderer dit navn, adresse, telefonnummer, kredit- eller betalingskortoplysninger, e-mail-adresse, fødselsdato, IP-adresse”

Jeg mener, bare vær ærlig, at du faktisk gemmer logfiler. Måske giver gennemsigtigheden flere kunder snarere end åbenlyst løgn for at narre dine egne kundeemner?

5. AirVPN - Hovedkvarter i Italien

Da Italien er et land med 14 øjne, mister AirVPN desværre sin troværdighed på markedet. Udbyderen er faktisk ganske forbløffende og leverer enestående ydelse, pålidelighed og support.

Man kan imidlertid ikke blot stole på noget land i de 14 Eyes jurisdiktioner. De kræver stadig datalagring og overvågningsaktiviteter, som VPN-tjenester ikke kan bekæmpe.

I dets FAQ, AirVPN blev stillet et spørgsmål, “Opbevarer du sessionlogfiler eller enhver anden form for logfiler, der kan bruges til at spore identitet og netaktivitet?”

De svarede ved at sige, “Nej, vi don’t føre logfiler af den slags”. Når du tjekker deres Fortrolighedspolitik, de hævder “Luftservere og softwareprocedurer erhverver kun personlige data, som er strengt nødvendige for den tekniske funktion af tjenesten, for eksempel IP-adresse”

De udbyder understreger, at dataene er samlet i en anonym form og ikke kan tilknyttes en individuel bruger. Er det virkelig sandt? Ingen ved, før de bliver testet, når de får en stævning eller en gag-ordre!

6. Avira Phantom VPN - Baseret i Tyskland

Tyskland er et andet land med 14 øjne, og det er måske ikke det sikreste sted for en VPN-service. Avira Phantom kan være god til at bevare din anonymitet online.

Men det er landet’s love, som jeg ikke kan stole på. Som nævnt utallige gange før, er sådanne VPN'er nødt til at samarbejde med regeringen, når de kræver det.

Avira Phantom hævder også, at de ikke gemmer aktivitets- / brugslogfiler. Ligesom de fleste udbydere gemmer de dog forbindelseslogfiler, inklusive den anvendte båndbredde og diagnosedata.

Selvom dette muligvis ikke nødvendigvis er til hinder for dit privatliv, er der ingen oplysninger, der angiver, hvornår disse logs bliver slettet. Derfor kan jeg ikke betragte Avira Phantom som en sikker VPN-service.

7. Bufret - Hovedkvarter ved Gibraltar

Baseret i Gibraltar er Buffered en sikker VPN-service, da dens placering ikke er en del af 5/9/14 Eyes-alliancerne. Udbyderen opbevarer heller ikke nogen trafiklogfiler, så det er et andet plus.

Det eneste problem er, at de indsamler: din IP-adresse, OP-system, browser, båndbreddedata og forbindelsestidsstempler sammen med anden generel information.

Disse forbindelseslogfiler er muligvis mindre risikable, men viser sig stadig at være skadelige for dit digitale privatliv. I henhold til deres TOC gemmes din rigtige IP-adresse, forbrugte båndbredde og forbindelsesvarighed i 30 dage!

Da Buffered naturligvis ikke er baseret på et “Internet fjende” placering, kan du tro, at de er sikre. For ikke at nævne, de løgnede ikke om deres logfiler og var faktisk gennemsigtige.

Så jeg kan måske ikke lide optagelsen af ​​forbindelseslogfiler, men HVER VPN forkæler sig med en slags logning. Den eneste vigtige del er at være ærlig om det, og at Buffered VPN er!

8. BolehVPN - Hovedkvarter i Malaysia

Da BolehVPN har sit hovedkvarter i Malaysia, hører det under en “Sikker jurisdiktion”. Dette giver det en fordel i forhold til andre VPN-tjenester. Det mislykkes dog ved at holde din identitet sikker. Hvis du besøger deres TOC-side, hævder de:

“BolehVPN opbevarer ikke logfiler over brugeraktivitet eller adgang. Vi fører logfiler over generel trafikgenerering af vores servere for at konstatere indlæsning og brug af vores servere, men ikke på et individuelt niveau. Men hvis vi bemærker usædvanlig aktivitet på vores servere (høj båndbreddebelastning, stort antal forbindelser eller CPU-brug), kan vi muligvis tænde logfiler midlertidigt for at identificere misbrug af vores tjenester (såsom DDoS eller spamming gennem vores servere).”

Før du opdaterer dette “Logningspolitik” overskrift, hævdede BolehVPN endda, at dette skete “en håndfuld gange i vores mange års drift.” Hvad dette antyder er, at udbyderen endda kan samarbejde, hvis de modtager en stævning om afsløring af logfiler på specifikke mål.

9. Betternet - Hovedkvarter i Canada

Baseret i Canada kan Betternet måske narre mange med “GRATIS VPN” svindle, men deres dataindvindingsaktiviteter vil blive afsløret før eller senere.

Dens placering forhindrer allerede privatlivets fred, da Canada er en del af Five Eyes Alliance. Derefter lagrer tjenesten yderligere “Trafik logfiler” såsom din IP-adresse og browseraktivitet.

Deres personlige politik angiver det “Betternet indsamler ikke, logger, gemmer, deler ingen datalog, der tilhører brugere.” Samtidig finder VPN imidlertid sammenfattende data om de besøgte websteder.

At dømme, at tjenesten er “gratis” og angiveligt kører på en annonceindtægtsmodel, er det også sikkert at antage, at de sælger logfiler og private oplysninger til tredjepart.

10. FlyVPN - Hovedkvarter i USA

FlyVPN er en anden amerikansk-baseret tjeneste. Dette reducerer automatisk dets troværdighed, da udbyderen har til at gemme logfiler, en lov, der er obligatorisk af regeringen.

Hvad jeg dog kan lide ved udbyderen er, at de ikke lyver om deres loggeoplysninger. De oplyser åbent på deres TOC-side, “Når du bruger FlyVPN, registrerer vi følgende information:

 • Din lokale IP
 • Dit fulde navn
 • Din email adresse
 • Dit telefonnummer
 • Forbindelsesstempler
 • Tildelt portnummer
 • Tildelt IP-adresse
 • Frakoblings tidsstempler

Som sådan er de skyldige i at gemme både: Aktivitets- / brugs- og tilslutningslogfiler, inklusive din IP, tidsstempler, destinations-IP og portnummer, som med det samme kan linke tilbage til dig.

11. Faceless.me - Hovedkvarter på Cypern

Cypern er ikke en del af 5, 9 og 14 Eyes jurisdiktioner. Dette giver Faceless.me en god fordel på markedet, men desværre logger de brugeroplysninger.

I en erklæring fra deres ofte stillede spørgsmål hævder Faceless.me “Vi kun spore dit dataforbrug totaler og din IP-adresse, som kræves til vores interne bogføring. Og selv disse data opbevares på vores servere i en begrænset periode.”

På samme tid kan de prale af at have en VPN-ingen logbogspolitik og angiver stolt deres hjemmeside, “Vi’beholder ikke logfiler over din aktivitet, så hvis FBI spørger - der’er intet.”

Det er morsomt, hvor forbløffende disse VPN-tjenester og deres modstridende udsagn er. Én ting er sikker, Faceless.me er ikke et sikkert valg!

12. Flow VPN - Hovedkvarter i Canada

Med base i Canada (del af Five Eyes Alliance) har FlowVPN udviklet et meget omdømme på markedet. Ligesom mange mislykkes det dog at beskytte din identitet online.

Hvis du besøger deres TOC-side, angiver udbyderen, “Vi forbeholder os retten til at logge abonnementsoplysninger (inklusive transaktionsreferencer), tilslutte IP-adresse, godkendelsesanmodninger, sessiondata (tildelt IP, forbindelsesdato, tid, varighed osv.)“

Denne erklæring er godt skjult, så Flow VPN kan narre sine egne kunder. Dette er dog ikke den værste del. De fortsætter med at oplyse:

“For at imødekomme kravene fra vores båndbreddeleverandører forbeholder vi os ret til at logge aktivitet på tværs af vores netværk og bruge automatiserede systemer til at overvåge netværksaktivitet for misbrug (såsom brug af BitTorrent og lignende peer-to-peer-fildeling).”

Dette betyder direkte, at når du tilmelder dig tjenesten, accepterer du at gemme dine logfiler. Jeg tvivler på, at denne VPN kan betragtes som sikker fra enhver vinkel.

13. Freedom-IP - Hovedkvarter i Frankrig

Freedom-IP har sit kontor i Frankrig, som er et land med 14 øjne, berømt for sin strenge politik omkring internetbrug. Placeringen giver VPN allerede et meget negativt indtryk.

Hvor man måske tror, ​​at de ville narre kunder, er de faktisk ærlige over deres logpolitikker. En erklæring fra deres side om privatlivets fred præciserer, at de ikke registrerer indholdet af kommunikation.

De er dog ganske ligefrem med hensyn til hvilke data de indsamler under hver session, som inkluderer en masse alarmerende oplysninger, der kan spores tilbage til dig:

 • IP-adresse til forbindelse
 • Starttidspunkt for sessionen
 • Sluttid for sessionen
 • Data modtaget af sessionen
 • Data sendt af sessionen
 • Tidstempel for forbindelse

14. HolaVPN - Hovedkvarter i Israel

Israel er muligvis ikke en del af 5, 9 og 14 Eyes Alliance, men de betragtes som en allieret. Som sådan er placeringen ikke et sikkert sted for VPN'er, især hvis du søger privatliv.

Ligesom de fleste udbydere, angiver VPN, “Vi deler ikke dine personlige oplysninger med tredjepart undtagen med specifikt samtykke i henhold til denne politik til beskyttelse af personlige oplysninger eller hvis det kræves i henhold til gældende love eller retsafgørelse“.

Når du overholder deres privatlivspolitik, hævder VPN imidlertid, at de logger oplysninger, såsom den unikke id, der er genereret fra din enhed, mobilnummer, adgangstider og datoer, websteder, du besøger, tidsforbrug på disse sider, browsertype og IP adresse.

“Vi bruger sådanne data i dens samlede form og er ikke kombineret med nogen personlig information.” Det er klart, at et telefonnummer er PII, og så effektivt er det en IP-adresse.

15. HideMyAss - Hovedkvarter i England

UK er den officielle grundlægger af UKUSA-aftalen. Placeringen og deres VPN-tjenester kan man bestemt ikke stole på for at holde din identitet skjult.

Regeringslove og gag-ordrer fra GCHQ og andre hemmelige efterretningsbureauer gør det obligatorisk for udbydere som HMA at gemme logfiler.

Naturligvis tilbageviser udbyderen sådanne påstande og sælger den samme historie, “Vi gemmer IKKE detaljer om eller overvåger de ressourcer (inklusive websteder), du opretter forbindelse til eller nogen af ​​de data, der er sendt eller modtaget via vores netværk”

Udbyderen er dog blevet fanget med optagelse af forbindelsestidsstempler, båndbreddedata, reel IP-adresse og VPN-adresse. Tilbage i 2011 var HMA involveret i en FBI-sag, hvor de overleverede disse detaljer til efterretningsorganet for at finde en LulzSec-hacker!

16. HideIP VPN - Hovedkvarter i Moldova

Moldova er et sikkert sted, da det ikke er en del af de invasive alliancer eller er mærket som et “Internet fjende”. Desværre viser VPN sig selv at være utrygg, idet man ser bort fra din ret til privatliv.

Deres TOC-stater, “HideIPVPN overvåger ikke med vilje private elektroniske e-mail-meddelelser, der er sendt eller modtaget af sine klienter, medmindre det kræves af lov, myndighed eller når offentlig sikkerhed står på spil.”

Det betyder, at de er et andelsselskab og gemmer logfiler til at udlevere i tilfælde af nødsituationer. Det værste af alt er dog deres egen mistillid til dens evner som leverandør.

Mens jeg tjekker deres privatlivspolitik, fandt jeg denne ret sjove erklæring, “HideIPVPN opfordrer sine kunder til at antage, at al deres online kommunikation er usikker”.

17. Hotspot Shield - Hovedkvarter i Schweiz

Væk fra de hemmelige alliancer, men alligevel en sådan usikker tjeneste. Hotspot Shield startede virkelig godt, men tumlede hurtigt nedad - da deres lyssky aktiviteter blev bragt til lys.

VPN hævder naturligvis, at de “indsamle kun anonyme, samlede data om, hvilke websteder vores brugere besøger, og hvilke apps vores brugere bruger”

Dette er imidlertid rent falsk, da en CSIRO-undersøgelse beviste, at Hotspot Shield bruger sporingskoder til at indsamle oplysninger om brugere til at sælge dem til annoncører.

En gruppe for beskyttelse af personlige oplysninger har også anklaget VPN for en klage som en del af deres tvivlsomme aktiviteter, som involverer omdirigering af trafik gennem tilknyttede links.

18. IPVanish - Hovedkvarter i USA

At være baseret i USA er ikke dårligt nok, men IPVanish er også blevet fundet skyldig i at have lækket information til myndighederne. Ja, det er triste nyheder, men udbyderen er upålidelig.

VPN hævdede selvfølgelig for det længste, “Vores strenge nul-logs-politik holder din identitet under indpakning. Vi registrerer ingen af ​​dine aktiviteter, mens vi er forbundet til vores apps for at bevare din borgerlige ret til privatliv.”

Dette er dog yderst usande, da VPN overleverede logfiler til US Department of Homeland Security (DHS), i en sag, der vedrørte misbrug af børn og pornografi tilbage i 2016.

Læs denne kriminelle erklæring for mere information, hvor du kan se IPVanish opbevarede logfiler over de mistænkte’ IP-adresse, tidsstempler for forbindelse / afbrydelse, fuldt navn, e-mail-adresse, brugernavn, kontostatus og forskellige andre personligt identificerbare data.

19. IPredator - Hovedkvarter på Cypern

Cypern er et sikkert sted, da dens regering ikke vedtager obligatoriske love om datalagring. For ikke at nævne, de tror på retten til brugerens privatliv.

Netop denne grund får IPredator berømmelse på markedet, men ifølge deres “gyldige” side forkæler udbyderen sig med noget logning.

“Vi minimerer brugen af ​​logfiler i vores systemer og giver kun adgang til dem til et udvalgt antal medarbejdere til fejlsøgning, når servicekvalitet er et problem.”

Oplysninger indsamlet af leverandøren inkluderer dit navn, telefonnummer, e-mail-adresse og betalingsdata. Andre sessiondata registreres kun til fejlfinding.

20. IPinator - Hovedkvarter i USA

Baseret i USA mister IPinator automatisk det meste af sin tillidsfaktor. Landet indfører obligatoriske love om datalagring, som VPN'er som IPinator skal følge.

Hvis du tjekker deres “Servicevilkår” side, hævder de først ikke at føre nogen logfiler. De oplyser, at de ikke støtter deling af private oplysninger til nogen tredjepart.

Men hvis de modtager krav fra regeringen, vil udbyderen gøre, hvad der kræves af loven. Denne erklæring modsiger deres “ingen indholdslogfiler”.

De fortsætter med at oplyse, “IPinator.com overvåger muligvis visse aspekter af netværket for at styre misbrug, vedligeholde og / eller forbedre service”. Dette indikerer, at de registrerer sessioninformation.

21. IronSocket - Hovedkvarter i Hong Kong

Hong Kong er sikker jurisdiktion med hensyn til privatliv, men IronSocket i sig selv er fundet skyldig i at logge både: aktivitets- og tilslutningslogfiler.

Selvfølgelig siger de det “Vi logger IKKE ind eller registrerer på nogen måde det indhold, du får adgang til, mens du bruger vores Service” på deres side om privatlivspolitik.

På samme tid hævder de, når de bruger tjenester, de forbinder sessioninformation i 72 timer, før de renses. Oplysningerne inkluderer:

 • Tid og dato for tilslutning og frakobling
 • Rigtig IP-adresse og dem, der er tildelt efter server
 • Numerisk repræsentation, der viser båndbredde pr. Session

22. PureVPN - Hovedkvarter i Hong Kong

Baseret i Hong Kong formår PureVPN ikke at holde sig væk fra de invasive efterretningsbureauer i Fem, Nine og Fjorten Eyes-lande, hvilket giver det ganske randen.

Udbyderen for det længst hævdede at have en “nul logfiler politik”. Da de imidlertid overgav data i en FBI-sag for 2 år siden, mistede de alt deres ry.

Sagen afslørede, at PureVPN har registreringer af alle data, der vedrører: dit navn, e-mail-adresse, telefonnummer, IP-adresse, båndbreddeforbrug og forbindelses tidsstempler.

Sådan var FBI i stand til at identificere den person, der var ansvarlig for cyberstalking og cybermobbing af en uskyldig pige. Mens sagen rejser et moralsk spørgsmål: hvor meget mere tortur ville pigen gennemgå, hvis sagen ikke var afsluttet?

Det rejser også en bekymring over forbrugertillid. En sådan højprofileret sag var bestemt ikke godt for erhvervslivet, og jeg kan se PureVPN forsøge at vinde tilbage sin tillid fra brugere.

Sandheden skal siges, tjenesten er faktisk ganske god, kun hvis de havde været gennemsigtige med deres kunder til at begynde med, kunne PureVPN have forvandlet dette til noget positivt!

23. proXPN - Baseret i USA

For et par år siden ville jeg have tillid til en USA-baseret tjeneste. Det var dog før Edward Snowden lækkede dokumenter, der afslørede detaljer om 5, 9 og 14 Eyes Alliance.

Lige siden jeg læste om, hvad agenturer i disse lande var op til, kan jeg bare ikke anbefale at bruge en udbyder, der er baseret i USA.

proXPN har dog et meget stærkt image på markedet. VPN er aldrig blevet fanget og afslører data til amerikanske efterretningsbureauer, og deres privatlivspolitik er ret detaljeret.

De angiver også dristigt på deres hjemmeside, “proXPN’s VPN-software giver dig mulighed for at surfe på nettet, som det var beregnet til: “anonymt og uden at logge og spore din aktivitet”

Indtil videre kunne jeg ikke finde nogen oplysninger om lagring af aktivitets / brug eller tilslutningslogfiler. I sidste ende er beslutningen om at tilmelde sig med udbyderen op til udsigterne.

24. PrivatVPN - Baseret i Sverige

Desværre kan PrivateVPN ikke betragtes som en sikker udbyder, fordi det har sit hovedkvarter i en fjorten øjne jurisdiktion. Naturligvis kan Sverige være lempelig med hensyn til brugernes privatliv.

Men hvis der er en hændelse, der ligner det, ExpressVPN og PIA måtte støde på, vil PrivateVPN ikke være i stand til at modangrebe sig.

En stævning fra regeringen ledsaget af en gag-ordre er alt, hvad det vil tage for udbyderen at aflevere logføringsoplysninger.

Selvfølgelig nægter PrivateVPN at gemme logfiler, men ligesom de fleste udbydere på denne liste. De gemmer minimale forbindelseslogfiler, der muligvis / muligvis ikke linker tilbage til dig!

25. ProtonVPN - Baseret i Schweiz

Baseret i Schweiz kan man tro, at ProtonVPN er en sikker VPN-service. Det er forbløffende, årsag godt, det er gratis. Og det er netop det, der fik mig til at grave i udbyderen.

Det viser sig, at VPN i øjeblikket kæmper for beskyldninger om at være knyttet til et dataminingfirma kendt som “Tesonet”, som endda har underskrevet deres Android-app i Google Play Store.

Naturligvis ProtonVPN’s hjemmeside stater, “Som en schweizisk VPN-udbyder logger vi ikke brugeraktivitet eller deler data med tredjepart”. Disse påstande gør situationen imidlertid lidt vanskelig.

Når jeg studerede deres privatlivspolitik yderligere, lærte jeg, at ProtonVPN faktisk opretholder forbindelsestidsstempler på ubestemt tid, som kan være knyttet til brugerkonti eller faktiske IP'er.

26. Seed4.me - Hovedkvarter i Taiwan

På trods af at Seed4.me ikke har base i en “Internet fjende” jurisdiktion, holder de stadig logfiler. Dette er nøjagtigt, hvad jeg prøver at uddybe overalt, hvor jeg går. Uanset tjenesten VIL DE LOGGE!

Der er ingen vej omkring det. En VPN-tjeneste forkæler sig en slags logning, og i tilfælde af Seed4.me - de er meget ærlige over det.

I en blog siger Seed4.me, “Vi bliver ofte spurgt: “Holder du logfiler?” og svaret er “Ja vi gør”. Det samme som de øvrige VPN-udbydere i verden!”

De fortsætter med at oplyse, “Hvis nogen siger, at VPN-selskabet ikke opbevarer NOGEN logfiler, lyver de”. Seed4.me registrerer nogle forbindelseslogfiler, men disse oplysninger slettes efter 7 dage.

Det er også meget interessant at se, at udbyderen ikke har en privatlivspolitik eller en TOC. De adresserer alle VPN-relaterede forespørgsler i det blogindlæg, jeg hyperlinkede tidligere.

Denne udbyder har ikke en privatlivspolitik og dækker ikke logfiler i sin TOS-erklæring. I stedet behandler det spørgsmålet om logfiler i et blogindlæg.

27. SunVPN - Hovedkvarter i USA

Baseret på en 5-Eyes jurisdiktion registrerer SunVPN faktisk forbindelsesinformation og IP-adresser. De oplyser også åbent om deres samarbejde med de retshåndhævende myndigheder, når det er nødvendigt.

“Hvis vi har rimelig grund til at formode, at en slutbruger er involveret i online kriminelle aktiviteter, forbeholder vi os ret til at underrette retshåndhævelsesbureauer.”

Deres privatlivspolitik er meget detaljeret, men alligevel kortfattet, og indeholder alle de oplysninger, der er registreret af udbyderen i form af en liste, der inkluderer IP-adresse, tidsstempler og forbruget båndbredde.

28. StrongVPN - Hovedkvarter i USA

Jeg vil ikke gå for dybtgående ind i at forklare, hvorfor StrongVPN betragtes som en usikker udbyder. Hvis jeg sætter det i enkle ord, er det en USA-baseret udbyder, som simpelthen ikke kan tillid til.

Naturligvis hævder udbydernes privatlivspolitik, “StrongVPN indsamler eller logger ingen trafik eller brug af dets virtuelle private netværkstjeneste”

Imidlertid kan ingen virkelig være sikker på, før disse påstande er verificeret af nogen grund. Indtil da vil jeg overlade det til udsigterne at beslutte, om de vil have tillid til tjenesten eller ej.

29. SaferVPN - Hovedkvarter i USA

SaferVPN er en anden amerikansk-baseret tjeneste. Når det er sagt, kan man aldrig stoppe med at bekymre sig om, at NSA og FBI spionerer efter dem.

VPN selv har ikke et meget stærkt omdømme på markedet, og dette reducerer dens troværdighed yderligere som et pålideligt eller sikkert valg.

Udbyderen er dog ganske klar med at informere, hvilke metadata de registrerer på deres privatlivsside. Dette inkluderer serverplaceringstilslutning, forbruget båndbredde og tidsstempler for forbindelse / afbrydelse.

De logger yderligere hvilket land du har oprettet forbindelse til, mens de med frimodighed hævder, at de ikke registrerer IP-adresse. Jeg tror dog ikke på dette. Kunne lige så godt være en gimmick til at stole på dem!

30. TunnelBear - Hovedkvarter i Canada

Canada kommer under listen over det første land, som UKUSA-aftalen blev udvidet til, og til sidst tilføjede to mere til at danne Five Eyes Alliance.

Med det for øje er TunnelBear baseret i Canada næppe et positivt tegn. For ikke at nævne, det sælger det samme “Gratis VPN-logfiler” svindel, hvilket faktisk er mere risikabelt.

Udbyderen’s privatlivspolitik hævder, at den ikke indsamler trafiklogfiler eller overvåger nogen brugeraktivitet. De indsamler dog oplysninger om, operativsystemversion, TunnelBear-appversion, Aktiv for måneden (1 eller 0) og månedlig båndbreddebrug.

For at være retfærdig ser TunnelBear-optagelse af denne info ud som om de spiller “ordspil” når det kommer til logfiler, for at skjule deres ægte farver. Jeg vil ikke anbefale udbyderen, hvis privatliv er det, du beder om!

31. TorGuard - Hovedkvarter i USA

Jeg var lidt tvivlsom over at tilføje TorGuard til denne liste. Især i betragtning af at udbyderen tilbyder usædvanlige privatlivsværktøjer sammen med ganske den bemærkelsesværdige dedikerede IP-liste.

Bare fordi de er hjemmehørende i USA, føler jeg mig lidt usikker på at tilmelde mig udbyderen - for at bevare min anonymitet online.

Deres privatlivspolitik var for det meste klar og ikke fyldt med modsigelser. TorGuard hævder det “gemmer eller logger ikke nogen trafik eller brug fra dets virtuelle private netværk (VPN) eller proxy.”

Dette kan dog kun bekræftes, hvis de støder på en stævning eller gag-ordre fra et efterretningsbureau eller regeringen. Indtil da ville jeg overlade tillid til udbyderen til udsigterne!

32. TigerVPN - Hovedkvarter i Slovakiet

TigerVPN er ganske sikker udbyder med hensyn til jurisdiktion. Brugere behøver ikke at bekymre sig om, at udbyderen samarbejder med efterretningsbureauerne i andre lande.

De hævder at være forpligtet til dit privatliv i deres TOC og garanterer, at de ikke indsamler eller logger trafikdata. Dette udvider imidlertid ikke tilslutningslogfiler.

“Vi er forpligtet til dit privatliv og indsamler eller logger ikke trafikdata eller browseaktivitet fra individuelle brugere, der er tilsluttet vores VPN.”

Udbyderen opbevarer oplysninger om forbindelse / afbrydelse af tidsstempler og båndbreddedata. Den gode ting er, at VPN ikke gemmer ægte bruger-IP-adresser.

Som sådan er du stadig ret sikker med VPN-tjenesten. Tilmelding hos udbyderen er naturligvis helt på udsigterne. Jeg er bare informanten!

33. VPNSecure - Hovedkvarter i Australien

VPNSecure har sit hovedkontor i Australien, som er et Five Eyes Country. Som sådan er det muligvis ikke den mest pålidelige mulighed, da landet forkæler sig med masseovervågning og efterretningsdeling.

Dette gør det obligatorisk for ISP'er, telekommunikations- og VPN-tjenester at opbevare data, som regeringen eller hemmelige agenturer kan få adgang til, når det er nødvendigt, ved at udstede en stævning eller gag-ordre.

Udbyderen forsøger selv at sikre, at de ikke gemmer nogen personlige oplysninger og garanterer, at de ikke logger din IP-adresse, tidsstempler, anvendt båndbredde eller DNS-anmodninger.

Selvom der ikke er registreret nogen logfiler, brugte de imidlertid en “Warrant Canary”, som i øjeblikket giver “Vi kan’Det ser ud til, at du ikke finder den side, du har’er på udkig efter” fejl, der angiver, at tjenesten muligvis er blevet udsendt en stævning eller gag-ordre af regeringen eller DIO, ASD, ASIO eller ASIS.

34. VPN Unlimited - Hovedkvarter i USA

Baseret på en 5-øjers jurisdiktion, VPN Unlimited leveret af KeepSolid Inc, er muligvis ikke en sikker mulighed for mange. Selve lokationen indfører obligatoriske love om datalagring.

VPN Unlimited hævder naturligvis ellers på deres side om privatlivspolitik, ligesom ovenstående navne. Virkeligheden er dog en helt anden.

“KeepSolid Inc. indsamler og logger IKKE nogen brugeraktiviteter, mens de bruger nogen af ​​deres VPN-tjenester, undtagen den samlede mængde webtrafik for hver session og sessiondatoer, til at vise dem i brugeren’s webkabinet og inden for VPN-klientapps.”

Denne erklæring modsiger deres “indsamler og logger IKKE” hævder, da de stadig gemmer information om webtrafik, forbindelsestidsstempler, enhedstype og krypteringstype.

35. VPN Gate - Hovedkvarter i Japan

VPN Gate er muligvis placeret i Japan, men de tager ikke brugernes privatliv alvorligt. Den gode ting er imidlertid, at de er åbne over for deres skovpolitikker.

Hvis du besøger deres politikside om misbrug, hævder udbyderen “Vi opbevarer altid VPN-forbindelseslogfiler over VPN Gate Public VPN Relay-servere i tre eller flere måneder.”

De oplysninger, der er registreret af tjenesten, inkluderer forbindelsestidsstempler, IP-adresse, destination VPN-server, rå IP og klientens hostnavn osv..

36. Windscribe - Hovedkvarter i Canada

Da Windscribe har sit hovedkvarter i en Five Eyes-jurisdiktion, kan det ikke betragtes som en sikker mulighed, især hvis du vil udnytte komplet digitalt privatliv.

De har gratis og betalte planer til rådighed. For førstnævnte registrerer de den samlede mængde båndbredde, der er forbrugt i en måned.

Udbyderen finder dog også registrering af tidsstempler fra brugere. De hævder, at disse oplysninger ikke er knyttet til konti eller IP-adresser, men vi ved måske aldrig med sikkerhed.

De sender data i realtid fra anmodninger fra retshåndhævelsesorganer på deres side med gennemsigtighedsrapporter. Der er dog ikke meget information om disse meddelelser.

37. ZenMate - Hovedkvarter i Tyskland

Baseret i Tyskland mister ZenMate sin troværdighed på grund af at være knyttet til et 14 Eyes-land. Udbyderen ligesom de mange ovennævnte hævder at operere med en no-logs-politik.

I betragtning af at de har en gratis plan til rådighed, er det imidlertid lidt svært at tro. De kan muligvis holde logfiler for trafik og båndbredde til sporing.

På deres side om privatlivspolitik nævner de også optagelsen af ​​IP-adresser, men angiver, at de kun behandles midlertidigt. I sidste ende er det muligt at stole på VPN.

Pålidelige udbydere med en streng VPN-politik uden logfiler

Nu hvor du er opmærksom på, hvilke VPN-tjenester du skal undgå. Jeg regnede med, at det ville være vigtigt at give dig information om udbydere, der er mindre risikable med hensyn til logning.

Pålidelige VPN'er med en streng & ldquo; Ingen logfiler & rdquo; Politik

Der er selvfølgelig kun få, der har VERIFIED “ingen logfiler” politikker, så de vil være mere dybtgående. Håber du sætter pris på indsatsen, fordi det tog mig 72 timer at få denne research og opskrivning færdig!

1. Avast SecureLine - Baseret i Tjekkiet

Væk fra 5, 9 og 14 Eyes jurisdiktioner har Avast SecureLine hovedkvarter i Tjekkiet, som er et internetvenligt land. Dette øger sin troværdighed på markedet.

Selvfølgelig er selve udbyderen også helt fantastisk, og tilbyder en pakke med privatlivsværktøjer til at holde din identitet skjult på markedet.

Opbevarer Avast VPN logfiler? Udbyderen er med glæde sikker for alle aktivitets- / brugslogfiler. Det eneste, de registrerer, er tidspunktet og netværkets placering af VPN-forbindelser.

Disse oplysninger slettes efter 30 dage og linker ikke rigtig tilbage til din identitet. Derfor kan du betragte Avast som en sikker mulighed for dit online privatliv.

Vent lidt: Læs vores Avast SecureLine VPN-gennemgang for at få flere oplysninger.

2. CyberGhost - Baseret i Rumænien

CyberGhost er sandsynligvis en af ​​de sikreste VPN'er på markedet, og har sit hovedkvarter i Rumænien, som er et internetvenligt sted. En, der tror på bruger-privatliv (ganske sjældent).

Som sådan har udbyderen ikke nogen forpligtelse til at gemme logfiler på brugere. Dette giver dem mulighed for at opfylde deres løfte om privatliv, hvilket måske er, hvad ALLE enkeltpersoner higer efter.

I sin privatlivspolitik siger CyberGhost,

Gennem vores strenge no-logs-politik sikrer vi, at vi IKKE sporer brugertrafik, der udføres inden for CyberGhost VPN-tunnelen, såsom: browsinghistorik, trafikdestination, søgepræferencer, dataindhold, IP-adresser eller DNS-forespørgsler.

Det eneste, de registrerer, er “forbindelsesforsøg” at afgøre, om de havde succes eller ej. Selv disse oplysninger er dog ikke bundet til brugerkonti. Uden tvivl er CyberGhost et godt valg for privatlivsbevidste brugere over hele verden!

3. ExpressVPN - Baseret på De Britiske Jomfruøer

Jeg personligt betragter ExpressVPN som det sikreste valg på markedet. En VPN der ikke’t føre logfiler og er væk fra “Internet fjende” jurisdiktioner, falder bestemt under “respekterer brugerens privatliv” kategori.

I januar 2017 angreb tyrkiske myndigheder ExpressVPN-datacentre for at undersøge mordet på Andrei Karlov (den russiske tyrkiske ambassadør), der fandt sted den 19. december 2016 af Mevlüt Mert Altıntaş (en politibetjent, der ikke var told).

Mens så meget er klart, kom undersøgelsen ikke til ophør. Myndighederne forsøgte at finde links til andre involverede personer, kun for at finde ud af politibetjenten’s Facebook og Gmail blev slettet.

Digitale spor afsløret, handlingen blev udført via en privat forbindelse, der drives af ExpressVPN.Efter at beslaglægge den pågældende server og foretage en grundig inspektion, blev der ikke afsløret nyttige oplysninger.

Dette tvang undersøgere til at kontakte ExpressVPN direkte for logfiler. Udbyderen nævnte om dens NO LOGS-politik, der står i spidsen for privatlivets fred på VPN's markedsplads.

I en udtalelse VPN-tjenesten skrivninger,

Som vi sagde til de tyrkiske myndigheder i januar 2017, har ExpressVPN ikke og har aldrig haft nogen kundeforbindelseslogfiler, der ville gøre det muligt for os at vide, hvilken kunde der brugte de specifikke IP'er citeret af efterforskerne.

4. FrootVPN - Baseret i Sverige

Da FrootVPN har sit hovedkvarter i en 14 Eyes jurisdiktion, kan det ikke betragtes som en troværdig service. Udbyderen bliver nødt til at samarbejde med myndighederne om at afsløre logfiler, når det kræves.

Der er intet arbejde omkring det, hvorfor jeg derfor altid råder brugerne til at holde sig væk fra “Internet fjende” placeringer. De er simpelthen ikke det værd.

FrootVPN siger naturligvis ganske dristigt, at de ikke gemmer logfiler,

Vi bryder os om dit internet-privatliv. Dine detaljer vil aldrig blive delt med nogen tredjepart.

De glemmer dog at afklare, om de vil dele nogen information med regeringsmyndigheder eller efterretningsbureauer, når de får en stævning eller gag-ordre!

Deres loggingsside og fortrolighedspolitik er også ganske vag og angiver kun, at der ikke er nogen forbindelseslogfiler såsom tidsstempler, der er gemt. Hvad med andre personlige identificerbare oplysninger (PII)?

5. HIDE.me - Baseret i Malaysia

Malaysia er en sikker internet jurisdiktion, væk fra 5, 9, 14 øjne alliancer. Dette giver Hide.me en ganske fordel i forhold til andre navne på markedet. VPN respekterer brugere’ ret til privatliv.

Som sådan holder det ikke trafiklogfiler eller overvåger brugeraktivitet. Selvfølgelig er tingene forskellige, hvis du tilmelder dig deres gratis plan, som kommer med en 2 GB båndbredde grænse.

Efterfølgende fører udbyderen aktivitetslogfiler (slettes efter et par timer). Hvis du tilmelder dig præmieplanen, kan du imidlertid forvente bedre sikkerhed fra udbyderen.

Du kan se deres certifikat udstedt af en uafhængig sikkerhedsanalytiker og verificere deres krav til ingen logfiler. Inde kan du se adskillige anmodninger gennem årene.

Udbydere’ svar for hver anmodning var:

hide.me kan ikke og kan ikke føre nogen logfiler; derfor vil vi ikke være i stand til at give dig yderligere information om denne sag.

6. IVPN - Baseret i Gibraltar

Gibraltar hører også under sikre internet jurisdiktioner. Det pålægger ikke borgere nogen obligatorisk opbevaring af data eller forkæle sig med masseovervågningsaktiviteter.

Dette giver i sig selv IVPN en overhånd på en markedsplads, hvor over 80+ udbydere er hjemmehørende “Internet fjende” jurisdiktioner. Hvis det ikke var nok, indfører IVPN en streng politik for ikke-logning.

Udbyderen gemmer ikke nogen session / forbindelsesdata, såsom tidsstempler, båndbreddebrug eller aktivitets- / brugsdata, som besøgte websteder, IP-adresse osv..

Der har ikke engang været et enkelt tilfælde af IVPN-lækager information til nogen regering eller efterretningsbureau. For flere detaljer om deres logning, kan du tjekke denne detaljerede “Fortrolighedspolitik” side!

7. Ivacy - Baseret i Singapore

Ivacy blev grundlagt i 2007 og har været på forkant med privatlivets fred, allerede før det blev en ting. Baseret i Singapore er udbyderen ret sikker mod invasiv overvågning og opbevaring af data.

Vi logger eller overvåger ikke strengt, online browsingaktiviteter, forbindelseslogfiler, tildelte VPN IP'er, originale IP-adresser, browseshistorik, udgående trafik, forbindelsestider, data, du har adgang til og / eller DNS-forespørgsler genereret ved din afslutning.

De eneste oplysninger, VPN-udbyderen registrerer, er dit navn, e-mail-adresse og betalingsmetode, når du tilmelder dig. Naturligvis kan du bruge pseudo-id'er og navne til yderligere at holde din identitet skjult.

Alt dette giver brugerne mulighed for at forblive helt sikre online, da ingen data kan linke til de specifikke aktiviteter for en bestemt bruger af deres tjeneste. For mere information, kan du læse deres detaljerede “Fortrolighedspolitik”.

8. Mullvad - Baseret i Sverige

Selvom Mullvad er baseret i en 14 Eyes-jurisdiktion, er det aldrig fundet at udlevere nogen logfiler til regeringsmyndighederne. Udbyderen holder for det meste din identitet skjult.

Det opbevarer ikke nogen logfiler over personlige identificerbare oplysninger (PII). Dog efter analyse af deres “Fortrolighedspolitik”, Jeg afslørede, at Mullvad sporer andre målinger.

Dette inkluderer samlet båndbredde pr. Server, CPU-belastning pr. Kerne og det samlede antal aktuelle forbindelser, hvoraf ingen kan linke tilbage til din identitet.

Som sådan betragter jeg Mullvad som en sikker udbyder, men derefter er valget af tilmelding op til udsigterne. Tillid er en meget vigtig faktor, når du vælger en VPN.

9. NordVPN - Baseret i Panama

Jeg betragter personligt NordVPN som en af ​​de bedste VPN-logfilservices på markedet. Baseret i Rumænien får udbyderen en strategisk fordel i forhold til andre navne.

Placeringen er meget sikker og en internetvenlig jurisdiktion. Logger Nord VPN? Nej, de “garantere en streng no-logs politik”, som verificeres af et større regnskabsfirma.

En sikkerhedsrevision blev afsluttet den november 2018, hvor “Stor 4” kontofirma havde adgang til NordVPNs servere, databaser, inspicere konfigurationer, observatøroperationer og ansatte.

Resultaterne afslørede, at NordVPN ikke gemmer trafiklogfiler, IP-adresser, forbindelseslogfiler eller andre internetaktivitetsoplysninger, der kan linke tilbage til en bruger.

Fordi udbyderen indfører en begrænsning på seks samtidige forbindelser, har de nogle mekanismer på plads til overvågning. Ingen udgør imidlertid en trussel mod brugernes privatliv eller sikkerhed.

10. Perfekt privatliv - Baseret i Schweiz

Den Schweiz-baserede VPN-service tilbyder avanceret online anonymitet og sikkerhedsfunktioner. Selve lokationen var en “Internetvenlig” jurisdiktion også.

Efter vedtagelsen af ​​en ny lov i september 2017 kan Schweiz dog nu betragtes som en “samarbejdsvillig” jurisdiktion, der vil deltage i målrettet overvågning.

Dette påvirker ikke Perfect Privacy og dets forpligtelse til at holde dig anonym. Udbyderen kører alle deres servere i RAM-disktilstand, som de forklarer på deres logpolitikside.

De registrerer / gemmer heller ingen oplysninger bortset fra den samlede brug på servere. Bedst af alt: disse påstande er verificeret. I august 2016 beslaglagede de nederlandske myndigheder en af ​​udbyderserverne i Rotterdam, Holland.

Selvom årsagen til beslaglæggelsen af ​​serveren aldrig blev givet, bekræftede Perfect Privacy, at der ikke blev overgivet forbrugerdata:

Da vi ikke logger nogen data, er der i øjeblikket ingen grund til at tro, at brugerdata blev kompromitteret ... Vi kan nu konkludere, at ingen kundeinformation blev kompromitteret på grund af beslaglæggelsen. Rotterdam-lokationen fortsætter med at fungere ved hjælp af udskiftningsservere.

11. Privat internetadgang (PIA) - Baseret i USA

PIA er en USA-baseret VPN-service, der tilbyder en billig og brugervenlig oplevelse. Det er også den eneste udbyder med hovedkvarter i USA, som jeg betragter som et sikkert valg.

Uanset den obligatoriske lov om dataopbevaring og overvågning har PIA vist sig at være en “ingen logfiler” udbyder, ikke en gang, men to gange i de sidste 4 år.

“Vi kan utvetydigt oplyse, at vores firma ikke og stadig ikke vedligeholder metadata-logfiler om, hvornår en abonnent får adgang til VPN-tjenesten, hvor længe en abonnent’brug var, og hvilken IP-adresse en abonnent stammer fra. Desuden tillader ikke krypteringssystemet os at se og dermed logge, hvilke IP-adresser en abonnent besøger eller har besøgt.”

Den første retssag fra 2016 involverede FBI, der gav en stævning til udbyderen, der krævede logfiler fra en bruger, der angiveligt fremsatte bombetrusler under brug af PIA VPN.

Ifølge de officielle retsdokumenter er den eneste information, som udbyderen kunne give, at klyngen af ​​IP-adresser blev brugt fra de østlige omkostninger i USA.

“En stævning blev sendt til London Trust Media [Privat internetadgang], og den eneste information, de kunne give, er, at klyngen af ​​IP-adresser, der blev brugt, var fra USAs østkyst.”

Den anden sag fra 2018 involverede en online hacker Ross M. Colby, der er tiltalt for tre forseelser og to forbrydelser, der vedrører påståede computerintrusioner.

FBI bekræftede, at den mistænkte brugte VPN-tjenester eller PIA især til at udføre denne ulovlige aktivitet og krævede logfiler fra udbyderen, men modtog intet til gengæld.

“London Trust Media driver mærket Private Internet Access (PIA), der ejer flere IP-adresser, der bruges til at hacke Embarcadero Media. Privat internetadgang logger ikke brugeraktivitet, f.eks. Hvilke filer de har adgang til eller ændringer, de har foretaget på et websted.”

Det lyder som en temmelig solid nul-logs politik for mig, især i betragtning af at PIA formår at holde deres brugere beskyttet, selv når efterretningsbureauer som FBI dukker op!

12. Trust.Zone - Baseret i Seychellerne

Da Trust.Zone opererer fra Seychellerne, vinder de allerede en fordel for at være baseret på en “internetvenlig” jurisdiktion. Udbyderen selv fokuserer også på at levere komplet anonymitet.

“Alle vores VPN-servere rundt om i verden lagrer IKKE nogen logfiler for at beskytte dit privatliv. Alle brugerdata er anonyme og er ikke forbundet med din rigtige, offentlige IP-adresse”

Selvom disse påstande endnu ikke skal verificeres, ser Trust.Zone for det meste ud som en sikker service. Jeg formoder, at de gemmer en form for sessionlogfiler, men dem, der ikke linker tilbage til en bruger.

13. VyprVPN - Baseret i Schweiz

Hovedkvarter i Schweiz, Golden Frog’s VyprVPN har lagt en stor indsats i at blive en pålidelig udbyder. Placeringen har også bidraget positivt til udbyderen.

I 2010 anerkendte den føderale højesteret i Schweiz IP-adresser som personlige oplysninger, som ikke kan spores, uden at informere den involverede person.

Dette gav VyprVPN en overhånd. Schweiz’s gunstige fortrolighedslove, garanteret også topsikkerhed for udbyderen og dens brugere. I september 2017 trådte imidlertid en ny lov i kraft.

Ifølge Swissinfo.ch tillader denne lov FIS at forkæle sig med målrettet overvågning, bugging af private ejendomme, telefonlinjer og wiretapping-computere, som tidligere blev afvist.

I løbet af denne tid loggførte VyprVPN forbindelsesdata (inklusive IP-adresser), gemt i 30 dage. Udbyderen ønsker dog at arbejde hårdere for at beskytte brugernes privatliv nu.

Som et resultat begyndte VyprVPN i september 2018 at samarbejde med en Leviathan Security Group for revision og høring for at overføre deres service til en fuldstændig “ingen logfiler” VPN-service.

I modsætning til NordVPNs revision er den, der udføres på VyprVPN, tilgængelig til analyse af offentligheden og kan refereres til ved at dele linket. Her er et afsnit fra rapporten:

“Vi undersøgte alle komponenter i projektet i henhold til trusselvurderingen. Golden Frog arbejdede på at afhjælpe alle fund, der ikke var log-relateret, samtidig med vurderingen. Når den var færdig med dette, udførte vi en gentest og kontrollerede, at alle rettelser var effektive.”

14. VPNArea - Baseret i Bulgarien

Ude fra 5, 9 og 14 øjne jurisdiktioner er den bulgarsk-baserede VPNArea et godt valg for brugere, der ønsker at få anonymitet online.

Fortrolighedspolitikken opretholder en nul-logging holdning og sikrer brugerne, at deres aktiviteter forbliver sikre, når de bruger VPNArea - især hvis du bor i et land med hårde internetlove.

“Vi overvåger ikke, registrerer eller gemmer logfiler for en enkelt kunde’s VPN-aktivitet. Vi overvåger, registrerer eller gemmer ingen login-datoer, tidsstempler, indgående og udgående IP-adresser, båndbreddestatistik eller andre identificerbare data for VPN-brugere, der bruger vores VPN-servere.”

Der har også været nul sager mod udbyderen, som yderligere verificerer deres krav. Fra trafik, forbindelse, til IP-adresselogger registrerer VPNArea ingen PII-data.

15. ZoogVPN - Baseret på Isle of Man

ZoogVPN opererer i Isle of Man, som er en sikker internet jurisdiktion. Landet’s love kræver ikke opbevaring af data eller masseovervågning af borgerne.

Udbyderen hævder også at tilbyde nul logging,

“Vi indsamler eller opbevarer strengt taget ingen information om brugeraktivitet, de websteder eller apps, som brugeren bruger, bruger-IP-adresser eller bruger-log-in / log-out sessioner.”

Hvis du tjekker deres Fortrolighedspolitik, ZoogVPN har også en tendens til at være meget eksplicit om, hvad den gør og ikke sporer. Vi har faktisk en anden leverandør af nul-logs.

Det eneste, de logger, er den samlede brug af båndbredde på dens servere. Brugere / kundeemner behøver ikke at bekymre sig om logning af online aktivitet eller metadata, der kan linke tilbage til dem.

VPN'er, der ikke logger på vital data / info!

Du er nu bekendt med 30+ VPN-tjenester, der kan betragtes “utroværdig” og over 15+ der garanterer fuldstændig anonymitet. Der er dog stadig mange navne tilbage at overveje.

Disse inkluderer de VPN'er, der går rundt i midten. Udbydere, der er baseret i SAFE-jurisdiktioner, men stadig logger minimale forbindelsesoplysninger, som muligvis ikke nødvendigvis linker tilbage til din identitet.

Så jeg besluttede, hvorfor ikke oprette en separat fortegnelse til dem! Nedenfor kan du se navne på udbydere, der ikke logger sporbar info / data. Tilmelding hos dem er helt op til dig.

 1. Anonym VPN - Beliggende i Seychellerne
 2. BlackVPN - Beliggende i Hong Kong
 3. BulletVPN - Beliggende i Estland
 4. BolehVPN - Beliggende i Malaysia
 5. Boxpn - Beliggende i Tyrkiet
 6. CactusVPN - Beliggende i Moldova
 7. CyberSilent - Beliggende i Polen
 8. CryptoStorm - Beliggende i Island
 9. Doublehop - Beliggende i Seychellerne
 10. DotVPN - Beliggende i Hong Kong
 11. DathoVPN - Beliggende i Panama
 12. DefenceVPN - Beliggende i Barbados
 13. CitizenVPN - Beliggende i Danmark
 14. EarthVPN - Beliggende på Cypern
 15. Let skjul IP - Beliggende i Seychellerne
 16. F-Secure Freedome - Beliggende i Finland
 17. Mig - Beliggende på Cypern
 18. FinchVPN - Beliggende i Malaysia
 19. HideIPVPN - Beliggende i Moldova
 20. ibVPN - Beliggende i Rumænien
 21. Forklædning - Beliggende i Belize
 22. IdentityCloaker - Tjekkiet
 23. IronSocket - Beliggende i Hong Kong
 24. Keenow Unblocker - Beliggende i Israel
 25. Kepard - Beliggende i Moldova
 26. Le VPN - Beliggende i Hong Kong
 27. LimeVPN - Beliggende i Hong Kong
 28. Mit private netværk - Hong Kong
 29. nVPN - Beliggende i Bosnien
 30. NoodleVPN - Beliggende i Malaysia
 31. OneVPN - Beliggende i Hong Kong
 32. Privatoria - Beliggende i Tjekkiet
 33. PandaPow - Beliggende i Hong Kong
 34. sh - Beliggende på Seychellerne
 35. SpyOFF VPN - Beliggende i San Marino
 36. SmartVPN - Beliggende i Seychellerne
 37. SecurityKISS - Beliggende i Irland
 38. SwissVPN - Beliggende i Schweiz
 39. VPNLUX - Beliggende i Belize
 40. AC - Beliggende i Rumænien
 41. VPN Baron - Beliggende i Rumænien
 42. ht - Beliggende i Belize
 43. VersaVPN - Beliggende i Filippinerne
 44. asien - Beliggende i Belize
 45. VPNBook - Beliggende i Schweiz
 46. ZenVPN - Beliggende i Dominica
 47. ZorroVPN - Beliggende i Belize
 48. ZPN - Beliggende i UAE

Indpakning af ting

Du har sandsynligvis en god ide nu om variationerne i logpolitikkerne for VPN-tjenester. Hvor de fleste hævder at være logløse, finder de indsamling af personligt identificerbare oplysninger (PII).

Nogle er naturligvis mere civiliserede, og når de graver dybere afslører, registrerer de kun minimale forbindelsesoplysninger. Men hvis vi taler om fuldstændig anonymitet. Kun nogle få viser sig at være LOGLESS.

Jeg prøvede at give så mange oplysninger som muligt for VPN'er i alle disse kriterier’s. Dette skyldes, at jeg ved, at det nogle gange kan blive svært at forstå ins og outs i logpolitikker.

Bortset fra de forskellige strategier, har udbydere forskellige måder at kommunikere disse politikker til brugere på, og ofte gemmer deres ægte farver bag vanskeligt ordspil.

I det mindste håber jeg, at denne guide viser sig nyttig at finde ud af sandheden. Kommenter nedenfor, hvis du har spørgsmål / spørgsmål. Jeg vil svare personligt. Hav en dejlig, logfri dag forude!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me