100+ VPN-loggføringspolitikker utsatt – 37 VPN Oppbevar loggene & 15 Don & rsquo; t

I den fartsfylte “digitalt” verden vi har skapt, “personvern” er ofte en vanlig bekymring. Sannheten blir fortalt, alt du gjør på nettet, etterlater et digitalt fotavtrykk som gjør at det markerer i flere tiår.

Internett glemmer aldri noe, og du vil være tåpelig å forvente noe annet. Hvis det ikke var nok, har du regjeringer, hemmelige byråer og hackere som alle spionerer etter deg.

Land mot land, blir lagt til “Rapporter uten grenser” liste, merket som det vi kaller “internett fiender”, hengi seg til masseovervåkningsaktiviteter på innbyggerne.

Dette er grunnen til at bruken av VPN blir populær for å holde din identitet skjult og online aktiviteter anonym. Imidlertid kan det hende at disse tredjepartstjenestene ikke akkurat er trygge.

Ulike VPN-leverandører unner seg loggaktiviteter eller lider av lekkasjeproblemer som setter personvernet ditt i fare. I lys av dette laget Bestvpn.co denne omfattende guiden om logger. Håper det svarer på alle spørsmålene dine!

Contents

37 VPN-er oppbevar loggene dine & 15 Don’t

 1. Typer VPN-logger
 2. Hvorfor logger VPN-er data
 3. Alarmerende VPN-er som lagrer loggingsinformasjon
 4. Pålitelige VPN-er med en streng “Ingen logger” Politikk

Typer VPN-logger

Før jeg går i dybden med å forklare de forskjellige typene virtuelle beskyttede nettverkslogger, la meg avklare at alle tilbydere unner seg litt opptak / lagring av informasjon. Det har bare vært noen få sjeldne tilfeller der leverandører ble testet og bekreftet sine LOGLESS-påstander.

Inntil det skjer en hendelse om stevning fra regjeringen, kan du ikke virkelig si om en bestemt VPN er trygg eller ikke. Dette betyr ikke at du slutter å bruke dem helt, bare at det kanskje ikke er solskinn og regnbuer, selv med et PÅLITELIGT produkt.

Typer VPN-logger

Selvfølgelig er det noen VPN-er som er gjennomsiktige når det gjelder logginformasjonen de registrerer. Uansett er det nødvendig å godta at når du registrerer deg med en VPN, kan du fremdeles være under overvåking. Bare ikke fra myndighetene, men leverandøren selv.

Dette kan være av mange grunner (som jeg vil diskutere nedenfor). Inntil da, hvis vi snakker om typen VPN-logger, er det to: Aktivitets- / brukslogger og tilkoblingslogger. Førstnevnte gir en større invasjon av privatliv, mens sistnevnte har en tendens til å være relativt ufarlig (slettet etter 1-15 dager).

Aktivitets- / brukslogger

Som navnet tilsier, refererer disse VPN-loggene til alle data som er samlet inn når du bruker internett. Dette inkluderer alle dine online aktiviteter, som er en samling av metadata, IP-adresser, tilkoblingsstider og trafikklogger som nettleserhistorikk, sendte meldinger, nedlastede filer, gjort kjøp og programvare som er brukt.

Noen leverandører registrerer kanskje bare spesifikke fasetter av aktiviteten / bruken din. Andre som er mindre pålitelige, kan lagre all informasjonen som er nevnt over. Denne overvåkningen og registreringen av bruksdata kan være skadelig fra et personvernsynspunkt og beseirer formålet med å bruke en VPN i utgangspunktet.

La meg avklare, de fleste av VPN-tjenestene som driver med slik aktivitetslogging har en tendens til å være GRATIS. Husk at disse tjenestene må betale for datasentre, serverutvidelse, programvareoppdateringer, teknisk support og utgifter til nettstedet. Den enkleste måten å gjøre det på er å selge informasjonen din til tredjeparts tjenester.

Data som bidrar til å bygge en profil rundt varierte brukere er svært lønnsomme. Se for deg verdien av lekket personlig informasjon. Hvis du bor i en jurisdiksjon på 5/9/14 øyne, kan denne informasjonen også overleveres til myndigheter eller hemmelige instanser.

Ved lov, de fleste “internett fiender” gjør det obligatorisk for Internett-leverandører å lagre dataene dine overalt mellom 6 måneder til 2 år. Dette er grunnen til at jeg alltid råder brukere å gå for betalte VPN-tjenester som er bekreftet, ettersom de gjør disse dataene usynlige, samtidig som de unngår loggepraksis som finnes i GRATIS kolleger.

Tilkoblingslogger

Der aktivitetslogger bokstavelig talt kan ende med å ødelegge din online anonymitet, er tilkoblingslogger mindre ufarlige. Riktignok bør innspillingen av slik informasjon begrunnes av VPN-leverandøren med gyldig begrunnelse. For ikke å nevne, tjenesten bør også tydeliggjøre varigheten for sletting av disse VPN-loggene.

Tilkoblingslogger inkluderer vanligvis IP-adresser, tilkoblingstid, dato og plassering. Dette er de mest registrerte loggene fra de fleste VPN-leverandører. Selv om de ikke direkte viser din identitet, kan tilkoblingsdatoer, klokkeslett og beliggenhet brukes sammen.

Noen eksempler på VPN-er som holder tilkoblingslogger, til tross for at de hevder å lagre INGEN, er TunnelBear, Windscribe, PureVPN, Betternet og ProtonVPN. Den gode delen er tilkoblingslogger som bare lagres midlertidig. De holdes hvor som helst mellom 1 og 15 dager, avhengig av tjenesten.

Noen kan til og med forlenge varigheten ytterligere. For eksempel holder HideMyAss denne informasjonen i 6 måneder. Fra et personvernperspektiv er denne loggføringen bare litt påtrengende, og det kan være vanskelig å gjenskape din online aktivitet ved å bruke dem.

Warrant Canaries

I 5/9/14 Eyes Jurisdictions og andre land kunne ISP-er og VPN-tjenester motta “hemmelige tegningsretter” i form av nasjonale sikkerhetsbrev eller stevning fra myndighetene. Disse warrants tillater lovhåndteringsbyråer å kreve all informasjon om kundene sine for etterforskning.

De fleste av disse warrants kommer med en knebleordre. Dette forhindrer ISP- eller VPN-tjenesten fra å varsle målet om å falle underlagt overvåking. Det er her Warrant Canaries kommer inn, som ikke er relatert til loggingsaktivitet / tilkoblingsinformasjon.

Disse destinasjonssidene som er annonsert av leverandører, hjelper deg med å opprettholde personvernet. De har jevnlig publisert uttalelser på en spesifikk side, som bekrefter at tjenesten ikke har mottatt en hemmelig garanti. Hvis en side slutter å publisere vanlige uttalelser, fjernes kanariforklaringen.

Dette signaliserer at en stevning er utstedt, og VPN har forbud mot å rapportere det. Som sådan kan personvernbevisste brukere deretter ta de nødvendige skritt for å sikre at identiteten deres forblir sikker. Om enn denne bruken av a “Garanti Canary” reiser selv sitt spørsmål med leverandører.

Hvis en VPN hevder å være en ingen logger leverandør, ville de ikke trenger å bekymre deg for å opprette en slik side, ikke sant? Det at de bare oppdateres en gang i måneden, gjør dem ubrukelige. Likevel var det viktig å gi innsikt, og vi vil diskutere aktuelle tilbydere i innlegget nedenfor.

Hvorfor logger VPN-brukerne brukerdata og går mot deres løfte om personvern?

Takket være initiativer som Cybersecurity Awareness Month og Safer Internet Day (SID), innser netizens rundt om i verden verdien av sine ONLINE DATA. Personvernbevisste brukere begynner umiddelbart å bruke VPN-tjenester, men får senere dilemmaer på grunn av lagring av logger.

Hvorfor logger VPN-brukerne brukerdata og går mot deres løfte om personvern

Så spørsmålet som folk flest trenger å svare på er; hvorfor logger VPN brukerdata? går det ikke i strid med deres løfte om personvern? Jeg bestemte meg for å gi et lite resonnement, etter å ha kommunisert med flere VPN-tjenester på e-post (selvfølgelig bare noen få innrømmet å lagre logger i utgangspunktet).

Feilsøking av VPN-relaterte problemer

Den vanligste årsaken til VPN-logging er å fikse problemer med tjenesten deres. Noen brukere kan for eksempel støte på tilkoblingsproblemer, eller til og med møte DNS, WebRTC-lekkasjer.

Lagring av slike data kan være nyttig når det gjelder å optimalisere nettverket av VPN-tjenester. Stort sett krever feilsøking av problemer vedlikehold av minimale tilkoblingslogger.

Begrensning av samtidige tilkoblinger

Jeg synes personlig at denne grunnen er selvmotsigende, spesielt for “ingen logger” VPN-tjenester. Alle leverandører setter begrensninger for antall tilgjengelige samtidige tilkoblinger.

På et enkelt abonnement tillater noen leverandører 3, 5, 6 eller til og med ubegrensede multi-pålogginger. Denne handlingen krever fortsatt en form for logging (for å finne ut hvor mange enheter som er koblet til).

Spør derfor alltid VPN-tjenesten du registrerer deg på, hvordan de pleier å håndheve disse tilkoblingsbegrensningene mens de påstår at de ikke lagrer logger..

De eneste VPN-ene så langt som følger en strenge nullloggingspolicy og lar brukere ubegrensede samtidige tilkoblinger er Perfect Privacy og Surfshark.

Ingen logger = ingen begrensninger. Så enkelt er det!

Innføre båndbreddebegrensninger

Akkurat som logginformasjon for VPN-tjenester for å begrense flerlogginger, kan de også innføre båndbreddebegrensninger. Dette kan innebære registrering av noen VPN-logger for aktivitet / bruk, noe som er ganske risikabelt.

Dette er grunnen til at jeg aldri stoler på tilbydere som pålegger båndbreddebegrensninger, selv ikke på betalte abonnement. Jeg mener, det trosser hele formålet med å bruke en VPN. Jeg vil ha beskyttelse hver gang jeg bruker internett.

Det viktigste er at jeg vil utnytte gode hastigheter for å streame og laste ned torrent. Derfor, hvis noen VPN pålegger slike begrensninger og hevder å være “ingen logger”, ikke stol på dem.

Noen få eksempler på VPN-tjenester som gjør dette inkluderer Windscribe og TunnelBear, som begge tilbyr “gratis forsøk” som begrenser båndbredden.

Logging med utleieservere (VPS)

Det er en lyssky praksis, men mange tilbydere bruker utleieservere i dag. De lurer brukerne til å tro at de har datasentre lokalisert rundt om i verden, men bruker bare virtuelle private servere (VPS).

De har en tendens til å være den billigste VPN enn bare metall-servere. De tilbyr imidlertid ikke det samme nivået av personvern. VPS-leverandører vil ofte opprettholde logger over serveraktiviteter.

Dette betyr at du ikke bare trenger å bekymre deg for VPN-opptaksinformasjonen din, men et hvilket som helst antall VPS-leverandører kan få tak i dine private data.

Samtidig tilbyr bruk av VPS beskyttelse fra lokale myndigheter, som tidligere vil gå direkte til datasenteret for å få det de trenger.

Regjeringer lover og etterretningsbyråer forespørsler

Land som er en del av Five, Nine og Fourteen Eyes, innfører spesielt strenge lover som krever at selskaper logger og / eller overleverer privat brukerinformasjon.

For eksempel pålegger Investigatory Powers-regningen i Storbritannia lagring av logger og vedlikehold av dem i 12 måneder. Dette kan virkelig hindre ditt privatliv.

NSA og GCHQ har til og med spionert på teknologiselskaper i USA, Storbritannia og andre land, som en del av deres PRISM-program siden 2010.

De krever ganske enkelt loggingsfiler ved å utstede en “gag orden”. Dette gjør det ulovlig for noe teknisk selskap å ikke avsløre den nødvendige informasjonen.

Forbindelse mellom loggingsregler og jurisdiksjoner

Du forstår, det er implikasjoner av å registrere deg hos en leverandør, basert i en risikofylt jurisdiksjon. Ulike land innfører egne dataoppbevarings- og overvåkingslover.

Der noen velger å respektere brukernes personvern, prøver andre sitt beste for å overvåke ALT! Du kan lære alt du vil om disse landene i denne guiden. Noen driver til og med med å dele etterretning mellom land for å spionere på hverandre’s borgere.

Hvis en VPN er basert i en jurisdiksjon merket som en internettfiende, kan du være sikker på at de pålegger lover som pålegger logging av data til ISP-er, telekomleverandører og EVEN VPN-er.

Det er ingen løsning på det. Selv om de unngår oppmerksomhet, er en stevning med en knebleordre fra NSA, GCHQ eller FBI alt det som trengs for dem å samarbeide. Deretter må disse leverandørene LOGG inn alle brukerdata, og derfor må du være på vakt mot landet ditt’s internettlover.

Hvis du for eksempel er basert i EU, er det land som er en del av de 14 øyenalliansene, og også de som ikke er og kan vurderes “Internett-vennlig”.

Uansett hvor du bor nøyaktig, vil du motta beskyttelse i henhold til EUs generelle databeskyttelsesforordning (GDPR) i de fleste tilfeller, som fremmer databeskyttelse og personvern for alle brukere i EU! Jeg vedder på at du ikke visste det før nå, ikke sant?

Alarmerende VPN-er som lagrer loggingsinformasjon

Nå håper jeg at du har en klar idé om hvilke typer logger som er registrert av VPN-er, hvorfor de er registrert, og forholdet mellom logging og jurisdiksjoner.

Alarmerende VPN-er som lagrer loggingsinformasjon

For den viktige delen har jeg laget en grundig analyse av VPN-loggprinsippene til 100+ leverandører. Nedenfor vil du motta informasjon om 24 tilbydere som sporer / lagrer data og bør unngås.

1. Astrill VPN - Hovedkvarter i Seychellene

Til tross for at Seychellene er et trygt sted, borte fra 5/9/14 Eyes-alliansene, er de fortsatt skyldige i registrering av tilkoblingslogger. Det er faktisk morsomt også!

Når du besøker siden for personvernregler, hevder de først å innføre en VPN-retningslinje for ingen logger. Når de leser de første punktene, oppgir de:

“Systemet vårt holder oversikt over aktive økter - tilkoblingstid, IP-adresse, enhetstype og Astrill VPN-applikasjonsversjon i løpet av VPN-økten. I tillegg til dette fører vi de siste 20 tilkoblingspostene som inkluderer: tilkoblingstid, tilkoblingsvarighet, land, enhetstype og Astrill-klientens versjonsnummer”

I følge denne uttalelsen har “Faktiske” logger samlet av Astrill: Tidsstempler for tilkobling, ditt land, enheten og til og med IP-adressen din.

I FAQs-seksjonene hevder leverandøren at de bare gjør dette for ACTIVE økter, for å overvåke antall samtidige tilkoblinger fra et enkelt abonnement.

De hevder å fjerne disse loggene umiddelbart etter at økten er over. Kan du virkelig holde ordene deres, spesielt etter å ha vurdert hvordan de først hevdet å være “logless”?

2. AnonVPN - Hovedkvarter i USA

Basert i USA, mister AnonVPN allerede mesteparten av sin troverdighet (hvis noen). Tilbyderen er del av et land som er grunnleggeren av Five Eyes (UKUSA-avtalen).

Som sådan krever regjeringen at ISP-er og VPN-er lagrer logger. Selvfølgelig hevder AnonVPN det “Vi fører ikke logger over tilkoblings-, aktivitets- eller opprinnelses-IP-er. Hva vi ikke’t samling kan ikke rekvireres.”

Jeg kan imidlertid ikke tro denne uttalelsen, når de også har en Warrant Canary som sier at den ikke har noen ordensordrer. Hvorfor gå gjennom bryet med å nevne det, når du ikke fører logger?

Hvis du besøker deres “Vilkår for bruk” side, er det en uttalelse som tydeliggjør, “Det kan ikke garanteres at andre kommunikasjonsmidler (f.eks. Post, telefaks og taletelefontjeneste) noen gang vil være 100% sikre. Og derfor anbefaler vi alltid å bruke sunn fornuft.”

3. Anonymizer - Hovedkvarter i USA

Anonymizer er en del av et land som har blitt merket som et “Internett-fiende” fra Reporters Without Borders. Den følger lovene til en regjering involvert i alliansene 5/9/14.

Dette betyr at leverandøren allerede lagrer logger, i tilfelle de får utstedt stevning med en knebleordre - de vil ikke kunne nekte noe - fordi det ville være ulovlig. Betingelsene for tjenestesiden er fjernet, men et tidligere øyeblikksbilde gir lys for denne uttalelsen:

“I størst mulig grad tillatt i gjeldende lov, kan Anonymizer overvåke e-post eller annen elektronisk kommunikasjon og kan røpe slik informasjon i tilfelle det har en god tro grunn til å tro at det er nødvendig for å sikre at du overholder denne avtalen, og beskytte rettighetene, eiendommen og interessene til Anonymizer-partene eller enhver kunde fra en Anonymizer Party.”

Kort sagt, den USA-baserte leverandøren logger alt de kan, mens de lurer fra alle andre ved å oppgi, “Du’Jeg trenger aldri å bekymre deg for å følge med på bruken eller tilkoblingene dine” på hjemmesiden deres. Hvilken hykleri?!

4. Ace VPN - Hovedkvarter i USA

Jeg vil avstå fra å gjenta dette igjen, men Ace VPN har hovedkvarter i USA. Derfor er det allerede en del av problemet, og gjør ZINCH for ditt eget personvern.

De sier veldig smart på siden om personvern, “Vi logger ikke VPN-trafikk. Vi spionerer ikke på brukerne våre og overvåker ikke båndbredden eller internettbruken. Våre VPN-servere lagrer ikke noen personlig identifiserende informasjon (PII).”

Samtidig innrømmer de imidlertid “samle inn personlig informasjon som blir gitt av nettstedbrukere. “Personlig informasjon” inkluderer navn, adresse, telefonnummer, kreditt- eller debetkortinformasjon, e-postadresse, fødselsdato, IP-adresse”

Jeg mener, bare vær ærlig på at du faktisk lagrer logger. Kanskje vil åpenheten føre til at flere kunder snarere enn å være åpenlyst løgn for å lure dine egne potensielle kunder?

5. AirVPN - Hovedkvarter i Italia

Siden Italia er et 14-øyne-land, mister AirVPN dessverre sin troverdighet på markedet. Tilbyderen er faktisk ganske fantastisk, og gir fantastisk ytelse, pålitelighet og støtte.

Imidlertid kan man ikke bare stole på noe land i de 14 Eyes jurisdiksjonene. De krever fortsatt datalagring og overvåkningsaktiviteter, som VPN-tjenester ikke kan bekjempe.

I sin Spørsmål og svar, AirVPN ble stilt et spørsmål, “Oppbevarer du øktlogger eller andre typer logger som kan brukes til å spore identitet og nettaktivitet?”

De svarte med å si, “Nei, det har vi ikke’t føre logger av den typen”. Imidlertid når du sjekker ut deres Personvern, de påstår “Luftserver og programvareprosedyrer innhenter bare personopplysninger som er strengt nødvendig for teknisk funksjon av tjenesten, for eksempel IP-adresse”

De leverandøren understreker at dataene er samlet i en anonym form og ikke kan knyttes til en enkelt bruker. Er det virkelig sant? Ingen vet før de blir testet når de ble gitt en stevning eller en knebleordre!

6. Avira Phantom VPN - Basert i Tyskland

Tyskland er et annet land med 14 øyne, og det er kanskje ikke det tryggeste stedet for en VPN-tjeneste. Avira Phantom kan være bra i å opprettholde din anonymitet på nettet.

Imidlertid er det landet’s lover som jeg ikke kan stole på. Som nevnt utallige ganger før, vil slike VPN-er måtte samarbeide med regjeringen når de krever det.

Avira Phantom hevder også at de ikke lagrer aktivitets- / brukslogger. Akkurat som de fleste leverandører lager de imidlertid tilkoblingslogger, inkludert båndbredde brukt og diagnostikkdata.

Selv om dette ikke nødvendigvis hindrer personvernet ditt, er det ingen informasjon som indikerer når disse loggene blir slettet. Derfor kan jeg ikke betrakte Avira Phantom som en sikker VPN-tjeneste.

7. Bufret - Hovedkvarter på Gibraltar

Basert i Gibraltar, er Buffered en trygg VPN-tjeneste, ettersom beliggenheten ikke er en del av 5/9/14 Eyes-alliansene. Tilbyderne fører heller ikke trafikklogger, så det er et annet pluss.

Det eneste problemet er at de samler inn: IP-adressen din, OP-systemet, nettleseren, båndbreddedataene og tidsstemplene for tilkoblingen, sammen med annen generell informasjon.

Disse tilkoblingsloggene kan være mindre risikofylte, men viser seg likevel som skadelige for ditt digitale personvern. I henhold til TOC-en, lagres den virkelige IP-adressen din, forbruksbredden og tilkoblingsvarigheten i 30 dager!

Siden Buffered ikke er basert på et “Internett-fiende” beliggenhet, kan du tro at de er trygge. For ikke å nevne, de løgnet ikke om loggene sine, og var faktisk gjennomsiktige.

Så jeg liker kanskje ikke innspillingen av tilkoblingslogger, men HVER VPN unner seg en slags logging. Den eneste viktige delen er å være ærlig om det, og at Buffered VPN er!

8. BolehVPN - Hovedkvarter i Malaysia

Siden BolehVPN har hovedkvarter i Malaysia, er det under a “Sikker jurisdiksjon”. Dette gir en fordel foran andre VPN-tjenester. Imidlertid mislykkes det ved å holde identiteten din trygg. Hvis du besøker TOC-siden deres, hevder de:

“BolehVPN fører ikke logger over brukeraktivitet eller tilgang. Vi fører logger over generell trafikkgjennomstrømming av serverne våre for å fastslå lasting og bruk av serverne våre, men ikke på et individuelt nivå. Imidlertid, hvis vi legger merke til uvanlig aktivitet på våre servere (høy båndbredde, høyt antall tilkoblinger eller CPU-bruk), kan vi slå på logger midlertidig for å identifisere misbruk av våre tjenester (for eksempel DDoS eller spamming gjennom serverne våre).”

Før du oppdaterer dette “Innloggingspolicy” overskrift, hevdet BolehVPN til og med at dette skjedde “en håndfull ganger i mange års drift.” Det dette antyder er at leverandøren til og med kan samarbeide hvis de mottar en stevning om å avsløre logger om spesifikke mål.

9. Betternet - Hovedkvarter i Canada

Basert i Canada, kan Betternet ha lurt mange med “GRATIS VPN” svindle, men datagruddvirksomheten vil bli avslørt før eller senere.

Beliggenheten er allerede til hinder for personvernet, da Canada er en del av Five Eyes Alliance. Deretter lagrer tjenesten ytterligere “Trafikklogger” som din IP-adresse og nettleseraktivitet.

Personvernreglene deres sier det “Betternet samler ikke inn, logger, lagrer, deler ingen datalogger som tilhører brukere.” Men på samme tid er VPN funnet å samle data om nettsteder som er besøkt.

Dømmer at tjenesten er “gratis” og visstnok kjører på en annonseinntektsmodell, er det også trygt å anta at de selger logger og privat informasjon til tredjepart.

10. FlyVPN - Hovedkvarter i USA

FlyVPN er en annen amerikansk-basert tjeneste. Dette reduserer automatisk troverdigheten, ettersom leverandøren trenger å lagre logger, en lov som er obligatorisk av regjeringen.

Det jeg derimot liker med leverandøren er at de ikke lyver om loggingsdetaljene deres. De oppgir åpent på TOC-siden sin, “Når du bruker FlyVPN, registrerer vi følgende informasjon:

 • Din lokale IP
 • Ditt fulle navn
 • Din epostadresse
 • Telefonnummeret ditt
 • Tilkoblingsstempler
 • Tildelt portnummer
 • Tildelt IP-adresse
 • Frakoblings tidsstempler

Som sådan er de skyldige i å lagre både: Aktivitets- / bruks- og tilkoblingslogger, inkludert IP, tidsstempler, destinasjons-IP og portnummer som umiddelbart kan lenke tilbake til deg.

11. Faceless.me - Hovedkvarter på Kypros

Kypros er ikke en del av 5, 9 og 14 øyes jurisdiksjoner. Dette gir Faceless.me en god fordel på markedet, men dessverre logger de brukerinformasjon.

I en uttalelse fra vanlige spørsmål, hevder Faceless.me “Vi bare spore datamaskinen din totaler og din IP adresse, som er nødvendig for vår interne bokføring. Og til og med disse dataene blir lagret på serverne våre i en begrenset periode.”

Samtidig kan de skryte av å ha en VPN-retningslinje uten logger og oppgir stolt på hjemmesiden sin, “Vi’ikke føre logger over aktiviteten din, så i tilfelle FBI spør - der’ingenting.”

Det er morsomt hvor stumme disse VPN-tjenestene og deres motstridende uttalelser er. En ting er sikkert, Faceless.me er ikke et trygt valg!

12. Flow VPN - Hovedkvarter i Canada

Basert i Canada (del av Five Eyes Alliance), har FlowVPN utviklet et godt omdømme på markedet. Men akkurat som mange klarer det ikke å beskytte identiteten din på nettet.

Hvis du besøker TOC-siden deres, opplyser leverandøren, “Vi forbeholder oss retten til å logge abonnementsinformasjon (inkludert transaksjonsreferanser), koble til IP-adresse, godkjenningsforespørsler, sesjonsdata (tildelt IP, tilkoblingsdato, tid, varighet osv.)“

Denne uttalelsen er godt skjult, slik at Flow VPN kan lure sine egne kunder. Dette er imidlertid ikke den verste delen. De fortsetter videre med å si:

“For å oppfylle kravene fra våre båndbreddeleverandører forbeholder vi oss retten til å logge aktivitet over hele vårt nettverk og bruke automatiserte systemer for å overvåke nettverksaktivitet for misbruk (for eksempel bruk av BitTorrent og lignende peer-to-peer fildeling).”

Dette betyr direkte at når du registrerer deg med tjenesten, samtykker du til å lagre loggene dine. Jeg tviler på at denne VPN kan betraktes som sikker fra alle vinkler.

13. Freedom-IP - Hovedkvarter i Frankrike

Freedom-IP har sitt kontor i Frankrike, som er et 14-Eyes Country, kjent for sin strenge policy rundt internettbruk. Plasseringen gir VPN allerede ganske negativt inntrykk.

Der man kan tro at de vil lure kunder, er de faktisk ærlige om loggføringspolitikken. En uttalelse fra personvernsiden deres tydeliggjør at de ikke registrerer innhold i kommunikasjon.

Imidlertid er de ganske greie når det gjelder hvilke data de samler inn under hver økt, som inkluderer mye alarmerende informasjon som kan spores tilbake til deg:

 • IP-tilkoblingsadresse
 • Starttid for økten
 • Sluttid for økten
 • Mottatte data fra økten
 • Data sendt fra økten
 • Tidstempel for tilkobling

14. HolaVPN - Hovedkvarter i Israel

Israel er kanskje ikke en del av alliansene mellom 5, 9 og 14 øyne, men de regnes som en alliert. Som sådan er stedet ikke et trygt sted for VPN-er, spesielt hvis du søker personvern.

Akkurat som de fleste tilbydere, oppgir VPN, “Vi deler ikke din personlige informasjon med tredjeparter, bortsett fra med spesifikt samtykke i henhold til denne personvernpolitikken eller hvis det kreves av gjeldende lover eller rettskjennelse“.

Når du overholder personvernreglene deres, hevder VPN at de logger informasjon, for eksempel den unike identifikatoren som genereres fra enheten din, mobilnummeret, tilgangstider og datoer, nettsteder du besøker, tidsbruk på disse sidene, nettlesertype og IP adresse.

“Vi bruker slike data i sin aggregerte form og er ikke kombinert med noen personlig informasjon.” Det er klart at et telefonnummer er PII, og så effektivt er det en IP-adresse.

15. HideMyAss - Hovedkvarter i Storbritannia

Storbritannia er den offisielle grunnleggeren av UKUSA-avtalen. Plasseringen og VPN-tjenestene deres kan definitivt ikke stole på for å holde identiteten din skjult.

Regjeringslover og kneblingbestillinger fra GCHQ og andre hemmelige etterretningsbyråer, gjør det obligatorisk for leverandører som HMA å lagre logger.

Selvfølgelig tilbakeviser leverandøren slike påstander og selger den samme historien, “Vi lagrer IKKE detaljer om, eller overvåker ressursene (inkludert nettsteder) du kobler til eller noen av dataene som er sendt eller mottatt over vårt nettverk”

Tilbyderen har imidlertid blitt fanget og registrerer tilkoblingsstempler, båndbreddedata, ekte IP-adresse og VPN-adresse. Tilbake i 2011 var HMA involvert i en FBI-sak, der de overrakte disse detaljene til etterretningsbyrået for å spore opp en LulzSec Hacker!

16. HideIP VPN - Hovedkvarter i Moldova

Moldova er et trygt sted, siden det ikke er en del av de invasive alliansene eller merket som et “Internett-fiende”. Dessverre viser VPN seg å være utrygg, og ser bort fra din rett til personvern.

TOC-statene deres, “HideIPVPN vil ikke med vilje overvåke private elektroniske postmeldinger som er sendt eller mottatt av sine klienter, med mindre det er påkrevd å gjøre det av lov, myndighetsmyndighet eller når offentlig sikkerhet står på spill.”

Dette betyr at de er et samarbeidende selskap og lagrer logger for å utlevere i tilfeller av nødsituasjoner. Den verste biten av alt er deres egen mistillit til sine evner som leverandør.

Mens jeg sjekket ut personvernreglene deres, fant jeg denne ganske morsomme utsagn, “HideIPVPN oppfordrer kundene sine til å anta at all online kommunikasjon er usikker”.

17. Hotspot Shield - Hovedkvarter i Sveits

Bort fra de hemmelige alliansene, men en slik utrygg tjeneste. Hotspot Shield startet virkelig godt, men falt raskt nedover - da deres lyssky virksomhet ble brakt frem.

VPN hevder selvfølgelig at de “samler bare anonyme, samlede data om hvilke nettsteder brukerne våre besøker og hvilke apper brukerne våre bruker”

Dette er imidlertid rent falsk da en CSIRO-studie beviste at Hotspot Shield bruker sporingskoder for å samle informasjon om brukere for å selge dem til annonsører..

En personverngruppe har også anklaget VPN for en klage, som en del av deres tvilsomme aktiviteter, som innebærer omdirigering av trafikk gjennom tilknyttede lenker.

18. IPVanish - Hovedkvarter i USA

Å være basert i USA er ikke dårlig nok, men IPVanish er også funnet skyldig i å ha lekket informasjon til myndighetene. Ja, det er triste nyheter, men leverandøren er upålitelig.

VPN hevdet selvfølgelig for det lengste, “Vår strenge nullloggspolicy holder identiteten din under innpakning. Vi registrerer ingen av aktivitetene dine mens du er koblet til appene våre for å bevare din sivile rett til personvern.”

Dette er imidlertid ekstremt usant, da VPN overrakte logger til US Department of Homeland Security (DHS), i en sak som gjaldt overgrep mot barn og pornografi tilbake i 2016.

Les denne kriminelle erklæringen for mer informasjon, der du kan se IPVanish førte logger av mistenkte’ IP-adresse, tidsstempler for tilkobling / frakobling, fullt navn, e-postadresse, brukernavn, kontostatus og diverse andre personlig identifiserbare data.

19. IPredator - Hovedkvarter på Kypros

Kypros er et trygt sted, ettersom regjeringene ikke vedtar obligatoriske lover om dataoppbevaring. For ikke å nevne, de tror på rett til brukernes personvern.

IPredator får berømmelse på markedet akkurat av denne grunn, men i henhold til deres “Lovlig” side, leverandøren unner seg litt logging.

“Vi minimerer bruken av logger i systemene våre og gir bare tilgang til dem til et valgt antall ansatte for feilsøking når servicekvalitet er et problem.”

Informasjon samlet inn av leverandøren inkluderer ditt navn, telefonnummer, e-postadresse og betalingsdata. Andre sesjonsdata registreres bare for feilsøking.

20. IPinator - Hovedkvarter i USA

Basert i USA, mister IPinator automatisk mesteparten av sin tillitsfaktor. Landet innfører obligatoriske lover om dataoppbevaring, som VPN-er som IPinator må følge.

Hvis du sjekker ut deres “Vilkår for bruk” side, hevder de først ikke å føre logger. De oppgir at de ikke støtter deling av privat informasjon til noen tredjeparter.

Imidlertid, hvis de mottar noen krav fra myndighetene, vil leverandøren gjøre det som kreves av loven. Denne uttalelsen motsier deres “ingen innholdslogger”.

De fortsetter med å oppgi, “IPinator.com kan overvåke visse sider av nettverket for å håndtere misbruk, vedlikeholde og / eller forbedre tjenesten”. Dette indikerer at de registrerer sesjonsinformasjon.

21. IronSocket - Hovedkvarter i Hong Kong

Hong Kong er sikker jurisdiksjon når det gjelder personvern, men IronSocket i seg selv er funnet skyldig i logging av både: aktivitets- og tilkoblingslogger.

Selvfølgelig oppgir de det “Vi logger IKKE inn eller registrerer på noen måte innholdet du får tilgang til mens du bruker tjenesten vår” på siden for personvern.

Imidlertid hevder de at når de bruker tjenester, kobler de imidlertid øktinformasjon i 72 timer før de blir renset. Informasjonen inkluderer:

 • Tid og dato for tilkobling og frakobling
 • Ekte IP-adresse og de som er tilordnet i henhold til server
 • Numerisk representasjon som viser båndbredde forbrukt per økt

22. PureVPN - Hovedkvarter i Hong Kong

Basert i Hong Kong, klarer PureVPN å holde seg borte fra de invasive etterretningsbyråene i Five, Nine og Fourteen Eyes-landene, noe som gir det ganske fordelen.

Tilbyderen på det lengste hevdet å ha en “policy for null logger”. Da de snudde om data i en FBI-sak for 2 år siden, mistet de alt sitt rykte.

Saken avslørte at PureVPN har registreringer av alle data angående: ditt navn, e-postadresse, telefonnummer, IP-adresse, båndbreddeforbruk og tidsstempler for tilkobling.

Det var slik FBI var i stand til å identifisere personen som var ansvarlig for nettstikking og nettmobbing av en uskyldig jente. Mens saken reiser et moralsk spørsmål: hvor mye mer tortur ville jenta gjennomgått, hvis saken ikke hadde blitt avsluttet?

Det vekker også bekymring for forbrukernes tillit. En slik høyprofilert sak var definitivt ikke bra for bedriften, og jeg kan se PureVPN prøve å vinne tilbake tilliten fra brukerne.

Sannheten er sagt, tjenesten er faktisk ganske bra, bare hvis de hadde vært transparente med kundene sine til å begynne med, kunne PureVPN ha gjort dette til noe positivt!

23. proXPN - Basert i USA

For noen år siden ville jeg stole på en USA-basert tjeneste. Det var imidlertid før Edward Snowden lekket dokumenter som avslørte detaljer om 5, 9 og 14 Eyes Alliances.

Helt siden jeg leste om hvilke byråer i disse landene var opp til, kan jeg bare ikke anbefale å bruke en leverandør som er basert i USA.

proXPN har riktignok et veldig sterkt image på markedet. VPN har aldri blitt fanget og avslører data til amerikanske etterretningsbyråer, og deres personvernregler er ganske detaljerte.

De oppgir også frimodig på hjemmesiden sin, “proXPN’s VPN-programvare lar deg surfe på nettet slik den var ment: “anonymt og uten å logge og spore aktiviteten din”

Så langt fant jeg ikke informasjon om lagring av aktivitets- / bruks- eller tilkoblingslogger. Til syvende og sist er beslutningen om å registrere seg hos leverandøren opp til potensielle kunder.

24. PrivatVPN - Basert i Sverige

Dessverre kan PrivateVPN ikke betraktes som en sikker leverandør, fordi det har hovedkvarter i en fjorten øyne jurisdiksjon. Naturligvis kan Sverige være mild når det gjelder brukernes personvern.

Imidlertid, hvis det er en hendelse som ligner på det ExpressVPN og PIA måtte møte, vil PrivateVPN ikke kunne motvirke.

En stevning fra regjeringen ledsaget av en knebleordre er alt det som trengs for at leverandøren skal overlevere loggføringsinformasjon.

Selvfølgelig nekter PrivateVPN å lagre logger, men akkurat som de fleste tilbydere på denne listen. De lagrer minimale tilkoblingslogger, som kanskje ikke kan koble tilbake til deg!

25. ProtonVPN - Basert i Sveits

Basert i Sveits kan man tro at ProtonVPN er en trygg VPN-tjeneste. Det er fantastisk, forårsaker vel, det er gratis. Og det er akkurat dette som fikk meg til å grave meg inn i leverandøren.

Det viser seg at VPN i dag kjemper mot påstander om å være knyttet til et datagruveselskap kjent som “Tesonet”, som til og med har signert Android-appen deres i Google Play Store.

Selvfølgelig, ProtonVPN’s hjemmeside oppgir, “Som en sveitsisk VPN-leverandør logger vi ikke brukeraktivitet eller deler data med tredjeparter”. Imidlertid gjør disse anklagene situasjonen litt vanskelig.

Når jeg studerte deres personvernregler videre, fikk jeg vite at ProtonVPN faktisk opprettholder tilkoblingsstemplene på ubestemt tid, som kan være knyttet til brukerkontoer eller faktiske IP-er.

26. Seed4.me - Hovedkvarter i Taiwan

Til tross for at Seed4.me ikke har base i en “Internett-fiende” jurisdiksjon, holder de fortsatt logger. Dette er nøyaktig hva jeg prøver å utdype overalt hvor jeg går. Uansett tjeneste, VIL DE LOGGE!

Det er ingen vei rundt det. En VPN-tjeneste unner seg en slags logging, og i tilfelle Seed4.me - de er veldig ærlige om det.

I en blogg opplyser Seed4.me, “Vi blir ofte spurt: “Holder du logger?” og svaret er “Ja det gjør vi”. Det samme som resten av VPN-leverandørene i verden!”

De fortsetter med å oppgi, “Hvis noen sier at VPN-selskapet ikke fører noen logger, lyver de”. Seed4.me registrerer noen tilkoblingslogger, men den informasjonen blir slettet etter 7 dager.

Det er også ganske interessant å se at leverandøren ikke har en personvernpolicy eller en TOC. De adresserer alle VPN-relaterte spørsmål i blogginnlegget jeg hyperkoblet tidligere.

Denne leverandøren har ikke en personvernpolicy og dekker ikke logger i TOS-uttalelsen. I stedet adresserer den spørsmålet om logger i et blogginnlegg.

27. SunVPN - Hovedkvarter i USA

Basert på en 5-Eyes jurisdiksjon, registrerer SunVPN faktisk tilkoblingsinformasjon og IP-adresser. De oppgir også åpent om samarbeidet med lovhåndteringsbyråer når det er nødvendig.

“Hvis vi har rimelig grunn til å mistenke at en sluttbruker er involvert i kriminell virksomhet på nettet, forbeholder vi oss retten til å varsle rettshåndhevelsesbyråer.”

Personvernreglene deres er veldig detaljerte, men likevel kortfattede, og legger ut all informasjon som er registrert av leverandøren i form av en liste, som inkluderer IP-adresse, tidsstempler og båndbredde som er brukt.

28. StrongVPN - Hovedkvarter i USA

Jeg vil ikke gå for inngående i å forklare hvorfor StrongVPN regnes som en utrygg leverandør. Hvis jeg uttrykker det i enkle ord, er det en USA-basert leverandør, som ganske enkelt ikke kan stole på.

Selvfølgelig hevder leverandørenes personvernregler, “StrongVPN samler ikke inn eller logger noen trafikk eller bruk av sin virtuelle private nettverkstjeneste”

Imidlertid kan ingen virkelig være sikre før disse påstandene er verifisert av en eller annen grunn. Inntil da overlater jeg det til potensielle kunder å bestemme seg for om de vil stole på tjenesten eller ikke.

29. SaferVPN - Hovedkvarter i USA

SaferVPN er en annen amerikansk-basert tjeneste. Når det er sagt, kan man aldri slutte å bekymre seg for at NSA og FBI spionerer etter dem.

VPN selv har ikke et veldig sterkt omdømme på markedet, og dette reduserer troverdigheten ytterligere som et pålitelig eller trygt valg.

Imidlertid er leverandøren ganske tydelig når det gjelder å informere hvilke metadata de registrerer på personvernsiden. Dette inkluderer serverplasseringstilkobling, forbruket av båndbredde og tidsstempler for tilkobling / frakobling.

De logger videre hvilket land du koblet fra, mens de med frimodighet hevder at de ikke registrerer IP-adresse. Jeg tror ikke dette. Kan like gjerne være en gimmick å stole på dem!

30. TunnelBear - Hovedkvarter i Canada

Canada kommer inn under listen over det første landet, som UKUSA-avtalen ble utvidet til, og til slutt legger to til for å danne Five Eyes Alliance.

Med det i tankene, er TunnelBear basert i Canada neppe et positivt tegn. For ikke å nevne, det selger det samme “Gratis VPN-logger” svindel, som faktisk er mer risikofylt.

Tilbyderen’personvernreglene hevder at de ikke samler inn trafikklogger eller overvåker noen brukeraktivitet. Imidlertid samler de inn informasjon om operativsystemversjon, TunnelBear-appversjon, Aktiv for måneden (1 eller 0) og månedlig båndbreddebruk.

For å være rettferdig ser TunnelBear som spiller inn denne informasjonen ut som om de spiller “ordspill” når det gjelder logger, for å skjule deres sanne farger. Jeg vil ikke anbefale leverandøren, hvis personvern er det du ønsker!

31. TorGuard - Hovedkvarter i USA

Jeg var litt tvilsom om å legge TorGuard til denne listen. Spesielt med tanke på at leverandøren tilbyr eksepsjonelle personvernverktøy, sammen med ganske den bemerkelsesverdige dedikerte IP-listen.

Bare fordi de har base i USA, føler jeg meg imidlertid litt utrygg med å registrere meg hos leverandøren - for å opprettholde min anonymitet på nettet.

Personvernpolitikken deres var for det meste tydelig og ikke fylt med motsetninger. TorGuard hevder det “lagrer eller logger ingen trafikk eller bruk fra VPN (Virtual Private Network) eller Proxy.”

Dette kan imidlertid bare verifiseres hvis de møter en stevning eller knebleordre fra et etterretningsorgan eller regjeringen. Inntil da vil jeg overlate å stole på leverandøren til potensielle kunder!

32. TigerVPN - Hovedkvarter i Slovakia

TigerVPN er ganske sikker leverandør når det gjelder jurisdiksjon. Brukere trenger ikke å bekymre seg for at leverandøren samarbeider med etterretningsbyråene i andre land.

De hevder å være forpliktet til ditt privatliv i TOC, og garanterer at de ikke samler inn eller logger trafikkdata. Dette utvides imidlertid ikke til tilkoblingslogger.

“Vi er forpliktet til ditt privatliv og samler ikke inn eller logger trafikkdata eller surfereaktivitet fra enkeltbrukere koblet til VPN.”

Tilbyderen holder tidsstempler for tilkobling / frakobling og data om båndbredde. Det fine er at VPN ikke lagrer ekte bruker-IP-adresser.

Som sådan er du fremdeles ganske sikker med VPN-tjenesten. Å registrere seg hos leverandøren er selvfølgelig helt på utsiktene. Jeg er bare informanten!

33. VPNSecure - Hovedkvarter i Australia

VPNSecure har hovedkontoret i Australia, som er et Five Eyes Country. Som sådan er det kanskje ikke det mest pålitelige alternativet, ettersom landet unner seg masseovervåking og etterretningsdeling.

Dette gjør det obligatorisk for Internett-leverandører, telekom og VPN-tjenester å oppbevare data, som myndighetene eller hemmelige byråer kan få tilgang til når det er nødvendig, ved å utstede en stevning eller knebleordre.

Leverandøren selv prøver å sikre at de ikke lagrer noen personlig informasjon og garanterer at de ikke logger IP-adressen din, tidsstemplene, båndbredden eller DNS-forespørsler.

Selv om det ikke er registrert noen logger, brukte de imidlertid en “Warrant Canary”, som for øyeblikket gir “Vi kan’Det ser ut til å ikke finne siden du har’re leter etter” feil, noe som indikerer at tjenesten kan ha blitt utstedt en stevning eller knebleordre av regjeringen eller DIO, ASD, ASIO eller ASIS.

34. VPN Unlimited - Hovedkvarter i USA

Basert i en 5-øyers jurisdiksjon, VPN Unlimited levert av KeepSolid Inc, er kanskje ikke et sikkert alternativ for mange. Selve stedet pålegger obligatoriske lover om dataoppbevaring.

Selvfølgelig hevder VPN Unlimited noe annet på siden for personvern, akkurat som navnene ovenfor. Virkeligheten er imidlertid ganske annerledes.

“KeepSolid Inc. samler IKKE inn og logger noen brukeraktiviteter mens de bruker noen av deres VPN-tjenester, bortsett fra den totale mengden nettrafikk for hver økt og sesjonsdatoer, for å vise dem i brukeren’s nettkabinett og innenfor VPN-klientappene.”

Denne uttalelsen motsier deres “samler IKKE inn og logger” hevder, ettersom de fremdeles lagrer informasjon om nettrafikk, tilkoblingsstempler, enhetstype og krypteringstype.

35. VPN Gate - Hovedkvarter i Japan

VPN Gate kan være lokalisert i Japan, men de tar ikke brukerens personvern på alvor. Det gode er imidlertid at de er åpne om sin loggføringspolitikk.

Hvis du besøker policyen for misbruk av overgrep, hevder leverandøren “Vi har alltid VPN Connections Logs av VPN Gate Public VPN Relay Server i tre eller flere måneder.”

Informasjonen som er registrert av tjenesten, inkluderer tilkoblingsstempler, IP-adresse, destinasjons-VPN-server, rå IP og vertsnavn for klienten osv..

36. Windscribe - Hovedkvarter i Canada

Siden Windscribe har hovedkvarter i en Five Eyes jurisdiksjon, kan det ikke betraktes som et trygt alternativ, spesielt hvis du vil utnytte komplett digitalt personvern.

De har gratis og betalte planer tilgjengelig. For førstnevnte registrerer de den totale mengden båndbredde som er konsumert i løpet av en måned.

Tilbyderen finner imidlertid også registrering av tidsstempler fra brukere. De hevder denne informasjonen ikke er koblet til kontoer eller IP-adresser, men vi vet kanskje aldri med sikkerhet.

De legger ut dataforespørsler i sanntid fra rettshåndhevingsbyråer på siden med transparensrapporter. Imidlertid er det ikke mye informasjon om disse varslene.

37. ZenMate - Hovedkvarter i Tyskland

Basert i Tyskland, mister ZenMate sin troverdighet, på grunn av å være knyttet til et 14 Eyes-land. Tilbyderen akkurat som de mange ovenfor hevder å operere med retningslinjer uten logger.

Med tanke på at de har en gratis plan tilgjengelig, er dette imidlertid vanskelig å tro. De kan føre til trafikk og båndbredde logger for sporing.

På siden for personvernregler nevner de også innspillingen av IP-adresser, men oppgir at de bare blir behandlet midlertidig. Til syvende og sist er det mulig å stole på VPN.

Pålitelige leverandører med en streng VPN-retningslinje for logger

Nå som du er klar over hvilke VPN-tjenester du bør unngå. Jeg regnet med at det ville være viktig å gi deg informasjon om leverandører som er mindre risikofylte når det gjelder logging.

Pålitelige VPN-er med strenge & ingen logger & rdquo; Politikk

Selvfølgelig er det bare noen få med VERIFIERT “ingen logger” retningslinjer, slik at de vil være mer dyptgående. Håper du setter pris på innsatsen, for det tok meg 72 timer å få gjort denne forskningen og oppskrivningen!

1. Avast SecureLine - Basert i Tsjekkia

Vekk fra 5, 9 og 14 Eyes Jurisdictions, har Avast SecureLine hovedkvarter i Tsjekkia, som er et internettvennlig land. Dette øker troverdigheten på markedet.

Selve leverandøren er selvfølgelig ganske fantastisk også, og tilbyr en pakke med personvernverktøy for å holde identiteten din skjult på markedet.

Holder Avast VPN logger? Leverandøren er gjerne trygg for alle aktivitets- / brukslogger. Det eneste de registrerer er tid og nettverksplassering av VPN-tilkoblinger.

Denne informasjonen blir slettet etter 30 dager, og vil ikke egentlig koble tilbake til identiteten din. Derfor kan du vurdere Avast som et trygt alternativ for ditt personvern online.

Vent litt: Les vår Avast SecureLine VPN-anmeldelse for mer informasjon.

2. CyberGhost - Basert i Romania

Sannsynligvis en av de sikreste VPN-ene på markedet, CyberGhost har hovedkvarter i Romania, som er et internettvennlig sted. En som tror på brukernes personvern (ganske sjelden).

Som sådan har leverandøren ikke noen forpliktelse til å lagre logger på brukere. Dette gjør at de kan oppfylle løftet om privatliv, og det er kanskje det ALLE enkeltpersoner higer etter.

I sin personvernpolicy, CyberGhost,

Gjennom vår strenge retningslinjer for ikke-logger, sikrer vi at vi IKKE sporer brukertrafikk utført i CyberGhost VPN-tunnelen, for eksempel: nettleserhistorikk, trafikkdestinasjon, søkeinnstillinger, datainnhold, IP-adresser eller DNS-spørsmål.

Det eneste de registrerer er “tilkoblingsforsøk” for å avgjøre om de lyktes eller ikke. Selv denne informasjonen er imidlertid ikke bundet til brukerkontoer. Utvilsomt er CyberGhost et godt valg for personvernbevisste brukere over hele verden!

3. ExpressVPN - Basert på De britiske jomfruøyene

Jeg personlig anser ExpressVPN for å være det tryggeste valget på markedet. En VPN som ikke gjør det’t føre logger og er borte fra “Internett-fiende” jurisdiksjoner, faller definitivt under “respekterer brukernes personvern” kategori.

I januar 2017 raidet tyrkiske myndigheter ExpressVPN-datasentre for å undersøke attentatet mot Andrei Karlov (den russiske ambassadøren i Tyrkia), som skjedde 19. desember 2016 av Mevlüt Mert Altıntaş (en polititjenesteperson utenfor tjenesten).

Mens så mye er klart, kom ikke etterforskningen. Myndighetene prøvde å finne koblinger til andre involverte personer, bare for å finne politimannen’s Facebook og Gmail ble slettet.

Digitale spor ble avslørt, handlingen ble utført over en privat forbindelse, drevet av ExpressVPN.Etter å gripe den aktuelle serveren og gjennomføre en grundig inspeksjon, ble ingen nyttig informasjon avslørt.

Dette tvang etterforskerne til å kontakte ExpressVPN direkte for logger. Tilbyderen nevnte sine NO LOGS-policyer, og står i høysetet for privatliv på markedet for VPN-er.

I en attest, VPN-tjenesten skriver,

Som vi uttalte til tyrkiske myndigheter i januar 2017, har og ikke har ExpressVPN og har aldri hatt noen loggforbindelser over kundene som ville gjøre det mulig for oss å vite hvilken kunde som bruker de spesifikke IP-ene som er oppgitt av etterforskerne..

4. FrootVPN - Basert i Sverige

Siden FrootVPN har hovedkvarter i en 14 Eyes jurisdiksjon, kan det ikke betraktes som en pålitelig tjeneste. Tilbyderen vil måtte samarbeide med myndighetene om å avsløre logger når det kreves.

Det er ikke noe arbeid med det, og derfor anbefaler jeg brukerne å holde seg borte fra “Internett-fiende” steder. De er rett og slett ikke verdt det.

FrootVPN uttaler tydeligvis ganske dristig at de ikke lagrer logger,

Vi bryr oss om ditt personvern på internett. Dine detaljer vil aldri bli delt med noen tredjepart.

De glemmer imidlertid å avklare om de vil dele informasjon med myndighetene eller etterretningsorganene eller ikke, når de blir gitt en stevning eller en knebleordre!

Påloggingssiden deres og personvernreglene er også ganske vage og oppgir bare at det ikke er noen tilkoblingslogger som for eksempel tidsstempler som er lagret. Hva med annen personlig identifiserbar informasjon (PII)?

5. HIDE.me - Basert i Malaysia

Malaysia er en sikker internett-jurisdiksjon, vekk fra alliansene med 5, 9, 14 øyne. Dette gir Hide.me en ganske fordel foran andre navn på markedet. VPN respekterer brukere’ rett til personvern.

Som sådan holder det ikke på trafikklogger eller overvåker brukeraktivitet. Selvfølgelig er ting annerledes, hvis du registrerer deg for gratisplanen deres, som kommer med en båndbredde på 2 GB.

Deretter fører leverandøren aktivitetslogger (slettes etter noen timer). Hvis du registrerer deg med premiumplanen, kan du imidlertid forvente bedre sikkerhet fra leverandøren.

Du kan se sertifikatet deres utstedt av en uavhengig sikkerhetsanalytiker og bekrefte kravet om ikke-logger. På innsiden kan du se mange forespørsler gjennom årene.

Tilbyderne’ svaret for hver forespørsel var:

skjule.me kan ikke føre logger; Derfor vil vi ikke kunne gi deg ytterligere informasjon om denne saken.

6. IVPN - Basert i Gibraltar

Gibraltar kommer også under sikre internett-jurisdiksjoner. Det pålegger ikke noen obligatorisk lov om dataoppbevaring eller hengi seg til masseovervåkningsaktiviteter på innbyggerne.

Dette selv gir IVPN en overhånd på en markedsplass, der over 80+ leverandører er basert på “Internett-fiende” jurisdiksjoner. Hvis det ikke var nok, innfører IVPN en streng politikk uten loggføring.

Tilbyderen lagrer ingen sesjons- / tilkoblingsdata, for eksempel tidsstempler, båndbreddebruk eller aktivitets- / bruksdata, for eksempel besøkte nettsteder, IP-adresse osv.

Det har ikke engang vært et eneste eksempel på at IVPN lekker informasjon til noen myndigheter eller etterretningsorgan. For mer informasjon om loggføringen deres, kan du sjekke ut denne detaljerte “Personvern” side!

7. Ivacy - Basert i Singapore

Ivacy ble grunnlagt i 2007, og har vært i forkant av personvernet, selv før det ble en ting. Basert i Singapore er leverandøren ganske sikker mot invasiv overvåking og datalagring.

Vi logger eller overvåker strengt tatt ikke, nettlesingsaktiviteter, tilkoblingslogger, tildelte VPN IP-er, originale IP-adresser, nettleserhistorikk, utgående trafikk, tilkoblings-tider, data du har tilgang til og / eller DNS-spørsmål generert ved din slutt.

Den eneste informasjonen VPN-leverandøren registrerer er navnet ditt, e-postadressen og betalingsmåten når du registrerer deg. Selvfølgelig kan du bruke pseudo-ID og navn for å holde identiteten din ytterligere skjult.

Alt dette gjør det mulig for brukere å holde seg helt trygge på nettet, da ingen data kan koble til de spesifikke aktivitetene til en bestemt bruker av deres tjeneste. For mer informasjon, kan du lese detaljene deres “Personvern”.

8. Mullvad - Basert i Sverige

Selv om Mullvad har base i en 14 Eyes jurisdiksjon, er det aldri funnet å overlate noen logger til myndighetene. Tilbyderen holder for det meste identiteten din skjult.

Det inneholder ingen logger om personlig identifiserbar informasjon (PII). Imidlertid ved analyse av deres “Personvern”, Jeg avdekket at Mullvad sporer andre beregninger.

Dette inkluderer total båndbredde per server, CPU-belastning per kjerne, og totalt antall aktuelle tilkoblinger, hvorav ingen kan koble tilbake til identiteten din.

Som sådan anser jeg Mullvad som en trygg leverandør, men igjen er valget av å registrere deg opp til utsiktene. Tillit er en veldig viktig faktor når du velger VPN.

9. NordVPN - Basert i Panama

Jeg personlig anser NordVPN for å være en av de beste VPN-loggene-tjenestene på markedet. Basert i Romania, får leverandøren en strategisk fordel i forhold til andre navn.

Plasseringen er svært sikker og en internettvennlig jurisdiksjon. Logger Nord VPN? Nei, de “garantere en streng policy for ikke-logger”, som bekreftes av et større regnskapsfirma.

En sikkerhetsrevisjon ble gjennomført november 2018, der “Stor 4” kontofirma hadde tilgang til NordVPNs servere, databaser, inspisere konfigurasjoner, observatøroperasjoner og ansatte.

Resultatene avdekket at NordVPN ikke lagrer trafikklogger, IP-adresser, tilkoblingslogger eller informasjon om internettaktiviteter som kan lenke tilbake til en bruker.

Fordi leverandøren pålegger en begrensning på seks samtidige forbindelser, har de noen mekanismer på plass for overvåking. Ingen utgjør imidlertid en trussel mot brukernes personvern eller sikkerhet.

10. Perfekt personvern - Basert i Sveits

Den sveitsiske baserte VPN-tjenesten tilbyr avanserte online anonymitets- og sikkerhetsfunksjoner. Selve stedet var en “Internett-vennlig” jurisdiksjon også.

Imidlertid, etter vedtakelsen av en ny lov i september 2017, kan Sveits nå betraktes som et “kooperativ” jurisdiksjon, som vil drive målrettet overvåking.

Dette påvirker ikke Perfect Privacy og dets forpliktelse til å holde deg anonym. Tilbyderen kjører alle serverne sine i RAM-diskmodus, slik de forklarer på loggpolicysiden.

De registrerer / lagrer heller ikke informasjon, bortsett fra total bruk på servere. Den beste delen av alt: disse påstandene er bekreftet. I august 2016 tok nederlandske myndigheter beslag på en av leverandørens servere i Rotterdam, Nederland.

Selv om årsaken til beslag av server aldri ble gitt, bekreftet Perfect Privacy at ingen forbrukerdata ble overlevert:

Siden vi ikke logger noen data, er det foreløpig ingen grunn til å tro at brukerdata ble kompromittert ... Vi kan nå konkludere med at ingen kundeinformasjon ble kompromittert på grunn av beslaget. Rotterdam-stedet vil fortsette å operere ved å bruke erstatningsserverne.

11. Privat Internett-tilgang (PIA) - Basert i USA

PIA er en USA-basert VPN-tjeneste som tilbyr en rimelig og brukervennlig opplevelse. Det er også den eneste leverandøren med hovedkvarter i USA, som jeg anser for å være et trygt valg.

Uavhengig av de obligatoriske lovene om lagring av data og overvåking, har PIA vist seg å være et “ingen logger” leverandør, ikke en gang men to ganger i løpet av de siste fire årene.

“Vi kan utvetydig opplyse om at selskapet vårt ikke har og fremdeles ikke opprettholder metadata-logger om når en abonnent får tilgang til VPN-tjenesten, hvor lenge en abonnent’bruken var, og hvilken IP-adresse en abonnent stammer fra. Dessuten tillater ikke krypteringssystemet oss å se og logge på hvilken IP-adresse en abonnent besøker eller har besøkt.”

Den første rettsaken fra 2016 innebar at FBI ga en stevning til leverandøren som krevde logger av en bruker, som angivelig kom med bombetrusler mens han brukte PIA VPN.

I følge de offisielle rettsdokumentene, var den eneste informasjonen leverandøren kunne gi, at klyngen av IP-adresser ble brukt fra østkostnadene i USA.

“En stevning ble sendt til London Trust Media [Privat internettilgang], og den eneste informasjonen de kunne gi, er at klyngen av IP-adresser som ble brukt, var fra østkysten av USA.”

Den andre saken fra 2018 involverte en online hacker Ross M. Colby, som er siktet for tre forseelser og to forbrytelser relatert til påståtte dataantrenger.

FBI bekreftet at den mistenkte bruker VPN-tjenester eller PIA spesielt for å utføre denne ulovlige aktiviteten, og krevde logger fra leverandøren, men fikk ingenting til gjengjeld.

“London Trust Media driver merket Private Internet Access (PIA), som eier flere IP-adresser som brukes til å hacke Embarcadero Media. Privat Internett-tilgang logger ikke brukeraktivitet, for eksempel hvilke filer de fikk tilgang til eller endringer de gjorde på et nettsted.”

Høres ut som en ganske solid nullloggpolitikk for meg, spesielt med tanke på at PIA klarer å holde brukerne sine beskyttet, selv når etterretningsbyråer som FBI dukker opp!

12. Trust.Zone - Basert på Seychellene

Siden Trust.Zone opererer fra Seychellene, får de allerede en fordel for å ha base i et “Internett-vennlig” jurisdiksjon. Selve leverandøren fokuserer også på å levere fullstendig anonymitet.

“Alle våre VPN-servere over hele verden lagrer IKKE loggfiler for å beskytte personvernet ditt. All bruksdata er anonym og ikke koblet til din virkelige, offentlige IP-adresse”

Selv om disse påstandene ennå ikke skal verifiseres, virker Trust.Zone for det meste som en trygg tjeneste. Jeg mistenker at de lagrer en eller annen form for sesjonslogger, men de som ikke kobler tilbake til en bruker.

13. VyprVPN - Basert i Sveits

Hovedkvarter i Sveits, Golden Frog’s VyprVPN har lagt ned mye arbeid i å bli en pålitelig leverandør. Plasseringen har også bidratt positivt til leverandøren.

I 2010 anerkjente den føderale høyesterett i Sveits IP-adresser som personlig informasjon, som ikke kan spores, uten å informere den involverte personen.

Dette ga VyprVPN en overhånd. Sveits’gunstige personvernlover, garantert også topp sikkerhet for leverandøren og brukerne. I september 2017 trådte imidlertid en ny lov i kraft.

Denne loven tillater ifølge Swissinfo.ch at FIS kan hengi seg til målrettet overvåking, avlytting av private eiendommer, telefonlinjer og wiretapping-maskiner, som tidligere ikke ble tillatt.

I løpet av denne tiden loggførte VyprVPN tilkoblingsdata (inkludert IP-adresser), lagret i 30 dager. Tilbyderen ønsker imidlertid å jobbe hardere for å beskytte brukernes personvern nå.

Som et resultat begynte VyprVPN i september 2018 å samarbeide med en Leviathan Security Group for revisjon og konsultasjon for å overføre tjenesten deres til en hel “ingen logger” VPN-tjeneste.

I motsetning til NordVPNs tilsyn, er den som er utført på VyprVPN tilgjengelig for analyse av publikum og kan refereres til ved å dele lenken. Her er et avsnitt fra rapporten:

“Vi undersøkte alle komponentene i prosjektet i henhold til trusselvurderingen. Golden Frog arbeidet for å bøte på alle funn som ikke var loggført, samtidig med vurderingen. Når den hadde fullført dette, utførte vi en omprøving og bekreftet at alle rettelsene var effektive.”

14. VPNArea - Basert i Bulgaria

Vekk fra 5, 9 og 14 øyne jurisdiksjoner, er den bulgarsk-baserte VPNArea et godt valg for brukere som ønsker å få anonymitet på nettet.

Personvernpolicyen opprettholder en nullstokking og sikrer brukere at deres aktiviteter forblir trygge når de bruker VPNArea - spesielt hvis du er bosatt i et land med tøffe internett lover.

“Vi overvåker, registrerer eller lagrer logger for en enkelt kunde’s VPN-aktivitet. Vi overvåker, registrerer eller lagrer ingen påloggingsdatoer, tidsstempler, innkommende og utgående IP-adresser, båndbreddestatistikk eller andre identifiserbare data for VPN-brukere som bruker VPN-serverne våre.”

Det har også vært null saker mot leverandøren, som ytterligere verifiserer sine krav. Fra trafikk, tilkobling, til IP-adresselogger, registrerer ikke VPNArea noen PII-data.

15. ZoogVPN - Basert på Isle of Man

ZoogVPN opererer i Isle of Man, som er en sikker internett-jurisdiksjon. Landet’lovene krever ikke lagring av data eller masseovervåking av innbyggerne.

Tilbyderen hevder også å tilby null logging,

“Vi samler eller beholder strengt tatt ingen informasjon om brukeraktivitet, nettsteder eller apper brukeren bruker, IP-adresser til brukeren eller brukerpålogging / utlogging..”

Hvis du sjekker ut deres personvern, ZoogVPN har også en tendens til å være veldig eksplisitte om hva den gjør og ikke sporer. Vi har faktisk en annen leverandør av nulllogger.

Det eneste de logger, er total båndbreddebruk på serverne. Brukere / potensielle kunder trenger ikke å bekymre seg for logging av online aktivitet eller metadata som kan lenke tilbake til dem.

VPN-er som ikke logger viktige data / informasjon!

Du er nå kjent med 30+ VPN-tjenester som kan anses “upålitelige” og over 15+ som garanterer fullstendig anonymitet. Imidlertid er det fortsatt mange navn igjen å vurdere.

Disse inkluderer VPN-ene som blir spredd i midten. Leverandører som er basert i SAFE-jurisdiksjoner, men som fremdeles logger minimal tilkoblingsinformasjon, som kanskje ikke nødvendigvis kobler tilbake til identiteten din.

Så jeg bestemte meg for hvorfor ikke lage en egen liste for dem! Nedenfor kan du se navn på leverandører som ikke logger sporbar info / data. Registrering hos dem er helt opp til deg.

 1. Anonym VPN - Ligger i Seychellene
 2. BlackVPN - Ligger i Hong Kong
 3. BulletVPN - Ligger i Estland
 4. BolehVPN - Ligger i Malaysia
 5. Boxpn - Ligger i Tyrkia
 6. CactusVPN - Ligger i Moldova
 7. CyberSilent - Ligger i Polen
 8. CryptoStorm - Ligger på Island
 9. Doublehop - Ligger på Seychellene
 10. DotVPN - Ligger i Hong Kong
 11. DathoVPN - Ligger i Panama
 12. DefenceVPN - Ligger i Barbados
 13. CitizenVPN - Ligger i Danmark
 14. EarthVPN - Ligger på Kypros
 15. Easy Hide IP - Ligger i Seychellene
 16. F-Secure Freedome - Ligger i Finland
 17. Meg - Ligger på Kypros
 18. FinchVPN - Ligger i Malaysia
 19. HideIPVPN - Ligger i Moldova
 20. ibVPN - Ligger i Romania
 21. Forkledd - Ligger i Belize
 22. IdentityCloaker - Tsjekkia
 23. IronSocket - Ligger i Hong Kong
 24. Keenow Unblocker - Ligger i Israel
 25. Kepard - Ligger i Moldova
 26. Le VPN - Ligger i Hong Kong
 27. LimeVPN - Ligger i Hong Kong
 28. Mitt private nettverk - Hong Kong
 29. nVPN - Ligger i Bosnia
 30. NoodleVPN - Ligger i Malaysia
 31. OneVPN - Ligger i Hong Kong
 32. Privatoria - Ligger i Tsjekkia
 33. PandaPow - Ligger i Hong Kong
 34. sh - Ligger på Seychellene
 35. SpyOFF VPN - Ligger i San Marino
 36. SmartVPN - Ligger i Seychellene
 37. SecurityKISS - Ligger i Irland
 38. SwissVPN - Ligger i Sveits
 39. VPNLUX - Ligger i Belize
 40. AC - Ligger i Romania
 41. VPN Baron - Ligger i Romania
 42. ht - Ligger i Belize
 43. VersaVPN - Ligger på Filippinene
 44. asia - Ligger i Belize
 45. VPNBook - Ligger i Sveits
 46. ZenVPN - Ligger i Dominica
 47. ZorroVPN - Ligger i Belize
 48. ZPN - Ligger i UAE

Pakk inn ting

Du har sannsynligvis en god ide nå om variasjonene i loggprinsippene til VPN-tjenester. Der de fleste hevder å være uten logg, blir de funnet å samle inn personlig identifiserbar informasjon (PII).

Noen er selvfølgelig mer siviliserte, og når de graver dypere avslører, registrerer de bare minimal tilkoblingsinformasjon. Hvis vi snakker om fullstendig anonymitet. Bare noen få viser seg å være LOGESLøse.

Jeg prøvde å gi så mye informasjon som mulig for VPN-er i alle disse kriteriene’s. Dette er fordi jeg vet at det noen ganger kan bli vanskelig å forstå inn- og uttrekkene i loggføringspolitikk.

Bortsett fra de forskjellige strategiene, har tilbydere forskjellige måter å kommunisere disse retningslinjene til brukere på, og gjemmer ofte sine sanne farger bak vanskelig ordspill.

I alle fall, håper denne guiden viser seg nyttig for å finne ut sannheten. Kommenter nedenfor, hvis du har spørsmål / spørsmål. Jeg vil svare personlig. Ha en herlig, logløs dag fremover!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me