VPN-hastighetstest – 5 av 80 leverantörer har & lsquo; Behovet av hastighet & rsquo;

VPN är som Avengers eller Justice League i den privata industrin, döljer din IP-information och krypterar din anslutning för skydd mot bedrägerier, identitetstjuvar, phishing-scammers och hackare. De är avgörande för att få anonymitet online, tillsammans med att ge åtkomst till blockerade webbplatser, delta i P2P / Torrenting och kringgå ISP-strypning. Den här artikeln fokuserar på ett enda fall för VPN: er. Läs den här fördjupade VPN-hastighetstestguiden nedan från BestVPN.co om de snabbaste VPN: erna!

På det här sättet får du en bättre uppfattning om hur VPN påverkar hastigheterna och vilken leverantör som är det perfekta valet, baserat på serverprestanda från olika platser. När allt kommer omkring är det sista du vill registrera dig hos en leverantör bara för att inse att det suger till att leverera höga hastigheter, vilket är viktigt för att strömma piratkopierat innehåll eller delta i P2P / Torrenting. Även om det är definitivt viktigt att få bra integritet och anonymitet på nätet, är det lika viktigt att få rimliga hastigheter för VPN: er!

Påverkar en VPN hastighet?

När de flesta pratar om VPN: er sprider de vanligtvis felinformation och säger att dessa sekretessverktyg faktiskt minskar din internethastighet. Även om vi inte håller med om detta uttalande, finns det olika omständigheter där en VPN faktiskt kan göra ditt internet snabbare. I grundläggande metod använder en VPN protokoll över huvudet för inkapsling / avkapsling och lägger till ett krypteringslager i ditt nätverk.

Detta betyder att all din internettrafik passerar genom en säker gateway, som är osynlig för lokala internetleverantörer eller myndighetskontroll. Tillägget av detta “krypterad tunnel” gör att internet blir långsammare som ett resultat. Men under omständigheter där det finns en avsiktlig ansträngning som erkänns för att nedgradera kvaliteten på tjänsten du får, kan du faktiskt uppleva ett ökat hastighet.

Internetleverantörer kan införa strypning av din ursprungliga IP-adress. Utan VPN kommer du att märka att hastigheterna du får inte är lika med PLAN som du kanske har prenumererat på. När du ansluter till en VPN förändras slutpunkten när du använder en separat IP-adress och DNS, som kringgår alla typer av hastighetsbegränsningar. Naturligtvis finns det olika faktorer som påverkar VPN-hastigheter också.

Faktorer som påverkar VPN-hastigheter

De flesta användare av VPN har liten eller noll kunskap om hur sekretessverktyg fungerar för att täcka din identitet online. Ibland har även proffs som oss problem med att dumma ner processerna för att underlätta förståelsen av tekniska egenskaper. Det är så mycket involverat i att skapa ett virtuellt privat nätverk, och det finns många faktorer med påverkningshastigheter (av vilka många blir du förvånade över att höra om.

Avstånd till VPN-servern

Baserat på var du befinner dig kan internethastigheten variera för någon som bor närmare en viss server än en som bor långt. Det är därför de flesta VPN-klienter vanligtvis har en “Auto-Connect” -funktionen, som automatiskt hittar en pålitlig VPN-server i närheten av din plats.

Om du till exempel ansluter från Kina till en server i USA kan du förvänta dig en viss förlust av hastigheter. På samma sätt, om du väljer en Hong Kong-server, får du snabbare hastigheter (på grund av den minskade närheten). Denna varierade prestanda per plats beror på den tid det tar för ett datapaket att resa fram och tillbaka.

Protokoll och kryptering

När VPN använder starkare protokoll och kryptering för att öka din anonymitet online, kommer du att märka en minskning av den totala mottagna hastigheten. Om du till exempel väljer att använda en PPTP-installation med en grundläggande 128-bitars AES-kryptering får du snabbare hastigheter.

Å andra sidan, om du går för OpenVPN (UDP eller TCP-protokoll) med AES-256-CBC-chiprar, måste du betala med hastighet för den extra säkerheten. Endast SSTP erbjuder det bästa förhållandet mellan kryptering och hastighet, men protokollet är bara tillgängligt på Windows.

Noder anslutna till en server

VPN är universella varelser som konsumeras av hundratals människor på en gång. Med enkla ord, beroende på VPN som du registrerar dig med och om du använder en dynamisk IP, måste du möta problem relaterade till serverbelastning, vilket direkt avvisar hastigheten du får.

Ju fler personer som är anslutna till en enda server kommer att resultera i en enorm serverbelastning. Detta innebär att hastigheterna du får troligtvis kommer att regleras. Det är därför det föredras att gå till leverantörer som erbjuder en bra lista över platser från samma land. Till exempel erbjuder NordVPN över 550 servrar bara i Storbritannien!

Bandbredd Throttling av ISP

Vi nämnde detta tidigare, internetleverantörer kan införa hastighetsbegränsningar som kan hindra internethastigheten du får i första hand. Nu nämnde vi tidigare att VPN: er hjälper till att kringgå dessa begränsningar, men när du använder en anslutning levererad via uppringning eller 3G, kan du förvänta dig några VPN-anslutningsfrågor.

Även om du har en 50 Mbps-anslutning men samtrafiken mellan internetleverantören och din VPN-leverantör är dålig, kanske du märker att hastigheterna minskar. Annars, oftast när du registrerar dig med ett VPN, märker du bara 10-20% förlust i bandbreddhastigheter.

Några datorrelaterade skäl

Om du verkligen vill använda ett VPN på din dator utan att få en enorm minskning av hastigheter måste du utrusta din CPU med en snabbare processor. Detta kommer automatiskt att leda till bättre hastighetsvinster, men det är viktigt att du väljer en pålitlig leverantör med ett etablerat rykte för 0% paketförlust.

En annan anledning till att dina internethastigheter kan drabbas är inställningarna för din brandvägg. Om algoritmen ständigt blockerar VPN kommer den att förhindra att anslutningen flyter genomgående. När du väljer VPN-appen från listan över VPN: er ska du lägga till klienten i listan över godkända tjänster för brandväggen.

Toppöversikt över VPN-hastighetstest

Vi förstår att användare ständigt letar efter pålitliga VPN-leverantörer som inte äventyrar säkerhet / integritet och prestanda. Om du är en av dessa individer är du på rätt plats. Nedan hittar du en detaljerad analys av de 5 snabbaste VPN-leverantörerna (enligt våra tester som tog oss en betydande tid och resulterade i brist på sömn).

  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. Surfshark
  4. VyprVPN
  5. Buffrat VPN

ExpressVPN-hastighetstest

Baserat på Brittiska Jungfruöarna, har ExpressVPN ett starkt rykte för att vara en allround-VPN-tjänst, och det förnekar det inte! Det är beläget i en säker fristad borta från jurisdiktioner i EU och USA. Leverantören håller NUL-loggar och har aldrig funnits skyldig i att hjälpa myndigheter, även i de fall de hade sina servrar STORADE av de turkiska myndigheterna i ett mordfall.

När du registrerar dig med ExpressVPN får du tillgång till 2000 + 140 servrar i över 90 länder världen över. Detta ger dig avblockeringsfunktioner för geobegränsade webbplatser som Netflix, Hulu och BBC iPlayer. Det bästa av allt: du får fantastiska hastigheter oavsett vilken server du ansluter till. Nedan kan du se resultaten från en grundlig analys av leverantörerna’ prestanda på fem platser.

VPN har den lägsta hastighetsförlusten bland 80+ leverantörer som vi granskat för uppgiften och levererade i genomsnitt 82.45 Mbps nedladdningshastighet och 64.13 Mbps uppladdningshastighet på din 100 Mbps-anslutning.

ExpressVPN-hastighetstest

ExpressVPN-hastighetstest
server USA Storbritannien Australien Tyskland Frankrike Medel
Ladda ner 95,23 Mbits / s 79,43 Mbits / s 85,18 Mbits / s 70,89 Mbits / s 81,55 Mbits / s 82,45 Mbits / s
Ladda upp 69,21 Mbits / s 60,49 Mbits / s 70,99 Mbits / s 60,72 Mbits / s 59,27 Mbits / s 64,13 Mbits / s
Ping 105 ms 111 ms 62 ms 79 ms 70 ms 85,4 ms

Prestationsöversikt (genomsnittliga hastigheter)

Nedladdningshastighet: 82,45 Mbps (17,55% långsammare)

Uppladdningshastighet: 64,13 Mbps (35,87% långsammare)

Ping: 85 ms

VPN-hastighetstest - 5 av 80 leverantörer har & lsquo; Behovet av hastighet & rsquo;

NordVPN hastighetstest

Den panamanska baserade leverantören är känd för sitt rykte som en mycket säker tjänst och njuter av det strategiska läget, som skiljer det från konkurrensen. Lägg till detta i sin loggpolicy och leverantören är inte någon att röra sig med, särskilt om du vill hålla dig skyddad från identitetstjuvar, scammers, phishing och cybercriminals.

Funktioner som du får från leverantören inkluderar DNS Leak Protection, Automatic Kill Switch och Onion Over VPN. För avancerad teknik har du DoubleVPN, som överför all nätverkstrafik genom två servrar i olika länder. CyberSec som blockerar cyberhot, skadliga webbplatser och skadlig programvara från att spridas på dina enheter.

Du har tillgång till över 5150 servrar i 62 länder. Hastighetstesterna nedan visar fantastiska prestanda med nedladdningshastigheter som i genomsnitt berör 80,00 Mbps och laddas upp med 56,68 Mbps.

NordVPN hastighetstest

NordVPN hastighetstest
server USA Storbritannien Australien Tyskland Frankrike Medel
Ladda ner 91,71 Mbits / s 83,96 Mbits / s 75,81 Mbits / s 65,98 Mbits / s 82,55 Mbits / s 80,00 Mbits / s
Ladda upp 60,63 Mbits / s 49,99 Mbits / s 50,19 Mbits / s 59,88 Mbits / s 62,72 Mbits / s 56,68 Mbits / s
Ping 128 ms 92 ms 117 ms 99 ms 55 ms 98,2 ms

Prestationsöversikt (genomsnittliga hastigheter)

Nedladdningshastighet: 80,00 Mbps (20,00% långsammare)

Uppladdningshastighet: 56,68 Mbps (43,32% långsammare)

Ping: 98,2 ms

VPN-hastighetstest - 5 av 80 leverantörer har & lsquo; Behovet av hastighet & rsquo;

Surfshark Speed ​​Test

I likhet med ExpressVPN är Surfshark baserat på Brittiska Jungfruöarna (en VPN-vänlig jurisdiktion), vilket innebär att den har en strategisk fördel jämfört med andra tjänster. Det finns inga lagar om datalagring i BVI och du behöver inte oroa dig för allianser med 5 ögon eller 14 ögon. Leverantören erbjuder två starka krypteringscifrar: AES-256-CBC och AES-256-GCM.

För anslutning levererar leverantören fantastiska hastigheter på sin expanderande serverlista och sträcker sig till 500+ i 45 länder på bara två månader. Du har appar för alla plattformar / enheter också, tillsammans med en router-app. När det gäller prissättning tenderar Surfshark att vara oerhört kostnadseffektiv och plånbokvänlig. Om du går efter den årliga planen betalar du bara $ 5,99 per månad, vilket uppgår till $ 71,88 var 12: e månad

Som ni kan se nedan är prestandan från VPN också ganska imponerande och ger en anständig nedladdningshastighet på 76,22 Mbps i genomsnitt, tillsammans med 66,19 Mbps uppladdning.

VPN-hastighetstest

 

Surfshark Speed ​​Test
server USA Storbritannien Australien Tyskland Frankrike Medel
Ladda ner 87,52 Mbits / s 80,23 Mbits / s 75,61 Mbits / s 67,96 Mbits / s 69,78 Mbits / s 76,22 Mbits / s
Ladda upp 77,91 Mbits / s 71,18 Mbits / s 63,73 Mbits / s 60,11 Mbits / s 57,98 Mbits / s 66,18 Mbits / s
Ping 120 ms 144 ms 220 ms 115 ms 102 ms 140 ms

 

Prestationsöversikt (genomsnittliga hastigheter)

Nedladdningshastighet: 76,22 Mbps (23,78% långsammare)

Uppladdningshastighet: 66,18 Mbps (33,82% långsammare)

Ping: 140 ms

VPN-hastighetstest - 5 av 80 leverantörer har & lsquo; Behovet av hastighet & rsquo;

VyprVPN hastighetstest

Skapad av Golden Frog och belägen i Schweiz, är VyprVPN en annan pålitlig FAST VPN som erbjuder en enorm databas med 700 servrar över hela världen, tillsammans med förmåner som DPI Protection, NAT Firewall och Chameleon Technology, för bättre säkerhet när de deltar i torrenting / streaming aktiviteter. Ju fler funktioner du har för privatlivet, desto bättre!

När vi testade leverantörens prestanda fick vi exceptionellt snabba hastigheter på vår 100 Mbps-anslutning som inte påverkades starkt av att välja olika servrar eller ökad nätverkstrafik, vilket bara visade en minskning med 25,61%. Det kan bero på att VyprVPN hanterar sitt eget nätverk, på grund av vilket det är tillgängligt för alltid att leverera utmärkta hastigheter!

Trots att de var anslutna till olika servrar var hastigheten i överensstämmelse med lite förlust. Vi fick i genomsnitt 74,39 Mbps i nedladdning och 61,87 Mbps under uppladdning.

VyprVPN hastighetstest

VyprVPN
server USA Storbritannien Australien Tyskland Frankrike Medel
Ladda ner 84,69 Mbits / s 74,63 Mbits / s 75,15 Mbits / s 64,96 Mbits / s 72,55 Mbits / s 74,39 Mbits / s
Ladda upp 74,18 Mbits / s 61,51 Mbits / s 57,82 Mbits / s 52,26 Mbits / s 63,59 Mbits / s 61,87 Mbits / s
Ping 192 ms 209 ms 175 ms 240 ms 140 ms 191,2 ms


Nedladdningshastighet:
74,39 Mbps (25,61% långsammare)

Prestationsöversikt (genomsnittliga hastigheter)

Uppladdningshastighet: 61,87 Mbps (38,13% långsammare)

Ping: 191,2 ms

VPN-hastighetstest - 5 av 80 leverantörer har & lsquo; Behovet av hastighet & rsquo;

Buffert VPN-hastighetstest

Den Gibraltar-baserade leverantören som nyligen banat sig in på VPN-marknaden är ett annat namn som är känt för att erbjuda exceptionella prestanda och hastigheter för dem som längtar efter det. Även om det finns en viss session / anslutningsloggning, är VPN ganska mycket säkert på grund av att dess centrala servrar är baserade i Holland, där du inte kan visa dataposter utan en korrekt garanti!

Naturligtvis raderas de återstående loggarna efter 30 dagar. Vi uppskattar den transparens som VPN ger till produkten, eftersom den är bättre än att bli chockad / förvånad senare, liknande hur vi upplevde med PureVPN för en tid sedan. För anslutningar erbjuder Buffered servrar i 41 länder världen över för att avblockera eller njuta av P2P / Torrenting.

Hastigheterna du får är ganska fantastiska också med VPN-klockningen vid 72,35 Mbps nedladdning och 64,71 Mbps uppladdning i genomsnitt, efter att ha genomfört ett test på fem olika serverplatser!

Buffert VPN-hastighetstest

Buffrat VPN
server USA Storbritannien Australien Tyskland Frankrike Medel
Ladda ner 85,27 Mbits / s 79,53 Mbits / s 71,82 Mbits / s 65,92 Mbits / s 59,21 Mbits / s 72,35 Mbits / s
Ladda upp 76,17 Mbits / s 69,79 Mbits / s 62,91 Mbits / s 60,98 Mbits / s 53,74 Mbits / s 64,71 Mbits / s
Ping 85 ms 189 ms 222 ms 127 ms 259 ms 176,4 ms

Prestationsöversikt (genomsnittliga hastigheter)

Nedladdningshastighet: 72,35 Mbps (27,65% långsammare)

Uppladdningshastighet: 64,71 Mbps (35,29% långsammare)

Ping: 176,4 ms

VPN-hastighetstest - 5 av 80 leverantörer har & lsquo; Behovet av hastighet & rsquo;

VPN-hastighetstestjämförelse

Rang VPN-leverantör Nedladdningshastighet Uppladdningshastighet
# 1 ExpressVPN 82,45 Mbps (17,55% långsammare) 64,13 Mbps (35,87% långsammare)
# 2 NordVPN 80,00 Mbps (20,00% långsammare) 56,68 Mbps (43,32% långsammare)
# 3 Surfshark 76,22 Mbps (23,78% långsammare) 66,18 Mbps (33,82% långsammare)
# 4 VyprVPN 74,39 Mbps (25,61% långsammare) 61,87 Mbps (38,13% långsammare)
# 5 Buffrat VPN 72,35 Mbps (27,65% långsammare) 64,71 Mbps (35,29% långsammare)

Hur man kontrollerar internethastighet Metod bakom testerna

BestVPN.co använder sitt eget specialiserade hastighetstestverktyg för att analysera prestanda för olika VPN: er på olika servrar runt om i världen. Resultaten plottas sedan automatiskt in i en grafisk struktur för korrekt läsning, vilket är viktigt för att ta reda på den bästa leverantören. Det här verktyget är inte tillgängligt för allmänheten, men människor som vill kontrollera sin internethastighet kan alltid lita på alternativ.

Det finns många onlineverktyg som ger exakta resultat när du testar hastigheten på ditt internet. Faktum är att nästan alla sekretesswebbplats du besöker kommer definitivt att avslöja information om din läckande identitet online, vilket anger den exakta platsen baserat på din IP-adress. ExpressVPN, CyberGhost, PureVPN är bara några exempel på VPN-webbplatser som tillhandahåller sådan information.

Men om du behöver ett pålitligt verktyg för att bara kontrollera din internethastighet, kanske du vill kolla in Speed ​​Test av Oakla, KeyCDN Speed ​​Test, Google PageSpeed ​​Insights, GTmetrix, WebPageTest, Varvy Pagespeed Optimization, UpTrends, dotcom-monitor, Yellow Lab Verktyg, Sucuri Load Time Tester, Pagelocity och YSlow.

Inpackning av saker

Vi hoppas att den här guiden hjälper användare att hitta de snabbaste VPN: erna som kan hjälpa till att strömma sömlöst eller ladda ner torrenter utan problem. Det tog oss mycket tid att testa varje tjänst, men användarnas åsikt är alltid högre. Om du har registrerat dig med någon av leverantörerna ovan, tveka inte att kommentera nedan för att ge en opartisk recension. Känn dig också gärna dela guiden med andra tech-geeks och letar efter en snabb VPN-tjänst. Ha en bra dag. Cheerio

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me