VPN-anslutningsguide 2020 – Ett måste läsa för nybörjare i Japan

De som bor i Japan är väl medvetna om att landet förespråkar yttrandefrihet och pressfrihet, vilket också sträcker sig till uttryck och tal på internet. Under de senaste åren har det emellertid ökat geo-restriktioner och åtgärder mot tillgång till upphovsrättsskyddat material, vilket kräver användning av Bästa VPN för att undvika lagliga avgifter från lokala internetleverantörer. Så, utan vidare, läs den här VPN-anslutningsguiden för Japan.

Läs: Expressvpn Apple TV Working Guide

VPN-anslutningsguide 2020

 1. Vad är en VPN-anslutning
 2. Så fungerar VPN-anslutningen?
 3. Varför ska du använda VPN-anslutning i Japan??
 4. VPN-anslutningsmekanism / funktioner för att leta efter Internet
 5. Bästa VPN-anslutningsappar
 6. Är internetåtkomst i Japan säkert med VPN-anslutning?
 7. Hur du installerar VPN-anslutning Windows 10 OS / 7 Service Pack
 8. Installationshandbok för iPhone VPN-anslutning
 9. Hur du installerar Android VPN-anslutning?
 10. VPN-anslutningsfria appar
 11. VPN-anslutning Smartphone Client
 12. VPN-anslutning Mac / iPhone-generationer / iPad-anslutning
 13. Amazon Fire TV / Firestick VPN-anslutningsmetod

Vad är en VPN-anslutning

Ett virtuellt privat nätverk förkortat “VPN” är en nätverksteknik som används av både myndigheter och vanliga medborgare för att utnyttja säker åtkomst till internet. Det skapar en skyddad väg för ditt internet och krypterar alla skickade och mottagna data.

Vad är en VPN-anslutning

Så fungerar VPN-anslutningen?

VPN: er täcker vanligtvis din online-närvaro genom att ändra din IP-adress igenom modem och få det att se ut som om du befinner dig i ett annat land. Samtidigt tillåter de dig att skapa en “privat” nätverk endast tillgängligt för dig, varför det oftast används i stora företag och företag.

Hur fungerar VPN-anslutningen?

Varför ska du använda VPN-anslutning i Japan??

När du får veta att strömning / nedladdning av upphovsrättsskyddat material är ett brott, som kan ge dig en rejäl böter, två års fängelse eller till och med BÅD - saker blir ganska stressande. Som en del av lagen för övervakning av datornätverk från 2012 övervakar Japans regering till och med alla användare, vilket upprepar hur viktigt det är att använda ett VPN i Japan.

Varför ska du använda VPN-anslutning i Japan?

VPN-anslutningsmekanism / funktioner för att leta efter Internet

 1. Avancerade funktioner - Pålitliga VPN-tjänster bör erbjuda avancerade funktioner som DNS / IPv6-läckskydd, DoubleVPN, SOCKS5-proxy, Split Tunneling, NAT Firewall och Automatic Kill Switch.
 2. Protokoll Support - De bästa VPN-tjänsterna kommer aldrig att hoppa över att ge bra protokollsupport. Välj en tjänst som ger möjlighet att ansluta till OpenVPN, IKEv2, SSTP, L2TP / IPSec och PPTP.
 3. Loggningspolicy - Det sista du behöver är att betala för ett VPN som loggar din anslutnings- / sessioninformation eller vägrar att avslöja information om hur länge data används innan de raderas. Gå alltid efter en leverantör med en certifierad / verifierad policy för nollloggning.
 4. Bandbredd Throttling - VPN tillåter användare att kringgå geo-restriktioner för strömning av innehåll online, ladda ner torrenter, eller spela spel. Se upp för leverantörer som föreskriver bandbreddstrottling.
 5. Samtidiga anslutningar - Det bästa av VPN: er tillåter inte bara åtkomst till en enda enhet, utan erbjuder möjligheten att upprätta anslutningar på en mängd enheter samtidigt.
 6. Servertillgänglighet - Välj en leverantör som ger dig tillgång till en enorm databas med servrar över länder över hela världen. Nöja dig inte med leverantörer som endast erbjuder 5/6 platser för anslutning.

Bästa VPN-anslutningsappar

Nedan finns tre bästa VPN-leverantörer, kända över hela världen för sin fantastiska prestanda, avancerade funktioner, server’s tillgänglighet, supportsystem och total tillförlitlighet som du absolut måste prova!

Bästa VPN-anslutningsapplikationer under 2018

ExpressVPN - Editors VPN-anslutningsval i Japan

ExpressVPN är ett populärt tillägg på marknaden för VPN: er. Det är baserat på de brittiska Jungfruöarna och erbjuder oöverträffad integritet och anonymitet, och har en politik utan loggar som till och med skakade de turkiska myndigheterna. Priserna per månad börjar på $ 12,95, och du har 2 000+ VPN-servrar i 94 länder världen över. Funktioner inkluderar kill switch, split tunneling, multiplatform support och 24/7 live chat support.

ExpressVPN-anslutning

Fördelar

 1. Anslut till 3 enheter samtidigt
 2. 30-dagars pengarna tillbaka-garanti
 3. 24/7 Live Chat Support
 4. Automatisk dödsbrytare
 5. Ingen loggningspolicy

Nackdelar

 1. Lite dyrt - men värt det!

buffrat

Buffered VPN, som grundades 2013 och ligger i Gibraltar, är en integritets dedicerad tjänst. Gibraltar ligger utanför räckvidden för Storbritanniens regerings kommunikationshuvudkontor (GCHQ) och National Security Agency (NSA). Det erbjuder oöverträffade BitTorrent-nedladdningsfunktioner samtidigt som du kan ansluta till 5 enheter samtidigt. Andra funktioner inkluderar 30-dagars återbetalningar, obegränsad bandbredd och livechatt dygnet runt.

Buffert vpn-anslutning

Fördelar

 1. Baserat i Gibraltar
 2. Avblockerar Netflix US
 3. Servrar i 39 länder
 4. Bra integritet - inga användarloggar
 5. 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti

Nackdelar

 1. Dyrt - Startpris till $ 12,99!

VyprVPN

Skapad av Golden Frog använder VyprVPN imponerande tekniker som Chameleon, som kämpar mot VPN-blockering och strypning, och skiljer det från konkurrensen. För anslutning ger VyprVPN dig tillgång till en enorm lista med 700 servrar, spridda över 70 länder. Funktioner inkluderar VyprDNS, flera protokoll för kryptering, NAT-brandvägg och inbyggda appar för alla plattformar.

VyprVPN-anslutning

Fördelar

 1. Servrar i 70 länder världen över
 2. NAT Firewall och VyprDNS
 3. Anslutning till 3 enheter
 4. 200 000+ IP-adresser
 5. Netflix USA tillgängligt

Nackdelar

 1. Håller anslutningsloggar i 30 dagar

Är internetåtkomst i Japan säkert med VPN-anslutning?

Jämfört med andra länder beviljar Japan för mer internetfrihet, men det finns fortfarande situationer där du behöver en högre grad av anonymitet. Det finns vissa oro över att landet överför information till Five Eyes Nations. Det enda sättet att skydda din online-identitet hela tiden är att använda en VPN-anslutning, vilket är helt lagligt att använda i landet, jämfört med orter som Kina och Ryssland - där VPN-nät är förbjudna.

Hur du installerar VPN-anslutning Windows 10 OS / 7 Service Pack

 1. Klicka på “Nätverk” i Windows Aktivitetsfält och gå till “Nätverksinställningar”.Är internetåtkomst i Japan säkert med VPN-anslutning
 2. Välj “VPN” under “Nätverk & Internet” och klicka sedan på “Lägg till en VPN-anslutning”.Hur du installerar VPN-anslutning Windows 10 OS / 7 Service Pack
 3. Vi väljer att använda en PPTP-konfiguration med hjälp av konfigurationerna från freevpnaccess.com.lägg till en VPN-anslutning i Windows
 4. Fyll i all information och tryck på “Spara-knappen”. Gå tillbaka till föregående meny och klicka på anslutningsknappen för att njuta av att använda VPN via PPTP-metoden.använder VPN-anslutningen via PPTP-metoden i windows

Installationshandbok för iPhone VPN-anslutning

 1. Öppna ditt iPhone-huvud till Inställningar.iPhone-VPN-anslutning installation-Guide
 2. Nu kommer du att se en lista med konfigurationsalternativ. Välj “Allmän”.Hur du installerar Android VPN-anslutning
 3. Kran på “VPN”.VPN-anslutningsfria appar
 4. Kran på “Lägg till VPN-konfiguration” för att påbörja PPTP-installationen.VPN-anslutning Smartphone Client
 5. Välj PPTP på “Lägg till konfiguration” panelen och sedan stiga på inställningar från freevpnaccess.com.VPN-anslutning Mac iPhone generationer iPad
 6. Klick på “Spara”, och lämna tillbaka till VPN-menyn.
 7. Turn VPN “PÅ”.Amazon Fire TV Firestick VPN-anslutningsmetod
 8. VPN-logotypen visas nu längst upp till höger på din iPhone!iPhone VPN-anslutning

Hur du installerar Android VPN-anslutning?

När det gäller att ställa in en VPN-anslutning har du två alternativ: ladda ner en dedicerad klient för plattformen från någon av ovanstående leverantörer eller använd den manuella OpenVPN-metoden.

App-metod

 1. Registrera dig för någon leverantör ovan genom att besöka deras huvudwebbplats och ladda ner Android-appen.
 2. Öppna appen och ange dina inloggningsuppgifter, dvs. användarnamn och lösenord
 3. Anslut till valfri server. Njut av att använda VPN!

PPTP-inställning

 1. Gå över till inställningar > Mer > VPN
 2. Klicka på (+) -ikonen så blir du uppmanad med installationsinformation som du behöver fylla i
 3. Namnge anslutningen, välj PPTP i “Typ” meny
 4. Ange VPN-server och inloggningsinformation från din leverantör
 5. Spara nätverket, skriv in referenser och tryck “Ansluta”

VPN-anslutningsfria appar

Gratis och pålitliga VPN-appar är mycket svåra att komma med och det finns mycket scamming som går runt på det här området, eftersom många tveksamma operatörer använder fasaden för att tillhandahålla en gratis VPN-tjänst för att begå ett brett utbud av sekretesskränkningar. För att säkerställa att du inte faller för deras trick, prova dessa Top 3 gratis VPN-leverantörer:

 1. Hotspot Shield
 2. TunnelBear
 3. ZoogVPN

VPN-anslutning Smartphone Client

Du kan göra din VPN-installation via OpenVPN-klienten på mindre än 5 minuter på en tillräckligt bra internetanslutning. Låta’s leder dig genom steg för steg-processen:

OpenVPN-metod

 1. Gå till Google Play Store och ladda ner / installera OpenVPN Connect.
 2. När den har installerats laddar du ner .ovpn-konfigurationsfilerna härifrån.
 3. Klicka på “importera” -knappen och hitta den nedladdade .ovpn-filen.
 4. Välj filen och klicka på “Utförd läsning av konfigurationsfil” för att stänga importdialogen.
 5. Klicka på servern du väljer och ange användarnamn / lösenord.
 6. Kontrollera “Jag litar på ansökan” ruta och klicka på “OK”.

VPN-anslutning Mac / iPhone-generationer / iPad-anslutning

Så här kan du konfigurera en VPN-anslutning på din Mac via en dedikerad app med otrolig enkelhet. Vi använder ExpressVPN som referens för appen:

 1. Gå till ExpressVPN.com och gå över till produktsektionen.
 2. Klicka på “Mac” > Ladda ner app.
 3. Ange dina användaruppgifter när VPN är installerat.
 4. Välj en server baserad på dina inställningar och klicka på “Ansluta”.

Amazon Fire TV / Firestick VPN-anslutningsmetod

För installationsguiden kommer vi att använda ExpressVPN’s FireTV-app som referens. Låta’s kör igenom processen att ställa in VPN-appen på din FireTV-enhet:

 1. Öppna sökfältet på din FireTV-enhet, ange “ExpressVPN”, och ladda ner appen.
 2. Logga in på appen med ditt ExpressVPN-användarnamn och lösenord.
 3. Knacka på “OK” för att tillåta ExpressVPN att gå igenom med anslutningsförfrågningar.
 4. Knacka på “Kraft” för att slå på anslutningen eller välja en specifik serverplats på egen hand och sedan slå på VPN.

Inpackning av saker

Vi tror att vår omfattande guide ovan visar sig vara en stor hjälp för de som finns i Japan. Vår policy är att hjälpa våra användare på alla möjliga sätt och vägleda dem till de bästa sekretessalternativen som finns tillgängliga på marknaden just nu.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me