De flesta genomskinliga VPN-leverantörer – ENDAST 4 av 16 är pålitliga

Fler människor är nu medvetna om sin digitala integritet, vilket leder till ett inflöde av netizens som abonnerar på VPN-tjänster runt om i världen.

Under det första kvartalet 2018 ökade netizens som använder VPN med 18% i Nordamerika, 18% i Europa, 20% i Mellanöstern & Afrika, 23% i Latina America och 30% i Asia Pacific.

Internetanvändare med VPN (Statista 2018)

En av anledningarna till att de flesta slutar använda VPN-tjänster är emellertid bristen på transparens. Inte många leverantörer på marknaden är ärliga om sina erbjudanden.

De flesta undviker att avslöja detaljer om deras huvudkontor, ägare, investerare, styrelsen, garanterar kanarier / transparensrapporter och revisionsprocesser (om sådana finns).

Därför skapade BestVPN.co detta “Transparenta VPN: er” guide, där du får all bakgrundsinformation. Jag kontaktade olika VPN-supportteam via e-post och ställde dem invasiva frågor &# 55.357;&# 56841;

De flesta transparenta VPN-leverantörer

  1. Håller VPN-filer verkligen dig säker?
  2. Saker blir lite komplicerade men!
  3. Fråga VPN-leverantörer om transparens via e-post

Håller VPN-filer verkligen dig säker?

Det råder ingen tvekan om att VPN: er är praktiska verktyg. De täcker din IP-adress, maskerar din plats och krypterar inkommande / utgående trafik, vilket ger användarna en nyckel till att öppna låsta dörrar.

Dessa VPN-funktioner är särskilt sanna för användare baserade i länder med tuffa internetlagar, som Iran, Irak, Turkiet, Kina, Ryssland, Förenade Arabemiraten och Egypten. Bland dessa förbjuder vissa till och med Facebook, WhatsApp, Google osv.

Många VoD-tjänster sätter också geobegränsningar. För att inte tala, jagare för upphovsrättsintrång är alltid på jakt efter dem som laddar ner piratkopierat material via p2p / fildelning.

Att använda en VPN erbjuder skydd från dessa jägare, skyddar dig från nyfikna ögon, gör att du kan avmarkera begränsat innehåll och återfå åtkomst till dina favoritplattformar / appar för sociala medier.

Vissa netizens använder dem till och med för att komma åt webbplatser / filer / tjänster på jobbet eller för att helt enkelt kommunicera med vänner / familj utomlands, vilket visas i VPN-användningsskälstudien nedan.

Ledande motiv för VPN-användning (Statista 2018)

Saker blir lite komplicerade men!

Där det finns positiva, det finns också negativ. Jag kan säga att VPN: er erbjuder användarna full säkerhet, men det skulle vara en lögn. Tänk på att använda ett VPN som ditt första steg för att utnyttja digital integritet.

Men dessa tjänster har sina egna uppsättningar komplexitet. När man bedömer “säkerhet” av ett VPN, spelar en hel del faktorer in och uppmanar användarna att förbättra sin kunskap.

Till exempel kan en VPN-tjänst baserad i en 5, 9 eller 14 Eyes jurisdiktion inte vara det säkraste alternativet på grund av lagstiftningspliktiga lagar om lagring av data och massövervakning.

På liknande sätt finns det olika “loggningspolicy” för varje leverantör. Där vissa kan vara loggfria kan de flesta skämma bort inspelningen av session / anslutningsinformation.

Sedan har du problem rörande läckor av WebRTC / DNS / IP-adress och användningen av falska (virtuella) platser, utan att leverantörer är ärliga om dem med kunder / utsikter.

Viktigast av allt är att VPN-leverantörer inte avslöjar grundläggande information om sin tjänst, och saknar den öppenhet som krävs för att användarna kan lita på sin produkt.

Fråga VPN-leverantörer om transparens via e-post

Bristen på transparens från leverantörer uppmanade mig att kontakta dem privat via e-post och lära mig mer om olika VPN-tjänster genom att ställa dem flera invasiva frågor.

Jag ville se hur de flesta leverantörer skulle svara med tabellerna vända. Istället för att de bad oss ​​om information skapade jag en lista med frågor som de skulle kunna svara på.

Där vissa trivdes med att dela bakgrundsinformation, var andra selektiva på vilka frågor de ville svara på, vilket skapade misstänksamhet.

Frågorna inkluderade information om företaget’huvudkontor, dess plats, ägare och investerare bakom företaget och styrelse. Jag frågade vidare om VPN gav ut transparensrapporter eller genomförde en tredjepartsrevision.

Jag mailade cirka 180+ leverantörer när jag genomförde min forskning för denna VPN-jämförelse guide. Hittills har jag fått svar från 15 och bara tre leverantörer är helt öppna:

  1. Perfekt integritet
  2. Dölj. mig
  3. Cyberghost

Jag kommer att fortsätta uppdatera listan när jag får fler svar ...

Perfekt sekretess - baserat i Schweiz och grundat 2014

Var är ditt företags huvudkontor? Kan vi få en adress?

Vårt huvudkontor ligger i Schweiz. Den exakta adressen finns i vårt avtryck: https://www.perfect-privacy.com/sv/imprint

Publicerar du Transparency Reports / Warrant Canaries?

Ja, vi publicerar Warrant Canary uttalanden.

Om ja, hur ofta? En länk till en URL eller PDF-fil skulle vara till hjälp!

Varje månad. Här är länken: https://www.perfect-privacy.com/sv/warrant-canary. Vi publicerar inte regelbundna transparensrapporter angående.

Vid officiella förfrågningar informerar vi dem alltid om att vi inte har några uppgifter som vi kan avslöja. Du gör också’Jag måste publicera varje DCMA-begäran.

Vid serverbeslag informerar vi dig på vår blogg: https://www.perfect-privacy.com/sv/blog/server-seizure-in-rotterdam

Har dina fordringar granskats av ett oberoende säkerhetsföretag från tredje part?

Nej, vi behöver inte granska våra påståenden. Vi ser ibland dessa revisioner med andra leverantörer, men vi kan dock’t bekämpa känslan av att de bara marknadsför skitsnack.

Jag menar, du ljuger för dina kunder, varför inte också ligga hos revisionen? Varför till och med göra en granskning? Skapa bara en trevlig PDF som kräver en fantastisk revision.

Även med viss legitim revision, vad hindrar alla leverantörer från att bara aktivera loggning och alla shenanigans i det ögonblick revisionen är över?

Om inte, varför har du inte granskats än? Några skäl?

Som jag sa: Dessa inga loggningsrevisioner är inte användbara. Vi’Vi har varit verksamma i över 10 år nu, och det har varit evenemang som i Rotterdam. Scenen vet att du kan lita på oss 100 procent.

Kan vi få lite information om ägarna bakom företaget?

Vi kan bekräfta att vi alla är människor, alla belägna i Europa, och har känt varandra i många år på grund av delade intressen inom dator, säkerhet, hacking och aktivism.

Har ni några investerare och är informationen tillgänglig för användare?

I vår verksamhet är det mycket viktigt att arbeta självständigt. Det där’varför vi arbetar helt utan investerare. den’Det handlar inte heller om att växa snabbt.

Vi vill erbjuda en professionell VPN-tjänst som ger den högsta säkerhetsnivån. Det är vad scenen också uppskattar om oss.

Vem är styrelsen för ditt företag?

Fan, det kommer att vara så coolt när vi är Giant Corporation med en styrelse. Bara skojar, men på allvar finns det ingen styrelse.

nVPN - Baserat i Bosnien och grundades 2010

Var är ditt företags huvudkontor? Kan vi få en adress?

Vi don’t har något sådant som en “officiell plats” och därför ingen adress heller. Vi är en grupp med fyra privatlivsentusiaster som är mest spridda över den östeuropeiska regionen i Bosnien, Ukraina, Polen och Serbien.

Publicerar du Transparency Reports / Warrant Canaries?

Vi funderar faktiskt på att göra detta snart, ja, men vi gör inte’Jag har inte något sådant på plats ännu, men planeras för 2019 att göra ett slags arkiv som varje medlem kan komma åt och läsa våra svar.

Om det inte finns några publicerade insyns- / godkännanderapporter, varför är orsakerna??

Det finns ingen anledning att inte publicera våra svar och hanteringar, vi gör verkligen inte’t har något att dölja. Som sagt ovan kommer vi att få detta publicerat och tillgängligt för våra medlemmar under 2019.

jag kan’t berätta exakt datum ännu, eftersom vi först har många andra uppgifter på att göra-listan (Implementering av WireGuard, fullständig IPv6 och frigöring av vår Linux- och Mac OS-klient - nästa 2-6 veckor).

Har dina fordringar granskats av ett oberoende säkerhetsföretag från tredje part?

Jag personligen skulle jag inte ha några problem att göra detta, frågan är bara hur och vilket företag skulle göra en sådan revision och hur, jag menar hur en sådan revision verkligen ser ut i verkligheten, vilka data de vill se databasen, serversidan.

Jag menar, serversidan är inget problem inget intressant där ändå - men kunddatabasen är en annan historia vi har kundmeddelanden där, så är inte säker på vilket företag som kan göra detta som är tillräckligt tillförlitliga och hur.

Varför har du inte granskats än? Några skäl?

Ingen anledning mot det, bara osäker på hur detta kommer att göras och vem är tillräckligt förtroende för att utföra revisionen.

Kan vi få lite information om ägarna bakom företaget?

Vi har ingen enda ägare, som nämnts ovan alla och ingen äger nVPN.net vi har fyra personer.

Om två av dem har domänåtkomst, endast en av dem har databasåtkomsträttigheter, finns ingen ägare här.

Har ni några investerare och är informationen tillgänglig för användare?

Vi har inga investerare alls, allt är självgjord och självhanterat mellan de fyra personerna jag’har nämnts ovan.

Vem är styrelsen för ditt företag?

Ingen.

Hide.Me - Baserat i Malaysia och lanserades 2012

Var är ditt företags huvudkontor? Kan vi få en adress?

Vi är inbyggda i Malaysia, vår företagsadress är: eVenture Limited, Office 2.19, Lazenda Commercial Center, Federal Territory of Labuan, 87007 Malaysia. Registreringsnummer: LL09685

Publicerar du Transparency Reports / Warrant Canaries?

Ja, vi publicerar periodicitetsöversiktrapport med historiska data.

Om ja, hur ofta? En länk till en URL eller PDF-fil skulle vara till hjälp!

Den sista var 2015, och den nästa kommer att publiceras under de kommande två eller tre veckorna.

https://hide.me/en/blog/leon-juranic-certifies-hide-me-as-one-of-the-most-anonymous-vpn-provider/

Har dina fordringar granskats av ett oberoende säkerhetsföretag från tredje part?

Ja, vi är ett av de första VPN-företag som har granskats av en oberoende revisor / företag.

Om ja, när granskades din VPN-tjänst senast? Kan vi få en länk till en URL / PDF-fil?

https://hide.me/en/blog/leon-juranic-certifies-hide-me-as-one-of-the-most-anonymous-vpn-provider/

Kan vi få lite information om ägarna bakom företaget?

Företaget är helt privatägt.

Har ni några investerare och är informationen tillgänglig för användare?

Nej, vi har inte tredjepartsinvesterare.

Vem är styrelsen för ditt företag?

Företagets chef är Sebastian Schaub.

CyberGhost VPN - Baserat i Rumänien och lanserades 2011

Var är ditt företags huvudkontor? Kan vi få en adress?

Vi’är i Bukarest, Rumänien, utanför de 5 Eyes, 9 Eyes, 14 Eyes allians jurisdiktioner. Våra detaljer finns här: https://www.cyberghostvpn.com/sv_US/imprint

Publicerar du Transparency Reports / Warrant Canaries?

Ja, vi var de första i VPN-branschen som publicerade en transparensrapport redan 2011. Den’det är en tradition vi håller kära.

Om ja, hur ofta? En länk till en URL eller PDF-fil skulle vara till hjälp!

Vår årliga transparensrapport är här: https://www.cyberghostvpn.com/sv_US/transparency-report

Antalet juridisk begäran för Q1 2019 kommer snart att finnas live på vår Privacy Hub: https://www.cyberghostvpn.com/privacyhub/

Har dina fordringar granskats av ett oberoende säkerhetsföretag från tredje part?

Nej.

Varför har du inte granskats än? Några skäl?

Hittills har vi varit fokuserade på att bygga det bästa VPN för våra användare. Men vi planerar att få vår VPN-revision i framtiden.

Kan vi få lite information om ägarna bakom företaget?

Detta är inte vanligt i VPN-branschen, men alla detaljer om oss är offentliga. Möt vårt team och våra kontorshundar här: https://www.cyberghostvpn.com/sv_US/team

Mer här: https://www.cyberghostvpn.com/sv_US/transparency-report/about-us och här: https://www.instagram.com/cyberghost_private_life/?hl=sv

Har ni några investerare och är informationen tillgänglig för användare?

Vi’är en del av Kape. Mer information här: http://www.kape.com/about-us.html

Vem är styrelsen för ditt företag?

Du hittar alla detaljer här: http://investors.kape.com/board-of-directors

Hotspot Shield - Baserat i USA och lanserades 2005

Var är ditt företags huvudkontor? Kan vi få en adress?

Vårt huvudkontor ligger i Redwood City CA. Adress: 1800 Seaport Blvd Redwood City CA.

Publicerar du Transparency Reports / Warrant Canaries?

Ja, vi publicerar transparensrapporter. Eftersom vi inte samlar in information som tillåter oss att spåra Internetanvändning på våra VPN: n tillbaka till enskilda användare.

Vi ger inte och kan inte ge information till regeringar, brottsbekämpande myndigheter eller andra tredje parter om vilka webbplatser våra användare besöker när de använder våra tjänster.

Dessutom kan vi inte identifiera en enskild användare baserad på en IP-adress som är riktad mot allmänheten.

Om ja, hur ofta? En länk till en URL eller PDF-fil skulle vara till hjälp!

Varje år. Här är länken https://www.hotspotshield.com/reports/AnchorFree_Transparency_Report-2018.pdf

Har dina fordringar granskats av ett oberoende säkerhetsföretag från tredje part?

Ja. AVTEST

Om ja, när granskades din VPN-tjänst senast? Kan vi få en länk till en URL / PDF-fil?

https://www.av-test.org/fileadmin/pdf/reports/AV-TEST_VPN_Trust_Report_August_2018_EN.pdf

Kan vi få lite information om ägarna bakom företaget?

Du kan hitta information om teamet och styrelsen på Anchorfree-webbplatsen:

https://www.pango.co/about/

Har ni några investerare och är informationen tillgänglig för användare?

Du kan hitta information om teamet och styrelsen på Anchorfree-webbplatsen: https://www.pango.co/about/ 

Vem är styrelsen för ditt företag?

Du kan hitta information om teamet och styrelsen på Anchorfree-webbplatsen: https://www.pango.co/about/

VPNSecure - Baserat i Australien och grundat 2010

Var är ditt företags huvudkontor? Kan vi få en adress?

Nivå 1/360 St Paul’s Terrace Fortitude Valley, Brisbane Queensland.

Publicerar du Transparency Reports / Warrant Canaries?

Fram till nyligen hade vi publicerat en Warrant Canary - men i Australien är Warrant Canaries olagligt nu och vi var tvungna att ta bort det.

Vi håller på att flytta företaget till Hong Kong på grund av de senaste ändringarna i den australiska lagen - när denna flyttning är klar kommer vi att publicera Warrant Canary på nytt

Har dina fordringar granskats av ett oberoende säkerhetsföretag från tredje part?

Vi får tredjepartsövervakningstestrevisioner slutförda, det sista testet avslutades i november 2017 av Senseon Solutions

Att ha våra påståenden om ingen loggning verifierad av en tredje part som Senseon är inte något vi har övervägt tidigare, men vi kan kanske titta på att göra det i framtiden för att ge kunderna en ro i sinnet.

Kan vi få lite information om ägarna bakom företaget?

Shayne McCulloch - Länkad till https://www.linkedin.com/in/shaynem

Har ni några investerare och är informationen tillgänglig för användare?

Inga investerare.

Vem är styrelsen för ditt företag?

Shayne McCulloch.

ProtonVPN - Baserat i Schweiz och grundat 2014

Var är ditt företags huvudkontor? Kan vi få en adress?

Vårt huvudkontor ligger i Genève, Schweiz. Chemin du Pré-Fleuri, 3 CH-1228 Plan-les-Ouates, Genève, Schweiz.

Publicerar du Transparency Reports / Warrant Canaries?

Ja, vi uppdaterar vår transparensrapport & Garantera Canary när det finns en anmärkningsvärd ny juridisk begäran.

Om ja, hur ofta? En länk till en URL eller PDF-fil skulle vara till hjälp!

Det uppdaterades senast den 2 februari 2019: https://protonvpn.com/blog/transparency-report/

Har dina fordringar granskats av ett oberoende säkerhetsföretag från tredje part?

Inte ännu eftersom vi har varit helt öppna för våra användare när det gäller vårt huvudkontor, ägare, service osv.

Vi överväger dock en revision inom en snar framtid eftersom den har blivit en industristandard.

Kan vi få lite information om ägarna bakom företaget?

ProtonVPN AG ägs till fullo av Proton Technologies AG.

Har ni några investerare och är informationen tillgänglig för användare?

Inget svar.

Vem är styrelsen för ditt företag?

Styrelsen för ProtonVPN AG är Antonio Gambardella.

Windscribe - Baserat i Kanada och lanserades 2015

Var är ditt företags huvudkontor? Kan vi få en adress?

9251 Yonge St # 8901, Richmond Hill, ON, L4C 9T3, Kanada. Innan du säger Kanada = 5 ögon = dåligt: ​​https://blog.windscribe.com/i-doesnt-matter-how-many-eyes-you-have-66f59fc1e777

Publicerar du Transparency Reports / Warrant Canaries?

Ja det gör vi.

Om ja, hur ofta? En länk till en URL eller PDF-fil skulle vara till hjälp!

https://windscribe.com/transparency

Har dina fordringar granskats av ett oberoende säkerhetsföretag från tredje part?

Nej.

Varför har du inte granskats än? Några skäl?

Vi’arbetar med ett system som går utöver en revision från tredje part och gör att alla kan verifiera våra påståenden utan att behöva lita på “experter”.

Kan vi få lite information om ägarna bakom företaget?

https://www.crunchbase.com/organization/windscribe#section-overview

https://angel.co/windscribe

Har ni några investerare och är informationen tillgänglig för användare?

Inga investerare.

Vem är styrelsen för ditt företag?

Yegor sak.

ibVPN - Baserat i Rumänien och grundat 2003

Var är ditt företags huvudkontor? Kan vi få en adress?

Vårt företag är beläget i Tirgu-Mures, Rumänien. Adressen är allmänt tillgänglig på vår webbplats, i sidfotområdet: https://www.ibvpn.com

Publicerar du Transparency Reports / Warrant Canaries?

Nej

Om ja, hur ofta? En länk till en URL eller PDF-fil skulle vara till hjälp!

N / A

Har dina fordringar granskats av ett oberoende säkerhetsföretag från tredje part?

Nej

Varför har du inte granskats än? Några skäl?

Vårt företag måste följa GDPR, och vi har tillbringat året före 25 maj 2018 för att förbereda och de följande månaderna för att implementera dataskyddsmekanism som säkerställer våra kunder att deras data är säkra. Målet för 2019 är att framgångsrikt implementera ISO 27001 (Informationssäkerhetshantering) och 9001 (Kvalitetshantering).

Kan vi få lite information om ägarna bakom företaget?

SC Amplusnet SRL är det företag som har fullt ägande av ibVPN. Företagets ägare är privatpersoner som är involverade i att utveckla och underhålla ibVPN-tjänsten.

Har ni några investerare och är informationen tillgänglig för användare?

Vi har inga investerare.

Vem är styrelsen för ditt företag?

Du kan leta efter den offentliga informationen om företaget SC Amplusnet SRL.

KeepSolid - Baserat i USA och grundat 2013

Var är ditt företags huvudkontor? Kan vi få en adress?

KeepSolid’huvudkontoret ligger i New York. Vår adress är 3220 Arlington Ave. Suite 5A Bronx, NY 10463, USA

Publicerar du Transparency Reports / Warrant Canaries?

Nej.

Om ja, hur ofta? En länk till en URL eller PDF-fil skulle vara till hjälp!

N / A

Har dina fordringar granskats av ett oberoende säkerhetsföretag från tredje part?

Nej.

Om ja, när granskades din VPN-tjänst senast? Kan vi få en länk till en URL / PDF-fil?

N / A

Eller om inte, varför har du inte granskats än? Några skäl?

Det är ovanpå våra planer i år.

Kan vi få lite information om ägarna bakom företaget?

Våra ägare är Vasiliy Ivanov och Oleg Bocharnikov. Du kan kolla mer information om dem här https://www.keepsolid.com/pressroom/board-of-members

Har ni några investerare och är informationen tillgänglig för användare?

Nej, vi har inga investerare. Vi’är ett bootstrap-företag.

Vem är styrelsen för ditt företag?

Kontrollera mer information om vår styrelse på www.keepsolid.com/pressroom/board-of-members

Mullvad - Baserat i Sverige och lanserades 2009

Var är ditt företags huvudkontor? Kan vi få en adress?

Amagicom AB, Box 53049, 40014 Göteborg, Sverige.

Publicerar du Transparency Reports / Warrant Canaries?

Nej, det finns inga lagar i Sverige som kräver att vi samlar in / loggar / agerar mot våra användare all information som gäller oss, läs mer: https://www.mullvad.net/guides/swademic-legislation/

Har dina fordringar granskats av ett oberoende säkerhetsföretag från tredje part?

Ja.

Om ja, när granskades din VPN-tjänst senast? Kan vi få en länk till en URL / PDF-fil?

https://mullvad.net/blog/2018/9/24/read-results-security-audit-mullvad-app/

Kan vi få lite information om ägarna bakom företaget?

Amagicom ägs 100% av grundarna: Fredrik Strömberg och Daniel Berntsson.

Har ni några investerare och är informationen tillgänglig för användare?

Nej.

Vem är styrelsen för ditt företag?

Fredrik Strömberg, Daniel Berntsson och Jan Jonsson (VD)

SigaVPN - Baserat i USA och lanserades 2017

Var är ditt företags huvudkontor? Kan vi få en adress?

PO Box 1722, Southaven, MS, 38671, Förenar stater. Eftersom det är ett enskilt ägare och något jag gör på sidan, finns det ingen anledning att hyra ett kontor.

Publicerar du Transparency Reports / Warrant Canaries?

Warrantkanarier är INTE alltid pålitliga. Den amerikanska regeringen kan tvinga någon att uppdatera den. Enligt min åsikt över att tänka på tullgarantier under en lång tid.

Jag bestämde att det bara skapar en falsk känsla av säkerhet. Jag gör inte’Jag har inte insynsrapporter eftersom det har varit noll regeringsförfrågningar till mig.

Jag skulle publicera en i händelse av att jag får en regeringsbegäran.

Har dina fordringar granskats av ett oberoende säkerhetsföretag från tredje part?

Nej.

Varför har du inte granskats än? Några skäl?

Revision är dyrt.

Kan vi få lite information om ägarna bakom företaget?

jag’m en systemadministratör och sekretessförespråkare.

Har ni några investerare och är informationen tillgänglig för användare?

Donatorer hjälper till att driva tjänsten. För att skydda deras integritet, gör jag inte’t dela sin information.

Vem är styrelsen för ditt företag?

Bara jag.

PrivateVPN - Baserat i Sverige och grundat 2009

Var är ditt företags huvudkontor? Kan vi få en adress?

Sverige - Sollentuna.

Publicerar du Transparency Reports / Warrant Canaries?

Nej

Om ja, hur ofta? En länk till en URL eller PDF-fil skulle vara till hjälp!

N / A

Har dina fordringar granskats av ett oberoende säkerhetsföretag från tredje part?

Nej.

Om ja, när granskades din VPN-tjänst senast? Kan vi få en länk till en URL / PDF-fil?

N / A

Varför har du inte granskats än? Några skäl?

Det finns inget specifikt skäl. Det finns en plan för att starta en revision när vi har installerat vår nya miljö.

Kan vi få lite information om ägarna bakom företaget?

Du kan hitta mer information om företaget här: https://www.allabolag.se/5568951486/privat-kommunikation-sverige-ab

Har ni några investerare och är informationen tillgänglig för användare?

Det finns inga externa investerare!

Vem är styrelsen för ditt företag?

Du kan hitta mer information om företaget här: https://www.allabolag.se/5568951486/privat-kommunikation-sverige-ab

WASEL Pro - Baserat i Nederländerna och grundat 2012

Var är ditt företags huvudkontor? Kan vi få en adress?

Adressen på www.bvpn.com sidfot. Laanzichtweg 60-B 4847 SJ Teteringen (Breda), Nederländerna.

Publicerar du Transparency Reports / Warrant Canaries?

Ja, men vi gjorde det inte’t har några händelser under våra 9 år av drift.

Om ja, hur ofta? En länk till en URL eller PDF-fil skulle vara till hjälp!

Vi hade 0 incidenter.

Har dina fordringar granskats av ett oberoende säkerhetsföretag från tredje part?

Nej.

Varför har du inte granskats än? Några skäl?

Vi har tillflyktsort’t har kontaktats av alla trovärdiga organisationer.

Kan vi få lite information om ägarna bakom företaget?

Tjänsten ägs och hittas av en liten grupp utvecklare som hittade internet i mitten av 90-talet och gjorde allt de kan för att hålla den så öppen som den brukade vara.

Har ni några investerare och är informationen tillgänglig för användare?

Nope, Tjänsten byggs, finansieras, drivs av samma grupp utvecklare, inga investerare, inget bankägande.

Vem är styrelsen för ditt företag?

Samma 3 utvecklare.

Seed4Me - Baserat i Taiwan och lanserades 2012

Var är ditt företags huvudkontor? Kan vi få en adress?

Seed4.Me VPN-tjänst utvecklas av ett distribuerat team av utvecklare. Vi föredrar att hålla detaljer om vår struktur privat som ytterligare ett lager av skydd för våra kunder.

Publicerar du Transparency Reports / Warrant Canaries?

Nej.

Om ja, hur ofta? En länk till en URL eller PDF-fil skulle vara till hjälp!

N / A

Har dina fordringar granskats av ett oberoende säkerhetsföretag från tredje part?

Nej.

Om ja, när granskades din VPN-tjänst senast? Kan vi få en länk till en URL / PDF-fil?

N / A

Varför har du inte granskats än? Några skäl?

Våra användare bad oss ​​inte om den här saken. De flesta kräver snabb och stabil VPN-anslutning till ett lågt pris - det är vad vi erbjuder.

Kan vi få lite information om ägarna bakom företaget?

Vi föredrar att inte lämna ut denna information.

Har ni några investerare och är informationen tillgänglig för användare?

Vi föredrar att inte heller avslöja denna information.

Vem är styrelsen för ditt företag?

Vi föredrar att inte heller avslöja denna information.

Surfshark - Baserat i BVI och lanserades 2018

Var är ditt företags huvudkontor? Kan vi få en adress?

Surfshark är ett registrerat varumärke som tillhör Surfshark Ltd., en juridisk enhet på Brittiska Jungfruöarna. Den officiella adressen till Surfshark Ltd. är som följer:

Surfshark Limited

Vanterpool Plaza, 2nd Floor, Wickhams Cay I, Road Town, VG 1110

Brittiska Jungfruöarna

Publicerar du Transparency Reports / Warrant Canaries?

De brittiska Jungfruöarnas regering kräver inte att Surfshark ska offentliggöra rapporter om transparens / clearance; därför gör vi inte det.

Surfshark är ett privat företag, och därför är det inte obligatoriskt att publicera sådana rapporter. Eftersom Surfshark inte är noterat offentligt i någon börs tillämpar vi en vanlig praxis att inte lämna ut sådan information till allmänheten.

Har dina fordringar granskats av ett oberoende säkerhetsföretag från tredje part?

Surfshark är en av de få leverantörerna av VPN-tjänster som har granskats oberoende. Den senaste revisionen genomfördes i november 2018 av det erkända tyska säkerhetsföretaget

Om ja, när granskades din VPN-tjänst senast? Kan vi få en länk till en URL / PDF-fil?

Surfshark VPN granskad av Cure53.

https://cure53.de/pentest-report_surfshark.pdf

Kan vi få lite information om ägarna bakom företaget?

Surfshark tillhandahåller sina tjänster till människor över hela världen, inklusive starkt restriktiva länder och regimer där tillgången till internet kontrolleras, motsatta medier förföljs och icke-statliga organisationer begränsas. Vi är en av få VPN-leverantörer som har lyckats övervinna Kinas stora brandvägg. Så länge vi är fast beslutna att investera tid såväl som ansträngningar för att utveckla smarta lösningar som kan övervinna begränsningarna.

När det gäller vår VD är han känd som Par Kaz. Han etablerade Surfshark som sitt eget företag för att göra ett bättre integritetsskyddsverktyg som de andra. Han är en sekretessgrad av teknisk bakgrund som har tillbringat sin karriär med att arbeta med cybersäkerhetsprodukter samt systemadministratör i olika delar av världen. När det gäller Magnus är det känt inom området och citeras i några Surfshark-publikationer.

Har ni några investerare och är informationen tillgänglig för användare?

Surfshark Ltd. ägs av privata aktieägare som valde att inte lämna ut sin privata information till allmänheten, eftersom det inte har lagligen krävts.

Vem är styrelsen för ditt företag?

Surfshark är ett privat företag som inte är skyldigt att ha och inte har en styrelse. Det drivs av ledningsteamet, som inkluderar verkställande direktören, chefsmarknaden, chefen för teknikchef samt flera produktägare.

Inpackning av saker

Med detta når vi ett slut på denna transparenta VPN-guide. Huvudsyftet är att hjälpa användare att lära sig mer om olika leverantörer och deras bakgrundsinformation.

Tänk på att tvetydiga tjänster aldrig kan lita på. Endast de leverantörer med ett etablerat rykte av ärlighet kan hjälpa dig att uppnå fullständig digital integritet.

Jag hoppas att den här guiden hjälper dig att få all den information du behöver. Ändå, om du har några frågor / frågor eller behöver mig för att intervjua en specifik leverantör, kommentera nedan.

Hjälp också en bror genom att dela den här guiden med andra tekniska kunniga eller sekretessmedvetna användare, det skulle bli mycket uppskattat. Tack och ha en trevlig dag framöver! J

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me