Welke VPN’s bieden de beste ondersteuning voor livechat?

Vandaag binnen’In de wereld is het gebruik van VPN's sterk gediversifieerd met een uitbreiding van het gebruik naar veel verschillende functionaliteiten en apparaten. Van een cruciaal onderdeel om gebruikers meer waarde te laten halen uit hun streaming-abonnementen op sites zoals Netflix tot het beschermen van financiële transacties op alle apparaten, VPN's bedienen nu een groter gebruikersbestand dan ooit tevoren.

En als het gaat om zulke uiteenlopende en complexe functionaliteiten, heeft een gebruiker ondersteuning van de provider nodig om door te komen. De meeste Top VPN's bieden hiervoor live chat-ondersteuning, waardoor gebruikers de mogelijkheid hebben om hun vragen in realtime te stellen en aangepaste oplossingen te krijgen om ze op te lossen, maar het zijn allemaal live chat-ondersteuningsfuncties aangeboden door verschillende providers die hetzelfde serviceniveau bieden?

Niet helemaal. Sommigen van hen geven slechte ingeblikte antwoorden die vaak nutteloos zijn wanneer u een meer technische vraag hebt, terwijl anderen echte live chat-ondersteuningsmedewerkers hebben die daadwerkelijk zijn opgeleid om u door allerlei probleemoplossing en andere complexe problemen te begeleiden.

En als u denkt dat chatondersteuning een secundaire functie is in een VPN en dat dit niet zou moeten’Als u niet wilt nadenken over uw beslissing om voor een provider te kiezen, moet u uw manier van denken heroverwegen.

Of u nu een VPN op uw router wilt instellen of als uw VPN niet goed werkt en een foutmelding geeft die u kunt’om het zelf op te lossen, is live chatondersteuning het enige waarop u moet terugvallen om u uit uw problemen te helpen en door te gaan met een naadloze ervaring.

De kwaliteit van live chatondersteuning die door een provider wordt geboden, is een grote factor waarmee u rekening moet houden voordat u een beslissing neemt om u op een bepaalde provider te abonneren of niet.

Maar elke provider controleren’De kwaliteit van de service als het gaat om live chat-ondersteuning is een vrij moeilijke onderneming en kan veel tijd kosten die de meeste gebruikers niet alleen kunnen doen, dus ik deed het voor hen.

Ik nam top 5-providers uit de industrie die servicefuncties boden waarvoor de gebruiker vaak interactie met livechatondersteuning nodig had en stelde hen met een lastige vraag om te zien hoe ze ermee omgingen.

Een overzicht van de chat-ondersteuningsservice is hieronder samengevat als u niet de volledige analyse wilt doorlopen.

VPN-provider Reactietijd Technische kennis Toon Nuttig
Surfshark Snel Erg goed Gastvrije Ja
NordVPN Snel Onder par Onbeleefd & mechanistisch Nee
PureVPN Snel Gemiddelde machinebouwer & zwak Nee
ExpressVPN Erg snel Uitstekend Gastvrije & meegaand Ja
CyberGhost Zeer langzaam Uitstekend Onbeleefd & verkoudheid Ja

Welke vraag heb ik gesteld aan livechat Ondersteuning van execs van verschillende providers en waarom?

Voor elke VPN gebruikte ik dezelfde query en dit kwam omdat ik gebruikers moest laten zien hoe elke livechat ermee omging. Dit maakte het ook gemakkelijker voor mij om ze te beoordelen.

De vraag was “Hallo, ik kan uw VPN laten werken op mijn Apple TV-apparaat?”

Waarom heb ik deze zoekopdracht gekozen? Omdat ik weet dat Apple TV dat niet doet’biedt momenteel ingebouwde VPN-functionaliteit zoals zijn tijdgenoten voor b.v. Samsung Smart TV of Android TV, en om een ​​VPN te krijgen, moet u het op uw router installeren of een streamingapparaat zoals Firestick gebruiken dat zelf VPN's ondersteunt.

Je kunt het ook doen via Smart DNS, maar deze functie wordt niet door elke provider aangeboden.

Ik wilde controleren of de chatsupportmedewerkers mijn vraag begrepen en hoe goed ze waren getraind om mij hiermee tevreden te stellen. Ik heb ook hun responstijd beoordeeld, d.w.z. of het te lang duurde om te antwoorden toen ik de vraag voor het eerst stelde en of ze in realtime met me in chatten of dat het lang duurde voor hun antwoorden.

Hier’s hoe elke VPN verging:

Surfshark: snel en relevant

Chatondersteuning Rating Scale For Surfshark

Reactietijd Snel
Technische kennis Erg goed
Toon Gastvrije
Nuttig Ja

Ik had veel hoop gevestigd op deze provider omdat het geweldig was in het aanbieden van een zeer goed niveau van service en betrouwbaarheid in zo'n korte periode sinds het voor het eerst werd geïntroduceerd.

En om de waarheid te zeggen, Surfshark’s live chat-ondersteuning voldoet aan mijn hoge verwachtingen met zijn snelle responstijd en ongelooflijk geschikte antwoorden op mijn vragen.

De eerste chatvensters van Surfshark vereisen dat u uw naam, e-mailadres en uw eerste zoekopdracht invoert. Zodra u deze invoert, wordt u in de wachtrij gezet, maar de wachttijd is niet’t lang.

Het kostte de chat nauwelijks iets meer dan een minuut om op de livechat te komen.

Hier kun je zien dat ik hen vroeg over het instellen van hun VPN op Apple TV en in reactie daarop vroeg de chat-exec Bryan me wat voor soort streamingdienst ik wil bereiken?

Het antwoord is goed geschikt voor de vraag die ik heb gesteld, omdat de chatondersteuning van wat het lijkt, wist dat ik op zoek was naar een VPN op Apple TV omdat ik wilde gaan voor het deblokkeren van streaming-sites op het apparaat. Goede start!

surfshark klantenondersteuning

Ik antwoordde dat ik sites zoals Netflix en Amazon Prime wil bereiken en er zelfs een beetje sport op wil streamen.

Toen kwam Bryan’antwoord waarin hij me vertelde dat ik de VPN op mijn router zou moeten instellen als ik sites op mijn Apple TV wil deblokkeren. Perfect antwoord.

Ik antwoordde dat ik sites zoals Netflix en Amazon Prime wil bereiken en er zelfs een beetje sport op wil streamen.

Toen kwam Bryan’antwoord waarin hij me vertelde dat ik de VPN op mijn router zou moeten instellen als ik sites op mijn Apple TV wil deblokkeren. Perfect antwoord.

surfshark ondersteuning

Ik stelde toen nog een lastige vraag of hun iTunes-app op Apple TV werkt of niet. Natuurlijk niet’t, maar als iemand ongetraind is, kan het hiermee een mix maken en de functionaliteit van Android-apps die op zowel mobiele Android-apparaten als Android TV kunnen worden uitgevoerd.

Maar Bryan wist waar ik het over had, dus antwoordde hij dat ze dat niet deden’t heeft nog geen app voor Apple TV. Een plausibel antwoord inderdaad.

Vervolgens vraag ik hem of ik hun Firestick-app op mijn FireTV-apparaat kan gebruiken terwijl deze is aangesloten op een Apple TV. Dit werkt duidelijk omdat FireTV-apparaten bedoeld zijn om streamingdiensten op grotere schermen aan te bieden.

En Bryan wist dat en hij vertelde me dat het kan gebeuren, maar casten niet’t werkt nog.surfshark vpn ondersteuning

Surfshark’Ondersteuning voor live-chats handhaaft de normen die door de service zijn vastgesteld voor de VPN-prestaties. Er zijn geen bots die de chat bemannen, maar echte mensen die goed thuis zijn in wat ze doen.

De responstijd was ook geweldig, want ik ondervond geen vertraging in alle antwoorden wanneer ik een vraag stelde. Over het algemeen is de live chat-ondersteuning geweldig, maar niet uitstekend, omdat de antwoorden goed waren, maar niet op het niveau zoals ik had verwacht. Ik zal je later vertellen wat ik hiermee bedoel.

NordVPN: goede antwoordtijd maar de reacties waren koud

Chatondersteuning beoordelingsschaal voor NordVPN

Reactietijd Snel
Technische kennis Onder Par
Toon Onbeleefd & mechanistisch
Nuttig Nee

Een andere top VPN-service, NordVPN deed dat niet’t biedt altijd een live chatfunctie en ze hebben deze functie de afgelopen jaren toegevoegd.

Ik stelde ze met dezelfde zoekopdracht en vanwege hun uitgebreide ondersteuningsrepository die ze me koppelingen naar handleidingen voor elke zoekopdracht aanboden.

Hier’s hoe het gesprek ging:

De eerste vensters zien er hetzelfde uit als Surfshark’s en vereist dezelfde details om te beginnen, d.w.z. naam, e-mail en bericht.

Ik stelde mijn vraag in het bericht en het duurde ruim twee minuten voordat iemand online kwam.

Het antwoord dat Harper, hun live chat-ondersteuningsexpert, me gaf was uitgebreid en bood me koppelingen om een ​​VPN op een router in te stellen en hoe ik mijn VPN-verbinding vanaf mijn pc kon spiegelen. Beide waren relevant, maar het antwoord was beetje onpersoonlijk en gemechaniseerd. Surfshark’Het antwoord daarentegen had een meer menselijke kant.

nordvpn klantenondersteuning review

De gemechaniseerde reacties bleven doorgaan en toen de supportmedewerker nee moest zeggen, gaf het een zeer onpersoonlijke reactie af die koud aanvoelde.

nordvpn gebruikersondersteuning review

Nogmaals, toen ik Harper vroeg of hun FireTV-app op mijn FireTV-apparaat met AppleTV zou werken, kreeg ik dit antwoord, dat me vertelde hoe NordVPN te installeren en in te stellen’s FireTV-app op mijn FireTV-apparaat, maar dat gebeurde niet’t beantwoordt mijn vraag precies.

nordvpn

En de gemechaniseerde antwoorden gaan ook door voor mijn andere vragen.

nordvpn cs

Nadat ik exact hetzelfde antwoord had gekregen toen ik hen vroeg of ze ondersteuning voor andere tv's hadden, vroeg ik hen of ze standaardantwoorden gaven omdat beide antwoorden hetzelfde waren, maar mijn vragen waren verschillend, dus zei Harper dat ze allebei standaardantwoorden waren omdat ze had alleen Android- en Samsung TV-ondersteuning.

nordvpn cs

NordVPN’s live chat ondersteuning liet me in de steek omdat het niet voldeed aan de normen waaraan een service van dit niveau comfortabel moet voldoen. Ik verwachtte niet zo'n koude reactie van hun live chat-ondersteuning, maar dat’is wat ik heb, dus volgens mij, NordVPN’De ondersteuning voor livechat is lang niet in de buurt van normen die zijn vastgesteld door providers zoals Surfshark.

Ik zou NordVPN beoordelen’s livechat zoals op zijn best onder de maat.

PureVPN: Relevante antwoorden, maar moet op toon werken

Chatondersteuning beoordelingsschaal voor PureVPN

Reactietijd Snel
Technische kennis Gemiddelde
Toon mechanistisch & Zwak
Nuttig Nee

Hoewel de chatondersteuning snel blijft, moet PureVPN veel werken aan hoe gebruikers zich voelen bij de livechatondersteuning. Nogmaals, zoals NordVPN, PureVPN’s chathulp was koud en didn’het geeft me het gevoel dat ik met een mens praatte die bezorgd genoeg was om mijn probleem echt op te lossen.

Bovendien blijft grammatica een groot probleem, een probleem dat een VPN met dergelijke mogelijkheden nooit zou moeten hebben. De antwoorden van de chatsupport exec hadden het gevoel dat ze afkomstig waren van een persoon die alleen een rudimentaire opdracht in het Engels heeft.

Hier’s hoe mijn gesprek met hun chatondersteuning ging:

Ik stelde ze dezelfde vraag over hoe ik een VPN op mijn Apple TV moet gebruiken en het antwoord bevatte informatie over hoe ik een VPN op de router moet instellen om mijn probleem op te lossen. Goed genoeg, maar nogmaals, de chat support-exec gaf alleen maar antwoorden en had geen echt gesprek, iets dat Surfshark bijna klopte.

PureVPN klantenondersteuning review

purevpn servicebeoordeling

En zoals ik al eerder zei, moet PureVPN de gespreksvaardigheden en grammatica van zijn chatsupportexecs opnieuw bekijken. Geen leestekens, zelfs niet tijdens livechat, don’t laat een goede indruk achter.

Purevpn cs

Purevpn cs

De live chat-exec hield dingen plat en dat’s wat’s verkeerd met andere providers, evenals NordVPN. Om iemand zich op zo'n onpersoonlijk communicatieplatform op zijn gemak en welkom te laten voelen, moet je aan de top van je spel staan, maar helaas is PureVPN niet’t dat te ontmoeten.

In het beste geval PureVPN’s chathulp kan ook ondermaats worden beoordeeld.

ExpressVPN: snelle, relevante en de beste klantenondersteuning volgens mijn tests

Chatondersteuning beoordelingsschaal voor ExpressVPN

Reactietijd Erg snel
Technische kennis Uitstekend
Toon Gastvrij en meegaand
Nuttig Ja

De beste dienstverlener in de industrie deed dat niet’t laat me in de steek als ik contact opneem met de live chat-ondersteuning. Het was perfect, net zoals de provider in andere facetten van zijn service zit.

ExpressVPN’De livechat was niet alleen beleefd, maar gaf ook relevante, gemakkelijk te begrijpen antwoorden op elke vraag die ik stelde, waardoor ik volledig tevreden ben.

Hier’s hoe de chat met hen ging:

Toen ik ze voor het eerst met mijn vraag stelde, vroegen ze me of ik een account heb of niet.

expressvpn klantondersteuning review

Ik antwoordde ontkennend, dus de live chat-exec vroeg me een zeer vergelijkbare vraag als wat Surfshark vroeg, d.w.z. waartoe ik toegang zou willen hebben via VPN op Apple TV.

Ik vertelde hem dat ik Netflix, Amazon Prime en een beetje sport wilde kijken, hetzelfde antwoord dat ik aan Surfshark gaf, maar hun reactie daarop onderscheidde hen van iedereen, zelfs Surfshark.

expressvpn klantenservice beoordeling

Phil, hun chatondersteuning exec, vertelde me in detail dat Apple TV's dat niet doen’t ondersteunt native VPN's, daarom doen ze dat niet’er is geen app voor beschikbaar. Maar hij vertelde me toen dat ExpressVPN’s Smart DNS was het meest geschikt voor mijn vereisten en hoe.

Hij legde zelfs hun Smart DNS / mediastreamer-service gedetailleerd uit en vertelde me zelfs over de beperkingen. Een behoorlijk uitgebreid antwoord.

expressvpn cs

Daarna vroeg ik hem naar de FireTV-app van ExpressVPN en of deze net zo goed op AppleTV werkt.

expressvpn

Het antwoord was wederom ongelooflijk nuttig omdat hij me vertelde dat ja, ze bieden wel een FireTV-app en als ons FireTV-apparaat van de 2e generatie was, kon ik krijgen wat ik wilde door me te abonneren op hun VPN-service.

expressvpn

ExpressVPN’De antwoorden op live chat zijn erg gastvrij en het voelt alsof de chat-exec daadwerkelijk begrijpt wat de gebruiker nodig heeft en vraagt. De antwoorden zijn afgestemd om precies te voldoen aan de eisen van uw vragen.

Daar’is een grote reden waarom, ondanks dat het minstens 2-3 keer zo duur is als andere VPN's, ExpressVPN nog steeds de regel is. De prestatieniveaus op alle fronten zijn voorbeeldig en de provider niet’t verlaat zelfs een enkel gebied van waaruit een gebruiker ontevreden kan zijn.

CyberGhost: brutaal eerlijk en toegewijd maar traag

Chatondersteuning beoordelingsschaal voor CyberGhostVPN:

Reactietijd Zeer langzaam
Technische kennis Uitstekend
Toon Onbeleefd en koud
Nuttig Boven gemiddeld

Vergis je niet, CyberGhost VPN blijft een topprovider ondanks dat het achterloopt op zijn tijdgenoten als NordVPN in termen van het toevoegen van meer unieke beveiligingsfuncties en een groter servernetwerk.

Het is nog steeds een van de weinige providers waarop je kunt vertrouwen om Netflix US elke keer dat je het gebruikt te deblokkeren. Ook zijn er geen beveiligingsproblemen of IP-lekken. Maar de ervaring die ik had met de live chat-ondersteuning was een beetje anders.

Ik had mijn langste chat met CyberGhost’s live chat-ondersteuning wordt uitgevoerd door alle VPN's die ik voor dit doel heb ingeschakeld. De reden hiervoor is dat de provider me precies vertelde dat er een tekortkoming in de service is waardoor ik een bepaalde activiteit niet kan uitvoeren.

En door dit te doen, toonde de provider ongelooflijke eerlijkheid, wat ik zeer waardeer, maar de frustrerende wachttijden tussen elk antwoord en de beetje koude toon dienden als grote afknappers.

Hier’s hoe de chat ging:

Het eerste ondersteuningsvenster voor chats was hetzelfde als ieder ander’s met een beetje informatie vereist voordat u aan de slag kunt.

Toen ik voor het eerst een vraag stelde, was het antwoord van hun team vrij koud en niet welkom. De chat zou kunnen’ben toen en daar geëindigd, maar ik heb ze met meer vragen gepraat om te zien hoe goed ze meer lastige vragen kunnen verwerken.

cyberghost klantenondersteuning review

Toen ik vroeg of er een oplossing voor mijn probleem was, vertelde Marta, hun chat-ondersteuningsexpert, me dat ik de VPN op een router zou moeten instellen omdat dat’is de enige manier. Maar de chat-ondersteuning bood me geen link naar hoe ik hun VPN op een router kon instellen.

cyberghost klantenservice beoordeling

Ik stelde opnieuw een vraag over mijn gebruik van FireTV-apparaat op Apple TV en of hun VPN op die manier zou kunnen werken. Het antwoord dat Marta hierop gaf was niet alleen goed, het was ook geweldig.

cyberghost cs

Ze vertelde me dat mijn Amazon FireTV-apparaat niet werkt op Apple TV als ik een VPN had vanwege protocol-gebaseerde problemen.

cyberghost cs

Ze vertelde me dat omdat CyberGhost VPN dat niet doet’t bieden het juiste protocol dat nodig is om de service op Firestick met Apple TV uit te voeren, hun service werkt niet met Apple TV.

De eerlijkheid hier was brutaal goed zoals Marta deed’t probeer me door een valse belofte in een abonnee te veranderen, maar leidde me naar wat juist was.

CyberGhost

CyberGhost

Wie wint?

Zonder twijfel, ExpressVPN heeft de beste live chat-ondersteuning met Surfshark komt in een goede seconde.

Andere providers zoals PureVPN, NordVPN en zelfs de rest van de VPN's in de steeds groeiende industrie moeten hun spel serieus nemen als ze hun gebruikers willen tevredenstellen terwijl ze ondersteuning bieden.

Slechte ondersteuning bij livechat kan elke gebruiker uitschakelen, ongeacht hoe goed de werkelijke VPN-service is. En als u een service aanbiedt die is gericht op gebruikers van over de hele wereld, moet u een voorbeeld zijn in hoe u hen kunt helpen wanneer ze vastlopen of wanneer ze met een probleem worden geconfronteerd.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me