VPN-snelheidstest – 5 van de 80 providers hebben de & lsquo; Need for Speed ​​& rsquo;

VPN’s zijn als de Avengers of Justice League van de particuliere industrie, die uw IP-informatie verbergen en uw verbinding coderen voor bescherming tegen fraudeurs, identiteitsdieven, phishing-scammers en hackers. Ze zijn van cruciaal belang voor het ontvangen van anonimiteit online, samen met het verlenen van toegang tot geblokkeerde websites, P2P / Torrenting en het omzeilen van ISP-throttling. Dit artikel richt zich op een enkele use-case voor VPN’s: prestaties. Lees deze diepgaande VPN-snelheidstestgids hieronder van BestVPN.co op de snelste VPN’s!

Op deze manier krijgt u een beter idee van hoe VPN’s de snelheden beïnvloeden en welke provider de perfecte keuze is, op basis van serverprestatietests op verschillende locaties. Het laatste wat je wilt, is tenslotte je aanmelden bij een provider om te beseffen dat het sukkel levert op het leveren van hoge snelheden, wat essentieel is voor het streamen van illegale inhoud of P2P / Torrenting. Hoewel het ontvangen van goede privacy en anonimiteit online belangrijk is, is het krijgen van redelijke snelheden voor VPN’s even belangrijk!

Contents

Heeft een VPN invloed op de snelheid?

Wanneer de meeste mensen over VPN’s praten, verspreiden ze meestal verkeerde informatie door te zeggen dat deze privacytools uw internetsnelheid daadwerkelijk verminderen. Hoewel we het niet oneens zijn met deze verklaring, zijn er verschillende omstandigheden waarin een VPN je internet daadwerkelijk sneller kan maken. In de basismethode gebruikt een VPN overheadprotocollen voor inkapseling / de-capsulatie, waardoor een coderingslaag aan uw netwerk wordt toegevoegd.

Dit betekent dat al uw internetverkeer via een beveiligde gateway gaat, die onzichtbaar is voor lokale ISP’s of overheidstoezicht. De toevoeging hiervan “gecodeerde tunnel” maakt het internet daardoor langzamer. In omstandigheden waarin weloverwogen inspanningen worden onderkend voor het verlagen van de kwaliteit van de service die u ontvangt, kunt u in feite een snelheidsverhoging ervaren.

ISP’s kunnen beperkingen opleggen aan uw oorspronkelijke IP-adres. Zonder een VPN zult u merken dat de snelheden die u ontvangt niet gelijk zijn aan het PLAN waarop u zich mogelijk hebt geabonneerd. Bij verbinding met een VPN verschuift het eindpunt, omdat u een afzonderlijk IP-adres en DNS gebruikt, die elke vorm van snelheidsbeperking omzeilt. Natuurlijk zijn er ook verschillende factoren die VPN-snelheden beïnvloeden.

Factoren die VPN-snelheden beïnvloeden

De meeste gebruikers van VPN hebben weinig of geen kennis van hoe privacytools werken om uw identiteit online te verbergen. Soms hebben zelfs professionals zoals wij moeite om de processen te vertragen om het begrip van de technische aspecten te vergemakkelijken. Er is zoveel betrokken bij het creëren van een Virtual Private Network, en er zijn tal van factoren met affectsnelheden (waarvan vele u zult verbazen over.

Afstand tot de VPN-server

Afhankelijk van waar u zich bevindt, kan de internetsnelheid variëren voor iemand die dichter bij een bepaalde server woont dan iemand die ver weg woont. Daarom hebben de meeste VPN-clients meestal een “Automatisch verbinden” functie, die automatisch een betrouwbare VPN-server in de buurt van uw locatie vindt.

Als u bijvoorbeeld vanuit China verbinding maakt met een server in de VS, kunt u wat snelheidsverlies verwachten. Evenzo, als u kiest voor een Hong Kong-server, ontvangt u hogere snelheden (vanwege de verminderde nabijheid). Deze gevarieerde prestatie per locatie is te wijten aan de tijd die een datapakket nodig heeft om heen en weer te reizen.

Protocollen en codering

Aangezien VPN’s sterkere protocollen en codering gebruiken om uw online anonimiteit te vergroten, zult u een vermindering van de ontvangen totale snelheid opmerken. Als u bijvoorbeeld kiest voor een PPTP-installatie met een standaard 128-bits AES-codering, krijgt u hogere snelheden.

Aan de andere kant, als u kiest voor OpenVPN (UDP- of TCP-protocol) met AES-256-CBC-cijfers, moet u snel betalen voor die extra beveiliging. Alleen de SSTP biedt de beste verhouding van codering en snelheid, maar het protocol is alleen beschikbaar op Windows.

  Hoe geografische blokkering en inhoudsbeperkingen te omzeilen

Knopen verbonden met een server

VPN’s zijn universele wezens die tegelijkertijd door honderden mensen worden geconsumeerd. In eenvoudige woorden, afhankelijk van de VPN waarmee u zich aanmeldt en als u een dynamisch IP-adres gebruikt, zult u te maken krijgen met problemen met betrekking tot serverbelasting, die de snelheid die u ontvangt direct tenietdoet.

Hoe meer mensen op een enkele server zijn aangesloten, zal een enorme serverbelasting tot gevolg hebben. Dit betekent dat de snelheden die u ontvangt waarschijnlijk zullen worden geregeld. Dit is de reden waarom het de voorkeur verdient om te kiezen voor providers die een goede lijst van locaties uit hetzelfde land aanbieden. NordVPN biedt bijvoorbeeld alleen al in het VK meer dan 550 servers!

Bandbreedtebeperking door ISP

We hebben dit al eerder vermeld, ISP’s kunnen snelheidsbeperkingen opleggen die de internetsnelheid die u krijgt in de eerste plaats kunnen belemmeren. Nu hebben we eerder vermeld dat VPN’s deze beperkingen helpen omzeilen, maar bij het gebruik van een verbinding via dial-up of 3G, kunt u enkele VPN-verbindingsproblemen verwachten.

Zelfs als u een 50 Mbps-verbinding hebt, maar de interconnectie tussen de ISP en uw VPN-provider is slecht, merkt u mogelijk een afname van de snelheid. Anders zult u, meestal wanneer u zich aanmeldt bij een VPN, slechts een verlies van 10-20% in bandbreedte zien.

Enkele computergerelateerde redenen

Als je echt een VPN op je computer wilt gebruiken zonder een enorme snelheidsreductie te ontvangen, moet je je CPU uitrusten met een snellere processor. Dit zal automatisch leiden tot betere snelheidswinst, maar het is noodzakelijk dat u kiest voor een betrouwbare provider met een gevestigde reputatie voor 0% pakketverlies.

Een andere reden waarom uw internetsnelheid kan lijden, is de instellingen van uw firewall. Als het algoritme de VPN constant blokkeert, voorkomt dit dat de verbinding consistent doorloopt. Wanneer u de VPN-app uit de lijst met VPN’s kiest, moet u de client toevoegen aan de lijst met goedgekeurde services voor de firewall.

Top VPN-snelheidstestoverzicht

We begrijpen dat gebruikers constant op zoek zijn naar betrouwbare VPN-providers die geen concessies doen aan beveiliging / privacy en prestaties. Als u een van die individuen bent, dan bent u aan het juiste adres. Hieronder vindt u een gedetailleerde analyse van de Top 5 snelste VPN-providers (volgens onze tests kostte het ons veel tijd en resulteerde dit in slaapgebrek).

  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. Surfshark
  4. VyprVPN
  5. Gebufferde VPN

ExpressVPN-snelheidstest

ExpressVPN is gevestigd op de Britse Maagdeneilanden en geniet een sterke reputatie als een allrounder VPN-service, en het valt niet te ontkennen! Het bevindt zich in een veilige haven, weg van de jurisdicties van de EU en de VS. De provider houdt ZERO-logboeken bij en is nooit schuldig bevonden aan het helpen van overheidsinstanties, zelfs in gevallen waarin hun servers door de Turkse autoriteiten in beslag zijn genomen in een moordzaak.

Zodra u zich aanmeldt bij ExpressVPN, krijgt u toegang tot 2000+ 140 servers in meer dan 90 landen wereldwijd. Dit biedt u deblokkeermogelijkheden voor websites met geografische beperkingen zoals Netflix, Hulu en BBC iPlayer. Het beste van alles: u ontvangt verbazingwekkende snelheden, ongeacht met welke server u verbinding maakt. Hieronder ziet u de resultaten van een grondige analyse van de providers’ prestaties op vijf locaties.

De VPN heeft het laagste snelheidsverlies onder 80+ providers die we voor de taak hebben beoordeeld, met een gemiddelde downloadsnelheid van 82,45 Mbps en een uploadsnelheid van 64,13 Mbps op uw 100 Mbps-verbinding.

ExpressVPN-snelheidstest

ExpressVPN-snelheidstest
Server ONS UK Australië Duitsland Frankrijk Gemiddelde
Download 95.23 Mbit / s 79.43 Mbit / s 85.18 Mbit / s 70,89 Mbit / s 81.55 Mbit / s 82,45 Mbit / s
Uploaden 69.21 Mbit / s 60.49 Mbit / s 70,99 Mbit / s 60.72 Mbit / s 59.27 Mbit / s 64.13 Mbit / s
Ping 105 ms 111 ms 62 ms 79 ms 70 ms 85,4 ms

Prestatieoverzicht (gemiddelde snelheden)

Download snelheid: 82.45Mbps (17.55% langzamer)

Upload snelheid: 64.13Mbps (35.87% langzamer)

  VPN-installatiegids voor verschillende platforms / apparaten!

Ping: 85 ms

VPN-snelheidstest - 5 van de 80 providers hebben de & lsquo; Need for Speed ​​& rsquo;

NordVPN-snelheidstest

De in Panamese gevestigde provider staat bekend om zijn reputatie als een zeer veilige service, genietend van de strategische locatie, waardoor het zich onderscheidt van de concurrentie. Voeg dit toe aan het no logs beleid en de provider is niet iemand om mee te rotzooien, vooral als je beschermd wilt blijven tegen identiteitsdieven, oplichters, phishing en cybercriminelen.

Functies die u van de provider ontvangt, zijn DNS Leak Protection, Automatic Kill Switch en Onion Over VPN. Voor geavanceerde technologieën hebt u DoubleVPN, dat al het netwerkverkeer doorgeeft via twee servers in verschillende landen. CyberSec dat cyberbedreigingen, schadelijke websites en malware blokkeert op uw apparaten.

U hebt toegang tot meer dan 5150+ servers in 62 landen. De onderstaande snelheidstests laten verbazingwekkende prestaties zien met downloadsnelheden van gemiddeld 80,00 Mbps en uploadsnelheid bij 56,68 Mbps.

NordVPN-snelheidstest

NordVPN-snelheidstest
Server ONS UK Australië Duitsland Frankrijk Gemiddelde
Download 91.71 Mbit / s 83,96 Mbit / s 75.81 Mbit / s 65,98 Mbit / s 82.55 Mbit / s 80,00 Mbit / s
Uploaden 60.63 Mbit / s 49,99 Mbit / s 50.19 Mbit / s 59.88 Mbit / s 62.72 Mbit / s 56.68 Mbit / s
Ping 128 ms 92 ms 117 ms 99 ms 55 ms 98,2 ms

Prestatieoverzicht (gemiddelde snelheden)

Download snelheid: 80.00 Mbps (20.00% langzamer)

Upload snelheid: 56.68 Mbps (43.32% langzamer)

Ping: 98,2 ms

VPN-snelheidstest - 5 van de 80 providers hebben de & lsquo; Need for Speed ​​& rsquo;

Surfshark-snelheidstest

Net als ExpressVPN is Surfshark gevestigd op de Britse Maagdeneilanden (een VPN-vriendelijke jurisdictie), wat betekent dat het een strategisch voordeel geniet ten opzichte van andere services. Er zijn geen gegevensbewaarwetten in de BVI en u hoeft zich geen zorgen te maken over 5-ogen of 14-ogen allianties. De provider biedt twee sterke coderingssleutels: AES-256-CBC en AES-256-GCM.

Voor connectiviteit levert de provider verbazingwekkende snelheden op zijn groeiende serverlijst, die zich in slechts 2 maanden uitstrekt tot 500+ in 45 landen. Je hebt ook apps voor alle platforms / apparaten, samen met een Router-app. Met betrekking tot de prijs is Surfshark vaak ongelooflijk kosteneffectief en portemonnee-vriendelijk. Als u kiest voor het jaarplan, betaalt u slechts $ 5,99 per maand, wat elke 12 maanden uitkomt op $ 71,88

Zoals je hieronder kunt zien, zijn de prestaties van de VPN ook behoorlijk indrukwekkend, met een gemiddelde downloadsnelheid van 76,22 Mbps, samen met een upload van 66,19 Mbps.

VPN snelheidstest

 

Surfshark-snelheidstest
Server ONS UK Australië Duitsland Frankrijk Gemiddelde
Download 87.52 Mbit / s 80.23 Mbit / s 75.61 Mbit / s 67,96 Mbit / s 69.78 Mbit / s 76.22 Mbit / s
Uploaden 77.91 Mbit / s 71.18 Mbit / s 63.73 Mbit / s 60.11 Mbit / s 57,98 Mbit / s 66.18 Mbit / s
Ping 120 ms 144 ms 220 ms 115 ms 102 ms 140 ms

 

Prestatieoverzicht (gemiddelde snelheden)

Download snelheid: 76.22 Mbps (23,78% langzamer)

Upload snelheid: 66.18 Mbps (33.82% langzamer)

Ping: 140 ms

VPN-snelheidstest - 5 van de 80 providers hebben de & lsquo; Need for Speed ​​& rsquo;

VyprVPN-snelheidstest

Gecreëerd door Golden Frog en gevestigd in Zwitserland, is VyprVPN een andere betrouwbare FAST VPN die een enorme database van 700 servers wereldwijd biedt, samen met voordelen zoals DPI Protection, NAT Firewall en de Chameleon-technologie, voor betere beveiliging, tijdens het torrenting / streaming activiteiten. Immers, hoe meer functies je hebt voor privacy, hoe beter!

Na het testen van de prestaties van de provider, ontvingen we uitzonderlijk hoge snelheden op onze 100 Mbps-verbinding die niet sterk werden beïnvloed door het selecteren van verschillende servers of toegenomen netwerkverkeer, met een afname van slechts 25,61%. Dit kan zijn omdat VyprVPN zijn eigen netwerk beheert, waardoor het beschikbaar is om altijd uitstekende snelheden te leveren!

Ondanks dat het verbonden was met verschillende servers, was de snelheid consistent met een klein beetje verlies. We ontvingen een gemiddelde download van 74,39 Mbps en een uploadsnelheid van 61,87 Mbps.

VyprVPN-snelheidstest

VyprVPN
Server ONS UK Australië Duitsland Frankrijk Gemiddelde
Download 84.69 Mbit / s 74.63 Mbit / s 75.15 Mbit / s 64,96 Mbit / s 72.55 Mbit / s 74.39 Mbit / s
Uploaden 74.18 Mbit / s 61.51 Mbit / s 57.82 Mbit / s 52.26 Mbit / s 63.59 Mbit / s 61.87 Mbit / s
Ping 192 ms 209 ms 175 ms 240 ms 140 ms 191,2 ms
  VPN-installatiegids voor verschillende platforms / apparaten!


Download snelheid:
74.39 Mbps (25,61% langzamer)

Prestatieoverzicht (gemiddelde snelheden)

Upload snelheid: 61.87 Mbps (38.13% langzamer)

Ping: 191,2 ms

VPN-snelheidstest - 5 van de 80 providers hebben de & lsquo; Need for Speed ​​& rsquo;

Gebufferde VPN-snelheidstest

Onlangs effent de Gibraltar-provider zijn weg naar de VPN-markt en is een andere naam die beroemd is vanwege het aanbieden van uitzonderlijke prestaties en snelheden aan diegenen die ernaar verlangen. Hoewel er een sessie- / verbindingsregistratie is, is de VPN vrijwel veilig, omdat de centrale servers in Nederland zijn gevestigd, waar u geen gegevensrecords kunt bekijken zonder een correct bevel!

Natuurlijk worden de resterende logboeken na 30 dagen verwijderd. We waarderen de transparantie die de VPN biedt voor het product, omdat het beter is dan later geschokt / verrast te worden, vergelijkbaar met wat we enige tijd geleden met PureVPN hebben ervaren. Voor connectiviteit biedt Buffered servers in 41 landen wereldwijd voor het deblokkeren of zich overgeven aan P2P / Torrenting.

De snelheden die u ontvangt, zijn ook verbazingwekkend met de VPN-klokken bij een download van 72,35 Mbps en een gemiddelde uploadsnelheid van 64,71 Mbps na een test op vijf verschillende serverlocaties!

Gebufferde VPN-snelheidstest

Gebufferde VPN
Server ONS UK Australië Duitsland Frankrijk Gemiddelde
Download 85.27 Mbit / s 79.53 Mbit / s 71.82 Mbit / s 65.92 Mbit / s 59.21 Mbit / s 72.35 Mbit / s
Uploaden 76.17 Mbit / s 69.79 Mbit / s 62.91 Mbit / s 60,98 Mbit / s 53.74 Mbit / s 64.71 Mbit / s
Ping 85 ms 189 ms 222 ms 127 ms 259 ms 176.4 ms

Prestatieoverzicht (gemiddelde snelheden)

Download snelheid: 72.35 Mbps (27.65% langzamer)

Upload snelheid: 64.71 Mbps (35.29% langzamer)

Ping: 176.4 ms

VPN-snelheidstest - 5 van de 80 providers hebben de & lsquo; Need for Speed ​​& rsquo;

Vergelijking van VPN-snelheidstests

Rang VPN-provider Download snelheid Upload snelheid
# 1 ExpressVPN 82.45Mbps (17.55% langzamer) 64.13Mbps (35.87% langzamer)
# 2 NordVPN 80.00 Mbps (20.00% langzamer) 56.68 Mbps (43.32% langzamer)
# 3 Surfshark 76.22 Mbps (23,78% langzamer) 66.18 Mbps (33.82% langzamer)
# 4 VyprVPN 74.39 Mbps (25,61% langzamer) 61.87 Mbps (38.13% langzamer)
# 5 Gebufferde VPN 72.35 Mbps (27.65% langzamer) 64.71 Mbps (35.29% langzamer)

Hoe internet snelheid te controleren Methode achter de tests

BestVPN.co gebruikt zijn eigen gespecialiseerde snelheidstesttool om de prestaties van verschillende VPN’s op verschillende servers over de hele wereld te analyseren. De resultaten worden vervolgens automatisch geplot in een grafische structuur voor nauwkeurig lezen, wat essentieel is voor het uitzoeken van de beste provider. Deze tool is niet beschikbaar voor het grote publiek, maar mensen die hun internetsnelheid willen controleren, kunnen altijd op alternatieven vertrouwen.

Er zijn tal van online tools beschikbaar die nauwkeurige resultaten opleveren bij het testen van de snelheid van uw internet. In feite zal bijna elke privacywebsite die u bezoekt absoluut informatie over uw lekkende identiteit online onthullen, met vermelding van de exacte locatie op basis van uw IP-adres. ExpressVPN, CyberGhost, PureVPN zijn slechts enkele voorbeelden van VPN-websites die dergelijke informatie bieden.

Als u echter een betrouwbaar hulpmiddel nodig hebt om alleen uw internetsnelheid te controleren, wilt u misschien Speed ​​Test van Oakla, KeyCDN Speed ​​Test, Google PageSpeed ​​Insights, GTmetrix, WebPageTest, Varvy Pagespeed Optimization, UpTrends, dotcom-monitor, Yellow Lab bekijken Tools, Sucuri-laadtijdtester, Pagelocity en YSlow.

Dingen inpakken

We hopen dat deze gids gebruikers helpt bij het vinden van de snelste VPN’s die kunnen helpen bij het naadloos streamen of het downloaden van torrents zonder gedoe. Het kostte ons veel tijd om elke service te testen, maar de mening van gebruikers staat altijd hoger. Als je je hebt aangemeld bij een van de bovenstaande providers, aarzel dan niet om hieronder te reageren om een ​​onpartijdige beoordeling te geven. Voel je ook vrij om de gids te delen met andere techneuten, op zoek naar een snelle VPN-service. Fijne dag. op uw gezondheid

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me