Handleiding VPN-verbinding 2020 – Onmisbaar voor beginnende gebruikers in Japan

Degenen die in Japan wonen, zijn zich er terdege van bewust dat het land voorstander is van vrijheid van meningsuiting en pers, die zich ook uitstrekt tot meningsuiting en meningsuiting op internet. In de afgelopen paar jaar is er echter een toename van geografische beperkingen en acties tegen toegang tot auteursrechtelijk beschermd materiaal, waarbij wordt opgeroepen tot het gebruik van Best VPN om juridische kosten van lokale ISP's te voorkomen. Lees dus zonder verder oponthoud deze VPN-verbindingshandleiding voor Japan.

Lees: Expressvpn Apple TV-werkgids

VPN-verbindingshandleiding 2020

 1. Wat is een VPN-verbinding
 2. Hoe VPN-verbinding werkt?
 3. Waarom zou u een VPN-verbinding gebruiken in Japan?
 4. VPN-verbindingsmechanisme / functies om naar internet te zoeken
 5. Beste VPN-verbindingsapps
 6. Is internettoegang in Japan veilig via een VPN-verbinding?
 7. Hoe VPN-verbinding installeren Windows 10 OS / 7 Service Packs
 8. Installatiehandleiding voor iPhone VPN-verbinding
 9. Hoe een Android VPN-verbinding in te stellen?
 10. VPN-verbinding Gratis apps
 11. VPN-verbinding Smartphone-client
 12. VPN-verbinding Mac / iPhone-generaties / iPad-verbinding
 13. Amazon Fire TV / Firestick VPN-verbindingsmethode

Wat is een VPN-verbinding

Een virtueel privénetwerk afgekort als “VPN” is een netwerktechnologie die zowel door overheidsinstanties als door normale burgers wordt gebruikt om veilige toegang tot internet te bieden. Het creëert een beveiligd pad voor uw internet, waarbij alle verzonden en ontvangen gegevens worden gecodeerd.

Wat is een VPN-verbinding

Hoe VPN-verbinding werkt?

VPN's verhullen meestal uw online aanwezigheid door uw IP-adres te wijzigen via modem en waardoor het lijkt alsof u zich in een ander land bevindt. Tegelijkertijd kunt u hiermee een maken “privaat” netwerk alleen toegankelijk voor u, daarom wordt het meestal gebruikt in grote bedrijven en ondernemingen.

Hoe VPN-verbinding werkt?

Waarom zou u een VPN-verbinding gebruiken in Japan?

Wanneer je ontdekt dat het streamen / downloaden van auteursrechtelijk beschermd materiaal een strafbaar feit is, kan dat een flinke boete opleveren, TWEE JAAR GEVANGENIS of zelfs BEIDE - het wordt behoorlijk stressvol. Als onderdeel van de wet op de monitoring van computernetwerken van 2012, controleert de Japanse overheid zelfs alle gebruikers, wat nogmaals benadrukt hoe belangrijk het gebruik van een VPN in Japan is.

Waarom zou u een VPN-verbinding in Japan gebruiken?

VPN-verbindingsmechanisme / functies om naar internet te zoeken

 1. Geavanceerde functies - Betrouwbare VPN-services moeten geavanceerde functies bieden, zoals DNS / IPv6-lekbescherming, DoubleVPN, SOCKS5-proxy, Split Tunneling, NAT Firewall en Automatic Kill Switch.
 2. Ondersteuning protocollen - De beste VPN-services zullen nooit beknibbelen op het bieden van goede protocolondersteuning. Kies een service die de mogelijkheid biedt om verbinding te maken met OpenVPN, IKEv2, SSTP, L2TP / IPSec en PPTP.
 3. Logbeleid - Het laatste wat u nodig hebt, is betalen voor een VPN die uw verbinding / sessie-informatie registreert of weigert details te onthullen over hoe lang de gegevens worden gebruikt voordat ze worden verwijderd. Kies altijd voor een provider met een gecertificeerd / geverifieerd nulregistratiebeleid.
 4. Bandbreedtebeperking - VPN's stellen gebruikers in staat om geografische beperkingen voor het online streamen van inhoud te omzeilen, torrents downloaden, of speel games. Kijk uit voor providers die bandbreedtebeperking opleggen.
 5. Gelijktijdige verbindingen - De beste VPN's bieden niet alleen toegang tot één apparaat, maar bieden ook de mogelijkheid om verbindingen op meerdere apparaten tegelijkertijd tot stand te brengen.
 6. Server beschikbaarheid - Selecteer een provider die u toegang geeft tot een enorme database met servers in landen over de hele wereld. Neem geen genoegen met providers die slechts 5/6 locaties voor connectiviteit aanbieden.

Beste VPN-verbindingsapps

Hieronder staan ​​drie top VPN-providers, wereldwijd beroemd om hun geweldige prestaties, geavanceerde functies, server’s beschikbaarheid, ondersteuningssysteem en algehele betrouwbaarheid die u zeker moet proberen!

Beste VPN-verbindingsapps in 2018

ExpressVPN - Editor's VPN-verbindingskeuze in Japan

ExpressVPN is een populaire toevoeging in de markt van VPN's. Het is gevestigd op de Britse Maagdeneilanden en biedt ongeëvenaarde privacy en anonimiteit, met een beleid zonder logboeken dat zelfs de Turkse autoriteiten heeft geschud. Maandelijkse prijzen beginnen bij $ 12,95 en je hebt meer dan 2000 VPN-servers in 94 landen wereldwijd. Functies zijn onder meer kill-switch, split tunneling, multiplatform-ondersteuning en 24/7 live chat-ondersteuning.

ExpressVPN-verbinding

Pros

 1. Maak tegelijkertijd verbinding met 3 apparaten
 2. 30 dagen geld-terug-garantie
 3. 24/7 Live Chat Ondersteuning
 4. Automatische dodingschakelaar
 5. Geen logboekbeleid

Cons

 1. Een beetje duur - maar de moeite waard!

gebufferde

Buffered VPN, opgericht in 2013 en gevestigd in Gibraltar, is een op privacy gerichte service. Gibraltar ligt buiten het bereik van het UK Government Communications Headquarters (GCHQ) en National Security Agency (NSA). Het biedt ongeëvenaarde BitTorrent-downloadmogelijkheden terwijl tegelijkertijd verbinding met 5 apparaten mogelijk is. Andere functies zijn onder meer 30-dagen restituties, onbeperkte bandbreedte en 24/7 live chat.

Gebufferde VPN-verbinding

Pros

 1. Gevestigd in Gibraltar
 2. Deblokkeert Netflix US
 3. Servers in 39 landen
 4. Goede privacy - Geen gebruikslogboeken
 5. 30-dagen geld terug garantie

Cons

 1. Duur - Startprijs bij $ 12,99!

VyprVPN

Gecreëerd door Golden Frog, gebruikt VyprVPN indrukwekkende technologieën zoals Chameleon, die vecht tegen VPN-blokkering en -beperking, waardoor het zich onderscheidt van de concurrentie. Voor connectiviteit geeft VyprVPN u toegang tot een enorme lijst van 700 servers, verspreid over 70 landen. Functies omvatten VyprDNS, meerdere protocollen voor codering, NAT-firewall en native apps voor alle platforms.

VyprVPN-verbinding

Pros

 1. Servers in 70 landen wereldwijd
 2. NAT Firewall en VyprDNS
 3. Verbinding met 3 apparaten
 4. 200.000 IP-adressen
 5. Netflix toegankelijk voor de VS.

Cons

 1. Houdt Verbindingslogboeken 30 dagen vast

Is internettoegang in Japan veilig via een VPN-verbinding?

In vergelijking met andere landen biedt Japan meer internetvrijheid, maar er zijn nog steeds situaties waarin u een hogere mate van anonimiteit nodig hebt. Er zijn zorgen over het feit dat het land informatie doorgeeft aan de Five Eyes Nations. De enige manier om uw online identiteit te allen tijde te beschermen, is door een VPN-verbinding te gebruiken, die volledig legaal is in het land, vergeleken met plaatsen als China en Rusland - waar VPN's zijn verboden.

Hoe VPN-verbinding installeren Windows 10 OS / 7 Service Packs

 1. Klik op de “Netwerk” pictogram op de Windows-taakbalk en ga naar “Netwerkinstellingen”.Is internettoegang in Japan veilig via een VPN-verbinding
 2. kiezen “VPN” onder de “Netwerk & internet” menu en klik vervolgens op “Voeg een VPN-verbinding toe”.Hoe VPN-verbinding installeren Windows 10 OS / 7 Service Packs
 3. We kiezen ervoor om een ​​PPTP-configuratie te gebruiken met behulp van de configuraties van freevpnaccess.com.voeg een VPN-verbinding toe aan Windows
 4. Vul alle informatie in en klik op “Knop Opslaan”. Keer terug naar het vorige menu en klik op de knop Verbinden om de VPN via PPTP-methode te gebruiken.met behulp van de VPN-verbinding via PPTP-methode in Windows

Installatiehandleiding voor iPhone VPN-verbinding

 1. Open je iPhone head-over naar Instellingen.iPhone-VPN-verbinding Installatie-Guide
 2. U ziet nu een lijst met configuratie-opties. kiezen “Algemeen”.Hoe een Android VPN-verbinding in te stellen
 3. Kraan op de “VPN”.VPN-verbinding Gratis apps
 4. Kraan Aan “Voeg VPN-configuratie toe” om de PPTP-installatie te starten.VPN-verbinding Smartphone-client
 5. Selecteer PPTP op de “Configuratie toevoegen” paneel en dan invoeren instellingen van freevpnaccess.com.VPN-verbinding Mac iPhone genereert iPad
 6. Klik Aan “Opslaan”, en terugkeer naar het VPN-menu.
 7. Turn de VPN “AAN”.Amazon Fire TV Firestick VPN-verbindingsmethode
 8. Het VPN-logo verschijnt nu rechtsboven op uw iPhone!iPhone VPN-verbindingsinstallatie

Hoe een Android VPN-verbinding in te stellen?

Als het gaat om het opzetten van een VPN-verbinding, hebt u twee opties: download een speciale client voor het platform van een van de bovenstaande providers of gebruik de handmatige OpenVPN-methode.

App-methode

 1. Meld je aan voor elke provider hierboven door hun hoofdwebsite te bezoeken en de Android-app te downloaden.
 2. Open de app en voer uw inloggegevens in, d.w.z. gebruikersnaam en wachtwoord
 3. Maak verbinding met elke server naar keuze. Geniet van het gebruik van de VPN!

PPTP-instelling

 1. Ga naar instellingen > Meer > VPN
 2. Tik op het pictogram (+) en u wordt gevraagd om de installatiegegevens die u moet invullen
 3. Geef de verbinding een naam en selecteer PPTP in de “Type” menu
 4. Voer VPN-server en inloggegevens van uw provider in
 5. Sla het netwerk op, voer inloggegevens in en druk op “Aansluiten”

VPN-verbinding Gratis apps

Gratis en betrouwbare VPN-apps zijn erg moeilijk te vinden en er is veel oplichting in dit domein, omdat veel dubieuze operators de façade gebruiken om een ​​gratis VPN-service te bieden om een ​​breed scala aan privacyschendingen te plegen. Probeer deze Top 3 gratis VPN-providers om ervoor te zorgen dat je niet voor hun trucs valt:

 1. Hotspot-schild
 2. TunnelBear
 3. ZoogVPN

VPN-verbinding Smartphone-client

U kunt gedaan worden met uw VPN-installatie via de OpenVPN-client in minder dan 5 minuten op een voldoende goede internetverbinding. Laat’s leiden u door het stapsgewijze proces:

OpenVPN-methode

 1. Ga naar Google Play Store en download / installeer OpenVPN Connect.
 2. Na installatie downloadt u hier de .ovpn-configuratiebestanden.
 3. Klik op de “importeren” en zoek het gedownloade .ovpn-bestand.
 4. Selecteer het bestand en klik op “Klaar met het lezen van het configuratiebestand” om het importdialoogvenster te sluiten.
 5. Klik op de server van uw keuze en voer de gebruikersnaam / wachtwoord in.
 6. Controleer de “Ik vertrouw de applicatie” en klik op “OK”.

VPN-verbinding Mac / iPhone-generaties / iPad-verbinding

Hier is hoe je een VPN-verbinding op je Mac kunt configureren via een speciale app met ongelooflijk gemak. We gebruiken ExpressVPN als referentie voor de app:

 1. Ga naar ExpressVPN.com en ga naar de productensectie.
 2. Klik op “Mac” > Download app.
 3. Voer uw gebruikersgegevens in zodra de VPN is geïnstalleerd.
 4. Selecteer een server op basis van uw voorkeuren en klik op “Aansluiten”.

Amazon Fire TV / Firestick VPN-verbindingsmethode

Voor de installatiehandleiding zullen we ExpressVPN gebruiken’s FireTV-app als referentie. Laat’s doorlopen het proces van het instellen van de VPN-app op uw FireTV-apparaat:

 1. Open op uw FireTV-apparaat de zoekbalk, voer in “ExpressVPN”, en download de app.
 2. Meld u aan bij de app met uw ExpressVPN-gebruikersnaam en -wachtwoord.
 3. Tik op “OK” om ExpressVPN door te laten gaan met verbindingsverzoeken.
 4. Tik op “macht” om de verbinding in te schakelen of zelf een specifieke serverlocatie te kiezen en vervolgens de VPN in te schakelen.

Dingen inpakken

Wij geloven dat onze uitgebreide gids hierboven een grote hulp blijkt te zijn voor diegenen in Japan. Ons beleid is om onze gebruikers op alle mogelijke manieren te helpen en hen te begeleiden naar de beste privacyopties die momenteel op de markt beschikbaar zijn.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me