Eenvoudige internetveiligheidstips voor beginners | BestVPN.co

“We zijn nu allemaal verbonden via internet, zoals neuronen in een gigantisch brein”

Ik moet het Stephen Hawking schuldig zijn omdat hij de dingen zo nauwkeurig heeft samengevat en toch zoveel aan onze verbeelding overlaat. Wat hij over internet zei, is voor het grootste deel WAAR. Sommigen vinden het lovenswaardig: de ‘digitale wereld’. Wat een tijd om te leven, hè? Tegelijkertijd kunnen anderen sceptisch staan ​​tegenover internetgebruik. Wij bij BestVPN.co begrijpen beide kanten, maar hebben een aantal van onze eigen gedachten over het onderwerp.

Zoals al het andere in het leven, zijn er bepaalde voor- en nadelen aan het internet. Het is een ongelooflijke leerbron, biedt toegang tot direct entertainment, maakt taken gemakkelijker met SaaS-tools en helpt bij het verkrijgen van exposure als individu via sociale media (biedt vele mogelijkheden om uw eigen baas te worden). Tegelijkertijd zijn er bedreigingen voor uw persoonlijke veiligheid en privacy, waardoor uw familie / bedrijf / geld in gevaar komt!

Bewustzijn van cybersecurity!

Helaas zijn er individuen die’Ik zal internet exploiteren door criminele activiteiten te ontplooien, gebruikers voor de gek te houden met kwaadaardige software, gegevens te verkrijgen via phishing of schema's te maken die individuen van hun geld bedriegen. Cybercriminelen worden slimmer en geavanceerder in hun activiteiten met behulp van creatieve maatregelen om identiteiten te stelen, fraude te plegen of zelfs cyberaanvallen op anderen uit te voeren.

Bewustzijn van cybersecurity

Als dat zo was’Het internet is vol genoeg met geweld, duistere verleidingen en immoraliteit met bedrijven / individuen die actief naar gebruikers op zoek zijn, OVERAL! Regeringen don’ze willen hun eigen burgers vertrouwen en internetwetten opleggen die de gewone man kunnen volgen / afluisteren. Dit alles laat je beseffen dat veilig online blijven niet langer een gegeven is, maar een noodzakelijke buitenschoolse activiteit.

Maand over cybersecuritybewustzijn

Nu weten we wat jij bent’opnieuw nadenken, dit lijkt allemaal wartaal en oppervlakkig, toch? We kunnen het echter verzekeren’t! Dit is de reden waarom we voor deze Nationale Cyber ​​Security Awareness Month (NCSAM)’hebben de beslissing genomen om alles te doen om klanten te helpen online veilig te blijven. Met een beetje gezond verstand en kennis van zaken’s / don’ts, je kunt surfen op de ‘net ongeschonden.

Welke problemen met internetveiligheid hebben we tegenwoordig te maken?

Het internet dient als een prachtig hulpmiddel voor zelfexpressie, het stimuleren van kennis en het vermogen om verbonden te blijven met mensen van over de hele wereld. De wijdverspreide beschikbaarheid van apparaten met internet biedt iedereen 24 uur per dag toegang tot winkelen, krediet / financiële diensten, direct entertainment, relaties beheren, seksuele instincten aangaan en zelfs hulp / advies ontvangen!

Als zodanig is er geen twijfel dat internet inderdaad ons leven op zoveel manieren heeft veranderd / verbeterd, dat het nu onmogelijk is om een ​​wereld zonder zich voor te stellen. Pas als u zich realiseert hoe gevaarlijk dingen op internet kunnen worden, maakt u zich dan zorgen over privacy / beveiliging. Hieronder bespreken we enkele ernstige persoonlijke veiligheidsrisico's, waar u misschien in vast kunt komen te zitten:

Problemen met internetveiligheid worden vandaag geconfronteerd

 • Ransomware - Schadelijke software die cyptovirology gebruikt, neemt uw pc over en dreigt het slachtoffer te publiceren’s gegevens totdat een losgeld is betaald. Bekende voorbeelden zijn Fusob, WannaCry, Petya, Bad Rabbit en SamSam, die allemaal werden gevonden met vergelijkbare patronen voor het coderen van gebruikersbestanden.
 • Identiteitsdiefstal - didn’t denk dat het mogelijk was toch? Het gebeurt wel! Imposters kunnen technieken zoals phishing of malware-planting gebruiken om u voor de gek te houden bij het onthullen van uw financiële informatie, die ze vervolgens gebruiken om fraude te plegen door zich voor te doen als u. Shit raakt heel snel het plafond!
 • Cyberstalking - Een zeer ernstige misdaad, waardoor veel vrouwen moeten lijden door pesterijen en mentale marteling! In dit scenario gebruikt een aanvaller herhaaldelijk elektronische communicatie om een ​​slachtoffer bang te maken of bang te maken. Het kan ook smaad, laster, laster en valse beschuldigingen zijn.
 • Sextortion - Dacht je dat de echte wereld een b ** ch is? De digitale wereld is erger! Sommige cybercriminelen proberen gebruikers voor de gek te houden om naakt / seksuele afbeeldingen van zichzelf te sturen. Later worden deze afbeeldingen gebruikt om geld of seksuele gunsten van het slachtoffer af te persen, wat kan leiden tot ernstige depressie / angstgevoelens!
 • Cyberpesten - Gemakkelijke blootstelling aan geweld, grafische afbeeldingen / video's en kleine politiek is iets waar sociale media behoorlijk beroemd om worden! Dingen nemen echter gewoon een serieuze wending wanneer mensen de digitale wereld gebruiken om mensen online te pesten. Dit kan laster, virale memes en meer inhouden!
 • Online predatie - Het internet is een gevaarlijke plek, vooral voor kinderen, omdat ze de mogelijkheid hebben om twee keer / driemaal hun leeftijd te verbinden met mensen. Sommige onschuldige adolescenten kunnen het slachtoffer worden van manipulatie / dwang door online roofdieren, die bijtende / seksuele motieven hebben.
 • Spammen - Vaak wanneer u lid wordt van een nieuwe sociale mediasite of website, kunt u ergens klikken waar u was’dat zou moeten, en dit heeft tot gevolg dat u te maken krijgt met honderden en duizenden spammy-advertenties, ongewenste bulkberichten, wat de deur opent naar malware en phishing!
 • Obscene inhoud - Hoewel internet voor velen een gelukkige plek kan zijn, kan het ook ongelooflijk donker en gevaarlijk zijn. Er is heel veel obscene inhoud beschikbaar in de vorm van informatie / afbeeldingen / video's die gore / moord / bomontploffingen en andere onaangename inhoud bevatten.

Problemen met internetveiligheid

Hoe kunnen gebruikers maximale bescherming online benutten?

Wij’ben er zeker van om te lezen over de bovenstaande gevaren’heb je een beetje verbijsterd! Immers, wie zou het kunnen’ooit heb ik ook zulke dingen gedaan, toch? Waarom kan’leren mensen gewoon beschaafd te zijn en geen pijn te doen voor anderen? We denken dat dit iets is dat niemand kan beantwoorden, maar als er één ding is dat BestVPN.co kan, is maximale online bescherming gebruiken om jezelf te beschermen tegen dergelijke online bedreigingen!

Voordat we aan de slag gaan, laat me dit alsjeblieft gewoon hier zetten. Dit is n’t een van die cliché, opnieuw geformuleerde online handleidingen waar de enige TIPS die u krijgt voor het beschermen van uw privacy draaien om verouderde methoden. Tijdens het onderzoek waren we letterlijk verbaasd over het type redundante inhoud die op internet beschikbaar was. Dus we hopen dat je ons onderzoek indrukwekkend vindt, omdat we proberen een beetje breder te gaan!

Eenvoudige internetveiligheidstips voor beginners | BestVPN.co

Tips voor internetveiligheid: basisregels

 1. Vergelijkbaar met hoe u vermijdt om uit schaduwrijke buurten te wandelen, het vermijden van het bezoeken van gevaarlijke websites online, omdat deze ransomware, virussen of malware kunnen bevatten.
 2. Beperk altijd de hoeveelheid informatie die u online onthult. Potentiële werkgevers en klanten don’t moet uw thuisadres of persoonlijke relatiestatus weten (duh!).
 3. Download geen software / applicaties van derden, want deze kunnen malware bevatten of proberen informatie te stelen. Ga voor apps / software die zijn gecertificeerd / geverifieerd door relevante autoriteiten.
 4. Het internet doet dat niet’t heb een delete-toets. Eenmaal gepost, leeft het voor altijd voort in de diepste, donkerste bondgenoten van caches of kopieën die andere mensen hebben gemaakt, zonder dat je het weet.
 5. Als je er bent’Heb je er al een, gebruik dan een beveiligingscode op je telefoon. Dit kan een wachtwoord, pincode of een ontgrendelingspatroon zijn. Ongeacht wat u kiest, het gebruik ervan is noodzakelijk voor online privacy!
 6. Zorg ervoor dat uw sociale media-accounts privé zijn. Alleen je naaste familie en vrienden zouden iets van jou moeten kunnen zien. Het laatste wat je nodig hebt is een cyberstalker!
 7. Update uw besturingssysteem en software regelmatig om te voorkomen dat cybercriminelen misbruik maken van oude bugs en mazen in uw beveiliging, wat kan leiden tot verlies van alle persoonlijke gegevens.
 8. Maak NOOIT verbinding met openbare Wi-Fi-netwerken in cafés of restaurants zonder een VPN-service te gebruiken, want op deze plaatsen kunt u waarschijnlijk worden opgelicht / gehackt / bedrogen door slimme cybercriminelen.
 9. Het onthouden van al uw wachtwoorden kan een enorme pijn in de billen zijn, tenzij u’heb uitzonderlijke geheugenherinneringsvaardigheden. Voor de gemiddelde Joe raden we aan een wachtwoordbeheerprogramma te gebruiken.
 10. Vermijd het schrijven van haatberichten of geniet van elke vorm van bashen / racisme / geweld, omdat dit je in ernstige problemen kan brengen. Alleen al het schrijven van een dreigende boodschap kan juridische problemen veroorzaken!

Fundamentele internetveiligheidsregels

Tips voor internetveiligheid: bescherm uzelf tegen Ransomware

 1. Soms geeft het leven je alleen maar citroenen en daar’Je kunt er niets aan doen. ransomware’s zijn lastig, dus u moet er een gewoonte van maken om regelmatig een back-up van uw gegevens te maken.
 2. Gebruik een antivirus- of antimalwaresoftware waarmee u de zoekopdracht kunt configureren om gearchiveerde en gecomprimeerde bestanden te scannen.’s hoe de meeste ransomware de controle over uw systeem overneemt.
 3. Dat doet het niet’Het maakt niet uit of u een website bezoekt, software bezoekt of gewoon door verschillende spellen / programma's bladert, zorg ervoor dat uw firewall altijd ingeschakeld blijft.
 4. Zorg ervoor dat u regelmatig updates installeert voor uw besturingssysteem en anti-virus / malware-software, zodat u over een bijgewerkte firmware beschikt die elk verdacht bestand kan tegengaan!
 5. Het is absoluut noodzakelijk dat gebruikers extra waakzaam zijn bij het klikken op koppelingen of bijlagen, met name die die verdacht lijken. Analyseer de link om een ​​beter idee te krijgen voordat u erop klikt.

Eenvoudige internetveiligheidstips voor beginners | BestVPN.co

Tips voor internetveiligheid: blijf beschermd tegen identiteitsdiefstal

 1. Denk er altijd aan om geen P2P / Bestandsdeling-apps te gebruiken, als ze dat niet doen’t bieden gegevensbeveiliging en privacy. Zorg ervoor dat u een VPN-service gebruikt als u dat doet, omdat dit uw identiteit te allen tijde anoniem houdt.
 2. Zoals eerder vermeld, winkel nooit bij online winkels met een slechte reputatie, met name winkels met een geschiedenis van gegevensinbreuken in de ‘recent’ Verleden.
 3. Het is noodzakelijk om te allen tijde proactief te zijn met uw financiële informatie. Doe uw due diligence bij het controleren van uw bank- en creditcardafschriften elke maand om snel onregelmatigheden te identificeren.
 4. Een van de beste manieren om uw identiteit en informatie te allen tijde veilig te houden, is het regelmatig wijzigen van de wachtwoorden van uw financiële rekeningen. Inbreuken blijven vaak weken onopgemerkt!
 5. Zorg ervoor dat u altijd alle e-mails en berichten met end-to-end-codering verzendt of een speciaal IP-adres van een VPN-service gebruikt om te allen tijde een onbreekbare beveiligingslaag te gebruiken.

Eenvoudige internetveiligheidstips voor beginners | BestVPN.co

Tips voor internetveiligheid: leer hoe u cyberstalking kunt aanpakken

 1. Als u cyberstalked bent, is het van vitaal belang dat u alle communicatie met de dader bewaart voor bewijsmateriaal. Het klinkt misschien hard, maar je moet het melden aan de wetshandhavingsinstanties.
 2. Als je het uitgaat met een intieme partner, zorg er dan voor dat je al je e-mailaccounts, sociale media en bankgegevens opnieuw instelt, zodat ze je op geen enkele manier kunnen manipuleren..
 3. Als het gaat om het gebruik van sociale media, e-mails of chatrooms, is het noodzakelijk dat u voorzichtig bent met de informatie die u deelt, anders kunt u het stalkers gemakkelijker maken om uw foto's / berichten te verzamelen!
 4. Als dit niet verplicht is, vermijd dan het invullen van velden die om uw persoonlijke gegevens zoals uw geboortedatum vragen wanneer u zich online registreert / registreert. Wie weet hoe die info kan worden gebruikt!
 5. Wanneer u een foto online plaatst (vooral als u twijfels hebt over cyberstalk), moet u ervoor zorgen dat deze uw locatie niet onthult. Kies er een met een effen achtergrond.

hoe Cyberstalking aan te pakken

Tips voor internetveiligheid: blijf waakzaam over sextortion

 1. Sextortion is niet alleen beperkt tot oudere mannen, maar zelfs tieners zijn schuldig bevonden aan dergelijke daden. Jaloerse exen kunnen van het leven een levende hel maken. Don’aarzel niet om ze onmiddellijk te melden!
 2. Het internet is gevuld met gadgets en apps die het raarste gebruik hebben. Wist je dat er ook spyware-apps zijn? Verbeter uw veiligheid online door een anti-spyware programma te installeren. Werk het dagelijks bij!
 3. Het is absoluut noodzakelijk dat u zich deze waardevolle levensles realiseert: mensen kunnen doen alsof ze wat zijn’opnieuw niet. Wees kieskeurig over de mensen die je kiest om toe te voegen aan je sociale media.
 4. Zoals eerder vermeld, moeten ouders betrokken zijn bij het leven van hun kinderen. Bepaal welke apps en SM-platforms geschikt zijn voor hen en bekijk regelmatig hun activiteit op alle.
 5. Maak er een gewoonte van om elektronische apparaten en webcams uit te schakelen, vooral als u ze niet gebruikt. Hackers / cybercriminelen kunnen de camera hacken, video's opnemen en u vervolgens chanteren!

Blijf waakzaam over sextortion

Tips voor internetveiligheid: omgaan met cyberpesten

 1. Het’Het is belangrijk dat mensen zelf een moreel kompas hebben. Als je iemand ziet die je kent, die slachtoffer is van cyberpesten, don’t zit stil! Meld dit zo snel mogelijk aan een volwassene.
 2. Wanneer u een openbare computer of iemand anders gebruikt’s telefoon om toegang te krijgen tot uw sociale media-accounts / e-mail, zorg ervoor dat u uitlogt, omdat ze uw account kunnen gebruiken voor hun eigen bijbedoelingen.
 3. Vermijd het delen van uw wachtwoorden en accountinformatie met iedereen, omdat deze kunnen profiteren van uw vriendelijkheid en zich kunnen uitleven in activiteiten die later op uw billen kunnen bijten!
 4. Het is van vitaal belang dat mensen zich bewust zijn van de gevolgen van wat ze online schrijven of plaatsen. Onthoud alles dat u in de toekomst zou kunnen verwonden of in verlegenheid kan brengen. Het internet is een verwarde plek!
 5. Zoveel als wij’als we onze frustratie en woede willen uiten op mensen die bedreigende en aanstootgevende berichten sturen, is het van vitaal belang om tolerant te zijn en geen twee-shits te geven. Niets kan meer pijn doen dan ze direct blokkeren.

Hoe om te gaan met cyberpesten

Tips voor internetveiligheid: leer online predatie voorkomen

 1. Wees extra waakzaam en betrokken bij uw kinderen, vooral als ze sociale media gebruiken. Vraag hen of daar’s iedereen die ervoor zorgt dat ze zich ongemakkelijk online voelen, zodat u die individuele ASAP zo snel mogelijk kunt melden!
 2. Als we praten over ouders die extra voorzichtig zijn met het bekijken van hun kinderen op sociale media, doen we dat niet’het betekent niet dat je hun privacy moet binnendringen. Houd gewoon toezicht op het gebruik van apparaten met internetverbinding.
 3. Vertel uw kinderen dat ze nooit mogen praten met personen die ouder lijken te zijn, en dat u geen afbeeldingen mag openen / downloaden die zijn verzonden door mensen die ze niet hebben’t weet het.
 4. Het is absoluut noodzakelijk dat u kinderen de do leert’s en don’ts van sociale media, waaronder het vermijden van vreemden. Maak duidelijk dat ze nooit persoonlijk contact moeten hebben met iemand van internet!
 5. Train uw kinderen om slim te zijn in het delen van hun persoonlijke informatie. Leer ze nooit te praten over hun school, huis en andere persoonlijke dingen. Ze moeten het gesprek meteen beëindigen.

Eenvoudige internetveiligheidstips voor beginners | BestVPN.co

Tips voor internetveiligheid: It’s Tijd om zich te ontdoen van spam

 1. Gebruik een secundair e-mailadres op momenten dat u niet zeker bent over het bezoeken van een bepaalde openbare map, een netwerk voor sociale media of een chatroom om te voorkomen dat u spam ontvangt op uw oorspronkelijke ID.
 2. Veel gebruikers zijn dat’niet op de hoogte, maar er zijn manieren om te voorkomen dat u spam ontvangt. Een van de belangrijkste en bewezen hacks is het installeren van een spamfiltertool.
 3. Spammers zijn erg lastig met hun tactiek om meer spam te verzenden. Klik nooit op de “Afmelden” link in e-mails koste wat het kost, omdat ze kunnen bevestigen dat uw e-mailadres actief is.
 4. Don’t geef uw e-mailadres aan zowat iedereen. Deze gegevens moeten privé zijn en alleen worden gegeven aan die personen die u volledig en blindelings vertrouwt.
 5. Wanneer u zich aanmeldt bij verschillende services, moet u ervoor zorgen dat uw e-mailadres verborgen blijft door de instellingen te configureren en de blootstelling aan te verplaatsen “Alleen ik” of iets dergelijks.

Eenvoudige internetveiligheidstips voor beginners | BestVPN.co

Tips voor internetveiligheid: aanstootgevende / obscene inhoud blokkeren

 1. Niets is irritanter dan een website bezoeken om alleen naakte afbeeldingen en andere obscene inhoud in de vorm van advertenties te vinden. Gebruik een hulpmiddel voor het blokkeren van advertenties om ze te verwijderen.
 2. Als u expliciete zoekresultaten wilt blokkeren omdat u thuis kinderen hebt of gewoon de ongewenste opening van dergelijke inhoud haat, is het verstandig om “Veilige zoekopdracht” op Google.
 3. Als u inhoud vindt die aanstootgevend / racistisch / denigrerend kan zijn, is het uw taak om dit onmiddellijk aan de relevante beheerder te melden om verdere verspreiding van haatzaaiende taal te voorkomen.
 4. Social media zitten vol met obsceen foto's, pornografische afbeeldingen en soms gore content. Meld ze onmiddellijk om de berichten te verwijderen en tegelijkertijd vergelijkbare resultaten te elimineren.
 5. Het kan moeilijk worden voor mensen om op aanstootgevende / obscene inhoud op websites te letten, omdat ze zo onverwacht opduiken. Het is een verstandige optie om een ​​webfiltertool te installeren.

Eenvoudige internetveiligheidstips voor beginners | BestVPN.co

Tips voor internetveiligheid: Fake from real herkennen (phishing)

 1. Phishing is ongelooflijk lastig, omdat het kopieën van officiële websites gebruikt om klanten voor de gek te houden bij het geven van hun informatie. Installeer een anti-phishing-software of browserextensie om u onmiddellijk van dergelijke sites te waarschuwen!
 2. EEN REGEL VAN DUIM: NOOIT NOOIT IN UW LEVEN e-mail uw financiële gegevens via e-mail naar iemand, ongeacht hoeveel u ze vertrouwt. Gewoon omdat het geen veilige manier is om dergelijke informatie te verzenden.
 3. De meeste mensen zijn dat’zich hiervan niet bewust, totdat ze voor de gek worden gehouden door op een pop-uplink te klikken. Sommige van deze lastige pop-ups zijn meestal phishing-pogingen. Sla altijd dichtbij om een ​​incident te voorkomen.
 4. Als het gaat om optimaal gebruik van phishing-aanvallen, moet u een krachtige firewallsoftware gebruiken. Dit voorkomt dat ze toegang krijgen tot uw netwerk / computer.
 5. Als je dat niet doet’t weet de afzender die u een e-mail stuurt, vermijd klikken op koppelingen en vooral DON’T download eventuele bestanden, indien zichtbaar. Met niet-vertrouwde afzenders hoeft niet te worden geknoeid!

Eenvoudige internetveiligheidstips voor beginners | BestVPN.co

Tips voor internetveiligheid: vernietig malware en bescherm uw gegevens!

 1. Als u uw smartphone / laptop / computer te allen tijde veilig wilt houden, installeert u een krachtige antivirus / anti-malware software voor onmiddellijke detectie en verwijdering van bedreigingen.
 2. Maak nooit verbinding met websites die dat niet doen’t maakt gebruik van HTTPS. De “S” op het einde staat voor veilig. Gebruik HTTPS Everywhere voor websites die dat niet doen’t implementeren. Dit houdt uw online communicatie veilig!
 3. Wat de meeste mensen doen na het installeren van een antivirus / anti-malware software is vergeten dat ze ooit hebben bestaan. Don’t is die zorgeloze persoon en zorg ervoor dat je regelmatig scans uitvoert.
 4. Sommige links brengen u mogelijk naar een webpagina die er identiek uitziet als het origineel. Wees op uw hoede voor social engineering-tactieken zoals phishing. Lees altijd het linkadres om een ​​beter idee te krijgen.
 5. Wijzig de standaard SSID (naam van uw wifi-netwerk) en gebruik WPA2-codering om te voorkomen dat ongeautoriseerde gebruikers toegang krijgen tot uw verbinding en iets verdachts planten.

Eenvoudige internetveiligheidstips voor beginners | BestVPN.co

Tips voor internetveiligheid: Don’t Laat u misleiden door online oplichting

 1. Dit klinkt misschien een beetje hard, aangezien sociale media bedoeld zijn om te netwerken, maar vermijd onnodige vrienden (vooral met mensen die je bezoekt)’t ontmoet of weet niet).
 2. Dat doet het niet’Of u nu een techneut-vriend hebt of iemand die een andere persoon kent, de enige persoon die op afstand toegang tot uw computer moet krijgen, is uw lokale internetprovider.
 3. Er zijn tegenwoordig veel nieuwe e-commerce websites beschikbaar, maar ze zijn niet allemaal veilig. Geniet alleen van online winkelen met legitieme bronnen zoals eBay, Ali Express of Amazon!
 4. Oplichters kunnen gemakkelijk beller-ID's vervalsen en u misleiden door uw financiële informatie te verstrekken. Als iemand belt en om uw kredietgegevens vraagt, hangt u op en belt u terug om te controleren of de beller echt is.
 5. Vertrouw nooit op onlineservices die met één klik schuldverlichting en hypotheekondersteuning kunnen bieden. Het zijn hoogstwaarschijnlijk zwendeldiensten, dus vermijd de fout om vooraf te betalen!

Eenvoudige internetveiligheidstips voor beginners | BestVPN.co

Tips voor internetveiligheid: voorkomen dat wifi afluistert

 1. Voor reizigers die vaak wifi-netwerken gebruiken in openbare ruimtes zoals pubs, coffeeshops en restaurants, zorg er altijd voor dat u een VPN gebruikt om uw identiteit anoniem te houden en de verbinding versleuteld.
 2. Zoals eerder vermeld, vermijd onbeveiligde websites die alleen dat hebben “HTTP” voor het adres. Zorg ervoor dat de websites die u bezoekt de “HTTPS” label. Dit duidt op een beveiligde verbinding.
 3. Bij gebruik van openbare wifi’Schakel uw antivirus-, anti-malware- of firewallprogramma's nooit uit, omdat er veel virussen / malware kunnen binnenkomen via het netwerk.
 4. Sommige hackers doen een stapje extra om klanten voor de gek te houden door nep wifi-hotspots in de buurt van legitieme openbare netwerken in te stellen. Vervolgens stelen ze gebruikersgegevens en blijven ze zich overgeven aan identiteitsdiefstal.
 5. Gebruik altijd draadloze hotspots die u kunt vertrouwen. Praat met de manager / vertegenwoordiger in de koffieshop of het restaurant voor meer informatie over hun veiligheidsmaatregelen bij verbinding via Wi-Fi.

Eenvoudige internetveiligheidstips voor beginners | BestVPN.co

Tips voor internetveiligheid: houd uw kinderen veilig online!

 1. Houd je kinderen’s computer en andere apparaten met internet in een gemeenschappelijke ruimte, geen individuele slaapkamers. Dit klinkt misschien een beetje hard, maar het is eigenlijk een goede manier om het gebruik te controleren.
 2. Deel een sociale media- of e-mailaccount met uw kinderen, zodat u berichten kunt volgen en kunt controleren of hij / zij geen obsceen inhoud op YouTube Kids bekijkt of met vreemden praat!.
 3. Vertel het je kinderen’Het is nooit goed om iets online te kopen zonder het je eerst te vragen! Sommige advertenties kunnen u misleiden door gratis dingen aan te bieden om u te verleiden uw persoonlijke informatie te onthullen.
 4. Volg de veiligheidsrichtlijnen van Facebook, Twitter, Instagram en andere sociale mediaplatforms en zorg ervoor dat uw kinderen alleen meedoen nadat ze aan de minimumleeftijdseisen voldoen.
 5. Train uw kinderen om online slim te zijn. Leer ze nooit persoonlijke foto's te plaatsen of te verhandelen, persoonlijke informatie te onthullen, af te spreken met een vreemde of te reageren op bedreigende berichten!

Internetveiligheid voor kinderen

Dingen inpakken

Hiermee komen we aan het einde van deze gids voor internetveiligheidstips voor de Cyber ​​Security Awareness Month. We hopen dat u onze bijdrage aan het verspreiden van de boodschap over veiligheid op internet waardeert. Laten we duidelijk maken dat we dat niet doen’t ontkennen het nut en de effectiviteit van internet.

Het heeft de weg geëffend voor vitale vooruitgang in de economische, technologische en sociale landschappen. Je hebt echter ook bescherming nodig aan de donkere kanten van zo'n platform, en dit is precies wat onze missie is! Don’t aarzelt om de gids verder te delen. Een mooie dag verder en geniet van een veiliger internet!

Eenvoudige internetveiligheidstips voor beginners | BestVPN.co

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me