De meeste transparante VPN-providers – ALLEEN 4 van de 16 zijn betrouwbaar

Meer mensen zijn zich nu bewust van hun digitale privacy, wat leidt tot een toestroom van netizens die zich abonneren op VPN-diensten over de hele wereld.

In het 1e kwartaal van 2018 groeiden netizens met een VPN met 18% in Noord-Amerika, 18% in Europa, 20% in het Midden-Oosten & Afrika, 23% in Latijns-Amerika en 30% in de Stille Oceaan.

Internetgebruikers met VPN (Statista 2018)

Een van de redenen waarom de meeste mensen stoppen met het gebruik van VPN-services is het gebrek aan transparantie. Niet veel providers op de markt zijn eerlijk over hun aanbod.

De meeste voorkomen het onthullen van details over hun hoofdkantoor, eigenaren, investeerders, de raad van bestuur, warrantkanaries / transparantieverslagen en auditprocessen (indien aanwezig).

Daarom heeft BestVPN.co dit gemaakt “Transparante VPN's” gids, waar u alle achtergrondinformatie krijgt. Ik benaderde verschillende VPN-ondersteuningsteams via e-mail en stelde HEN invasieve vragen &# 55357;&# 56841;

Meest transparante VPN-providers

  1. Zijn VPN's u echt veilig?
  2. Dingen worden wel een beetje ingewikkeld!
  3. VPN-providers informeren naar transparantie via e-mail

Zijn VPN's u echt veilig?

Het lijdt geen twijfel dat VPN's handige hulpmiddelen zijn. Ze verhullen uw IP-adres, maskeren uw locatie en coderen inkomend / uitgaand verkeer, waardoor gebruikers een sleutel krijgen om gesloten deuren te openen.

Deze VPN-functies gelden met name voor gebruikers in landen met strenge internetwetten, zoals Iran, Irak, Turkije, China, Rusland, de VAE en Egypte. Onder deze verbieden sommigen zelfs Facebook, WhatsApp, Google, enz.

Veel VoD-services leggen ook geografische beperkingen op. Om nog maar te zwijgen, jagers op inbreuk op auteursrechten zijn altijd op zoek naar mensen die illegaal materiaal downloaden via p2p / file sharing.

Het gebruik van een VPN biedt bescherming tegen deze jagers, beschermt u tegen nieuwsgierige blikken, stelt u in staat om beperkte inhoud te deblokkeren en toegang te krijgen tot uw favoriete sociale mediaplatforms / apps.

Sommige netizens gebruiken ze zelfs voor toegang tot sites / bestanden / diensten op het werk of voor eenvoudige communicatie met vrienden / familie in het buitenland, zoals getoond in de VPN-gebruiksredenen hieronder..

Toonaangevende motivaties voor VPN-gebruik (Statista 2018)

Dingen worden wel een beetje ingewikkeld!

Waar er positieve zijn, zijn er ook negatieve. Ik zou je kunnen vertellen dat VPN's volledige veiligheid bieden aan gebruikers, maar dat zou een leugen zijn. Beschouw het gebruik van een VPN als uw eerste stap naar het benutten van digitale privacy.

Deze services hebben echter hun eigen complexiteit. Bij het beoordelen van de “veiligheid” van een VPN spelen heel wat factoren een rol, waardoor gebruikers worden aangespoord hun kennis te vergroten.

Een VPN-service op basis van een 5, 9 of 14 Eyes-jurisdictie is bijvoorbeeld niet de veiligste optie, vanwege door de overheid opgelegde verplichte dataretentie- en massabewakingswetten.

Evenzo zijn er verschillende “logbeleid” voor elke provider. Waar sommigen logloos zijn, kunnen de meeste zich overgeven aan het opnemen van sessie- / verbindingsinformatie.

Dan heb je problemen met betrekking tot WebRTC / DNS / IP-adreslekken en het gebruik van nep (virtuele) locaties, zonder dat providers daarover eerlijk zijn tegenover klanten / prospects.

Het belangrijkste is dat VPN-providers geen basisinformatie over hun service onthullen, omdat ze niet de transparantie hebben die gebruikers nodig hebben om hun product te vertrouwen.

VPN-providers informeren naar transparantie via e-mail

Het gebrek aan transparantie van providers drong er bij mij op aan om privé contact met hen op te nemen via e-mail en meer te leren over verschillende VPN-services door hen verschillende invasieve vragen te stellen.

Ik wilde zien hoe de meeste providers zouden reageren met de omgedraaide tabellen. In plaats van dat ze ons om informatie vroegen, maakte ik een lijst met vragen die ze konden beantwoorden.

Waar sommige op hun gemak waren met het delen van achtergronddetails, waren anderen selectief op welke vragen ze wilden reageren, waardoor argwaan ontstond.

De vragen bevatten informatie over het bedrijf’s hoofdkantoor, de locatie, eigenaren en investeerders achter het bedrijf en de raad van bestuur. Ik vroeg verder of de VPN transparantierapporten had uitgegeven of een externe audit had uitgevoerd.

Ik heb ongeveer 180+ providers gemaild toen ik mijn onderzoek deed voor deze VPN-vergelijkingsgids. Tot nu toe heb ik reacties ontvangen van 15 en slechts 3 providers zijn volledig transparant:

  1. Perfecte privacy
  2. Verbergen. me
  3. CyberGhost

Ik blijf deze lijst bijwerken naarmate ik meer antwoorden krijg ...

Perfecte privacy - gebaseerd in Zwitserland en opgericht in 2014

Waar is het hoofdkantoor van uw bedrijf? Kunnen we een adres krijgen??

Ons hoofdkantoor bevindt zich in Zwitserland. Het exacte adres is te vinden in onze opdruk: https://www.perfect-privacy.com/en/imprint

Publiceert u transparantierapporten / Warrantkanaries?

Ja, we publiceren Warrant Canary-verklaringen.

Zo ja, hoe vaak? Een link naar een URL of PDF-bestand zou nuttig zijn!

Elke maand. Hier is de link: https://www.perfect-privacy.com/en/warrant-canary. We publiceren geen regelmatige transparantierapporten over.

In het geval van officiële vragen, informeren we hen altijd vriendelijk dat we geen gegevens hebben die we kunnen vrijgeven. Jij ook’t moet elk DCMA-verzoek publiceren.

In geval van serverbeslag, informeren wij u op onze blog: https://www.perfect-privacy.com/en/blog/server-seizure-in-rotterdam

Zijn uw claims gecontroleerd door een onafhankelijke externe beveiligingsfirma?

Nee, we hoeven onze claims niet te controleren. Welnu, we zien deze audits soms bij andere providers, maar dat kunnen we wel’t vecht tegen het gevoel dat ze gewoon onzin op de markt brengen.

Ik bedoel, je liegt tegen je klanten, waarom niet ook liegen bij de audit? Waarom zelfs een audit? Maak gewoon een mooie PDF met een geweldige audit.

Ook, zelfs met een legitieme audit, wat voorkomt dat een provider logboekregistratie en alle shenanigans stopt zodra de audit voorbij is?

Zo nee, waarom bent u nog niet gecontroleerd? Alle redenen?

Zoals ik al zei: deze geen logging-audits zijn niet bruikbaar. Wij’bestaat nu meer dan 10 jaar en er zijn evenementen zoals die in Rotterdam geweest. De scene weet dat u 100% op ons kunt vertrouwen.

Kunnen we wat informatie krijgen over de eigenaren achter het bedrijf?

We kunnen bevestigen dat we allemaal mensen zijn, allemaal in Europa, en elkaar al vele jaren kennen vanwege gedeelde interesses in computer, beveiliging, hacking en activisme.

Hebben jullie investeerders en is de informatie openbaar beschikbaar voor gebruikers?

In ons bedrijf is het erg belangrijk om onafhankelijk te werken. Dat’s waarom we volledig zonder investeerders werken. Het’gaat ook niet over snel groeien.

We willen een professionele VPN-service aanbieden die het hoogste beveiligingsniveau biedt. Dit is wat de scene ook van ons waardeert.

Wie zijn de raad van bestuur van uw bedrijf?

Verdomme, dat zal zo cool zijn als we Giant Corporation zijn met een raad van bestuur. Gewoon een grapje, maar serieus, er is geen raad van bestuur.

nVPN - Gevestigd in Bosnië en opgericht in 2010

Waar is het hoofdkantoor van uw bedrijf? Kunnen we een adres krijgen??

We don’het heeft zoiets als een “officiële locatie” en daarom ook geen adres. We zijn een groep van vier privacyliefhebbers die het meest verspreid zijn over de Oost-Europese regio in Bosnië, Oekraïne, Polen en Servië.

Publiceert u transparantierapporten / Warrantkanaries?

We zijn eigenlijk van plan dit binnenkort te doen, ja, maar dat doen we niet’Er bestaat nog zoiets niet, maar is gepland voor 2019 om een ​​soort archief te maken waartoe elk lid toegang heeft en onze antwoorden kan lezen.

Wat zijn de redenen als er geen gepubliceerde transparantie- / goedkeuringsrapporten zijn??

Er is geen reden om onze antwoorden en handelingen niet te publiceren, echt niet’het heeft niets te verbergen. Zoals hierboven vermeld, zullen we dit in 2019 gepubliceerd en toegankelijk maken voor onze leden.

ik kan’t vertel de exacte datum nog, omdat we nog veel andere taken op de takenlijst hebben (Implementatie van WireGuard, volledige native IPv6 en release van onze Linux- en Mac OS-client - komende 2-6 weken).

Zijn uw claims gecontroleerd door een onafhankelijke externe beveiligingsfirma?

Persoonlijk zou ik hier geen probleem mee hebben, de vraag is alleen hoe en welk bedrijf zo'n audit zou doen en hoe, ik bedoel hoe zo'n audit er in de realiteit echt uitziet, welke gegevens ze willen zien database, serverzijde.

Ik bedoel, de serverkant is daar sowieso niets interessants - maar de klantendatabase is een ander verhaal, we hebben klant-e-mails daar, dus niet zeker welk bedrijf dit kan doen wie betrouwbaar genoeg is en hoe.

Waarom ben je nog niet gecontroleerd? Alle redenen?

Geen reden ertegen, alleen niet zeker hoe dit zal worden gedaan en wie voldoende vertrouwd is om de audit uit te voeren.

Kunnen we wat informatie krijgen over de eigenaren achter het bedrijf?

We hebben geen enkele eigenaar, zoals hierboven vermeld iedereen en niemand bezit nVPN.net we hebben vier mensen.

Waar twee van hen toegang hebben tot het domein, heeft slechts één toegang tot de database, er is hier geen eigenaar.

Hebben jullie investeerders en is de informatie openbaar beschikbaar voor gebruikers?

We hebben helemaal geen investeerders, alles is zelfgemaakt en zelf afgehandeld tussen de vier mensen I’heb hierboven vermeld.

Wie zijn de raad van bestuur van uw bedrijf?

Geen.

Hide.Me - Gevestigd in Maleisië en gelanceerd in 2012

Waar is het hoofdkantoor van uw bedrijf? Kunnen we een adres krijgen??

We zijn opgenomen in Maleisië, ons bedrijfsadres is: eVenture Limited, Office 2.19, Lazenda Commercial Centre, Federal Territory of Labuan, 87007 Maleisië. Registratienummer: LL09685

Publiceert u transparantierapporten / Warrantkanaries?

Ja, we publiceren een periodiciteitstransparantieverslag met de historische gegevens.

Zo ja, hoe vaak? Een link naar een URL of PDF-bestand zou nuttig zijn!

De laatste was 2015 en de volgende zal in de komende twee of drie weken worden gepubliceerd.

https://hide.me/en/blog/leon-juranic-certifies-hide-me-as-one-of-the-most-anonymous-vpn-provider/

Zijn uw claims gecontroleerd door een onafhankelijke externe beveiligingsfirma?

Ja, we zijn een van de eerste VPN-bedrijven die zijn gecontroleerd door een onafhankelijke auditor / bedrijf.

Zo ja, wanneer is uw VPN-service voor het laatst gecontroleerd? Kunnen we een link naar een URL / PDF-bestand krijgen??

https://hide.me/en/blog/leon-juranic-certifies-hide-me-as-one-of-the-most-anonymous-vpn-provider/

Kunnen we wat informatie krijgen over de eigenaren achter het bedrijf?

Het bedrijf is volledig in privébezit.

Hebben jullie investeerders en is de informatie openbaar beschikbaar voor gebruikers?

Nee, we hebben geen externe investeerders.

Wie zijn de raad van bestuur van uw bedrijf?

Directeur van het bedrijf is Sebastian Schaub.

CyberGhost VPN - Gevestigd in Roemenië en gelanceerd in 2011

Waar is het hoofdkantoor van uw bedrijf? Kunnen we een adres krijgen??

Wij’re in Boekarest, Roemenië, buiten de 5 Eyes, 9 Eyes, 14 Eyes alliantie rechtsgebieden. Onze details zijn hier: https://www.cyberghostvpn.com/en_US/imprint

Publiceert u transparantierapporten / Warrantkanaries?

Ja, we waren de eersten in de VPN-industrie die in 2011 een transparantierapport publiceerden’Een traditie die we dierbaar zijn.

Zo ja, hoe vaak? Een link naar een URL of PDF-bestand zou nuttig zijn!

Ons jaarlijkse transparantieverslag is hier: https://www.cyberghostvpn.com/en_US/transparency-report

De aantallen wettelijke verzoeken voor Q1 2019 zijn binnenkort live op onze Privacy Hub: https://www.cyberghostvpn.com/privacyhub/

Zijn uw claims gecontroleerd door een onafhankelijke externe beveiligingsfirma?

Nee.

Waarom ben je nog niet gecontroleerd? Alle redenen?

Tot nu toe hebben we ons gericht op het bouwen van de beste VPN voor onze gebruikers. Maar we zijn van plan om onze VPN in de toekomst te laten auditen.

Kunnen we wat informatie krijgen over de eigenaren achter het bedrijf?

Dit is niet gebruikelijk in de VPN-industrie, maar alle details over ons zijn openbaar. Ontmoet ons team en onze kantoorhonden hier: https://www.cyberghostvpn.com/en_US/team

Meer hier: https://www.cyberghostvpn.com/en_US/transparency-report/about-us en hier: https://www.instagram.com/cyberghost_private_life/?hl=en

Hebben jullie investeerders en is de informatie openbaar beschikbaar voor gebruikers?

Wij’maken deel uit van Kape. Meer informatie hier: http://www.kape.com/about-us.html

Wie zijn de raad van bestuur van uw bedrijf?

U vindt alle details hier: http://investors.kape.com/board-of-directors

Hotspot Shield - gevestigd in de VS en gelanceerd in 2005

Waar is het hoofdkantoor van uw bedrijf? Kunnen we een adres krijgen??

Ons hoofdkantoor bevindt zich in Redwood City CA. Adres: 1800 Seaport Blvd Redwood City CA.

Publiceert u transparantierapporten / Warrantkanaries?

Ja, we publiceren transparantierapporten. Omdat we geen informatie verzamelen waarmee we internetgebruik op onze VPN's kunnen herleiden tot individuele gebruikers.

We geven en kunnen geen informatie verstrekken aan overheden, wetshandhavingsinstanties of andere derden over welke websites onze gebruikers bezoeken wanneer ze onze services gebruiken.

Bovendien kunnen we geen individuele gebruiker identificeren op basis van een publiek gericht IP-adres.

Zo ja, hoe vaak? Een link naar een URL of PDF-bestand zou nuttig zijn!

Elk jaar. Hier is de link https://www.hotspotshield.com/reports/AnchorFree_Transparency_Report-2018.pdf

Zijn uw claims gecontroleerd door een onafhankelijke externe beveiligingsfirma?

Ja. AVTEST

Zo ja, wanneer is uw VPN-service voor het laatst gecontroleerd? Kunnen we een link naar een URL / PDF-bestand krijgen??

https://www.av-test.org/fileadmin/pdf/reports/AV-TEST_VPN_Trust_Report_August_2018_EN.pdf

Kunnen we wat informatie krijgen over de eigenaren achter het bedrijf?

U kunt informatie over het team en de raad van bestuur vinden op de website van Anchorfree:

https://www.pango.co/about/

Hebben jullie investeerders en is de informatie openbaar beschikbaar voor gebruikers?

U kunt informatie over het team en de raad van bestuur vinden op de Anchorfree-site: https://www.pango.co/about/ 

Wie zijn de raad van bestuur van uw bedrijf?

U kunt informatie over het team en de raad van bestuur vinden op de Anchorfree-site: https://www.pango.co/about/

VPNSecure - Gevestigd in Australië en opgericht in 2010

Waar is het hoofdkantoor van uw bedrijf? Kunnen we een adres krijgen??

Niveau 1/360 St Paul’s Terras Fortitude Valley, Brisbane Queensland.

Publiceert u transparantierapporten / Warrantkanaries?

Tot voor kort hadden we een Warrant Canary gepubliceerd - maar in Australië zijn Warrant Canaries nu illegaal en we moesten het verwijderen.

We zijn bezig met het verhuizen van het bedrijf naar Hong Kong vanwege recente wijzigingen in de Australische wetgeving - zodra deze verhuizing is voltooid, zullen we de Warrant Canary opnieuw publiceren

Zijn uw claims gecontroleerd door een onafhankelijke externe beveiligingsfirma?

We krijgen wel audits van penetratietests van derden voltooid, de laatste test werd in november 2017 door Senseon Solutions voltooid

Onze claims dat logboekregistratie niet is geverifieerd door een derde partij zoals Senseon, is niet iets waar we eerder over hebben nagedacht, maar we kunnen overwegen dit in de toekomst te doen om klanten gerust te stellen.

Kunnen we wat informatie krijgen over de eigenaren achter het bedrijf?

Shayne McCulloch - Linked IN https://www.linkedin.com/in/shaynem

Hebben jullie investeerders en is de informatie openbaar beschikbaar voor gebruikers?

Geen investeerders.

Wie zijn de raad van bestuur van uw bedrijf?

Shayne McCulloch.

ProtonVPN - Gevestigd in Zwitserland en opgericht in 2014

Waar is het hoofdkantoor van uw bedrijf? Kunnen we een adres krijgen??

Ons hoofdkantoor bevindt zich in Genève, Zwitserland. Chemin du Pré-Fleuri, 3 CH-1228 Plan-les-Ouates, Genève, Zwitserland.

Publiceert u transparantierapporten / Warrantkanaries?

Ja, we werken ons transparantierapport bij & Garandeer Canary wanneer er een opmerkelijk nieuw wettelijk verzoek is.

Zo ja, hoe vaak? Een link naar een URL of PDF-bestand zou nuttig zijn!

Het werd het laatst bijgewerkt op 2 februari 2019: https://protonvpn.com/blog/transparency-report/

Zijn uw claims gecontroleerd door een onafhankelijke externe beveiligingsfirma?

Nog niet, omdat we volledig transparant zijn voor onze gebruikers met betrekking tot ons hoofdkantoor, eigenaars, service, enz.

We overwegen echter een audit in de nabije toekomst, omdat deze een industriestandaard is geworden.

Kunnen we wat informatie krijgen over de eigenaren achter het bedrijf?

ProtonVPN AG is volledig eigendom van Proton Technologies AG.

Hebben jullie investeerders en is de informatie openbaar beschikbaar voor gebruikers?

Geen antwoord.

Wie zijn de raad van bestuur van uw bedrijf?

De raad van bestuur van ProtonVPN AG is Antonio Gambardella.

Windscribe - Gevestigd in Canada en gelanceerd in 2015

Waar is het hoofdkantoor van uw bedrijf? Kunnen we een adres krijgen??

9251 Yonge St # 8901, Richmond Hill, ON, L4C 9T3, Canada. Voordat je Canada zegt = 5 ogen = slecht: https://blog.windscribe.com/i-doesnt-matter-how-many-eyes-you-have-66f59fc1e777

Publiceert u transparantierapporten / Warrantkanaries?

Ja dat doen we.

Zo ja, hoe vaak? Een link naar een URL of PDF-bestand zou nuttig zijn!

https://windscribe.com/transparency

Zijn uw claims gecontroleerd door een onafhankelijke externe beveiligingsfirma?

Nee.

Waarom ben je nog niet gecontroleerd? Alle redenen?

Wij’werken aan een systeem dat verder gaat dan een audit door een derde partij en waarmee iedereen onze claims kan verifiëren zonder te hoeven vertrouwen “experts”.

Kunnen we wat informatie krijgen over de eigenaren achter het bedrijf?

https://www.crunchbase.com/organization/windscribe#section-overview

https://angel.co/windscribe

Hebben jullie investeerders en is de informatie openbaar beschikbaar voor gebruikers?

Geen investeerders.

Wie zijn de raad van bestuur van uw bedrijf?

Yegor Sak.

ibVPN - Gevestigd in Roemenië en opgericht in 2003

Waar is het hoofdkantoor van uw bedrijf? Kunnen we een adres krijgen??

Ons bedrijf is gevestigd in Tirgu-Mures, Roemenië. Het adres is openbaar beschikbaar op onze site, in het voettekstgebied: https://www.ibvpn.com

Publiceert u transparantierapporten / Warrantkanaries?

Nee

Zo ja, hoe vaak? Een link naar een URL of PDF-bestand zou nuttig zijn!

N / A

Zijn uw claims gecontroleerd door een onafhankelijke externe beveiligingsfirma?

Nee

Waarom ben je nog niet gecontroleerd? Alle redenen?

Ons bedrijf moet voldoen aan de AVG en we hebben het jaar vóór 25 mei 2018 besteed aan de voorbereiding en de daaropvolgende maanden om een ​​mechanisme voor gegevensbescherming te implementeren dat onze klanten verzekert dat hun gegevens veilig zijn. Het doel voor 2019 is om ISO 27001 (informatiebeveiligingsbeheer) en 9001 (kwaliteitsbeheer) succesvol te implementeren.

Kunnen we wat informatie krijgen over de eigenaren achter het bedrijf?

SC Amplusnet SRL is het bedrijf dat volledig eigenaar is van ibVPN. De bedrijfseigenaren zijn particulieren die betrokken zijn bij de ontwikkeling en het onderhoud van de ibVPN-service.

Hebben jullie investeerders en is de informatie openbaar beschikbaar voor gebruikers?

We hebben geen investeerders.

Wie zijn de raad van bestuur van uw bedrijf?

U kunt de openbare informatie over het bedrijf SC Amplusnet SRL raadplegen.

KeepSolid - gevestigd in de VS en opgericht in 2013

Waar is het hoofdkantoor van uw bedrijf? Kunnen we een adres krijgen??

KeepSolid’Het hoofdkantoor bevindt zich in New York. Ons adres is 3220 Arlington Ave. Suite 5A Bronx, NY 10463, Verenigde Staten

Publiceert u transparantierapporten / Warrantkanaries?

Nee.

Zo ja, hoe vaak? Een link naar een URL of PDF-bestand zou nuttig zijn!

N / A

Zijn uw claims gecontroleerd door een onafhankelijke externe beveiligingsfirma?

Nee.

Zo ja, wanneer is uw VPN-service voor het laatst gecontroleerd? Kunnen we een link naar een URL / PDF-bestand krijgen??

N / A

Of zo nee, waarom ben je nog niet gecontroleerd? Alle redenen?

Dit staat bovenop onze plannen dit jaar.

Kunnen we wat informatie krijgen over de eigenaren achter het bedrijf?

Onze eigenaren zijn Vasiliy Ivanov en Oleg Bocharnikov. U kunt hier meer informatie over bekijken https://www.keepsolid.com/pressroom/board-of-members

Hebben jullie investeerders en is de informatie openbaar beschikbaar voor gebruikers?

Nee, we hebben geen investeerders. Wij’opnieuw een bootstrapbedrijf.

Wie zijn de raad van bestuur van uw bedrijf?

Raadpleeg voor meer informatie onze raad van bestuur op www.keepsolid.com/pressroom/board-of-members

Mullvad - Gevestigd in Zweden en gelanceerd in 2009

Waar is het hoofdkantoor van uw bedrijf? Kunnen we een adres krijgen??

Amagicom AB, Box 53049, 40014 Göteborg, Zweden.

Publiceert u transparantierapporten / Warrantkanaries?

Nee, er zijn geen wetten in Zweden die ons verplichten om gegevens die op ons van toepassing zijn te verzamelen / loggen / handelen tegen onze gebruikers, lees meer: ​​https://www.mullvad.net/guides/swedish-legislation/

Zijn uw claims gecontroleerd door een onafhankelijke externe beveiligingsfirma?

Ja.

Zo ja, wanneer is uw VPN-service voor het laatst gecontroleerd? Kunnen we een link naar een URL / PDF-bestand krijgen??

https://mullvad.net/blog/2018/9/24/read-results-security-audit-mullvad-app/

Kunnen we wat informatie krijgen over de eigenaren achter het bedrijf?

Amagicom is 100% eigendom van de oprichters: Fredrik Strömberg en Daniel Berntsson.

Hebben jullie investeerders en is de informatie openbaar beschikbaar voor gebruikers?

Nee.

Wie zijn de raad van bestuur van uw bedrijf?

Fredrik Strömberg, Daniel Berntsson en Jan Jonsson (CEO)

SigaVPN - Gevestigd in de VS en gelanceerd in 2017

Waar is het hoofdkantoor van uw bedrijf? Kunnen we een adres krijgen??

PO Box 1722, Southaven, MS, 38671, verenigt staten. Omdat het een eenmanszaak is en iets dat ik erbij doe, is er geen reden om een ​​kantoor te huren.

Publiceert u transparantierapporten / Warrantkanaries?

Warrantkanaries zijn NIET altijd betrouwbaar. De Amerikaanse overheid kan iemand dwingen het bij te werken. Naar mijn mening over een lange periode nadenken over kanarie-kanaries.

Ik heb vastgesteld dat het gewoon een vals gevoel van veiligheid schept. Ik don’t hebben transparantierapporten omdat er geen overheidsverzoeken aan mij zijn gedaan.

Ik zou er een publiceren als ik een verzoek van de overheid ontvang.

Zijn uw claims gecontroleerd door een onafhankelijke externe beveiligingsfirma?

Nee.

Waarom ben je nog niet gecontroleerd? Alle redenen?

Auditing is duur.

Kunnen we wat informatie krijgen over de eigenaren achter het bedrijf?

ik’m een ​​systeembeheerder en een voorstander van privacy.

Hebben jullie investeerders en is de informatie openbaar beschikbaar voor gebruikers?

Donateurs helpen de dienst te runnen. Om hun privacy te beschermen, doe ik dat niet’t delen hun informatie.

Wie zijn de raad van bestuur van uw bedrijf?

Alleen ik.

PrivateVPN - Gevestigd in Zweden en opgericht in 2009

Waar is het hoofdkantoor van uw bedrijf? Kunnen we een adres krijgen??

Zweden - Sollentuna.

Publiceert u transparantierapporten / Warrantkanaries?

Nee

Zo ja, hoe vaak? Een link naar een URL of PDF-bestand zou nuttig zijn!

N / A

Zijn uw claims gecontroleerd door een onafhankelijke externe beveiligingsfirma?

Nee.

Zo ja, wanneer is uw VPN-service voor het laatst gecontroleerd? Kunnen we een link naar een URL / PDF-bestand krijgen??

N / A

Waarom ben je nog niet gecontroleerd? Alle redenen?

Er is geen specifieke reden. Er is een plan om een ​​audit te starten wanneer onze nieuwe omgeving is geïnstalleerd.

Kunnen we wat informatie krijgen over de eigenaren achter het bedrijf?

Meer informatie over het bedrijf vindt u hier: https://www.allabolag.se/5568951486/privat-kommunikation-sverige-ab

Hebben jullie investeerders en is de informatie openbaar beschikbaar voor gebruikers?

Er zijn geen externe investeerders!

Wie zijn de raad van bestuur van uw bedrijf?

Meer informatie over het bedrijf vindt u hier: https://www.allabolag.se/5568951486/privat-kommunikation-sverige-ab

WASEL Pro - Gevestigd in Nederland en opgericht in 2012

Waar is het hoofdkantoor van uw bedrijf? Kunnen we een adres krijgen??

Het adres in de voettekst www.bvpn.com. Laanzichtweg 60-B 4847 SJ Teteringen (Breda), Nederland.

Publiceert u transparantierapporten / Warrantkanaries?

Ja, dat deden we echter niet’t hebben geen incidenten in onze 9 jaar werking.

Zo ja, hoe vaak? Een link naar een URL of PDF-bestand zou nuttig zijn!

We hadden 0 incidenten.

Zijn uw claims gecontroleerd door een onafhankelijke externe beveiligingsfirma?

Nee.

Waarom ben je nog niet gecontroleerd? Alle redenen?

We hebben toevlucht’het is benaderd door geloofwaardige organisaties.

Kunnen we wat informatie krijgen over de eigenaren achter het bedrijf?

De service is eigendom van en wordt gevonden door een kleine groep ontwikkelaars die in het midden van de jaren 90 internet hebben gevonden en er alles aan doen om het zo open te houden als vroeger.

Hebben jullie investeerders en is de informatie openbaar beschikbaar voor gebruikers?

Nee, de service is gebouwd, gefinancierd, gerund door dezelfde groep ontwikkelaars, geen investeerders, geen bankbezit.

Wie zijn de raad van bestuur van uw bedrijf?

Dezelfde 3 ontwikkelaars.

Seed4Me - Gevestigd in Taiwan en gelanceerd in 2012

Waar is het hoofdkantoor van uw bedrijf? Kunnen we een adres krijgen??

Seed4.Me VPN-service wordt ontwikkeld door een gedistribueerd team van ontwikkelaars. We geven er de voorkeur aan om details over onze structuur privé te houden als een extra beschermingslaag voor onze klanten.

Publiceert u transparantierapporten / Warrantkanaries?

Nee.

Zo ja, hoe vaak? Een link naar een URL of PDF-bestand zou nuttig zijn!

N / A

Zijn uw claims gecontroleerd door een onafhankelijke externe beveiligingsfirma?

Nee.

Zo ja, wanneer is uw VPN-service voor het laatst gecontroleerd? Kunnen we een link naar een URL / PDF-bestand krijgen??

N / A

Waarom ben je nog niet gecontroleerd? Alle redenen?

Onze gebruikers hebben ons hier niet om gevraagd. De meeste mensen eisen een snelle en stabiele VPN-verbinding voor een lage prijs - dit is wat wij aanbieden.

Kunnen we wat informatie krijgen over de eigenaren achter het bedrijf?

Wij geven er de voorkeur aan deze informatie niet vrij te geven.

Hebben jullie investeerders en is de informatie openbaar beschikbaar voor gebruikers?

Wij geven er ook de voorkeur aan deze informatie niet vrij te geven.

Wie zijn de raad van bestuur van uw bedrijf?

Wij geven er ook de voorkeur aan deze informatie niet vrij te geven.

Surfshark - Gebaseerd in BVI en gelanceerd in 2018

Waar is het hoofdkantoor van uw bedrijf? Kunnen we een adres krijgen??

Surfshark is een geregistreerd handelsmerk van Surfshark Ltd., een juridische entiteit van de Britse Maagdeneilanden. Het officiële adres van Surfshark Ltd. is als volgt:

Surfshark Limited

Vanterpool Plaza, 2e verdieping, Wickhams Cay I, Road Town, VG 1110

De Britse Maagdeneilanden

Publiceert u transparantierapporten / Warrantkanaries?

De regering van de Britse Maagdeneilanden vereist niet dat Surfshark transparantie- / opruimingsrapporten publiceert; daarom doen we dat niet.

Surfshark is een particulier bedrijf, dus het publiceren van dergelijke rapporten is niet verplicht. Omdat Surfshark niet openbaar is genoteerd aan een effectenbeurs, passen we een gebruikelijke praktijk toe om dergelijke informatie niet aan het publiek bekend te maken.

Zijn uw claims gecontroleerd door een onafhankelijke externe beveiligingsfirma?

Surfshark is een van de weinige VPN-serviceproviders die onafhankelijk zijn gecontroleerd. De laatste audit werd uitgevoerd in november 2018 door het erkende Duitse beveiligingsbedrijf

Zo ja, wanneer is uw VPN-service voor het laatst gecontroleerd? Kunnen we een link naar een URL / PDF-bestand krijgen??

Surfshark VPN gecontroleerd door Cure53.

https://cure53.de/pentest-report_surfshark.pdf

Kunnen we wat informatie krijgen over de eigenaren achter het bedrijf?

Surfshark biedt zijn diensten aan mensen over de hele wereld, inclusief zwaar beperkende landen en regimes waar toegang tot internet wordt gecontroleerd, tegengestelde media worden vervolgd en ngo's worden beperkt. Wij zijn een van de weinige VPN-providers die de Great Firewall van China hebben weten te overwinnen. Zolang we vastbesloten zijn om zowel tijd als moeite te investeren in het ontwikkelen van slimme oplossingen die de beperkingen kunnen overwinnen.

Wat onze CEO betreft, hij staat bekend als Par Kaz. Hij richtte Surfshark op als zijn eigen onderneming om een ​​betere tool voor privacybescherming te maken dan de anderen. Hij is een privacy-nerd van technische achtergrond, die zijn carrière heeft doorgebracht met het werken met cyberbeveiligingsproducten en systeembeheerder in verschillende delen van de wereld. Wat Magnus betreft, het is bekend in het veld en wordt geciteerd in sommige Surfshark-publicaties.

Hebben jullie investeerders en is de informatie openbaar beschikbaar voor gebruikers?

Surfshark Ltd. is eigendom van particuliere aandeelhouders die ervoor hebben gekozen hun privégegevens niet openbaar te maken omdat dit niet wettelijk verplicht is.

Wie zijn de raad van bestuur van uw bedrijf?

Surfshark is een privébedrijf dat niet verplicht is en geen raad van bestuur heeft. Het wordt gerund door het managementteam, waaronder de Chief Executive, Chief Marketing, Chief Technology Officers, evenals verschillende Product Owners.

Dingen inpakken

Hiermee komt een einde aan deze transparante VPN-gids. Het belangrijkste doel hiervan is om gebruikers te helpen meer te leren over verschillende providers en hun achtergrondinformatie.

Houd er rekening mee dat dubbelzinnige services nooit te vertrouwen zijn. Alleen die providers met een gevestigde reputatie van eerlijkheid kunnen u helpen bij het bereiken van volledige digitale privacy.

Ik hoop dat deze gids je helpt bij het ontvangen van alle informatie die je nodig hebt. Als u echter nog vragen / vragen hebt of als u een specifieke aanbieder wilt interviewen, kunt u hieronder reageren.

Help een broer ook door deze gids te delen met andere technisch onderlegde of privacybewuste gebruikers, het wordt zeer op prijs gesteld. Bedankt en een mooie dag verder! J

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me