Bypass VPN-blokken met behulp van de kracht van Obfuscation

Internetvijanden zoals China, Iran, Rusland, Syrië en Egypte richten zich nu op VPN-blokkering - een techniek om gecodeerde protocoltunneling te stoppen die netizens anoniem houdt.


Online services zoals Hulu, Netflix en BBC iPlayer volgen ook, waardoor toegang tot gebruikers over de hele wereld wordt voorkomen die de VoD's gebruiken met een VPN-service om geo-beperkte inhoud te deblokkeren.

Het was al erg genoeg dat gebruikers moesten oppassen voor logbeleid en lekproblemen, maar nu moeten ze er ook voor zorgen dat de VPN die ze kiezen, veilig is voor dergelijke blokkades!

Het doel van het gebruik van een VPN is immers om uw identiteit anoniem te houden, zelfs in landen die over het algemeen streng zijn om bepaalde informatie voor het publiek beschikbaar te stellen.

Dit is waar een functie wordt genoemd “verduistering” komt goed van pas - ook wel bekend. “StealthVPN” door de meeste providers op de markt, waardoor VPN-blokkering kan worden omzeild.

Deze BestVPN.co-gids is dus voor de privacybewuste gebruikers die er wonen “Internet vijand” locaties. Hier zal ik diepgaande informatie verstrekken over verduistering, hoe het werkt en het vele gebruik ervan!

VPN Obfuscation Gedetailleerde gids 2019

 1. Hoe gebruikt een VPN obfuscation?
 2. Hoe VPN-gegevens worden omgezet in ‘versluierd’ pakketten
 3. Controverse over XOR Obfuscation
 4. Wat is Obfsproxy?
 5. VPN's die aanbieden “verduistering”
 6. Waar komt VPN-verduistering van pas??

Wat is obfuscatie?

In leek, impliceert obfuscation het gebruik van verschillende technologieën en programmeercode om iets moeilijk te begrijpen te maken.

Verschillende verschillende producten / services maken gebruik van obfuscation om intellectueel eigendom te beschermen door te voorkomen dat aanvallers reverse-engineering van software ontwikkelen.

Het proces kan codering omvatten, de namen van variabelen hernoemen naar betekenisloze labels, ongebruikte code toevoegen aan een toepassingsbibliotheek of het verwijderen van onthullende metagegevens.

Obfuscators worden meestal gebruikt voor het automatisch omzetten van ongecompliceerde broncode in een programma dat werkt zoals oorspronkelijk bedoeld, maar gewoon moeilijker te lezen / begrijpen.

Dit is de reden waarom obfuscation zo'n betrouwbare methode is om VPN-verkeer te verbergen, verkeer te verhullen dat het eruit ziet als gewoon niet-gecodeerd verkeer, waardoor gebruikers VPN-blokken kunnen omzeilen.

Het doet dit door alle verzonden en ontvangen aanvragen te verbergen achter de standaard HTTPS-codering (Hypertext Transfer Protocol Secure), zoals bij het verbinden met een bankwebsite via poort 443.

Hoe gebruikt een VPN obfuscation?

VPN's laten uw internetverbinding door een beveiligde en gecodeerde tunnel gaan. Ze verbergen ook uw locatie door u een nieuw IP-adres te geven op basis van de server waarmee u verbinding maakt, waardoor u anoniem blijft voor nieuwsgierige blikken van overheidsinstanties, cybercriminelen en auteursrechtenjagers.

Dit is een reden waarom deze tools zo populair zijn voor digitale nomaden en de gewone man, waar IP-adressen, poorten, DNS en protocollen worden geblokkeerd. VPN's zijn echter zelf een doelwit in landen die Deep Packet Inspection (DPI) gebruiken voor het blokkeren van gerichte apps / protocollen.

Sinds DPI’s handelen op basis van het type pakket, niet het poortnummer, u kunt geen volledige bescherming tegen deze verboden krijgen totdat u het gebruikt “verduistering”. Hieronder ziet u een diagram dat laat zien hoe een normale verbinding met het OpenVPN-protocol eruit ziet.

Hoe gebruikt een VPN obfuscation

Obfuscation werkt heel anders en maakt gebruik van inplugbare transporten om het verkeer naar verduisterde tunnels te verplaatsen, die moeilijker te identificeren zijn of passeren.

De meeste VPN's gebruiken het OpenVPN-protocol voor implementatie “XOR-verduistering” ook bekend als OpenVPN Scramble, wat zeer nuttig blijkt tegen deep packet inspection (DPI).

OpenVPN Scramble gebruikt het XOR-coderingsalgoritme voor het verslaan van geavanceerde VPN-blokken die worden gebruikt door landen als China, Iran, Rusland, Syrië en Egypte.

Wat is VPN-obfuscatie

Het XOR-cijfer

Uitgesproken als “Ex-of”, XOR - staat voor Exclusief of. Het is een soort wiskundige bewerking die het XOR-cijfer gebruikt, dat elke alfanumerieke in een string vervangt, ingevoerd in een ander nummer.

Omdat het algoritme omkeerbaar is, kunt u de uitvoertekenreeks terugvoeren naar dezelfde codering, waardoor de oorspronkelijke tekenreeks en de codering worden verwijderd.

Dit soort codering dat XOR gebruikt, wordt ook wel een “Additief cijfer” of ROT13, die slimme technici gebruiken voor het maken van geheime berichten.

Hoe effectief is Openvpn Scramble (XOR Obfuscation)?

Wanneer u verbinding maakt met een server die XOR Obfuscation gebruikt, maken de met OpenVPN gecodeerde gegevens met de XOR-coderingen het moeilijker voor DPI's en systemen zoals “De grote firewall” naar identiteit.

Dit is een van de redenen waarom het nogal de bekendheid heeft gekregen in de markt van VPN's, omdat het ook een eenvoudige implementatietechniek gebruikt.

U kunt zelfs malware-ontwikkelaars vinden die verduistering gebruiken om hun vervelende stukjes code te verbergen voor detectie van anti-malware. Ze gebruiken een waarde van 1 byte die de rol van a speelt “sleutel”.

De code verdoezeld codeert vervolgens in elke byte van gegevens, XOR’ing elke byte met de geselecteerde sleutel. Het is echter ook mogelijk om langere sleutels te gebruiken, die de meeste VPN's wel gebruiken.

Meestal hangt de effectiviteit van XOR voor het versleutelen van gegevens volledig af van hoe willekeurig een sleutel is die wordt gebruikt, vandaar waarom deze zo effectief is - wat ook kan worden geverifieerd door het wijdverbreide gebruik.

Je kunt zelfs een test uitvoeren. Schakel een gewone VPN in en test deze op Wireshark. Het verkeer wordt gezien als OpenVPN. Als Obfuscation is geactiveerd, identificeert Wireshark het verkeer niet langer als OpenVPN.

OpenVPN Scramble (XOR Obfuscation)

Hoe VPN-gegevens worden omgezet in ‘versluierd’ pakketten

Wanneer u verbinding maakt met een “Obfuscated Server” of activeer de “StealthVPN” functie, duwt het een mechanisme naar voren dat het onmogelijk maakt om VPN-tunnels te blokkeren.

Houd er rekening mee dat het proces afhankelijk van het type Obfuscation kan verschillen. Omdat de meeste VPN's de XOR Obfuscation-methode gebruiken, heb ik de stappen voor deze specifieke functie gemarkeerd:

Stap # 1 - Activeren van regelmatige OpenVPN gecodeerde verbinding

OpenVPN-datapakketten bestaan ​​uit twee delen: de koptekst en de nuttige lading. De eerste heeft pakketidentificatie en routeringsinformatie. Dit laatste is het gecodeerde deel van die datapakketten, doorgestuurd door de VPN-server naar het relevante webadres.

Omdat de header identificeerbare informatie bevat voor de bron van een pakket, bevat deze ook het poortnummer (#) samen met gegevens die de pakketten identificeren als “OpenVPN”. Dit is wat kenmerkend is dat VPN-bloksystemen en Deep Packet Inspection (DPI) kunnen identificeren dat u een VPN gebruikt.

Stap # 2 - VPN-gegevens uit de kop verwijderen

De provider zal nu gebruiken “XOR-verduistering” om alle metagegevens uit de pakketkop te verwijderen, om te zetten in betekenisloze informatie, om identificatie van een VPN-protocol te voorkomen.

Zie het als het kijken naar een auto, maar iemand heeft het kenteken, motornummer, merk en andere labels verwijderd - waardoor het onmogelijk is om het model / merk te identificeren.

Stap # 3 - De VPN-gegevens vermommen als HTTP's

Stap 3 is waar de rol van “XOR-verduistering” eindigt en het proces van vermommen begint. Het proces omvat het transformeren van de “versluierd” verkeer naar HTTPS gecodeerd webverkeer.

Om dit te doen, zullen providers twee prominente kenmerken van https-gegevens gebruiken: SSL / TLS-codering en Poort # 443, zodat gebruikers onopgemerkt door firewalls kunnen glippen.

SSL / TLS-codering

De verduisterde OpenVPN-datapakketten ondergaan nu een tweede coderingslaag, die het SSL- of TLS-protocol gebruikt. Dit kan echter variëren, afhankelijk van de VPN-service.

Poort # 443

Na het toevoegen van een extra coderingslaag, worden de VPN-gegevens toegewezen aan poort # 443 (gebruikt door HTTPS-verkeer), waardoor de pakketten vrijwel vergelijkbaar zijn met reguliere HTTPS-gegevens, die onmogelijk te blokkeren zijn!

Controverse over XOR Obfuscation

Er is geen twijfel over het feit dat XOR Obfuscation zeer effectief is in het stimuleren van uw anonimiteit online en u beschermt tegen overheidsinspanningen om OpenVPN-verkeer te blokkeren.

Het is beslist ingewikkelder om VPN-verkeer te identificeren bij het integreren van XOR Obfuscation, maar sommigen beweren dat het niet altijd zo'n effectiviteit kan leveren.

Dit is de reden waarom de openvpn_xorpatch implementatie in elke officiële versie van OpenVPN is geweigerd, terwijl providers hun eigen patches maken om het probleem van VPN-blokken te benaderen.

“We raden vooral af om een ​​dergelijke aanpak te gebruiken wanneer er een veel betere oplossing bestaat die door de TOR-gemeenschap wordt gebruikt. Het heet obfsproxy en kan samen met OpenVPN worden gebruikt zonder opnieuw compileren van OpenVPN.”

Tunnelblick’s Bekijk

Waar OpenVPN GUI-ontwikkelaars de XOR Obfuscation-patch niet opnemen, beschouwt Tunnelblick het nog steeds als een goede optie, vanwege de eenvoudige implementatie.

“Pas eenvoudig de patch toe op zowel de OpenVPN-server als de OpenVPN-client en voeg voor elke configuratie een enkele, identieke optie toe aan de configuratiebestanden. Het gebruik van obfsproxy is ingewikkelder omdat het een ander, afzonderlijk programma op zowel de server als de client uitvoert.”

Dankzij dit eenvoudige implementatie kunnen ze hun eigen aangepaste patch toevoegen aan alle versies van OpenVPN in Tunnelblick build 4420.

Deze gewijzigde patch heeft een grondige evaluatie ondergaan voor beveiliging, codering en privacy - het oplossen van fouten met betrekking tot bufferoverloop, null pointer dereferences en onvoldoende parametervalidatie.

De meeste VPN-providers die aanbieden “OpenVPN Scramble” gebruik deze verbeterde XOR-patch of breng soortgelijke wijzigingen aan als het origineel. OpenVPN-ontwikkelaars houden echter vast aan het idee dat Obfsproxy veel beter is.

Wat is Obfsproxy?

Een andere methode van “verduistering”, Obfsproxy is ontwikkeld door het Tor-netwerk en is een levensvatbaar alternatief voor XOR-cijfers. Het verpakt gegevens in een verborgen laag die inplugbare transporten gebruikt.

Deze vervormen het VPN (of Tor) verkeer, waardoor gebruikers kunnen omzeilen “De grote firewall” en omzeil geografische beperkingen, terwijl u tegelijkertijd wordt beschermd tegen VPN-detectie en eventuele blokkering.

Zoals eerder vermeld, is het ook de voorkeurskeuze volgens OpenVPN-gebruikers, omdat het geen hercompilatie van OpenVPN vereist, wat niet het geval is voor XOR Obfuscation.

Hoe werkt Obfsproxy?

Net als XOR maakt de Obfsproxy uw VPN-verbinding onzichtbaar voor websites / firewalls door de manier waarop de stroom online verkeer eruit ziet te veranderen. Dit helpt bij het omzeilen van allerlei VPN-blokken.

De privacy / beveiliging blijft consistent, zelfs voor firewalls die DPI-algoritmen gebruiken, omdat ze internetverkeer classificeren door het type verkeer te bepalen, d.w.z. VPN, SSL, HTTP of HTTPs.

Aangezien Obfsproxy het OpenVPN-verkeer effectief verdoezelt om het te laten lijken op normaal onschadelijk HTTP-verkeer, kunnen zelfs DPI-algoritmen niet achterhalen of een gebruiker een VPN gebruikt of niet.

Dit gebeurt met behulp van de “obfs2” modules die een extra coderingslaag rond het verkeer toevoegen, of het nu OpenVPN of Tor is. Deze codering maakt gebruik van een handshake-proces zonder herkenbare bytepatronen.

Waar komt VPN-verduistering van pas??

Er zijn veel use-cases voor het gebruik van Obfuscation in de vorm van XOR of Obfsproxy. Voor sommige mensen, die extreem privacybewust zijn, is deze technologie een absolute noodzaak.

Anderen willen throttling vermijden of deelnemen aan p2p / bestandsuitwisselingsactiviteiten om hun identiteit maximaal verborgen en anoniem te houden. In werkelijkheid is het gebruik van Obfuscation echter veel breder:

Blokken omzeilen in landen met een VPN-verbod

Het gebruik van VPN's stelt netizens zoals u en ik in staat om alle overheden en inspanningen om het internet te reguleren, informatie te censureren of zich over te geven aan massabewaking te ontwijken.

Een dergelijk verzet van burgers is ondraaglijk voor de meeste inlichtingendiensten en landen met repressieve wetten die de vrijheid van meningsuiting en pers belemmeren.

Dit spoort deze invasieve regeringen over de hele wereld aan zich in te spannen om VPN's te blokkeren. Obfuscation helpt bij het omzeilen van deze verboden en geeft je vrijheid terug.

Hieronder heb ik enkele landen vermeld waar VPN-gebruik illegaal is. Je kunt er zeker van zijn dat je juridische gevolgen kunt voorkomen door obfuscatie te activeren:

China

Het land loopt voorop bij het verbieden en blokkeren van VPN-services en dringt er bij de Chinese regering op aan alleen doorgelichte en gelicentieerde providers aan te sporen.

In één geval kreeg een Chinese man zelfs vijf jaar’ gevangenisstraf voor het runnen van een Chinese VPN. Het land is een van de weinigen die volledige controle van alle lokale ISP's eisen.

Ze gebruiken ook Deep Packet Inspection (DPI) om al het verkeer dat de Chinese Cybersphere binnenkomt te controleren en alle verbindingen van VPN-services te identificeren en te blokkeren.

VAE

Het land en zijn beroemde stad “Dubai” oftewel het Las Vegas in het Midden-Oosten staat bekend om zijn enorme toeristenindustrie. Ze zijn echter behoorlijk regressief in termen van internetwetten.

In 2016 heeft de VAE een wet aangenomen die het gebruik van een VPN strafbaar stelde met een boete tot 2 miljoen dirham (ruwweg $ 540.000) en tijdelijke gevangenisstraf.

Hoewel er bepaalde toegestane toepassingen voor VPN's zijn, tilt de overheid haar privacy naar het volgende niveau door VoIP-oproepen en talloze websites te verbieden, waaronder NETFLIX.

Ik rende

Net als China heeft Iran in 2013 een wet aangenomen die de toegang tot buitenlandse VPN-diensten blokkeerde. Ze drongen erop aan dat alleen vergunninghoudende providers van de Iraanse regering operationeel kunnen blijven.

Het verkopen of promoten van VPN-services is een misdrijf in het land en kan leiden tot wettelijke straffen, maar het gebruik van dergelijke tools is nog steeds vrij veel gebruikelijk bij overheidsfunctionarissen en burgers.

Irak

ISIS is sterk online aanwezig en maakt allerlei video's met betrekking tot onthoofding, bomaanslagen en wat niet. Om hun manifestatie aan te pakken, heeft de Irakese regering harde stappen gezet.

Dit omvat het verbieden van VPN-services en SM-platforms en het instellen van reguliere internet-blackouts in het hele land. Hoewel het land vrij is van ISIS belegering, blijven de internetbeperkingen van kracht.

Oman

9 jaar geleden introduceerde de regering van Oman een wet die het gebruik van VPN-diensten illegaal maakt. Iedereen die betrapt wordt op het overtreden van deze wet, kan een boete van 500 riyal krijgen (ongeveer $ 1.300).

Ondernemingen die het gebruik van VPN's vereisen, kunnen een vergunning aanvragen voor een vergunning die door de overheid is goedgekeurd, maar het doorbreken van de cyclus kan een boete van 1.000 riyal opleveren.

kalkoen

Nadat Erdogan aan de macht kwam, begon de regering in 2016 met het blokkeren van Tor- en VPN-services. Turkije gebruikt nu DPI-technieken, zoals China’het vermogen om gecamoufleerd verkeer te detecteren en te blokkeren.

Als iemand wordt gevonden met behulp van een VPN-service, wordt de persoon een belang voor de politie, maar het gebruik van VPN is vrij wijdverbreid. U kunt Turkey Blocks gebruiken om censuur in het land te controleren.

Wit-Rusland

Net als andere landen die aan deze VPN-blokkeerlijst zijn toegevoegd, werkt de Wit-Russische regering ook hard aan het beperken van de toegang tot buitenlandse diensten / apps, door het opleggen van inhoudsbeperkingen / blokken.

In 2015 verbood het land het gebruik van VPN- en Tor-services, waardoor het illegaal werd. Dit weerhoudt Wit-Russen er echter niet van om te doen wat ze willen en om juridische / technologische barrières te omzeilen.

Oeganda

Oeganda is waarschijnlijk een van de weinige landen waar wetgeving van kracht is die dagelijkse belastingen oplegt aan sociale media en andere algemene diensten.

De Oegandese regering heeft zelfs opdracht gegeven tot het blokkeren van VPN-services van ISP's, ondanks het feit dat er geen solide wetgeving bestaat tegen dergelijke privacytools.

Venezuela

Op 27 juni 2018 - Volgens NGO Access Now, het land’s grootste ISP bekend als “CANTV” blokkeerde het gebruik van Tor- en VPN-netwerken die door Venezolanen worden gebruikt.

Dit gebeurde na ontvangst van orders van de overheid, die beweren een zeer eenvoudige techniek te hebben gecreëerd voor het blokkeren van beide tools.

Egypte

Na de Egyptische revolutie in 2011 drong de regering aan op het gebruik van Deep Packet Inspection (DPI) voor het blokkeren van VPN-verbindingen om te voorkomen dat burgers toegang krijgen tot beperkte inhoud.

De censuur was gericht op verschillende protocollen zoals PPTP, L2TP en OpenVPN, zodat gebruikers geen toegang hebben tot sites van aanstootgevende media en kranten, volgens de overheid.

Deblokkering van websites op school / universiteit / werk

Naast het omzeilen van VPN-blokken in verschillende landen, is obfuscation extra nuttig voor diegenen die het internet op hun school / universiteit / werknetwerk willen deblokkeren.

Aangezien Obfuscation een extra coderingslaag toevoegt die via het HTTPs-adres wordt gecamoufleerd, is het voor de netwerkfirewall onmogelijk om uw verbinding met externe services te blokkeren.

Wanneer u een VPN gebruikt zonder te verbergen, kan de firewall nog steeds een indicatie van VPN-verkeer krijgen en uw IP-adres blokkeren. Obfuscation voorkomt dat dit gebeurt door u anoniem te houden.

De netwerkbeheerder is niet verstandiger en kan uw exacte IP-adres niet detecteren, ook vanwege de verschuiving in locatie, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over een ongemakkelijke vergadering!

Veel mensen kiezen ervoor om een ​​VPN op een school of werknetwerk te gebruiken om toegang te krijgen tot websites die mogelijk worden geblokkeerd door de netwerkfirewall (veelvoorkomende voorbeelden zijn Facebook, YouTube of gamesites).

Voorkom bandbreedte / gegevensbeperking door internetproviders

Het wordt steeds vaker voor internetproviders om netwerken te vertragen, ondanks het feit dat veel landen de netneutraliteitswetten afstoten, waardoor ze kosten in rekening kunnen brengen voor verschillende services.

Als u bijvoorbeeld entertainment wilt, moet u een apart pakket aanschaffen om meer bandbreedte / gegevens te ontvangen.

Ondanks deze wijzigingen hebben ISP's uw bandbreedte echter beperkt. Situaties zijn behoorlijk slechter op plaatsen waar u internettoegang in een hotel moet kopen.

Door XOR Obfuscation of een StealthVPN-server te activeren, kunt u echter voorkomen dat VPN-pakketten worden beperkt, waardoor uw snelheden maximaal blijven en de consistentie behouden blijft..

Online extra privacy / anonimiteit ontvangen

Voor de extra privacybewuste menigte zijn functies zoals de StealthVPN (Obfuscation), DoubleVPN, Onion via VPN manieren om meer anonimiteit en privacy online te ontvangen.

Dit kan zijn voor mensen die over het algemeen vrij geheim zijn, of zich overgeven aan zaken die veel privacy vereisen, waarbij documenten worden verzonden via een privénetwerk dat wereldwijd toegankelijk is.

Zodra u Stealth / Obfuscated Servers activeert, kunnen zelfs nationale spionagebureaus zoals de NSA u niet identificeren, omdat al het verkeer de HTTPS-tunnel passeert.

Dit beschermt u niet alleen tegen geheime inlichtingendiensten, maar zorgt er ook voor dat u onzichtbaar blijft voor jagers op inbreuk op auteursrechten en cybercriminelen.

VPN's die aanbieden “verduistering”

Je hebt nu waarschijnlijk een goed idee van wat “verduistering” is en hoe het uw privacy online verhoogt, maar hoe zit het met VPN's die deze functie daadwerkelijk bieden?

Voor uw gemak heb ik enkele van de beste providers vermeld die StealthVPN, obfuscation-modus of geselecteerde obfuscation-servers in verschillende landen aanbieden:

 1. NordVPN
 2. ExpressVPN
 3. VPN.AC
 4. VPNArea
 5. VyprVPN

NordVPN

NordVPN is gevestigd in Panama (ver weg van Internet Enemy Jurisdictions) en is meestal een allrounder VPN-service met alle relevante geavanceerde functies / technologieën om uw anonimiteit te vergroten.

Hun versluierde servers zijn alleen beschikbaar op Windows- en Android-apparaten, zoals ik in deze NordVPN 2019-review heb besproken. Volg de onderstaande stappen om de functie te activeren (op Windows):

Hoe NordVPN Obfuscated Servers te activeren

 1. Download de NordVPN Windows-app
 2. invoeren uw inloggegevens om de VPN te gebruiken
 3. Gaan naar “instellingen” en Klik Aan “Geavanceerde instellingen”
 4. Controleren de “Ik weet wat ik doe” doos
 5. Inschakelen de “Duistere servers” optie
 6. Genieten het omzeilen van VPN-blokken in beperkte landen.

VPN's die obfuscation bieden

ExpressVPN

Het hoofdkantoor is gevestigd op de Britse Maagdeneilanden en ExpressVPN is een van de toonaangevende privacytools op de markt en biedt ongeëvenaarde beveiliging en privacy voor gebruikers over de hele wereld.

Ze bieden wel “StealthVPN” alleen op servers in Hong Kong, speciaal ontworpen om censuur op het Chinese vasteland te verslaan, maar zou nuttig moeten zijn in andere landen waar VPN's zijn geblokkeerd.

Hoe Obfuscation te activeren in ExpressVPN

 1. Download de ExpressVPN Windows-app
 2. Log in uw account en voer de activeringscode in
 3. Aansluiten naar servers bestemd voor Chinese gebruikers (vraag ondersteuningsteam)
 4. Hong Kong - 2 gebruikt bijvoorbeeld Obfuscation
 5. Genieten VPN-blokken omzeilen!

Hoe Obfuscation te activeren in ExpressVPN

VPN. ac

Gevestigd in Roemenië, VPN. AC is een beveiligingsgerichte provider die goede prestaties en deblokkeermogelijkheden biedt. Het is een van de weinige diensten die daadwerkelijk in China werken.

De provider biedt obfuscation in hun geavanceerde instellingen, die opnieuw VPN-verkeer omzet in HTTPS-verkeer om u onzichtbaar te maken voor Deep Packet Inspection (DPI) -technieken.

Hoe Obfuscation in VPN te activeren. AC

 1. Download de relevante VPN. AC-app voor uw apparaat
 2. Log in de applicatie door uw gegevens in te voeren
 3. Binnen de app, Gaan naar de “Geavanceerd” menu
 4. toggle Aan “Ik ben in China of een ander gecensureerd land”
 5. Raken “Aansluiten” en kiezen een server van de “CHINA GEOPTIMALISEERD” Vermelding
 6. Genieten VPN-blokken omzeilen en onbeperkt internetten

Hoe Obfuscation in VPN te activeren. AC

VPNArea

Gevestigd in Bulgarije (weg van Internet Enemy Jurisdictions), heeft VPNArea een Trustpilot-rating van 7,9 en is beroemd om zijn goedkoopste VPN-prijzen en speciale IP-adressen

De provider biedt obfuscation in de vorm van X-Stunnel-servers, wat betekent dat ze de XOR Obfuscation of Obfsproxy-methode niet gebruiken om VPN-verkeer om te zetten in HTTPS.

Hoe Obfuscation in VPNArea te activeren

 1. Krijgen de geschikte VPN-toepassing voor uw apparaat
 2. Open de app en voer uw inloggegevens in
 3. Klik Aan “Servers” en kiezen “speciaal”
 4. Kiezen een van de “X-Stunnel” servers beschikbaar
 5. Genieten het omzeilen van VPN-blokken in elk land!

Hoe Obfuscation in VPNArea te activeren

VyprVPN

VyprVPN is gevestigd in Zwitserland en is een van de weinige providers die zijn gecontroleerd door een extern bedrijf, dat beschikbaar is voor het publiek.

De provider maakt gebruik van een geavanceerde obfuscatiemethode in een zelf ontwikkeld protocol dat bekend staat als de “Kameleon Protocol”, die al het VPN-verkeer verdoezelt om eruit te zien als regulier HTTPS-verkeer.

Hoe Obfuscation in VyprVPN te activeren

 1. Download de VyprVPN-app voor het relevante apparaat
 2. invoeren uw gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen
 3. Klik op de “Opties / Preferences” optie
 4. kiezen “Kameleon” voor het VPN-protocol
 5. Aansluiten naar de snellere server beschikbaar
 6. bypass VPN-blokken in beperkende landen!

Hoe Obfuscation in VyprVPN te activeren

Alternatieven voor OpenVPN Scramble

Er is geen twijfel dat XOR Obfuscation of de beveiliging van Obfsproxy uitzonderlijk zijn om uw identiteit verborgen te houden, uw gegevens te vervormen en alle activiteiten te anonimiseren.

Ze verbergen het feit dat uw verkeer is gecodeerd, maar het ontbreken van obfuscation mag een anders uitstekende VPN niet uitsluiten. Hier zijn enkele andere manieren om uw VPN-verkeer te verbergen:

SSL / TLS Tunnel A.k.a. stunnel

Dit is een andere solide verduisteringstactiek die werkt door uw VPN-verkeer te routeren via een veilige en gecodeerde TLS / SSL-tunnel, die wordt gebruikt door HTTPS-verbindingen.

Als dusdanig, wanneer OpenVPN-verbindingen door dezelfde codering routeren, kunt u ze niet onderscheiden van regulier HTTPS-verkeer, vergelijkbaar met XOR Obfuscation of Obfsproxy.

Aangezien OpenVPN-gegevens zelf in een extra laag TLS / SSL-codering zijn ingepakt, kan zelfs Deep Packet Inspect (DPI's) dit netwerk niet binnendringen, waardoor u altijd anoniem bent.

Tor Browser

Kort voor “De Uienrouter” (ook afgebeeld in het logo van de browser), Tor werd oorspronkelijk ontwikkeld voor de Amerikaanse marine op 20 september 2002. Het bevatte een wereldwijd netwerk van servers waarmee mensen veilig en anoniem op internet konden surfen.

Nu is het product gericht op de non-profitdivisie, waardoor het belang van ontwikkeling en onderzoek van online privacytools wordt verspreid. Het maakt gebruik van een gedecentraliseerd netwerk dat verschillende beschermingslagen biedt voor gebruikersgegevens.

Het stuurt internetverkeer via een overlay van servers over de hele wereld die uit meer dan zevenduizend relais bestaan. Dit zorgt voor de juiste verborgenheid van een gebruiker’ locatie, waardoor niemand uw activiteit kan volgen.

SSH-tunnel

SSH-tunnels zijn een andere methode die door VPN's wordt gebruikt voor het afdekken van gegevens met een extra coderingslaag, waarbij niet-gedetecteerde filterservices worden omzeild.

Het is beschikbaar in een groot aantal verschillende toepassingen. Wanneer u bijvoorbeeld bestanden via FTP verzendt en ontvangt, dragen SSH-tunnels veilig alle gegevens over, zonder monitoring of blokkades.

Het enige probleem met SSH-tunneling is dat het van invloed kan zijn op de snelheden die u ontvangt, vandaar dat ze geen geschikte optie zijn voor degenen die willen genieten van streaming.

SOCKS5 Proxy (ShadowSocks)

Geïntroduceerd als een oplossing voor het verkrijgen van restrictievrije toegang in landen zoals China, Iran, Irak, Turkije, Egypte en de VAE, die DPI-technieken gebruiken - SOCKS5 proxy maakt gebruik van het Socket Secure 5-protocol.

Dit protocol is uiterst veilig en zorgt voor een vlotte overdracht van gegevens met behulp van een proxy-service, terwijl een authenticatielaag wordt toegevoegd waartoe alleen de beoogde gebruiker toegang heeft.

Dit is niet alleen nuttig voor gebruikers die P2P / bestanden delen, maar het is ook betrouwbaarder en sneller dan sommige van de methoden die we hierboven hebben onderzocht.

Dingen inpakken

In landen met strenge internetwetten en VPN-blokkades fungeren functies als verduistering als een ridder op het witte paard voor privacybewuste personen en degenen die beperkingen willen omzeilen.

Zorg ervoor dat u deze functie activeert als u in een regressief land woont. De bovenstaande VPN-suggesties moeten u voldoende informatie geven om er een te selecteren die het beste aan uw eisen voldoet.

Als u nog vragen / vragen heeft, aarzel dan niet om hieronder te reageren. Ik zal persoonlijk reageren en zoveel mogelijk hulp bieden.

Help een broer ook door deze gids te delen met andere privacygerichte netizens die op zoek zijn naar oplossingen om hun anonimiteit online te vergroten. Een mooie dag verder!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me