Test de viteză VPN – 5 din 80 furnizori au & lsquo; Necesitate de viteză & rsquo;

VPN-urile sunt precum Avengers sau Justice League din industria privată, ascunzând informațiile dvs. IP și criptându-vă conexiunea pentru protecția împotriva fraudei, hoții de identitate, escroci și infractori de hackeri. Sunt cruciale pentru primirea anonimatului online, împreună cu acordarea accesului site-urilor blocate, implicarea în P2P / Torrenting și ocolirea accelerației ISP. Acest articol se concentrează pe un singur caz de utilizare pentru VPN-uri: performanță. Citiți acest ghid de testare a vitezei VPN în profunzime de mai jos de la BestVPN.co pe cele mai rapide VPN-uri!

În acest fel, veți avea o idee mai bună despre modul în care VPN-urile influențează viteza și care furnizor este alegerea perfectă, bazată pe testarea performanței serverului dintr-o varietate de locații. La urma urmei, ultimul lucru pe care îl doriți este să vă înscrieți la un furnizor doar pentru a realiza că suge la livrarea vitezei mari, ceea ce este esențial pentru streamingul de conținut piratat sau implicarea în P2P / Torrenting. Deși primirea unei bune confidențialități și anonimat online este cu siguranță importantă, obținerea unor viteze rezonabile pentru VPN-uri este la fel de importantă!

Un VPN afectează viteza?

Atunci când majoritatea oamenilor vorbesc despre VPN-uri, de obicei, continuă să răspândească dezinformarea spunând că aceste instrumente de confidențialitate reduc de fapt viteza dvs. de internet. Cu toate că nu suntem de acord cu această afirmație, există diferite circumstanțe, în care un VPN vă poate face internetul mai rapid. În metodologia de bază, o VPN utilizează protocoale aeriene pentru încapsulare / des-capsulare, adăugând un strat de criptare la rețeaua dvs..

Aceasta înseamnă că tot traficul dvs. de internet trece printr-o poartă securizată, care este invizibilă pentru ISP-urile locale sau supravegherea guvernului. Adăugarea acestui lucru “tunel criptat” face ca internetul să fie mai lent ca urmare. Cu toate acestea, în circumstanțele în care există un efort deliberat recunoscut pentru reducerea calității serviciilor pe care le primiți, este posibil să experimentați o creștere a vitezei.

ISP-urile pot impune comutarea accelerației de pe adresa dvs. IP inițială. Fără VPN, veți observa că viteza pe care o primiți nu este egală cu PLANUL la care v-ați putut abona. La conectarea cu un VPN, punctul final se schimbă, pe măsură ce utilizați o adresă IP separată și DNS, care ocolește orice fel de limitare a ratei. Desigur, există și factori care influențează și viteza VPN.

Factori care influențează viteze VPN

Cei mai mulți utilizatori VPN au cunoștințe puține sau zero despre cum funcționează instrumentele de confidențialitate pentru a vă păstra identitatea online. Uneori, chiar și profesioniști ca noi au probleme în a elimina procesele pentru a ușura înțelegerea tehnicilor. Este atât de mult implicat în crearea unei rețele private virtuale și există o mulțime de factori cu viteze de afectare (mulți dintre care veți fi surprinși să auziți despre.

Distanța la serverul VPN

În funcție de locul în care vă aflați, viteza internetului poate varia pentru cineva care locuiește mai aproape de un anumit server decât unul care locuiește departe. Acesta este motivul pentru care majoritatea clienților VPN au de obicei un “Conectare automata” caracteristică, care găsește automat un server VPN fiabil în apropierea locației dvs..

De exemplu, dacă vă conectați din China la un server din SUA, vă puteți aștepta la o pierdere a vitezei. În mod similar, dacă optați pentru un server din Hong Kong, veți primi viteze mai rapide (datorită proximității reduse). Această performanță variată în funcție de locație se datorează timpului necesar unui pachet de date pentru a călători înainte și înapoi.

  5 Ochi, 9 Ochi, 14 Ochi Alianțe - Protectori împotriva terorii sau invadatori ai confidențialității?

Protocoale și criptare

Deoarece VPN-urile folosesc protocoale și criptare mai puternice pentru a-ți stimula anonimatul online, vei observa o reducere a vitezei generale primite. De exemplu, dacă optați pentru a utiliza o configurație PPTP cu o criptare AES de 128 biți de bază, veți obține viteze mai rapide.

Pe de altă parte, dacă mergeți pentru OpenVPN (protocol UDP sau TCP) cu cifre AES-256-CBC, va trebui să plătiți cu viteză pentru acea securitate suplimentară. Doar SSTP oferă cel mai bun raport de criptare și viteză, dar protocolul este disponibil doar pe Windows.

Noduri conectate la un server

VPN-urile sunt creaturi universale care sunt consumate de sute de oameni la un moment dat. În cuvinte simple, în funcție de VPN-ul cu care vă înregistrați și dacă utilizați un IP dinamic, va trebui să vă confruntați cu probleme legate de încărcarea serverului, ceea ce neagă direct viteza pe care o primiți.

Cu cât mai multe persoane conectate la un singur server vor rezulta într-o încărcare masivă de server. Aceasta înseamnă că, cel mai probabil, viteza pe care o primiți va fi reglementată. Acesta este motivul pentru care este preferat să apelați la furnizorii care oferă o listă bună a locațiilor din aceeași țară. De exemplu, NordVPN oferă peste 550 de servere doar în Marea Britanie!

Lățimea de bandă accelerație de ISP

Am menționat acest lucru mai devreme, ISP-urile pot impune limitări de viteză care pot împiedica viteza de internet pe care o obțineți în primul rând. Acum, am menționat mai devreme că VPN-urile ajută la evitarea acestor limitări, dar atunci când utilizați o conexiune furnizată prin dial-up sau 3G, vă puteți aștepta la unele probleme de conectivitate VPN.

Chiar dacă aveți o conexiune de 50 Mbps, dar interconectarea dintre ISP și furnizorul dvs. VPN este slabă, este posibil să observați o scădere a vitezei. În caz contrar, mai ales când vă înregistrați cu un VPN, veți observa doar o pierdere de 10-20% în vitezele de lățime de bandă..

Câteva motive legate de computer

Dacă doriți cu adevărat să utilizați un VPN pe computer fără a primi o reducere masivă a vitezei, trebuie să vă echipați procesorul cu un procesor mai rapid. Acest lucru va duce automat la creșteri de viteză mai bune, dar este imperativ să optați pentru un furnizor de încredere cu o reputație consacrată pentru pierderea de pachete de 0%.

Un alt motiv pentru care vitezele dvs. de internet pot suferi este setările firewall-ului dvs. Dacă algoritmul blochează constant VPN-ul, acesta va împiedica conexiunea să curgă constant. Când alegeți aplicația VPN din lista VPN-urilor, asigurați-vă că adăugați clientul pe lista serviciilor aprobate pentru firewall.

Prezentare generală a testului de viteză VPN

Înțelegem că utilizatorii caută în permanență furnizori VPN fiabili care nu compromit securitatea / confidențialitatea și performanța. Dacă sunteți unul dintre acei indivizi, atunci sunteți la locul potrivit. Mai jos puteți găsi o analiză detaliată a celor mai rapide 5 furnizori VPN de VPN (conform testării noastre, care ne-a luat o perioadă considerabilă de timp și a dus la lipsa de somn).

  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. Surfshark
  4. VyprVPN
  5. VPN buffered

Test de viteză ExpressVPN

Cu sediul în Insulele Virgine Britanice, ExpressVPN se bucură de o reputație puternică de a fi un serviciu VPN universal, și nu se poate nega! Acesta este situat într-un refugiu în siguranță departe de jurisdicțiile UE și SUA. Furnizorul păstrează jurnalele ZERO și nu a fost niciodată găsit vinovat că a ajutat agențiile guvernamentale, chiar și în cazurile în care au avut serverele SEIZATE de autoritățile turce într-un caz de asasinat.

După ce v-ați înscris cu ExpressVPN, veți avea acces la 2000+ 140 de servere în peste 90 de țări din întreaga lume. Acest lucru vă oferă funcții de deblocare pentru site-urile web cu restricții geografice precum Netflix, Hulu și BBC iPlayer. Cea mai bună parte a tuturor: primiți viteze uimitoare, indiferent de ce server vă conectați. Mai jos puteți vedea rezultatele unei analize detaliate a furnizorilor’ performanță în cinci locații.

  Evitati blocurile VPN folosind puterea ofuscarii

VPN are cea mai mică pierdere de viteză în rândul a peste 80 de furnizori pe care i-am analizat pentru sarcină, oferind o medie de 82,45 Mbps viteză de descărcare și 64,13 Mbps viteză de încărcare pe conexiunea dvs. de 100 Mbps..

Test de viteză ExpressVPN

Test de viteză ExpressVPN
Server NE Regatul Unit Australia Germania Franţa In medie
Descarca 95,23 Mbit / s 79,43 Mbit / s 85,18 Mbit / s 70,89 Mbit / s 81,55 Mbit / s 82,45 Mbit / s
Încărcați 69,21 Mbit / s 60,49 Mbit / s 70,99 Mbit / s 60,72 Mbit / s 59,27 Mbit / s 64,13 Mbit / s
Ping 105 ms 111 ms 62 ms 79 ms 70 ms 85,4 ms

Rezumatul performanței (viteze medii)

Viteza de descărcare: 82.45Mbps (cu 17.55% mai lent)

Viteza de upload: 64.13Mbps (35.87% mai lent)

Ping: 85 ms

Test de viteză VPN - 5 din 80 furnizori au & lsquo; Necesitate de viteză & rsquo;

NordVPN Speed ​​Test

Furnizorul din Panaman este renumit pentru reputația de a fi un serviciu extrem de sigur, bucurându-se de locația strategică, care îl diferențiază de concurență. Adăugați acest lucru la politica sa fără jurnal și furnizorul nu este unul cu care să vă încurcați, mai ales dacă doriți să rămâneți protejați de hoți de identitate, escroci, phishing și cybercriminali..

Funcțiile pe care le primiți de la furnizor includ Protecția împotriva scurgerilor DNS, Comutatorul automat pentru ucidere și VPN-ul Onion Over. Pentru tehnologii avansate, aveți DoubleVPN, care trece tot traficul de rețea prin două servere localizate în țări diferite. CyberSec care blochează amenințările cibernetice, site-urile nocive și malware-ul să se răspândească pe dispozitivele tale.

Aveți acces la peste 5150 de servere în 62 de țări. Testele de viteză de mai jos dezvăluie performanțe uimitoare, cu viteze de descărcare atingând în medie 80.00 Mbps și încărcare la 56.68 Mbps.

NordVPN Speed ​​Test

NordVPN Speed ​​Test
Server NE Regatul Unit Australia Germania Franţa In medie
Descarca 91,71 Mbit / s 83,96 Mbit / s 75,81 Mbit / s 65,98 Mbit / s 82,55 Mbit / s 80,00 Mbit / s
Încărcați 60,63 Mbit / s 49,99 Mbit / s 50,19 Mbit / s 59,88 Mbit / s 62,72 Mbit / s 56,68 Mbit / s
Ping 128 ms 92 ms 117 ms 99 ms 55 ms 98,2 ms

Rezumatul performanței (viteze medii)

Viteza de descărcare: 80,00 Mbps (20,00% mai lent)

Viteza de upload: 56,68 Mbps (43,32% mai lent)

Ping: 98,2 ms

Test de viteză VPN - 5 din 80 furnizori au & lsquo; Necesitate de viteză & rsquo;

Test de viteză Surfshark

Similar cu ExpressVPN, Surfshark are sediul în Insulele Virgine Britanice (o jurisdicție prietenoasă cu VPN), ceea ce înseamnă că se bucură de un avantaj strategic față de alte servicii. Nu există legi de păstrare a datelor în BVI și nu trebuie să vă faceți griji pentru alianțele cu 5 ochi sau 14 ochi. Furnizorul oferă două cifre puternice de criptare: AES-256-CBC și AES-256-GCM.

Pentru conectivitate, furnizorul oferă viteze uimitoare pe lista sa de extindere a serverului, care se întinde până la 500+ în 45 de țări în doar 2 luni. Aveți aplicații pentru toate platformele / dispozitivele, împreună cu o aplicație de router. În ceea ce privește prețurile, Surfshark tinde să fie incredibil de rentabil și de portofel. Dacă mergeți pentru planul anual, plătiți doar 5,99 USD pe lună, ceea ce însumează 71,88 USD la fiecare 12 luni

După cum puteți vedea mai jos, performanța VPN este destul de impresionantă, oferind o viteză decentă de descărcare de 76,22 Mbps în medie, împreună cu 66,19 Mbps de încărcare.

Test de viteză VPN

 

Test de viteză Surfshark
Server NE Regatul Unit Australia Germania Franţa In medie
Descarca 87,52 Mbit / s 80,23 Mbit / s 75,61 Mbit / s 67,96 Mbit / s 69,78 Mbit / s 76,22 Mbit / s
Încărcați 77,91 Mbit / s 71,18 Mbit / s 63,73 Mbit / s 60,11 Mbit / s 57,98 Mbit / s 66,18 Mbit / s
Ping 120 ms 144 ms 220 ms 115 ms 102 ms 140 ms

 

Rezumatul performanței (viteze medii)

Viteza de descărcare: 76,22 Mbps (23,78% mai lent)

Viteza de upload: 66.18 Mbps (33,82% mai lent)

Ping: 140 ms

Test de viteză VPN - 5 din 80 furnizori au & lsquo; Necesitate de viteză & rsquo;

VyprVPN Test de viteză

Creat de Golden Frog și localizat în Elveția, VyprVPN este un alt VPN FAST de încredere, care oferă o bază de date uriașă de 700 de servere la nivel mondial, împreună cu avantajele precum DPI Protection, NAT Firewall și Cameleon Technology, pentru o mai bună securitate atunci când vă angajați în torrenting / streaming Activități. Până la urmă, cu cât ai mai multe funcții pentru confidențialitate, cu atât mai bine!

  WTF este greșit cu YouTube Kids - Părinți frustrați!

La testarea performanței furnizorului, am primit viteze excepțional de rapide la conexiunea noastră de 100 Mbps, care nu au fost afectate foarte mult prin selectarea diferitelor servere sau traficul de rețea crescut, afișând doar o scădere de 25,61%. Acest lucru se poate întâmpla pentru că VyprVPN își administrează propria rețea, datorită căreia este disponibil pentru a oferi viteze excelente întotdeauna!

În ciuda conectării la diferite servere, viteza a fost în concordanță cu un pic de pierdere. Am primit o medie de 74.39 Mbps în descărcare și 61,87 Mbps în încărcare.

VyprVPN Test de viteză

VyprVPN
Server NE Regatul Unit Australia Germania Franţa In medie
Descarca 84.69 Mbit / s 74,63 Mbit / s 75,15 Mbit / s 64,96 Mbit / s 72,55 Mbit / s 74,39 Mbit / s
Încărcați 74,18 Mbit / s 61.51 Mbit / s 57,82 Mbit / s 52,26 Mbit / s 63,59 Mbit / s 61,87 Mbit / s
Ping 192 ms 209 ms 175 ms 240 ms 140 ms 191.2 ms


Viteza de descărcare:
74,39 Mbps (25,61% mai lent)

Rezumatul performanței (viteze medii)

Viteza de upload: 61,87 Mbps (38,13% mai lent)

Ping: 191.2 ms

Test de viteză VPN - 5 din 80 furnizori au & lsquo; Necesitate de viteză & rsquo;

Test de viteză VPN tamponat

Recent și-a deschis drum pe piața VPN, furnizorul cu sediul în Gibraltar este un alt nume faimos pentru că oferă performanțe și viteze excepționale celor care își doresc dorința. Deși există o înregistrare de sesiune / conexiune, VPN este destul de sigur, din cauza serverelor sale centrale bazate în Olanda, unde nu puteți vizualiza înregistrări de date fără un mandat corespunzător!

Desigur, jurnalele rămase sunt șterse după 30 de zile. Apreciem transparența pe care VPN o aduce produsului, deoarece este mai bine decât să fii șocat / surprins mai târziu, similar cu modul în care am experimentat cu PureVPN cu ceva timp în urmă. Pentru conectivitate, Buffered oferă servere în 41 de țări din întreaga lume pentru deblocare sau livrare în P2P / Torrenting.

Vitezele pe care le primiți sunt destul de uimitoare, cu cronometrarea VPN la 72,35 Mbps descărcare și 64,71 Mbps în medie, după efectuarea unui test pe cinci locații server diferite!

Test de viteză VPN tamponat

VPN buffered
Server NE Regatul Unit Australia Germania Franţa In medie
Descarca 85,27 Mbit / s 79,53 Mbit / s 71,82 Mbit / s 65,92 Mbit / s 59,21 Mbit / s 72,35 Mbit / s
Încărcați 76,17 Mbit / s 69,79 Mbit / s 62,91 Mbit / s 60,98 Mbit / s 53,74 Mbit / s 64,71 Mbit / s
Ping 85 ms 189 ms 222 ms 127 ms 259 ms 176,4 ms

Rezumatul performanței (viteze medii)

Viteza de descărcare: 72,35 Mbps (cu 27,65% mai lent)

Viteza de upload: 64,71 Mbps (35,29% mai lent)

Ping: 176,4 ms

Test de viteză VPN - 5 din 80 furnizori au & lsquo; Necesitate de viteză & rsquo;

Comparația testelor de viteză VPN

Rang Furnizor VPN Viteza de descărcare Viteza de upload
# 1 ExpressVPN 82.45Mbps (cu 17.55% mai lent) 64.13Mbps (35.87% mai lent)
# 2 NordVPN 80,00 Mbps (20,00% mai lent) 56,68 Mbps (43,32% mai lent)
# 3 Surfshark 76.22 Mbps (23,78% mai lent) 66.18 Mbps (33,82% mai lent)
# 4 VyprVPN 74,39 Mbps (25,61% mai lent) 61,87 Mbps (38,13% mai lent)
# 5 VPN buffered 72,35 Mbps (cu 27,65% mai lent) 64,71 Mbps (35,29% mai lent)

Cum să verificați viteza internetului | Metoda în spatele testelor

BestVPN.co folosește propriul instrument specializat de testare a vitezei pentru a analiza performanțele diferitelor VPN-uri pe servere variate din întreaga lume. Rezultatele sunt apoi trasate automat într-o structură grafică pentru o citire precisă, care este esențială pentru a afla cel mai bun furnizor. Acest instrument nu este disponibil publicului larg, însă persoanele care doresc să își verifice viteza de internet se pot baza întotdeauna pe alternative.

Există numeroase instrumente online disponibile care oferă rezultate exacte la testarea vitezei pe internet. De fapt, aproape orice site de confidențialitate pe care îl vizitați vă va dezvălui cu siguranță informații despre identitatea dvs. care se scurge online, indicând locația exactă bazată pe adresa dvs. IP. ExpressVPN, CyberGhost, PureVPN sunt doar câteva exemple de site-uri web VPN care furnizează astfel de informații.

Dacă aveți nevoie de un instrument de încredere pentru a verifica doar viteza internetului dvs., atunci este posibil să doriți să verificați Speed ​​Test de Oakla, KeyCDN Speed ​​Test, Google PageSpeed ​​Insights, GTmetrix, WebPageTest, Varvy Pagespeed Optimization, UpTrends, dotcom-monitor, Yellow Lab Instrumente, Sucuri Tester de încărcare, Pagelocity și YSlow.

Înfășurarea lucrurilor

Sperăm că acest ghid ajută utilizatorii să găsească cele mai rapide VPN-uri care vă pot ajuta să transmiteți fără probleme sau să descărcați torrenturi fără probleme. Ne-a luat mult timp pentru a testa fiecare serviciu, dar opinia utilizatorului este întotdeauna poziționată mai sus. Dacă v-ați înscris cu oricare dintre furnizorii de mai sus, nu ezitați să comentați mai jos pentru a da o recenzie imparțială. De asemenea, nu ezitați să împărtășiți ghidul cu alți tehnicieni, în căutarea unui serviciu VPN rapid. O zi bună. salve

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me