Sfaturi ușoare de siguranță pe internet pentru începători | BestVPN.co

“Acum suntem cu toții conectați de internet, ca niște neuroni dintr-un creier uriaș”

Gotta îi datorează lui Stephen Hawking că a rezumat lucrurile atât de exact, dar a lăsat atât de mult imaginației noastre. Ceea ce a spus despre internet este în cea mai mare parte, ADEVĂRAT. Unii pot considera că este lăudabil: ‘lume digitală’. Ce moment să fii în viață, nu? În același timp, alții pot fi sceptici cu privire la utilizarea internetului. Noi, la BestVPN.co, înțelegem ambele părți, dar avem unele dintre propriile noastre gânduri pe această temă.

Ca orice altceva în viață, există anumite avantaje / contra pe internet. Este o resursă incredibilă de învățare, oferă acces la divertisment instantaneu, face lucrările mai ușoare cu instrumentele SaaS și ajută la obținerea expunerii ca individ prin intermediul social media (prezentând multe oportunități de a deveni propriul tău șef). În același timp, există amenințări la adresa securității personale și a vieții private, punând familia / afacerea / banii în pericol!

Conștientizarea cibersecurității!

Din păcate, există persoane care’Voi exploata internetul răsfățându-vă în activități infracționale, păcălind utilizatorii prin intermediul software-ului rău intenționat, obținând date prin phishing sau creând scheme care înșelează indivizii din banii lor. Cybercriminalii devin mai inteligenți și mai sofisticați în operațiunile lor folosind măsuri creative pentru a fura identități, a comite fraude sau chiar pentru a lansa atacuri cibernetice împotriva altor persoane.

Conștientizarea cibersecurității

Dacă asta ar fi fost’este suficient, internetul este plin de violență, ispită întunecată și imoralitate cu companii / persoane care caută în mod activ utilizatori, TOTUL! Guvernele don’nu vor să aibă încredere în propriii lor cetățeni și să impună legi pe internet care să permită monitorizarea / trasarea acestora asupra omului comun. Toate acestea te fac să-ți dai seama că a rămâne SAFE online nu mai este o dată, ci o activitate extracurriculară necesară.

Luna cibernetică Awarenes

Acum, știm ce ești tu’te gândești, toate acestea par groaznice și superficiale, nu? Cu toate acestea, putem să îl asigurăm’T! Acesta este motivul pentru această lună națională de sensibilizare a securității cibernetice (NCSAM), noi’Am luat decizia de a elimina totul, ajutând clienții să rămână în siguranță online. Cu puțin simț comun și cunoștințe despre acest lucru’s / don’ts, puteți naviga pe ‘net nespălat.

Cu ce ​​probleme de securitate pe internet ne confruntăm astăzi?

Internetul servește ca un instrument minunat pentru exprimarea de sine, stimulând cunoștințele și capacitatea de a rămâne conectat la oameni din întreaga lume. Disponibilitatea pe scară largă a dispozitivelor conectate la internet oferă tuturor accesului non-stop la cumpărături, servicii de credit / financiare, divertisment instant, administrarea relațiilor, implicarea în instincte sexuale și chiar să primească ajutor / sfaturi.!

Ca atare, nu există nici o îndoială că internetul ne-a schimbat / îmbunătățit viața în atâtea moduri, încât acum este imposibil să ne imaginăm o lume fără ea. Cu toate acestea, abia atunci când vă dați seama cât de periculoase pot fi obținute pe internet, vă faceți griji cu privire la confidențialitate / securitate. Mai jos discutăm câteva riscuri grave de siguranță personală, în care puteți ajunge să vă blocați:

Probleme de siguranță pe internet ne confruntăm astăzi

 • Ransomware – Un software rău intenționat care utilizează citovirologie, preia computerul și amenință cu publicarea victimei’s date până la plata unei răscumpărări. Exemple notabile includ Fusob, WannaCry, Petya, Bad Rabbit și SamSam, toate fiind găsite folosind modele similare pentru criptarea fișierelor de utilizator.
 • Furt de identitate – v-’Nu cred că a fost posibil, nu? Se întâmplă totuși! Impostatorii pot folosi tehnici precum phishingul sau plantarea de malware pentru a vă păcăli să vă dezvălui informațiile financiare, pe care le folosesc apoi pentru a comite fraude prin faptul că vă implică. Rahatul lovește tavanul foarte repede!
 • Cyberstalking – O crimă foarte gravă, din cauza căreia o mulțime de femei trebuie să sufere prin hărțuire și tortură mentală! În acest scenariu, un atacator folosește în mod repetat comunicațiile electronice pentru a speria sau a speria o victimă. Poate include, de asemenea, calomnie, calomnie, defăimare și acuzații false.
 • Sextorsiune – Credeți că lumea reală este o b ** ch? Lumea digitală este mai rău! Unii cibernetici încearcă să păcălească utilizatorii să trimită imagini sexuale nud / sexuale. Mai târziu, aceste imagini sunt folosite pentru a extrage bani sau favoruri sexuale de la victimă, ceea ce poate duce la depresie / anxietate gravă!
 • Cyberbullying – Expunerea ușoară la violență, imagini / videoclipuri grafice și politică măruntă este un lucru pentru care media socială devine destul de faimoasă! Cu toate acestea, lucrurile iau doar o întorsătură serioasă, atunci când oamenii folosesc lumea digitală pentru a intimida oamenii online. Aceasta poate implica defăimare, memorii virale și multe altele!
 • Predarea online – Internetul este un loc periculos în special pentru copii, deoarece aceștia au capacitatea de a se conecta cu oamenii de două ori / de trei ani. Unii adolescenți nevinovați pot deveni victime ale manipulării / constrângerii de către prădătorii online, care au motive sexuale abuzive / sexuale.
 • Spamming – De multe ori, când vă alăturați unui nou site sau site-ului social media, puteți da clic undeva unde ați fost’ar trebui să faceți acest lucru, iar acest lucru duce la faptul că aveți de a face cu sute și mii de reclame spammy, mesaje vrac nedorite, care deschide ușa către malware și phishing!
 • Conținut obscen – În timp ce internetul poate fi un loc fericit pentru mulți, poate fi, de asemenea, incredibil de întunecat și periculos. Există tone de conținut obscen sub formă de informații / imagini / videoclipuri care conțin explozii / ucidere / bombă și alt conținut neplăcut.
  5 Ochi, 9 Ochi, 14 Ochi Alianțe - Protectori împotriva terorii sau invadatori ai confidențialității?

Probleme de siguranță pe Internet

Cum pot utilizatorii să beneficieze de protecție maximă online?

Noi’Vă rugăm să citiți despre pericolele de mai sus’Ți-am luat un pic mai prost! La urma urmei, cine putea’Totuși, lucruri de genul acesta se întâmplă, nu? De ce pot’oamenii învață doar să fie civilizați și să nu fie o durere în ceilalți? Bănuim că este un lucru pe care nimeni nu-l poate răspunde, dar dacă există un lucru pe care BestVPN.co îl poate, beneficiază de o protecție maximă online pentru a vă proteja de astfel de amenințări online!

Cu toate acestea, înainte de a începe, lăsați-mă, vă rog, doar puneți asta acolo. Aceasta nu este’unul dintre acele clișee, ghiduri on-line re-frașate în care singurele SFATURI pe care le obțineți pentru protejarea confidențialității dvs. se referă la metode depășite. În timp ce cercetam, am fost literalmente uimiți de tipul de conținut redundant disponibil pe internet. Așadar, sperăm că veți considera că cercetarea noastră este impresionantă, deoarece încercăm să mergem un pic mai larg!

Sfaturi ușoare de siguranță pe internet pentru începători | BestVPN.co

Sfaturi de siguranță pe Internet: reguli de bază

 1. În mod similar cu modul în care evitați să mergeți din cartierele umbrite, evitați să vizitați site-uri web periculoase online, deoarece acestea pot conține ransomware, viruși sau malware.
 2. Limitați întotdeauna cantitatea de informații pe care le dezvăluiți online. Potențiali angajatori și clienți nu’nu trebuie să știți adresa de domiciliu sau starea relației personale (duh!).
 3. Evitați descărcarea de software-uri / aplicații terțe, deoarece acestea pot conține malware sau pot încerca să fure informații. Accesați aplicații / software care sunt certificate / verificate de autoritățile competente.
 4. Internetul nu face asta’nu am o cheie de ștergere. Odată postat, acesta trăiește pentru totdeauna în cele mai adânci și mai întunecate aliați de cache-uri sau copii pe care alte persoane le-ar fi putut face, fără să știi de asta.
 5. Dacă ai refugiu’nu ai deja unul, folosește un cod de securitate pe telefon. Poate fi o parolă, un PIN sau un model de deblocare. Indiferent de ceea ce alegeți, utilizarea unuia este necesară pentru confidențialitatea online!
 6. Asigurați-vă că conturile dvs. de social media sunt private. Numai familia și prietenii apropiați ar trebui să poată vedea orice despre tine. Ultimul lucru de care ai nevoie este un cyberstalker!
 7. Actualizați-vă sistemul de operare și software-ul în mod regulat pentru a preveni ciberneticii să exploateze erori vechi și lacune în securitatea dvs., ceea ce ar putea duce la pierderea tuturor datelor personale.
 8. NICIODĂ să vă conectați la rețelele Wi-Fi publice în cafenele sau restaurante fără a utiliza un serviciu VPN, deoarece aceste locuri sunt cel mai probabil înșelat / hacked / păcălit de cibernetici deștepți.
 9. Memorizarea tuturor parolelor poate fi o durere imensă în fese, decât dacă’Am abilități excepționale de reamintire a memoriei. Pentru media medie, vă recomandăm să folosiți un program de gestionare a parolelor.
 10. Evitați să scrieți mesaje de ură sau să vă răsfățați în orice fel de lovire / rasism / violență, deoarece vă poate pune probleme grave. Pur și simplu scrierea unui mesaj amenințător vă poate duce la dificultăți legale!

Reguli de bază pentru securitatea internetului

Sfaturi de siguranță pe Internet: protejați-vă de Ransomware

 1. Uneori viața continuă să-ți ofere lămâi și acolo’nu e nimic ce poți face în acest sens. Ransomware’s sunt complicate, deci trebuie să faceți obișnuință să vă faceți backup la datele dvs. în mod regulat.
 2. Utilizați un software antivirus sau anti-malware care vă oferă posibilitatea de a configura căutarea pentru a scana fișiere arhivate și comprimate, deoarece’este modul în care majoritatea ransomware-ului preiau controlul asupra sistemului tău.
 3. Nu face asta’indiferent dacă vizitați un site web, accesați un software sau pur și simplu navigați prin diferite jocuri / programe, asigurați-vă că vă mențineți firewallul pornit în permanență.
 4. Asigurați-vă că instalați periodic actualizări pentru sistemul dvs. de operare și software antivirus / malware, astfel încât să aveți un firmware actualizat care poate contracara orice fișier suspect!
 5. Este obligatoriu ca utilizatorii să fie mult mai vigilenți atunci când fac clic pe linkuri sau atașamente, în special pe cele care par suspecte. Analizați linkul pentru a avea o idee mai bună înainte de a face clic pe acesta.

Sfaturi ușoare de siguranță pe internet pentru începători | BestVPN.co

Sfaturi pentru siguranța internetului: rămâneți protejat de furtul de identitate

 1. Amintiți-vă întotdeauna să nu utilizați aplicații P2P / Partajare fișiere, dacă nu’nu oferim securitate și confidențialitate a datelor. Asigurați-vă că utilizați un serviciu VPN dacă faceți acest lucru, deoarece acest lucru vă va păstra identitatea în orice moment anonim.
 2. Așa cum am menționat anterior, nu cumpărați niciodată de la magazinele online care au o reputație slabă, în special cele care au un istoric care suferă de încălcări de date în ‘Recent’ trecut.
 3. Este obligatoriu să fii permanent proactiv în ceea ce privește informațiile tale financiare. Faceți diligența cuvenită în verificarea extraselor bancare și ale cărții de credit în fiecare lună pentru a identifica rapid neregulile.
 4. Una dintre cele mai bune metode de a vă păstra identitatea și informațiile în siguranță în orice moment este schimbarea parolelor conturilor dvs. financiare în mod regulat. Încălcările trec adesea neobservate săptămâni întregi!
 5. Asigurați-vă că trimiteți întotdeauna toate e-mailurile și mesajele cu criptare end-to-end sau utilizați un IP dedicat de la un serviciu VPN pentru a utiliza un nivel de securitate de neîntrerupt în orice moment.
  Test de viteză VPN - 5 din 80 furnizori au & lsquo; Necesitate de viteză & rsquo;

Sfaturi ușoare de siguranță pe internet pentru începători | BestVPN.co

Sfaturi privind siguranța pe Internet: aflați cum să abordați cyberstalking-ul

 1. Dacă sunteți atentat la cibernetică, este vital să salvați toate comunicările cu făptuitorul pentru probe. Poate suna dur, dar trebuie să le raportezi agențiilor de aplicare a legii.
 2. Dacă vă separați de un partener intim, asigurați-vă că vă resetați toate conturile de e-mail, social media și informațiile bancare, astfel încât să nu vă poată manipula în niciun fel.
 3. Când vine vorba de utilizarea rețelelor de socializare, a e-mailurilor sau a camerelor de chat, este imperativ să fiți atenți la informațiile pe care le împărtășiți, în caz contrar, puteți facilita colectarea fotografiilor / postărilor dvs.!
 4. Dacă nu este obligatoriu, evitați să completați câmpuri care vă solicită informații personale, cum ar fi data dvs. de naștere, atunci când vă înscrieți / înregistrați ceva online. Cine știe cum pot fi utilizate informațiile respective!
 5. Când postați o poză online (în special dacă aveți îndoieli cu privire la a fi identificat cu cibernetică), asigurați-vă că nu vă dezvăluie locația. Du-te pentru unul cu un fundal simplu.

cum să combată cyberstalking

Sfaturi pentru siguranța pe internet: rămâneți vigilenți cu privire la sextorsiune

 1. Sextorsiunea nu se rezumă numai la bărbații mai în vârstă, dar chiar și adolescenții au fost găsiți vinovați de astfel de fapte. Exii geloși pot face din viață un iad viu. Don’nu ezitați să le raportați imediat!
 2. Internetul este plin de gadgeturi și aplicații care au cele mai ciudate utilizări. Știați că există și aplicații spyware? Îmbunătățește-ți siguranța online prin instalarea unui program anti-spyware. Actualizați-l zilnic!
 3. Este imperativ să realizezi această lecție valoroasă a vieții: oamenii se pot preface că sunt unii ei’nu sunt. Fiți alegeri cu privire la persoanele pe care alegeți să le adăugați pe rețelele de socializare.
 4. După cum am menționat anterior, părinții trebuie să fie implicați în viața copiilor lor. Decide ce aplicații și platforme SM sunt potrivite pentru ele și examinează-le în mod regulat activitatea.
 5. Faceți obișnuința să dezactivați dispozitivele electronice și camerele web, în ​​special atunci când nu le utilizați. Hackerii / cybercriminalii pot să intre în aparatul foto, să înregistreze videoclipuri și apoi să vă șantajeze!

Rămâi vigilent despre sextorizare

Sfaturi pentru siguranța pe internet: Cum să gestionați cyberbullying-ul

 1. Aceasta’este important ca oamenii înșiși să aibă o busolă morală. Dacă vedeți pe cineva pe care îl cunoașteți care este victima acțiunilor cibernetice, don’nu stai liniștit! Raportați-l unui adult cât de curând puteți.
 2. Când utilizați un computer public sau altcineva’s pentru telefonul dvs. pentru a accesa conturile de socializare / e-mail, asigurați-vă că vă deconectați, deoarece acestea ar putea utiliza contul dvs. pentru propriile motive ulterioare.
 3. Evitați să vă împărtășiți parolele și informațiile contului cu oricine, deoarece acestea ar putea profita de bunătatea dvs. și de a vă răsfăța în activități care ar putea să vă muște fesele mai târziu!
 4. Este vital ca oamenii să fie conștienți de consecințele a ceea ce scriu sau postează online. Abține-te de la a împărtăși orice ar putea răni / jena în viitor. Internetul este un loc încurcat!
 5. La fel de mult ca noi’Aș dori să evadăm frustrarea și mânia noastră asupra oamenilor care trimit mesaje amenințătoare și jignitoare, este vital să fim toleranți și să nu dăm două lovituri. Nimic nu poate răni mai mult decât să le blocheze instantaneu.

Cum să gestionați cyberbullying-ul

Sfaturi pentru siguranța pe Internet: învață să preveniți predarea online

 1. Fiți mai vigilenți și implicați-vă cu copiii dvs. mai ales dacă utilizează social media. Întrebați-i dacă există’e oricine le face să se simtă inconfortabil online, astfel încât să puteți raporta persoana respectivă!
 2. Când vorbim despre faptul că părinții sunt foarte atenți la vizionarea copiilor lor pe rețelele de socializare, nu oferim’Nu înseamnă că ar trebui să le invadați confidențialitatea. Trebuie doar să supraveghezi utilizarea dispozitivelor conectate la internet.
 3. Spuneți-le copiilor că nu vorbește niciodată cu persoane care par a fi mai în vârstă și evitați deschiderea / descărcarea imaginilor trimise de persoane pe care le donează’nu stiu.
 4. Este imperativ să înveți copiii să facă’s și don’ts de social media, care include evitarea străinilor. Să lămurească faptul că nu ar trebui să se întâlnească niciodată față în față cu cineva de pe internet!
 5. Antrenează-ți copiii să fie deștepți în ceea ce privește împărtășirea informațiilor lor personale. Învață-i să nu vorbească niciodată despre școala, casa și alte lucruri personale. Ar trebui să încheie conversația imediat.

Sfaturi ușoare de siguranță pe internet pentru începători | BestVPN.co

Sfaturi privind siguranța pe internet: acesta’s Timpul de a scăpa de Spamming

 1. Utilizați o adresă de e-mail secundară în momentele în care nu sunteți sigur că vizitați un anumit director public, rețeaua de socializare sau o cameră de chat pentru a evita să primiți spam pe ID-ul dvs. original.
 2. Mulți utilizatori nu sunt’nu sunt conștienți, dar există modalități de a evita primirea mesajelor spam. Unul dintre cele mai importante și dovedite hack-uri include instalarea unui instrument de filtrare a spamului.
 3. Spammerii sunt foarte dificili cu tactica lor de a trimite mai mult spam. Nu faceți niciodată clic pe butonul “de dezabonare” conectați e-mailurile cu orice preț, deoarece ar putea confirma dacă adresa dvs. de e-mail este activă.
 4. Don’nu dați adresa dvs. de e-mail la aproape oricui. Aceste detalii ar trebui să fie private și date numai acelor persoane în care aveți încredere completă și orb.
 5. Când vă înscrieți la diferite servicii, asigurați-vă că vă mențineți adresa de e-mail ascunsă, configurați setările și mutând expunerea la “Doar eu” sau ceva similar.

Sfaturi ușoare de siguranță pe internet pentru începători | BestVPN.co

Sfaturi de siguranță pe Internet: blocați conținutul ofensiv / obscen

 1. Nu este nimic mai iritant decât vizitarea unui site web doar pentru a găsi imagini goale și alt conținut obscen sub formă de reclame. Pentru a scăpa de ele, utilizați un instrument de blocare a anunțurilor.
 2. Dacă doriți să blocați rezultatele căutării explicite, deoarece aveți copii acasă sau pur și simplu urăsc expunerea nesolicitată a unui astfel de conținut, este bine să activați “Căutare în condiții de siguranță” pe Google.
 3. Dacă găsiți un conținut care ar putea fi considerat ofensator / rasist / derogatoriu, trebuie să vă raportați imediat administratorului relevant pentru a evita răspândirea în continuare a discursului de ură.
 4. Social media este încărcat cu fotografii obscene, imagini pornografice și uneori conținut. Raportați-le instantaneu pentru a elimina postările, eliminând în același timp rezultate similare.
 5. Poate fi dificil pentru oameni să urmărească conținutul ofensiv / obscen pe site-urile web, deoarece apar atât de neașteptat. Este o opțiune înțeleaptă pentru a instala un instrument de filtrare web.
  Cum să ocoliți limitarea geo-blocării și a conținutului

Sfaturi ușoare de siguranță pe internet pentru începători | BestVPN.co

Sfaturi pentru siguranța pe Internet: recunoașteți falsul din real (phishing)

 1. Phishingul este incredibil de complicat, deoarece folosește copii ale site-urilor oficiale pentru a păcăli clienții în a le oferi informațiile. Instalați un software anti-phishing sau o extensie de browser pentru a vă avertiza instantaneu despre astfel de site-uri!
 2. O REGULĂ DE CUMPĂRAT: NICIODATĂ ÎN VIAȚA TA nu trimite niciodată prin e-mail datele tale financiare către orice persoană, indiferent de cât ai încredere în ele. Pur și simplu pentru că nu este o modalitate sigură de a transmite astfel de informații.
 3. Majoritatea oamenilor nu sunt’Nu sunt conștienți de acest lucru, până când nu se vor păcăli de fapt să facă clic pe un link pop-up. Unele dintre aceste ferestre pop-up complicate sunt de obicei încercări de phishing. Loviți întotdeauna aproape pentru a preveni orice incident.
 4. Când vine vorba de a beneficia de cea mai mare securitate împotriva atacurilor de phishing, trebuie să utilizați un software puternic pentru firewall. Acest lucru îi va împiedica să obțină acces la rețea / computer.
 5. Dacă nu’nu știu expeditorul care vă trimite un e-mail, evitați să faceți clic pe linkuri și, cel mai important, DON’Descărcați fișierele, dacă sunt vizibile. Expeditorii neîncredători nu trebuie încurcați!

Sfaturi ușoare de siguranță pe internet pentru începători | BestVPN.co

Sfaturi pentru siguranța pe Internet: distruge programele malware și protejează-ți datele!

 1. Dacă doriți să vă mențineți în permanență smartphone-ul / laptopul / computerul, instalați un puternic software antivirus / anti-malware pentru detectarea și ștergerea instantanee a amenințărilor.
 2. Nu vă conectați niciodată la site-urile web’nu utilizați HTTPS. “S” la final este sigur. Utilizați HTTPS Everywhere pentru site-urile web care donează’nu o implementați. Acest lucru va păstra comunicațiile online sigure!
 3. Ceea ce fac majoritatea oamenilor după instalarea unui software antivirus / anti-malware este să uitați că au existat vreodată. Don’nu fi acea persoană nepăsătoare și asigurați-vă că rulați scanări la intervale regulate.
 4. Este posibil ca unele link-uri să vă ducă la o pagină de site care să arate identic cu originalul. Fii prudent de tactici de inginerie socială, precum phishingul. Asigurați-vă că citiți întotdeauna adresa linkului pentru a vă face o idee mai bună.
 5. Modificați SSID implicit (numele rețelei dvs. Wi-Fi) și utilizați criptarea WPA2 pentru a împiedica utilizatorii neautorizați să acceseze conexiunea dvs. și să planteze ceva suspect.

Sfaturi ușoare de siguranță pe internet pentru începători | BestVPN.co

Sfaturi de siguranță pe Internet: Don’Nu te înnebuni de escrocherii online

 1. Acest lucru poate părea un pic dur, având în vedere că social media este pentru rețea, dar evitați să vă faceți prieteni inutili (în special cu persoanele pe care le aveți’nu m-am întâlnit sau nu aveți cunoștințe despre).
 2. Nu face asta’indiferent dacă aveți un prieten tech-geek sau o persoană care cunoaște o altă persoană, singura persoană căreia ar trebui să i se permită accesul la computer de la distanță este ISP-ul dvs. local.
 3. Există o mulțime de site-uri web noi de comerț electronic care se deschid în zilele noastre, dar nu toate sunt sigure. Doar să vă bucurați de cumpărături online din resurse legitime precum eBay, Ali Express sau Amazon!
 4. Escrocii pot falsifica cu ușurință ID-urile apelantului și vă pot păcăli să vă oferiți informațiile financiare. Dacă cineva sună și îți cere datele de credit, închide și apelează înapoi pentru a verifica dacă apelantul este autentic.
 5. Nu vă încredeți niciodată în serviciile online că pot oferi scutire de datorie și asistență ipotecară cu un singur buton. Este cel mai probabil servicii de înșelătorie, așa că evitați să faceți greșeala de a plăti în avans!

Sfaturi ușoare de siguranță pe internet pentru începători | BestVPN.co

Sfaturi de siguranță pe Internet: Cum să preveniți depistarea Wi-Fi

 1. Pentru călătorii care utilizează adesea rețele Wi-Fi în spații publice precum pub-uri, cafenele și restaurante, asigurați-vă întotdeauna că utilizați un VPN pentru a vă păstra identitatea anonimă și conexiunea criptată..
 2. Așa cum am menționat anterior, evitați site-urile web nesigure care au doar “HTTP” înaintea adresei. Asigurați-vă că site-urile web pe care le vizitați utilizează “HTTPS” etichetă. Aceasta indică o conexiune sigură.
 3. Când utilizați Wi-Fi public’nu vă dezactivați niciodată programele antivirus, anti-malware sau firewall, deoarece există numeroase viruși / malware care pot intra prin rețea.
 4. Unii hackeri parcurg mai mulți kilometri în păcălirea clienților prin configurarea unor puncte de internet Wi-Fi false în apropierea rețelelor publice legitime. Apoi fură datele utilizatorului și continuă să se dedice la furtul de identitate.
 5. Utilizați întotdeauna hotspot-urile wireless în care aveți încredere. Discutați cu managerul / reprezentantul de la cafenea sau restaurant pentru a afla mai multe despre măsurile lor de siguranță atunci când sunteți conectat la Wi-Fi.

Sfaturi ușoare de siguranță pe internet pentru începători | BestVPN.co

Sfaturi privind siguranța pe internet: păstrați-vă copiii în siguranță online!

 1. Păstrați-vă copiii’s computer și alte dispozitive cu acces internet pentru internet într-o zonă comună, nu dormitoare individuale. Acest lucru poate părea un pic dur, dar este de fapt un mod bun de a monitoriza utilizarea lor.
 2. Partajați un cont de socializare sau de e-mail cu copiii dvs., astfel încât să puteți monitoriza mesajele și să verificați pentru a vedea dacă acesta nu vizionează conținut obscen pe YouTube Kids sau nu vorbește cu străini!.
 3. Spune-i copiilor tăi’nu e niciodată în regulă să cumperi ceva de la online fără să te întreb mai întâi! Unele anunțuri vă pot păcăli oferind lucruri gratuite pentru a vă atrage să vă dezvăluiți informațiile personale.
 4. Urmați instrucțiunile de siguranță de Facebook, Twitter, Instagram și alte platforme de socializare și asigurați-vă că copiii dvs. se alătură lor numai după ce îndeplinesc cerințele de vârstă minimă.
 5. Antrenează-ți copiii să fie online deștepți. Învață-i să nu posteze sau să comercializeze fotografii personale, să dezvăluie informații personale, să accepte să întâlnească un străin sau să răspundă la mesaje amenințătoare!

Siguranța internet pentru copii

Înfășurarea lucrurilor

Cu aceasta, ajungem la sfârșitul acestui Ghid pentru sfaturi de siguranță pe Internet pentru luna de informare în domeniul securității cibernetice. Sperăm că apreciați contribuția noastră la răspândirea mesajului despre siguranța pe internet. Să lămurim că nu donăm’nu neagă utilitatea și eficacitatea Internetului.

A deschis calea pentru avansări vitale în peisajele economice, tehnologice și sociale. Cu toate acestea, aveți nevoie de protecție și de părțile întunecate ale unei astfel de platforme, iar aceasta este exact misiunea noastră! Don’nu ezitați să împărtășiți ghidul mai departe. Să aveți o zi frumoasă și să vă bucurați de un internet mai sigur!

Sfaturi ușoare de siguranță pe internet pentru începători | BestVPN.co

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me