Majoritatea furnizorilor VPN transparenti – DOAR 4 din 16 sunt de încredere

Mai mulți oameni sunt acum conștienți de confidențialitatea lor digitală, ceea ce duce la un aflux de internauți care se abonează la servicii VPN din întreaga lume.

În primul trimestru din 2023, internauții care folosesc un VPN au crescut cu 18% în America de Nord, 18% în Europa, 20% în Orientul Mijlociu & Africa, 23% în America Latină și 30% în Asia Pacific.

Utilizatori de Internet cu VPN (Statista 2023)

Cu toate acestea, unul dintre motivele pentru care majoritatea oamenilor încetează să folosească serviciile VPN este lipsa de transparență. Nu mulți furnizori de pe piață sunt sinceri cu privire la ofertele lor.

Majoritatea evită să dezvăluie detalii despre sediul lor, proprietarii, investitorii, consiliul de administrație, canarele / rapoartele de transparență și procesele de audit (dacă există).

Prin urmare, BestVPN.co a creat acest lucru “VPN-uri transparente” ghid, unde veți câștiga toate informațiile de fundal. Am abordat diverse echipe de suport VPN prin e-mail, punându-le întrebări invazive &# 55357;&# 56841;

Contents

Majoritatea furnizorilor VPN transparenti

  1. VPN-urile vă țin într-adevăr în siguranță?
  2. Lucrurile fac un pic complicat!
  3. Solicitați furnizori VPN despre transparență prin e-mail

VPN-urile vă țin într-adevăr în siguranță?

Nu există nici o îndoială că VPN-urile sunt instrumente utile. Acestea vă păstrează adresa IP, vă mascați locația și criptați traficul de intrare / ieșire, oferind utilizatorilor o cheie pentru deschiderea ușilor blocate.

Aceste caracteristici VPN sunt deosebit de valabile pentru utilizatorii cu sediul în țări cu legi puternice privind internetul, precum Iran, Irak, Turcia, China, Rusia, Emiratele Arabe Unite și Egipt. Printre acestea, unii chiar interzic Facebook, WhatsApp, Google, etc.

Multe servicii VoD impun și geo-limitări. Ca să nu mai vorbim, vânătorii de încălcări ale drepturilor de autor sunt mereu în căutarea celor care descarcă materiale piratate prin p2p / file sharing.

Utilizarea unui VPN oferă protecție de la acești vânători, vă protejează împotriva ochilor indolori, vă permite să deblocați conținut restricționat și să redobândiți acces la platformele / aplicațiile dvs. de socializare preferate.

Unii internauți chiar îi folosesc pentru accesarea site-urilor / fișierelor / serviciilor la locul de muncă sau pentru a comunica pur și simplu cu prietenii / familia în străinătate, așa cum se arată în studiul Motivele de utilizare VPN de mai jos.

Motivații conducătoare pentru utilizarea VPN (Statista 2023)

Lucrurile fac un pic complicat!

Acolo unde sunt pozitive, sunt și negative. Aș putea să vă spun că VPN-urile oferă siguranță completă utilizatorilor, dar asta ar fi o minciună. Gândește-te să folosești un VPN ca primul pas pentru a beneficia de confidențialitatea digitală.

Cu toate acestea, aceste servicii vin cu un set propriu de complexități. Atunci când judecăm “Siguranță” a unui VPN, intră în joc o mulțime de factori, îndemnând utilizatorii să-și îmbunătățească cunoștințele.

De exemplu, un serviciu VPN bazat pe o jurisdicție de 5, 9 sau 14 ochi poate să nu fie cea mai sigură opțiune, din cauza legilor obligatorii impuse de guvern, privind păstrarea datelor și supravegherea în masă..

În mod similar, există diferite “politicile de logare” pentru fiecare furnizor. În cazul în care unii pot fi lipsiți de logistică, cei mai mulți se pot deduce la înregistrarea informațiilor de sesiune / conexiune.

Apoi, aveți probleme cu privire la scurgerile de adresă WebRTC / DNS / IP și utilizarea locațiilor false (virtuale), fără ca furnizorii să fie sinceri în legătură cu aceștia cu clienții / potențialii..

Cel mai important, furnizorii de VPN nu dezvăluie informații de bază despre serviciile lor, lipsind transparența necesară pentru ca utilizatorii să aibă încredere în produsul lor.

Solicitați furnizori VPN despre transparență prin e-mail

Lipsa de transparență din partea furnizorilor m-a îndemnat să îi contactez pe email în mod privat și să aflu mai multe despre diferite servicii VPN, adresându-le mai multe întrebări invazive.

Am vrut să văd cum vor răspunde majoritatea furnizorilor cu tabelele întoarse. În loc să ne ceară informații, am creat o listă de întrebări pentru a le răspunde.

În cazul în care unii erau confortabili care împărtășeau detalii de fundal, alții erau selectivi la ce întrebări doreau să răspundă, creând suspiciune.

Întrebările includeau informații despre companie’sediul, sediul, proprietarii și investitorii din spatele companiei și consiliul de administrație. Am întrebat în continuare dacă VPN a emis rapoarte de transparență sau a efectuat un audit de la terți.

Am trimis prin e-mail aproximativ 180+ furnizori când am condus cercetările mele pentru acest ghid de comparare VPN. Până în prezent, am primit răspunsuri de la 15 și doar 3 furnizori sunt complet transparenti:

  1. Confidențialitate perfectă
  2. Ascunde. pe mine
  3. CyberGhost

Voi continua să actualizez această listă pe măsură ce voi primi mai multe răspunsuri …

Confidențialitate perfectă – cu sediul în Elveția și fondată în 2014

Unde este sediul companiei dvs.? Am putea primi o adresă?

Sediul nostru se află în Elveția. Adresa exactă poate fi găsită în amprenta noastră: https://www.perfect-privacy.com/en/imprint

Publicați Rapoarte de transparență / Canare de garanție?

Da, publicăm declarații de tip Warrant Canary.

Dacă da, cât de des? O legătură către un URL sau un fișier PDF ar fi util!

In fiecare luna. Iată linkul: https://www.perfect-privacy.com/en/warrant-canary. Nu publicăm rapoarte periodice de transparență cu privire la.

În cazul anchetelor oficiale, le informăm mereu că nu avem date pe care le-am putea dezvălui. De asemenea, don’nu trebuie să public fiecare solicitare DCMA.

În cazul confiscărilor de server, vă informăm pe blogul nostru: https://www.perfect-privacy.com/ro/blog/server-seizure-in-rotterdam

Solicitați-vă că reclamațiile dvs. au fost auditate de o firmă de securitate terță independentă?

Nu, nu trebuie să verificăm revendicările noastre. Ei bine, uneori vedem aceste audituri cu alți furnizori, cu toate acestea, putem’nu luptați cu sentimentul că sunt doar marketing de prostie.

Adică, minți clienții tăi, de ce nu te ocupi și de audit? De ce chiar să faci un audit? Efectuați doar un PDF frumos care pretinde un audit nemaipomenit.

De asemenea, chiar și cu un anumit audit legitim, ceea ce împiedică orice furnizor să permită doar logarea și toate shenaniganele în momentul în care s-a încheiat auditul.?

Dacă nu, de ce nu ați fost auditat încă? Orice motive?

Așa cum am spus: Aceste audituri fără înregistrare nu sunt utilizabile. Noi’Sunt de afaceri de peste 10 ani acum și au avut loc evenimente precum cea din Rotterdam. Scena știe că te poți baza pe noi 100 la sută.

Am putea primi informații despre proprietarii din spatele companiei?

Putem confirma că suntem cu toții oameni, toate localizate în Europa și ne cunoaștem de mai mulți ani din cauza intereselor comune în ceea ce privește calculatorul, securitatea, hackingul și activismul.

Aveți investitori și informațiile sunt disponibile public pentru utilizatori?

În activitatea noastră, este foarte important să lucrăm independent. Acea’de ce lucrăm complet fără investitori. Aceasta’nici nu este vorba despre creșterea rapidă.

Vrem să oferim un serviciu VPN profesionist care să ofere cel mai înalt nivel de securitate. Aceasta este ceea ce apreciază și scena despre noi.

Cine sunt Consiliul de Administrație al companiei tale?

La naiba, va fi atât de mișto odată ce vom fi Giant Corporation cu un consiliu de administrație. Doar glumesc, dar în serios, nu există un consiliu de administrație.

nVPN – Bazat în Bosnia și fondat în 2010

Unde este sediul companiei dvs.? Am putea primi o adresă?

  Sfaturi ușoare de siguranță pe internet pentru începători | BestVPN.co

Nu donăm’nu am așa ceva “locația oficială” și, prin urmare, nici o adresă. Suntem un grup de patru pasionați de confidențialitate, cei mai răspândiți în regiunea est-europeană, în Bosnia, Ucraina, Polonia și Serbia.

Publicați Rapoarte de transparență / Canare de garanție?

De fapt, ne gândim să facem asta în curând, da, dar nu’încă nu am un astfel de lucru, dar este planificat pentru anul 2023 să facem un fel de arhivă la care fiecare membru să poată accesa și să citească răspunsurile noastre.

Dacă nu există rapoarte de transparență / autorizare publicate, care sunt motivele?

Nu există niciun motiv să nu publicăm răspunsurile și documentele noastre, într-adevăr, nu’nu am nimic de ascuns. După cum am spus mai sus, vom obține acest lucru publicat și accesibil membrilor noștri în 2023.

Eu pot’Nu spun încă data exactă, deoarece avem multe alte sarcini pe lista de a face mai întâi (Implementarea WireGuard, IPv6 nativă completă și lansarea clientului nostru Linux și Mac OS – următoarele 2-6 săptămâni).

Solicitați-vă că reclamațiile dvs. au fost auditate de o firmă de securitate terță independentă?

Eu personal, nu aș avea nicio problemă să fac acest lucru, întrebarea este doar cum și ce firmă ar face un astfel de audit și cum, vreau să spun cum arată în realitate un astfel de audit, ce date doresc să vadă baza de date, partea serverului.

Adică, partea de server nu este nici o problemă nimic interesantă oricum – dar baza de date a clienților este o altă poveste pe care o avem acolo pe e-mailurile clienților, așa că nu sunt sigur ce firmă ar putea face asta, cine este suficient de încredător și cum.

De ce nu ați fost încă auditat? Orice motive?

Fără motiv, nu sunteți sigur cum se va realiza acest lucru și cine este suficient de încredut pentru a efectua auditul.

Am putea primi informații despre proprietarii din spatele companiei?

Nu avem un singur proprietar, așa cum s-a menționat mai presus de toată lumea și nimeni nu deține nVPN.net avem patru persoane.

În cazul în care doi dintre ei au acces la Domeniu doar unul dintre aceștia are drepturi de acces la baze de date, nu există niciun proprietar aici.

Aveți investitori și informațiile sunt disponibile public pentru utilizatori?

Nu avem deloc investitori, totul este realizat de sine și se ocupă de sine între cele patru persoane pe care eu’am menționat mai sus.

Cine sunt Consiliul de Administrație al companiei tale?

Nici unul.

Hide.Me – Bazat în Malaezia și lansat în 2012

Unde este sediul companiei dvs.? Am putea primi o adresă?

Suntem încorporați în Malaezia, adresa noastră este: eVenture Limited, Office 2.19, Lazenda Commercial Center, Teritoriul Federal al Labuan, 87007 Malaysia. Număr de înregistrare: LL09685

Publicați Rapoarte de transparență / Canare de garanție?

Da, publicăm un raport de transparență a periodicității cu datele istorice.

Dacă da, cât de des? O legătură către un URL sau un fișier PDF ar fi util!

Ultima a fost 2015, iar următoarea va fi publicată în următoarele două sau trei săptămâni.

https://hide.me/en/blog/leon-juranic-certifies-hide-me-as-one-of-the-most-anonymous-vpn-provider/

Solicitați-vă că reclamațiile dvs. au fost auditate de o firmă de securitate terță independentă?

Da, suntem una dintre primele companii VPN care au fost auditate de un auditor / companie independent.

Dacă da, când a fost audiat ultima oară serviciul dvs. VPN? Putem obține un link către un fișier URL / PDF?

https://hide.me/en/blog/leon-juranic-certifies-hide-me-as-one-of-the-most-anonymous-vpn-provider/

Am putea primi informații despre proprietarii din spatele companiei?

Compania este în totalitate privată.

Aveți investitori și informațiile sunt disponibile public pentru utilizatori?

Nu, nu avem investitori terți.

Cine sunt Consiliul de Administrație al companiei tale?

Directorul companiei este Sebastian Schaub.

CyberGhost VPN – Cu sediul în România și lansat în 2011

Unde este sediul companiei dvs.? Am putea primi o adresă?

Noi’reîncar în București, România, în afara celor 5 Ochi, 9 Ochi, 14 jurisdicții de alianță Ochi. Detaliile noastre sunt aici: https://www.cyberghostvpn.com/en_US/imprint

Publicați Rapoarte de transparență / Canare de garanție?

Da, am fost primii din industria VPN care au publicat un raport de transparență încă din 2011. Acesta’este o traditie pe care o tinem draga.

Dacă da, cât de des? O legătură către un URL sau un fișier PDF ar fi util!

Raportul nostru anual de transparență este aici: https://www.cyberghostvpn.com/en_US/transparency-report

Numerele cererii legale pentru primul trimestru 2023 vor fi în curând în direct pe Hub-ul nostru de confidențialitate: https://www.cyberghostvpn.com/privacyhub/

Solicitați-vă că reclamațiile dvs. au fost auditate de o firmă de securitate terță independentă?

Nu.

De ce nu ați fost încă auditat? Orice motive?

Până acum, ne-am concentrat pe crearea celui mai bun VPN pentru utilizatorii noștri. Dar intenționăm să ne audiem VPN-ul în viitor.

Am putea primi informații despre proprietarii din spatele companiei?

Acest lucru nu este comun în industria VPN, dar toate detaliile despre noi sunt publice. Faceți cunoștință cu echipa noastră și câinii noștri de birou aici: https://www.cyberghostvpn.com/ro_US/team

Mai multe aici: https://www.cyberghostvpn.com/en_US/transparency-report/about-us și aici: https://www.instagram.com/cyberghost_private_life/?hl=ro

Aveți investitori și informațiile sunt disponibile public pentru utilizatori?

Noi’fac parte din Kape. Mai multe detalii aici: http://www.kape.com/about-us.html

Cine sunt Consiliul de Administrație al companiei tale?

Puteți găsi toate detaliile aici: http://investors.kape.com/board-of-directors

Hotspot Shield – Bazat în SUA și lansat în 2005

Unde este sediul companiei dvs.? Am putea primi o adresă?

Sediul nostru se află în Redwood City CA. Adresa: 1800 Seaport Blvd Redwood City CA.

Publicați Rapoarte de transparență / Canare de garanție?

Da, publicăm rapoarte de transparență. Deoarece nu colectăm informații care ne permit să urmărim utilizarea Internetului pe VPN-urile noastre către utilizatori individuali.

Nu oferim și nu putem furniza informații guvernelor, agențiilor de aplicare a legii sau altor terțe cu privire la site-urile web pe care utilizatorii noștri le vizitează atunci când folosesc serviciile noastre.

În plus, nu putem identifica un utilizator individual pe baza unei adrese IP orientate către public.

Dacă da, cât de des? O legătură către un URL sau un fișier PDF ar fi util!

In fiecare an. Iată linkul https://www.hotspotshield.com/reports/AnchorFree_Transparency_Report-2023.pdf

Solicitați-vă că reclamațiile dvs. au fost auditate de o firmă de securitate terță independentă?

Da. AVTEST

Dacă da, când a fost audiat ultima oară serviciul dvs. VPN? Putem obține un link către un fișier URL / PDF?

https://www.av-test.org/fileadmin/pdf/reports/AV-TEST_VPN_Trust_Report_August_2023_EN.pdf

Am putea primi informații despre proprietarii din spatele companiei?

Puteți găsi informații despre echipa și consiliul de administrație pe site-ul Anchorfree:

https://www.pango.co/about/

Aveți investitori și informațiile sunt disponibile public pentru utilizatori?

Puteți găsi informații despre echipa și consiliul de administrație pe site-ul Anchorfree: https://www.pango.co/about/ 

Cine sunt Consiliul de Administrație al companiei tale?

Puteți găsi informații despre echipa și consiliul de administrație pe site-ul Anchorfree: https://www.pango.co/about/

VPNSecure – Bazat în Australia și fondat în 2010

Unde este sediul companiei dvs.? Am putea primi o adresă?

Nivelul 1/360 St Paul’s Terasa Fortitude Valley, Brisbane Queensland.

Publicați Rapoarte de transparență / Canare de garanție?

Până de curând, am publicat un Warrant Canary – cu toate acestea, în Australia, Warrant Canaries sunt ilegale acum și a trebuit să îl eliminăm.

Suntem în proces de mutare a companiei în Hong Kong, din cauza schimbărilor recente în legislația australiană – odată ce această mutare este finalizată, vom reedita Warrant Canary

  Cum să ocoliți limitarea geo-blocării și a conținutului

Solicitați-vă că reclamațiile dvs. au fost auditate de o firmă de securitate terță independentă?

Obținem audituri de testare a penetrării la terți, ultimul test a fost finalizat în noiembrie 2023 de Senseon Solutions

Având în vedere că pretențiile noastre privind nicio înregistrare nu sunt verificate de către o terță parte, precum Senseon, nu este un lucru pe care l-am considerat anterior, dar este posibil să ne uităm să facem acest lucru în viitor pentru a oferi clienților o liniște sufletească.

Am putea primi informații despre proprietarii din spatele companiei?

Shayne McCulloch – Linked IN https://www.linkedin.com/in/shaynem

Aveți investitori și informațiile sunt disponibile public pentru utilizatori?

Fără investitori.

Cine sunt Consiliul de Administrație al companiei tale?

Shayne McCulloch.

ProtonVPN – Cu sediul în Elveția și fondat în 2014

Unde este sediul companiei dvs.? Am putea primi o adresă?

Sediul nostru se află la Geneva, Elveția. Chemin du Pré-Fleuri, 3 CH-1228 Plan-les-Ouates, Genève, Elveția.

Publicați Rapoarte de transparență / Canare de garanție?

Da, actualizăm raportul nostru privind transparența & Warrant Canary ori de câte ori există o nouă solicitare legală notabilă.

Dacă da, cât de des? O legătură către un URL sau un fișier PDF ar fi util!

Acesta a fost actualizat ultima dată pe 2 februarie 2023: https://protonvpn.com/blog/transparency-report/

Solicitați-vă că reclamațiile dvs. au fost auditate de o firmă de securitate terță independentă?

Încă nu am fost pe deplin transparenti pentru utilizatorii noștri în ceea ce privește sediul nostru, proprietarii, serviciul etc.

Cu toate acestea, avem în vedere un audit în viitorul apropiat, deoarece a devenit un standard al industriei.

Am putea primi informații despre proprietarii din spatele companiei?

ProtonVPN AG este deținut integral de Proton Technologies AG.

Aveți investitori și informațiile sunt disponibile public pentru utilizatori?

Nici un raspuns.

Cine sunt Consiliul de Administrație al companiei tale?

Consiliul de administrație al ProtonVPN AG este Antonio Gambardella.

Windscribe – Bazat în Canada și lansat în 2015

Unde este sediul companiei dvs.? Am putea primi o adresă?

9251 Yonge St # 8901, Richmond Hill, ON, L4C 9T3, Canada. Înainte de a spune Canada = 5 ochi = rău: https://blog.windscribe.com/i-doesnt-matter-how-many-eyes-you-have-66f59fc1e777

Publicați Rapoarte de transparență / Canare de garanție?

da facem.

Dacă da, cât de des? O legătură către un URL sau un fișier PDF ar fi util!

https://windscribe.com/transparency

Solicitați-vă că reclamațiile dvs. au fost auditate de o firmă de securitate terță independentă?

Nu.

De ce nu ați fost încă auditat? Orice motive?

Noi’lucrați la un sistem care va depăși un audit al unei terțe părți și permite oricui să ne verifice revendicările fără a fi nevoie să ne bazăm “experți”.

Am putea primi informații despre proprietarii din spatele companiei?

https://www.crunchbase.com/organization/windscribe#section-overview

https://angel.co/windscribe

Aveți investitori și informațiile sunt disponibile public pentru utilizatori?

Fără investitori.

Cine sunt Consiliul de Administrație al companiei tale?

Yegor sak.

ibVPN – Cu sediul în România și fondat în 2003

Unde este sediul companiei dvs.? Am putea primi o adresă?

Compania noastra este situata in Tirgu-Mures, Romania. Adresa este disponibilă publică pe site-ul nostru, în zona de subsol: https://www.ibvpn.com

Publicați Rapoarte de transparență / Canare de garanție?

Nu

Dacă da, cât de des? O legătură către un URL sau un fișier PDF ar fi util!

N / A

Solicitați-vă că reclamațiile dvs. au fost auditate de o firmă de securitate terță independentă?

Nu

De ce nu ați fost încă auditat? Orice motive?

Compania noastră trebuie să respecte GDPR, iar noi am petrecut un an înainte de 25 mai 2023 pentru a pregăti și pentru următoarele luni să implementăm un mecanism de protecție a datelor care să asigure clienților că datele lor sunt în siguranță. Obiectivul pentru anul 2023 este implementarea cu succes a ISO 27001 (Managementul securității informațiilor) și 9001 (Managementul calității).

Am putea primi informații despre proprietarii din spatele companiei?

SC Amplusnet SRL este compania care deține proprietatea deplină asupra ibVPN. Proprietarii companiei sunt persoane private care sunt implicate în dezvoltarea și menținerea serviciului ibVPN.

Aveți investitori și informațiile sunt disponibile public pentru utilizatori?

Nu avem investitori.

Cine sunt Consiliul de Administrație al companiei tale?

Puteți consulta informațiile publice despre compania SC Amplusnet SRL.

KeepSolid – Bazat în SUA și fondat în 2013

Unde este sediul companiei dvs.? Am putea primi o adresă?

KeepSolid’sediul central se află în New York. Adresa noastră este 3220 Arlington Ave. Suite 5A Bronx, NY 10463, Statele Unite

Publicați Rapoarte de transparență / Canare de garanție?

Nu.

Dacă da, cât de des? O legătură către un URL sau un fișier PDF ar fi util!

N / A

Solicitați-vă că reclamațiile dvs. au fost auditate de o firmă de securitate terță independentă?

Nu.

Dacă da, când a fost audiat ultima oară serviciul dvs. VPN? Putem obține un link către un fișier URL / PDF?

N / A

Sau dacă nu, de ce nu ați fost auditat încă? Orice motive?

Acesta este în topul planurilor noastre din acest an.

Am putea primi informații despre proprietarii din spatele companiei?

Proprietarii noștri sunt Vasiliy Ivanov și Oleg Bocharnikov. Puteți verifica mai multe informații despre acestea aici https://www.keepsolid.com/pressroom/board-of-members

Aveți investitori și informațiile sunt disponibile public pentru utilizatori?

Nu, nu avem investitori. Noi’e o companie de bootstrap.

Cine sunt Consiliul de Administrație al companiei tale?

Vă rugăm să consultați mai multe informații pe consiliul nostru de administrație la www.keepsolid.com/pressroom/board-of-members

Mullvad – Cu sediul în Suedia și lansat în 2009

Unde este sediul companiei dvs.? Am putea primi o adresă?

Amagicom AB, Caseta 53049, 40014 Goteborg, Suedia.

Publicați Rapoarte de transparență / Canare de garanție?

Nu, Nu există legi în Suedia care să ne impună să colectăm / să logăm / să acționăm împotriva utilizatorilor noștri orice date care ni se aplică, citiți mai multe: https://www.mullvad.net/guides/sw Swedish-legislation/

Solicitați-vă că reclamațiile dvs. au fost auditate de o firmă de securitate terță independentă?

da.

Dacă da, când a fost audiat ultima oară serviciul dvs. VPN? Putem obține un link către un fișier URL / PDF?

https://mullvad.net/blog/2023/9/24/read-results-security-audit-mullvad-app/

Am putea primi informații despre proprietarii din spatele companiei?

Amagicom este deținută 100% de fondatori: Fredrik Strömberg și Daniel Berntsson.

Aveți investitori și informațiile sunt disponibile public pentru utilizatori?

Nu.

Cine sunt Consiliul de Administrație al companiei tale?

Fredrik Strömberg, Daniel Berntsson și Jan Jonsson (CEO)

SigaVPN – Cu sediul în SUA și lansat în 2023

Unde este sediul companiei dvs.? Am putea primi o adresă?

Caseta PO 1722, Southaven, MS, 38671, Statele Unite. Datorită faptului că este o proprietate exclusivă și fac ceva din partea mea, nu există niciun motiv să închiriem un birou.

Publicați Rapoarte de transparență / Canare de garanție?

Canarii de garanție NU sunt întotdeauna de încredere. Guvernul SUA poate obliga pe cineva să-l actualizeze. După părerea mea, mă gândesc la canarii de mandat pentru o perioadă lungă de timp.

Am stabilit că creează doar un fals sentiment de securitate. Eu don’nu am rapoarte de transparență, deoarece mi-au fost cerute zero solicitări guvernamentale.

Aș publica unul în cazul primirii unei cereri guvernamentale.

Solicitați-vă că reclamațiile dvs. au fost auditate de o firmă de securitate terță independentă?

Nu.

De ce nu ați fost încă auditat? Orice motive?

  Ghid de configurare VPN pentru diferite platforme / dispozitive!

Auditul este scump.

Am putea primi informații despre proprietarii din spatele companiei?

eu’sunt un administrator de sistem și un avocat al confidențialității.

Aveți investitori și informațiile sunt disponibile public pentru utilizatori?

Donatorii ajută la derularea serviciului. Pentru a le proteja confidențialitatea, don’nu-și împărtășesc informațiile.

Cine sunt Consiliul de Administrație al companiei tale?

Doar eu.

PrivateVPN – Cu sediul în Suedia și fondat în 2009

Unde este sediul companiei dvs.? Am putea primi o adresă?

Suedia – Sollentuna.

Publicați Rapoarte de transparență / Canare de garanție?

Nu

Dacă da, cât de des? O legătură către un URL sau un fișier PDF ar fi util!

N / A

Solicitați-vă că revendicările dvs. au fost auditate de o firmă de securitate terță independentă?

Nu.

Dacă da, când a fost audiat ultima oară serviciul dvs. VPN? Putem obține un link către un fișier URL / PDF?

N / A

De ce nu ați fost încă auditat? Orice motive?

Nu există un motiv specific. Există un plan de lansare a unui audit atunci când avem noul nostru mediu instalat.

Am putea primi informații despre proprietarii din spatele companiei?

Puteți găsi mai multe informații despre companie aici: https://www.allabolag.se/5568951486/privat-kommunikation-sverige-ab

Aveți investitori și informațiile sunt disponibile public pentru utilizatori?

Nu există investitori externi!

Cine sunt Consiliul de Administrație al companiei tale?

Puteți găsi mai multe informații despre companie aici: https://www.allabolag.se/5568951486/privat-kommunikation-sverige-ab

WASEL Pro – Bazat în Olanda și fondat în 2012

Unde este sediul companiei dvs.? Am putea primi o adresă?

Adresa din subsolul www.bvpn.com. Laanzichtweg 60-B 4847 SJ Teteringen (Breda), Olanda.

Publicați Rapoarte de transparență / Canare de garanție?

Da, cu toate acestea, nu am făcut-o’nu am avut incidente în cei 9 ani de funcționare.

Dacă da, cât de des? O legătură către un URL sau un fișier PDF ar fi util!

Am avut 0 incidente.

Solicitați-vă că reclamațiile dvs. au fost auditate de o firmă de securitate terță independentă?

nu.

De ce nu ați fost încă auditat? Orice motive?

Am refuzat’nu a fost abordat de orice organizații credibile.

Am putea primi informații despre proprietarii din spatele companiei?

Serviciul este deținut și găsit de un grup mic de dezvoltatori care au găsit internet la mijlocul anilor 90 și fac tot ce pot pentru a-l menține la fel de deschis pe cât era înainte.

Aveți investitori și informațiile sunt disponibile public pentru utilizatori?

Nu, serviciul este construit, finanțat, condus de același grup de dezvoltatori, fără investitori, fără proprietate bancară.

Cine sunt Consiliul de Administrație al companiei tale?

Aceiași 3 dezvoltatori.

Seed4Me – Bazat în Taiwan și lansat în 2012

Unde este sediul companiei dvs.? Am putea primi o adresă?

Serviciul VPN Seed4.Me este dezvoltat de o echipă distribuită de dezvoltatori. Preferăm să păstrăm detaliile despre structura noastră ca un strat de protecție pentru clienții noștri.

Publicați Rapoarte de transparență / Canare de garanție?

Nu.

Dacă da, cât de des? O legătură către un URL sau un fișier PDF ar fi util!

N / A

Solicitați-vă că reclamațiile dvs. au fost auditate de o firmă de securitate terță independentă?

Nu.

Dacă da, când a fost audiat ultima oară serviciul dvs. VPN? Putem obține un link către un fișier URL / PDF?

N / A

De ce nu ați fost încă auditat? Orice motive?

Utilizatorii noștri nu ne-au cerut acest lucru. Majoritatea oamenilor cer o conexiune VPN rapidă și stabilă la un preț scăzut – asta oferim.

Am putea primi informații despre proprietarii din spatele companiei?

Preferăm să nu dezvăluim aceste informații.

Aveți investitori și informațiile sunt disponibile public pentru utilizatori?

De asemenea, preferăm să nu dezvăluim aceste informații.

Cine sunt Consiliul de Administrație al companiei tale?

De asemenea, preferăm să nu dezvăluim aceste informații.

Surfshark – Bazat în BVI și lansat în 2023

Unde este sediul companiei dvs.? Am putea primi o adresă?

Surfshark este o marcă comercială înregistrată a Surfshark Ltd., o persoană juridică a Insulelor Virgine Britanice. Adresa oficială a Surfshark Ltd. este următoarea:

Surfshark Limited

Vanterpool Plaza, etajul 2, Wickhams Cay I, Road Town, VG 1110

Insulele Virgine Britanice

Publicați Rapoarte de transparență / Canare de garanție?

Guvernul Insulelor Virgine Britanice nu solicită ca Surfshark să publice rapoarte despre transparență / autorizare; prin urmare, nu facem asta.

Surfshark este o companie privată, astfel că publicarea unor astfel de rapoarte nu este obligatorie. Întrucât Surfshark nu este listat public în nicio bursă, aplicăm o practică comună de a nu divulga astfel de informații publicului.

Solicitați-vă că reclamațiile dvs. au fost auditate de o firmă de securitate terță independentă?

Surfshark este unul dintre foarte puținii furnizori de servicii VPN care au fost auditați în mod independent. Ultimul audit a fost efectuat în noiembrie 2023 de către compania germană de securitate recunoscută

Dacă da, când a fost audiat ultima oară serviciul dvs. VPN? Putem obține un link către un fișier URL / PDF?

VP de Surfshark auditat de Cure53.

https://cure53.de/pentest-report_surfshark.pdf

Am putea primi informații despre proprietarii din spatele companiei?

Surfshark oferă serviciile sale oamenilor din întreaga lume, inclusiv țărilor și regimurilor puternic restrictive în care accesul la internet este controlat, mass-media opusă este persecutată, iar ONG-urile sunt constrânse. Suntem unul dintre puținii furnizori VPN care a reușit să depășească Marele Firewall din China. Atâta timp cât suntem hotărâți să investim timp, precum și să depunem eforturi în dezvoltarea de soluții inteligente care pot depăși restricțiile.

În ceea ce privește CEO-ul nostru, el este cunoscut sub numele de Par Kaz. El a stabilit Surfshark ca propria sa acțiune de a face un instrument mai bun de protecție a vieții private decât celelalte. Este un geek de confidențialitate de fond tehnologic, care și-a petrecut cariera lucrând cu produse de securitate cibernetică, precum și administrator de sistem în diverse părți ale lumii. În ceea ce privește Magnus, acesta este cunoscut în domeniu și este citat în unele publicații Surfshark.

Aveți investitori și informațiile sunt disponibile public pentru utilizatori?

Surfshark Ltd. este deținută de acționarii privați care au ales să nu dezvăluie informațiile private publicului, întrucât nu a fost cerută legal.

Cine sunt Consiliul de Administrație al companiei tale?

Surfshark este o companie privată care nu este obligată să aibă și nu are un consiliu de administrație. Acesta este condus de echipa de conducere, care include șeful executiv, șef de marketing, șefi tehnologi, precum și mai mulți proprietari de produse.

Înfășurarea lucrurilor

Prin aceasta, ajungem la capătul acestui ghid VPN transparent. Scopul principal este de a ajuta utilizatorii să învețe mai multe despre diverși furnizori și informațiile lor de fond.

Rețineți că serviciile ambigue nu pot fi niciodată de încredere. Doar acei furnizori cu o reputație consacrată de onestitate vă pot ajuta în realizarea confidențialității digitale complete.

Sper că acest ghid vă ajută să primiți toate informațiile de care aveți nevoie. Cu toate acestea, dacă aveți întrebări / întrebări sau aveți nevoie de interviu pentru un anumit furnizor, faceți un comentariu mai jos.

De asemenea, ajutați un frate, împărtășind acest ghid cu alți utilizatori cu experiență tehnologică sau conștienți de confidențialitate, ar fi foarte apreciat. Va multumesc si aveti o zi frumoasa inainte! J

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me