Ghid de conectare VPN 2020 – O informație necesară pentru utilizatorii novici din Japonia

Cei care trăiesc în Japonia sunt conștienți de faptul că țara pledează pentru libertatea de exprimare și presă, care se extinde și la exprimare și exprimare pe internet. Cu toate acestea, în ultimii ani, a existat o creștere a geo-restricțiilor și a acțiunilor împotriva accesării materialelor protejate prin drepturi de autor, solicitând utilizarea celor mai bune VPN pentru a evita taxele legale din partea ISP-urilor locale. Deci, fără alte detalii, citiți acest Ghid de conexiune VPN pentru Japonia.

Citiți: Ghid de lucru Expressvpn Apple TV

Ghid de conectare VPN 2020

 1. Ce este o conexiune VPN
 2. Cum funcționează conexiunea VPN?
 3. De ce ar trebui să utilizați conexiunea VPN în Japonia?
 4. Mecanism de conectare VPN / Funcții pentru a căuta internetul
 5. Cele mai bune aplicații de conectare VPN
 6. Accesul la Internet în Japonia este securizat folosind conexiunea VPN?
 7. Cum se instalează conexiunea VPN Pachetele de servicii Windows 10 OS / 7
 8. Ghid de instalare a conexiunii VPN iPhone
 9. Cum să configurați conexiunea VPN Android?
 10. Aplicații gratuite pentru conexiune VPN
 11. Client de smartphone pentru conexiune VPN
 12. Conexiune VPN Mac / iPhone generații / conexiune iPad
 13. Metoda de conectare VPN Amazon Fire TV / Firestick

Ce este o conexiune VPN

O rețea privată virtuală prescurtată ca “VPN” este o tehnologie de rețea folosită de agențiile guvernamentale și de cetățenii obișnuiți pentru a beneficia de accesul securizat la internet. Creează o cale protejată pentru internetul dvs., criptând toate datele trimise și primite.

Ce este o conexiune VPN

Cum funcționează conexiunea VPN?

VPN-urile vă păstrează prezența online schimbând adresa IP prin modem și făcându-l să apară ca și cum ai fi localizat într-o altă țară. În același timp, vă permit să creați un “privat” rețeaua accesibilă numai dvs., de aceea este utilizată mai ales în corporații mari și întreprinderi.

Cum funcționează conexiunea VPN?

De ce ar trebui să utilizați conexiunea VPN în Japonia?

Când înveți că transmiterea / descărcarea materialelor protejate prin drepturi de autor este o infracțiune, care îți poate pune la dispoziție o amendă grea, SENTENȚA DE PĂNĂTORI DE DOUĂ ANI sau chiar AMÂNT - lucrurile devin destul de stresante. Ca parte a Legii de monitorizare a rețelelor de calculatoare din 2012, guvernul Japoniei monitorizează chiar toți utilizatorii, ceea ce reiterează cât de importantă este utilizarea unei VPN în Japonia.

De ce ar trebui să utilizați conexiunea VPN în Japonia?

Mecanism de conectare VPN / Funcții pentru a căuta internetul

 1. Caracteristici avansate - Serviciile VPN de încredere ar trebui să ofere funcții avansate, cum ar fi protecția împotriva scurgerilor DNS / IPv6, proxy DoubleVPN, proxy SOCKS5, tunel Split, firewall NAT și comutator automat de ucidere.
 2. Suport pentru protocoale - Cele mai bune servicii VPN nu vor reuși niciodată să ofere asistență de protocol bună. Alegeți un serviciu care oferă posibilitatea de conectare la OpenVPN, IKEv2, SSTP, L2TP / IPSec și PPTP.
 3. Politica de logare - Ultimul lucru de care aveți nevoie este să plătiți pentru un VPN care vă înregistrează informațiile despre conexiune / sesiune sau refuză să dezvăluie detalii despre cât timp sunt utilizate datele înainte de ștergere. Mergeți întotdeauna pentru un furnizor cu o politică de înregistrare zero certificată / verificată.
 4. Lansare de lățime de bandă - VPN-urile permit utilizatorilor să ocolească geo-restricțiile pentru streamingul de conținut online, descărcați torentele, sau joacă jocuri. Aveți grijă de furnizorii care impun reglarea lățimii de bandă.
 5. Conexiuni simultane - Cele mai bune VPN-uri nu permit doar accesul la un singur dispozitiv, ci oferă posibilitatea de a stabili conexiuni pe o multitudine de dispozitive simultan.
 6. Disponibilitate server - Selectați un furnizor care vă oferă acces la o bază de date uriașă de servere din toate țările din întreaga lume. Nu vă mulțumiți pentru furnizorii care oferă doar 5/6 locații pentru conectivitate.

Cele mai bune aplicații de conectare VPN

Mai jos sunt trei furnizori VPN de top, renumiți la nivel mondial pentru performanța uimitoare, funcțiile avansate, serverul’disponibilitatea, sistemul de asistență și fiabilitatea generală pe care cu siguranță trebuie să le încercați!

Cele mai bune aplicații de conectare VPN din 2018

ExpressVPN - Alegerea conexiunii VPN a editorului în Japonia

ExpressVPN este o adăugare populară pe piața VPN-urilor. Are sediul în Insulele Virgine Britanice, oferind confidențialitate și anonimat de neegalat, lăudându-se cu o politică fără jurnale care chiar a zguduit autoritățile turce. Prețul lunar începe de la 12,95 USD și ai peste 2 000 de servere VPN în 94 de țări din întreaga lume. Caracteristicile includ comutator de ucidere, tunelare împărțită, asistență multiplatăformă și suport live chat 24/7.

Conexiune ExpressVPN

Pro-uri

 1. Conectați-vă la 3 dispozitive simultan
 2. Garanție de 30 zile înapoi
 3. Asistență pentru chat live 24/7
 4. Comutator automat de ucidere
 5. Fără politica de logare

Contra

 1. Un pic costisitor - dar merită!

Buffered

Înființată în 2013 și localizată în Gibraltar, Buffered VPN este un serviciu dedicat vieții private. Gibraltar se află la îndemâna Cartierului General al Comunicărilor Guvernului Regatului Unit (GCHQ) și al Agenției Naționale de Securitate (NSA). Acesta oferă capacități de descărcare BitTorrent de neegalat, permițând simultan conectarea la 5 dispozitive. Alte caracteristici includ rambursări de 30 de zile, lățime de bandă nelimitată și chat live 24/7.

Conexiune vpn tamponată

Pro-uri

 1. Cu sediul în Gibraltar
 2. Deblochează Netflix SUA
 3. Servere în 39 de țări
 4. Bună confidențialitate - Fără jurnalele de utilizare
 5. Garanție de returnare a banilor de 30 de zile

Contra

 1. Scump - preț de pornire la 12,99 USD!

VyprVPN

Creat de Golden Frog, VyprVPN folosește tehnologii impresionante precum Chameleon, care luptă împotriva blocării VPN și a accelerației, făcându-l să fie separat de concurență. Pentru conectivitate, VyprVPN vă oferă acces la o listă uriașă de 700 de servere, răspândite în 70 de țări. Funcțiile includ VyprDNS, protocoale multiple pentru criptare, firewall NAT și aplicații native pentru toate platformele.

Conexiune VyprVPN

Pro-uri

 1. Servere în 70 de țări din întreaga lume
 2. NAT Firewall și VyprDNS
 3. Conexiune la 3 dispozitive
 4. Mai mult de 200.000 de adrese IP
 5. Netflix Acces la SUA

Contra

 1. Păstrează jurnalele de conexiuni timp de 30 de zile

Accesul la Internet în Japonia este securizat folosind conexiunea VPN?

În comparație cu alte țări, Japonia acordă o mai mare libertate internetului, dar există încă situații în care ai nevoie de un grad mai mare de anonimat. Există unele îngrijorări cu privire la transmiterea informațiilor către țările celor cinci ochi. Singura modalitate de a vă proteja identitatea online în orice moment este să utilizați o conexiune VPN, care este complet legală de utilizat în țară, în comparație cu localități precum China și Rusia - unde VPN-urile sunt interzise.

Cum se instalează conexiunea VPN Pachetele de servicii Windows 10 OS / 7

 1. Faceți clic pe butonul “Reţea” pictograma din bara de activități Windows și accesați “Setari de retea”.Accesul la Internet în Japonia este securizat folosind conexiunea VPN
 2. Selectați “VPN” sub “Reţea & Internet” apoi faceți clic pe “Adăugați o conexiune VPN”.Cum se instalează conexiunea VPN Pachetele de servicii Windows 10 OS / 7
 3. Alegem să utilizăm o configurație PPTP folosind configurațiile de la freevpnaccess.com.adăugați o conexiune vpn la Windows
 4. Completați toate informațiile și apăsați pe “Buton Salvare”. Reveniți la meniul anterior și faceți clic pe butonul de conectare pentru a vă bucura de utilizarea VPN prin metoda PPTP.folosind conexiunea VPN prin metoda PPTP în Windows

Ghid de instalare a conexiunii VPN iPhone

 1. Deschideți-vă capul pentru iPhone la Setări.iPhone-VPN-Connection-instalare-Ghid
 2. Acum veți vedea o listă de opțiuni de configurare. Selectați “General”.Cum să configurați conexiunea VPN Android
 3. Atingeți pe “VPN”.Aplicații gratuite pentru conexiune VPN
 4. Atingeți pe “Adăugați configurare VPN” pentru a începe instalarea PPTP.Client de smartphone pentru conexiune VPN
 5. Selectați PPTP pe “Adăugați configurare” panou și apoi introduce setări de la freevpnaccess.com.Conexiune VPN Mac generații iPhone iPad
 6. Clic pe “salva”, și întoarcere la meniul VPN.
 7. Turna VPN “PE”.Metoda de conectare VPN Amazon Fire TV Firestick
 8. Logo-ul VPN va apărea acum în partea dreaptă sus a iPhone-ului!Instalare conexiune VPN iPhone

Cum să configurați conexiunea VPN Android?

Când vine vorba de configurarea unei conexiuni VPN, aveți două opțiuni: descărcați un client dedicat pentru platformă de la oricare dintre furnizorii de mai sus sau folosiți metoda OpenVPN manuală.

Metoda aplicației

 1. Înscrieți-vă la orice furnizor de mai sus, accesând site-ul principal și descărcați aplicația Android.
 2. Deschideți aplicația și introduceți datele de autentificare de conectare, adică numele de utilizator și parola
 3. Conectați-vă la orice server la alegere. Bucurați-vă de utilizarea VPN!

Instalare PPTP

 1. Îndreptați-vă la setări > Mai Mult > VPN
 2. Atingeți pictograma (+) și vi se va solicita detalii de configurare pe care trebuie să le completați
 3. Denumiți conexiunea, selectați PPTP în “Tip” meniul
 4. Introduceți serverul VPN și detaliile de conectare de la furnizorul dvs.
 5. Salvați rețeaua, introduceți datele de acreditare și apăsați “Conectați”

Aplicații gratuite pentru conexiune VPN

Aplicațiile VPN gratuite și de încredere sunt foarte greu de obținut și există foarte multe escrocherii în acest domeniu, deoarece mulți operatori dubioși folosesc fațada furnizării unui serviciu VPN gratuit pentru a comite o mare varietate de încălcări de confidențialitate. Pentru a vă asigura că nu vă confruntați cu trucurile lor, încercați aceste Top 3 furnizori VPN gratuite:

 1. Scutul Hotspot
 2. TunnelBear
 3. ZoogVPN

Client de smartphone pentru conexiune VPN

Puteți face cu configurarea VPN prin intermediul clientului OpenVPN în mai puțin de 5 minute pe o conexiune la internet suficient de bună. Lăsa’te conduc prin procesul pas cu pas:

Metoda OpenVPN

 1. Accesați Google Play Store și descărcați / instalați OpenVPN Connect.
 2. Odată instalat, descărcați fișierele de configurare .ovpn de aici.
 3. Apasă pe “import” buton și localizați fișierul .ovpn descărcat.
 4. Selectați fișierul și faceți clic pe “Fișier de configurare citit finalizat” pentru a închide dialogul de import.
 5. Faceți clic pe serverul ales de dvs. și introduceți numele de utilizator / parola.
 6. Verifică “Am încredere în aplicație” caseta și faceți clic pe “O.K”.

Conexiune VPN Mac / iPhone generații / conexiune iPad

Iată cum puteți configura o conexiune VPN pe Mac-ul dvs. printr-o aplicație dedicată cu o ușurință incredibilă. Folosim ExpressVPN ca referință pentru aplicație:

 1. Accesați ExpressVPN.com și accesați secțiunea produse.
 2. Click pe “Mac” > Descărcați aplicația.
 3. Introduceți datele de identificare ale utilizatorului dvs. după ce VPN-ul este instalat.
 4. Selectați un server în funcție de preferințele dvs. și faceți clic pe “Conectați”.

Metoda de conectare VPN Amazon Fire TV / Firestick

Pentru ghidul de instalare, vom folosi ExpressVPN’s aplicație FireTV ca referință. Lăsa’parcurgeți procesul de setare a aplicației VPN pe dispozitivul dvs. FireTV:

 1. Pe dispozitivul dvs. FireTV, deschideți bara de căutare, introduceți “ExpressVPN”, și descărcați aplicația.
 2. Conectați-vă la aplicație folosind numele de utilizator și parola ExpressVPN.
 3. Apăsați pe “O.K” pentru a permite ExpressVPN să parcurgă cererile de conectare.
 4. Apăsați pe “Putere” buton pentru a porni conexiunea sau a ales o locație specifică a serverului pe cont propriu și apoi porniți VPN-ul.

Înfășurarea lucrurilor

Considerăm că ghidul nostru complet de mai sus se dovedește a fi de mare ajutor pentru cei aflați în Japonia. Politica noastră este de a ajuta utilizatorii noștri în toate modurile posibile și de a-i ghida către cele mai bune opțiuni de confidențialitate disponibile pe piață în acest moment.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me