Furnizorii VPN și utilizarea lor de servere false (virtuale)

Pe măsură ce mă afund mai adânc în tehnicile serviciilor VPN pentru a le judeca autenticitatea, ajung să mă descurc la nivel de complexități care urmează exemplul. Pare ireal uneori.

Dacă utilizatorii nu sunt atenți la blocuri VPN sau Jurisdicții inamice pe Internet, trebuie să se preocupe de politicile de logare invazive și de scurgeri de adresă WebRTC / DNS / IP..

Acum, trebuie chiar să vă mențineți apărarea pentru furnizorii care utilizează locații server FAKE. Da, acesta este un lucru PĂTURAT, din păcate. Desigur, cu cât știți mai multe, cu atât mai bine.

Acesta este motivul pentru care BestVPN.co lucrează strâns cu experți IT și rețele pentru a răspunde la întrebările utilizatorilor, care doresc să știe ce’este cel mai bun serviciu VPN și care nu este riscant să le utilizeze.

În lumina acestui fapt, am creat acest ghid aprofundat cu privire la “Locații false de server VPN” referit ca “servere virtuale” de către furnizorii de pe piață. Sper să vă răspundă la toate întrebările!

Contents

Cele mai bune servere VPN

 1. Este rău că serviciile VPN folosesc servere virtuale?
 2. De ce folosesc furnizorii VPN aceste servere false?
 3. Testarea furnizorilor VPN și a locațiilor lor de server
 4. Furnizorii care folosesc locații virtuale

Ce sunt locațiile Virtual VPN Server?

Unii furnizori de pe piață s-ar putea să nu fie exact sinceri cu privire la oferta lor de servicii. Ei pretind că oferă servere fizice în locații variate, dar unele dintre ele sunt de fapt virtuale.

Aceasta înseamnă că vă conectați la un server localizat într-o țară, dar primiți o adresă IP de la unul atribuit unei alte țări. De exemplu, un server din China ar putea fi de fapt din SUA.

Obțineți o adresă IP chineză, dar traseul de urmărire indică rutarea conexiunii de la un server din SUA. Acest lucru este de mirare: VPN-urile au de fapt servere în locații exotice?

În multe cazuri, răspunsul este nu, în special pentru Swindles VPN Free. Totuși, am găsit multe servicii premium vinovate de același lucru, despre care voi discuta mai jos cu exemple reale.

Este rău că serviciile folosesc locații virtuale VPN?

Există un motiv pentru care apelez la aceste servere virtuale “fals”. Sunt rele, deoarece datele dvs. trec prin servere din diferite părți ale lumii, înainte de a ajunge la destinația finală.

Ce înseamnă că aceste servere virtuale sunt protejate de cibernetici, agenții secrete de informații sau vânători de încălcări ale drepturilor de autor? Nu există nicio garanție!

Un server ar putea fi situat într-o jurisdicție FVEY

Un instrument simplu de traseu poate indica de unde provine IP-ul și puteți săpa un pic mai adânc pentru a găsi centrul de date pentru acea adresă IP particulară.

Pe baza testelor mele, cele mai multe locații virtuale provin din centre de date din jurisdicții 5, 9 și 14 ochi, care își operează propriile servicii, vânzând servere de metal gol sau virtuale.

Acest lucru este incredibil de alarmant, așa cum sunt țările etichetate “Inamicii de Internet” impun practici obligatorii de păstrare a datelor pentru furnizorii de servicii Internet, furnizorii de telecomunicații și centrele de date.

Drept urmare, chiar dacă încercați să evitați accesul la datele dvs. private din aceste țări, acesta poate ajunge la rutarea de pe un server prezent în FVEY, care stochează jurnalele de sesiuni / activități..

Utilizatorii pot primi viteze slabe datorită distanței serverului

Când vă conectați la un server fals (virtual), așteptați-vă la o reducere masivă a performanței și a vitezei. Acest lucru se datorează faptului că serverul real ar putea fi departe de locația la care sunteți conectat.

De exemplu, când m-am conectat la un server pakistanez al VyprVPN, o rută de identificare identificată pe serverul real se bazează de fapt în Israel. Aceasta este destul de multă distanță de parcurs.

Această distanță face diferența între o conexiune VPN care este rapidă, stabilă și consistentă în comparație cu una neregulată și care cauzează multe probleme de conectivitate.

Clienții plătesc pentru abonamente numai pentru accesarea serverelor false

Furnizorii pot folosi un marketing puternic pentru a vinde ideea de confidențialitate cu locații false (virtuale), dar adevărul rămâne constant: clienții nu primesc adevăratele locații de server VPN pentru care au plătit.

Când vă înscrieți pentru un serviciu VPN și vă conectați la un anumit server, este rezonabil doar să credeți că serverul se bazează în țara respectivă..

Așadar, furnizorii de VPN mincinoși cu privire la locația reală a unui SERVER reprezintă o trădare uriașă a încrederii și ar trebui să îi trageți la răspundere pentru aceasta, mai ales dacă aceștia susțin că serverele lor sunt toate metalele goale.!

De ce folosesc furnizorii VPN aceste servere false?

Nu mulți furnizori dezvăluie că folosesc locații fictive. Cei mai mulți susțin că folosesc servere metalice goale pentru a îndeplini cerințele de geo-spoofing ale clienților lor.

Cu toate acestea, acest lucru variază în funcție de furnizor. De exemplu, unii sunt sinceri în ceea ce privește utilizarea locațiilor virtuale, adică ExpressVPN, PureVPN, VyprVPN și Hide My Ass.

După ce am analizat și testat serverele lor, am știut că utilizarea unor astfel de servere false sunt destul de benefice pentru furnizori. Mai jos sunt câteva motive cum:

Eficient din punct de vedere al costurilor – economisește o mulțime de bani

Primul și în primul rând motiv pentru furnizorii care investesc în locații virtuale este de a economisi BANI. Costurile pentru serverele metalice goale pot fi destul de costisitoare, mai ales dacă aveți nevoie de ele în mai multe locații.

Drept urmare, furnizorii VPN externalizează centrele de date din diferite țări, cumpărând planuri pentru servere virtuale. Utilizarea unui server pentru a accesa numeroase locații false reduce semnificativ costurile.

Rularea unui VPN în sine este destul de costisitoare, deoarece furnizorii trebuie să plătească pentru actualizări / dezvoltare de aplicații, asistență tehnică, extindere de server etc. Așadar, ce furnizor nu ar dori să economisească bani?

Marketing Gimmick – mai mulți servere = recurs mare

Mulți furnizori pot nega acest lucru, dar cumpără servere (virtuale) false pentru a reduce costurile pentru a obține o creștere a credibilității și a obține mai mulți clienți. Din nou, aceasta este o trădare a încrederii tale.

  Sfaturi ușoare de siguranță pe internet pentru începători | BestVPN.co

Dacă un furnizor utilizează locații false, ar trebui să fie sincer în acest sens, similar cu ExpressVPN – care listează chiar toate cele 3% din serverele virtuale (reprezentând 1% din traficul său general).

În caz contrar, publicitatea a numeroase locații de server VPN este doar o tactică de marketing pentru a face produsul mai atrăgător pentru internauți, ceea ce va ajunge să vândă mai multe abonamente VPN.

Cereri de clienți – servere în locații dificile!

Nu este necesar ca fiecare furnizor care investește în locații virtuale să fie considerat umbrit. După ce am aflat mai multe despre legile țărilor variate, am realizat că obținerea de servere este de fapt o sarcină grea.

Clienții solicită furnizorilor tot timpul să pună în aplicare servere în țări cu legi de internet dure, precum Iran, Irak, Turcia, Bangladesh, Emiratele Arabe Unite, Egipt, Rusia și China.

Dacă un furnizor nu poate avea acces la un server bun, acesta furnizează o locație a serverului virtual pentru a oferi clienților o adresă IP în localitatea finală dorită. Iată ce are de spus ExpressVPN:

ExpressVPN are standarde riguroase pentru servere pentru a vă asigura că vă puteți conecta în siguranță, în mod sigur și la viteze în mod constant rapide. În unele țări, poate fi dificil să găsiți servere care îndeplinesc aceste calificări. Locațiile serverului virtual VPN vă permit să vă conectați la astfel de țări, oferind în același timp calitatea conexiunii pe care o așteptați de la ExpressVPN.

Furnizarea de teste și locațiile lor de server VPN

Cu atâta incertitudine cu privire la serverele fizice și virtuale, este înțelept doar ca utilizatorii să efectueze un test adecvat pentru a determina ADEVĂRUL. Am făcut la fel și rezultatele au fost fascinante!

Voi enumera mai jos unii furnizori care au locații virtuale cunoscute, dezvăluind, de asemenea, rezultatele pentru serverele fizice reale. Pentru fiecare VPN, am folosit patru instrumente diferite pentru a verifica locațiile adevărate:

 1. Instrumentul de testare Ping de pe monitorul sintetic al aplicației CA
 2. Instrumentul Traceroute de la Monitorul sintetic al aplicației CA
 3. Setul de instrumente BGP de la serviciile de uragan electric
 4. Instrumentul de comandă de comandă a.k.a. CMD pe Windows 1

Pentru a înțelege cum folosesc aceste instrumente împreună, am evidențiat procesul de testare în pașii de mai jos. Puteți urma aceleași instrucțiuni pentru efectuarea propriilor teste pe server pentru VPN-uri diferite.

Pasul 1: Ping pe server în 90 de locații diferite

Procesul constă în prima testare a unui server prin intermediul instrumentului ping. Are peste 90 de locații diferite din întreaga lume, ceea ce face mai ușor să analizeze timpul de călătorie (RTT) în diferite țări și orașe. Cu cât timpul (ms) este mai mic, cu atât este mai aproape serverul.

De exemplu, să zicem că am testat un server localizat în Emiratele Arabe Unite. Timpul (ms) în timpul testului ping ar trebui să arate un RTT mai scăzut pentru orașele din apropiere precum Dubai, Sharjah sau Abu Dhabi. Cu toate acestea, în realitate tinde să fie mult mai mare în comparație cu o locație complet îndepărtată, în SUA.

Dacă timpul RTT este scăzut pentru SUA, dar mai mare pentru locația EAU în sine – puteți determina dacă serverul are sediul undeva în SUA și aveți doar acces la o adresă IP cu destinația finală a EAU. Utilizați un server VIRTUAL.

Pasul 2: Urmărirea serverului prin ASM și CMD

Pentru a confirma aceste descoperiri, următorul pas este utilizarea instrumentului de urmărire. Aceasta permite utilizatorilor să măsoare distanța de-a lungul rețelei până la serverul final. De exemplu, o traceroute la Emiratele Arabe Unite arată că serverul VPN este la 20 de metri distanță, ceea ce înseamnă că este situat departe.

Cu toate acestea, dacă a fost la doar 2 m distanță, puteți obține clar că serverul este de fapt bazat în Emiratele Arabe Unite. Aici este CMD “tracert” vine la îndemână, permițându-vă să vă dați seama de unde începe conexiunea înainte de a face ping la adresa IP finală.

Pasul 3: Verificarea adresei IP și a locației Centrului de date

Acum, pur și simplu iau IP-ul și apoi îl lipesc în setul de instrumente BGP de la Hurricane Electric Services, care este un director de adrese IP împărțit de ISP-uri din întreaga lume.

Dacă adresa IP dezvăluie că centrul de date are sediul în SUA, puteți verifica dacă utilizați un SERVER FAKE UAE. Acest lucru nu înseamnă că vă confruntați cu probleme în deblocarea site-urilor web bazate în Emiratele Unite.

Furnizorii care folosesc locații virtuale

  1. Locații server VyprVPN
  2. Locații server ExpressVPN
  3. Locații server Surfshark
  4. Locațiile serverului HideMyAss
  5. Locații server PureVPN

VyprVPN

Cu sediul în Elveția și operat de Golden Frog, VyprVPN a intrat pe piață în 2009. În acest timp, a reușit să-și dezvolte o reputație puternică de viteză și fiabilitate..

De asemenea, au o politică verificată fără jurnal, auditată de Leviathan Security Group. Furnizorul nu refuză utilizarea locațiilor virtuale și are o pagină dedicată pe această temă.

Adresele serverului VyprVPN

În cele din urmă, înscrierea cu furnizorul depinde de consumatori, vă arăt doar cum arată un server virtual. Pentru aceasta, mai întâi am obținut acces la adresele serverului VyprVPN de pe pagina lor de asistență.

Am ales serverul pakistanez – Karachi pentru testare: pk1.vpn.goldenfrog.com. Am copiat și lipit acest server în instrumentul Ping Test de la ASM.

VyprVPN ASM Ping Test - Pakistani Server

Instrumentul a dat ping pe server în peste 90 de locații diferite, dar nici unul nu a fost aproape de țările din Asia de Sud sau chiar de țara vecină, India.

Rețineți cu cât RTT-ul este mai mic, cu atât este mai aproape serverul. Și, min.rtt de pe serverul pakistanez a venit dintr-o locație israeliană – Kiryat-Matalon.

VyprVPN ASM Ping Test - Pakistani Server 2

Pentru a verifica acest lucru, am efectuat mai întâi o traceroute de pe un server din Pakistan, dar RTT a fost destul de mare. Am decis apoi să fac o altă traceroute, dar de data aceasta din Israel – Kiryat-Matalon.

După cum puteți vedea mai jos, timpurile ping au fost incredibil de rapide, arătând un nivel scăzut (ms) de la adresa IP Israel – Kiryat-Matalon. Acest lucru afirmă că serverul este într-adevăr bazat în Israel.

  Cum să ocoliți limitarea geo-blocării și a conținutului

VyprVPN ASM Traceroute Test - Server pakistanez

Pentru verificări suplimentare, am efectuat un alt test de traceroute de la instrumentul CMD direct prin intermediul “tracert” comanda. Acest lucru face mai ușor să înțelegeți întregul proces de pinging pentru server.

VyprVPN CMD Traceroute Test - Server pakistanez

Pur și simplu iau adresa IP, înainte de ping-ul final și folosesc acum setul de instrumente BGP de la Hurricane Electric Services pentru a determina locația centrului de date.

Dacă vă întrebați de ce lipsesc unele adrese IP din testul ping, le-am estompat pentru a-mi proteja propria confidențialitate și locație, dar rezultatele de la BGP verifică toate testele noastre:

VyprVPN BGP Toolkit Test - Server pakistanez în Israel

Astfel verificați autenticitatea serverelor și dacă acestea se bazează efectiv în locația pe care o revendică. Serverul pakistanez este o locație virtuală cu serverul fizic prezent în Israel.

Pentru VyprVPN, ei dezvăluie de fapt utilizarea locațiilor virtuale din lista de adrese ale serverului lor VPN, așa că este bine. Pe lângă serverul lor pakistanez, aici sunt și celelalte locații de server VPN fictive găsite cu VyprVPN.

Australia (via Singapore) Germania (prin Olanda) Portugalia (prin Olanda)
Austria (prin Olanda) Indonezia (via Singapore) Polonia (prin Olanda)
Argentina (prin SUA) Italia (prin Olanda) Filipine (prin Singapore)
Algeria (via Israel) Islanda (prin SUA) Panama City (prin SUA)
Brazilia (prin SUA) India (prin Emiratele Unite) Qatar (prin EAU)
Bahrain (prin EAU) Irlanda (prin SUA) Rusia (prin Olanda)
Bulgaria (prin Olanda) Letonia (prin Singapore) România (prin Olanda)
Belgia (prin Olanda) Luxemburg (prin Olanda) Spania (prin Olanda)
Republica Cehă (prin Olanda) Lituania (prin Olanda) Slovacia (prin Olanda)
Costa Rica (prin SUA) Liechtenstein (prin Olanda) Slovenia (prin Olanda)
Columbia (prin SUA) Malaezia (via Singapore) Suedia (prin Olanda)
Danemarca (prin Olanda) Mexic (prin SUA) Arabia Saudită (prin Emiratele Arabe Unite)
Egipt (prin Israel) Maldive (via Singapore) Taiwan (prin Hong Kong)
Franța (prin Olanda) Macao (prin Hong Kong) Turcia (prin Olanda)
Finlanda (prin Olanda) Insulele Marshall (via Singapore) Thailanda (via Singapore)
Grecia (via Israel) Norvegia (prin Olanda) Ucraina (prin Olanda)
Vietnam (via Singapore)

Singurul lucru suspect despre VyprVPN’S locațiile sunt că majoritatea locuiesc în Olanda și Singapore, cu centrele lor de date cu sediul în SUA.

După analizarea multor adrese IP de la capăt pe mai multe servere, nume precum SoftLayer, Data Foundry și Powerhouse Management au apărut în mod repetat.

Rețineți că centrele de date din SUA trebuie să respecte legile obligatorii privind păstrarea datelor. Nu mai vorbim, țara este o alianță FVEY.

ExpressVPN

Cu sediul în Insulele Virgine Britanice, ExpressVPN există ca un sistem complet pe piața VPN-urilor, oferind funcții / instrumente excepționale, performanță, fiabilitate și anonimat utilizatorilor.

Similar cu VyprVPN, ExpressVPN nu ascunde faptul că folosește locații virtuale. De fapt, au o pagină dedicată care oferă toate informațiile despre serverele lor.

Pentru mai puțin de 3% din ExpressVPN’s număr de server, adresa IP înregistrată se potrivește cu țara la care ați ales să vă conectați, în timp ce serverul este situat fizic într-o altă țară, de obicei în apropiere. Acestea se numesc locații virtuale ale serverului VPN și vă ajută să vă asigurați că conexiunea dvs. este rapidă, sigură și fiabilă.

Le-am testat în continuare pentru a informa utilizatorii că, oricât de fiabil / popular este un serviciu, puteți totuși să vă așteptați să se dedice diferitelor practici umbrite pentru a menține produsul funcțional.

Pentru aceasta, m-am conectat la contul meu ExpressVPN și am dat clic pe “Configurați ExpressVPN” buton și apoi “Configurare manuală”. Aici puteți găsi adrese de server pentru OpenVPN și PPTP & Conexiuni L2TP / IPSec.

Adresele serverului ExpressVPN

Adresele serverului sunt deja disponibile pentru PPTP & Conexiuni L2TP / IPSec. Prin urmare, dacă doriți să testați un server, alegeți pur și simplu o singură locație și folosiți instrumentul de ping-uri ASM pentru a testa timpul său dus-întors.

Dacă descărcați un fișier .ovpn, puteți să îl lansați pur și simplu prin browserul dvs. Chrome pentru a găsi adresa serverului. Procesul este destul de simplu și nu necesită eforturi suplimentare.

Identificarea adresei serverului ExpressVPN .ovpn

Pentru testarea mea, am ales mai întâi un server indonezian de la PPTP & Categoria L2TP / IPSec. Adresa serverului este următoarea: indonesia-ubuntu-l2tp.xvnet.net.

Am lipit adresa serverului în Testul de testare a monitorului de sinteză a aplicației și am așteptat până când instrumentul ping pe server în peste 90 de locații diferite din întreaga lume.

ExpressVPN ASM Ping Test - Server indonezian

În ceea ce privește rezultatele așteptate, dacă testez un server în Indonezia, acesta ar trebui să fie localizat în țară. Cu toate acestea, RTT’prezintă o poveste complet diferită.

Deși RTT este destul de mai mic pentru Indonezia decât majoritatea țărilor din întreaga lume, cele mai proeminente rezultate pe care le-am primit au fost de la o cântăreață Ping din Singapore.

ExpressVPN ASM Ping Test - Indonesian Server 2

Dacă vedeți mai jos, veți observa timpii minime, medii și maxime de întoarcere pentru serverul indonezian este mult mai mic în Singapore decât în ​​Indonezia.

În cazul în care Indonezia atingea între 15.904 și 16.683 (ms) la maxim, ping-ul către un server din Singapore atingea un nivel ridicat de 2,042 la 2,208 (ms) la maxim.

ExpressVPN ASM Ping Test - Indonesian Server 3

Acest lucru înseamnă că serverul este situat în Singapore și singura modalitate de a verifica acest lucru este de a efectua o traceroute de la ASM și CMD ambele.

Pe ASM, am efectuat de fapt o traceruță din Singapore. După cum puteți vedea, traceroute indică că RTT (ms) de la Singapore durează în jur de 1.877.

Testul de urmărire ExpressVPN ASM - Server indonezian

Pe CMD, puteți vedea că fără a intra unde să conducă traceroute, IP-ul final este același din testul ASM Traceroute: 174.133.118.131.

ExpressVPN CMD Traceroute Test - Server indonezian

Pentru verificări suplimentare, lipesc această adresă IP în setul de instrumente BGP de la Hurricane Electric Services pentru a determina locația centrului de date.

Rezultatele confirmă speculațiile noastre. ExpressVPN’s Serverul indonezian este de fapt VIRTUAL, rutând din Singapore, dar printr-un centru de date din SUA: http://www.softlayer.com.

ExpressVPN BGP Toolkit - Server indonezian în SUA

Pe lângă Indonezia, aici sunt și alte locații ale serverului VPN Express (care sunt fictive). Lista se extinde la 33 de servere, reprezentând 3% din furnizori’ servere generale din întreaga lume.

  WTF este greșit cu YouTube Kids - Părinți frustrați!
Armenia (prin Olanda) Laos (via Singapore)
Andorra (prin Olanda) Macedonia (prin Olanda)
Brunei (via Singapore) Muntenegru (prin Olanda)
Bhutan (prin Singapore) Monaco (prin Olanda)
Belarus (prin Olanda)) Myanmar (via Singapore)
Bangladesh (prin Singapore) Mongolia (via Singapore)
Bosnia și Herțegovina (prin Olanda) Malta (prin Olanda)
Cambodgia (via Singapore) Nepal (prin Singapore)
Ecuador (via Columbia) Peru (via Columbia)
Guatemala (via Columbia) Filipine (prin Singapore)
Indonezia (via Singapore) Pakistan (prin Singapore)
Isle of Man (prin Olanda) Sri Lanka (via Singapore)
India (prin Marea Britanie) * Turcia (prin Olanda)
Jersey (prin Olanda) Uruguay (prin Argentina)
Kazahstan (prin Singapore) Vietnam (via Singapore)
Liechtenstein (prin Olanda) Venezuela (via Brazilia)

Surfshark

Cu sediul în Insulele Virgine Britanice, Surfshark este un serviciu VPN nou-venit, care își face drum pe piață în primăvara anului 2023. În acest timp scurt, furnizorul a devenit destul de celebru.

Oferă aplicații pentru toate platformele / dispozitivele, instrumente avansate de confidențialitate, suport tehnic puternic și tot ceea ce vă așteptați de la un serviciu VPN de succes. Surfshark nu este însă sincer.

Locații virtuale Surfshark - transcriere chat

Am abordat suportul live chat pentru a afla mai multe despre ofertele de servere virtuale / fizice, dar reprezentantul a negat complet existența unor locații fictive.

Aceasta a fost o minciună, deoarece Surfshark utilizează într-adevăr servere virtuale. Am efectuat un test pe serverul lor indian in-mum.prod.surfshark.com mai întâi prin ASM’s Instrument de testare ping.

Surfshark ASM Ping Test - Indian Server

Similar cu rezultatele testelor de mai sus, RTT în India – Mumbai în sine a fost mai mare decât RTT în Olanda – Amsterdam. De ce altceva s-ar întâmpla dacă serverul nu ar avea sediul în Olanda?

Surfshark ASM Ping Test - Indian Server 2

Verificați diferența de timp ping de mai sus și de mai jos. Pentru India, Mumbai (locația serverului), RTT are o medie între 118.977 (ms) și 119.709 (ms), dar pentru Olanda este 3.349 (ms) și 5.066 (ms).

Surfshark ASM Ping Test - Indian Server 3

Acum, a trebuit doar să efectuez un test de traceroute pentru a stabili dacă acest lucru este adevărat, iar rezultatele de mai jos arată că o traceroute din Olanda (Amsterdam) până în India este de fapt destul de mai aproape.

Surfshark ASM Traceroute Test - Indian Server

Am executat și o comandă de tracert pe CMD. Dacă te uiți la imaginea de mai jos, vei observa că IP-ul punctului final este același ca cel din traseul ASM (în ciuda faptului că nu menționează de unde să faci traceroute).

Surfshark CMD Traceroute Test - Indian Server

După lipirea acestei adrese IP: 5.225.86.229 în setul de instrumente BGP de la Hurricane Electric Services, locația centrului de date s-a dovedit a fi și în Olanda.

Surfshark BGP Toolkit - Indian Server în Olanda

Rezultatele testelor noastre arată că serverul indian este de fapt virtual cu serverul bare-metal (fizic) prezent într-un centru de date situat în Olanda. Acest lucru înseamnă, Surfshark’afirmațiile sunt false.

Le-am întrebat chiar dacă este garantat că toate serverele lor sunt fizice și au spus “da”, dar rezultatele acestor teste arată altfel. Din fericire, acest lucru a fost doar pentru DOUĂ servere.

Primul server este din India, pentru care tocmai am dezvăluit testele. Un altul este Surfshark’s Vietnam – serverul Ho Chi Minh City, care face rutele din Belgia printr-un centru de date situat în Olanda.

Opinia mea personală despre locațiile virtuale

Suspin … toate aceste testări mă obosesc cu adevărat. De asemenea, îmi sporește frustrarea, mai ales când întâlnesc furnizori care nu sunt sinceri cu privire la ofertele lor.

Cu fiecare locație virtuală pe care am găsit-o, puteți vedea instrumentele pe care le-am folosit mi-au fost utile pentru a dezvălui aceeași locație, în timp ce vă arătăm chiar unde este CENTRUL DE DATE.

Nu contează la ce server vă conectați, pot exista întotdeauna diferite variabile și hame în infrastructura unei rețele virtuale, iar acest lucru poate fi o problemă dacă doriți:

 1. Pentru a sta departe de anumite țări (cum ar fi cele din 5, 9 și 14 ochi jurisdicții).
 2. Pentru a primi performanțe VPN bune, ceea ce nu este posibil dacă serverul este situat departe.
 3. Pentru a accesa conținut blocat / restricționat, dar nu se poate pentru că utilizați un server fals.

Cel mai important, poate fi o problemă de dezamăgire, dacă vă așteptați ca serverul să fie acolo unde VPN spune că este, dar în realitate, ei mint de fapt.

Locațiile serverului virtual VPN vor fi acceptate?

Adevărul să fie spus, nu cred că locațiile virtuale sunt atât de mari. Desigur, au unele dezavantaje, dar se dovedesc utile și în circumstanțe:

 1. În cazul în care un furnizor nu poate avea acces în regiuni îndepărtate sau în țări în curs de dezvoltare.
 2. Serviciile VPN pot întâmpina probleme care găzduiesc servere VPN, din cauza legilor de păstrare a datelor obligatorii.

De exemplu, NordVPN și-a eliminat recent serverele ruse, după ce a primit o notificare de cooperare cu guvernul și a dezvăluit toate datele (dacă există) de pe serverele lor de metal gol.

La sfârșitul zilei, cred că este într-adevăr doar DESPRE SĂNĂTATE ȘI TRANSPARENȚĂ. Dacă utilizați locații virtuale, informați-i utilizatorii, mai degrabă decât să minti neclintit.

În acest fel, utilizatorii înșiși vor putea selecta cele mai bune locații de server pentru o VPN și pot decide dacă vor sau nu să aibă încredere în datele lor cu furnizorul!

Înfășurarea lucrurilor

Cu aceasta, închei acest ghid de locații virtuale. Principala premisă a acestora este de a informa utilizatorii despre ce este o adresă de server VPN și cum să întrebi furnizorii, cu privire la ofertele lor de server virtuale fizice și înainte de înregistrare.

La urma urmei, nu ai dori să riști să te conectezi la un server dintr-o țară, ci doar să-ți dai seama că nu se află acolo și îți poate risca confidențialitatea / anonimatul.

Dacă aveți întrebări / întrebări, nu ezitați să comentați mai jos. Voi răspunde personal și voi încerca să ofer cât mai multă asistență.

De asemenea, ajută un frate prin împărtășirea acestui ghid către alții care doresc să afle mai multe despre serverele VPN fizice și virtuale. Va multumesc si aveti o zi frumoasa inainte!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me