Evitati blocurile VPN folosind puterea ofuscarii

Inamicii de internet precum China, Iran, Rusia, Siria și Egipt se concentrează acum pe blocarea VPN – o tehnică pentru oprirea tunelului de protocol criptat care îi menține pe rețelele anonime.

De asemenea, serviciile online, precum Hulu, Netflix și BBC iPlayer, urmează acest lucru, împiedicând accesul utilizatorilor din întreaga lume, folosind VoD-urile cu un serviciu VPN pentru a debloca conținutul geo-restricționat.

A fost destul de rău ca utilizatorii să fie atenți la politicile de logare și la problemele de scurgere, dar acum trebuie să se asigure că VPN-ul pe care îl aleg este ferit de astfel de blocaje.!

La urma urmei, întregul scop al utilizării unui VPN este să vă păstrați identitatea anonimă, chiar și în țările care sunt, în general, stricte pentru a pune la dispoziția publicului anumite informații.

Aici se numește o caracteristică “Confuzie” vine la îndemână – a.k.a. “StealthVPN” de majoritatea furnizorilor de pe piață, ceea ce permite ocolirea blocării VPN.

Deci, acest ghid BestVPN.co este destinat utilizatorilor conștienți de confidențialitate care trăiesc “Internet Enemy” locații. Aici, voi oferi informații aprofundate despre disfuncție, cum funcționează și numeroasele sale utilizări!

Contents

Ghid detaliat pentru obținerea VPN 2023

 1. Cum utilizează o VPN funcționalitate?
 2. Cum se transformă datele VPN în ‘disimulat’ Pachete
 3. Controversă despre obuscularea XOR
 4. Ce este Obfsproxy?
 5. VPN-uri care oferă “Confuzie”
 6. Unde funcționează VPN funcțional?

Ce este Obuscularea?

În termeni laici, ofuscularea implică utilizarea diferitelor tehnologii și cod de programare pentru a face ceva dificil de înțeles.

Diferite produse / servicii diferite utilizează ofuscarea pentru a proteja proprietatea intelectuală prin împiedicarea atacatorilor de inginerie inversă a unui software proprietar.

Procesul poate implica criptarea codului, redenumirea numelor de variabile la etichetele fără sens, adăugarea codului neutilizat la o bibliotecă de aplicații sau eliminarea metadatelor revelatoare.

Obfuscatoarele sunt de obicei utilizate pentru convertirea automată a codului sursă direct într-un program care funcționează ca cel inițial, dar doar mai greu de citit / înțeles.

Acesta este motivul pentru care disfuncția este o metodă atât de fiabilă pentru ascunderea traficului VPN, deghizarea traficului să arate ca un trafic regulat necriptat, permițând utilizatorilor să ocolească blocurile VPN.

O face ascunzând toate cererile trimise și primite în spatele criptării standard HTTPS (Hypertext Transfer Protocol Secure), cum ar fi conectarea la un site web bancar prin port 443.

Cum utilizează o VPN funcționalitate?

VPN-urile permit conexiunii dvs. de internet să treacă printr-un tunel securizat și criptat. De asemenea, îți ascund locația, oferindu-ți o nouă adresă IP bazată pe serverul la care te conectezi, păstrându-te anonim de privirile indurerate ale agențiilor guvernamentale, ale criminalității informatice și ale vânătorilor de drepturi de autor..

Acesta este un motiv pentru care aceste instrumente sunt atât de populare pentru nomazii digitali și omul comun, unde există blocarea adreselor IP, a porturilor, a DNS și a protocoalelor. Cu toate acestea, VPN-urile reprezintă o țintă în sine în țările care utilizează Deep Packet Inspection (DPI) pentru blocarea aplicațiilor / protocoalelor vizate.

De la DPI’acționează în funcție de tipul de pachet, nu de numărul de port, nu poți primi o protecție completă împotriva acestor interdicții până când nu folosești “Confuzie”. Mai jos puteți vedea o diagramă care evidențiază cum arată o conexiune normală folosind Protocolul OpenVPN.

Cum utilizează o VPN funcționalitate

Obfuscarea funcționează destul de diferit și folosește transporturi conectabile pentru a proxifica traficul în tunelurile ofuscate, care sunt mai greu de identificat sau de trecut.

Majoritatea VPN-urilor utilizează protocolul OpenVPN pentru implementare “Obstrucția XOR” a.k.a. OpenVPN Scramble, care se dovedește extrem de util împotriva inspecției profunde a pachetelor (DPI).

OpenVPN Scramble folosește algoritmul de criptare XOR pentru înfrângerea blocurilor VPN avansate utilizate de țări precum China, Iran, Rusia, Siria și Egipt.

Ce este Obfuscarea VPN

Ciprul XOR

Pronunțată ca “Ex-sau”, XOR – înseamnă pentru Exclusive sau. Este un tip de operație matematică care utilizează cifrul XOR, care înlocuiește fiecare alfanumeric într-un șir, introdus într-un alt număr.

Întrucât algoritmul este reversibil, puteți trimite șirul de ieșire înapoi în același cifru, sfârșind cu șirul inițial și cifrul eliminat.

Acest tip de cifru folosit de XOR este cunoscut și sub denumirea de “Cipher aditiv” sau ROT13, pe care tehnicienii deștepți îi folosesc pentru crearea de mesaje secrete.

Cât de eficient este Openvpn Scramble (XF Obfuscation)?

Atunci când vă conectați la un server care utilizează Obfuscation XOR, datele criptate OpenVPN cu cifrele XOR îngreunează DPIs și sisteme precum “Marele Firewall” la identitate.

Acesta este unul dintre motivele pentru care a primit destul de notoriu pe piața VPN-urilor, deoarece adoptă și o tehnică de implementare ușoară.

Puteți găsi chiar și dezvoltatori de malware care folosesc ofuscarea pentru a-și ascunde bucățile urâte de cod de detectarea anti-malware. Ei folosesc o valoare de 1 octet care joacă rolul unui “cheie”.

Codul obfuscat este apoi codat în fiecare octet de date, XOR’folosind fiecare octet cu tasta selectată. Cu toate acestea, este posibil să se utilizeze și chei mai lungi, pe care le utilizează majoritatea VPN-urilor.

În mod obișnuit, eficacitatea XOR pentru scrambling date se bazează complet pe cât de aleatoriu de o cheie pe care o folosește, de aceea de ce este atât de eficient – ceea ce poate fi verificat și prin utilizarea sa pe scară largă.

Puteți chiar să efectuați un test. Porniți un VPN obișnuit și testați-l pe Wireshark. Traficul va fi văzut ca OpenVPN. Cu funcția de funcționare activată, Wireshark nu va mai identifica traficul ca OpenVPN.

Scramble OpenVPN (Obstrucție XOR)

Cum se transformă datele VPN în ‘disimulat’ Pachete

Când vă conectați la un “Server ofusat” sau activați tasta “StealthVPN” caracteristică, împinge înainte un mecanism care face imposibilă blocarea tunelurilor VPN.

Rețineți că procesul poate diferi în funcție de tipul de ofusculare. Întrucât majoritatea VPN-urilor folosesc metoda Obfuscation XOR, am evidențiat pașii pentru această particularitate:

Pasul 1 – Activarea conexiunii criptate OpenVPN obișnuite

Pachetele de date OpenVPN constau din două părți: antetul și sarcina utilă. Primul are informații de identificare și rutare a pachetelor. Acesta din urmă este porțiunea criptată a acestor pachete de date, transmisă de serverul VPN la adresa web relevantă.

Deoarece antetul are informații de identificare pentru sursa unui pachet, acesta include și numărul de port (#) împreună cu datele care identifică pachetele ca fiind “OpenVPN”. Acest lucru permite, de obicei, sistemele VPN Block și Deep Packet Inspection (DPI) să identifice că utilizați un VPN.

Pasul 2 – Eliminarea datelor VPN din antet

Furnizorul va utiliza acum “Obstrucția XOR” pentru a elimina toate metadatele din antetul pachetului, transformându-l în informații fără sens, pentru a preveni identificarea unui protocol VPN.

  5 Ochi, 9 Ochi, 14 Ochi Alianțe - Protectori împotriva terorii sau invadatori ai confidențialității?

Gândiți-vă că este similar cu a privi o mașină, dar cineva a eliminat plăcuța de înmatriculare, numărul motorului, marca și alte etichete – ceea ce face imposibilă identificarea modelului / fabricării.

Pasul 3 – Disimularea datelor VPN în HTTP

Pasul 3 este locul în care rolul “Obstrucția XOR” se încheie și începe procesul de deghizare. Procesul implică transformarea “disimulat” traficul în traficul criptat HTTPS.

Pentru a face acest lucru, furnizorii vor folosi două caracteristici proeminente ale datelor https: SSL / TLS Encryption și Port # 443, permițând utilizatorilor să alunece prin firewall-uri nedetectate.

Criptare SSL / TLS

Pachetele de date OpenVPN nefocalizate trec acum printr-un al doilea strat de criptare, care folosește protocolul SSL sau TLS. Aceasta poate varia însă în funcție de serviciul VPN.

Port # 443

După adăugarea unui strat suplimentar de criptare, datele VPN sunt alocate portului # 443 (folosit de traficul HTTPS), ceea ce face ca pachetele să fie practic similare cu datele obișnuite HTTPS, lucru imposibil de blocat!

Controversă despre obuscularea XOR

Fără îndoială, faptul că Obfuscarea XOR este extrem de eficientă în stimularea anonimatului dvs. online, protejându-vă împotriva eforturilor guvernului de a bloca traficul OpenVPN.

Este mai complicat să identifici traficul VPN atunci când integrezi Obstrucția XOR, dar unii susțin că este posibil să nu ofere întotdeauna o astfel de eficiență.

Acesta este motivul pentru care openvpn_xorpatch a fost refuzată implementarea în orice versiune oficială a OpenVPN, în timp ce furnizorii își creează propriile corecții pentru a aborda problema blocurilor VPN.

“Ne descurajăm în special utilizarea unei astfel de abordări atunci când există o soluție mult mai bună, folosită de comunitatea TOR. Se numește obfsproxy și poate fi utilizat împreună cu OpenVPN fără a fi nevoie de o re-compilare a OpenVPN.”

Tunnelblick’s Vizualizare

În cazul în care dezvoltatorii OpenVPN GUI nu includ patch-ul pentru Obfuscation XOR, Tunnelblick consideră încă o opțiune bună, datorită implementării sale ușoare.

“Pur și simplu aplicați corecția atât pe serverul OpenVPN, cât și pe clientul OpenVPN și adăugați o singură opțiune identică la fișierele de configurare pentru fiecare. Folosirea obfsproxy este mai complicată, deoarece implică rularea unui alt program separat atât pe server cât și pe client.”

Această ușurință de punere în aplicare le-a permis să includă propriile corecții modificate la toate versiunile OpenVPN incluse în Tunnelblick build 4420.

Acest patch modificat a fost printr-o revizuire în profunzime pentru securitate, codare și confidențialitate – erorile de remediere legate de preluarea tamponului, drepturile nule de pointer și validarea insuficientă a parametrilor..

Majoritatea furnizorilor VPN care oferă “OpenVPN Scramble” utilizați acest XOR Patch îmbunătățit sau efectuați modificări similare cu originalul. Dezvoltatorii OpenVPN, însă, rămân la ideea că Obfsproxy este mult mai bun.

Ce este Obfsproxy?

O altă metodă de “Confuzie”, dezvoltat de rețeaua Tor, Obfsproxy este o alternativă viabilă la cifratele XOR. Înfășoară date într-un strat de ofuscare care folosește transporturi conectabile.

Acestea scormonesc traficul VPN (sau Tor), permițând utilizatorilor să ocolească “Marele Firewall” și evitați geo-restricțiile, toate protejându-vă de detectarea VPN și eventualele blocări.

Așa cum am menționat mai devreme, este și alegerea preferată în funcție de utilizatorii OpenVPN, deoarece nu necesită nicio re-compilare a OpenVPN, ceea ce nu este cazul pentru Obfuscation XOR.

Cum funcționează Obfsproxy?

Similar cu XOR, Obfsproxy face ca conexiunea dvs. VPN să fie invizibilă site-urilor web / firewall-urilor prin schimbarea modului în care arată fluxul traficului online. Acest lucru ajută la ocolirea tot felul de blocuri VPN.

Confidențialitatea / securitatea rămâne consecventă chiar și pentru firewall-urile care folosesc algoritmi DPI, deoarece clasifică traficul pe internet prin determinarea tipului de trafic, adică VPN, SSL, HTTP sau HTTP.

Având în vedere că Obfsproxy ofera în mod eficient traficul OpenVPN pentru a face să pară un trafic HTTP inofensiv regulat, chiar și algoritmii DPI nu pot da seama dacă un utilizator se află sau nu într-un VPN.

Face acest lucru folosind butonul “obfs2” module care adaugă un strat suplimentar de criptare în jurul traficului, fie că este OpenVPN sau Tor. Această criptare folosește un proces de strângere de mână fără modele de octeți de recunoscut.

Unde funcționează VPN funcțional?

Există o mulțime de cazuri de utilizare pentru utilizarea Obfuscation fie sub forma XOR, fie cu Obfsproxy. Pentru unii oameni, care sunt extrem de conștienți de confidențialitate, această tehnologie este o necesitate absolută.

Alții doresc să evite accelerarea sau să se angajeze în activități de partajare a fișierelor de tip p2p / fișiere pentru a-și păstra identitatea ascunsă și anonimă maximului. Cu toate acestea, în realitate, utilizarea Obuscării este mult mai largă:

Circumventarea blocurilor în țări cu interdicție VPN

Utilizarea VPN-urilor permite ca internauții ca și mine să sustragă toate guvernele și eforturile de a reglementa internetul, informațiile despre cenzori sau să vă dedicați supravegherii în masă..

O astfel de sfidare față de cetățeni este intolerabilă pentru majoritatea agențiilor de informații și țările cu legi represive care împiedică libertatea de exprimare și presă.

Acest lucru îndeamnă aceste guverne invazive din întreaga lume să depună eforturi pentru a bloca VPN-urile. Obfuscția ajută la ocolirea acestor interdicții, oferindu-ți libertatea înapoi.

Mai jos am enumerat câteva țări în care utilizarea VPN este ilegală. Puteți fi sigur că prin activarea ofuscării, puteți evita consecințele legale:

China

Țara se află în fruntea interzicerii și blocării serviciilor VPN, cerând numai furnizorilor autorizați și autorizați de către guvernul chinez să continue operațiunile.

Un caz a văzut chiar un bărbat chinez care a primit cinci ani’ condamnare la închisoare pentru conducerea unui VPN chinez. Țara este printre puținele care cer un control complet asupra tuturor ISP-urilor locale.

De asemenea, utilizează Deep Packet Inspection (DPI) pentru a monitoriza tot traficul care intră în cibersfera chineză, identificând și blocând toate conexiunile de la serviciile VPN.

EAU

Țara și faimosul său oraș “Dubai” a.k.a. Las Vegas-ul Orientului Mijlociu poate fi cunoscut pentru industria turistică masivă. Cu toate acestea, acestea sunt destul de regresive în ceea ce privește legile pe internet.

În 2016, Emiratele Arabe Unite au adoptat o lege care a făcut ca utilizarea unei VPN să fie pedepsită cu amendă de până la 2 milioane de dirham (aproximativ 540.000 USD) și închisoare temporară..

Deși există anumite utilizări permise pentru VPN-uri, guvernul își aduce confidențialitatea la nivelul următor, interzicând apelurile VoIP și numeroase site-uri web, inclusiv NETFLIX.

  Majoritatea furnizorilor VPN transparenti - DOAR 4 din 16 sunt de încredere

Iran

Similar cu China, Iranul a adoptat o lege în 2013 care bloca accesul la servicii VPN străine. Aceștia au cerut ca numai furnizorii autorizați de la guvernul iranian să poată rămâne operaționale.

Vânzarea sau promovarea serviciilor VPN este o infracțiune în țară și ar putea duce la pedepse legale, însă utilizarea acestor instrumente este încă destul de comună în rândul oficialilor guvernamentali și cetățenilor.

Irak

ISIS are o prezență puternică online, creând tot felul de videoclipuri referitoare la decapitare, bombardamente și ce nu. Pentru a face față manifestării lor, guvernul irakian a făcut pași dure.

Aceasta include interzicerea serviciilor VPN și a platformelor SM și instituirea de blocaje regulate de internet în toată țara. Deși țara este liberă de asediul ISIS, restricțiile de internet rămân în vigoare.

Oman

Acum 9 ani, guvernul din Oman a introdus o lege care face ilegală utilizarea serviciilor VPN. Orice persoană prinsă care încalcă această lege ar putea fi supusă unei amenzi de 500 de mii de euro (traducerea în aproximativ 30000 USD).

Întreprinderile care necesită utilizarea VPN-urilor pot solicita o autorizație de utilizare a unuia aprobată de la guvern, dar ruperea ciclului ar putea duce la o amendă de 1.000 de minți.

Curcan

După ce Erdogan a intrat la putere, guvernul a început să blocheze serviciile Tor și VPN în 2016. Turcia folosește acum tehnici DPI, oglindind China’capacitatea de a detecta și de a bloca traficul acoperit.

Dacă se găsește o persoană care folosește un serviciu VPN, persoana devine un interes pentru forțele de ordine, cu toate acestea utilizarea VPN este destul de răspândită. Puteți utiliza blocurile din Turcia pentru monitorizarea cenzurii din țară.

Bielorusia

Similar celorlalte țări adăugate la această listă de blocuri VPN, guvernul din Belarus lucrează din greu la restricționarea accesului la servicii / aplicații străine, impunând limitări / blocuri de conținut.

În 2015, țara a interzis utilizarea serviciilor VPN și Tor, ceea ce o face ilegală. Totuși, acest lucru nu împiedică belarusii să facă ceea ce își doresc, eludând barierele juridice / tehnologice.

Uganda

Uganda este probabil una dintre singurele țări, în care există legi în vigoare, care impun taxe zilnice pe social media și alte servicii de top.

Guvernul Ugandei a ordonat chiar blocarea serviciilor VPN de la furnizorii de servicii Internet, deși nu există o legislație solidă împotriva unor astfel de instrumente de confidențialitate.

Venezuela

27 iunie 2023 – Conform ONG Access Now, țara’cel mai mare ISP cunoscut sub numele de “CANTV” a blocat utilizarea rețelelor Tor și VPN utilizate de venezuelani.

Acest lucru a fost făcut la primirea comenzilor de la guvern, care susțin că a creat o tehnică foarte simplă pentru blocarea ambelor instrumente.

Egipt

După Revoluția egipteană din 2011, guvernul a cerut utilizarea Deep Packet Inspection (DPI) pentru blocarea conexiunilor VPN pentru a împiedica cetățenii să acceseze conținut restricționat.

Cenzura a vizat diverse protocoale cum ar fi PPTP, L2TP și OpenVPN, astfel încât utilizatorii să nu poată accesa site-uri media și ziare care nu sunt accesibile, potrivit guvernului.

Deblocarea site-urilor web la școală / universitate / muncă

Pe lângă ocolirea blocurilor VPN în diferite țări, oftalmarea se dovedește a fi utilă pentru cei care doresc să deblocheze internetul în rețelele lor școlare / universitare / de lucru..

Întrucât Obfuscation adaugă un strat de criptare suplimentară acoperit prin adresa HTTPs, este imposibil ca firewall-ul de rețea să vă blocheze conexiunea la servicii externe.

Când utilizați o VPN fără obstrucție, firewall-ul poate primi în continuare o indicație a traficului VPN și vă poate bloca adresa IP. Obfuscția împiedică acest lucru să vă păstreze anonimatul.

Administratorul de rețea nu va fi cel mai înțelept și nu va putea detecta IP-ul dvs. exact, tot din cauza deplasării locației, deci nu vă faceți griji pentru a fi chemat la o întâlnire incomodă!

Mulți oameni aleg să utilizeze un VPN pe o școală sau o rețea de lucru pentru a accesa site-uri web care ar putea fi blocate de firewall-ul de rețea (exemple comune ar fi Facebook, YouTube sau site-uri de jocuri).

Împiedicați lățimea de bandă / accelerarea datelor de la ISP-uri

Este din ce în ce mai obișnuit ca ISP-urile să încetinească rețelele, în ciuda multor țări care resping legile privind neutralitatea netă, ceea ce le permite să perceapă tot ceea ce vor pentru servicii diferite..

De exemplu, dacă doriți să vă angajați în divertisment, va trebui să achiziționați un pachet separat pentru a primi mai multă lățime de bandă / date.

Cu toate acestea, în ciuda acestor modificări, ISP-urile îți ameliorează lățimea de bandă. Situațiile sunt destul de rele în locurile unde trebuie să cumperi acces la internet la un hotel.

Prin activarea XF Obfuscation sau un server StealthVPN totuși, puteți evita aglomerarea pachetelor VPN, menținând viteza maximă, menținând în același timp consecvența.

Primirea online a vieții private / anonimatului

Pentru mulțimea suplimentară conștientă de confidențialitate, funcții precum StealthVPN (Obfuscation), DoubleVPN, Onion over VPN sunt modalități de a primi mai mult anonimat și confidențialitate online.

Acest lucru ar putea fi pentru persoanele care sunt în general destul de secrete sau care se confruntă cu probleme care necesită confidențialitate mare, ceea ce implică trimiterea de documente printr-o rețea privată accesibilă în întreaga lume.

Odată activat serverele Stealth / Obfuscated, chiar și agențiile naționale de spionaj precum NSA nu vă vor putea identifica, deoarece tot traficul trece prin tunelul HTTPS.

Acest lucru nu numai că vă protejează de agențiile secrete de informații, dar vă asigură, de asemenea, că rămâneți invizibili pentru vânătorii de infracțiuni de drepturi de autor și cybercriminali..

VPN-uri care oferă “Confuzie”

Probabil că acum ai o idee bună despre ce “confuzie” este și cum îți îmbunătățește confidențialitatea online, dar despre VPN-urile care oferă această caracteristică?

Pentru confortul dvs., am enumerat unii dintre cei mai buni furnizori care oferă StealthVPN, modul de oftalmizare sau servere de ofuscare selectate în diferite țări:

 1. NordVPN
 2. ExpressVPN
 3. VPN.AC
 4. VPNArea
 5. VyprVPN

NordVPN

Cu sediul în Panama (departe de Jurisdicțiile Enemy Internet), NordVPN tinde să fie un serviciu VPN complet, oferind toate caracteristicile / tehnologiile avansate relevante pentru îmbunătățirea anonimatului..

Serverele lor ofuscate sunt disponibile numai pe dispozitivele Windows și Android, așa cum am discutat în această recenzie NordVPN 2023. Urmați pașii de mai jos pentru a activa funcția (pe Windows):

Cum să activiți serverele NordvPN obturate

 1. Descarca aplicația Windows NordVPN
 2. introduce datele de autentificare pentru a utiliza VPN
 3. Merge la “Setări” și clic pe “Setari avansate”
 4. Verifica “Știu ce fac” cutie
 5. Permite “Servere oftalmate” opțiune
 6. se bucura ocolind blocurile VPN în țările restrânse.
  Cum să ocoliți limitarea geo-blocării și a conținutului

VPN-uri care oferă oftalmologie

ExpressVPN

Cu sediul în Insulele Virgine Britanice, ExpressVPN este unul dintre instrumentele de confidențialitate de pe piață, oferind securitate și confidențialitate inegalabile utilizatorilor din întreaga lume.

Ei oferă “StealthVPN” numai pe serverele din Hong Kong, special concepute pentru a învinge cenzura în China continentală, dar ar trebui să fie utile în alte țări în care VPN-urile sunt blocate.

Cum să activiți Obfuscarea în ExpressVPN

 1. Descarca aplicația Windows ExpressVPN
 2. Buturuga în contul dvs. și introduceți codul de activare
 3. Conectați la serverele desemnate pentru utilizatorii din China (cereți echipa de asistență)
 4. De exemplu, Hong Kong-2 folosește Obfuscation
 5. se bucura ocolind blocurile VPN!

Cum să activiți Obfuscarea în ExpressVPN

VPN. Ac

Cu sediul în România, VPN. AC este un furnizor axat pe securitate, care oferă performanțe bune și funcții de deblocare. Este printre puținele servicii care funcționează efectiv în China.

Furnizorul oferă ofuscarea în setările lor avansate, care transformă din nou traficul VPN în trafic HTTPS pentru a vă face invizibil la tehnicile Deep Packet Inspection (DPI)..

Cum să activiți Obfuscarea în VPN. AC

 1. Descarca VPN relevant. Aplicație AC pentru dispozitivul dvs.
 2. Buturuga în aplicație, introducând datele de acreditare
 3. În cadrul aplicației, merge la “Avansat” meniul
 4. Comutare pe “Sunt în China sau în altă țară cenzurată”
 5. Lovit “Conectați” și Selectați un server din “CHINA OPTIMIZATĂ” listare
 6. se bucura ocolind blocurile VPN și având un internet fără restricții

Cum să activiți Obfuscarea în VPN. AC

VPNArea

Cu sediul în Bulgaria (departe de Jurisdicțiile Enemy Internet), VPNArea are un rating Trustpilot de 7,9 și este renumit pentru cele mai ieftine prețuri vpn și listări IP dedicate.

Furnizorul oferă ofuscarea sub forma serverelor X-Stunnel, ceea ce înseamnă că nu folosesc metoda Obfuscation XOR sau Obfsproxy pentru transformarea traficului VPN în HTTPS.

Cum se activează Obfuscarea în VPNArea

 1. obține aplicația VPN potrivită pentru dispozitivul dvs.
 2. Deschis aplicația și introduceți detaliile de conectare
 3. Clic pe “Servere” și Selectați “Special”
 4. Alege unul dintre “X-Stunnel” servere disponibile
 5. se bucura ocolind blocurile VPN în orice țară!

Cum se activează Obfuscarea în VPNArea

VyprVPN

Cu sediul în Elveția, VyprVPN este printre singurii câțiva furnizori care au fost auditați de o companie terță, care este disponibilă pentru vizionare pentru public.

Furnizorul utilizează o metodă avansată de ofuscare într-un protocol auto-dezvoltat cunoscut sub numele de “Protocolul Chameleon”, care ofera tot traficul VPN pentru a arata ca un trafic HTTPS regulat.

Cum să activiți oftalmologia în VyprVPN

 1. Descarca aplicația VyprVPN pentru dispozitivul relevant
 2. introduce numele de utilizator și parola de autentificare
 3. Clic pe “Opțiuni / Preferințe” opțiune
 4. Selectați “Cameleon” pentru protocolul VPN
 5. Conectați către serverul mai rapid disponibil
 6. Bypass Blocuri VPN în țările restrictive!

Cum să activiți oftalmologia în VyprVPN

Alternative la OpenVPN Scramble

Nu există nici o îndoială că Obfuscția XOR sau securitatea oferită de Obfsproxy sunt excepționale pentru păstrarea ascunsă a identității, scrampingul datelor și anonimizarea tuturor activităților.

Ei ascund faptul că traficul dvs. este criptat, dar lipsa de ofuscă nu ar trebui să reducă un VPN altfel excelent. Iată câteva alte modalități de a ascunde traficul dvs. VPN:

Tunelul SSL / TLS A.k.a. Stunnel

Aceasta este o altă tactică de obstrucție solidă care funcționează prin dirijarea traficului VPN printr-un tunel TLS / SSL sigur și criptat, care este utilizat de conexiunile HTTPS.

Ca atare, atunci când conexiunile OpenVPN traversează aceeași criptare, nu le puteți deosebi de traficul HTTPS obișnuit, similar cu utilizarea XOR Obfuscation sau Obfsproxy.

Deoarece datele OpenVPN se înfășoară într-un strat suplimentar de criptare TLS / SSL, nici măcar Deep Packet Inspect (DPIs) nu poate pătrunde în această rețea, păstrându-vă anonimatul în orice moment..

Tor Browser

Scurt pentru “Routerul cu ceapă” (descrisă și în logo-ul browserului), Tor a fost dezvoltat inițial pentru Marina SUA în 20 septembrie 2002. Acesta conținea o rețea globală de servere care permitea oamenilor să navigheze pe internet în siguranță și anonim..

Acum, produsul s-a îndreptat către diviziunea non-profit, răspândind importanța dezvoltării și cercetării instrumentelor de confidențialitate online. Utilizează o rețea descentralizată, care oferă mai multe straturi de protecție pentru datele utilizatorilor.

Acesta direcționează traficul de internet printr-o suprapunere de servere din întreaga lume care constă din mai mult de șapte mii de relee. Aceasta permite ascunderea corectă a utilizatorilor’ locația, împiedicând pe cineva să vă monitorizeze activitatea.

Tunelul SSH

Tunelele SSH sunt o altă metodă folosită de VPN-uri pentru acoperirea datelor cu un strat suplimentar de criptare, ocolind serviciile de filtrare nedetectate.

Este disponibil într-o serie de aplicații diferite. De exemplu, când trimiteți și primiți fișiere prin FTP, tunelurile SSH transferă în siguranță toate datele, fără monitorizare sau blocaje.

Singura problemă cu tunelarea SSH este că poate avea un impact asupra vitezei pe care le primiți, de aceea nu sunt o opțiune potrivită pentru cei care doresc să se dedice streamingului.

Proxy SOCKS5 (ShadowSocks)

Introduceți ca soluție pentru obținerea accesului fără restricții în țări precum China, Iran, Irak, Turcia, Egipt și Emiratele Arabe Unite, care folosesc tehnici DPI – Proxy SOCKS5 folosește protocolul Socket Secure 5.

Acest protocol este extrem de sigur și permite transferul fără probleme de date folosind un serviciu proxy, adăugând în același timp un strat de autentificare numai utilizatorul intenționat poate avea acces.

Nu numai că acest lucru se dovedește util pentru utilizatorii care se angajează în distribuirea fișierelor P2P / fișiere, dar tinde să fie și mai fiabil și mai rapid decât unele dintre metodele pe care le-am explorat mai sus.

Înfășurarea lucrurilor

În țările cu legi puternice privind internetul și blocuri VPN, funcțiile precum ofuscularea acționează ca un cavaler în armură strălucitoare pentru persoanele conștiente de confidențialitate și pentru cei care doresc să ocolească restricțiile.

Asigurați-vă că activați această caracteristică, dacă aveți reședința într-o țară regresivă. Sugestiile VPN de mai sus ar trebui să vă ofere suficiente informații pentru a selecta una care se potrivește cel mai bine cerințelor dvs..

Desigur, dacă aveți întrebări / întrebări, nu ezitați să comentați mai jos. Voi răspunde personal și voi oferi cât mai multă asistență.

De asemenea, ajută un frate să împărtășești acest ghid cu alți internaționali concentrați pe confidențialitate, care caută soluții pentru a le stimula anonimatul online. Să aveți o zi minunată înainte!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me