Ce VPN-uri oferă cel mai bun suport de chat live?

Astazi’În lumea întreagă, utilizarea VPN-urilor s-a diversificat foarte mult, cu utilizarea sa extinzându-se în mai multe funcționalități și dispozitive diferite. De la a fi o componentă critică pentru a permite utilizatorilor să obțină mai multă valoare din abonamentele lor de streaming pe site-uri precum Netflix până la protejarea tranzacțiilor financiare pe toate dispozitivele, VPN-urile servesc acum o bază de utilizatori mai mare ca niciodată..

Și atunci când sunt implicate funcționalități atât de diverse și complexe, un utilizator are nevoie de sprijin din partea furnizorului pentru a trece. Majoritatea VPN-urilor de top oferă suport pentru chat-uri live pentru acest lucru, oferind utilizatorilor opțiunea de a-și prezenta întrebările în timp real și de a primi soluții personalizate pentru rezolvarea acestora, dar toate sunt caracteristici de asistență pentru chat live oferite de diferiți furnizori care furnizează același nivel de serviciu.?

Nu chiar. Unele dintre ele dau răspunsuri nesăbuite, care sunt adesea inutile atunci când aveți o întrebare mai tehnică, în timp ce alții au executanți reali de asistență pentru chat, care sunt de fapt instruiți să vă ghideze prin tot felul de depanare și alte probleme complexe..

Și dacă credeți că suportul pentru chat este o caracteristică secundară într-un VPN și n-ar trebui’Nu trebuie să vă gândiți la decizia de a merge sau nu la un furnizor, atunci trebuie să vă reconsiderați gândirea.

Indiferent dacă doriți să configurați un VPN pe routerul dvs. sau dacă VPN-ul dvs. nu funcționează corect și produce unele erori pe care le puteți’Rezolvarea pe cont propriu, suportul chat-ului live este singurul lucru pe care va trebui să revină pentru a te scoate din problemele tale și a continua cu o experiență perfectă.

Calitatea asistenței de chat live oferită de un furnizor este un factor important de care trebuie să țineți cont înainte de a lua orice decizie de a vă abona la un anumit furnizor sau nu.

Dar verificarea fiecărui furnizor’calitatea serviciilor când vine vorba de asistența de chat live este o întreprindere destul de dificilă și poate dura foarte mult timp pe care majoritatea utilizatorilor nu o pot face singuri, așa că am făcut-o pentru ei.

Am preluat primii 5 furnizori din industrie care au oferit funcții de servicii, care necesită adesea utilizatorului să interacționeze cu asistența de chat în direct și le-am propus o întrebare complicată pentru a vedea cum au tratat-o.

Un rezumat al serviciului de asistență pentru chat este rezumat mai jos dacă nu doriți să parcurgeți analiza completă.

Furnizor VPN Timp de raspuns Cunostinte tehnice Ton Util
Surfshark Rapid Foarte bine salutând da
NordVPN Rapid Mai jos alin Nepoliticos & mecanicist Nu
PureVPN Rapid In medie Mechanist & slab Nu
ExpressVPN Foarte rapid Excelent salutând & găzduind da
CyberGhost Foarte incet Excelent Nepoliticos & rece da

Ce întrebare am propus pentru asistența la chat-ul live Exec-uri ale diferitor furnizori și de ce?

Pentru fiecare VPN, am folosit aceeași interogare și asta pentru că trebuia să le arăt utilizatorilor cum a tratat-o ​​fiecare chat în direct. De asemenea, mi-a fost mai ușor să le notez.

Întrebarea a fost “Pot să vă fac VPN-ul să funcționeze pe dispozitivul meu Apple TV?”

De ce am ales această interogare? Pentru că știu că Apple TV nu face asta’În prezent nu oferă funcționalitate VPN încorporată, precum contemporanii săi, de ex. Samsung Smart TV sau Android TV, și pentru a obține un VPN pentru a rula pe acesta, trebuie să îl instalați pe router sau să folosiți un dispozitiv de streaming precum Firestick, care acceptă el însuși VPN-urile..

Puteți face, de asemenea, prin Smart DNS, dar această caracteristică nu este oferită de către fiecare furnizor.

Am vrut să verific dacă executanții de chat au înțeles întrebarea mea și cât de bine au fost antrenați pentru a mă satisface în această privință. De asemenea, am evaluat timpul lor de răspuns, adică dacă au durat prea mult să răspundă la prima întrebare și dacă au rămas în chat cu mine în timp real sau dacă răspunsurile lor au luat vârste.

Aici’cum a făcut fiecare VPN:

Surfshark: rapid și relevant

Scala de evaluare a asistenței pentru chat pentru Surfshark

Timp de raspuns Rapid
Cunostinte tehnice Foarte bine
Ton salutând
Util da

Am avut multe speranțe pe acest furnizor, deoarece a fost excelent în oferirea unui nivel foarte bun de servicii și fiabilitate într-o perioadă atât de scurtă de la prima introducere.

Și ca să spun adevărul, Surfshark’Suportul pentru chat-ul live se ridică la înălțimea așteptărilor mele, cu timpul de răspuns rapid și răspunsurile incredibil de potrivite la întrebările mele.

Ferestrele de chat inițiale de Surfshark vă solicită să introduceți numele, e-mailul și interogarea inițială. Odată ce introduceți acestea, veți fi pus în Que, dar timpul de așteptare nu este’t lung.

Cu greu a fost nevoie de executarea chat-ului ceva mai mult de un minut pentru a veni pe chat-ul live.

Aici puteți vedea că i-am întrebat despre configurarea VPN-ului lor pe Apple TV și ca răspuns executantul de chat Bryan m-a întrebat despre ce fel de servicii de streaming vreau să ajung?

Răspunsul se potrivește foarte bine la interogarea pe care am propus-o, deoarece din ceea ce pare, executantul de chat a știut că caut o VPN pe Apple TV, deoarece voiam să merg pentru deblocarea site-urilor de streaming de pe dispozitiv. Început grozav!

asistenta client surfshark

I-am răspuns că vreau să ajung pe site-uri precum Netflix, Amazon Prime și chiar să obțin un stream de sport în el.

Apoi a venit Bryan’răspunsul în care mi-a spus că va trebui să configurez VPN-ul pe routerul meu dacă vreau să deblochez site-urile de pe Apple TV. Răspuns perfect.

I-am răspuns că vreau să ajung pe site-uri precum Netflix, Amazon Prime și chiar să obțin un stream de sport în el.

Apoi a venit Bryan’răspunsul în care mi-a spus că va trebui să configurez VPN-ul pe routerul meu dacă vreau să deblochez site-urile de pe Apple TV. Răspuns perfect.

suport pentru surfshark

Am pus apoi o altă întrebare complicată dacă aplicația lor iTunes funcționează sau nu pe Apple TV. Evident că nu’t, dar dacă cineva nu este instruit, poate crea un amestec cu acesta și funcționalitatea aplicațiilor Android pentru a rula atât pe dispozitive mobile Android cât și pe Android TV.

Dar Bryan știa despre ce vorbeam, așa că el a retorizat că ei nu’încă nu am o aplicație pentru Apple TV. Un răspuns plauzibil, într-adevăr.

Apoi îl întreb dacă pot folosi aplicația Firestick de pe dispozitivul FireTV în timp ce este conectată la un televizor Apple. Acest lucru funcționează evident, deoarece dispozitivele FireTV sunt destinate să ofere servicii de streaming pe ecrane mai mari.

Și Bryan știa asta și mi-a spus că se poate întâmpla, dar nu face casting’încă nu lucrez.suport pentru surfshark vpn

Surfshark’Suportul de chat în direct menține standardele stabilite de serviciu în performanța VPN. Nu există roboți care să creeze chatul, ci oameni reali care sunt bine versați în ceea ce fac.

Timpul de răspuns a fost de asemenea grozav, întrucât nu am întârziat niciun răspuns la fiecare întrebare. În general, suportul pentru chat live este excelent, dar nu excelent, deoarece răspunsurile au fost bune, dar nu la nivelul așa cum mă așteptam. Îți voi spune mai târziu despre ce vreau să spun prin asta.

NordVPN: Timp bun de răspuns, dar răspunsurile au fost reci

Scala de evaluare a asistenței pentru chat pentru NordVPN

Timp de raspuns Rapid
Cunostinte tehnice Mai jos par
Ton Nepoliticos & mecanicist
Util Nu

Un alt serviciu VPN de top, NordVPN, nu a făcut acest lucru’nu oferim întotdeauna funcția de chat live și au adăugat această caracteristică în ultimii doi ani.

Le-am propus cu aceeași întrebare și datorită depozitului lor complet de asistență, care mi-au oferit link-uri către ghiduri legate de fiecare interogare..

Aici’cum a decurs conversația:

Ferestrele inițiale arată la fel ca Surfshark’s și necesită aceleași detalii pentru a începe adică numele, e-mailul și mesajul.

Mi-am pus întrebarea în mesaj și a durat bine 2 minute înainte ca cineva să vină online.

Răspunsul pe care mi l-a oferit Harper, serviciul de asistență pentru chat-ul live, a fost cuprinzător și mi-a oferit link-uri la configurarea unui VPN pe un router și despre modul în care oglindesc conexiunea VPN de pe PC. Ambele au fost relevante, dar răspunsul a fost puțin impersonal și mecanizat. Surfshark’răspunsul pe de altă parte a avut o latură mai umană.

analiza de asistență pentru clienți nordvpn

Răspunsurile mecanizate au continuat și atunci când executarea de suport a trebuit să spună nu, a dat un răspuns foarte impersonal care s-a simțit rece.

revizuirea asistenței utilizatorului nordvpn

Din nou, când l-am întrebat pe Harper dacă aplicația lor FireTV va funcționa pe dispozitivul meu FireTV cu AppleTV, atunci am primit acest răspuns, care mi-a spus cum să instalez și să instalez NordVPN’Aplicația FireTV de pe dispozitivul meu FireTV, dar nu a reușit’Nu răspund exact la întrebarea mea.

nordvpn

Și răspunsurile mecanizate continuă și pentru celelalte întrebări ale mele.

nordvpn cs

După ce am obținut exact același răspuns atunci când i-am întrebat dacă au suport pentru alte televizoare, i-am întrebat dacă dau răspunsuri în conservă, deoarece ambele răspunsuri sunt aceleași, însă întrebările mele au fost diferite, așa că Harper a spus că da, ambele au fost răspunsuri avea doar suport pentru Android și Samsung TV.

nordvpn cs

NordVPN’Suportul pentru chat-ul live mă permite să renunț la faptul că nu respecta standardele pe care un serviciu de acest nivel ar trebui să le îndeplinească confortabil. Nu mă așteptam la un răspuns atât de rece de la suportul lor de chat live, dar asta’este ceea ce am primit, așa că, în opinia mea, NordVPN’Suportul pentru chat-uri live nu se apropie nicăieri de standardele stabilite de furnizori precum Surfshark.

Aș vota NordVPN’sunt chat-ul în direct ca cel mai jos, la maxim.

PureVPN: Răspunsuri relevante, dar trebuie să funcționeze pe ton

Scala de evaluare a asistenței pentru chat pentru PureVPN

Timp de raspuns Rapid
Cunostinte tehnice In medie
Ton mecanicist & Slab
Util Nu

În timp ce suportul pentru chat rămâne rapid, PureVPN trebuie să lucreze mult la modul în care îi face pe utilizatori să se simtă pe suportul de chat live. Din nou, ca NordVPN, PureVPN’Sprijinul pentru chat a fost rece și nu’nu mă face să mă simt de parcă vorbeam cu un om care era suficient de preocupat să-mi rezolve cu adevărat problema.

În plus, gramatica rămâne o problemă majoră, o problemă pe care o VPN de o asemenea capacitate nu ar trebui să o aibă niciodată. Răspunsurile de la execuția de suport pentru chat s-au simțit ca provin dintr-o persoană care are doar o comandă rudimentară în limba engleză.

Aici’cum a decurs conversația mea cu suportul pentru chat:

Le-am prezentat cu aceeași întrebare despre cum trebuie să folosesc un VPN pe Apple TV și răspunsul conținea informații despre cum va trebui să configurez un VPN pe router pentru a rezolva problema mea. Destul de bun, dar, din nou, executarea de suport pentru chat a fost doar să dea răspunsuri și să nu aibă o conversație reală, ceva ce Surfshark a obținut aproape corect.

Recenzie de asistență pentru clienți PureVPN

revizuirea serviciului purevpn

Și după cum am spus mai devreme, PureVPN trebuie să revizuiască abilitățile de conversație și gramatica executării suportului de chat. Nu există semne de punctuație, chiar și pe chat-ul live, don’nu las o impresie bună.

Purevpn cs

Purevpn cs

Execuția live chat a ținut lucrurile plate și asta’ce este’este greșit cu alți furnizori, precum NordVPN. Pentru ca cineva să se simtă confortabil și binevenit pe o astfel de platformă de comunicare impersonală, trebuie să fiți în vârful jocului dvs., dar, din păcate, PureVPN nu este’întâlnind asta.

În cel mai bun caz, PureVPN’Suportul pentru chat poate fi evaluat la fel de jos.

ExpressVPN: Rapid, relevant și cel mai bun suport pentru clienți în conformitate cu testele mele

Scala de evaluare a suportului pentru chat pentru ExpressVPN

Timp de raspuns Foarte rapid
Cunostinte tehnice Excelent
Ton Bun venit și acomodare
Util da

Cel mai bun furnizor de servicii din industrie nu a făcut acest lucru’Nu mă lăsați să iau contact atunci când contactez serviciul de chat live. A fost la fața locului, la fel ca modul în care se află furnizorul în alte aspecte ale serviciului său.

ExpressVPN’chat-ul live nu a fost doar curtenitor, dar a dat și răspunsuri relevante ușor de înțeles la fiecare întrebare pe care am pus-o, lăsându-mă pe deplin mulțumit.

Aici’cum a decurs discuția cu ei:

Când le-am pus prima dată cu întrebarea mea, m-au întrebat dacă am un cont sau nu.

Examinare a asistenței clienților expresvpn

Am răspuns în negativ, așa că executarea chat-ului live mi-a pus o întrebare foarte asemănătoare cu ceea ce a cerut Surfshark, adică ce aș dori să accesez prin utilizarea VPN pe Apple TV.

I-am spus că vreau să mă uit și la Netflix, Amazon Prime și un pic de sport, același răspuns pe care l-am dat lui Surfshark, dar răspunsul lor de la aceștia i-a pus la distanță de toată lumea, chiar și de Surfshark.

Examinarea serviciului pentru clienți expresvpn

Phil, executantul lor de asistență pentru chat, mi-a spus în detaliu că televizoarele Apple nu le oferă’nu suportă VPN-urile în mod nativ, prin urmare, acestea nu’nu oferiți o aplicație pentru aceasta. Dar apoi mi-a spus că ExpressVPN’s Smart DNS a fost cel mai potrivit pentru cerințele mele și cum.

El chiar a explicat detaliat serviciul lor Smart DNS / mediastreamer și chiar mi-a spus despre limitările acestuia. Un răspuns destul de cuprinzător.

expresvpn cs

După aceea, l-am întrebat despre aplicația FireTV a ExpressVPN și dacă va funcționa și la AppleTV.

expressvpn

Răspunsul, din nou, a fost incredibil de util, întrucât mi-a spus că da, oferă o aplicație FireTV și dacă dispozitivul nostru FireTV este din generația a 2-a, atunci aș putea obține ceea ce mi-am dorit prin abonarea la serviciul lor VPN.

expressvpn

ExpressVPN’răspunsurile la chat-ul live sunt foarte primitoare și se pare că executarea chat-ului înțelege de fapt ceea ce utilizatorul cere și cere. Răspunsurile sunt adaptate pentru a satisface exact cerințele întrebărilor dvs..

Acolo’este un motiv important pentru care, în ciuda faptului că este de cel puțin 2-3 ori mai scump decât alte VPN-uri, ExpressVPN este în continuare în vigoare. Nivelurile sale de performanță pe fiecare front sunt exemplare, iar furnizorul nu’chiar nu părăsiți o singură zonă de unde un utilizator se poate simți nemulțumit.

CyberGhost: Brut onest și angajat, dar lent

Scala de evaluare a asistenței pentru chat pentru CyberGhostVPN:

Timp de raspuns Foarte incet
Cunostinte tehnice Excelent
Ton Nepoliticos și rece
Util Peste medie

Nu faceți greșeală, CyberGhost VPN rămâne un furnizor de top, în ciuda faptului că se află în spatele contemporanilor săi precum NordVPN în ceea ce privește adăugarea mai multor caracteristici de securitate unice și o rețea de servere mai mare..

Este încă unul dintre acei puțini furnizori în care vă puteți baza încrederea pentru a debloca Netflix SUA de fiecare dată când îl utilizați. Nici o problemă de securitate sau scurgeri de IP nu o împiedică. Dar experiența pe care am avut-o cu asistența de chat live a fost un pic diferită.

Am avut cea mai lungă discuție cu CyberGhost’suportul de chat live executat din toate VPN-urile pe care le-am angajat în acest scop. Motivul pentru aceasta este faptul că furnizorul mi-a spus exact că există o deficiență în serviciul său care nu îmi va permite să fac o anumită activitate.

Și făcând acest lucru, furnizorul a arătat o onestitate incredibilă, pe care o apreciez foarte mult, dar timpii de așteptare frustranți dintre fiecare răspuns și tonul rece au servit ca dezactivări majore..

Aici’cum a decurs chat-ul:

Fereastra inițială de asistență la chat a fost aceeași ca oricare altcineva’s cu câteva informații necesare înainte de a putea începe.

Când mi-am adresat prima întrebare, răspunsul echipei lor a fost destul de rece și de nerevenit. Chat-ul putea’Am terminat atunci și acolo, dar le-am încredințat cu mai multe întrebări pentru a vedea cât de bine pot face față întrebărilor mai complicate.

revizuirea asistenței pentru clienți cyberghost

Când am întrebat dacă există o soluție de rezolvare a problemei mele, Marta, serviciul lor de asistență pentru chat, mi-a spus că va trebui să configurez VPN pe un router, deoarece asta’este singura cale. Dar execuția de chat nu mi-a oferit nicio legătură cu modul în care pot configura VPN-ul lor pe un router.

revizuirea serviciului clienți cyberghost

Am pus din nou o întrebare cu privire la utilizarea dispozitivului FireTV pe Apple TV și dacă VPN-ul lor poate funcționa în acest mod. Răspunsul pe care Marta l-a dat nu a fost doar bun, ci a fost grozav.

cyberghost cs

Ea mi-a spus că dispozitivul meu Amazon FireTV nu va funcționa pe Apple TV dacă am un VPN pornit din cauza problemelor bazate pe protocol.

cyberghost cs

Mi-a spus asta pentru că VPN CyberGhost nu’nu oferiți protocolul potrivit necesar pentru a rula serviciul pe Firestick cu Apple TV, serviciul lor nu va funcționa cu Apple TV.

Onestitatea aici a fost brutal de bună, așa cum a făcut-o Marta’nu încerca să mă transform într-un abonat prin promisiuni false, dar m-a îndrumat spre ceea ce era corect.

cyberghost

cyberghost

Cine castiga?

Cu mâna în jos, ExpressVPN are cel mai bun suport de chat live, cu Surfshark care va veni într-o secundă.

Alți furnizori precum PureVPN, NordVPN și chiar restul VPN-urilor care populează industria în continuă creștere trebuie să își îmbunătățească serios jocul dacă doresc să-și satisfacă utilizatorii în timp ce oferă sprijin..

Asistența necorespunzătoare la chatul live poate opri orice utilizator, indiferent cât de bun este serviciul VPN real. Și dacă oferiți un serviciu care își propune să răspundă utilizatorilor din întreaga lume, trebuie să fiți exemplar în modul în care îi puteți ajuta oricând se blochează sau când se confruntă cu o problemă.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me