100+ Politici de logare VPN expuse – 37 VPN-uri păstrează jurnalele tale și 15 Don & rsquo; t

În ritm rapid “digital” lume pe care am creat-o, “intimitate” este adesea o preocupare comună. Adevărul să fie spus, tot ceea ce faceți online, lasă o amprentă digitală care o face marcată de zeci de ani.

Internetul nu uită niciodată nimic și vei fi prost pentru a te aștepta altfel. Dacă acest lucru nu ar fi fost suficient, aveți guverne, agenții secrete și hackeri care vă spionează.

Țări cu țări, adăugați-vă la “Rapoarte fără frontiere” listare, etichetată ca ceea ce numim “inamicii de internet”, oferindu-se activităților de supraveghere în masă asupra cetățenilor.

Acesta este motivul pentru care utilizarea VPN-urilor devine populară pentru a vă păstra identitatea ascunsă și activitățile online anonime. Totuși, este posibil ca aceste servicii terțe să nu fie în siguranță.

Diferiți furnizori VPN se implică în activități de logare sau suferă de probleme de scurgere, ceea ce pune confidențialitatea în pericol. Având în vedere acest lucru, Bestvpn.co a creat acest ghid cuprinzător privind jurnalele. Sper să vă răspundă la toate întrebările!

Contents

37 VPN-urile vă păstrează jurnalele & 15 Don’T

 1. Tipuri de jurnale VPN
 2. De ce fac datele de logare VPN-uri
 3. Alarmați VPN-urile care stochează informații de înregistrare
 4. VPN-uri de încredere cu un Strict “Fără jurnale” Politică

Tipuri de jurnale VPN

Înainte de a analiza în profunzime explicarea diferitelor tipuri de jurnalele de rețea virtuală protejate, permiteți-mi să clarific faptul că toți furnizorii se ocupă cu anumite înregistrări / stocări de informații. Au existat doar câteva cazuri rare, în care furnizorii au fost puși la încercare, verificându-și cererile LOGLESS.

Până la apariția unui incident privind o citație din partea Guvernului, nu puteți spune cu adevărat dacă o anumită VPN este sau nu în siguranță. Acest lucru nu înseamnă că nu mai folosiți în totalitate, ci doar că este posibil să nu fie toate soarele și curcubeele, chiar și cu un produs FIABIL.

Tipuri de jurnale VPN

Desigur, există unele VPN care sunt transparente cu privire la informațiile de înregistrare pe care le înregistrează. Indiferent, este necesar să acceptați că atunci când vă înscrieți cu un VPN, este posibil să fiți în continuare în monitorizare. Doar nu de la guvern, ci de furnizorul în sine.

Acest lucru ar putea fi din mai multe motive (despre care voi discuta mai jos). Până atunci, dacă vorbim despre tipurile de jurnale VPN, există două: jurnalele de activitate / utilizare și jurnalele de conectare. Primul acordă o invazie mai mare a vieții private, în timp ce al doilea tinde să fie relativ inofensiv (șters după 1-15 zile).

Jurnalele de activitate / utilizare

După cum sugerează și numele, aceste jurnalele VPN se referă la toate datele colectate atunci când se utilizează internetul. Aceasta include toate activitățile dvs. online, care este o compilație de metadate, adrese IP, ore de conectare și jurnalele de trafic, precum istoricul de navigare, mesajele trimise, fișierele descărcate, achizițiile făcute și software-ul utilizat.

Unii furnizori pot înregistra doar aspecte specifice ale activității / utilizării dvs. Alții care sunt mai puțin fiabile ar putea stoca toate informațiile menționate mai sus. Această monitorizare și înregistrare a datelor de utilizare se pot dovedi dăunătoare din punct de vedere al confidențialității și înfrâng scopul utilizării unui VPN în primul rând.

Permiteți-mi să clarific, totuși, majoritatea serviciilor VPN angajate într-o astfel de înregistrare a activității tind să fie GRATUITE. Rețineți că aceste servicii trebuie să plătească pentru centrele de date, extinderea serverului, actualizări software, asistență tehnică și cheltuieli pentru site-uri web. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este să vindeți informațiile dvs. către servicii terțe.

Datele care contribuie la construirea unui profil în jurul utilizatorilor variați sunt extrem de profitabile. Imaginați-vă care este valoarea informațiilor personale scurse. Dacă locuiești într-o jurisdicție din 5/9/14, aceste informații pot fi transmise și guvernului sau agențiilor secrete.

Prin lege, majoritatea “inamicii de internet” face obligatoriu ca ISP-urile să stocheze datele dvs. oriunde între 6 luni până la 2 ani. Acesta este motivul pentru care recomand întotdeauna utilizatorilor să apeleze la serviciile VPN plătite care sunt verificate, întrucât fac aceste date invizibile, evitând în același timp practicile de logare găsite în omologi GRATUIT..

Jurnalele de conexiune

În cazul în care jurnalele de activitate pot literalmente să vă distrugă anonimatul online, jurnalele de conectare sunt mai puțin inofensive. Cu toate acestea, înregistrarea acestor informații ar trebui să fie justificată de furnizorul VPN cu motivare valabilă. Nu mai vorbim, serviciul ar trebui, de asemenea, să clarifice durata de ștergere a acestor jurnale VPN.

Jurnalele de conexiune includ de obicei adrese IP, ora de conectare, data și locația. Acestea sunt jurnalele cele mai frecvent înregistrate de majoritatea furnizorilor VPN. Deși nu vă dezvăluie în mod direct identitatea, datele de conectare, orele și locația pot fi utilizate împreună.

Unele exemple de VPN-uri care păstrează jurnalele de conectare, în ciuda susținerii de a stoca NICIODATĂ sunt TunnelBear, Windscribe, PureVPN, Betternet și ProtonVPN. Partea bună este că jurnalele de conexiune sunt stocate doar temporar. Se păstrează oriunde între 1 și 15 zile, în funcție de serviciu.

Unele pot chiar prelungi durata. De exemplu, HideMyAss păstrează aceste informații timp de 6 luni. Din perspectiva confidențialității, această înregistrare este doar ușor intruzivă și poate fi dificil să recreezi activitatea ta online folosindu-le.

Garanții Canari

În 5/9/14 Jurisdicțiile pentru ochi și alte țări, ISP-uri și servicii VPN ar putea primi “mandate secrete” sub formă de scrisori de securitate națională sau citații guvernamentale. Aceste mandate permit agențiilor de aplicare a legii să ceară orice informații clienților lor pentru investigații.

Cele mai multe dintre aceste garanții sunt livrate cu o comandă. Acest lucru împiedică serviciul ISP sau VPN să notifice obiectivul de a fi supus supravegherii. Aici intră Warrant Canaries, care nu sunt complet legate de activitatea de logare / informații de conectare.

Aceste pagini de destinație publicitate de furnizori ajută la menținerea confidențialității. Au publicat regulat declarații pe o anumită pagină, confirmând faptul că serviciul nu a primit un mandat secret. Dacă o pagină nu mai publică declarații periodice, declarația canary este eliminată.

Acest lucru semnalează că a fost emisă o citație, iar VPN este interzis să raporteze. Ca atare, utilizatorii conștienți de confidențialitate pot lua apoi măsurile necesare pentru a se asigura că identitatea lor rămâne în siguranță. Cu toate că, această utilizare a unui “Garanție Canary” își ridică propriul set de întrebări pentru furnizori.

Dacă un VPN pretinde că nu este un furnizor de jurnale, nu ar trebui să se îngrijoreze despre crearea unei astfel de pagini, nu? De asemenea, faptul că sunt actualizate doar o dată pe lună, le face inutile. Cu toate acestea, a fost important să oferim informații și vom discuta furnizorii relevanți în postarea de mai jos.

De ce VPN-urile înregistrează datele utilizatorului și merg împotriva promisiunii lor de confidențialitate?

Datorită inițiativelor precum luna de sensibilizare a cibersecurității și Ziua internetului mai sigur (SID), internauții din întreaga lume realizează valoarea DATELOR lor ONLINE. Utilizatorii conștienți de confidențialitate încep imediat să utilizeze servicii VPN, dar ulterior se confruntă cu dileme din cauza stocării jurnalelor.

De ce VPN-urile înregistrează datele utilizatorului și merg împotriva promisiunii lor de confidențialitate

Deci, întrebarea la care majoritatea oamenilor trebuie să răspundă este; de ce VPN-urile înregistrează datele utilizatorului? asta nu merge împotriva promisiunii lor de confidențialitate? Am decis să ofer un pic de raționament, după ce am comunicat cu mai multe servicii VPN pe e-mail (desigur doar câțiva admiși la stocarea jurnalelor în primul rând).

Depanarea problemelor legate de VPN

Cel mai frecvent motiv pentru înregistrarea VPN este să rezolvi problemele cu serviciul lor. De exemplu, unii utilizatori pot întâmpina probleme de conectivitate, sau chiar se confruntă cu DNS, scurgeri de WebRTC.

Stocarea acestor date se poate dovedi utilă în optimizarea rețelei de servicii VPN. În principal, soluționarea problemelor necesită menținerea jurnalelor de conexiune minime.

Limitarea conexiunilor simultane

Personal consider că acest motiv este contradictoriu, mai ales pentru “fara jurnalele” Servicii VPN. Toți furnizorii impun limite pentru numărul de conexiuni simultane disponibile.

La un abonament unic, unii furnizori permit 3, 5, 6 sau chiar nelimitare multiple. Acest act necesită încă o formă de înregistrare (pentru a afla câte dispozitive sunt conectate).

Prin urmare, întrebați întotdeauna serviciul VPN cu care v-ați înscris, cum tind să aplice aceste restricții de conectare, în timp ce pretindeți că nu stochează jurnalele.

Singurele VPN de până acum care urmează o politică strictă de înregistrare zero și permit utilizatorilor conexiuni simultane nelimitate sunt Confidențialitate perfectă și Surfshark.

Fără jurnale = fără restricții. Este atât de simplu!

Impunerea restricțiilor de lățime de bandă

La fel ca informațiile de jurnal de servicii VPN pentru limitarea mai multor conectări, acestea pot impune, de asemenea, restricții de lățime de bandă. Aceasta poate implica înregistrarea unor jurnale VPN de activitate / utilizare, care este destul de riscant.

Acesta este motivul pentru care nu am încredere niciodată în furnizorii care impun limitări de lățime de bandă, chiar și pe abonamentele plătite. Adică, sfidează întregul scop al utilizării unui VPN. Vreau protecție ori de câte ori folosesc internetul.

Cel mai important, vreau să folosesc viteze bune pentru streaming și descărcare torrent. Prin urmare, dacă orice VPN impune astfel de restricții și pretinde a fi “fara jurnalele”, nu aveți încredere în ele.

Câteva exemple de servicii VPN care fac acest lucru includ Windscribe și TunnelBear, ambele oferind “încercări gratuite” care limitează lățimea de bandă.

Logare cu servere de închiriere (VPS)

Este o practică umbră, dar mulți furnizori folosesc servere de închiriere în zilele noastre. Îi păcălesc pe utilizatori să creadă că au centre de date localizate în întreaga lume, dar de fapt folosesc doar servere private virtuale (VPS).

Acestea tind să fie mult mai ieftine vpn decât serverele metalice goale. Cu toate acestea, nu oferă același nivel de confidențialitate. Furnizorii VPS vor menține adesea jurnalele de activitate ale serverului.

Aceasta înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji doar pentru informațiile dvs. de înregistrare VPN, dar orice număr de furnizori VPS ar putea obține informațiile dvs. private.

În același timp, utilizarea VPS oferă protecție din partea autorităților locale, care anterior ar merge direct la centrul de date pentru a obține orice au nevoie.

Cereri de legi și agenții de informații

Țările care fac parte din Five, Nine și paisprezece ochi impun în special legi stricte care impun companiilor să se logheze și / sau să predea informațiile utilizatorilor privați.

De exemplu, factura pentru investigații în Marea Britanie obligă să păstreze jurnalele și să le mențină timp de 12 luni. Acest lucru vă poate împiedica într-adevăr confidențialitatea.

NSA și GCHQ chiar spionează companii tehnologice din SUA, Marea Britanie și alte țări, ca parte a programului lor PRISM din 2010.

Pur și simplu solicită înregistrarea fișierelor prin emiterea unui “ordine gag”. Acest lucru face ilegal pentru orice companie tehnologică, apoi să nu dezvăluie informațiile necesare.

Conexiune între politicile de jurnal și jurisdicții

Vedeți, există implicații despre înscrierea la un furnizor, bazată pe o jurisdicție riscantă. Diferite țări impun propriile lor legi privind păstrarea datelor și supravegherea.

În cazul în care unii aleg să respecte confidențialitatea utilizatorilor, alții încearcă tot posibilul să monitorizeze TOTUL! Puteți afla tot ce doriți despre aceste țări în acest ghid. Unii chiar se angajează în schimbul de informații între țări pentru a se spiona reciproc’cetățeni.

Acum, dacă o VPN se bazează pe o jurisdicție etichetată drept inamic pe internet, puteți fi sigur că acestea impun legi care impun înregistrarea datelor către furnizori de servicii Internet, furnizori de telecomunicații și VPN-uri EVEN.

Nu există nicio soluție de rezolvare. Chiar dacă evită atenția, o citație cu o comandă de tip GAG de la NSA, GCHQ sau FBI este tot ce trebuie pentru a coopera. Ulterior, acești furnizori trebuie să conecteze în mod natural toate datele utilizatorilor, de aceea trebuie să vă preocupați de țara dvs.’s legile internetului.

Dacă aveți sediul în Uniunea Europeană, de exemplu, există țări care fac parte din cele 14 alianțe pentru ochi și, de asemenea, cele care nu sunt și pot fi luate în considerare “Internet prietenos”.

Indiferent de locul în care domiciliați exact, veți primi protecție prin Regulamentul general al UE privind protecția datelor (GDPR) în majoritatea cazurilor, care promovează protecția datelor și confidențialitatea tuturor utilizatorilor din Uniunea Europeană! Pariez că nu știai asta până acum, corect?

Alarmați VPN-urile care stochează informații de înregistrare

Deocamdată sper că aveți o idee clară despre tipurile de jurnale înregistrate de VPN-uri, de ce sunt înregistrate și relația dintre jurnal și jurisdicții.

Alarmați VPN-urile care stochează informații de înregistrare

Pentru partea importantă, am creat o analiză aprofundată a politicilor de înregistrare VPN a peste 100 de furnizori. Mai jos veți primi informații despre 24 de furnizori care urmăresc / stochează date și ar trebui evitate.

1. VPN Astrill - Sediul central în Seychelles

În ciuda faptului că Seychelles este o locație sigură, departe de alianțele 5/9/14 Eyes, ei sunt încă vinovați de înregistrarea jurnalelor de conexiuni. De asemenea, este amuzant!

Când vizitați pagina cu Politica de confidențialitate, aceștia solicită mai întâi să impună o politică VPN fără jurnal. La citirea primelor câteva puncte, acestea afirmă:

“Sistemul nostru ține evidența sesiunilor active - timpul de conectare, adresa IP, tipul dispozitivului și versiunea aplicației VPN Astrill pe durata sesiunii VPN. În plus, păstrăm ultimele 20 de înregistrări de conexiune, care includ: timpul de conectare, durata conexiunii, țara, tipul dispozitivului și numărul versiunii aplicației client Astrill”

Conform acestei afirmații, “Real” jurnalele colectate de Astrill: Timp-uri de conectare, țara dvs., dispozitivul dvs. și chiar adresa dvs. IP.

În secțiunile sale de întrebări frecvente, furnizorul susține că face acest lucru numai pentru sesiuni ACTIVE, pentru a monitoriza numărul de conexiuni simultane dintr-un singur abonament.

Aceștia pretind că elimină aceste jurnale imediat după încheierea sesiunii. Puteți păstra cu adevărat cuvântul lor, mai ales după ce a luat în considerare cum au pretins pentru prima dată “logless”?

2. AnonVPN - Sediul central în SUA

Cu sediul în SUA, AnonVPN își pierde deja cea mai mare parte a credibilității sale (dacă este cazul). Furnizorul face parte dintr-o țară care este fondatorul Five Eyes (Acordul UKUSA).

Ca atare, guvernul cere ca ISP-urile și VPN-urile să păstreze jurnalele. Desigur, AnonVPN susține că “Nu păstrăm jurnalele de timp de conectare, de activitate sau de IP-uri de origine. Ce donăm’nu se poate solicita colectarea.”

Cu toate acestea, nu-mi vine să cred această afirmație, atunci când au, de asemenea, un Canary Warrant care afirmă că nu are comenzi de vârf. De ce să parcurgi dificultățile de menționare a acesteia, atunci când nu țineți jurnalele?

Dacă îi vizitați “Termenii serviciului” pagina, există o declarație care clarifică, “Nu se poate garanta că alte mijloace de comunicații (de exemplu, e-mail, fax și servicii de telefonie vocală) vor fi vreodată 100% sigure. Prin urmare, recomandăm întotdeauna utilizarea bunului simț.”

3. Anonimizator - Cu sediul în SUA

Anonimizatorul face parte dintr-o țară care a fost etichetată drept an “Internet Enemy” din partea reporterilor fără frontiere. Urmează legile unui guvern implicat cu Alianțele 5/9/14.

Aceasta înseamnă că furnizorul stochează deja jurnalele, în cazul în care li se eliberează o citație cu o comandă de tip gag - nu vor putea refuza oricum - pentru că ar fi ilegal. Condițiile paginii de serviciu au fost eliminate, dar o instantanee anterioară aduce lumină acestei afirmații:

“În măsura maximă permisă de legea aplicabilă, Anonimizatorul poate monitoriza e-mailul sau alte comunicații electronice și poate dezvălui aceste informații în cazul în care are un motiv de bună credință pentru a crede că este necesar în scopul asigurării conformității cu prezentul acord și protejarea drepturilor, proprietăților și intereselor părților anonimizatorului sau ale oricărui client al unei părți anonimizatoare.”

Pe scurt, furnizorul din SUA înregistrează tot ce pot, în timp ce face un prost din toată lumea afirmând, “Tu’Niciodată nu va trebui să vă faceți griji cu privire la urmărirea utilizării sau a conexiunilor” pe pagina lor de pornire. Ce ipocrizie?!

4. Ace VPN - Sediul central în SUA

Mă voi abține să repet din nou, dar Ace VPN își are sediul în SUA. Prin urmare, este deja o parte a problemei și face ZINCH pentru confidențialitatea dvs. reală.

Foarte inteligent afirmă pe pagina lor de Politică de confidențialitate, “Nu înregistrăm traficul VPN. Nu spionăm utilizatorii noștri și nici nu monitorizăm lățimea de bandă sau utilizarea lor pe Internet. Serverele noastre VPN nu stochează informații personale de identificare (PII).”

Cu toate acestea, în același timp, recunosc “colectarea informațiilor personale furnizate de utilizatorii site-ului. “Informatii personale” include numele, adresa, numărul de telefon, informațiile cardului de credit sau de debit, adresa de e-mail, data nașterii, adresa IP”

Adică, fii sincer că într-adevăr păstrezi jurnalele. Poate că transparența va aduce mai mulți clienți, mai degrabă decât să mintă flagrant pentru a păcăli propriile perspective?

5. AirVPN - Cu sediul în Italia

Întrucât Italia este o țară cu 14 ochi, AirVPN își pierde din păcate credibilitatea pe piață. Furnizorul este de fapt destul de uimitor, oferind performanță, fiabilitate și asistență uimitoare.

Cu toate acestea, nu se poate încrede pur și simplu în nicio țară în cele 14 ochi jurisdicționale. Aceștia încă mandatează activități de păstrare și supraveghere a datelor, pe care serviciile VPN nu le pot combate.

În ea Întrebări frecvente, AirVPN a fost pusă la o întrebare, “Păstrați jurnalele de sesiune sau orice alt tip de jurnal care poate fi utilizat pentru a urmări identitatea și activitatea Net?”

Ei au răspuns spunând, “Nu, nu donăm’nu păstrați jurnalele de acest fel”. Cu toate acestea, când le verificați Politica de Confidențialitate, ei sustin “Serverele aeriene și procedurile software achiziționează numai date personale care sunt strict necesare funcționării tehnice a serviciului, de exemplu adresa IP”

Furnizorul subliniază că datele sunt agregate într-o formă anonimă și nu pot fi asociate cu un utilizator individual. Este chiar adevărat totuși? Nimeni nu știe până când nu este pus la încercare atunci când a fost emisă o citație sau un ordin de gag!

6. VPN Avira Phantom - cu sediul în Germania

Germania este o altă țară cu 14 ochi și este posibil să nu fie cea mai sigură locație pentru un serviciu VPN. Avira Phantom ar putea fi bun în menținerea anonimatului dvs. online.

Cu toate acestea, este țara’legi care nu pot avea încredere. Așa cum am menționat de nenumărate ori înainte, astfel de VPN-uri vor trebui să coopereze cu guvernul, atunci când vor cere acest lucru.

Avira Phantom susține că nu stochează jurnalele de activitate / utilizare. Totuși, la fel ca majoritatea furnizorilor, fac magazine jurnalele de conexiune, inclusiv lățimea de bandă folosită și datele de diagnosticare.

Cu toate că acest lucru nu vă poate împiedica în mod obligatoriu confidențialitatea, nu există informații care să indice când aceste jurnalele sunt șterse. Prin urmare, nu pot considera Avira Phantom un serviciu VPN sigur.

7. Buffered - Sediul central la Gibraltar

Cu sediul în Gibraltar, Buffered este un serviciu VPN sigur, întrucât locația sa nu face parte din alianțele Eyes 5/9/14. Nici furnizorul nu păstrează jurnalele de trafic, deci este un alt plus.

Singura problemă este că colectează: adresa dvs. IP, sistemul de operare, browserul, datele de lățime de bandă și timestamp-urile de conectare, împreună cu alte informații generale.

Aceste jurnale de conexiuni pot fi mai puțin riscante, dar se dovedesc totuși în detrimentul confidențialității dvs. digitale. Conform TOC-ului, adresa dvs. IP reală, lățimea de bandă consumată și durata conexiunii sunt stocate timp de 30 de zile!

Desigur, din moment ce Buffered nu se bazează într-un an “Internet Enemy” locație, puteți crede că sunt în siguranță. Ca să nu mai zic, nu minteau despre jurnalele lor și erau de fapt transparente.

Așadar, este posibil să nu-mi placă înregistrarea jurnalelor de conexiune, dar TOTUL VPN se livrează la un fel de jurnal. Singura parte importantă este să fim sinceri și că VPN-ul buffered este!

8. BolehVPN - Cu sediul în Malaezia

Întrucât BolehVPN își are sediul în Malaezia, se află sub un “Jurisdicție sigură”. Acest lucru îi oferă un avantaj față de alte servicii VPN. Cu toate acestea, nu reușește să vă păstreze identitatea. Dacă vizitați pagina TOC, aceștia pretind:

“BolehVPN nu păstrează jurnalele de activitate sau de acces ale utilizatorului. Păstrăm jurnalele traficului general de trafic al serverelor noastre pentru a stabili încărcarea și utilizarea serverelor noastre, dar nu la nivel individual. Cu toate acestea, dacă observăm orice activitate neobișnuită pe serverele noastre (încărcarea lățimii de bandă mare, numărul mare de conexiuni sau utilizarea procesorului), putem activa jurnalele pentru a identifica abuzul serviciilor noastre (cum ar fi DDoS sau spamarea prin serverele noastre).”

Înainte de a actualiza acest lucru “Politica de logare” îndreptându-se, BolehVPN chiar a susținut că s-a întâmplat acest lucru “o mână de ori în mulți ani de funcționare.” Ceea ce sugerează acest lucru este că furnizorul poate chiar coopera în cazul în care primește o citație cu privire la jurnalele de dezvăluire pe ținte specifice.

9. Betternet - Cu sediul central în Canada

Cu sediul în Canada, este posibil ca Betternet să fi păcălit pe mulți cu “VPN GRATUIT” scădere, dar activitățile lor de extragere a datelor vor fi dezvăluite mai devreme sau mai târziu.

Locația sa împiedică deja confidențialitatea, deoarece Canada face parte din Alianța Five Eyes. Apoi, serviciul stochează în continuare “Jurnalele de trafic” cum ar fi adresa dvs. IP și activitatea de navigare.

Politica lor de confidențialitate afirmă că “Betternet nu colectează, nu înregistrează, nu stochează, nu partajează niciun jurnal de date aparținând utilizatorilor.” Totuși, în același timp, VPN-ul este găsit cumulând date despre site-urile vizitate.

Judecând că serviciul este “liber” și se presupune că se execută pe un model de venituri publicitare, este de asemenea sigur să presupunem că vând jurnalele și informații private către terți.

10. FlyVPN - Cu sediul central în SUA

FlyVPN este un alt serviciu din SUA. Acest lucru își reduce automat credibilitatea, întrucât furnizorul trebuie să stocheze jurnalele, lege obligatorie de către guvern.

Totuși, ceea ce îmi place la furnizor este că nu se mint în privința detaliilor de jurnal. Ei afirmă în mod deschis pe pagina lor de TOC, “Când utilizați FlyVPN, vom înregistra următoarele informații:

 • IP-ul dvs. local
 • Numele tău complet
 • adresa ta de email
 • Numarul tau de telefon
 • Timpuri de conectare
 • Numărul de port alocat
 • Adresa IP atribuită
 • Timpuri de deconectare

Ca atare, aceștia sunt vinovați de stocarea ambelor: jurnalele de activitate / utilizare și conectivitate, inclusiv IP-ul, timestamp-urile, IP-ul de destinație și numărul de port, care vă pot lega instantaneu.

11. Faceless.me - Cu sediul central în Cipru

Cipru nu face parte din jurisdicțiile 5, 9 și 14 ochi. Acest lucru oferă Faceless.me un avantaj bun pe piață, dar, din păcate, înregistrează informațiile despre utilizatori.

Într-o declarație din întrebările lor frecvente, Faceless.me susține “Noi doar urmăriți utilizarea datelor dvs. totaluri și dvs. adresa IP, care este necesară pentru contabilitatea noastră internă. Și chiar aceste date sunt păstrate pe serverele noastre pentru o perioadă limitată de timp.”

În același timp, se laudă că nu au o politică VPN fără jurnaluri și se declară cu mândrie pe pagina lor de pornire, “Noi’nu păstrați jurnalele activității dvs., așa că, în cazul în care FBI solicită - acolo’nu e nimic.”

Este hilar cât de copleșitoare sunt aceste servicii VPN și declarațiile lor contradictorii. Un lucru este sigur, Faceless.me nu este o alegere sigură!

12. Flux VPN - Cu sediul central în Canada

Cu sediul în Canada (parte a Alianței Five Eyes), FlowVPN și-a dezvoltat destul de reputația pe piață. Cu toate acestea, la fel ca mulți, nu reușește să vă protejeze identitatea online.

Dacă vizitați pagina TOC, furnizorul afirmă, “Ne rezervăm drepturile de a înregistra informațiile privind abonamentul (inclusiv referințele tranzacției), de a conecta adresa IP, cererile de autentificare, datele sesiunii (IP alocat, data conexiunii, ora, durata etc)“

Această afirmație este bine ascunsă, astfel încât Flow VPN își poate păcăli propriii clienți. Totuși, aceasta nu este partea cea mai rea. Mai departe afirmă:

“Pentru a respecta cerințele furnizorilor noștri de lățime de bandă, ne rezervăm dreptul de a înregistra activități în rețeaua noastră și de a folosi sisteme automate pentru a monitoriza activitatea rețelei pentru abuz (cum ar fi utilizarea BitTorrent și partajare similară de fișiere peer-to-peer).”

Aceasta înseamnă direct că, atunci când vă înscrieți cu serviciul, sunteți de acord să vă păstrați jurnalele. Mă îndoiesc că acest VPN poate fi considerat sigur din orice unghi.

13. Freedom-IP - Cu sediul central în Franța

Freedom-IP își are biroul în Franța, care este o țară cu 14 ochi, faimoasă pentru politicile sale stricte cu privire la utilizarea internetului. Locația dă deja VPN impresia negativă.

Acolo unde se poate crede că ar păcăli clienții, ei sunt sinceri cu privire la politicile lor de logare. O declarație din pagina lor de confidențialitate clarifică faptul că nu înregistrează conținutul comunicațiilor.

Cu toate acestea, acestea sunt destul de simple cu privire la datele pe care le colectează pe parcursul fiecărei sesiuni, care include o mulțime de informații alarmante care vă pot fi urmărite:

 • Adresa IP a conexiunii
 • Ora de începere a sesiunii
 • Ora de încheiere a sesiunii
 • Date primite din sesiune
 • Date trimise ale sesiunii
 • Timpul de conectare

14. HolaVPN - Cu sediul central în Israel

Este posibil ca Israelul să nu facă parte din alianțele 5, 9 și 14 Ochi, dar sunt considerate un aliat. Ca atare, locația nu este un loc sigur pentru VPN-uri, în special dacă solicitați confidențialitate.

La fel ca majoritatea furnizorilor, afirmă VPN, “Nu împărtășim informațiile dvs. personale cu terțe persoane decât cu acordul specific în conformitate cu prezenta politică de confidențialitate sau dacă este necesar prin legile aplicabile sau prin ordonanța judecătorească“.

Cu toate acestea, atunci când respectați politica lor de confidențialitate, VPN susține că înregistrează informații, cum ar fi identificatorul unic generat de pe dispozitiv, numărul mobil, datele și datele de acces, site-urile web pe care le vizitați, timpul petrecut pe acele pagini, tipul browserului și IP. abordare.

“Folosim aceste date în forma lor agregată și nu sunt combinate cu nicio informație personală.” În mod clar, un număr de telefon este PII, și la fel de eficient este o adresă IP.

15. HideMyAss - Cu sediul central în Marea Britanie

Marea Britanie este fondatorul oficial al Acordului UKUSA. Locația și serviciile lor VPN cu siguranță nu pot fi de încredere pentru a vă păstra identitatea ascunsă.

Legile guvernamentale și comenzile de gag de la GCHQ și alte agenții secrete de informații, fac obligatoriu ca furnizorii precum HMA să stocheze jurnalele.

Desigur, furnizorul respinge astfel de pretenții și vinde aceeași poveste, “NU stocăm detalii despre sau monitorizăm resursele (inclusiv site-urile web) la care vă conectați sau la oricare dintre datele trimise sau primite prin rețeaua noastră”

Cu toate acestea, furnizorul a fost prins înregistrând timest-urile de conectare, datele de lățime de bandă, adresa IP reală și adresa VPN. În 2011, HMA era implicată într-un caz FBI, unde au transmis aceste detalii agenției de informații pentru a depista un hacker LulzSec!

16. HideIP VPN - Cu sediul central în Moldova

Moldova este o locație sigură, întrucât nu face parte din alianțele invazive sau etichetate drept an “Internet Enemy”. Din păcate, VPN în sine se dovedește a fi nesigur, fără a ți se ține cont de dreptul la confidențialitate.

TOC-ul lor afirmă, “HideIPVPN nu va monitoriza în mod intenționat mesajele de poștă electronică privată trimise sau primite de către clienții săi, dacă nu i se va cere acest lucru prin lege, autoritate guvernamentală sau atunci când siguranța publică este în joc.”

Acest lucru înseamnă că sunt o companie cooperantă și fac jurnalele magazinelor pentru a fi predate în caz de urgență. Cel mai rău dintre toate este totuși neîncrederea în abilitățile sale de furnizor.

În timp ce verificam politica de confidențialitate, am găsit această afirmație destul de amuzantă, “HideIPVPN își îndeamnă clienții să-și asume că toate comunicațiile lor online sunt nesigure”.

17. Hotspot Shield - Cu sediul central în Elveția

Departe de alianțele secrete, totuși un astfel de serviciu nesigur. Hotspot Shield a pornit cu adevărat bine, dar a curmat în jos - în timp ce activitățile lor umbroase au fost scoase la lumină.

Desigur, VPN susține că “colectați doar date anonime, agregate despre site-urile web pe care le vizitează utilizatorii noștri și ce aplicații utilizează utilizatorii noștri”

Cu toate acestea, acest lucru este pur fals, deoarece un studiu CSIRO a demonstrat că Hotspot Shield folosește coduri de urmărire pentru colectarea informațiilor despre utilizatori pentru a le vinde agenților de publicitate.

Un grup de advocacy pentru protecția vieții private a plătit VPN-ului cu o reclamație, ca parte a activităților lor îndoielnice, care implică redirecționarea traficului prin legături de afiliere.

18. IPVanish - Sediul central în SUA

A avea sediul în SUA nu este suficient de rău, dar IPVanish a fost, de asemenea, găsit vinovat de scurgerea informațiilor către autoritățile guvernamentale. Da, este o veste tristă, dar furnizorul nu este de încredere.

Desigur, VPN a susținut pentru cel mai mult timp că, “Politica noastră strictă privind jurnalele zero îți păstrează identitatea sub acoperire. Nu înregistrăm nicio activitate din timpul dvs. conectat la aplicațiile noastre pentru a vă păstra dreptul civil la confidențialitate.”

Cu toate acestea, acest lucru este extrem de fals, întrucât VPN a predat jurnalele către Departamentul de Securitate Internă al SUA (DHS), într-un caz care a implicat abuzuri asupra copiilor și pornografie încă din 2016.

Citiți această declarație penală pentru mai multe informații, unde puteți vedea jurnalele IPVanish deținute ale suspecților’ Adresa IP, timestamp-urile de conectare / deconectare, numele complet, adresa de e-mail, numele de utilizator, starea contului și alte alte date de identificare personală.

19. IPredator - Cu sediul central în Cipru

Cipru este o locație sigură, deoarece guvernul său nu adoptă legile obligatorii privind păstrarea datelor. Nu mai vorbim, ei cred în dreptul la confidențialitatea utilizatorului.

IPredator câștigă faimă pe piață tocmai din acest motiv, dar în funcție de acestea “legal” pagina, furnizorul se preface în unele jurnal.

“Reducem la minimum utilizarea jurnalelor în cadrul sistemelor noastre și acordăm acces la acestea doar unui număr selectat de personal pentru depanare atunci când calitatea serviciului este o problemă.”

Informațiile colectate de furnizor includ numele dvs., numărul de telefon, adresa de e-mail și datele de plată. Alte date ale sesiunii sunt înregistrate numai pentru depanare.

20. IPinator - Sediul central în SUA

Cu sediul în SUA, IPinator își pierde automat cea mai mare parte din factorul său de încredere. Țara impune legi obligatorii privind păstrarea datelor, pe care VPN-uri precum IPinator trebuie să le respecte.

Dacă le verificați “Termenii serviciului” pagina, ei pretind mai întâi să nu păstreze jurnalele. Aceștia afirmă că nu acceptă schimbul de informații private către terți.

Cu toate acestea, dacă primesc orice solicitare din partea guvernului, furnizorul va face ceea ce este cerut de lege. Această afirmație le contrazice “fara jurnalele de continut”.

Ei merg mai departe afirmând, “IPinator.com poate monitoriza anumite aspecte ale rețelei pentru a gestiona abuzul, întreține și / sau îmbunătăți serviciile”. Aceasta indică faptul că înregistrează informații despre sesiuni.

21. IronSocket - Cu sediul central în Hong Kong

Hong Kong este o jurisdicție sigură în ceea ce privește confidențialitatea, însă IronSocket însuși este considerat vinovat de înregistrarea atât a jurnalelor de activitate, cât și a conectivității.

Desigur, ei afirmă asta “NU ÎNREGISTRĂM sau înregistrăm în niciun fel conținutul pe care îl accesați în timp ce utilizați Serviciul nostru” pe pagina lor de Politică de confidențialitate.

Cu toate acestea, în același timp, aceștia pretind că folosesc servicii, conectează informațiile sesiunii timp de 72 de ore înainte de a fi purjate. Informațiile includ:

 • Ora și data conectării și deconectării
 • Adresa IP reală și cele atribuite în funcție de server
 • Reprezentare numerică care arată lățimea de bandă consumată pe sesiune

22. PureVPN - Cu sediul central în Hong Kong

Cu sediul în Hong Kong, PureVPN reușește să stea departe de agențiile de informații invazive din țările Five, Nine și Fourteen Eyes, oferindu-i destul de avantaj.

Furnizorul cel mai îndelungat a susținut că are un “zero politici jurnal”. Cu toate acestea, când au transmis date într-un caz FBI acum 2 ani, și-au pierdut toată reputația.

Cazul a relevat faptul că PureVPN are înregistrări ale tuturor datelor referitoare la: numele dvs., adresa de e-mail, numărul de telefon, adresa IP, consumul de lățime de bandă și timestamp-urile de conectare.

Astfel FBI a reușit să identifice individul responsabil pentru controlul cibernetic și intimidarea cibernetică a unei fete nevinovate. În timp ce cazul ridică o întrebare morală: cât de multă tortură ar trece prin fata, dacă cazul nu ar fi fost închis?

De asemenea, ridică o preocupare cu privire la încrederea consumatorilor. Un astfel de caz cu profil înalt, cu siguranță, nu a fost bun pentru afaceri și pot vedea PureVPN încercând să-și recupereze încrederea din partea utilizatorilor.

Adevărat, serviciul este de fapt destul de bun, doar dacă ar fi fost transparenti cu clienții pentru a începe, PureVPN ar fi putut transforma acest lucru în ceva pozitiv!

23. proXPN - Cu sediul în SUA

Cu câțiva ani în urmă, aș fi avut încredere într-un serviciu din SUA. Cu toate acestea, asta a fost înainte ca Edward Snowden să scurgă documente care dezvăluiau detalii despre Alianțele 5, 9 și 14 Ochi.

De când am citit despre ce au fost agențiile din aceste țări, nu pot recomanda să folosesc un furnizor care are sediul în SUA.

proXPN, deși are o imagine foarte puternică pe piață. VPN nu a fost niciodată surprins dezvăluind date agențiilor de informații din SUA, iar politica lor de confidențialitate este destul de detaliată.

De asemenea, aceștia afirmă cu îndrăzneală pe pagina lor de pornire, “proXPN’Software-ul VPN vă permite să navigați pe web așa cum a fost destinat: “în mod anonim și fără a vă jurnaliza și a vă urmări activitatea”

Până în prezent nu am găsit nicio informație referitoare la stocarea jurnalelor de activitate / utilizare sau conectivitate. În cele din urmă, decizia de înscriere la furnizor depinde de perspective.

24. PrivateVPN - Cu sediul în Suedia

Din păcate, PrivateVPN nu poate fi considerat un furnizor sigur, deoarece își are sediul într-o jurisdicție de paisprezece ochi. Desigur, Suedia poate fi îngăduitoare în ceea ce privește confidențialitatea utilizatorilor.

Cu toate acestea, dacă există vreun incident similar cu ceea ce au trebuit să întâlnească ExpressVPN și PIA, PrivateVPN nu va putea contraataca.

O cotă din partea guvernului, însoțită de o comandă de tip bursă, este tot ce trebuie pentru furnizor să predea informațiile de înregistrare.

Desigur, PrivateVPN refuză stocarea jurnalelor, dar la fel ca majoritatea furnizorilor din această listă. Acestea stochează jurnalele minime de conexiune, care pot să nu vă facă legătura!

25. ProtonVPN - Cu sediul în Elveția

Cu sediul în Elveția, se poate crede că ProtonVPN este un serviciu VPN sigur. Este uimitor, cauzează bine, este gratuit. Și asta este exact ceea ce m-a determinat să sap în furnizor.

Se pare că VPN luptă în prezent cu acuzațiile de a fi legat de o companie de minerit de date cunoscută sub numele de “Tesonet”, care chiar și-a semnat aplicația pentru Android pe Google Play Store.

Desigur, ProtonVPN’stările paginii de pornire, “În calitate de furnizor VPN elvețian, nu înregistrăm activitatea utilizatorului și nu împărtășim date cu terți”. Totuși, aceste afirmații fac situația puțin complicată.

Cercetând în continuare politica lor de confidențialitate, am aflat că ProtonVPN menține într-adevăr timestamps-urile de conectare la nesfârșit, care pot fi legate de conturile de utilizator sau IP-urile reale.

26. Seed4.me - Cu sediul central în Taiwan

În ciuda faptului că Seed4.me nu se bazează într-un an “Internet Enemy” jurisdicție, ei încă păstrează jurnalele. Este exact ceea ce încerc să elaborez oriunde merg. Indiferent de serviciu, ei vor fi logat!

Nu există nicio cale în jurul ei. Un serviciu VPN se bucură de un fel de jurnal, iar în cazul Seed4.me - sunt foarte sinceri în acest sens.

Într-un blog, Seed4.me afirmă, “Ni se solicită adesea: “Păstrați jurnalele?” iar răspunsul este “Da facem”. La fel ca restul furnizorilor de VPN din lume!”

Ei merg mai departe afirmând, “Dacă cineva spune că compania VPN nu păstrează NICIUN registru, acestea se mint”. Seed4.me înregistrează unele jurnalele de conectivitate, dar informațiile sunt șterse după 7 zile.

De asemenea, este destul de interesant să vezi că furnizorul nu are o politică de confidențialitate sau un TOC. Acestea abordează toate întrebările legate de VPN în postarea de pe blog pe care am legat-o mai devreme.

Acest furnizor nu are o politică de confidențialitate și nu acoperă jurnalele din declarația TOS. În schimb, abordează problema jurnalelor dintr-o postare pe blog.

27. SunVPN - Sediul central în SUA

Bazat într-o jurisdicție cu 5 ochi, SunVPN înregistrează într-adevăr informații despre conectivitate și adrese IP. De asemenea, aceștia afirmă în mod deschis cooperarea lor cu agențiile de aplicare a legii ori de câte ori este nevoie.

“Dacă avem motive rezonabile să bănuim că un utilizator final este implicat în activități criminale online, ne rezervăm dreptul de a notifica agențiile de aplicare a legii.”

Politica lor de confidențialitate este foarte detaliată, dar concisă, prezentând toate informațiile înregistrate de furnizor sub forma unei liste, care includ adresa IP, timestamps-urile și lățimea de bandă consumată..

28. StrongVPN - Sediul central în SUA

Nu voi intra prea în profunzime în a explica de ce StrongVPN este considerat un furnizor nesigur. Dacă o exprim în cuvinte simple, este un furnizor din SUA, care pur și simplu nu poate fi de încredere.

Desigur, politica de confidențialitate a furnizorilor susține, “StrongVPN nu colectează și nu înregistrează niciun trafic sau utilizare a serviciului său de rețea virtuală virtuală”

Cu toate acestea, nimeni nu poate fi sigur până când aceste afirmații nu sunt verificate din orice motiv. Până atunci, l-aș lăsa pe perspective pentru a decide dacă vor sau nu să aibă încredere în serviciu.

29. SaferVPN - Cu sediul central în SUA

SaferVPN este un alt serviciu din SUA. Acestea fiind spuse, nu se poate opri niciodată să-ți faci griji pentru NSA și FBI care îi spionează.

VPN în sine nu are o reputație foarte puternică pe piață, iar acest lucru reduce în continuare credibilitatea sa ca o alegere fiabilă sau sigură.

Cu toate acestea, furnizorul este destul de clar în informarea ce metadate înregistrează pe pagina lor de confidențialitate. Aceasta include conexiunea locației serverului, lățimea de bandă consumată și timestamp-urile de conectare / deconectare.

În plus, înregistrează țara din care v-ați conectat, în timp ce susțin cu îndrăzneală că nu înregistrează adresa IP. Nu cred însă acest lucru. La fel de bine ar putea fi un truc de încredere în ei!

30. TunnelBear - Cu sediul central în Canada

Canada intră pe lista primei țări la care a fost extins Acordul UKUSA, adăugând în cele din urmă încă două pentru a forma Alianța Five Eyes.

Având în vedere acest lucru, TunnelBear își are sediul în Canada, cu greu, este un semn pozitiv. Ca să nu mai zic, se vinde la fel “VPN gratuit Fără jurnale” rindă, care este de fapt mai riscantă.

Furnizorul’Politica de confidențialitate susține că nu colectează jurnalele de trafic și nu monitorizează nicio activitate a utilizatorului. Cu toate acestea, colectează informații despre, versiunea sistemului de operare, versiunea aplicației TunnelBear, activă pentru lună (1 sau 0) și utilizarea lățimii de bandă lunare.

Pentru a fi corect, TunnelBear care înregistrează aceste informații se pare că se joacă “jocuri de cuvinte” când vine vorba de bușteni, pentru a-și ascunde adevăratele culori. Nu aș recomanda furnizorul, dacă confidențialitatea este ceea ce îți dorești!

31. TorGuard - Sediul central în SUA

Eram puțin gânditor să adaug TorGuard la această listă. Mai ales având în vedere că furnizorul oferă instrumente excepționale de confidențialitate, împreună cu lista IP-urilor dedicate remarcabile.

Cu toate acestea, doar pentru că au sediul în SUA, mă simt puțin nesigur în legătură cu înscrierea la furnizor - pentru menținerea anonimatului meu online.

În mare parte, politica lor de confidențialitate era clară și nu era plină de contradicții. TorGuard o susține “nu stochează și nu înregistrează niciun trafic sau utilizare din rețeaua sa virtuală virtuală (VPN) sau proxy.”

Cu toate acestea, acest lucru poate fi verificat numai dacă se întâlnesc cu o subpoenă sau o comandă de gag de la o agenție de informații sau de la guvern. Până atunci, aș lăsa încrederea furnizorului în perspective!

32. TigerVPN - Cu sediul în Slovacia

TigerVPN este un furnizor destul de sigur din punct de vedere al jurisdicției. Utilizatorii nu ar trebui să se îngrijoreze de furnizorul care cooperează cu agențiile de informații din alte țări.

Aceștia pretind că s-au angajat în confidențialitatea dvs. în TOC-ul lor, garantând că nu colectează și nu înregistrează datele despre trafic. Totuși, acest lucru nu se extinde la jurnalele de conectivitate.

“Ne angajăm în confidențialitatea dvs. și nu colectăm sau nu înregistrăm date despre trafic sau activitate de navigare de la utilizatori individuali conectați la VPN-ul nostru.”

Furnizorul păstrează informațiile de date privind conexiunea / deconectarea și informațiile privind lățimea de bandă. Lucrul bun este că VPN nu stochează adrese IP reale ale utilizatorilor.

Ca atare, sunteți în continuare destul de sigur cu serviciul VPN. Desigur, înscrierea cu furnizorul este în totalitate pe perspective. Eu sunt doar informatorul!

33. VPNSecure - Sediul central în Australia

VPNSecure are sediul central în Australia, care este o țară cu cinci ochi. Ca atare, este posibil să nu fie cea mai de încredere opțiune, deoarece țara se dedă supravegherii în masă și schimbului de informații.

Acest lucru face obligatoriu ca furnizorii de servicii Internet, telecomunicații și VPN să rețină date, la care guvernul sau agențiile secrete pot avea acces ori de câte ori este necesar, prin emiterea unei cesiuni sau a unui ordin gag.

Furnizorul însuși încearcă să se asigure că nu stochează nicio informație personală și să garanteze că nu înregistrează adresa dvs. IP, timestamps-urile, lățimea de bandă folosită sau solicitările DNS.

Cu toate acestea, chiar dacă nu sunt înregistrate jurnalele, acestea au oferit un “Garantul Canar”, care în prezent dă “Noi putem’par să găsesc pagina pe care o aveți’caut” eroare, care indică faptul că serviciul ar putea fi emis un ordin de cesiune sau gag de către guvern sau DIO, ASD, ASIO sau ASIS.

34. VPN Unlimited - Cu sediul central în SUA

Bazat într-o jurisdicție de 5 ochi, VPN Unlimited furnizată de KeepSolid Inc, poate nu este o opțiune sigură pentru mulți. Locația în sine impune legi obligatorii privind păstrarea datelor.

Desigur, VPN Unlimited revendică altfel pe pagina politicii de confidențialitate, la fel ca numele de mai sus. Cu toate acestea, realitatea este cu totul alta.

“KeepSolid Inc. NU colectează și nu înregistrează activități ale utilizatorilor în timp ce utilizează niciunul dintre serviciile lor VPN, cu excepția cantității totale de trafic web pentru fiecare sesiune și date de sesiune, pentru afișarea acestora în utilizator’s cabinet web și în aplicațiile client VPN.”

Această afirmație le contrazice “NU colectează și înregistrează” revendicare, întrucât tot păstrează informații despre traficul web, timestam-urile de conectare, tipul dispozitivului și tipul de criptare.

35. Poarta VPN - Cu sediul central în Japonia

Poarta VPN ar putea fi localizată în Japonia, dar acestea nu iau în serios confidențialitatea utilizatorilor. Cu toate acestea, lucrul bun este că sunt deschise cu privire la politicile lor de logare.

Dacă vizitați pagina politică anti-abuzuri, furnizorul susține “Menținem întotdeauna jurnalele de conexiuni VPN ale serverelor de releu VPN publice VPN Gate timp de trei sau mai multe luni.”

Informațiile înregistrate de serviciu includ timestamp-uri de conectare, adresa IP, serverul VPN de destinație, IP brut și numele de gazdă al clientului, etc..

36. Windscribe - Cu sediul central în Canada

Întrucât Windscribe își are sediul într-o jurisdicție Five Eyes, nu poate fi considerată o opțiune sigură, mai ales dacă doriți să folosiți confidențialitatea digitală completă.

Au planuri gratuite și plătite disponibile. Pentru primii, înregistrează cantitatea totală de lățime de bandă consumată în perioada de 1 lună.

Cu toate acestea, furnizorul este, de asemenea, găsit timestamps înregistrare a utilizatorilor. Aceștia susțin că aceste informații nu sunt legate de conturi sau adrese IP, dar este posibil să nu știm niciodată cu siguranță.

Ei trimit cereri de date în timp real de la agențiile de aplicare a legii pe pagina rapoartelor de transparență. Cu toate acestea, nu există prea multe informații cu privire la aceste notificări.

37. ZenMate - Cu sediul central în Germania

Cu sediul în Germania, ZenMate își pierde credibilitatea, din cauza faptului că este legat de o țară cu 14 ochi. Furnizorul, la fel ca numeroasele afirmații de mai sus, funcționează cu o politică fără jurnale.

Cu toate acestea, având în vedere că au un plan gratuit disponibil, este cam greu de crezut. Este posibil să păstreze jurnalele de trafic și de lățime de bandă pentru urmărire.

Pe pagina lor de politică de confidențialitate, ei menționează, de asemenea, înregistrarea adreselor IP, dar precizează că sunt procesate doar temporar. În cele din urmă, încrederea în VPN depinde de perspective.

Furnizori de încredere cu o politică strictă fără jurnal de VPN

Acum, că sunteți la curent cu ce servicii VPN trebuie evitate. M-am gândit că ar fi important să vă oferim informații despre furnizorii care sunt mai puțin riscanți în ceea ce privește înregistrarea.

VPN-uri de încredere cu un Strict & ldquo; Fără jurnale & rdquo; Politică

Desigur, sunt doar câteva cu VERIFICATE “fara jurnalele” politici, deci vor fi mai aprofundate. Sper să apreciezi efortul, pentru că mi-au luat 72 de ore în realizarea acestei cercetări și redactări!

1. Avast SecureLine - cu sediul în Republica Cehă

Departe de 5, 9 și 14 Ochi Jurisdicții, Avast SecureLine își are sediul în Republica Cehă, care este o țară prietenoasă cu internetul. Acest lucru îi crește credibilitatea pe piață.

Desigur, furnizorul în sine este destul de uimitor și oferă o suită de instrumente de confidențialitate pentru a vă păstra identitatea ascunsă pe piață.

Avast VPN păstrează jurnalele? Cu plăcere, furnizorul este în siguranță de orice jurnal de activitate / utilizare. Singurul lucru pe care îl înregistrează este timpul și locația de rețea a conexiunilor VPN.

Aceste informații sunt șterse după 30 de zile și nu se vor conecta cu adevărat la identitatea dvs. Prin urmare, puteți considera Avast o opțiune sigură pentru confidențialitatea online.

Așteptați o secțiune: citiți revizuirea VPN Avast SecureLine pentru mai multe detalii.

2. CyberGhost - Cu sediul în România

Probabil unul dintre cele mai sigure VPN-uri de pe piață, CyberGhost are sediul în România, care este o locație prietenoasă cu internetul. Una care crede în confidențialitatea utilizatorului (destul de rară).

Ca atare, furnizorul în sine nu are nicio obligație de a stoca jurnalele pe utilizatori. Acest lucru le permite să-și îndeplinească promisiunea de confidențialitate, ceea ce este probabil ceea ce își doresc TOTUL.

În politica sa de confidențialitate, CyberGhost sates,

Prin politica noastră strictă fără jurnaluri, ne asigurăm că NU urmărim traficul utilizatorilor efectuat în interiorul tunelului VPN CyberGhost, cum ar fi: istoricul navigării, destinația traficului, preferințe de căutare, conținut de date, adrese IP sau interogări DNS.

Singurul lucru pe care îl înregistrează este “încercări de conectare” pentru a determina dacă au avut sau nu succes. Cu toate acestea, chiar și aceste informații nu sunt legate de conturile de utilizator. Fără îndoială, CyberGhost este o alegere excelentă pentru utilizatorii conștienți de confidențialitate din întreaga lume!

3. ExpressVPN - cu sediul în Insulele Virgine Britanice

Eu personal consider ExpressVPN ca fiind cea mai sigură alegere pe piață. Un VPN care nu face asta’nu țineți jurnalele și este departe de “Internet Enemy” jurisdicțiile, cu siguranță se încadrează în “respectă confidențialitatea utilizatorului” categorie.

În ianuarie 2017, autoritățile turce au atacat centrele de date ExpressVPN pentru a investiga asasinarea lui Andrei Karlov (ambasadorul Rusiei în Turcia), care a avut loc la 19 decembrie 2016 de Mevlüt Mert Altıntaș (un oficial de poliție în afara serviciului).

În timp ce multe lucruri sunt clare, ancheta nu s-a oprit. Autoritățile au încercat să găsească legături cu alte persoane implicate, doar pentru a afla ofițerul de poliție’s Facebook și Gmail au fost șterse.

Urmărirea digitală a fost dezvăluită, acțiunea a fost realizată printr-o conexiune privată, operată de ExpressVPN. După ce a preluat serverul în cauză și a efectuat o inspecție amănunțită, nu a fost dezvăluită nicio informație utilă.

Acest lucru a obligat anchetatorii să contacteze ExpressVPN direct pentru jurnalele. Furnizorul a menționat despre politica sa FĂRĂ LOGURI, situându-se în fruntea confidențialității pe piața VPN-urilor.

Într-o mărturie, serviciul VPN scrieri,

Așa cum am spus autorităților turce în ianuarie 2017, ExpressVPN nu deține și nu a deținut niciodată jurnalele de conectare a clienților care să ne permită să știm ce client folosea IP-urile specifice menționate de anchetatori..

4. FrootVPN - Cu sediul în Suedia

Deoarece FrootVPN își are sediul într-o jurisdicție de 14 ochi, nu poate fi considerat un serviciu de încredere. Furnizorul va trebui să coopereze cu autoritățile pentru dezvăluirea jurnalelor la cerere.

Nu există nicio treabă în acest sens, de aceea îi sfătuiesc mereu pe utilizatori să rămână departe “Internet Enemy” locații. Pur și simplu nu merită.

FrootVPN afirmă, evident, destul de îndrăzneț că nu stochează jurnalele,

Ne pasă de confidențialitatea dvs. pe internet. Detaliile dvs. nu vor fi niciodată partajate cu niciun terț.

Cu toate acestea, ei uită să clarifice dacă vor împărtăși sau nu informații cu autoritățile guvernamentale sau cu agențiile de informații, atunci când au fost emise o citație sau un ordin gag!

Pagina lor de logare și Politica de confidențialitate sunt, de asemenea, destul de vagi și precizează doar că nu există jurnalele de conexiune, cum ar fi stocările de timp. Ce zici de alte informații personale de identificare (PII)?

5. HIDE.me - cu sediul în Malaezia

Malaezia este o jurisdicție sigură pe internet, departe de alianțele 5, 9, 14 ochi. Acest lucru oferă Hide.me o margine față de alte nume de pe piață. VPN respectă utilizatorii’ dreptul la confidențialitate.

Ca atare, nu păstrează jurnalele de trafic și nu monitorizează activitatea utilizatorului. Desigur, lucrurile stau altfel, dacă vă înscrieți la planul lor gratuit, care are o limită de lățime de bandă de 2 GB.

Ulterior, furnizorul păstrează jurnalele de activitate (șters după câteva ore). Cu toate acestea, dacă vă înscrieți cu planul premium, vă puteți aștepta la o mai bună siguranță din partea furnizorului.

Puteți vedea certificatul lor emis de un analist de securitate independent verificând cererea lor fără jurnal. În interior, puteți vedea numeroase solicitări de-a lungul anilor.

Furnizorii’ răspunsul pentru fiecare cerere a fost:

hide.me nu poate și nu păstrează jurnalele; prin urmare, nu vă vom putea furniza informații suplimentare în această privință.

6. IVPN - Cu sediul în Gibraltar

Gibraltar intră, de asemenea, în jurisdicții de internet sigure. Nu impune nici o lege obligatorie privind păstrarea datelor și nu se aplică cetățenilor în activitățile de supraveghere în masă.

Acest lucru oferă IVPN o poziție de vârf pe o piață, în care își au sediul peste 80 de furnizori “Internet Enemy” jurisdicții. Dacă acest lucru nu ar fi fost suficient, IVPN impune o politică strictă de neregistrare.

Furnizorul nu stochează date de sesiune / conexiune, cum ar fi timestamps-urile, utilizarea lățimii de bandă sau date de activitate / utilizare, cum ar fi site-urile vizitate, adresa IP etc..

Nu a existat nici măcar o singură instanță de scurgere a informațiilor IVPN către niciun guvern sau agenție de informații. Pentru mai multe detalii despre înregistrarea lor, puteți consulta aceste detalii “Politica de Confidențialitate” pagină!

7. Ivacy - Cu sediul în Singapore

Fondată în 2007, Ivacy a fost în fruntea vieții private, chiar înainte de a deveni un lucru. Cu sediul în Singapore, furnizorul este destul de sigur de supravegherea invazivă și de păstrarea datelor.

Nu ne autentificăm sau monitorizăm, activități de navigare online, jurnalele de conexiuni, IP-urile VPN alocate, adrese IP originale, istoricul de navigare, traficul de ieșire, timpii de conectare, datele pe care le-ați accesat și / sau întrebările DNS generate de finalul dvs..

Singura informație înregistrată de furnizorul VPN este numele dvs., adresa de e-mail și metoda de plată la înregistrare. Desigur, puteți utiliza pseudo id-uri și nume pentru a vă menține în continuare identitatea ascunsă.

Toate acestea permit utilizatorilor să rămână complet în siguranță online, deoarece niciun fel de date nu poate face legătura cu activitățile specifice ale unui anumit utilizator al serviciului lor. Pentru mai multe informații, puteți citi detaliile acestora “Politica de Confidențialitate”.

8. Mullvad - cu sediul în Suedia

Deși Mullvad se bazează într-o competență de 14 ochi, nu s-a găsit niciodată predarea niciunui jurnal către autoritățile guvernamentale. În mare parte, furnizorul vă păstrează ascunsă identitatea.

Nu păstrează jurnalele informațiilor de identificare personală (PII). Cu toate acestea, după analizarea lor “Politica de Confidențialitate”, Am descoperit că Mullvad urmărește alte valori.

Aceasta include lățimea totală de bandă pe server, încărcarea procesorului pe nucleu și numărul total de conexiuni curente, niciuna dintre acestea nu se poate conecta la identitatea dvs..

Ca atare, consider Mullvad un furnizor sigur, dar, din nou, alegerea înscrierii depinde de perspective. Încrederea este un factor foarte important atunci când selectați un VPN.

9. NordVPN - Cu sediul în Panama

Eu personal consider NordVPN drept unul dintre cele mai bune servicii VPN No Logs de pe piață. Cu sediul în România, furnizorul obține un avantaj strategic față de alte nume.

Locația este foarte sigură și o jurisdicție prietenoasă cu internetul. Se conectează VPN Nord? Nah, ei “garantează o politică strictă fără jurnaluri”, care este verificată de o firmă de contabilitate majoră.

Un audit de securitate a fost finalizat în noiembrie 2018, timp în care “Marele 4” firma de cont a avut acces la serverele NordVPNs, baze de date, inspectarea configurațiilor, operațiunile de observare și angajații.

Rezultatele au relevat faptul că NordVPN nu stochează jurnalele de trafic, adresele IP, jurnalele de conexiune sau orice informații despre activitățile de internet care s-ar putea conecta la un utilizator.

Deoarece furnizorul impune o limită de șase conexiuni simultane, acestea au unele mecanisme pentru monitorizare. Cu toate acestea, nimeni nu reprezintă o amenințare pentru confidențialitatea sau securitatea utilizatorului.

10. Confidențialitate perfectă - cu sediul în Elveția

Serviciul VPN din Elveția oferă funcții avansate de anonimat și securitate online. Locația în sine a fost un an “Internet prietenos” jurisdicția și ea.

Cu toate acestea, după adoptarea unei noi legi în septembrie 2017, Elveția poate fi considerată acum a “de cooperare” jurisdicție, care se va implica într-o supraveghere orientată.

Acest lucru nu afectează Perfect Privacy și angajamentul său de a vă păstra anonimatul. Furnizorul își rulează toate serverele în modul disc RAM, așa cum explică pe pagina politicii de jurnal.

De asemenea, nu înregistrează / nu stochează nicio informație, în afară de utilizarea totală pe servere. Cea mai bună parte a tuturor: aceste afirmații sunt verificate. În august 2016, autoritățile olandeze au confiscat unul dintre serverele furnizorilor din Rotterdam, Olanda.

Deși motivul confiscării serverului nu a fost niciodată dat, Perfect Privacy a confirmat că nu au fost predate date despre consumatori:

Deoarece nu înregistrăm date, în prezent nu există niciun motiv să credem că datele utilizatorului au fost compromise ... Acum putem concluziona că nu au fost compromise informații despre client din cauza confiscării. Locația Rotterdam va continua să funcționeze folosind serverele de înlocuire.

11. Acces la internet privat (PIA) - cu sediul în SUA

PIA este un serviciu VPN din SUA care oferă o experiență ieftină și ușor de utilizat. Este, de asemenea, singurul furnizor cu sediul în SUA, pe care îl consider o alegere sigură.

Indiferent de legile obligatorii privind păstrarea și supravegherea datelor, PIA s-a dovedit a fi a “fara jurnalele” furnizor, nu o dată, dar de două ori în ultimii 4 ani.

“Putem afirma fără echivoc că compania noastră nu deține și încă nu menține jurnalele de metadate cu privire la momentul în care un abonat accesează serviciul VPN, cât timp durează un abonat’s-a folosit și de la ce adresă IP a provenit un abonat. Mai mult decât atât, sistemul de criptare nu ne permite să vizualizăm și să înregistrăm astfel adresele IP pe care le vizită sau le-a vizitat un abonat.”

Primul dosar judiciar din 2016 a implicat FBI-ul acordând o citație furnizorului care solicita jurnalele unui utilizator, care ar fi făcut amenințări cu bomba în timpul folosirii VPN PIA.

Conform documentelor oficiale ale instanței, singura informație pe care furnizorul o poate oferi este aceea că grupul de adrese IP erau utilizate din costul estic al SUA.

“O citație a fost trimisă la London Trust Media [Acces la internet privat] și singura informație pe care aceștia le-ar putea furniza este că grupul de adrese IP utilizate a fost din coasta de est a Statelor Unite.”

Al doilea caz din 2018 a implicat un hacker online Ross M. Colby, care este acuzat de trei infracțiuni și de două infracțiuni legate de presupuse intruziuni computerizate.

FBI a confirmat că suspectul folosea servicii VPN sau PIA în special pentru a desfășura această activitate ilegală și a solicitat jurnalele de la furnizor, dar nu a primit nimic în schimb.

“London Trust Media operează marca Private Internet Access (PIA), care deține mai multe adrese IP utilizate pentru a pirata Embarcadero Media. Accesul la internet privat nu înregistrează activitatea utilizatorului, cum ar fi fișierele pe care le-au accesat sau modificările pe care le-au făcut pe un site web.”

Mi se pare o politică destul de solidă cu jurnalele zero, mai ales având în vedere că PIA reușește să-și păstreze utilizatorii protejați, chiar și atunci când apar agenții de informații precum FBI!

12. Trust.Zone - Bazat în Seychelles

Deoarece Trust.Zone operează în afara Seychelles, acestea câștigă deja un avantaj pentru a fi bazate pe un “internet prietenos” competență. Furnizorul însuși se concentrează, de asemenea, pe transmiterea unui anonimat complet.

“Toate serverele noastre VPN din întreaga lume NU ARE stocarea fișierelor de jurnal pentru a vă păstra confidențialitatea. Toate datele de utilizare sunt anonime și nu sunt conectate la adresa dvs. IP reală publică”

Deși aceste afirmații sunt încă de verificat, Trust.Zone pare în mare parte un serviciu sigur. Bănuiesc că stochează o formă de jurnal de sesiuni, dar care nu se leagă de un utilizator.

13. VyprVPN - Cu sediul în Elveția

Cu sediul central în Elveția, Golden Frog’s VyprVPN a depus mult efort pentru a deveni un furnizor de încredere. De asemenea, locația a contribuit pozitiv la furnizor.

În 2010, Curtea Supremă Federală a Elveției a recunoscut adresele IP ca informații personale, care nu pot fi urmărite, fără a informa persoana în cauză.

Acest lucru a dat lui VyprVPN o mână de sus. Elveţia’Legile de confidențialitate favorabile, de asemenea, garantează o securitate maximă pentru furnizor și utilizatorii săi. Cu toate acestea, în septembrie 2017, a intrat în vigoare o nouă lege.

Această lege, potrivit Swissinfo.ch, permite FIS să se asigure de supravegherea direcționată, de bugging a proprietăților private, a liniilor de telefon și a computerelor de tip wiretapping, care au fost anterior refuzate..

În acest timp, VyprVPN a făcut datele de conectare ale jurnalului (inclusiv adresele IP), stocate timp de 30 de zile. Cu toate acestea, furnizorul vrea să lucreze mai mult la protejarea confidențialității utilizatorilor acum.

Drept urmare, în septembrie 2018, VyprVPN a început să lucreze cu un grup de securitate Leviathan pentru auditul și consultarea în tranziția serviciilor lor într-un complet “fara jurnalele” Serviciu VPN.

Spre deosebire de auditul NordVPNs, cel efectuat pe VyprVPN este disponibil pentru a fi analizat de public și poate fi făcut referire prin partajarea linkului. Iată o secțiune din raport:

“Am examinat toate componentele proiectului conform evaluării amenințărilor. Broasca de Aur a lucrat pentru remedierea tuturor rezultatelor care nu au legătură cu jurnalul concomitent cu evaluarea. După ce a finalizat acest lucru, am efectuat un test nou și am verificat că toate corecțiile au fost eficiente.”

14. VPNArea - cu sediul în Bulgaria

Departe de jurisdicțiile 5, 9 și 14 ochi, VPNArea cu sediul în Bulgaria este o alegere excelentă pentru utilizatorii care doresc să obțină anonimatul online.

Politica de confidențialitate menține o poziție de înregistrare zero, asigurându-le utilizatorilor că activitățile lor rămân în siguranță atunci când folosesc VPNArea - în special dacă reședinți într-o țară cu legi dure de internet.

“Nu monitorizăm, înregistrăm sau nu stocăm jurnalele pentru niciun singur client’s activitatea VPN. Nu monitorizăm, înregistrăm sau nu stocăm date de conectare, timpe-uri, adrese IP de intrare și de ieșire, statistici de lățime de bandă sau orice alte date identificabile ale niciunui utilizator VPN folosind serverele noastre VPN.”

Au fost, de asemenea, zero cazuri împotriva furnizorului, care verifică în continuare revendicările acestora. De la trafic, conexiune, la jurnalele de adrese IP, VPNArea nu înregistrează date PII.

15. ZoogVPN - cu sediul în Isle of Man

ZoogVPN operează în Isle of Man, care este o jurisdicție sigură pe internet. Tara’Legile nu impun păstrarea datelor sau supravegherea în masă a cetățenilor.

De asemenea, furnizorul susține că oferă înregistrare zero,

“Nu colectăm și nu păstrăm informații cu privire la activitatea utilizatorului, site-urile web sau aplicațiile pe care le folosește utilizatorul, adresele IP ale utilizatorului sau sesiunile de logare / logare a utilizatorului.”

Dacă le verificați Politica de Confidențialitate, De asemenea, ZoogVPN tinde să fie foarte explicit despre ceea ce face și nu urmărește. Într-adevăr, avem un alt furnizor de jurnaluri zero.

Singurul lucru pe care îl înregistrează este utilizarea totală a lățimii de bandă pe serverele sale. Utilizatorii / potențialii nu trebuie să vă faceți griji cu privire la înregistrarea activității online sau a metadatelor care ar putea face legătura cu ei.

VPN-uri care nu înregistrează date / informații vitale!

Acum cunoști 30+ servicii VPN care pot fi considerate “neserios” și peste 15+ care garantează anonimatul complet. Cu toate acestea, există încă multe nume care trebuie luate în considerare.

Printre acestea se numără VPN-urile care se află în mijloc. Furnizorii care se bazează în jurisdicțiile SAFE, dar înregistrează în continuare informații de conectare minime, care nu pot fi neapărat conectate la identitatea dvs..

Așadar, am decis de ce să nu creez o listă separată pentru ei! Mai jos puteți vedea numele furnizorilor care nu înregistrează informații / date de urmărire. Înscrierea cu ele depinde în întregime de dvs..

 1. VPN anonim - situat în Seychelles
 2. BlackVPN - Situat în Hong Kong
 3. BulletVPN - Situat în Estonia
 4. BolehVPN - Situat în Malaezia
 5. Boxpn - Situat în Turcia
 6. CactusVPN - Situat în Moldova
 7. CyberSilent - Situat în Polonia
 8. CryptoStorm - situat în Islanda
 9. Doublehop - Situat în Seychelles
 10. DotVPN - Situat în Hong Kong
 11. DathoVPN - Situat în Panama
 12. DefenceVPN - Situat în Barbados
 13. CitizenVPN - Situat în Danemarca
 14. EarthVPN - Situat în Cipru
 15. Easy Hide IP - Situat în Seychelles
 16. Libertatea F-Secure - Situată în Finlanda
 17. Me - Situat în Cipru
 18. FinchVPN - Situat în Malaezia
 19. HideIPVPN - Situat în Moldova
 20. ibVPN - Situat în România
 21. In-deghizare - situat în Belize
 22. IdentityCloaker - Republica Cehă
 23. IronSocket - Situat în Hong Kong
 24. Keenow Unblocker - Situat în Israel
 25. Kepard - Situat în Moldova
 26. Le VPN - Situat în Hong Kong
 27. LimeVPN - Situat în Hong Kong
 28. Rețeaua mea privată - Hong Kong
 29. nVPN - Situat în Bosnia
 30. NoodleVPN - Situat în Malaezia
 31. OneVPN - Situat în Hong Kong
 32. Privatoria - Situat în Cehia
 33. PandaPow - Situat în Hong Kong
 34. sh - Situat în Seychelles
 35. SpyOFF VPN - Situat în San Marino
 36. SmartVPN - Situat în Seychelles
 37. SecurityKISS - Situat în Irlanda
 38. SwissVPN - Situat în Elveția
 39. VPNLUX - Situat în Belize
 40. AC - Situat în România
 41. VPN Baron - Situat în România
 42. ht - Situat în Belize
 43. VersaVPN - Situat în Filipine
 44. asia - Situat în Belize
 45. VPNBook - Situat în Elveția
 46. ZenVPN - Situat în Dominica
 47. ZorroVPN - Situat în Belize
 48. ZPN - Situat în Emiratele Arabe Unite

Înfășurarea lucrurilor

Probabil că acum aveți o idee bună despre variațiile politicilor de logare a serviciilor VPN. În cazul în care majoritatea pretind că sunt lipsite de logistică, se găsesc adunând informații de identificare personală (PII).

Desigur, unii sunt mai civilizați și, după ce sapă mai adânc, dezvăluie, înregistrează doar informații de conexiune minime. Cu toate acestea, dacă vorbim despre anonimatul complet. Doar câțiva se dovedesc a fi LOGLESS.

Am încercat să ofer cât mai multe informații posibile pentru VPN-uri, în toate aceste criterii’s. Acest lucru se întâmplă deoarece știu că uneori poate fi dificil de înțeles aspectele și politicile de logare.

În afară de diferitele strategii, furnizorii au modalități variate de a comunica aceste politici utilizatorilor, ascunzându-și adesea culorile adevărate în spatele jocului complicat.

Oricum, sper că acest ghid se dovedește util pentru a afla adevărul. Faceți comentarii mai jos, dacă aveți întrebări / nelămuriri. Voi răspunde personal. Să aveți o zi minunată, fără logică, înainte!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me