Najboljši VPN-ji za Nemčijo v letu 2020

Ker je Nemčija del zavezništva 14 oči, ni varna lokacija. Država tako kot druge invazivne vlade uvaja obvezne zakone o množičnem nadzoru in hrambi podatkov.

Če pa živite v Nemčiji, boste morda še vedno potrebovali VPN za dostop do spletnih mest zunaj države. Enako velja za nemške izseljence, ki želijo dostopati do lokalnih vsebin.

Najboljši VPN za Nemčijo

Tako sem se odločil, zakaj vam ne bi dali pregleda najboljših možnosti za Nemčijo. Podrobno bom opisal vsako VPN, vendar tukaj’s kratek povzetek za vsak primer:

1. Ivacy: # 1 Priporočen VPN za Nemčijo. 29 strežnikov v petih mestih Nemčije. Takoj odblokiranje Najboljši načrt: 2,25 USD / mesec (2-letna ponudba).
2. Surfshark: Vzhodni nemški VPN. 2 namenski strežniki v Nemčiji. Vodi nič dnevnikov. Vrhunska varnost. Najboljši načrt: 1,99 USD / mesec (2-letna ponudba).
3. ExpressVPN: Najhitrejši nemški VPN. 4 matični strežniki za Expats. Trdno šifriranje. Podpora za klepet. Najboljše aplikacije. Najboljši načrt: 8,32 USD / mesec (1 leto ponudba).
4. PureVPN: Nemško VPN, prijazno proračunu. 201 strežnikov v 5 mestih Nemčije. 30 dnevna preizkušnja. Gladko deblokiranje Najboljši načrt: 2,91 $ / mesec (2-letna ponudba).
5. CyberGhost: Varna nemška VPN. 684 Namenski strežniki za nemške uporabnike. Odblokira Netflix. Ne’ne hranite dnevnikov. Najboljši načrt: 2,75 USD / mesec (3-letna ponudba).

5 najboljših VPN-jev za Nemčijo

Da bi se izognili vprašanjem zasebnosti in internetne svobode v Nemčiji, bi se morali ti top 5 nemških VPN izkazati za izjemno koristne.

1. Ivacy

Ivacy 1. mesto za nemški VPN

  • Cena: 2,25 $ / mesec
  • Ocena zaupnika: 4.8

Ivacy je s sedežem v Singapurju, čudoviti otoški državi, na trgu že od leta 2007. Odgovoren je za začetek koncepta splitskega tuneliranja. Pred kratkim je osvojila tudi najhitrejšo nagrado VPN BestVPN.com.

Ker ponudnik ni povezan s povezavami Five, Nine in Fourteen Eyes, uporabnikom v internetu Enemy Jurisdictions nudijo dobro delovanje, varnost in zasebnost, ki nalagajo hrambo podatkov in množičen nadzor.

Ponudnik je neverjeten in prevzema velike voditelje. Na voljo imate aplikacije za vse platforme, vključno z iOS, Android, Windows, Mac, Linux, pametnimi televizorji, usmerjevalniki in celo na vašem Xboxu. Najboljši del vsega: lahko odblokirate Netflix in BBC iPlayer.

Za šifriranje Ivacy uporablja AES-256-CBC s standardno tipko RSA-2048 za povezave OpenVPN. Obstaja beleženje sej, ki pa potečejo po 48 urah. Če želite dobiti najboljšo ponudbo VPN, pojdite na njihov dvoletni načrt, ki se začne pri 1,99 USD / mesečno. (zaračunanih 48 USD).

Če želite več informacij o ponudniku, preberite ta poglobljeni pregled Ivacy!

Ivacy Nemčija

2. Surfshark

Surfshark je na nemškem VPN zasedel 2. mesto

  • Cena: 1,99 USD / mesec
  • Ocena zaupnika: 4.4

Če želite ponudnika, ki nudi najvišjo stopnjo stabilnosti, zaščite in združljivosti in je še vedno izjemno cenovno dostopen, se lahko odločite za žep prijazen VPN, Surfshark.

Z 2,99 USD / mesec za dveletno ponudbo je eden najcenejših, a najbolj vreden VPN na našem seznamu, saj ponuja lepo število nemških strežnikov za vaše udobje.

Ponudnik ponuja vojaško šifriranje, podporo protokolu OpenVPN in politiko ničelnih dnevnikov, kar vam omogoča, da se izognete vsakemu vladnemu ali ponudnikom internetnih nadzorov v Nemčiji.

Prav tako ima ugled, da ne oddaja naročil za gag, kot to zahteva jasen kanarnik, zato je odlična izbira za uporabnike, ki živijo v 14 državah Oči, kot je Nemčija.

Preberite več o tem ponudniku v tej Surfshark recenziji.

Surfshark za Nemčijo

3. ExpressVPN

ExpressVPN 3. mesto za nemški VPN

  • Cena: 8,32 $ / mesec
  • Ocena zaupnika: 4.8

Morda je največje ime v panogi VPN, ExpressVPN je izjemno kompetentna in na uspešnost usmerjena VPN storitev za Nemčijo po vsem svetu..

ExpressVPN stane 8,32 dolarja / mesec za enoletno ponudbo, kar je precej dražje od ostalih VPN-jev na tem seznamu, če pa želite najboljše izkušnje v svojem razredu in proračun za vas ni skrbi, pojdite na to naročnino..

Noben ponudnik si ne more privoščiti hitrosti, ki jih podpira ExpressVPN, zaradi česar je odlična storitev za izbiro, če ne želite samo odblokirati Netflix ZDA, nemških TV strani ali celo Huluja, temveč jih gledati v HD kakovosti in z vrhunsko stabilnostjo.

ExpressVPN ponuja stikalo kill, ki ščiti pred nenačrtovanimi izklopi interneta. Ponudnik svoje internetne povezave zavaruje s šifriranjem najvišjega razreda in podpira najboljši protokol tam, tj. OpenVPN privzeto.

Njegova hitra hitrost in varnost sta prav tako koristna, ko Torrenting in njegova strežniška baza s preko 3000 strežniki v celoti podpirajo aktivnosti P2P.

Podpora za klepet v živo je najboljša v panogi, ki lahko reši vse vrste težav z lahkoto.

S funkcijo intuitivnega ločenega tuneliranja vam ExpressVPN omogoča, da določite prednost spletnim mestom ali aplikacijam, ki jih želite preusmeriti preko povezave VPN, in tako še bolj izboljšate svojo izkušnjo.

V Nemčiji lahko ExpressVPN uporabljate v vseh glavnih OS, kot so Windows, Mac, Android, iOS in celo FireTV.

Če ne’t kot storitev, imate 30-dnevno blazino, v kateri lahko vložite vračilo.

Na voljo je tudi namenska nemška različica ExpressVPN.

Za podrobnejši pregled preberite ta pregled ExpressVPN.

ExpressVPN za Nemčijo

4. PureVPN

PureVPN je na nemškem VPN zasedel 4. mesto

  • Cena: 2,91 USD / mesec
  • Ocena zaupnika: 4.7

Število strežnikov s strani PureVPN je zdaj preseglo oznako 2000, tudi strežniki v Nemčiji.

PureVPN ne’t vas prisili, da se naročite na to dolgoročno, saj ponuja kratek rok, 2-letni naročninski načrt, za samo 2,91 USD / mesec .

Politika beleženja je bila prej skicirana, zdaj pa je bila popravljena, zaradi česar se uporabniki počutijo varne glede zaupanja v svoje podatke.

Kot šifrirni standard se uporablja samo vojaško šifriranje in njegove standardne aplikacije tečejo prek tega skupaj z najbolj varnimi protokoli za tuneliranje. PureVPN ima sedež v Hong Kongu’ne bi smeli izpolnjevati nobenih nemških naročil za gag.

Je eden izmed naših najboljših Netflix VPN-jev in podpira tudi BBC iPlayer.

Na voljo vam je tridnevni preizkusni račun v znesku 2,50 USD, ki vam omogoča, da storitev prevzamete za testno vožnjo, preden se zavežete.

PureVPN’različica nemškega jezika je na voljo, če želite nadaljevati od tu naprej v svojem maternem jeziku.

Mi’Tudi PureVPN ste opravili celoten pregled, ki ga lahko preverite tukaj.

PureVPN za Nemčijo

5. CyberGhost

CyberGhost je za nemško VPN zasedel 5. mesto

  • Cena: 2,75 USD / mesec
  • Ocena zaupnika: 4.7

CyberGhost je enostaven za uporabo in optimiziran vmesnik. Ta ponudnik ponuja skupno 577 strežnikov VPN v Nemčiji, razpršenih na 3 različne lokacije, da bi ponudili eno najboljših izkušenj s pretakanjem in torrentingom v celotni panogi.

CyberGhost isn’t draga bodisi s svojim 3-letnim načrtom, ki stane 2,75 USD / mesec, kar je zelo smiselno, če upoštevamo dejstvo, da mnogi ponudniki zaračunajo skoraj enako ceno, vendar ponujajo precej manj kot CyberGhost.

Najboljša lastnost CyberGhosta so njegove aplikacije, ki so na voljo za vse priljubljene platforme in imajo namenske možnosti za različne naloge, ki jih želite opraviti.

CyberGhost ni varnostnik na zaščitni fronti, saj ponuja šifriranje najvišjega razreda, zaščito pred puščanjem DNS, stikalo za ubijanje, močno združljivost s protokolom in ničelno politiko zapisov, s katero boste zagotovili, da bo vaša zasebnost zaščitena na nemškem internetu.

To je’s ena najboljših možnosti, da obidete geo-bloke na Netflixu in drugih storitvah. CyberGhost je zelo zanesljiv in nikoli ne ponuja manjših hitrosti. Za nemške ljubitelje pretakanja je CyberGhost odličen nakup.

Če želite komunicirati z CyberGhost v nemščini, ponudnik ponuja tudi to storitev.

Celoten poglobljen pregled ponudnika si lahko preberete tukaj.

Cyberghost VPN za Nemčijo

Dejavniki, ki jih je treba iskati pri dobrem ponudniku VPN za Nemčijo?

Za uporabnika interneta, ki trenutno živi v Nemčiji, obstaja veliko omejitev in vprašanj glede zasebnosti, ki neposredno vplivajo nanj.

Dovolj dober VPN za Nemčijo lahko vsem takim uporabnikom zlahka omogoči, da zaobidejo te grožnje in omejitve ter dostopajo do varnejše in svobodnejše internetne izkušnje. Tukaj’s kako:

Glavna vprašanja o zasebnosti uporabnika

Nemčija je članica zveze 14 oči. Če ne’ne vem veliko o tej zvezi, izpostavljate svojo spletno zasebnost zelo neverjetno.

Zavezništvo 14 oči je skupina držav, ki imajo dogovor o obveščevalnih podatkih in izmenjavi podatkov. Vsaka država, ki je članica tega zavezništva, je dolžna zbirati podatke.

Na primer Če ZDA želijo podatke o svoji zgodovini brskanja, lahko od nemških organov zahteva, da zberejo vaše podatke in jim jih posredujejo, Nemčija pa bo morala odstopati z zahtevo.

Metapodatki nemških rezidentov - internetnih uporabnikov pogosto hranijo ponudnike internetnih storitev v državi za obdobja, ki presegajo 10-12 tednov. In to so natančni podatki, ki jih lahko nemška vlada kadar koli zahteva od teh ponudnikov internetnih storitev in jih bodo morali upoštevati.

Bundesnachrichtendienst (BND) je organizacija v Nemčiji, ki opravlja nalogo spremljanja, zbiranja in pošiljanja podatkov, zbranih od vseh uporabnikov interneta po Nemčiji, lahko ste prepričani, da vas zagotovo špijunirajo..

Če se zanašate na nove GDPR zakone EU, zaradi katerih je nujno, da vsi, ki zbirajo vaše podatke, to storijo z vašim izrecnim dovoljenjem, da vas zaščitijo, premislite še enkrat. To’S tem, ker zloraba podatkov in špijuniranje, ki ga vlada sponzorira, še vedno naraščata.

Za nemške uporabnike interneta je samo zasebnost najpomembnejši dejavnik, zaradi katerega je uporaba zmogljivega varnega VPN nujna.

VPN šifrirajo vaše podatke in jih prenašajo skozi varne predore, hkrati pa skrivajo vaš izvirni naslov IP, da ustavijo katero koli vladno agencijo ali koga drugega, da bi vas vohunil ali vdrl v vašo zasebnost v spletu.

Torrenting je tvegano brez VPN v Nemčiji

Torrenting izvaja na milijone uporabnikov po vsem svetu in Nemčija uporabniki niso izjema. Toda prepustitev Torrentingu brez pokrova VPN v Nemčiji je enakovredna navadni neumnosti glede na stroge zakone proti prenašanju ali celo delitvi gradiva, ki je avtorsko zaščiteno.

Torrenting je v Nemčiji zakonit, vendar ga zagotovo lahko obsodite z veliko denarno kaznijo ali celo dobite zaporno kazen, če storite kršitev avtorskih pravic.

Nikoli ne podpiramo uporabnikov pri kršenju avtorskih pravic in tudi ne spodbujamo uporabnikov, da na Torrentino nezakonito nalagajo vsebino prek Torrentov, vendar gre za to, da bodo uporabniki uživali v brezplačnem internetu in da se to lahko zgodi le, če uporabljate VPN.

Najboljši VPN-ji v Nemčiji so tisti, ki imajo namenske strežnike za Torrenting / P2P dejavnosti, ponujajo velike hitrosti in ne’t pušča vaš IP. Ne bi smeli’t sploh ne shranjujejo kakršnih koli dnevnikov.

Obhod geo-omejitev na pretočnih mestih

Zaradi geo-omejitev ne morete dostopati do Netflix US, Hulu, Amazon Prime ali celo BBC iPlayerja v Nemčiji. Ampak omejitve ne’t samo vplivati ​​na ta mesta za pretakanje. Če potujete izven Nemčije, ste zmagali’ne boste mogli pretakati večine svojih najljubših nemških kanalov ali drugih vsebin zaradi istih geo-omejitev.

Poleg tega ima YouTube svojo najbolj odstranjeno različico v Nemčiji. Svet’Največja storitev brezplačnega pretoka v državi ne ponuja veliko svoje vsebine. Razlog za to je zato, ker je GEMA (nemška glasbena skupina za glasbene pravice) že dolgo vodila spor s spletno stranjo, ki noče poravnati.

Toda vse te težave pri pretakanju vaše najljubše vsebine je mogoče enostavno rešiti, če investirate v dovolj dober VPN za Nemčijo.

Ti glavni VPN lahko z neverjetno lahkoto zaobidejo večino takšnih omejitev. Mnogi od njih celo ponujajo storitve zakrivanja, da bi zagotovili lažji dostop do teh geografsko omejenih mest.

Zaščita pred javnimi grožnjami Wi-Fi

Ne glede na to, kje ste na svetu, če imate dostop do javnih ali skupnih omrežij Wifi, potrebujete zaščito VPN. Človeški napadi na sredi niso le pogosti, ampak najbolj močna oblika vdora, ki je tam navzoča, saj se uporabniki veliko lažje povežejo v tako ogrožena omrežja kot v vseh drugih primerih.

Ker tudi Nemčija, tako kot ostali svet, ima javne WiFi sisteme, potrebujete VPN-je, ki si lahko privoščijo najmočnejšo šifriranje in podporo protokolom, da zaščitite varnost vaše naprave pred javnimi internetnimi povezavami..

Najboljši dejavniki, ki jih je treba upoštevati, kdaj možnost najboljšega nemškega VPN-ja

Ne sme voditi dnevnikov dejavnosti uporabnika. Najboljši VPN-ji vedno sledijo pravilniku o nični beleženju. Nikoli ne shranijo vaših osebnih podatkov, zgodovine brskanja ali drugih občutljivih podatkov na svojih strežnikih. Ponudnik’Politika beleženja je izrecno omenjena v njeni politiki zasebnosti, zato smo šli čez vsakega ponudnika’s politiko zasebnosti, da se zagotovi, da ne’ne hranite vseh občutljivih vrst hlodov.

Vojaško šifriranje in OpenVPN protokol. Ta dva dejavnika sta najpomembnejša vidika VPN’varnostni arzenal. AES-256 šifriranje vojaškega razreda je najbolj varen šifrirni šifrir, saj je pod njim nemogoče dekodirati podatke. OpenVPN protokol je trenutno najbolj varen protokol za tuneliranje na svetu, ki zagotavlja, da uporabe internetnih povezav ni mogoče nikoli vdreti.

Nekateri VPN ponujajo še več novih varnostnih funkcij, kot je Double VPN, da uporabnikom omogočijo dodatno varnostno območje.

V Nemčiji mora biti ponujen optimiziran in hiter strežnik. Če potujete izven Nemčije in si želite ogledati vsebino z nemške televizije na spletu, lahko to storite le, če vaš VPN ponuja nemške strežnike.

Ampak je’S strežnikov v Nemčiji ni dovolj, morajo biti optimizirani za podporo odklepanju iz tujine in hitri, da ponudijo vrhunsko izkušnjo.

Odblokiranje sposobnosti za pretočna mesta. Veliko, dobro razširjeno strežniško omrežje. Za deblokiranje Netflix US ali BBC iPlayer v Nemčiji morate imeti VPN, ki ponuja strežnike, ki lahko z lahkoto izvajajo te podvige. Pustiti’s recimo, če VPN ne’nimam dobrih ameriških strežnikov, je zmagal’t odblokirajte Netflix US in s tem tudi to’je neprimerno za vas.

Prijazno hrepenenje. VPN mora podpirati Torrenting in za nalogo ponuditi hitre, namenske strežnike. Po drugi strani IP ne sme puščati prek uhajanja WebRTC ali DNS.

Mora imeti stikalo Kill: V primeru, da se prekine VPN, bi bilo treba izklopiti stikalo, ki vas bo zaščitilo pred naključno povezavo z internetom brez ustreznega pokrova in tako izpostavilo vaš pravi internetni internet. To funkcijo imajo vsi najboljši VPN-ji za Nemčijo na našem seznamu.

Medtem ko danes v panogi deluje na stotine ponudnikov VPN, večina teh pa lahko ponudi zgornji seznam ali dve funkciji, če pa želite, da so vse te funkcije prisotne v vaši storitvi, skupaj z vrhunsko zmogljivostjo, potem naši najbolj priporočljivi Nemški VPN-ji so vaša najvarnejša stava.

VPN, ki se jih je treba izogibati v Nemčiji

Veliko VPN-jev obljublja luno, vendar pogosto ne’ne prinašajo pričakovanih rezultatov. Kaj’Še bolj problematično je, da obstajajo VPN-ji, ki jih ni mogoče varno naročiti, saj trpijo zaradi več težav ali so sami vključeni v zloglasne dejavnosti.

Tu je seznam VPN-jev, ki se jim morate izogibati v Nemčiji:

Shellfire VPN

Ta VPN samo ne’ne delati za kakršen koli namen. Trpi zaradi puščanja IP, ne’t odkleni Netflix, ne’t podpira Torrenting, nima podpore za klepet v živo in njegove odjemalske aplikacije sploh niso uporabniku prijazne. Poleg tega so načrti precej dragi. Izogibajte se tej VPN za vsako ceno.

OperaVPN

Kljub kakovosti za deblokiranje Netflixa, OperaVPN nima kompatibilnosti med platformami. To je’s več proxy storitve in ne’t ponuditi raven varnosti, ki bo ponujala dovolj dobre izkušnje kot nemški VPN.

ZenVPN

Ta VPN beleži vaš IP in za nas je to največji prebijalec poslov od vseh. Poleg tega ste zmagali’ne morete vsak dan uporabljati več kot 5 GB pasovne širine, tudi če ste plačani. ZenVPN sploh ni primeren, če iščete primeren nemški VPN.

Je brezplačen VPN, primeren za Nemčijo?

Odgovor je velik ne!

Zakaj?

Brezplačni VPN-ji bodo vedno videti dobro, če jih primerjate s plačanimi ponudniki, ki pogosto ponujajo načrte, ki stanejo več deset dolarjev naročnin. Ampak to’s, kjer se ustavijo prednosti brezplačnih VPN-jev.

Brezplačne storitve VPN imajo pogosto omejitve pasovne širine in hitrosti v primerjavi s plačljivimi storitvami.

Poleg tega, razen teh težav z zmogljivostjo, brezplačni VPN-ji niso varni niti zato, ker bodisi vodijo uporabniške dnevnike, prodajajo uporabniške podatke ali celo zahtevajo nepotrebne oglase, ker so to načini, s katerimi delajo svoje spodnje vrstice.

Ne bi’t priporočam, da greste za brezplačno VPN v Nemčiji, ker ga’je bolje, da posodite nekaj dolarjev, kot da ogrožate svojo internetno izkušnjo in varnost zaradi šarma brezplačnosti.

Nemški zakoni o hrambi podatkov

Zakoni o hrambi podatkov so imeli v Nemčiji zapleteno zgodovino.

Nemška vlada je poskušala sprejeti zakone, ki bodo obvezno zbirali podatke o uporabnikih v največji meri, vendar je trenutno ta zakonodaja začasno ukinjena.

Glavni zakon o hrambi podatkov, sprejet leta 2015, je od ponudnikov internetnih storitev zahteval, da zbirajo metapodatke uporabnikov.

Ta zakon trenutno ni v veljavi, vendar obstaja zelo razširjen sum, da ponudniki internetnih storitev v Nemčiji še naprej zbirajo in shranjujejo uporabniške metapodatke do 10 dni.

Nemčija je tudi del zavezništva 14 Eyes, zaradi česar je nevarna lokacija, kar zadeva zasebnost uporabnikov, saj gre za zavezništvo za izmenjavo podatkov, kjer lahko katera koli država članica pošlje naročilo v drugo državo za informacije o uporabniku in slednja bo mora biti v skladu z njim.

Vendar v Nemčiji trenutno ni zakona, ki bi prisiljal ponudnike internetnih storitev ali druge organe, da izpolnjujejo naročila o gag. Zakonodaja ne podpira niti izvajanja zadnjih vrat za zbiranje podatkov.

Zakoni o hrambi podatkov v Nemčiji so nejasni in pogosto nejasni, katerih celotna razlaga ne spada v področje uporabe tega članka, vendar morate vedeti, da je Nemčija glede varstva zasebnosti uporabnikov na spletu precej nevarna, zato ne morete pustiti svojih ciljev odprtih in negotovo.

Ali je VPN zakonit v Nemčiji, da vam omogoča zaščito pred takšnimi zakoni? Da, popolnoma legalno, zato ne bi smeli’ne zamudite priložnosti, da si zagotovite preveč varno anonimnost na spletu.

Zavijanje stvari

Če živite v Nemčiji, se danes zagotovo morate naročiti na VPN. Če sprejmete to odločitev, je Surfshark naša prva izbira kot najboljši VPN za Nemčijo. Za 1,99 USD / mesec na dvoletnem načrtu, to’Najprimernejša storitev za varnost, delovanje in stabilnost.

Tudi ostali številki 4 so odlični in zdaj je odvisno od vaše osebne izbire, za katero se boste odločili. Torej ne’ne izgubljajte preveč časa, preden ga dobite in si zagotovite zasebnost v spletu.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me