Най-добрите VPN за Германия през 2020 г.

Тъй като Германия е част от алианса 14 Eyes, това не е безопасно място. Страната, подобно на други инвазивни правителства, налага задължителни закони за масово наблюдение и запазване на данни.

Ако обаче живеете в Германия, все пак може да се нуждаете от VPN за достъп до уебсайтове извън страната. Същото важи и за немските емигранти, които искат да имат достъп до местно съдържание.

Най-добър VPN за Германия

Затова реших защо да не ви дам преглед на най-добрите варианти за Германия. Ще опиша подробно всеки VPN, но тук’s кратко резюме за всеки случай:

1. Иваци: # 1 Препоръчителен VPN за Германия. 29 сървъра в пет града на Германия. Незабавно деблокиране Най-добър план: $ 2,25 / месец (2 години оферта).
2. Surfshark: Възходящ тренд на немски VPN. 2 Специализирани сървъри в Германия. Поддържа нулеви дневници. Най-добрата сигурност. Най-добър план: $ 1,99 / месец (2 години оферта).
3. ExpressVPN: Най-бърз немски VPN. 4 Native сървъри за Expats. Твърдо криптиране. Поддръжка за чат. Най-добрите приложения. Най-добър план: $ 8.32 / месец (оферта за 1 година).
4. PureVPN: Немски VPN с бюджет. 201 Сървъри в 5 градове на Германия. 30 дневно изпитание. Плавно деблокиране. Най-добър план: $ 2,91 / месец (2 години оферта).
5. CyberGhost: Безопасен немски VPN. 684 Специализирани сървъри за немски потребители. Деблокира Netflix. неотворено’не съхранявайте журнали. Най-добър план: $ 2,75 / месец (3-годишна сделка).

5 най-добри VPN за Германия

За да избегнат неприкосновеността на личния живот и свободата на интернет в Германия, тези топ 5 германски VPN трябва да се окажат невероятно полезни.

1. Иваци

Иваси се класира 1-ви за немски VPN

  • Цена: $ 2,25 / мес
  • Рейтинг на доверен пилот: 4.8

Иваси е със седалище в Сингапур, красивата островна държава, на пазара от 2007 г. Той е отговорен за създаването на концепцията за разделяне на тунели. Наскоро тя спечели и най-бързата награда за VPN от BestVPN.com.

Тъй като доставчикът е далеч от съюзи Five, Nine и Fourteen Eyes, те предлагат добра производителност, сигурност и поверителност на потребителите в Интернет Enemy Jurisdictions, които налагат запазване на данни и масово наблюдение..

Доставчикът е невероятен и поема големи лидери. Имате приложения, достъпни за всички платформи, включително iOS, Android, Windows, Mac, Linux, Smart TV, рутери и дори на вашия Xbox. Най-добрата част от всичко: можете да деблокирате Netflix и BBC iPlayer.

За криптиране, Ivacy използва AES-256-CBC със стандартен RSA-2048 ключ за OpenVPN връзки. Има сесийна регистрация, но те изтичат след 48 часа. За да получите най-добрата VPN сделка, преминете към двугодишния им план, който започва от $ 1,99 / месец. (таксувани $ 48).

За повече информация за доставчика, прочетете този задълбочен преглед на Ivacy!

Иваци Германия

2. Surfshark

Surfshark е на 2-ро място за немски VPN

  • Цена: $ 1,99 / мес
  • Рейтинг на доверен пилот: 4.4

Ако искате доставчик, който предлага стабилност, защита и съвместимост от най-висока степен и все още е невероятно достъпен, можете да изберете удобния за джоб VPN, Surfshark.

С $ 1,99 на месец за своята 2-годишна сделка, тя е една от най-евтините, но най-ценовата VPN в нашия списък, предлагаща голям брой немски сървъри за ваше удобство.

Доставчикът предлага военно криптиране, поддръжка на протокол OpenVPN и политика на нулеви регистрации, което ви позволява да избягвате всяко наблюдение, базирано на правителството или ISP в Германия.

Освен това той има репутация, че не подава поръчки за дриги, както е оправдано от ясния й канален ордер, което го прави перфектен избор за потребители, живеещи в 14 страни на очите като Германия.

Прочетете повече за този доставчик чрез този преглед на Surfshark.

Surfshark за Германия

3. ExpressVPN

ExpressVPN класира 3-то място за немски VPN

  • Цена: $ 8.32 / мес
  • Рейтинг на доверен пилот: 4.8

Може би най-голямото име в VPN индустрията, ExpressVPN е невероятно компетентна и ориентирана към производителността VPN услуга за Германия в целия свят.

ExpressVPN струва $ 8,32 на месец за своята едногодишна сделка, което е много по-скъпо от останалите VPN в този списък, но ако искате най-доброто в класа опит и бюджетът не е притеснение за вас, тогава отидете за този абонамент.

Никой доставчик не може да си позволи скоростите, поддържани от ExpressVPN, което го прави перфектната услуга, за която да изберете, ако търсите не само да отблокирате Netflix САЩ, немски телевизионни сайтове или дори Hulu, а да ги гледате в HD качество и с върховна стабилност.

ExpressVPN предлага превключвател за убийство, който предпазва от непланирани изключения от интернет. Доставчикът осигурява своите интернет връзки чрез криптиране от най-висок клас и поддържа най-добрия протокол там, т.е. OpenVPN по подразбиране.

  7 най-добри руски VPN услуги - заобикаляне на Интернет цензура по време на пътуване в Русия

Неговите бързи скорости и сигурност също са полезни, когато Torrenting и сървърната му база от над 3000 сървъра напълно подкрепят P2P дейностите.

Поддръжката му на чат на живо е най-добрата в бранша, способна да решава всякакви проблеми с лекота.

С интуитивната функция за разделно тунелиране ExpressVPN ви позволява да давате приоритет на сайтовете или приложенията, които искате да маршрутизирате през VPN връзката, като допълнително оптимизирате вашето преживяване.

В Германия можете да използвате ExpressVPN във всички основни ОС като Windows, Mac, Android, iOS и дори FireTV.

Ако не’t като услугата, имате възглавница от 30 дни, в която можете да подадете възстановяване.

Предлага се и специализирана немска версия на ExpressVPN.

За по-подробен ремонт прочетете този преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN за Германия

4. PureVPN

PureVPN е на 4-то място за немски VPN

  • Цена: $ 2,91 / мес
  • Рейтинг на доверен пилот: 4.7

Броят на сървърите от PureVPN вече надхвърли маркировката 2000, като сървърите също са в Германия.

PureVPN не’не ви принуждават да се абонирате за него дългосрочно, тъй като предлага краткосрочен, 2-годишен абонаментен план само за $ 2,91 / месец .

Политиката за регистриране на дневници беше схематична по-рано, но сега тя беше коригирана, като потребителите се чувстват сигурни относно доверието им с техните данни.

Като криптиращ стандарт се използва само военно ниво, а стандартните му приложения се изпълняват чрез това заедно с най-сигурните протоколи за тунелиране. Базирано в Хонг Конг, PureVPN няма’не трябва да се съобразявате и с всички германски поръчки.

Той е един от най-добрите ни мрежи за Netflix и поддържа и BBC iPlayer.

Има 3-дневен пробен акаунт, предлаган на стойност 2,50 долара, който ви позволява да вземете услугата за пробно шофиране, преди да се ангажирате с нея.

PureVPN’версия на немски език е налице, ако искате да продължите оттук нататък на родния си език.

ние’Също така направихте пълен преглед и на PureVPN, който можете да разгледате тук.

PureVPN за Германия

5. CyberGhost

CyberGhost е на 5 място за немски VPN

  • Цена: $ 2,75 / мес
  • Рейтинг на доверен пилот: 4.7

Лесният за използване и оптимизиран интерфейс е отличителен белег на CyberGhost. Този доставчик предлага общо 577 VPN сървъра в Германия, разпределени в 3 различни места, за да предложи един от най-добрите поточни и торент опит в цялата индустрия.

CyberGhost isn’t скъпо или с 3-годишния си план струва $ 2,75 / месец, което е много разумно, като се има предвид факта, че много доставчици таксуват почти една и съща цена, но предлагат много по-малко от CyberGhost.

Най-добрата характеристика на CyberGhost са неговите приложения, които са достъпни за всички популярни платформи и имат специални опции за различни задачи, които искате да изпълнявате.

CyberGhost не е сложен на защитния фронт, тъй като предлага шифроване от най-висок клас, защита от течове на DNS, превключвател за убийства, силна съвместимост с протокола и нулева политика за регистрация, за да се гарантира, че вашата поверителност остава защитена в немския интернет.

То’s една от най-добрите опции за заобикаляне на геоблоковете в Netflix и други поточни услуги. CyberGhost е супер надежден и никога не предлага слаби скорости. За германските фенове на поточното предаване CyberGhost е чудесна покупка.

Ако искате да взаимодействате с CyberGhost на немски език, доставчикът предлага и това съоръжение.

Пълният задълбочен преглед на доставчика може да прочетете тук.

Cyberghost VPN за Германия

Фактори, които да търсите в добър доставчик на VPN за Германия?

За интернет потребител, който живее в Германия в момента, има много ограничения и проблеми с поверителността, които пряко го засягат.

Достатъчно добър VPN за Германия може лесно да позволи на всички такива потребители да заобиколят тези заплахи и ограничения и да получат достъп до по-сигурно и по-свободно интернет изживяване. Тук’е как:

Основни проблеми с поверителността на потребителите

Германия е член на Алианса на 14 очи. Ако не’не знам много за този съюз, излагате вашата неприкосновеност на личния живот пред невероятен риск.

Алиансът „14 очи“ е група държави, които имат споразумение за разузнаване и обмен на данни. Всяка държава, която е член на този съюз, е длъжна да събира данни.

Например напр. Ако САЩ искат данни от вашата история на сърфиране, той може да поиска от германските власти да съберат вашите данни и да им ги предоставят, а Германия ще трябва да отстъпи на заявката.

Метаданните на германските резиденти – интернет потребители често се съхраняват от интернет доставчици в страната за периоди над 10-12 седмици. И това са точните данни, които германското правителство може да изисква по всяко време от тези интернет доставчици и те ще трябва да се съобразят.

Bundesnachrichtendienst (BND) е организация в Германия, която се справя със задачата за наблюдение, събиране и изпращане на данни, събрани от всички интернет потребители в Германия, може да сте сигурни, че определено сте шпионирани..

  Nejlepší VPN pro Německo v roce 2020

Ако разчитате на новите закони на GDPR от ЕС, които правят задължително всеки, който събира вашата информация, да го направи с изричното ви разрешение, за да ви защити, помислете отново. Че’s, защото злоупотребата с данни и шпионираното от правителството шпиониране продължават да са широко разпространени.

За германските потребители на интернет само поверителността е най-важният фактор, който прави използването на мощен, сигурен VPN.

VPN кодира вашите данни и ги предава през защитени тунели, като същевременно крие вашия първоначален IP адрес, за да спре всяка държавна агенция или някой друг да ви шпионира или да нахлуе в поверителността ви онлайн.

Torrenting е рискован без VPN в Германия

Torrenting се извършва от милиони потребители по целия свят и потребителите в Германия не правят изключение. Но да се отдадете на Torrenting без покритие за VPN в Германия е равносилно на обикновена глупост предвид строгите закони срещу изтегляне или дори споделяне на материали, които са защитени с авторски права.

Торентът е легален в Германия, но определено можете да бъдете ударен с голяма глоба или дори да получите срок затвор в някои случаи, ако извършите нарушение на авторски права.

Ние никога не подкрепяме потребителите да извършват нарушения на авторски права и не насърчаваме потребителите да изтеглят съдържание незаконно чрез Torrents, но това е свързано с това потребителите да се ползват от безплатния интернет и това може да се случи само ако използвате VPN.

Най-добрите VPN мрежи в Германия са тези, които имат специализирани сървъри за Torrenting / P2P дейности, предлагат бързи скорости и не’не изтече вашия IP. Не бива’също така изобщо не съхранявате всякакъв вид трупи.

Заобикаляне на гео-ограниченията на поточните сайтове

Не можете да получите достъп до Netflix US, Hulu, Amazon Prime или дори BBC iPlayer в Германия поради гео ограничения. Но ограниченията не’t просто влияят на тези стрийминг сайтове. Ако пътувате извън Германия, вие спечелихте’да не можете да предавате голяма част от любимите си немски канали или друго съдържание поради същите гео ограничения.

На всичкото отгоре YouTube има най-съкратената си версия в Германия. Светът’Най-голямата безплатна услуга за стрийминг не предлага много от съдържанието си в страната. Причината за това, защото GEMA (германска група за музикални права) има дългогодишен спор със сайта, който отказва да се уреди.

Но всички тези проблеми в поточното предаване на любимото ви съдържание могат лесно да бъдат решени, ако инвестирате в достатъчно добър VPN за Германия.

Тези основни VPN могат лесно да заобиколят повечето невероятни гео ограничения. И много от тях дори предлагат услуги за опушване, за да осигурят по-лесен достъп до тези географски ограничени сайтове.

Защита срещу обществени заплахи за Wi-Fi

Независимо къде се намирате в света, ако имате достъп до обществени или споделени Wifi мрежи, имате нужда от VPN защита. Човекът в средата атаки не са просто често срещани, но най-мощната форма на хакерство, която е налице там, тъй като е много по-лесно за потребителите да се свързват с такива компрометирани мрежи, отколкото във всеки друг случай.

И тъй като, подобно на останалия свят, и Германия разполага с обществени Wifi системи, имате нужда от VPN, които могат да си позволят най-силното криптиране и поддръжка на протоколи, за да защитят безопасността на вашето устройство през обществени интернет връзки като тази..

Най-важните фактори, които трябва да вземете предвид, когато вариант за най-добрата немска VPN

Не трябва да съхранява дневници на активността на потребителя. Най-добрите VPN мрежи винаги следват нулева политика. Те никога не пазят вашата лична информация, история на сърфиране или други чувствителни данни, съхранявани на техните сървъри. Доставчик’s политиката за регистрация се споменава изрично в нейната политика за поверителност, така че надхвърлихме всеки доставчик’s политика за поверителност, за да се гарантира, че те не’не съхранявайте чувствителни видове трупи.

Криптиране с военен клас и OpenVPN протокол. Тези два фактора са най-важните аспекти на VPN’арсенал за сигурност. AES-256 криптирането с военен клас е най-сигурният шифрован шифър, тъй като е невъзможно да се декодира криптирани данни под него. OpenVPN протоколът е най-сигурният протокол за тунелиране в света в момента, гарантиращ, че използването на интернет връзки никога не може да бъде разбито.

Някои VPN предлагат още по-нови функции за сигурност като Double VPN, за да предоставят на потребителите допълнителен обхват на сигурност.

Трябва да предлагат оптимизирани и бързи сървъри в Германия. Ако пътувате извън Германия и трябва да гледате съдържание от немската телевизия онлайн, можете да го направите само ако вашият VPN предлага немски сървъри.

Но’s не е достатъчно, за да има сървъри в Германия, те трябва да бъдат оптимизирани да поддържат деблокиране от чужбина и бързо да предлагат премия.

Разблокиране на възможности за поточни сайтове. Голяма, добре разпространена сървърна мрежа. За да деблокирате Netflix US или BBC iPlayer в Германия, трябва да имате VPN, който предлага сървъри, които могат да изпълняват тези подвизи с лекота. Позволявам’s кажете, ако VPN няма’нямам добри американски сървъри, тя спечели’t деблокирайте Netflix US и следователно, това’е неподходящ за вас.

  Лучшие VPN для Германии в 2020 году

Приятелски торент. VPN трябва да поддържа Torrenting и да предлага бързи, специализирани сървъри за задачата. От друга страна, тя не трябва да изтича вашия IP чрез WebRTC или DNS течове.

Трябва да има Kill Switch: В случай на изключване на VPN трябва да има превключвател за убийство, за да ви предпази от случайно да бъдете свързани с интернет без подходящо покритие, като по този начин излагате реалния си IP онлайн. Всички топ VPN за Германия в нашия списък предлагат тази функция.

Въпреки че в наши дни стотици VPN доставчици работят в бранша и повечето от тях могат да предложат функция или две от горния списък, но ако искате всички тези функции да присъстват във вашата услуга заедно с най-високото качество, тогава най-препоръчителните ни VPN за Германия са най-сигурният ви залог.

VPN, които трябва да се избягват в Германия

Много VPN обещават луната, но често не’не предоставя очакваните резултати. Какво’още по-проблематично е, че има VPN, които не са сигурни за абонамент, тъй като страдат от множество проблеми или самите те са въвлечени в коварни дейности.

Ето списък на VPN мрежи, които трябва да избягвате в Германия:

Shellfire VPN

Това VPN просто не’не работи, за да служи на каквато и да е цел. Страда от IP течове, нали’t деблокирайте Netflix, не’не поддържа Torrenting, няма поддръжка за чат на живо и клиентските му приложения изобщо не са удобни за потребителя. На всичкото отгоре плановете са доста скъпи. Избягвайте тази VPN на всяка цена.

OperaVPN

Въпреки че има качеството за деблокиране на Netflix, OperaVPN липсва кросплатформена съвместимост. То’s повече от прокси услуга и не’не предлагат необходимото ниво на сигурност, за да предложи достатъчно добър опит като немски VPN.

ZenVPN

Този VPN регистрира вашия IP и за нас това е най-големият разбивач на сделки от всички тях. На всичкото отгоре спечелихте’няма да използвате повече от 5GB честотна лента всеки ден, дори ако сте на платената сделка. ZenVPN изобщо не е подходящ, ако търсите подходящ Германия VPN.

Безплатен VPN е подходящ за Германия?

Отговорът е Голям Не!

Защо?

Безплатните VPN мрежи винаги ще изглеждат добре, когато ги сравнявате с платени доставчици, които често предлагат планове, които струват десетки долари за абонаментни такси. Но това’s, където спират предимствата на безплатните VPN.

Безплатните VPN услуги често имат ограничения на честотната лента и скоростта в сравнение с платените услуги.

Освен това, освен тези проблеми с ефективността, безплатните VPN мрежи не са защитени, тъй като или водят потребителски регистрации, продават потребителски данни или дори подканват ненужни реклами, тъй като това са начините, по които те работят в долните си редове.

Не бих’t препоръчвам ви да отидете на безплатен VPN в Германия, защото това’е по-добре да хапнете няколко долара, отколкото да компрометирате вашия интернет опит и сигурност поради очарованието на безплатно.

Немски закони за запазване на данни

Законите, свързани със запазването на данни, имаха сложна история в Германия.

Германското правителство се опита да въведе закони, които правят задължително събирането на потребителски данни в най-голяма степен, но към момента тези закони са прекратени.

Основният закон относно запазването на данни, приет през 2015 г., изискваше интернет доставчиците да събират метаданни на потребителите.

Този закон се спазва в момента, но има широко съмнение, че интернет доставчиците в Германия продължават да събират и съхраняват потребителски метаданни до 10 дни.

Германия също е част от алианса 14 Eyes, което го прави опасно място, що се отнася до поверителността на потребителите, тъй като това е съюз за споделяне на данни, при който всяка страна-членка може да изпрати поръчка за пропуск в друга държава за информация на потребителите и последната ще трябва да се съобразяват с него.

В момента обаче в Германия няма закон, който може да принуди доставчиците на интернет услуги или други органи да изпълняват поръчките за гафове. Дори прилагането на задни врати за събиране на данни не е подкрепено от закона.

Законите за запазване на данни в Германия са мътни и често неясни, пълното обяснение на които е извън обхвата на тази статия, но трябва да знаете, че Германия е доста опасна по отношение на защитата на поверителността на потребителите онлайн, така че не можете да оставяте краищата си отворени и несигурен.

Но законно ли е VPN в Германия, за да ви позволи да получите защита от подобни закони? Да, напълно законно, затова не бива’не пропускайте възможността да получите една твърде сигурна вашата анонимност онлайн.

Опаковане на нещата

Живеейки в Германия, определено трябва да се абонирате за VPN днес и ако вземете това решение, Surfshark е нашият №1 избор като най-добрият VPN за Германия. За $ 1,99 / месец на двугодишния план, то’s най-подходящата услуга за безопасност, производителност и стабилност.

Останалите от # 4 също са страхотни и сега зависи от вашия личен избор за това, за кой да изберете. Така че дон’не губите твърде много време, преди да получите такъв и да осигурите поверителността си онлайн.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me