7 най-добри руски VPN услуги – заобикаляне на Интернет цензура по време на пътуване в Русия

Русия бавно, в крайна сметка се трансформира в следващия Китай – благодарение на строгите си закони за цензура в интернет и за запазване на данни, които не позволяват на потребителите да изследват мрежата свободно и неограничено. Почти все едно национализмът е ослепил гражданите толкова много, че те вече не искат да взаимодействат с тези, разположени в други страни. Какво е с цялата тази раздяла? Обобщаването на интернет? Най-важното е как можете да го преодолеете? Е, тук идва използването на руски VPN, което помага за заобикаляне на гео ограниченията за деблокиране на уебсайтове и онлайн услуги. Прочетете това подробно ръководство от най-добре vpn.

Руски VPN

Contents

Новият руски закон за VPN и какво точно е забранено за Netizens?

Влизане в сила на 1 ноември 2023 г. – нов руски закон диктува ограничаването на достъпа до инструменти за избягване на прокси, които включват анонимници и VPN, което затруднява нетизените да заобикалят интернет цензурата. Онези доставчици, които работят в страната, ще трябва да си сътрудничат тясно с Roskomnadzor (руската медийна служба) и да се съобразят с всичките му искания.

Нов руски закон за VPN

Въпреки това, все още има доста объркване по отношение на закона. Докато инструментите за избягване на прокси не разполагат с пълна забрана – правителството на Русия поиска ограничаване на достъпа до забранени уебсайтове с помощта на тези инструменти. Според ИТ експерти корпоративните VPN се сблъскват с освобождаване от забраната, но все още не е ясно как Roskomnadzor ще разграничи публичните и корпоративните услуги.

Най-добър VPN за Русия

Експерт в проекта Tor, който върви с името “Леонид Евдокимов” наскоро бе установено, че всъщност е невъзможно да се разграничат такива доставчици, като се има предвид, че на пазара има хиляди имена, всяко от които служи за различни цели в интернет.

Световно първенство на FIFA 2023 в Русия – Истинската игра започва

Световното първенство на ФИФА 2023 е точно зад ъгъла, като това лято започва на 14 юни, а кулминацията му е на финалното показване на 15 юли в Москва. Тъй като първенството е основен разговор сред милиони хора по света, можем със сигурност да очакваме хората да летят през родината си, за да посетят Русия и да предложат поддръжката на любимия си отбор. Единственият проблем е обаче, че тези лица ще се сблъскат с изобилие от интернет ограничения при посещение в Русия.

Световно първенство по футбол 2023 в Русия

Блокираните приложения, недостъпните уебсайтове за социални медии, липсата на новинарски уебсайтове в родния град – всичко това са често срещани проблеми. Разбира се, ще имате достъп до безплатен обществен Wi-Fi в почти всеки ресторант, заведение, бар или обществено място, но каква е ползата, ако не можете да посетите сайтовете, които искате? Освен това тези обществени връзки могат също да намалят общата ви сигурност на данните, тъй като те са отворени за хакване. Ето защо трябва да използвате VPN на световната купа на Fifa, когато сте в града, за Световната купа на FIFA 2023. Освен това можете да прочетете нашия подробен блог на как да гледаме световното първенство на фифа 2023.

Кибер и дигитални престъпления в Русия

Подобно на повечето страни, Русия криминализира всички действия, свързани с нерегламентиран достъп до компютърна информация, разработване / използване / разпространение на злонамерен софтуер, нарушаване на правилата, приложими за прехвърляне на защитена компютърна информация, измама при използването на разплащателни карти и други хакерски дейности. Под наблюдение на Министерството на вътрешните работи, Федералните служби за сигурност и дори регулаторните регулатори като Централната банка на Русия, глобите и затвора за такива престъпления са интензивни!

Кибер и дигитални престъпления в Русия

  Лучшие VPN для Германии в 2023 году

Защо имате нужда от руски VPN

Руското правителство е силно инвазивно във всички свои практики, следейки потребителите си и дори черен списък на огромен брой чуждестранни сайтове по различни причини. Най-вече всички новини, които се появяват от чужди източници, подлежат на затъмнения, заедно с услуги като Google. Много уебсайтове, които са критични за Русия, също налагат цензура, докато украинските сайтове блокират достъпа – поради продължаващия конфликт.

Ако това беше достатъчно лошо, правителството дори забрани ПОРНОГРАФИЯ, което е малко странно и изненадващо. Благодарение на въвеждането на нови закони на Yarovaya нещата само се влошават в бъдеще, тъй като гражданите са под високо ниво на надзор. Всички тези ограничения и плаши правят използването на VPN от решаващо значение в страната за осигуряване на цифрови личен живот и свобода.

Защо имате нужда от руски VPN

През 2014 г. Русия дори прие закон, според който блогърите с голям брой следващи (3 000+, за да бъдат по-конкретни) трябва да спазват същите разпоредби, наложени от известни медийни издания и на корпоративно ниво. Това включва писането на истинското им име и официалната регистрация в Roskomnadzor. Освен това всякакви политически възгледи, противоречащи на Русия, могат да доведат до затвор с години.

Така че, обикновено всеки, който живее в Русия, всъщност няма свобода да прави това, което иска. Правителството контролира практически всичко, което само прави използването на VPN в страната невероятно важно и полезно. Чрез маскирането на вашия IP адрес и при показването му сякаш пребивавате в друга държава, VPN мрежите са от полза за заблуждаване на местни доставчици на интернет услуги, правителствени агенции и ловци на нарушаване на авторски права, когато се отдадете на каквато и да е интернет дейност – това може да се счита за незаконно.

Най-добър VPN за Русия

5 най-добри руски VPN през 2023 г.

Ако искате да заобиколите всички безполезни ограничения, като същевременно повишавате своята поверителност онлайн – задължително е да изберете най-добрия руски VPN на пазара. Това означава, че трябва да анализирате всички доставчици задълбочено и да оцените тяхната производителност, надеждност, поддръжка, цени и наличност на сървъра. Късмет за вас, направихме задачата малко по-лесна, като направихме изследването от името на нашите посетители. Така че, без допълнително обожание, вижте това подробно ръководство за най-добрите руски VPN услуги, което включва:

Цена на доставчиците ($) Характеристики Рейтинг Доставчик Посещение на посещение

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 $1.99На месец

  • 800+ сървъра в 50+ страни
  • AES-256-GCM Шифроване
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • Неограничени едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надежден 83% посещение на сайта с отстъпка
  Прочетете рецензия

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 $2.91На месец

  • 2 000+ сървъра в 140+ страни
  • 256-битово криптиране AES
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • 5 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надежден сайт за посещение с отстъпка 73%
  Прочетете рецензия

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 $8.32На месец

  • 3 000+ сървъра в 94 държави
  • 256-битово криптиране AES
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • 3 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надеждни 35% отстъпка за посещение на сайта
  Прочетете рецензия

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9.95 $2.25На месец

  • 1000+ сървъра в 100 локации
  • 256-битово стандартно военно криптиране
  • Поддръжката на чат на живо е отлична
  • Доставчик на нули
  • Налични са 5 мулти-входа
  • Приложения за Windows, Mac, Android, iOS и Chrome

  Надежден 77% отстъпка Посетете сайта
  Прочетете рецензия

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12,99 $2.75На месец

  • 3 700 сървъра в 60 държави
  • 256-битово AES криптиране
  • 24/7 Чат на живо
  • Строга политика без регистрация
  • 7 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Reliabile 77% отстъпка Посетете сайта
  Прочетете рецензия

ExpressVPN – Доставчик, ориентиран към поверителност за Русия

Базиран на Британски Вирджински острови, ExpressVPN е един от най-добрите руски VPN, предлагащ страхотни приложения с интуитивен външен вид и удобен за потребителите дизайн. Доставчикът се съсредоточава изключително много върху неприкосновеността на личния живот, като се похвали с политика без регистрация, която дори турските власти не могат да победят. След като се регистрирате с VPN, вие дори получавате достъп до 1500+ сървъри, силно OpenVPN криптиране и функции като автоматичен превключвател, три едновременни връзки, P2P / Torrenting и защита на WebRTC.

ExpressVPN за Русия

Професионалисти

 1. 256-битово AES криптиране за максимална сигурност в Русия
 2. Сървъри в 84 страни по света.
 3. Без регистрационни файлове за максимална поверителност.
 4. P2P / Споделянето на файлове е активирано.
 5. Интуитивни приложения за местни приложения

Против

 1. Висока стойност, но не е евтина.

Вземете ExpressVPN

CyberGhost – използвайте добра анонимност онлайн в Русия

Базирайки се в Румъния, CyberGhost е друг голям доставчик за използване на анонимност и деблокиране на възможности за достъп до неограничен интернет в Русия. Потребителите получават силна сигурност чрез AES 256-битово криптиране на OpenVPN. Дори имате възможност да се свързвате до до 5 устройства едновременно. Най-добрата част от всичко: имате 30-дневна гаранция за безпроблемно връщане на пари и 7-дневна безплатна пробна версия.

CyberGhost VPN за Русия

Професионалисти

 1. 800+ сървъра по целия свят за отблокиране на сайтове в Русия
 2. Множество връзки на 5 устройства
 3. Налично разширение за Chrome
 4. Политики за прозрачна сеч
 5. Native приложения за Windows, Mac, iOS, Android

Против

 1. Скоростта може да бъде по-добра

Вземете CyberGhost

IPVanish – Невероятна поверителност и сигурност в Русия

Базираната в САЩ, IPVanish предлага невероятна поверителност и сигурност на потребителите в Русия, осигуряваща огромна мрежа от 1000+ сървъра в 60 държави по целия свят. Имате дори налични приложения за всички платформи, било то Linux, iOS, Android, Mac и Windows. Цените започват от 7,50 долара на месец, но имате 7-дневна гаранция за възстановяване. Има дори SOCKS5 прокси за максимална анонимност за P2P / Torrenting.

IPVanish VPN за Русия

Професионалисти

 1. 40 000+ IP’s и 1000+ VPN сървъри
 2. 7-дневна гаранция за връщане на парите
 3. SOCKS5 Proxy и Kill Switch
 4. Приема криптовалути
 5. Родни приложения за всички платформи

Против

 1. Базирано в САЩ

Вземете IPVanish

NordVPN – Разширени функции за максимална защита онлайн

Базирайки се в Панама (едно от най-безопасните места в световен мащаб, NordVPN може да се похвали с политика без регистрация и осигурява военно, 256-битово AES криптиране за максимална сигурност в Русия. В същото време предлага всички разширени функции, за да запази анонимността на вашата идентичност при деблокиране на уебсайтове и цензурирани страници.Те включват автоматичен превключвател за убийство, защита от изтичане на DNS / IPv6, режим „Стелт“, „Тор“ и двойно хоп! Вие също така се възползвате от евтини цени. на месец!

NordVPN за Русия

Професионалисти

 1. 4205 сървъри в 62 държави за деблокиране в Русия
 2. Евтини 2-годишни цени за доставчик с висока стойност
 3. P2P / Torrenting Активирани сървъри са налични
 4. DoubleVPN функция за максимална поверителност
 5. DDOS защита и режим „Стелт“

Против

 1. Месечните цени са скъпи

Вземете NordVPN

VyprVPN – бързи скорости за стрийминг / деблокиране на уебсайтове в Русия

VyprVPN е доставчик, базиран в Швейцария, собственост на американска компания, наречена “Златна жаба”. Той предлага изключителна услуга за разумни цени от $ 9,95 на месец. За основното ценообразуване получавате достъп до 700+ сървъра в повече от 70 страни по света, заедно с 30-дневно възстановяване и мулти-вход на 5 устройства. Дори имате “Хамелеонска технология” на разположение за максимално удобство и възможности за уебсайтове P2P / Torrenting и деблокиране.

VyprVPN за Русия

Професионалисти

 1. Хамелеонов протокол за заобикаляне на ограничения в Русия
 2. NAT защитна стена и DPI защита за анонимност
 3. 30-дневно възстановяване и 3-дневно безплатно изпробване за тестване
 4. Поддържа вход на 5 устройства едновременно
 5. Превъзходни скорости за стрийминг / торент

Против

 1. Липсва биткойн поддръжка за плащане

Вземете VyprVPN

Как да настроите руски VPN в 4 лесни стъпки

 1. Абонирайте се за всеки руски VPN доставчик от споменатите по-горе имена
 2. Изтеглете специалното приложение за вашата платформа, като посетите уебсайта им
 3. Въведете потребителското име и паролата в приложението
 4. Свържете се със сървър в Русия (ако искате да получите достъп до нещо в страната от другаде) или американски сървър (ако искате да заобиколите цензурата).

Водещи руски VPN сървъри

Топ VPN мрежи Брой сървъри
ExpressVPN 5 сървъра
HideMyAss 12 сървъра
NordVPN 22 сървъра
VyprVPN 2 сървъра

2 най-добрите руски VPN безплатно

Когато става въпрос за намиране на най-добрия руски VPN, много потребители могат да търсят БЕЗПЛАТНИ решения. Въпреки че може да не получавате същата стойност, както бихте получили от първокласните колеги, има някои услуги, които достигат допълнителната миля в осигуряването на най-висока сигурност и поверителност за използване в Русия. Сред най-добрите, които предлагат отлична цялостна ефективност, включват:

Windscribe – Удобни за потребителите приложения с разширени функции за сигурност

Базирана в Канада, Windscribe е пълнофункционална VPN услуга с двете: безплатни и платени планове. На базата на БЕЗПЛАТНА услуга, тя предлага забележителна връзка с 11 сървъра по целия свят, заедно с 10 GB лимит на честотна лента на месец. Имате обаче възможността да установите връзки с толкова устройства, колкото искате. За допълнителна 5GB честотна лента можете да чуруликате за услугата в социалните платформи.

2 най-добрите руски VPN безплатно

Професионалисти

 1. Вградена функция за блокиране на реклама / проследяване
 2. Политика за прозрачна сеч
 3. 10 GB лимит на данни за безплатен план
 4. P2P / Torrenting Активирани сървъри
 5. Неограничени едновременни връзки

Против

 1. Нуждаете се от работа в поддръжката на клиенти

Руски VPN клиент

Руски VPN клиент обикновено е приложението / софтуерът, използван на лаптопи / компютри / таблети / смартфони за достъп до VPN и многото му функции. Тя позволява на потребителите лесно да превключват сървърите с обикновено натискане на бутон. Без да използвате надежден руски VPN клиент, ще се сблъскате с големи проблеми при деблокиране на уебсайтове и достъп до неограничен интернет.

Руски VPN клиент

Руски VPN Android

Ако търсите руски VPN услуги, които да използвате на устройства с Android, всъщност можете да се регистрирате с някой от гореспоменатите доставчици. Всеки от тях предлага специални приложения за всички платформи, което включва смартфони с Android. Просто посетете уебсайта и се насочете към “Изтегли” просто инсталирайте софтуера от Google Play Store.

Руски VPN за Steam

Steam несъмнено е един от най-добрите софтуерни игри, предлагани на пазара в момента, предлага огромен избор от платени и безплатни потребители, които да се наслаждават. Въз основа на местоположението може би повечето потребители трябва да плащат различни цени за едни и същи най-продавани и най-нови игри. Например игрите в САЩ може да имат по-високи цени в Русия. Тук идва руски VPN, който измества местоположението ви, следователно ви позволява да купувате играта на по-ниска цена!

Опаковане на нещата

За съжаление законите за интернет по света стават все по-строги и по-строги. Какво започна да се застъпва “свобода на словото” сега бавно се контролира и доминира от лицата във високомащабни и регресивни правителства / режими, които включват Русия. Ако искате да заобиколите глупавите ограничения и цензурата, не забравяйте да се регистрирате с някой от гореспоменатите доставчици. Чувствайте се свободни да коментирате по-долу, ако срещнете проблеми / проблеми!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Най-добрите VPN за Германия през 2023 г.