5-те най-добри VPN за Франция 2020: Сигурно сърфиране + стрийминг

Като част от ЕС, Франция има един от най-стабилните регламенти за поверителност на данните. Тези разпоредби гарантират, че потребителите’ цифровата информация и поверителността са защитени.

В законодателството обаче има пропуски, които потенциално позволяват на правителството да следи гражданите си’ цифрови дейности.

VPN връзка е най-добрият вариант да имате 100% сигурна и безопасна интернет връзка, която да е без всякакви песни.

Най-добър VPN за Франция

Най-добрите VPN сървъри за Франция

 1. PureVPN: Най-добър VPN за Франция. С 42 специализирани сървъри във Франция, опцията ви дава достъп до всички основни функции за безопасност на VPN при $ 2,91 / месец
 2. Surfshark: Изгоден VPN избор. Потребителите получават достъп 3 родни сървъра за Франция които маскират цялата им онлайн активност само от 1,99 долара на месец
 3. Иваси: Най-добър VPN за торент. 9 сървъра във Франция за да ви осигурим най-добрите резултати с торенти. Истинска сделка само с 2,25 долара на месец
 4. ExpressVPN: Най-бързите сървъри за VPN. 3 специализирани сървъра за Франция. Без изоставане и лоша скорост на интернет, като изберете този VPN доставчик на $ 8.32 / месец
 5. CyberGhost: Най-добър VPN за деблокиране на съдържание. с 440 специализирани френски сървъри, този доставчик поддържа вашия интернет без ограничения на $ 2,75 на месец

Защо да използвате VPN във Франция?

Виртуална частна мрежа (VPN) защитава вашата интернет връзка, маскира вашата цифрова идентичност и гарантира, че сърфирането ви не се проследява под никаква форма или форма.

Тъй като Франция е член на внимателния алианс за разузнаване на 9 очи, всяка активност на потребителите от вътрешността на страната може да бъде наблюдавана, ако някоя от държавите-членки прецени за необходимо.

VPN ви защитава не само от всяка форма на наблюдение, но също така ви дава достъп до географски ограничено съдържание от други страни, както и ви дава достъп до местно съдържание, което може да не е достъпно за зрителите извън Франция.

5 най-добри VPN за Франция 2020

Ето 5 от най-добрите VPN във Франция, описани на базата на техните цени, сървъри, съвместимост, протоколи за криптиране и специалните функции, които предлагат.

1. PureVPN - Най-добрият VPN за Франция

 • Цена: $ 2,91 / мес
 • Рейтинг на доверен пилот: 5.0

PureVPN се откроява като идеалната комбинация от всички основни VPN функции, като същевременно е лесен в портфейла.

Работейки извън Хонг Конг, PureVPN позволява на потребителите да използват 2000+ сървъри, работещи от 140+ страни. Освен това потребителите също получават достъп до 14 специализирани френски сървъри, което позволява на експатрите достъп до френско съдържание.

За потребителите’ нуждите от забавление, той деблокира Netflix и други популярни сайтове за стрийминг като BBC iPlayer, Amazon Prime, Hotstar, Voot, Hulu и дори Disney Plus.

Потребителите могат също така да се надяват да се насладят на едновременни връзки на 5 отделни устройства, както и едно тяхно Kindle и Smart Home устройства.

В допълнение към използването на AES-256-битово криптиране, което следва протокола OpenVPN, може да предложи поддръжка PPTP, L2TP, IKEv2, IPSec, за да се осигури максимална сигурност.

Някои от другите важни функции, които потребителите могат да се надяват да използват, включват разделяне на тунели, специализирани IP адреси и защита на дълбоки пакети (DPI) при използване на торенти.

Професионалисти

 • 14 Специализирани френски сървъри.
 • 5 едновременни връзки.
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 • Деблокира Netflix, Hulu и Disney+

Против

 • Потребителският интерфейс трябва да се подобри.

2. Surfshark - Изгоден VPN избор

 • Цена: $ 1,99 / мес
 • Рейтинг на доверен пилот: 4.4

За потребители, които не’не искам да оставам незащитени онлайн, но и не’не искате да излезете от собствените си разходи за надежден VPN, Surfshark е най-добрият избор благодарение на редовните си сделки.

Базирайки се на Британските Вирджински острови, Surfshark може да се похвали с 1040+ сървъра, разпространени в 140+ страни. Те включват 3-те специализирани сървъра във Франция, гарантиращи, че потребителите могат да продължат да имат достъп до любимите си предавания по TV5 Monde, France24 и BFM TV.

Потребителите също ще могат да се наслаждават на тези функции, включително други на неограничени устройства, работещи под Windows, Mac, iOS, Android и Linux.

Той идва с AES-256-GCM криптиране, което поддържа всички основни протоколи като PPTP, L2TP, IKEv2 в допълнение към стандартния OpenVPN протокол.

Най-добрата му характеристика е режимът Camouflage, който добавя допълнителен слой сигурност и анонимност за потребителите онлайн, дотолкова, че вашият собствен интернет доставчик може’ще ти кажа’използвате отново VPN.

Професионалисти

 • Има най-добрите VPN оферти.
 • Поддръжка за неограничени устройства.
 • Съвместимост за Mac, Android и iOS.
 • Политика без регистрация.

Против

 • Обслужването на клиенти трябва да се подобри.

3. ExpressVPN - най-бързият доставчик на услуги през 2020 г.

 • Цена: $ 8.32 / мес
 • Рейтинг на доверен пилот: 5.0

ExpressVPN стои глави и рамене над конкуренцията, когато става въпрос за бързи скорости на сървъра.

Със своя център на операции на Британските Вирджински острови, потребителите получават достъп до повече от 3000 сървъра, разположени в 160 места в 94 държави по света. Това включва 3 специализирани френски сървъра във Франция.

Той предлага поддръжка за 5-кратни влизания при използване на AES-256-CBC криптиране. Освен това OpenVPN UDP, OpenVPN TCP, L2TP / IPsec, IPsec, IKEv2 и PPTP протоколи се поддържат, като добавят към цялостната си сигурност.

Някои от другите забележителни функции, на които потребителите могат да се надяват да се насладят, включват използването на Fire TV и Apple TV. Открояващата се функция е Network Lock, автоматизиран превключвател за най-съвременни убийства, който ограничава целия интернет трафик в мрежата в случай на прекъсване на интернет връзката.

Професионалисти

 • Най-бързите 3000+ сървъри в 160+ страни.
 • 5 едновременни връзки.
 • Мрежово заключване (Най-добър автоматичен ключ за убийство).
 • Поддържа биткойн и други криптовалути.

Против

 • Най-скъпата VPN опция.

4. Ivacy - Най-добър торент VPN 2020

 • Цена: $ 2,25 / мес
 • Рейтинг на доверен пилот: 5.0

Ivacy е VPN услуга, която’s е проектиран за потребители, които разчитат на торенти за достъп до всички свои любими телевизионни предавания и филми.

Работейки извън Сингапур, той има 1000+ сървъра в 100+ страни. Освен това има 2 специализирани френски сървъра в случай че потребителите някога искат да ги използват за достъп до местно френско съдържание.

Ivacy поддържа 5 мулти-входа, оборудвани със стандартното за индустрията AES-256-GCM криптиране, заедно с L2TP и IKeV2 протоколите.

Нейната основна функция е приложението IvacyPrime, модернизирана функция, която дава на вашата връзка достатъчно потентност, за да заобиколи Голямата защитна стена на Китай.

Професионалисти

 • 2 Специализирани френски сървъри.
 • 5 едновременни връзки.
 • Приложението IvacyPrime за деблокиране на VoD.
 • Разделяне на тунели за торент.

Против

 • Техническата поддръжка трябва да се подобри.

5. CyberGhost - Най-добрият VPN за деблокиране на съдържание

 • Цена: $ 2,75 / мес
 • Рейтинг на доверен пилот: 4.7

Има няколко VPN, които могат да отключат количеството съдържание, което CyberGhost може, тъй като е изградено по поръчка за потребители, които сърфират в интернет с часове наред.

Работейки извън Румъния, той деблокира и невероятно количество онлайн стрийминг платформи благодарение на своите 6000+ сървъри в 90+ страни, като същевременно ви гарантира, че ще се освободите от всички съюзи за масово наблюдение.

Освен това има невероятно 440 специализирани френски сървъри, така че никога не трябва да се притеснявате за достъп до местно гео-ограничено френско съдържание.

Той предлага 7 мулти-входа, които са защитени с AES-256-битово криптиране, с ключ RSA-4096 и SHA384 за проверка на автентичността на хеш, поддържан от OpenVPN, L2TP-IPsec и PPTP протоколи.

Открояващите се функции трябва да бъдат центърът за данни NoSpy (специализиран сървър, използващ специална възходяща връзка за укрепване на 256-битовото криптиране) и предоставяне на достъп до потребителите до Nvidia Shield TV и Firestick устройства.

Професионалисти

 • 440 Специализирани френски сървъри.
 • 7 едновременни връзки.
 • Поддържа Nvidia Shield TV и Firestick.
 • NoSpy център за данни със специална възходяща връзка.

Против

 • Скоростта на връзката може да изостава в пъти.

Френски закони за справяне с поверителността

Основният закон, който се занимава с онлайн поверителността във Франция, е ЕС’s Общ регламент за защита на данните (GDPR). Законът обаче позволява на всички 50 държави членки да приемат собствените си национални закони с изменения, съобразени с техните национални нужди.

Френският изменен закон е LOI n ° 2018-493 на 20 юни 2018 г. относително à la protection des données персонал (френски закон за защита на данните за защита на гражданите). Тя предоставя на гражданите правото да контролират кой има достъп и надзор върху тяхната цифрова дейност.

Той също така увеличава мощността на френския орган за защита на данните’s правомощия при работа с субекти, които нарушават новите разпоредби. Той обаче има клауза, която позволява на френското правителство да отменя някои разпоредби в интерес на националната сигурност, ако сметне за необходимо.

Вашата интернет активност е защитена във Франция?

На хартия, да. Френските граждани ще трябва да бъдат уведомявани от всеки уебсайт, който посещават, за това колко данни се регистрират и да им се даде възможност да се откажат.

Законът за защита на данните обаче има разпоредба, която дава на френското правителство правомощието да се откаже от тези изисквания, ако иска, без предварително одобрение или предизвестие.

Следователно потребителите печелят’не знам за дълъг период дали наистина са били шпионирани от правителството.

Това би направило използването на VPN нужни, за да се гарантира, че няма проследяване на активността на потребителите онлайн и да поддържа анонимна и безопасна онлайн връзка.

Как да получите френски IP адрес

Една добра и надеждна VPN услуга вероятно ще ви даде възможност да избирате от хиляди сървъри, разположени в стотици различни страни, това трябва да включва Франция.

Може да искате френски IP адрес за достъп до локално съдържание, което може да е с географско заключване.

За да получите френски IP адрес, изпълнете следните стъпки:

 1. Абонирайте се за надеждна VPN услуга, препоръчителният избор е PureVPN.PureVPN за Франция
 2. Изтеглете и инсталирайте приложението PureVPN на избраното от вас устройство (можете да го използвате на 5 различни устройства наведнъж)
 3. Въведете вашите данни за вход и изберете френски сървър.
 4. Направи това’избрахте подходящия режим, т.е. свобода в Интернет.
 5. Веднъж ти’сте свързани, продължете да разглеждате и предавате поточно цялото си любимо френско съдържание.

Най-често задавани въпроси за VPN във Франция

Законна е VPN във Франция?

Да, използването на VPN е напълно законно във Франция. Все пак, ако сте’бъдете уловени да извършва всякаква форма на цифрово престъпление, т.е. хакване, измама, кражба по интернет или подправяне с VPN връзка, все още се счита за престъпление, наказуемо от закона.

Какво’s най-добрият безплатен VPN във Франция?

Има стотици VPN, които предлагат безплатна услуга.

Въпреки това, при проблеми като скоростта на дроселиране, високите скорости на прекъсване и най-вече, без гаранции за водене на регистрационни файлове, се препоръчва да изберете вместо това платена услуга.

Какво’s най-евтиният VPN за Франция?

Има няколко опции, за които можете да изберете:

PureVPN е най-добрият избор, тъй като ви предлага невероятна гама от функции на малко под 3 долара

Алтернативно, Surfshark е абсолютната бюджетна опция, тъй като има редица полезни функции за по-малко от $ 2

Ivacy, достъпна само за $ 2,25, е друг приятен за бюджета VPN, оптимизиран за торент и поточно предаване.

Имам ли нужда от VPN, за да гледам Netflix?

Не, Netflix е лесно достъпен във Франция. Обаче ти’Все още ще се нуждаете от VPN със специализирани сървъри, ако искате да получите достъп до съдържание, което е ограничено за географска мрежа в Netflix.

заключение

Макар законът да защитава цифровите права на френските граждани, съществува доста голяма несигурност каква информация може да бъде регистрирана от правителството и други членове на алианса 9-Eyes.

Използването на VPN може да засили сигурността на вашата интернет връзка и да запази вашата цифрова активност. PureVPN би бил най-добрият вариант, ако искате да осигурите пълна онлайн свобода за себе си в страната.

Surfshark е алтернатива, която може да ви даде достъп до множество важни функции, при строг бюджет. Коментирайте по-долу, за да ни уведомите за вашия опит с тези VPN доставчици.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me