5 najboljših VPN-jev za France 2020: Varno brskanje in pretakanje

Kot del EU ima Francija enega najstrožjih predpisov o zasebnosti podatkov. Ti predpisi zagotavljajo uporabnikom’ digitalne informacije in zasebnost sta zaščiteni.

Vendar ima zakonodaja vrzeli, ki vladi potencialno omogočajo, da sledi svojim državljanom’ digitalne dejavnosti.

VPN povezava je najboljša možnost za 100-odstotno varno in varno internetno povezavo, ki ne vsebuje nobene poti.

Najboljši VPN za Francijo

Najboljši VPN strežniki za Francijo

 1. PureVPN: Najboljši VPN za Francijo. Z 42 namenski strežniki v Franciji, možnost vam omogoča dostop do vseh osnovnih varnostnih funkcij VPN po ceni 2,91 USD na mesec
 2. Surfshark: cenovno ugodna izbira VPN. Uporabniki dobijo dostop 3 domači strežniki za Francijo ki maskirajo vso njihovo spletno dejavnost za samo 1,99 USD / mesec
 3. Ivacy: Najboljši VPN za hudournike. 9 strežnikov v Franciji da vam s hudourniki zagotovite najboljše rezultate. Prava kupčija za samo 2,25 dolarja na mesec
 4. ExpressVPN: Najhitrejši strežniki za VPN. 3 namenski strežniki za Francijo. Brez zaostajanja in slabe hitrosti interneta, če izberete tega ponudnika VPN po 8,32 USD / mesečno
 5. CyberGhost: Najboljši VPN za deblokiranje vsebine. Z 440 namenskih francoskih strežnikov, ta ponudnik vaš internet ohranja brez omejitev pri 2,75 USD / mesec

Zakaj uporabljati VPN v Franciji?

Navidezno zasebno omrežje (VPN) zavaruje vašo internetno povezavo, zakriva vašo digitalno identiteto in zagotavlja, da brskanje ne sledi nobeni obliki ali obliki.

Ker je Francija članica skrbnega obveščevalnega zavezništva 9 Oči, je mogoče nadzorovati vse uporabniške aktivnosti znotraj države, če katera koli država članica meni, da je to potrebno..

Ne samo, da vas VPN varuje pred kakršnimi koli oblikami nadzora, ampak vam omogoča tudi dostop do sicer omejenih geo vsebin iz drugih držav, pa tudi dostop do lokalne vsebine, ki morda ne bo na voljo gledalcem zunaj Francije.

5 najboljših VPN-jev za Francijo 2020

Tu je 5 najboljših VPN-jev v Franciji, opisanih na podlagi njihovih cen, strežnikov, združljivosti, šifrirnih protokolov in posebnosti, ki jih ponujajo.

1. PureVPN - najboljši VPN za Francijo

 • Cena: 2,91 USD / mesec
 • Ocena zaupnika: 5,0

PureVPN izstopa kot idealna kombinacija vseh bistvenih funkcij VPN, hkrati pa je enostavno v denarnici.

PureVPN deluje iz Hong Konga in omogoča uporabo 2000+ strežnikov, ki delujejo iz 140 držav. Poleg tega uporabniki dobijo tudi dostop do 14 namenskih francoskih strežnikov, omogočanjem dostopom do francoske vsebine.

Za uporabnike’ zabavne potrebe, deblokira Netflix in druga priljubljena spletna mesta za pretakanje, kot so BBC iPlayer, Amazon Prime, Hotstar, Voot, Hulu in celo Disney Plus.

Uporabniki lahko tudi upajo, da bodo uživali v istočasni povezavi na 5 ločenih napravah ter eni njihovi napravi Kindle in Smart Home.

Poleg uporabe AES-256-bitne enkripcije, ki sledi protokolu OpenVPN, lahko nudi tudi podporo PPTP, L2TP, IKEv2, IPSec za zagotovitev največje varnosti.

Nekatere druge pomembne funkcije, za katere se uporabniki lahko nadejajo, so razdeljeni tuneliranje, namenski IP-ji in zaščita pred globokim pregledom paketov (DPI) med uporabo hudournikov.

Prednosti

 • 14 Namenski francoski strežniki.
 • 5 hkratnih povezav.
 • 30-dnevno jamstvo vračila denarja.
 • Odklene Netflix, Hulu in Disney+

Slabosti

 • Uporabniški vmesnik se mora izboljšati.

2. Surfshark - ugodna izbira VPN

 • Cena: 1,99 USD / mesec
 • Ocena zaupnika: 4.4

Za uporabnike, ki ne’ne želim ostati nezaščiten v spletu, ampak tudi ne’ne želite porabiti stroškov za zanesljiv VPN, je Surfshark najboljša izbira zahvaljujoč svojim rednim ponudbam.

S sedežem na Britanskih Deviških otokih se Surfshark ponaša z 1040+ strežniki, razporejenimi v več kot 140 državah. Sem spadajo trije namenski strežniki v Franciji, ki zagotavljajo, da lahko uporabniki še naprej dostopajo do svojih najljubših oddaj na TV5 Monde, France24 in BFM TV.

Uporabniki bodo lahko uživali tudi v teh funkcijah, vključno z drugimi na neomejenih napravah, ki delujejo v operacijskih sistemih Windows, Mac, iOS, Android in Linux.

Na voljo je s šifriranjem AES-256-GCM, ki poleg standardnega protokola OpenVPN podpira tudi vse glavne protokole, kot so PPTP, L2TP, IKEv2.

Njegova najboljša lastnost je način Camouflage, ki uporabnikom na spletu doda dodatno plast varnosti in anonimnosti, da lahko vaš lastni ponudnik internetnih storitev’povem, da ti’ponovno uporabljate VPN.

Prednosti

 • Ima najboljše ponudbe VPN.
 • Podpora za neomejene naprave.
 • Združljivost za Mac, Android in iOS.
 • Politika brez zapisov.

Slabosti

 • Storitve za stranke se morajo izboljšati.

3. ExpressVPN - najhitrejši ponudnik storitev v letu 2020

 • Cena: 8,32 $ / mesec
 • Ocena zaupnika: 5,0

ExpressVPN stoji glave in ramena nad konkurenco, ko gre za velike hitrosti strežnika.

Uporabniki imajo s središčem delovanja na Britanskih Deviških otokih dostop do več kot 3000 strežnikov, ki se nahajajo na 160 lokacijah v 94 državah po vsem svetu. To vključuje 3 namenske francoske strežnike v Franciji.

Ponuja podporo za 5-več prijav, medtem ko uporablja šifriranje AES-256-CBC. Poleg tega so v podporo celotni varnosti podprti protokoli OpenVPN UDP, OpenVPN TCP, L2TP / IPsec, IPsec, IKEv2 in PPTP..

Nekatere druge pomembne funkcije, za katere se uporabniki lahko upajo, da bodo uživali, vključujejo uporabo Fire TV in Apple TV. Izstopajoča funkcija je Network Lock, avtomatizirano najsodobnejše stikalo za ubijanje, ki v primeru prekinitve internetne povezave omeji ves internetni promet v omrežju.

Prednosti

 • Najhitrejši 3000+ strežnikov v 160+ državah.
 • 5 hkratnih povezav.
 • Zaklepanje omrežja (najboljše avtomatizirano stikalo za ubijanje).
 • Podpira bitcoin in druge kripto valute.

Slabosti

 • Najdražja možnost VPN.

4. Ivacy - Najboljši Torrenting VPN 2020

 • Cena: 2,25 $ / mesec
 • Ocena zaupnika: 5,0

Ivacy je VPN storitev, ki’je zasnovan za uporabnike, ki zavezujejo hudournike za dostop do vseh svojih najljubših TV oddaj in filmov.

Deluje iz Singapurja in ima 1000+ strežnikov v 100+ državah. Poleg tega ima 2 namenska francoska strežnika v primeru, da jih uporabniki kdaj želijo uporabljati za dostop do lokalne francoske vsebine.

Ivacy podpira 5 multi-prijav, opremljenih s standardno šifriranjem AES-256-GCM, skupaj s protokoloma L2TP in IKeV2.

Njegova posebnost je aplikacija IvacyPrime, poenostavljena funkcija, ki daje vaši povezavi dovolj zmogljivosti, da obide Veliki požarni zid Kitajske.

Prednosti

 • 2 Namenski francoski strežniki.
 • 5 hkratnih povezav.
 • Aplikacija IvacyPrime za deblokiranje VoD-ja.
 • Razcepljeni tuneli za hudournike.

Slabosti

 • Tehnična podpora se mora izboljšati.

5. CyberGhost - najboljši VPN za deblokiranje vsebine

 • Cena: 2,75 USD / mesec
 • Ocena zaupnika: 4.7

Malo je VPN-jev, ki lahko odklenejo količino vsebine, ki jo CyberGhost lahko pripravi za uporabnike, ki več ur brskajo po internetu.

Deluje iz Romunije in s svojimi 6000+ strežniki v 90+ državah deblokira in neverjetno veliko spletnih platform za pretakanje, hkrati pa zagotavlja, da se izognete kakršnim koli zavezom za množični nadzor..

Ima tudi neverjetno 440 namenskih francoskih strežnikov, zato vam nikoli ni treba skrbeti za dostop do lokalnih francoskih vsebin z omejenim dostopom.

Ponuja 7 multi-prijav, ki so zavarovani z AES-256-bitnim šifriranjem, s ključem RSA-4096 in SHA384 za preverjanje pristnosti hash, ki ga podpirajo OpenVPN, L2TP-IPsec in PPTP protokoli.

Njegove izstopajoče funkcije morajo biti podatkovni center NoSpy (namenski strežnik, ki uporablja namensko uplink za okrepitev 256-bitnega šifriranja) in uporabnikom omogoča dostop do Nvidia Shield TV in Firestick naprav.

Prednosti

 • 440 Namenski francoski strežniki.
 • 7 hkratnih povezav.
 • Podpira televizijo Nvidia Shield in Firestick.
 • Podatkovni center NoSpy z namensko povezavo.

Slabosti

 • Hitrosti povezav lahko včasih zaostajajo.

Francoski zakoni, ki se ukvarjajo z zasebnostjo

Glavni zakon, ki obravnava spletno zasebnost v Franciji, je EU’s Splošna uredba o varstvu podatkov (GDPR). Vendar pa zakon omogoča, da vse 50 držav članic sprejmejo svoje nacionalne zakone s spremembami, ki ustrezajo njihovim nacionalnim potrebam.

Francoski spremenjeni zakon je LOI št. 2018–493 z dne 20. julija 2018 glede à la protection des données osebja (francoski zakon o varstvu podatkov za zaščito državljanov). Državljanom daje pravico do nadzora, kdo ima dostop in nadzor nad njihovo digitalno dejavnostjo.

Prav tako povečuje moč francoske agencije za varstvo podatkov’s pooblastili za ravnanje s subjekti, ki kršijo nove predpise. Vendar ima klavzulo, ki francoski vladi omogoča, da odpravi nekatere določbe v korist nacionalne varnosti, če oceni, da je to potrebno.

Ali je vaša internetna dejavnost varna v Franciji?

Na papirju, da. Vsako spletno mesto, ki ga obišče, mora francoske državljane obvestiti o tem, koliko podatkov se beleži, in jim omogočiti izbiro..

Vendar zakon o varstvu podatkov vsebuje določbo, ki daje francoski vladi pooblastilo, da se odpove tem zahtevam, če želi, brez predhodne odobritve ali obvestila.

Tako so uporabniki zmagali’ne vem, če jih je vlada resnično vohunila.

Zaradi tega bi bila uporaba VPN potrebna, da se prepreči sledenje dejavnosti uporabnikov v spletu in ohrani anonimna in varna spletna povezava..

Kako pridobiti francoski naslov IP

Dobra in zanesljiva storitev VPN vam bo verjetno ponudila možnost izbire med tisoč strežniki, ki se nahajajo v več sto različnih državah, to bi moralo vključevati tudi Francijo.

Morda želite francoski naslov IP za dostop do lokalne vsebine, ki je morda zaklenjena.

Če želite dobiti francoski naslov IP, sledite tem korakom:

 1. Naročite se na zanesljivo storitev VPN, priporočena izbira je PureVPN.PureVPN za Francijo
 2. Prenesite in namestite aplikacijo PureVPN na izbrano napravo (lahko jo uporabite hkrati na 5 različnih napravah)
 3. Vnesite svoje poverilnice in izberite francoski strežnik.
 4. Naredi to’ste izbrali ustrezen način, tj. svobodo interneta.
 5. Enkrat ti’ponovno povezani, nadaljujte z brskanjem in pretakanjem vseh vaših najljubših francoskih vsebin.

Najboljša vprašanja o VPN v Franciji

Je VPN zakonit v Franciji?

Da, uporaba VPN je v Franciji popolnoma zakonita. Vendar, če ste’Če ste ujeti, da je zagrešil kakršno koli obliko digitalnega kriminala, tj. kramp, goljufijo, spletno tatvino ali ponarejanje s povezavo VPN, še vedno velja za kaznivo dejanje, ki se kaznuje z zakonom.

Kaj’je najboljši brezplačni VPN v Franciji?

Na stotine VPN-jev ponuja brezplačne storitve.

Vendar se pri težavah, kot so hitrostna zaustavitev, visoke hitrosti odklopa in predvsem nobenih zagotovil glede vodenja dnevnikov, priporoča, da se odločite za plačano storitev.

Kaj’s najcenejši VPN za Francijo?

Za izbiro je več možnosti:

PureVPN je najboljša izbira, saj vam ponuja neverjetno paleto funkcij za nekaj manj kot 3 USD

Surfshark je tudi absolutno ugodna proračunska možnost, saj ima številne uporabne funkcije za manj kot 2 dolarja

Ivacy, ki je na voljo za samo 2,25 $, je še en proračun, prijazen VPN, optimiziran za hudournike in pretakanje.

Ali za gledanje Netflixa potrebujem VPN?

Ne, Netflix je v Franciji lahko dostopen. Vendar pa ti’Še vedno boste potrebovali VPN z namenskimi strežniki, če želite dostopati do vsebine, ki je v Netflixu omejena na geo.

Zaključek

Medtem ko zakon ščiti digitalne pravice francoskih državljanov, obstaja precej negotovosti o tem, katere podatke lahko vlada in drugi člani zveze 9-Oči zabeležijo.

Uporaba VPN lahko okrepi varnost internetne povezave in ohrani zasebnost vaše digitalne dejavnosti. PureVPN bi bila najboljša možnost, če želite v državi zagotoviti popolno spletno svobodo.

Surfshark je alternativa, ki vam lahko omogoči dostop do številnih pomembnih funkcij, ob strogem proračunu. Spodaj komentirajte, da nam sporočite vaše izkušnje s temi ponudniki VPN.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me