Pet najboljih VPN-ova za Francusku 2020 .: Sigurno pregledavanje + strujanje

Budući da je dio EU-a, Francuska ima jedan od najsnažnijih propisa o privatnosti podataka. Ovi propisi osiguravaju korisnicima’ digitalne informacije i privatnost su zaštićeni.

Međutim, zakonodavstvo ima rupe koje vladi potencijalno omogućuju da prati svoje građane’ digitalne aktivnosti.

VPN veza najbolja je mogućnost 100-postotne i sigurne internetske veze koja ne uključuje nijednu traku.

Najbolji VPN za Francusku

Najbolji VPN poslužitelji za Francusku

 1. PureVPN: Najbolji VPN za Francusku. Sa 42 namjenski poslužitelji unutar Francuske, opcija vam omogućuje pristup svim bitnim sigurnosnim značajkama VPN-a od 2,91 USD mjesečno
 2. Surfshark: pristupačan VPN izbor. Korisnici imaju pristup 3 izvorna poslužitelja za Francusku koji prikrivaju sve njihove mrežne aktivnosti za samo 1,99 USD mjesečno
 3. Ivacy: Najbolji VPN za bujice. 9 poslužitelja u Francuskoj kako bismo vam osigurali najbolje rezultate uz bujice. Prava ponuda samo 2,25 dolara mjesečno
 4. ExpressVPN: Najbrži poslužitelji za VPN. 3 namjenska poslužitelja za Francusku. Nema kašnjenja i slabe brzine interneta odabirom ovog VPN pružatelja usluga od 8,32 USD mjesečno
 5. CyberGhost: Najbolji VPN za deblokiranje sadržaja. S 440 namjenskih francuskih poslužitelja, ovaj pružatelj čuva vaš internet bez ograničenja od 2,75 USD mjesečno

Zašto koristiti VPN u Francuskoj?

Virtualna privatna mreža (VPN) osigurava internetsku vezu, maskira vaš digitalni identitet i osigurava da vaše pregledavanje ne bude praćeno ni u kojem obliku ili obliku.

Budući da je Francuska članica pažljivog obaveštajnog saveza o 9 očiju, bilo koja korisnička aktivnost iz zemlje može se pratiti ako bilo koja od država članica smatra potrebnim..

Ne samo da vas VPN čuva od bilo kojeg oblika nadzora, već vam omogućava i pristup geo-ograničenom sadržaju iz drugih zemalja, kao i pristup lokalnom sadržaju koji možda nije dostupan gledateljima izvan Francuske.

5 najboljih VPN-ova za Francusku 2020. godine

Evo 5 najboljih VPN-ova u Francuskoj opisanih na temelju njihovih cijena, poslužitelja, kompatibilnosti, enkripcijskih protokola i posebnih značajki koje nude.

1. PureVPN - najbolji VPN za Francusku

 • Cijena: 2,91 USD / mjesečno
 • Ocjena pouzdanog pilota: 5.0

PureVPN se ističe kao idealna kombinacija svih bitnih VPN značajki, a istovremeno je lagan u novčaniku.

Operirajući iz Hong Konga, PureVPN omogućava korisnicima 2000+ poslužitelja koji rade iz 140+ zemalja. Uz to, korisnici također imaju pristup 14 namjenskih francuskih poslužitelja, omogućavajući expatsima pristup francuskom sadržaju.

Za korisnike’ za zabavu, deblokira Netflix i druge popularne web stranice za streaming kao što su BBC iPlayer, Amazon Prime, Hotstar, Voot, Hulu, pa čak i Disney Plus.

Korisnici se mogu nadati da će istovremeno uživati ​​u povezivanju na 5 zasebnih uređaja, kao i jednom svom Kindle i Smart Home uređaju.

Osim korištenja AES-256-bitne enkripcije koja slijedi OpenVPN protokol, može ponuditi i podršku PPTP, L2TP, IKEv2, IPSec kako bi se osigurala maksimalna sigurnost.

Neke druge važne značajke za koje se korisnici mogu nadati su podijeljeni tuneliranje, namjenski IP-ovi i zaštita dubokog paketa (DPI) tijekom korištenja bujica.

prozodija

 • 14 Namjenski francuski poslužitelji.
 • 5 istodobnih veza.
 • 30-dnevna garancija povrata novca.
 • Deblokira Netflix, Hulu i Disney+

kontra

 • Korisničko sučelje se mora poboljšati.

2. Surfshark - pristupačan VPN izbor

 • Cijena: 1,99 USD / mjesečno
 • Ocjena pouzdanog pilota: 4.4

Za korisnike koji ne’ne želim ostati nezaštićen na mreži, ali isto tako nemoj’Ne želite izdvojiti potrošnju za pouzdan VPN, Surfshark je najbolji izbor zahvaljujući redovitim ponudama.

Sa sjedištem na Britanskim Djevičanskim otocima, Surfshark se može pohvaliti sa 1040+ poslužitelja raspoređenih u više od 140 zemalja. Uključuju 3 posvećena poslužitelja unutar Francuske koji osiguravaju da korisnici mogu nastaviti pristup njihovim omiljenim emisijama na TV5 Monde, France24 i BFM TV.

Korisnici će također moći uživati ​​u ovim značajkama, uključujući ostale na neograničenim uređajima koji rade na korisnicima Windows, Mac, iOS, Android i Linux.

Dolazi s AES-256-GCM enkripcijom koja podržava sve glavne protokole kao što su PPTP, L2TP, IKEv2 uz standardni OpenVPN protokol.

Njegova je najbolja značajka Camouflage način rada koji dodaje dodatni sloj sigurnosti i anonimnosti za korisnike na mreži do točke u kojoj vaš vlastiti ISP može’kažem da ti’ponovno koristite VPN.

prozodija

 • Ima najbolje VPN ponude u ponudi.
 • Podrška za neograničene uređaje.
 • Kompatibilnost za Mac, Android i iOS.
 • Politika bez zapisnika.

kontra

 • Kupca treba poboljšati.

3. ExpressVPN - najbrži davatelj usluga u 2020. godini

 • Cijena: 8,32 USD / mjesečno
 • Ocjena pouzdanog pilota: 5.0

ExpressVPN stoji glava i ramena iznad konkurencije kada su u pitanju velike brzine poslužitelja.

Sa svojim središtem poslovanja na Britanskim Djevičanskim otocima, korisnici dobivaju pristup na više od 3000 poslužitelja koji se nalaze na 160 lokacija u 94 zemlje širom svijeta. Ovo uključuje 3 posvećena francuska poslužitelja unutar Francuske.

Nudi podršku za 5 višestrukih prijava tijekom korištenja AES-256-CBC enkripcije. Osim toga, podržani su OpenVPN UDP, OpenVPN TCP, L2TP / IPsec, IPsec, IKEv2 i PPTP protokoli koji povećavaju njegovu ukupnu sigurnost.

Neke druge značajne značajke za koje se korisnici mogu nadati da će uživati ​​su korištenje Fire TV-a i Apple TV-a. Izdvaja se značajka Network Lock, automatizirana najsuvremenija sklopka za ubijanje koja ograničava sav internetski promet na mreži u slučaju prekida internetske veze..

prozodija

 • Najbrži 3000+ poslužitelja u 160+ zemalja.
 • 5 istodobnih veza.
 • Zaključavanje mreže (najbolja automatizirana sklopka za ubijanje).
 • Podržava bitcoin i druge kripto valute.

kontra

 • Najskuplja VPN opcija.

4. Ivacy - najbolji torrenting VPN 2020

 • Cijena: 2,25 USD / mjesečno
 • Ocjena pouzdanog pilota: 5.0

Ivacy je VPN usluga koja’je dizajniran za korisnike koji se oslanjaju na bujice za pristup svim omiljenim TV emisijama i filmovima.

Radi iz Singapura, ima 1000+ poslužitelja u 100+ zemalja. Uz to, ima 2 namjenska francuska poslužitelja u slučaju da ih korisnici ikada žele koristiti za pristup lokalnom francuskom sadržaju.

Ivacy podržava 5 multi-prijava opremljenih standardnim AES-256-GCM enkripcijom zajedno s L2TP i IKeV2 protokolima.

Njegova glavna značajka je aplikacija IvacyPrime, pojednostavljena značajka koja vašoj vezi daje dovoljno potencijala da zaobiđe kina Veliki vatrozid..

prozodija

 • 2 Posvećeni francuski poslužitelji.
 • 5 istodobnih veza.
 • Aplikacija IvacyPrime za deblokiranje VoD-a.
 • Split tunela za bujicu.

kontra

 • Tehnička podrška se mora poboljšati.

5. CyberGhost - najbolji VPN za deblokiranje sadržaja

 • Cijena: 2,75 USD / mjesečno
 • Ocjena pouzdanog pilota: 4.7

Postoji nekoliko VPN-ova koji mogu otključati količinu sadržaja koju CyberGhost može napraviti jer je prilagođen za korisnike koji satima pregledavaju internet.

Ako djeluje izvan Rumunjske, deblokira i nevjerojatnu količinu mrežnih streaming platformi zahvaljujući svojim 6000+ poslužiteljima u 90+ zemalja, istovremeno osiguravajući da izbjegavate bilo kakve saveznike za masovni nadzor..

Ima i nevjerojatno 440 namjenskih francuskih poslužitelja, tako da se nikad ne morate brinuti oko pristupa lokalnim geo-ograničenim francuskim sadržajima.

Nudi 7 multi-prijava koje su osigurane AES-256-bitnom enkripcijom, s RSA-4096 ključem i SHA384 za hash autentifikaciju, podržano OpenVPN, L2TP-IPsec i PPTP protokolima.

Njegove izdvojene značajke moraju biti NoSpy centar podataka (namjenski poslužitelj koji koristi namjenski uplink za ojačavanje 256-bitnog šifriranja) i omogućava korisnicima pristup Nvidia Shield TV i Firestick uređajima.

prozodija

 • 440 Posvećeni francuski poslužitelji.
 • 7 istodobnih veza.
 • Podržava Nvidia Shield TV i Firestick.
 • NoSpy podatkovni centar s namjenskim uplinkom.

kontra

 • Brzine veze mogu ponekad zaostajati.

Francuski zakoni koji se bave privatnošću

Glavni zakon koji se bavi internetskom privatnošću u Francuskoj je EU’s Opća uredba o zaštiti podataka (GDPR). Međutim, zakon omogućuje svim 50 državama članicama donošenje vlastitih nacionalnih zakona s izmjenama prilagođenim njihovim nacionalnim potrebama.

Francuski izmijenjeni zakon je LOI n ° 2018-493 od 20. lipnja 2018. rela à la protection des données osoblje (francuski Zakon o zaštiti podataka za zaštitu građana). Građanima se daje pravo da kontroliraju tko ima pristup i nadzor njihove digitalne aktivnosti.

Također povećava snagu Francuske agencije za zaštitu podataka’s ovlastima u poslovanju s subjektima koji krše nove propise. Međutim, ona ima klauzulu koja omogućava francuskoj vladi da poduzme neke odredbe u interesu nacionalne sigurnosti ako ocijeni potrebnim.

Je li vaša internetska aktivnost sigurna u Francuskoj?

Na papiru, da. Francuske državljane morat će obavijestiti svaka web stranica koju posjete o tome koliko se podataka evidentira te im se dati mogućnost odustajanja..

Međutim, Zakon o zaštiti podataka ima odredbu kojom se francuskoj vladi daje ovlaštenje da se odrekne ovih zahtjeva ako to želi, bez prethodnog odobrenja ili obavijesti.

Dakle, korisnici su pobijedili’ne znam dugo vremena je li ih doista špijunirala vlada.

Ovo bi učinilo korištenje VPN-ova neophodno kako bi se osiguralo da nema praćenja aktivnosti korisnika na mreži i održali anonimnu i sigurnu internetsku vezu..

Kako dobiti francusku IP adresu

Dobra i pouzdana VPN usluga vjerojatno će vam dati mogućnost izbora između tisuća poslužitelja smještenih u stotinama različitih zemalja, to bi trebalo uključivati ​​Francusku.

Možda želite da francuska IP adresa pristupa lokalnom sadržaju koji je možda zaključan.

Da biste dobili francusku IP adresu, slijedite ove korake:

 1. Pretplatite se na pouzdanu VPN uslugu, preporučeni izbor je PureVPN.PureVPN za Francusku
 2. Preuzmite i instalirajte PureVPN aplikaciju na uređaj po vašem izboru (možete je koristiti na 5 različitih uređaja odjednom)
 3. Unesite svoje vjerodajnice za prijavu i odaberite francuski poslužitelj.
 4. Učinite to vi’Odabrali ste odgovarajući način, tj. slobodu Interneta.
 5. Jednom kad ti’ponovno ste povezani, nastavite pregledavati i strujati sve svoje omiljene francuske sadržaje.

Najčešća pitanja o VPN-u u Francuskoj

Je li VPN zakonit u Francuskoj?

Da, upotreba VPN-a u Francuskoj je potpuno legalna. Međutim, ako vi’uhvaćeni u vršenju bilo kojeg oblika digitalnog kriminala, tj. hakiranja, prijevare, mrežne krađe ili krivotvorenja putem VPN veze, još uvijek se smatra zločinom kažnjivim zakonom..

Što’s najboljim besplatnim VPN-om u Francuskoj?

Postoji stotine VPN-a koji nude besplatnu uslugu.

No, s problemima poput ubrzavanja brzine, visokih stopa odvajanja i, što je najvažnije, nema garancija o čuvanju dnevnika, preporuča se da se umjesto toga odlučite za plaćenu uslugu..

Što’s najjeftinijim VPN-om za Francusku?

Možete odabrati nekoliko opcija:

PureVPN je najbolji izbor s obzirom da vam nudi nevjerojatan raspon značajki za nešto manje od 3 dolara

Alternativno, Surfshark je apsolutna opcija prilagođena proračunu, jer ima niz korisnih značajki za manje od 2 USD

Ivacy, dostupan sa samo 2,25 dolara, još je jedan proračunski VPN optimiziran za bujice i strujanje.

Trebam li VPN da bih gledao Netflix?

Ne, Netflix je lako dostupan u Francuskoj. Međutim, ti’I dalje će vam trebati VPN sa namjenskim poslužiteljima ako želite pristupiti sadržajima koji su na Netflixu geo-ograničeni.

Zaključak

Iako zakon štiti digitalna prava francuskih građana, prilično je neizvjesna što informacije i informacije mogu zabilježiti vlada i drugi članovi saveza „9 oči“.

Korištenje VPN-a može učvrstiti sigurnost internetske veze i zadržati privatnost vaše digitalne aktivnosti. PureVPN bi bila najbolja opcija ako želite sebi osigurati potpunu internetsku slobodu u zemlji.

Surfshark je alternativa koja vam može dati pristup nizu važnih značajki, uz strogi proračun. Komentirajte u nastavku kako biste nas obavijestili o svojim iskustvima s ovim VPN pružateljima.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me