Пет најбољих ВПН-ова за Француску 2020 .: Сигурно прегледавање и струјање

Будућност је ЕУ-а, Француска има један од најснажнијих прописа о приватности података. Ови прописи осигуравају кориснике’ дигиталне информације и приватност заштићена.

Међутим, законодавство има рупе која влажно потенцијално омогућава да прати своје грађане’ дигиталне активности.

ВПН веза најбоља је могућност 100-постотне и сигурне интернетске везе која не укључује ниједну траку.

Најбољи ВПН за француски језик

Најбољи ВПН послужитељи за француски језик

 1. ПуреВПН: Најбољи ВПН за француски језик. Са 42 намјенски послужитељи унутар француских, опција вам омогућава приступ свим битним сигурносним значајкама ВПН-а од 2,91 УСД месечно
 2. Сурфсхарк: приступ ВПН избору. Корисници имају приступ 3 изворна послужитеља за француски језик који прикупе све своје мрежне активности за само 1,99 УСД месечно
 3. Иваци: Најбољи ВПН за бујице. 9 послужитеља у француској како бисмо вам осигурали најбоље резултате уз бујице. Права понуда само 2,25 долара месечно
 4. ЕкпрессВПН: Најбржи послужитељи за ВПН. 3 намјенска послужитеља за француски језик. Нема кашњења и слабе брзине интернета одабраних за овај ВПН пружа услугу од 8,32 УСД месечно
 5. ЦиберГхост: Најбољи ВПН за деблокирање садржаја. С 440 намјенских француских послужитеља, Овај пружатељ услуга чува ваш интернет без ограничења од 2,75 УСД мјесечно

Зашто користити ВПН у француској?

Виртуална приватна мрежа (ВПН) осигурава интернетску везу, маскира свој дигитални идентитет и осигурава да ваш преглед неће бити прихваћен ни у којем облику или облику.

Будућност је француска чланица пажљиво обавештеног савеза о 9 очију, било која корисничка активност из земље може се пратити ако било која држава из државе треба потребне..

Не само да вас ВПН чува од било ког облика праћења, већ вам омогућава приступ гео-ограниченом садржају из других земаља, као што је приступ локалном садржају који можда није доступан гледатељима изван француских.

5 најбољих ВПН-ова за Француску 2020. године

Ево 5 најбољих ВПН-оваца у француским описима по вашој цени, послужитеља, компатибилности, енкрипцијских протокола и значајних значајки које нуде.

1. ПуреВПН – најбољи ВПН за француски језик

 • Цијена: 2,91 УСД / мјесечно
 • Оцјена поузданог пилота: 5.0
  Los 7 mejores servicios de VPN rusos: evite la censura de Internet mientras viaja en Rusia

ПуреВПН изгледа као идеална комбинација свих битних ВПН значајки, а један од њих је лаган у новчанику.

Оперирајући из Хонг Конга, ПуреВПН омогућава 2000+ послужитеља који раде из 140+ земаља. Уз то, корисници такође имају приступ 14 намјенских француских послужитеља, допуштајући екпатсима приступ француском садржају.

За кориснике’ за забаву, деблокира Нетфлик и друге популарне веб странице за стреаминг као што су ББЦ иПлаиер, Амазон Приме, Хотстар, Воот, Хулу, чак и Диснеи Плус.

Корисници могу да надају да ће моћи да користе повезивање на 5 приватних уређаја, као и једном свом Киндле и Смарт Хоме уређајима.

Осим коришћења АЕС-256-битних енкрипција које следе ОпенВПН протокол, можете понудити и подржати ППТП, Л2ТП, ИКЕв2, ИПСец како бисте обезбедили максималну сигурност.

Неке друге важне могућности за које корисници могу да поделе тунелирање, наменски ИП-ови и заштите дубоког пакета (ДПИ) током коришћења бујице.

прозодија

 • 14 Намјенски француски послужитељи.
 • 5 истодобних веза.
 • 30-дневна гаранција поврата новца.
 • Деблокира Нетфлик, Хулу и Диснеи+

контра

 • Корисничко сучеље се мора побољшати.

2. Сурфсхарк – приступ ВПН избору

 • Цијена: 1,99 УСД / мјесечно
 • Оцјена поузданог пилота: 4.4

За кориснике који не’не желим да останем незаштићен на мрежи, али исто тако не могу’Не желите издвојити потрошњу за поуздан ВПН, Сурфсхарк је најбољи избор редовних понуда.

Са сједиштем на Британском Дјевичанским отоцима, Сурфсхарк се може похвалити са 1040+ послужитеља распоређених у више од 140 земаља. Укључују 3 посвећена послужитеља унутар Француске који осигуравају да корисници могу да приступе својим омиљеним емисијама на ТВ5 Монде, Франце24 и БФМ ТВ.

Корисници ће такође моћи да користе ове значајке, укључујући остале на неограниченим уређајима који раде на корисницима Виндовс, Мац, иОС, Андроид и Линук.

Долази с АЕС-256-ГЦМ енкрипцијом која подржава све главне протоколе као ППТП, Л2ТП, ИКЕв2 уз стандардни ОпенВПН протокол.

Његова је најбоља значајка Цамоуфлаге начин рада који омогућава додатни слој сигурности и анонимности за кориснике на мрежи и точака у којима ваш властити ИСП може’кажем да ти’поново користите ВПН.

прозодија

 • Има најбоље ВПН понуде у понуди.
 • Подршка за неограничене уређаје.
 • Компатибилност за Мац, Андроид и иОС.
 • Политика без записа.

контра

 • Купца треба побољшати.

3. ЕкпрессВПН – најбржи даватељ услуга у 2020. години

 • Цијена: 8,32 УСД / мјесечно
 • Оцјена поузданог пилота: 5.0

ЕкпрессВПН стоји глава и трка је изнад конкуренције када је у питању велики брзине послужитеља.

Са својим средишњим пословањем на Британским Дјевичанским отоцима, корисници добијају приступ на више од 3000 послужитеља који се налазе на 160 локација у 94 земље широм света. Ово укључује 3 посвећена француска послужитеља унутар француских.

Нуди подршку за 5 вишеструких пријава током коришћења АЕС-256-ЦБЦ енкрипције. Осим тога, подржани су ОпенВПН УДП, ОпенВПН ТЦП, Л2ТП / ИПсец, ИПсец, ИКЕв2 и ППТП протоколи који повећавају његову укупну сигурност.

  7 geriausios Rusijos VPT paslaugos - apeiti interneto cenzūrą keliaujant po Rusiją

Неке друге значајне особине за које ће корисници моћи да уживају када ће користити Фире ТВ-а и Аппле ТВ-а. Издваја се значајка Нетворк Лоцк, аутоматизована најсувременија склопка за убирање која ограничава сав интернетски промет ван мреже у случају прекида интернетске везе..

прозодија

 • Најбржи 3000+ послужитеља у 160+ земаља.
 • 5 истодобних веза.
 • Закључавање мреже (најбоља аутоматизирана склопка за убирање).
 • Подржава битцоин и друге крипто валуте.

контра

 • Најскупља ВПН опција.

4. Иваци – најбољи торрентинг ВПН 2020

 • Цијена: 2,25 УСД / мјесечно
 • Оцјена поузданог пилота: 5.0

Иваци је ВПН услуга која’дизајниран је за кориснике који ослабе на бујице за приступ свим омиљеним ТВ емисијама и филмовима.

Ради из Сингапура, има 1000+ послужитеља у 100+ земаља. Уз то, има 2 намјенска француска послужитељ У случају да њихови корисници икада железнички користе за приступ локалним француским садржајима.

Иваци подржава 5 мулти-пријава опремљених стандардним АЕС-256-ГЦМ енкрипцијом заједно с Л2ТП и ИКеВ2 протоколима.

Његова главна важност је апликација ИвациПриме, појединачно постављена значајка која вашој вези даје довољно потенцијала да заобиђе кину Велики ватрозид..

прозодија

 • 2 Посвећени француски послужитељи.
 • 5 истодобних веза.
 • Апликација ИвациПриме за деблокирање ВоД-а.
 • Сплит тунела за бујицу.

контра

 • Техничка подршка се мора побољшати.

5. ЦиберГхост – најбољи ВПН за деблокирање садржаја

 • Цијена: 2,75 УСД / мјесечно
 • Оцјена поузданог пилота: 4.7

Постоји неколико ВПН-ова који могу искључити количину садржаја коју ЦиберГхост може направити јер је прилагођен за кориснике који сатима прегледају интернет.

Ако делује изван Румуњске, деблокира и невероватну количину мрежних стреаминг платформи имају својих 6000+ послужитеља у 90+ земаља, чиме се успева избећи било какав савезник за масовни надзор..

Има и невероватно 440 намјенских француских послужитеља, тако да никада не бисте требали бринути око приступачних гео-ограничених француских садржаја.

Нуди 7 мулти-пријава која су осигурана АЕС-256-битном енкрипцијом, са РСА-4096 кључем и СХА384 за хаш аутентификацију, подржано ОпенВПН, Л2ТП-ИПсец и ППТП протоколима.

Његово издање мора бити НоСпи центар података (намјенски послужитељ који користи намјенски уплинк за ојачавање 256-битног шифрирања) и омогућава приступ Нвидиа Схиелд ТВ и Фирестицк уређајима.

прозодија

 • 440 Посвећени француски послужитељи.
 • 7 истодобних веза.
 • Подржава Нвидиа Схиелд ТВ и Фирестицк.
 • НоСпи датани центар с наменским уплинком.

контра

 • Брзине везе могу понекад заостајати.

Француски закони који се баве приватности

Главни закон који се бави интернетском приватношћу у Француској је ЕУ’с Опћа уредба о заштити података (ГДПР). Међутим, закон је имао могућност да свих 50 држава чланица донесу влажне законе о изменама и допунама прилагођених националних потреба.

Француски закони измијењени су ЛОИ број 2018-493 од 20. липња 2018. рела а ла протецтион оф доннеес особље (француски Закон о заштити података за заштиту грађана). Грађанима даје право да контролише ко има приступ и надгледа њихове дигиталне активности.

  Las 5 mejores VPN para Francia 2020: navegación segura + transmisión

Такође повећава своје француске агенције за заштиту података’с овластима у пословању с субјектима који крше нове прописе. Међутим, она има клаузулу која дозвољава француску владу да подузме неке одредбе у интересу националне сигурности ако су оцењени потребним.

Да ли је ваша интернетска активност сигурна у француској?

На папиру, да. Француске држављанке морат ће обавијестити сваку веб страницу која ће посјетити колико је података евидентирано и дати им могућност одустајања..

Међутим, Закон о заштити података има одредбу која се у Француској влади даје одобрење да се одређени захтеви захтевају ако желе, без претходног одобрења или обавештења.

Дакле, корисници су побиједили’не знам дуго времена је ли их доиста шпијунирала влада.

Ово би заиста користило ВПН-ове неопходно како би се осигурало да нема праћења активности корисника на мрежи и одржавали анонимну и сигурну интернетску везу..

Како добити француску ИП адресу

Добра и поуздана ВПН услуга вероватно ће вам дати могућност избора између хиљаде послужитеља смештених у стотинама различитих земаља, да би требало укључити Француску.

Можда желите да француску ИП адресу приступите локалном садржају који је можда закључан.

Да бисте добили француску ИП адресу, пређите преко кораке:

 1. Доста је поуздан ВПН услугу, препоручени је избор ПуреВПН.ПуреВПН за француски
 2. Приступите и инсталирајте ПуреВПН апликацију на уређај по вашем избору (можете користити на 5 различитих уређаја одједном)
 3. Унесите своје веродостојности за пријаву и одаберите француски послужитељ.
 4. Учините то ви’Одабрали сте одговарајући начин, тј. слободу Интернета.
 5. Једном кад ти’поново се повезали, наставници прегледали и борили се све своје омиљене француске садржаје.

Најчешћа питања о ВПН-у у Француској

Је ли ВПН законит у француској?

Да, употреба ВПН-а у француској је потпуно легална. Међутим, ако ви’ухваћени у вршењу било којег облика дигиталног криминала, тј. хакирања, преваре, мрежне крађе или кривотворења путем ВПН везе, још увек се сматрају злочинима кажњивим законима..

Што’с најбољим бесплатним ВПН-ом у Француској?

Постоји стотина ВПН-а који нуде бесплатну услугу.

Не, с проблемима попут убрзавања брзине, високих стопа одвајања и, што је највеће, нема гаранције о чувању дневника, препоручујемо да се само треба одлучити за плачну услугу..

Што’с најјефтинијим ВПН-ом за француску?

Можете одабрати неколико опција:

ПуреВПН је најбољи избор с тим што нуди невероватне расположиве значајке за нешто мање од 3 долара

Алтернативно, Сурфсхарк је апсолутна опција прилагођена прорачуну, јер има мање корисних значајки за мање од 2 УСД

Иваци, доступан са само 2,25 долара, још један прорачун ВПН оптимизиран за куповину и струјање.

Требам ли ВПН да бих гледао Нетфлик?

Не, Нетфлик је лако доступан у француској. Међутим, ти’И даље ћу вам требати ВПН са намјенским послужитељима ако желите да приступите садржајима који су на Нетфлику гео-ограничени.

Закључак

Иако закон штити дигитална права француских грађана, прилично је неизвесно шта информације и информације могу да примете влади и другим члановима савеза „9 очију“.

Кориштење ВПН-а може учврстити интернетске везе и задржати приватност ваших дигиталних активности. ПуреВПН је била најбоља опција ако желите себи осигурати потпуну интернетску слободу у земљи.

Сурфсхарк је алтернатива која вам омогућава приступ ниским важним значајкама, уз строги прорачун. Коментирајте доле како бисте нас обавестили о својим искуствима с овим ВПН пружатељима.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me