Најбољи ВПН-ови за Њемачку у 2020. години

Будући да је Немачка дио савеза 14 Очи, није сигурно место. Земља, као и друге инвазивне владе, намеће обавезне законе о масовном надзору и задржавању података.

Међутим, ако живите у Немачкој, можда ћете и даље требати ВПН да бисте приступили веб страницама изван земаља. Исто вриједи и за њемачке емигранте који желе приступити локалним садржајима.

Најбољи ВПН за немачку

Дакле, решио сам зашто вам није дата најбоља опција за немачку. Детаљно ћу описати сваки ВПН, овде’кратак сажетак за сваки случај:

1. Иваци: # 1 препоручени ВПН за немачку. 29 послужитеља у пет градова Њемачке. Тренутачно деблокирање. Најбољи план: 2,25 УСД / месечно (2 године понуде).
2. Сурфсхарк: Узлазни немачки ВПН. 2 намјенска послужитеља у Њемачкој. Чува нула записника. Врхунска сигурност. Најбољи план: 1,99 УСД / месечно (2 године понуде).
3. ЕкпрессВПН: Најбржи немачки ВПН. 4 матични послужитељи за Екпатс. Чврста енкрипција. Подршка за цхат. Најбоље апликације. Најбољи план: 8,32 УСД / месечно (понуда од 1 године).
4. ПуреВПН: Немачки ВПН прилагодио је прорачун. 201 послужитељ у 5 градова њемачке. 30 дана суђења. Глатко деблокирање. Најбољи план: 2,91 УСД / месечно (2 године понуде).
5. ЦиберГхост: Сигурна њемачка ВПН. 684 Посвећени послужитељи за њемачке кориснике. Деблокира Нетфлик. не’не чувајте трупце. Најбољи план: 2,75 долара месечно (понуда од 3 године).

5 најбољих ВПН-ова за немачку

Како би избегли приватност и интернетске проблеме везане за слободу, ових 5 најбољих немачких ВПН-а требало би да покажу невероватно корисне.

1. Иваци

Иваци заузела 1. мјесто за њемачки ВПН

  • Цијена: 2,25 УСД / мјесечно
  • Оцјена поузданог пилота: 4.8

Иваци, са сједиштем у Сингапуру, прекрасној оточкој нацији, на тржишту је од 2007. Одговор је за почетак концепта сплитског тунела. Недавно је освојио и најбрже ВПН награду са БестВПН.цом.

Будући да ће бити удаљен од савеза Фиве-а, Нине и Фоуртеен Еиес-а, корисника Интернета голих добрих перформанси, сигурности и приватности који омогућавају чување података и масовни надзор.

Пружатељ је услуга невероватна и преузима велике лидере. Имате апликације доступне на свим платформама, укључујући иОС, Андроид, Виндовс, Мац, Линук, паметне телевизоре, усмеравање, чак и на ваш Ксбоку. Најбољи дио свега: можете деблокирати Нетфлик и ББЦ иПлаиер.

За шифрирање, Иваци користи АЕС-256-ЦБЦ са стандардним РСА-2048 типком за ОпенВПН везу. Записује се сесија, али она истјече након 48 сати. Да бисте постигли најбољу ВПН понуду, потражите свој двогодишњи план, који започиње са 1,99 УСД месечно. (наплаћено 48 УСД).

За више информација о пружању услуга прочитајте овај детаљни Иваци Ревиев!

Иваци Немачка

2. Сурфсхарк

Сурфсхарк заузима 2. место за немачки ВПН

  • Цијена: 1,99 УСД / мјесечно
  • Оцјена поузданог пилота: 4.4

Ако желите да пружите услугу која нуди стабилност, заштиту и компатибилност највише глупости и још увек је невероватно приступачан, можете се одлучити за џеп подешене ВПН, Сурфсхарк.

Са 2,99 УСД месечно у двогодишњем уговору, један је од најјефтинијих, опет вредан ВПН-а на нашем списку, који нуди добар број немачких послужитеља за вашу удобност.

Пружатељ нуди шифрирање војног ступња, подршку за протокол ОпенВПН и евиденцију о култури која омогућава да избегнете било који надзор у Немачкој или на основу интернетских услуга..

Такође има репутацију која не подноси наруџбе за гагове што је оправдано чиста канариншка задаћа, што чини савршеним избором за кориснике који живе у 14 земаља очију попут немачких.

Прочитајте више о овом пружању кроз ову рецензију Сурфсхарк-а.

Сурфсхарк за немачку

3. ЕкпрессВПН

ЕкпрессВПН заузима 3. место за немачки ВПН

  • Цијена: 8,32 УСД / мјесечно
  • Оцјена поузданог пилота: 4.8

Можда је највеће име у ВПН индустрији, ЕкпрессВПН је невероватно компетентан и ВПН услуга оријентирана на перформансе у немачкој свету.

ЕкпрессВПН кошта 8,32 УСД месечно по вашој једној понуди, што је пуно скупа од осталих ВПН-а на овом списку, али ако желите најбоље искуство у класификацији и прорачуну, а не бринете за вас, а затим морате потражити ову претплату.

Ниједан пружатељ услуге не може да обезбеди брзину која подржава ЕкпрессВПН, што пружа савршену услугу за који се одлучите ако не само да деблокирате Нетфлик САД, немачке ТВ странице или чак Хулу, већ ће их гледати у ХД квалитети и врхунској стабилности.

ЕкпрессВПН нуди прекидач за заштиту од непланираних интернетских искључења. Даватељ осигурава своје интернетске везе врхунског шифрирања и подржава најбољи протокол вани, тј. ОпенВПН према заданим поставкама.

Његова брза брзина и сигурност такође су корисни када Торрентинг и база послужитеља од преко 3000 послужитеља у потпуности подржавају П2П активности.

Подршка за цхат уживо најбоља је у индустрији која може лако ријешити све врсте проблема.

Помоћу интуитивног карактера поделите тунелирања, ЕкпрессВПН вам омогућава да одредите приоритет веб локације или апликације које желите да преусмерите преко ВПН везе, и да оптимизирате своје искуство..

У Немачкој можете да користите ЕкпрессВПН на свим већим ОС-овима, као што су Виндовс, Мац, Андроид, иОС, чак и ФиреТВ.

Ако не’Не свиђа вам се услуга, имате 30 минута када можете донети поврат новца.

Доступна је и намјенска њемачка иначица ЕкпрессВПН-а.

За детаљан уклањање прочитајте овај ЕкпрессВПН преглед.

ЕкпрессВПН за немачку

4. ПуреВПН

ПуреВПН 4. место за немачки ВПН

  • Цијена: 2,91 УСД / мјесечно
  • Оцјена поузданог пилота: 4.7

Број послужитеља са стране ПуреВПН је сада према марку 2000, а послужитељи су били у Немачкој.

ПуреВПН не’Не можете се преплатити на њега дугорочно јер нуди кратке, двогодишњи плакат за само 2,91 УСД / месечно .

Претходна правила била су скицирана, али сада су исправљена због тога што се корисници осећају сигурним у повјерење у своје податке.

Као стандардна шифрирања користи се само војно шифрирање, а његове стандардне апликације покрећу се тако, као и најсигурнији протоколи за тунелирање. Са сједиштем у Хонг Конгу, ПуреВПН не’не треба да се придржавате било ког немачког налога за гаговање.

Да би био један од наших најбољих Нетфлик ВПН-ова, подржава и ББЦ иПлаиер.

На располагању вам је тродневни пробни рачун у износу од 2,50 УСД који вам може пружити услугу за пробну вожњу пре него што се одлучите..

ПуреВПН’верзија немачког језика постоји ако желите да наставите са својим материњим језиком.

Ми’Такође сам направио и цјеловит преглед над ПуреВПН-ом, који овде можете проверити.

ПуреВПН за немачку

5. ЦиберГхост

ЦиберГхост заузима 5. место за немачки ВПН

  • Цијена: 2,75 УСД / мјесечно
  • Оцјена поузданог пилота: 4.7

Једноставна употреба и оптимизирано заштитно средство ЦиберГхоста. Овај даватељ нуди укупно 577 ВПН послужитеља у Њемачкој на 3 различита мјеста, нуде један од најбољих стреаминга и торрентских искустава у цијелој индустрији..

ЦиберГхост није’т скупо било с трогодишњим планом који кошта 2,75 долара месечно, што је врло разумљиво с обзиром на чињеницу да су многи пружатељи услуга платили скоро тренутно, али без много нижег ЦиберГхост-а.

Најбоља значајка ЦиберГхоста има своје апликације које су доступне на свим популарним платформама и имају наменске опције за различите задатке које желите обавити.

ЦиберГхост није исправан на сигурном пробном јер јер нуди врхунску енкрипцију, заштиту од напуштања ДНС-а, прекид затварања, јаку компатибилност протокола и културу политике записивања како би се осигурало да ваша приватност остане заштићена на немачком интернету.

До’са једна од најбољих опција за заобилажење гео-блокова на Нетфлику и осталим услугама стреаминга. ЦиберГхост је супер поуздан и никад не нуди мање брзине. За немачке стреаминг фанове ЦиберГхост је сјајна куповина.

Ако желите да комуницирате са ЦиберГхост на немачком језику, дајте свој смештај и тај објекат.

Цјеловит детаљни преглед пружатеља услуга можете прочитати овде.

Цибергхост ВПН за немачку

Чимбеници који треба да траже у ВПН-у за немачку?

За интернетске кориснике који тренутно живе у Њемачкој постоји много ограничења и питања везаних уз приватност која директно утјечу.

Довољно добар ВПН за немачки лако може учинити свим таквим корисницима да заобиђу те пријетње и ограничења и приступе сигурном и слободном интернетском искуству. Овде’с како:

Главна питања приватности корисника

Немачка је чланица Савеза 14 очију. Ако не’Не знате пуно о овом савезу, ставите своју интернетску приватност у невјеројатан ризик.

Савез 14 очију је група држава која има споразум о обавјештавању и размјени података. Свака држава која је члан овог савеза дужна је прикупљала податке.

Нпр. Ако САД железни подаци из ваше повијести прегледа, могу затражити од немачких власти да прикупе ваше податке и пређу их, а Немачка ће морати да користи захтев.

Метаподаци њемачких корисника - корисници интернета, често се похваљују од стране даватеља интернетских услуга у земљишту за раздвајање веће од 10-12 тједана. А то су точни подаци који њемачка влада може у било којем тренутку захтијевати од тих даватеља интернетских услуга и они ће се морати придржавати.

Бундеснацхрицхтендиенст (БНД) је организација у Немачкој која се бави надзором, прикупљањем и слањем података прикупљених од свих корисника интернета широм Немачке. Можете бити сигурни да вас засигурно шпијунира..

Ако се ослабите на нове ГДПР законе ЕУ, због чега су сви који прикупљају ваше податке неопходно да би успели да искористе ваше допуштање, да вас заштитите, поново размислите. Да’јер је злоупотреба података и шпијунирање које влада финансира још увек распрострањено.

За њемачке интернетске кориснике приватност је најважнији једини чимбеник који чини моћним и сигурним ВПН-ом нужно.

ВПН-ови криптирају ваше податке и прослеђују их кроз сигурну тунеле, а откривају изворну ИП адресу како би зауставили било који државни агенцију или било кога другог да би вам шпијунирали или извршили нарушавање ваше приватности на мрежи.

Торрент је ризично без ВПН-а у Немачкој

Торренто раде милионе корисника широм света, а немачки корисници нису изузети. Али препуштање торрентирања без покрића ВПН-а у Немачкој једнако је глупости са ширином на строге законе против преузимања или чак дељења материјала заштићених ауторских правима..

Торрентинг је у Немачкој законит, али дефинитивно можете бити осуђени главном новчаном казном или чак добити затворску казну у неком случају ако почините кршење ауторских права.

Никада не подржава кориснике да чине кршења ауторских права и не охрабрујемо кориснике да илегално преузимају садржај путем Торрента, али због тога што корисници уживају у бесплатном интернету и да могу да се пријављују само ако користе ВПН.

Најбољи ВПН-ови у Њемачкој су они који имају намјенске сервере за Торрентинг / П2П активности, нуде велике брзине и не могу’не допуштајте свој ИП. Не би смели’такође такође не може похранити било какав записе.

Заобилажење Гео-ограничење на веб локацији за струјање

Због гео-ограничења не можете приступити мрежним мрежама Нетфлик УС, Хулу, Амазон Приме или чак ББЦ иПлаиеру у Немачкој. Али ограничења не’само утицај на те странице за струјање. Ако путујете изван Њемачке, побиједили сте’Не можете бити у могућности да се већи део ваших омиљених немачких канала или други садржај због истих гео-ограничења.

Поврх свега, ИоуТубе има своју најбрижнију верзију у Немачкој. Свијет’Највећа услуга бесплатног стреаминга не нуди много свог садржаја у земљи. Разлог за то је оно што је ГЕМА (немачка музичка скупина) имала дуготрајни спорт са страницом која се одбија нагодити..

Али сви ти проблеми у струјању вашег омиљеног садржаја могу се лако ријешити ако уложите у довољно добар ВПН за њемачку.

Ови главни ВПН-ови могу са невероватним лакоћом заобићи већину таквих гео-ограничења. Многи од њих чак нуде и услуге замрачују како би обезбедили лакши приступ тим гео-ограниченим местима.

Заштита од јавних Ви-Фи претње

Без обзира на то где се налазите у свету, ако имате приступ јавној или заједничкој Вифи мрежи, потребна вам је ВПН заштита. Напади у средини нису само уобичајени, већ је најснажнији облик сјецкања, јер је већина људи једноставно повезивање с таквим компромитираним мрежама него у било којем другом случају.

Дакле, као и остатак света, и Немачка има јавне ВиФи одржавање, а потребно је да вам омогуће ВПН-ове који могу приуштити најјачу шифрирање и подржати протокол како би заштитили свој уређај путем јавних интернетских веза попут ових..

Главни чимбеници који би требали размотрити када је опција за најбољи њемачки ВПН

Не смијемо чувати записе активности корисника. Најбољи ВПН-ови увек следе правило нулте евиденције. Они никада не чувају ваше личне податке, повијест прегледа или друге осјетљиве податке похрањују на ваше послужитеље. Даватељ услуга’У политичкој заштити података изричито се спомиње политика записивања, како би се омогућило преко сваке услуге даватеља’с политиком приватности како бисте их осигурали’не чувајте било које осјетљиве врсте записа.

Војно-шифрирање и ОпенВПН протокол. Ова два чимбеника су најважнија са аспекта ВПН-а’сигурносни арсенал. АЕС-256 шифрирање војне класе је најсигурнија шифрирање шифрирања јер је немогуће декодирати податке кодиране испод њих. ОпенВПН протокол тренутно је најсигурнији протокол за подешавање, осигуравајући да се интернетске везе никада не могу провалити у.

Неки ВПН-ови нуде нове сигурносне могућности, попут Доубле ВПН-а, а како су корисници пружили додатну сигурност.

Морате нуде оптимизиране и брзе сервере у немачкој. Ако путујете изван њемачких и требате гледати садржај њемачке телевизије на мрежи, да бисте учинили само ако ваш ВПН нуди њемачки послужитељ.

Али то’Ако нема довољно послужитеља у Њемачкој, морају бити оптимизирани за подршку деблокирању из иноземства и брзи за пружање врхунског искуства.

Деблокирање способности за веб локације за струјање. Велика, добро раширена послужитељска мрежа. Требали бисте деблокирали Нетфлик УС или ББЦ иПлаиер у Немачкој, морате имати ВПН који нуди послужитеље који могу изводити ове опције под лакоћом. пустити’с, ако ВПН не’немам добре америчке сервере, побиједио је’не деблокирајте Нетфлик УС и зато, то’није прикладан за вас.

Торрентинг Фриендли. ВПН мора подржавати Торрентинг и нудити брзе, намјенски послужитељ за задатак. С друге стране, не би требало да користите свој ИП путем ВебРТЦ или ДНС пропуштања.

Мора имати Килл Свитцх: У случају да прекинете ВПН, морате да прекинете убијање како би се заштитили од случајног повезивања на Интернету без одговарајућег покрића, и тако открили вашу стварну ИП мрежу. Све врхунске ВПН-ове за немачку на нашем попису нуде ову важност.

Иако у индустрији данас послужују стотине ВПН-а пружају услугу и већина њих може понудити значајну или две с горњег пописа, али ако желите да све ове могућности буду присутне у вашој услузи, уз врхунске перформансе, тада наши најбољи препоручени немачки ВПН-ови су вам најсигурнија оклада.

ВПН-ове треба избегавати у Немачкој

Пуно ВПН-а обећава месец, али често и не’не дајемо очекиване резултате. Што’Још је проблематично шта постоје ВПН-ови на којима се сигурно не планира јер паште од вишеструких проблема или су сами укључени у гадне активности.

Ево пописа ВПН-а који бисте требали избјегавати у њемачкој:

Схеллфире ВПН

Ово ВПН једноставно не’не радити у циљу било које сврхе. Трпи ИП пропуштања, зар не’не деблокирајте Нетфлик, не’не подржава Торрентинг, нема подршку за разговор уживо и његови клијентски програми нису увек били прилагођени корисницима. Поврх свега, планови су сасвим скупи. Избјегавајте овај ВПН по свакој цени.

ОпераВПН

Иако има квалитету за деблокирање Нетфлика, ОпераВПН нема компатибилности са више платформи. До’с више проки услуга и не’Не нудите безбедност потребну за пружање довољно добрих искустава као немачки ВПН.

ЗенВПН

Овај ВПН бележи ваш ИП и за нас, ово је највећи провалник од свих њих. Поврх тога, побиједили сте’Не можете користити више од 5 ГБ пропусне ширине сваког дана, чак и ако сте на овај начин уговорили. ЗенВПН није погодан ако одговара немачки ВПН.

Бесплатан ВПН погодан је за немачку?

Одговор је велико не!

Зашто?

Бесплатни ВПН-и увијек ће изгледати добро када их упореди са плаћеним даватељима који често нуде планове који коштају десетине долара претплате. Али то’с којима су доступне предности бесплатних ВПН-ова.

Бесплатне ВПН услуге често имају ограничење пропусности и брзине у поређењу са плаћеним услугама.

Надаље, осим ових проблема са перформансама, бесплатни ВПН-ови нису сигурни ни јер воде воде евиденцију корисника, а за употребу корисничких података или чак позивају на непотребне огласе, јер би то требало да раде тако да раде доње црте.

Не бих’не препоручујемо вам да идете на бесплатни ВПН у немачком јер је’Боље је испећи неколико долара због угрозити интернетско искуство и сигурност због шарме бесплатно.

Немачки закони о задржавању података

Закони који се односе на задржавање података имали су комплицирану историју у Немачкој.

Немачка влада покушала је донети законе који обавезују прикупљање података корисника у највећој мери, али тренутно су сугерисани суспендовани.

Главни закон о задржавању података донесен 2015. године захтевао је давање интернетских услуга за прикупљање корисничких метаподатака.

Овај закон тренутно крши, али постоји раширена сумња да ИСП-ови у Немачкој настављају сакупљати и похрањивати метаподатке корисника до 10 дана.

Немачка је такође дио савеза 14 Еиес-а, што чини опасним местом оно што је приватност корисника, јер је ово савез за размену података, где било која држава може послати наруџбу у другу земљу радијских корисничких информација, а друга мора бити придржана.

Међутим, у Њемачкој тренутно не постоји закон који би могао присилити даватеље интернетских услуга или друга тијела која би требало да поштују наредбу о гаг. Чак ни примјена стражњих врата за прикупљање података није законски подржана.

Закони о задржавању података у Немачкој су међусобно и често нејасни, када је потпуно објављено преко овог чланка, али морате знати да је Немачка доста несигурна у погледу заштите приватности корисника на мрежи, тако да своје крајеве не можете оставити отворене и несигурно.

Да ли је ВПН законит у Немачкој који вам може заштитити од таквих закона? Да, савршено легално, зато не би смио’Не допуштајте прилику да стекнете превише сигурне интернетске анонимности.

Замотавање ствари

Живећи у Немачкој, данас дефинитивно требате да предложите ВПН, а ако сте донели такву одлуку, Сурфсхарк је наш избор број 1 као најбољи ВПН у Немачкој. За 1,99 УСД месечно на двогодишњем плану, до’с најприкладнијом услугом за сигурност, перформансе и стабилност.

Остали су # 4 сјајни и сада овисе о вашем личном одабиру за кога се одлучите. Па немој’Не губите превише времена пре него што сте набавили и осигурали своју приватност ван мреже.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me