De beste VPN-ene for Tyskland i 2020

Siden Tyskland er en del av 14 Eyes-alliansen, er det ikke et trygt sted. Landet pålegger, akkurat som andre invasive regjeringer, obligatorisk masseovervåking og lov om dataoppbevaring.

Imidlertid, hvis du bor i Tyskland, kan du fremdeles kreve en VPN for å få tilgang til nettsteder utenfor landet. Det samme gjelder tyske utsendte, som ønsker tilgang til lokalt innhold.

Beste VPN for Tyskland

Så jeg bestemte meg for hvorfor ikke gi deg en oversikt over de beste alternativene for Tyskland. Jeg vil beskrive hvert VPN i detalj, men her’er en kort oppsummering bare i tilfelle:

1. Ivacy: # 1 Anbefalt VPN for Tyskland. 29 servere i fem byer i Tyskland. Øyeblikkelig oppheving av blokkering. Beste plan: $ 2,25 / mo (2 års avtale).
2. Surfshark: Oppadgående tysk VPN. 2 dedikerte servere i Tyskland. Holder null logger. Topp sikkerhet. Beste plan: $ 1,99 / mo (2 års avtale).
3. ExpressVPN: Raskeste tyske VPN. 4 innfødte servere for utsendinger. Solid kryptering. Chat-støtte. Beste apper. Beste plan: $ 8,32 / mo (1 års avtale).
4. PureVPN: Budsjettvennlig tysk VPN. 201 servere i 5 byer i Tyskland. 30 dagers prøveversjon. Jevn avblokkering. Beste plan: $ 2.91 / mo (2 års avtale).
5. CyberGhost: Safe German VPN. 684 dedikerte servere for tyske brukere. Fjern blokkering av Netflix. doesn’t føre logger. Beste plan: $ 2,75 / mo (3 års avtale).

5 beste VPN-er for Tyskland

For å unngå problemer med personvern og internettfrihet i Tyskland, bør disse topp 5 tyske VPN-ene vise seg utrolig nyttige.

1. Ivacy

Ivacy rangerer 1. for tysk VPN

  • Pris: $ 2,25 / mo
  • Trustpilot-vurdering: 4.8

Med hovedkontor i Singapore, den vakre øya-nasjonen, har Ivacy vært på markedet siden 2007. Det er ansvarlig for starten av Split Tunneling-konseptet. Nylig vant den også den raskeste VPN-prisen fra BestVPN.com.

Siden leverandøren er borte fra Five, Nine og Fourteen Eyes allianser, tilbyr de god ytelse, sikkerhet og personvern til brukere i Internet Enemy Jurisdictions som krever datalagring og masseovervåking.

Tilbyderen er fantastisk og tar på seg store ledere. Du har apper tilgjengelige for alle plattformer, inkludert iOS, Android, Windows, Mac, Linux, Smart TV-er, rutere og til og med på Xbox-en. Den beste delen av alt: du kan fjerne blokkering av Netflix og BBC iPlayer.

For kryptering bruker Ivacy AES-256-CBC med en standard RSA-2048-nøkkel for OpenVPN-tilkoblinger. Det er øktlogging, men de utløper etter 48 timer. For å få den beste VPN-avtalen, gå for deres 2-årige plan, som starter på $ 1,99 / mo. (fakturert $ 48).

Hvis du vil ha mer informasjon om leverandøren, kan du lese denne grundige Ivacy Review!

Ivacy Tyskland

2. Surfshark

Surfshark rangerer 2. plass for tysk VPN

  • Pris: $ 1,99 / mo
  • Trustpilot-vurdering: 4.4

Hvis du vil ha en leverandør som tilbyr stabilitet, beskyttelse og kompatibilitet i høyeste grad og fremdeles er utrolig rimelig, kan du velge den lommevennlige VPN, Surfshark.

Til $ 1,99 / måned på sin 2-årige avtale er det en av de billigste, men mest verdidrevne VPN-en på listen vår, og tilbyr et stort antall tyske servere for enkelhets skyld.

Tilbyderen tilbyr kryptering av militær karakter, støtte for OpenVPN-protokoller og en policy for null logger, slik at du kan unngå enhver regjering eller ISP-basert overvåking i Tyskland.

Den har også et rykte for å ikke underkaste seg gag-ordre som det er garantert av sin klare garantikanariat, noe som gjør det til et perfekt valg for brukere som bor i 14 øyne-land som Tyskland.

Les mer om denne leverandøren gjennom denne Surfshark-gjennomgangen.

Surfshark for Tyskland

3. ExpressVPN

ExpressVPN rangerer 3. plass for tysk VPN

  • Pris: $ 8.32 / mo
  • Trustpilot-vurdering: 4.8

Det største navnet i VPN-bransjen kanskje, ExpressVPN er en utrolig kompetent og ytelsesorientert VPN-tjeneste for Tyskland over hele verden.

ExpressVPN koster $ 8,32 per måned på en ettårsavtalen, som er mye dyrere enn de andre VPN-ene på denne listen, men hvis du vil ha den beste opplevelsen og budsjettet ikke er noen bekymring for deg, kan du gå for dette abonnementet.

Ingen leverandører har råd til hastighetene som støttes av ExpressVPN, noe som gjør den til den perfekte tjenesten å velge hvis du ikke bare vil fjerne blokkeringen av Netflix amerikanske, tyske TV-nettsteder eller til og med Hulu, men å se dem i HD-kvalitet og med suveren stabilitet.

ExpressVPN tilbyr en kill switch som beskytter mot ikke-planlagte internettstans. Tilbyderen sikrer sine internettforbindelser gjennom toppkryptering og støtter den beste protokollen der ute, dvs. OpenVPN som standard.

De raske hastighetene og sikkerheten er også nyttig når Torrenting og serverbasen på over 3000 servere støtter P2P-aktiviteter..

Støtten til live chat er den beste i bransjen, og er i stand til å løse alle slags problemer med letthet.

Med den intuitive delte tunneling-funksjonen lar ExpressVPN deg prioritere nettstedene eller appene du vil rute gjennom VPN-tilkoblingen, og optimalisere opplevelsen din ytterligere.

I Tyskland kan du bruke ExpressVPN på alle større operativsystemer som Windows, Mac, Android, iOS og til og med FireTV.

Hvis du ikke gjør det’som tjenesten, har du en pute på 30 dager der du kan sende inn refusjon.

En dedikert tysk versjon av ExpressVPN er også tilgjengelig.

Les denne ExpressVPN-gjennomgangen for en mer detaljert gjennomgang.

ExpressVPN for Tyskland

4. PureVPN

PureVPN rangerer fjerde for tysk VPN

  • Pris: $ 2.91 / mo
  • Trustpilot-vurdering: 4.7

Servertellingen av PureVPN har nå overskredet 2000-merket, med servere også i Tyskland.

PureVPN gjør det ikke’t tvinge deg til å abonnere på den på lang sikt, ettersom den tilbyr en kortsiktig, 2 års abonnementsplan til bare $ 2,91 / mo .

Innloggingspolitikken var skissert tidligere, men nå er den korrigert, slik at brukerne føler seg trygge på å stole på dem med dataene sine.

Bare kryptering av militær karakter brukes som krypteringsstandard, og standardappene deres kjøres via dette sammen med de sikreste tunneleringsprotokollene. Basert i Hong Kong, gjør PureVPN ikke’Jeg trenger ikke å overholde tyske gag-ordre.

Det er en av våre topp Netflix VPN-er og støtter også BBC iPlayer.

Det er en 3-dagers prøvekonto som tilbys til $ 2,50, slik at du kan ta tjenesten for en prøvekjøring før du forplikter deg til den.

PureVPN’den tyske språkversjonen er der hvis du vil fortsette herfra på morsmålet ditt.

Vi’Vi har også gjort en full gjennomgang på PureVPN, som du kan sjekke ut her.

PureVPN for Tyskland

5. CyberGhost

CyberGhost rangerer 5. plass for tysk VPN

  • Pris: $ 2,75 / mo
  • Trustpilot-vurdering: 4.7

Lett å bruke og et optimalisert grensesnitt er kjennemerket til CyberGhost. Denne leverandøren tilbyr totalt 577 VPN-servere i Tyskland fordelt på 3 forskjellige lokasjoner for å tilby en av de beste streaming- og Torrenting-opplevelsene i hele bransjen.

CyberGhost isn’t dyrt heller med den 3-årige planen som koster $ 2,75 / måned, noe som er svært rimelig med tanke på det faktum at mange tilbydere krever nesten samme pris, men tilbyr mye mindre enn CyberGhost.

Den beste funksjonen til CyberGhost er appene sine, som er tilgjengelige for alle populære plattformer og har dedikerte alternativer for forskjellige oppgaver du vil utføre.

CyberGhost har ingen sikkerhet på sikkerhetsfronten, da den tilbyr kryptering i toppklasse, DNS-lekkasjebeskyttelse, drepebryter, sterk protokollkompatibilitet og en null loggpolicy for å sikre at personvernet ditt forblir beskyttet på det tyske internett.

Den’er et av de beste alternativene for å omgå geo-blokkene på Netflix og andre strømmetjenester. CyberGhost er super pålitelig og tilbyr aldri lave hastigheter. For tyske streaming-fans er CyberGhost et godt kjøp.

Hvis du vil samhandle med CyberGhost på tysk, tilbyr leverandøren det anlegget også.

En fullstendig grundig gjennomgang av leverandøren kan leses her.

Cyberghost VPN for Tyskland

Faktorer å se etter i en god VPN-leverandør for Tyskland?

For en internettbruker som bor i Tyskland for øyeblikket, er det mange begrensninger og personvernproblemer som påvirker det direkte.

En god nok VPN for Tyskland kan lett tillate alle slike brukere å omgå disse truslene og begrensningene og få tilgang til en tryggere og friere internettopplevelse. Her’forestilling:

Problemer med store personvern

Tyskland er medlem av 14 Eyes Alliance. Hvis du ikke gjør det’t vet mye om denne alliansen, du setter ditt personvern online på en utrolig risiko.

14 Eyes-alliansen er en gruppe land som har en avtale om etterretning og datadeling. Ethvert land som er medlem av denne alliansen er forpliktet til å samle inn data.

For f.eks. Hvis USA ønsker data om nettleserhistorikken din, kan den be tyske myndigheter om å samle dataene dine og gi dem dem, og Tyskland vil måtte avgi forespørselen.

Metadataene til tyske bosatte - internettbrukere lagres ofte av Internett-leverandører i landet i perioder som overstiger 10-12 uker til tider. Og dette er de nøyaktige dataene som den tyske regjeringen kan kreve når som helst fra disse Internett-leverandørene, og de vil måtte følge.

Bundesnachrichtendienst (BND) er en organisasjon i Tyskland som håndterer oppgaven med å overvåke, samle og sende data samlet inn fra alle internettbrukere over hele Tyskland. Du kan være sikker på at du definitivt blir spionert etter.

Hvis du er avhengig av EUs nye GDPR-lover, som gjør det avgjørende for alle som samler inn informasjonen din å gjøre det med din eksplisitte tillatelse, for å beskytte deg, tenk på nytt. At’s fordi misbruk av data og regjeringssponsert spionering fremdeles er utbredt.

For tyske internettbrukere er personvern alene den viktigste faktoren som gjør bruken av en kraftig, sikker VPN nødvendig.

VPN-er krypterer dataene dine og sender dem gjennom sikre tunneler, samtidig som de skjuler den opprinnelige IP-adressen din for å stoppe et offentlig myndighet eller noen andre til å spionere på deg eller invadere personvernet ditt online.

Torrenting er risikabelt uten VPN i Tyskland

Torrenting gjøres av millioner av brukere over hele verden, og Tyskland-brukere er ikke noe unntak. Men å hengi seg til Torrenting uten VPN-dekning i Tyskland tilsvarer vanlig dumhet gitt de strenge lovene mot å laste ned eller til og med dele materiale som er opphavsrettsbeskyttet.

Torrenting er lovlig i Tyskland, men du kan definitivt bli smittet med en stor bot eller til og med få fengsel i noen tilfeller hvis du begår et brudd på opphavsretten.

Vi støtter aldri brukere til å begå brudd på opphavsretten, og vi oppfordrer heller ikke brukere til å laste ned innhold ulovlig via Torrents, men dette handler om å få brukere til å glede seg over gratis internett, og det kan bare skje hvis du bruker en VPN.

De beste VPN-ene i Tyskland er de som har dedikerte servere for Torrenting / P2P-aktiviteter, tilbyr raske hastigheter og don’t lekker IP-en. De burde ikke’t også lagre alle slags logger i det hele tatt.

Omkjøring av geobegrensninger på streaming-nettsteder

Du kan ikke få tilgang til Netflix USA, Hulu, Amazon Prime eller til og med BBC iPlayer i Tyskland, på grunn av geo-begrensninger. Men begrensningene gjør det ikke’t bare påvirke disse streaming nettstedene. Hvis du reiser utenfor Tyskland, vant du’t være i stand til å streame mye av de tyske favorittkanalene eller annet innhold på grunn av de samme geobegrensningene.

På toppen av dette har YouTube sin mest strippede versjon i Tyskland. Verden’den største gratis streamingtjenesten tilbyr ikke mye av innholdet i landet. Årsaken til dette fordi GEMA (en tysk musikkrettighetsgruppe) har hatt en langvarig strid med nettstedet som nekter å slå seg ned.

Men alle disse problemene med å streame favorittinnholdet ditt kan enkelt løses hvis du investerer i en god nok VPN for Tyskland.

Disse store VPN-ene kan enkelt omgå de fleste slike geobegrensninger med utrolig letthet. Og mange av dem tilbyr til og med tilsløringstjenester for å sikre lettere tilgang til disse geobegrensede nettstedene.

Beskyttelse mot offentlige Wi-Fi-trusler

Uansett hvor du er i verden, hvis du får tilgang til offentlige eller delte Wifi-nettverk, trenger du VPN-beskyttelse. Mennesker i midten angrep er ikke bare vanlig, men den mest potente formen for hacking som er til stede der ute, da det er mye lettere for brukere å koble seg til slike kompromitterte nettverk enn i noe annet tilfelle.

Så fordi Tyskland, som resten av verden, også har offentlige Wifi-systemer, trenger du VPN-er som har råd til sterkest kryptering og protokollstøtte for å beskytte enhetssikkerheten din over offentlige internettforbindelser som denne..

Toppfaktorer å vurdere når et alternativ for den beste tyske VPN

Må ikke føre logger over brukeraktivitet. Beste VPN-er følger alltid en nullregistreringspolicy. De oppbevarer aldri din personlige informasjon, søkehistorikk eller andre sensitive data som er lagret på deres servere. En leverandør’s loggingspolicy er nevnt eksplisitt i personvernreglene, så vi gikk over hver leverandør’personvern for å sikre at de ikke gjør det’t oppbevar noen sensitive typer logger.

Kryptering av militær karakter og OpenVPN-protokoll. Disse to faktorene er de viktigste aspektene ved en VPN’s sikkerhetsarsenal. AES-256-kryptering i militær klasse er den sikreste krypterings-krypteringen, da det er umulig å avkode data som er kryptert under den. OpenVPN-protokollen er den sikreste tunnellprotokollen i verden akkurat nå, og sikrer at bruk av internettforbindelser aldri kan brytes inn.

Noen VPN-er tilbyr enda flere nye sikkerhetsfunksjoner som Double VPN for å gi brukerne et ekstra bånd med sikkerhet.

Må tilby optimaliserte og raske servere i Tyskland. Hvis du reiser utenfor Tyskland og trenger å se innhold fra tysk TV på nettet, kan du bare gjøre det hvis VPN-en din tilbyr tyske servere.

Men det’er ikke nok til å ha servere i Tyskland, de må være optimalisert for å støtte avblokkering fra utlandet og raskt for å tilby en førsteklasses opplevelse.

Fjern blokkering av muligheter for strømming av nettsteder. Et stort, godt spredt servernettverk. For å oppheve blokkeringen av Netflix US eller BBC iPlayer i Tyskland, må du ha en VPN som tilbyr servere som enkelt kan utføre disse bragdene. La’sier det hvis en VPN ikke gjør det’Jeg har gode amerikanske servere, den vant’t oppheve blokkeringen av Netflix USA og derav’er uegnet for deg.

Forbløffende vennlig. VPN må støtte Torrenting og tilby raske, dedikerte servere for oppgaven. På den annen side skal det ikke lekke IP-en din gjennom WebRTC eller DNS-lekkasjer.

Må ha en Kill Switch: I tilfelle VPN kobler seg ut, bør det være en drepebryter for å beskytte deg mot å være koblet til internett uten tilstrekkelig dekning, og dermed eksponere din virkelige IP på nettet. Alle topp VPN-er for Tyskland på listen vår, tilbyr denne funksjonen.

Selv om det er hundrevis av VPN-leverandører som opererer i bransjen i disse dager, og de fleste av dem kan tilby en funksjon eller to fra listen over, men hvis du vil at alle disse funksjonene skal være til stede i tjenesten din sammen med topp ytelse, så våre topp anbefalte VPN-er i Tyskland er din tryggeste innsats.

VPN-er som skal unngås i Tyskland

Mange VPN-er lover månen, men ofte ikke’t levere forventede resultater. Hva’Det er enda mer problematisk at det er VPN-er som ikke er sikre på å abonnere på fordi de lider av flere problemer eller selv er involvert i ubehagelige aktiviteter.

Her er en liste over VPN-er som du bør unngå i Tyskland:

Shellfire VPN

Denne VPN-en gjør det bare ikke’t arbeide for å tjene ethvert formål. Det lider av IP-lekkasjer, ikke’t fjerne blokkeringen av Netflix, ikke’t support Torrenting, har ingen live chat support og klientappsene deres er ikke brukervennlige i det hele tatt. På toppen av dette er planene ganske dyre. Unngå denne VPN for enhver pris.

OperaVPN

Til tross for at kvaliteten til å fjerne blokkering av Netflix mangler OperaVPN plattformskompatibilitet. Den’er mer en proxy-tjeneste og gjør det ikke’t tilby nivået av sikkerhet som kreves for å tilby en god nok opplevelse som en tysk VPN.

ZenVPN

Denne VPN logger IP-en din, og for oss er dette den største avbryterne av dem alle. På toppen av dette vant du’Jeg kan bruke mer enn 5 GB båndbredde hver dag, selv om du har den betalte avtalen. ZenVPN er ikke egnet i det hele tatt hvis du er ute etter en passende VPN fra Tyskland.

Er en gratis VPN egnet for Tyskland?

Svaret er et stort nei!

Hvorfor?

Gratis VPN-er vil alltid se bra ut når du sammenligner dem med betalte leverandører som ofte tilbyr planer som koster titalls dollar i abonnementsavgift. Men det’s der fordelene med gratis VPN-er stopper.

Gratis VPN-tjenester har ofte båndbredde og hastighetsbegrensninger sammenlignet med betalte tjenester.

Bortsett fra disse ytelsesproblemene, er gratis VPN-er ikke sikre, ettersom de enten fører brukerlogger, selger brukerdata eller til og med gir unødvendige annonser fordi det er disse måtene de arbeider på bunnlinjen.

Jeg ville ikke’t anbefaler deg å gå for en gratis VPN i Tyskland fordi det’Det er bedre å oppvaske noen få dollar enn å gå på akkord med internettopplevelsen og sikkerheten på grunn av sjarmen med gratis.

Tyske lov om dataoppbevaring

Lover knyttet til oppbevaring av data har hatt en komplisert historie i Tyskland.

Den tyske regjeringen har forsøkt å få inn lover som gjør det obligatorisk å samle inn brukerdata i høyeste grad, men per i dag er disse lovene blitt suspendert.

Hovedloven om oppbevaring av data vedtatt i 2015, krevde ISP-er for å samle inn brukermetadata.

Denne loven blir holdt i hevd akkurat nå, men det er utbredt mistanke om at Internett-leverandører i Tyskland fortsetter å samle og lagre brukermetadata i opptil 10 dager.

Tyskland er også en del av 14 Eyes-alliansen, noe som gjør det til et farlig sted når det gjelder brukernes personvern, siden dette er en datadelingsallianse der ethvert medlemsland kan sende en knebleordre til et annet land for brukerinformasjon og det siste vil må overholde det.

Imidlertid er det foreløpig ingen lov i Tyskland som kan tvinge ISP-er eller andre myndigheter til å etterkomme gag-ordre. Selv implementering av bakdører for å samle inn data støttes ikke av loven.

Lovene om lagring av data i Tyskland er grumsete og ofte uklare, hvis fulle forklaring er utenfor omfanget av denne artikkelen, men du må vite at Tyskland er ganske utrygg med tanke på å beskytte brukernes personvern på nettet, slik at du ikke kan forlate endene dine åpne og usikker.

Men er en VPN lovlig i Tyskland for å tillate deg å få beskyttelse mot slike lover? Ja, helt lovlig, derfor burde du ikke’t glipp av muligheten til å få en for sikker online anonymitet.

Pakk inn ting

Når du bor i Tyskland, må du definitivt abonnere på en VPN i dag, og hvis du tar den avgjørelsen, er Surfshark vårt valg som det beste VPN for Tyskland. For $ 1,99 / måned på toårsplanen’er den mest passende tjenesten for sikkerhet, ytelse og stabilitet.

Resten av # 4 er også bra, og nå kommer det an på ditt eget personlige valg om hvilken du velger. Så don’t kaste bort for mye tid før du får en og sikrer personvernet ditt på nettet.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me