De 5 beste VPN-ene for Frankrike 2020: Sikker surfing + streaming

Å være en del av EU, har Frankrike en av de mest robuste personvernforskrifter. Denne forskriften sikrer at brukerne’ digital informasjon og personvern er beskyttet.

Imidlertid har lovgivningen smutthull som potensielt lar regjeringen følge med på innbyggerne’ digitale aktiviteter.

En VPN-tilkobling er det beste alternativet å ha en 100% sikker og sikker internettforbindelse som er fri fra alle spor.

Beste VPN for Frankrike

De beste VPN-serverne for Frankrike

 1. PureVPN: Beste VPN for Frankrike. Med 42 dedikerte servere i Frankrike, alternativet gir deg tilgang til alle viktige VPN-sikkerhetsfunksjoner til $ 2.91 / mo
 2. Surfshark: Et rimelig VPN-valg. Brukere får tilgang 3 innfødte servere for Frankrike som maskerer all sin online aktivitet til bare $ 1,99 / mo
 3. Ivacy: Beste VPN for torrenting. 9 servere i Frankrike for å gi deg best mulig resultat med torrenter. Et skikkelig kupp til bare $ 2,25 / mo
 4. ExpressVPN: Raskeste servere for VPN-er. 3 dedikerte servere for Frankrike. Ingen etterslep og dårlige internetthastigheter ved å velge denne VPN-leverandøren til $ 8,32 / mo
 5. CyberGhost: Beste VPN for å fjerne blokkering av innhold. Med 440 dedikerte franske servere, denne leverandøren holder internett fritt for begrensninger på $ 2,75 / mo

Hvorfor bruke en VPN i Frankrike?

Et virtuelt privat nettverk (VPN) sikrer internettforbindelsen din, maskerer din digitale identitet og sikrer at surfingen din ikke blir sporet i noen form eller form.

Ettersom Frankrike er medlem av den omhyggelige intelligensalliansen 9 Eyes, kan all brukeraktivitet fra hele landet overvåkes hvis noen av medlemslandene anser det som nødvendig.

Ikke bare holder en VPN deg trygg fra alle former for overvåkning, men det gir deg også tilgang til ellers geobegrenset innhold fra andre land, i tillegg til at det gir deg tilgang til lokalt innhold som kan være utilgjengelig for seere utenfor Frankrike.

5 beste VPN-er for Frankrike 2020

Her er fem av de beste Frankrike VPN-ene beskrevet på grunnlag av deres priser, servere, kompatibilitet, krypteringsprotokoller og spesialfunksjonene de tilbyr.

1. PureVPN - Beste VPN for Frankrike

 • Pris: $ 2.91 / mo
 • Trustpilot-vurdering: 5.0

PureVPN skiller seg ut som den perfekte kombinasjonen av alle viktige VPN-funksjoner mens den er enkel på lommeboken.

Opererer ut av Hong Kong, lar PureVPN brukere bruke 2000+ servere som opererer fra 140+ land. I tillegg får brukerne også tilgang til 14 dedikerte franske servere, som gir utvidet tilgang til fransk innhold.

For brukere’ underholdningsbehov, det blokkerer Netflix og andre populære streaming-nettsteder som BBC iPlayer, Amazon Prime, Hotstar, Voot, Hulu og til og med Disney Plus.

Brukere kan også håpe å glede seg over samtidige tilkoblinger på 5 separate enheter, så vel som en av deres Kindle- og Smart Home-enheter.

I tillegg til å bruke AES-256-bit-krypteringen som følger OpenVPN-protokollen, kan den også tilby PPTP, L2TP, IKEv2, IPSec-støtte for å sikre maksimal sikkerhet.

Noen av de andre viktige funksjonene som brukere kan håpe å bruke inkluderer delt tunneling, dedikerte IP-er og Deep Packet Inspection (DPI) Protection mens de bruker torrenter.

Pros

 • 14 dedikerte franske servere.
 • 5 samtidige tilkoblinger.
 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti.
 • Avblokkerer Netflix, Hulu og Disney+

Ulemper

 • Brukergrensesnittet må forbedres.

2. Surfshark - Et rimelig VPN-valg

 • Pris: $ 1,99 / mo
 • Trustpilot-vurdering: 4.4

For brukere som ikke gjør det’t vil forbli ubeskyttet på nettet, men også ikke’Surfshark er ikke det beste valget takket være de vanlige tilbudene når jeg vil bruke for mye pålitelig VPN.

Surfshark har base på de britiske jomfruøyene, og har 1040+ servere fordelt på over 140 land. Disse inkluderer de tre dedikerte serverne i Frankrike som sikrer at brukere kan fortsette å få tilgang til favorittprogrammene sine på TV5 Monde, France24 og BFM TV.

Brukere vil også kunne glede seg over disse funksjonene, inkludert andre på ubegrensede enheter som bruker Windows-, Mac-, iOS-, Android- og Linux-brukere.

Den leveres med AES-256-GCM-kryptering som støtter alle hovedprotokoller som PPTP, L2TP, IKEv2 i tillegg til standard OpenVPN-protokollen.

Den beste funksjonen er Camouflage-modus som gir et ekstra lag med sikkerhet og anonymitet for brukere på nettet til det punktet at din egen ISP kan’t fortelle at du’bruker du en VPN.

Pros

 • Har de beste VPN-tilbudene som tilbys.
 • Støtte for ubegrensede enheter.
 • Kompatibilitet for Mac, Android og iOS.
 • Retningslinjer for ikke-logger.

Ulemper

 • Kundeservice må forbedres.

3. ExpressVPN - raskeste tjenesteleverandør i 2020

 • Pris: $ 8.32 / mo
 • Trustpilot-vurdering: 5.0

ExpressVPN står hode og skuldre over konkurransen når det gjelder raske serverhastigheter.

Med sitt senter for drift på De britiske jomfruøyene får brukerne tilgang til mer enn 3000 servere, som ligger på 160 steder i 94 land rundt om i verden. Dette inkluderer 3 dedikerte franske servere i Frankrike.

Den tilbyr støtte for 5-flere pålogginger mens du bruker AES-256-CBC-kryptering. I tillegg støttes OpenVPN UDP, OpenVPN TCP, L2TP / IPsec, IPsec, IKEv2 og PPTP-protokoller og gir den generelle sikkerheten.

Noen av de andre bemerkelsesverdige funksjonene som brukerne kan håpe å glede seg over, inkluderer å bruke Fire TV og Apple TV. Den utmerkede funksjonen er Network Lock, en automatisert avansert drapbryter som begrenser all Internett-trafikk på nettverket i tilfelle avbrudd i internettforbindelsen.

Pros

 • Raskeste 3000+ servere i 160+ land.
 • 5 samtidige tilkoblinger.
 • Nettverkslås (Beste automatiske drepebryter).
 • Støtter bitcoin og andre kryptokurser.

Ulemper

 • Dyreste VPN-alternativ.

4. Ivacy - Beste Torrenting VPN 2020

 • Pris: $ 2,25 / mo
 • Trustpilot-vurdering: 5.0

Ivacy er en VPN-tjeneste som’er designet for brukere som er avhengige av torrenter for å få tilgang til alle sine favoritt TV-serier og filmer.

Opererer fra Singapore og har 1000+ servere i 100+ land. I tillegg har den 2 dedikerte franske servere i tilfelle brukere noen gang vil bruke dem til å få tilgang til lokalt fransk innhold.

Ivacy støtter fem flerlogginger utstyrt med industristandarden AES-256-GCM-kryptering sammen med L2TP og IKeV2-protokollene.

Høydepunktet er IvacyPrime-appen, en strømlinjeformet funksjon som gir forbindelsen din nok styrke til å omgå Great Firewall of China.

Pros

 • 2 dedikerte franske servere.
 • 5 samtidige tilkoblinger.
 • IvacyPrime-app for oppheving av VoD.
 • Delte tunneler for torrenting.

Ulemper

 • Teknisk støtte må forbedres.

5. CyberGhost - Beste VPN for å fjerne blokkering av innhold

 • Pris: $ 2,75 / mo
 • Trustpilot-vurdering: 4.7

Det er få VPN-er som kan låse opp mengden innhold som CyberGhost kan, ettersom det er spesialbygget for brukere som surfer på internett i timevis..

Når du opererer fra Romania, blokkerer den og utrolige online streamingplattformer på grunn av sine 6000+ servere i mer enn 90 land, samtidig som du sikrer deg unna alle overvåkingsallianser for masseovervåking.

Det har også utrolig 440 dedikerte franske servere, slik at du aldri trenger å bekymre deg for tilgang til lokalt geo-begrenset fransk innhold.

Den tilbyr 7 Multi-logins som er sikret med AES-256-bit kryptering, med RSA-4096-nøkkel og SHA384 for hash-godkjenning, støttet av OpenVPN, L2TP-IPsec og PPTP-protokoller.

Det skiller seg ut som NoSpy-datasenteret (en dedikert server som bruker dedikert uplink for å styrke 256-biters kryptering) og gi brukerne tilgang til Nvidia Shield TV og Firestick-enheter.

Pros

 • 440 dedikerte franske servere.
 • 7 samtidige tilkoblinger.
 • Støtter Nvidia Shield TV og Firestick.
 • NoSpy datasenter med dedikert uplink.

Ulemper

 • Tilkoblingshastighetene kan være til tider.

Franske lover som omhandler personvern

Hovedloven som omhandler online-personvern i Frankrike er EU’s Generell databeskyttelsesforordning (GDPR). Imidlertid tillater loven alle 50-medlemsland å vedta sine egne nasjonale lover med endringer tilpasset deres nasjonale behov.

Den franske endrede loven er LOI n ° 2018-493 du 20. juni 2018 relative à la protection des données personnelles (fransk databeskyttelseslov for beskyttelse av borgere). Det gir innbyggerne rett til å kontrollere hvem som har tilgang og tilsyn med deres digitale aktivitet.

Det øker også makten til den franske databeskyttelsesmyndigheten’makt til å håndtere enheter som bryter det nye regelverket. Imidlertid har den en klausul som gjør det mulig for den franske regjeringen å undergrave noen bestemmelser av hensyn til nasjonal sikkerhet dersom den finner det nødvendig.

Er internettaktiviteten din sikker i Frankrike?

På papiret, ja. Franske statsborgere må varsles fra hvert nettsted de besøker om hvor mye data som blir logget og få valget mellom å velge bort.

Imidlertid har databeskyttelsesloven en bestemmelse som gir den franske regjeringen myndighet til å forlate disse kravene hvis den ønsker det, uten forhåndsgodkjenning eller varsel.

Derfor vant brukerne’Jeg vet ikke om de faktisk ble spionert på av regjeringen.

Dette ville gjøre bruk av VPN-er nødvendig for å sikre at det ikke ble sporet av brukeraktivitet online og opprettholde en anonym og sikker online-tilkobling.

Hvordan få en fransk IP-adresse

En god og pålitelig VPN-tjeneste vil sannsynligvis gi deg muligheten til å velge mellom tusenvis av servere som ligger i hundrevis av forskjellige land, dette bør omfatte Frankrike.

Det kan være lurt å ha en fransk IP-adresse for å få tilgang til lokalt innhold som kan være geolåst.

Følg disse trinnene for å få en fransk IP-adresse:

 1. Abonner på en pålitelig VPN-tjeneste, det anbefalte valget er PureVPN.PureVPN for Frankrike
 2. Last ned og installer PureVPN-appen på enheten du ønsker (du kan bruke den på 5 forskjellige enheter samtidig)
 3. Skriv inn påloggingsinformasjon og velg en fransk server.
 4. Gjør at du’har valgt riktig modus, dvs. Internett-frihet.
 5. Med en gang du’Når du er tilkoblet, fortsett å surfe og streame alt ditt franske favorittinnhold.

De fleste vanlige spørsmål om VPN fra Frankrike

Er VPN lovlig i Frankrike?

Ja, bruken av en VPN er fullstendig lovlig i Frankrike. Imidlertid, hvis du’hvis du blir fanget som begår enhver form for digital kriminalitet, dvs. hacking, svindel, online tyveri eller forfalskning med en VPN-forbindelse, anses det fremdeles som en forbrytelse som er straffbar.

Hva’er den beste gratis VPN-en i Frankrike?

Det er hundrevis av VPN-er som tilbyr gratis service.

Imidlertid, med problemer som hurtigregulering, høye frakoblingspriser og mest av alt, ingen garantier for å føre logger, anbefales det at du velger en betalt tjeneste i stedet.

Hva’er den billigste VPN for Frankrike?

Det er en rekke alternativer du kan velge:

PureVPN er det beste valget, ettersom det tilbyr deg et utrolig utvalg av funksjoner til i underkant av $ 3

Alternativt er Surfshark det absolutte budsjettvennlige alternativet, da det har en rekke nyttige funksjoner for mindre enn $ 2

Ivacy, tilgjengelig på bare $ 2,25, er en annen budsjettvennlig VPN som er optimalisert for torrenting og streaming.

Trenger jeg en VPN for å se Netflix?

Nei, Netflix er lett tilgjengelig i Frankrike. Imidlertid, deg’Du trenger fortsatt en VPN med dedikerte servere hvis du vil ha tilgang til innhold som er geobegrenset på Netflix.

Konklusjon

Mens loven beskytter de digitale rettighetene til franske borgere, er det en viss usikkerhet om hvilken informasjon som kan loggføres av regjeringen og andre medlemmer av 9-Eyes-alliansen.

Å bruke en VPN kan styrke sikkerheten til internettforbindelsen din og holde din digitale aktivitet privat. PureVPN ville være det beste alternativet hvis du ønsker å sikre full online frihet for deg selv i landet.

Surfshark er et alternativ som kan gi deg tilgang til en rekke viktige funksjoner, på et strengt budsjett. Kommenter nedenfor for å gi oss beskjed om din erfaring med disse VPN-leverandørene.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me