7 најбољих руских ВПН услуга – заобиђите цензуру Интернета током путовања у Русију

Русија се полако, на крају превара у следећу Кину - дозвољава строгим законима о цензури на Интернету и правилима о задржавању података, који спрјечавају кориснике да слободно и неограничено истражују веб. Да би он готово могао да национализује толико заслијепио грађане да више не желе комуницирати са онима који се налазе у другим земљама. Шта је са свим тим раздвајањем? Агрегирање интернета? Најважније је како превладати? Ето, ту је употреба руског ВПН-а који помаже у затварању гео-ограничења за деблокирање веб странице и мрежних услуга. Прочитајте овај детаљни водич најбоље впн.

Руски ВПН

Нови руски ВПН закон и оно што је забрањено за Нетизене?

Ступ на снагу 1. студеног 2017. - нови руски закон диктира ограничавање приступа алатки за избјегавање прокија, који користи анонимизаторе и ВПН-а, што биљежи нетизенима да заобиђу интернетску цензуру. Они који пружају услугу који послужују у земљи морат ће уско сурађивати с Роскомнадзором (руским медијским чуваром) и прихватити све потребне захтеве..

Нови руски ВПН закон

Међутим, закон још увек има доста забуне. Иако алати за избјегавање проки-а немају потпуну забрану - Влада Русије затражила је ограничење приступа забрањеним веб локацијама уз помоћ ових алата. Према ИТ стручњацима, корпоративни ВПН-ови се спремају да се изуже из забране, али још увек остаје нејасно како ће Рокомнадзор раздвојити јавне и корпоративне услуге.

Најбољи ВПН за Русију

Стручњак за пројекат Тор који иде по имену “Леонид Јевдокимов” Недавно је откривено да је заправо немогуће разграничити овај пружатељ, а да на тржишту постоји хиљаду имена од којих сваки користи у различитим сврхама у Интернету.

ФИФА-ин Свјетски куп 2018. у Русији - почиње права игра

ФИФА-ин Свјетски куп 2018. је одмах изашао у улицу, започео је ово љето 14. липња, а кулминирао је посљедњи обрачун 15. српња у Москви. Будући да ће првенство бити главни разговор међу милионима људи широм света, сигурно ће очекивати да ће људи пустити преко своје земље како би успели Русију и понудили своју омиљену подршку момчади. Међутим, једини је проблем што ће ти људи суочити са бројним интернетским ограничењима након посете Русији.

ФИФА Свјетски куп 2018. у Русији

Блокиране апликације, неприступачне веб странице друштвених медија, недоступност веб страница са вијестима у родном граду - све уобичајени проблеми на којима наилазимо. Наравно, моћи ћете бесплатно да приступите јавном Ви-Фи-ју, а можете у сваком ресторану, пубу, бару или јавном месту добити приступ, али како бисте користили тогу ако не можете да посетите веб странице које желите? Такође, ове јавне везе могу умањити и вашу укупну сигурност података јер су отворене за хакирање. Због тога је за ФИФА Свјетски куп 2018. потребно користити ВПН свјетског купа у граду. Даље, наш детаљни блог можете прочитати на како гледати светски куп фифа 2018.

Цибер и дигитални злочини у Русији

Слично као у већини земаља, Русија криминализира било која дела која се односе на неовлаштени приступ рачунарским информацијама, развијање / употребу / ширење злонамјерног софтвера, кршење правила применивих на пренос заштићених рачунарских података, пређу у кориштењу платних картица и друге активности хакирања. Надгледане од стране министарстава унутрашњих послова, службе безбедности, па чак и индустријски уредници, попут Централне банке Русије, новчане казне и затворске казне за прекршаје су интензивно осуђене!

Цибер и дигитални злочини у Русији

Зашто вам треба руски ВПН

Руска влада је врло инвазивна у свим својим поступцима, пази на своје кориснике, па чак и на црну листу огромног броја страних веб страница из различитих разлога. Све новости које долазе из страних извора углавном подлијежу прекидима, као и услуге попут Гооглеа. Многе веб странице које су критичне за Русију такође називају цензуру, док украјинске веб странице блокирају приступ - због сукоба који траје.

Да је било довољно лоше, влада је чак забранила ПОРНОГРАФИЈУ, што је помало необично и изненадило. Захваљујући увођењу нових Иароваиа закона, ствари се само погоршавају у будућност, јер су грађани под високим надзором. Сва ова ограничења и застрашивања чине коришћење ВПН-а пресудним у земљиште за осигурање дигиталне приватности и слободе.

Зашто вам треба руски ВПН

Године 2014. Русија је чак донела закон о којем су блогери са великим бројем следећих (3.000+ да би били прецизни) требало је да се придржавају прописи који ће бити познати и у медијским кућама на нивоу предузећа. Да бисте укључили писање наших стварних имена и службену регистрацију код Роскомнадзора. Надаље, било какви политички ставови противљења Русији могу резултирати годинама затвором.

Дакле, обично неко ко живи у Русији заправо нема слободног посла што жели. Влада контролира практичне све, што само користи ВПН-ова у земљи чини невероватно важним и корисничким. Ако маскирате своју ИП адресу и учините да изгледа као да живите у другој земљи, ВПН-ови су од користи у заваравању локалних даватеља интернетских услуга, владиних агенција и ловаца због кршења ауторских права када су упућени у било какве интернетске активности - што може сматрати илегалним.

Најбољи ВПН за Русију

5 најбољих руских ВПН-а у 2018. години

Ако желите заобићи сва бескорисна ограничења, повећати притом интернетску приватност - неопходно је изабрати најбољи руски ВПН на тржишту. Да бисте значили да морате темељно анализирати све услуге даватеља и процијенити своје перформансе, поузданост, подршку, цијене и доступност послужитеља. Срећом по вас, задатак је мало олакшао радећи истраживање у име наших посетилаца. Стога, без додатног размишљања, погледајте овај детаљни водич о најбољим руским ВПН услугама, који треба:

Цена пружена услуга (УСД) Карактеристике Оцене Пружатељ посета

 1. Сурфсхарк

  Сурфсхарк

  11,95 УСД1,99На месец

  • 800+ послужитеља у 50+ земаља
  • АЕС-256-ГЦМ енкрипција
  • 24/7 Цхат уживо
  • Нема правила за пријаву
  • Неограничене истодобне везе
  • Апликације за Виндовс, Мац и иОС & Андроид

  Посјетите 83% попуста
  Прочитајте рецензију

 2. ПуреВПН

  ПуреВПН

  10,95 УСД2.91На месец

  • 2.000+ послужитеља у 140 и више земаља
  • 256-битна енкрипција АЕС-а
  • 24/7 Цхат уживо
  • Нема правила за пријаву
  • 5 истодобне везе
  • Апликације за Виндовс, Мац и иОС & Андроид

  Погледајте 73% популације
  Прочитајте рецензију

 3. ЕкпрессВПН

  ЕкпрессВПН

  12,95 УСД8.32На месец

  • 3.000+ послужитеља у 94 земље
  • 256-битна енкрипција АЕС-а
  • 24/7 Цхат уживо
  • Нема правила за пријаву
  • 3 истодобне везе
  • Апликације за Виндовс, Мац и иОС & Андроид

  Број становника од 35% на веб локацији
  Прочитајте рецензију

 4. Иваци

  Иваци

  9,95 УСД2.25На месец

  • 1000+ послужитеља на 100 локација
  • 256-битна стандардна енкрипција војног ступња
  • Подршка за цхат уживо је изврсна
  • Даватељ нулте записе
  • Доступно је 5 мулти-пријава
  • Виндовс, Мац, Андроид, иОС Аппс и проширење за Цхроме

  Поуздан 77% попуста Посјетите веб мјесто
  Прочитајте рецензију

 5. ЦиберГхост

  ЦиберГхост

  12,99 УСД2.75На месец

  • 3.700 послужитеља у 60 земаља
  • 256-битна АЕС енкрипција
  • 24/7 Цхат уживо
  • Строга правила без записа
  • 7 истодобне везе
  • Апликације за Виндовс, Мац и иОС & Андроид

  Поуздан 77% попуста Посјетите веб мјесто
  Прочитајте рецензију

ЕкпрессВПН - Даватељ услуге усмјерен на приватност за Русију

Са сједиштем на Британском Дјевичанским отоцима ЕкпрессВПН је један од најбољих руских ВПН-а, који нуди сјајне апликације са интуитивним изгледом и корисничким дизајнираним моделима. Пружатељ услуге посебно је усредсредио на приватност, хвалећи се исправно и без трупаца, што чак ни турске власти нису могле побиједити. Једном када се пријавите са ВПН-ом, добит ћете чак и приступ до 1.500 сервера, јаку шифрирање ОпенВПН-а и као што је Аутоматски Килл Свитцх, три истодобна повезивања, П2П / Торрентинг и ВебРТЦ заштита.

ЕкпрессВПН за Русију

прозодија

 1. 256-битна АЕС енкрипција за максималну сигурност у Русији
 2. Послужитељи у 84 земаља света.
 3. Нема записа о кориштењу за максималну приватност.
 4. Омогућено је дијељење датотека П2П / датотеке.
 5. Интуитивне нативне апликације

контра

 1. Висока вриједност, али није јефтина.

Набавите ЕкпрессВПН

ЦиберГхост - Подржавајте добру анонимност на мрежи у Русији

Са сједиштем у румуњској ЦиберГхост је још један сјајан пружатељ услуга за коришћење анонимности и деблокирања могућности за приступ неограниченом интернету у Русији. Корисници добијају снажну сигурност путем АЕС 256-битне ОпенВПН енкрипције. Можете имати могућност повезивања на 5 уређаја истовремено. Најбољи дио свега: имате 30-дневну гаранцију поврата новца без гњаваже и бесплатну верзију од 7 дана.

ЦиберГхост ВПН за Русију

прозодија

 1. 800+ послужитеља широм света за деблокирање веб локација у Русији
 2. Вишеструки прикључци на 5 уређаја
 3. Доступно је проширење за Цхроме
 4. Правила транспарентног сјеча
 5. Нативе Аппс за Виндовс, Мац, иОС, Андроид

контра

 1. Брзина може бити боља

Набавите ЦиберГхост

ИПВанисх - задивљујућа приватност и сигурност у Русији

ИПВанисх са сједиштем у САД-у нуди невјеројатну приватност и сигурност корисника у Русији, пружајући огроман број од 1000+ послужитеља у 60 земаља широм свијета. Можете да имате изворне апликације доступне за све платформе, било које су могуће за Линук, иОС, Андроид, Мац и Виндовс. Цијене почињу од 7,50 УСД мјесечно, али имате 7-дневно јамство поврата новца. Постоји чак СОЦКС5 проки за максималну анонимност за П2П / Торрентинг.

ИПВанисх ВПН за Русију

прозодија

 1. 40.000+ ИП’с и 1000+ ВПН послужитеља
 2. 7-дневна гаранција поврата новца
 3. СОЦКС5 Проки и Килл Свитцх
 4. Прихваћа крипто валуте
 5. Нативе Аппс за све платформе

контра

 1. Са сједиштем у САД-у

Набавите ИПВанисх

НордВПН - Напредне могућности за максималну заштиту на мрежи

Сједиште у Панами (једно од најсигурнијих мјеста на свијету када објавите веб странице и цензуриране странице. Да бисте укључили Аутоматски прекидач, ДНС заштиту од цурења / ИПв6, Стеалтх Моде, Тор и Доубле Хоп! Искључите и јефтине цијене. Ако одлучите кренути с трогодишњим планом, плати само 3,49 УСД на месец!

НордВПН за Русију

прозодија

 1. 4205 Послужитељи у 62 земље за деблокирање у Русији
 2. Јефтина двогодишња цена за испоруку високих вредности
 3. П2П / Торрентинг Омогућени послужитељи су присутни
 4. ДоублеВПН значајка за максималну приватност
 5. ДДОС заштита и невидљиви начин рада

контра

 1. Мјесечне цијене су скупе

Набавите НордВПН

ВипрВПН - Брзе брзине за стриминг / деблокирање веб странице у Русији

ВипрВПН је пружао услугу са седиштем у Швицарској у власништву америчких компанија зване “Златна жаба”. Нуди изванредну услугу по разумним ценама од 9,95 УСД месечно. За основне цене, остварите приступ до 700+ послужитеља у више од 70 земаља света, уз поврат новца од 30 дана и вишеструку пријаву на 5 уређаја. Чак имате “Камелеонска технологија” доступно за максималну практичност и могућности за веб странице П2П / Торрентинг и деблокирање.

ВипрВПН за Русију

прозодија

 1. Камелеонски протокол за заобилажење ограничења у Русији
 2. НАТ ватрозид и ДПИ заштита за анонимност
 3. 30-дневно поврацај и 3-дневно бесплатно пробно тестирање
 4. Подржава пријаву на 5 уређаја истовремено
 5. Изврсне брзине за струјање / бујицу

контра

 1. Недостаје Битцоин Паимент Паимент

Набавите ВипрВПН

Како поставити руски ВПН у 4 једноставне кораке

 1. Претплатите се на било који руски ВПН пружатеља из горњих споменутих имена
 2. Приступите намјенској апликацији за своју платформу посјетите своје веб мјесто
 3. Унесите корисничко име и лозинку у апликацији
 4. Повежите се са послужитељима у Русији (ако не желите да приступите другим странама) или америчком послужитељу (ако желите заобићи цензуру).

Најбољи руски ВПН послужитељи

Топ ВПН-ови Број послужитеља
ЕкпрессВПН 5 послужитеља
ХидеМиАсс 12 послужитеља
НордВПН 22 послужитеља
ВипрВПН 2 послужитељи

2 најбоље руске ВПН бесплатно

Када је у питању проналазак најбољег руског ВПН-а, многи корисници могу тражити БЕСПЛАТНА решења. Иако можда неће добити праву вредност као у премиум колегама, постоје неке услуге које нуде додатну миљу у пружању врхунске сигурности и приватности за употребу у Русији. Међу главним који нуде изврсне цјелокупне перформансе уврстити:

Виндсцрибе - прилагођене апликације са напредним сигурносним значајкама

Са сједиштем у Канади, Виндсцрибе је потпуно опремљена ВПН услуга с објекту: бесплатна и плаћена планове. На основу БЕСПЛАТНЕ услуге нуди изванредну везу са 11 послужитеља широм света, уз ограничење пропусности од 10 ГБ месечно. Међутим, имате могућност да повежете везу на онолико уређаја колико желите. За додатних 5 ГБ можете да понудите услуге на друштвеним платформама.

2 најбоље руске ВПН бесплатно

прозодија

 1. Уграђена значајка блокира огласе / праћења
 2. Политика транспарентне евиденције
 3. Ограничење података од 10 ГБ на бесплатном плану
 4. П2П / Торрентинг Омогућени послужитељи
 5. Неограничене истодобне везе

контра

 1. Требате рад у корисничкој подршци

Руски ВПН клијент

Руски ВПН клијент обично користи / софтвер који користи на преносним рачуналима / рачунаре / таблете / паметне телефоне за добијање приступа ВПН-у и већини значајних значајки. Корисницима је једноставно пребацивање послужитеља једноставним притиском на врхове. Без коришћења поузданог руског ВПН клијента, уочит ћете се с великим проблемима у деблокирању веб странице и приступати неограниченом интернету.

Руски ВПН клијент

Руски ВПН Андроид

Ако користите руске ВПН услуге које бисте користили на Андроид уређајима, онда заиста можете пријавити када било који од горе споменутих пружатеља услуга. Сваки од њих нуди намјенске апликације за све платформе, које укључују паметне телефоне с Андроидом. Једноставно посетите веб страницу и крените према “преузмите датотеку” само инсталирајте софтвер из Гоогле Плаи Сторе-а.

Руски ВПН за Стеам

Стеам је несумњиво један од најбољих софтверских игара доступних на тржишту тренутно, нуди огроман избор плаћених и бесплатних корисника за уживање. На основу наших локација, већина корисника ће можда платити различите цене за најпродаваније и најновије игре. Примјерице, игре у САД-у и Русији могу имати већу цену. Ту долази руски ВПН који мења вашу прилику, а ви можете купити игре по нижој цени!

Замотавање ствари

Нажалост, закони о интернету у свету постају стројеви и строжији. Оно што је почело заговарати “слобода говора” сада полако постаје под контролом и доминира влада у високим и регресивним владама / режимима, што укључује и Русију. Ако желите заобићи глупаву ограничење и цензуру, обавезно се пријавите када неко од горе пружи услугу. Слободно коментирајте доле ако се налазите на било каквим проблемима / проблемима!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me