7 beste russiske VPN-tjenester – Omkjøring av internett sensur mens du reiser i Russland

Russland er i ferd med å transformere langsomt, og til slutt transformere seg til det neste Kina – takket være sin tøffe internettsensur og lov om dataoppbevaring, som hindrer brukere i å utforske nettet fritt og ubegrenset. Det er nesten som om nasjonalismen har blendet borgere så mye at de ikke lenger ønsker å samhandle med de som ligger i andre land. Hva er med all denne separasjonen? Aggregeringen av internett? Viktigst, hvordan kan du overvinne det? Vel, det er her bruk av en russisk VPN kommer, som hjelper til med å omgå geo-begrensninger for å fjerne blokkering av nettsteder og online tjenester. Les denne detaljerte veiledningen av beste vpn.

Russisk VPN

Contents

Ny russisk VPN-lov og hva som er nøyaktig forbudt for netizens?

Ikrafttredelse 1. november 2023 – en ny russisk lov dikterer begrensningen av tilgangen til fullmakts unngåelsesverktøy, som inkluderer anonymisatorer og VPN-er, noe som gjør det vanskeligere for netizens å omgå internett sensur. De leverandørene som opererer i landet, må tett samarbeide med Roskomnadzor (den russiske medievakthunden) og etterkomme alle forespørsler hans.

Ny russisk VPN-lov

Imidlertid er det fortsatt ganske mye forvirring angående loven. Mens verktøy for å unngå fullmakt ikke har et komplett forbud – har Russlands regjering bedt om å begrense tilgangen til utestengte nettsteder ved hjelp av disse verktøyene. Ifølge IT-eksperter står selskapets VPN for dispensasjon fra forbudet, men det er fremdeles uklart hvordan Roskomnadzor vil skille mellom offentlige tjenester og forretningstjenester.

Beste VPN for Russland

En ekspert på Tor-prosjektet som går under navnet “Leonid Yevdokimov” Det har nylig blitt funnet å si at det faktisk er umulig å skille ut slike leverandører, med tanke på at det er tusenvis av navn spredt på markedet, som hver tjener forskjellige formål på internett.

FIFA verdensmesterskap 2023 i Russland – The Real Game begynner

FIFA verdensmesterskap 2023 er rett rundt hjørnet, som begynner denne sommeren 14. juni, og kulminerte med det endelige showdown 15. juli i Moskva. Siden mesterskapet er en viktig samtale blant millioner av mennesker over hele verden, kan vi sikkert forvente at folk flyr over hjemlandet for å besøke Russland og tilby deres favorittlagsstøtte. Imidlertid er det eneste problemet at disse personene vil møte mange internettbegrensninger når de besøker Russland.

FIFA verdensmesterskap 2023 i Russland

Blokkerte apper, utilgjengelige nettsteder for sosiale medier, utilgjengelighet av hjemby nyhetsnettsteder – er alle vanlige problemer å møte. Selvfølgelig vil du ha tilgang til gratis offentlig Wi-Fi på nesten hver restaurant, pub, bar eller offentlig sted, men hva nytter du hvis du ikke kan besøke nettstedene du vil? Disse offentlige tilkoblingene kan også redusere din generelle datasikkerhet, ettersom de er åpne for hacking. Dette er grunnen til at du trenger å bruke en Fifa verdensmesterskap-VPN når du er i byen for FIFA verdensmesterskap 2023. Videre kan du lese vår detaljerte blogg om hvordan du kan se fifa verdensmesterskap 2023.

Cyber ​​og digitale forbrytelser i Russland

I likhet med de fleste land, kriminaliserer Russland alle handlinger knyttet til uautorisert tilgang til datainformasjon, utvikling / bruk / formidling av skadelig programvare, brudd på regler som gjelder overføring av beskyttet datainformasjon, svindel ved bruk av betalingskort og annen hackingaktivitet. Overvåket av innenriksdepartementet, de føderale sikkerhetstjenestene og til og med industriregulatorer som sentralbanken i Russland, er bøtene og fengslingstidene for slike lovbrudd intense.!

Cyber ​​og digitale forbrytelser i Russland

Hvorfor du trenger russisk VPN

Den russiske regjeringen er svært inngripende i all sin praksis, holder øye med brukerne og til og med svartelister et stort antall utenlandske nettsteder av mange forskjellige grunner. Stort sett er eventuelle nyheter fra utenlandske kilder utsatt for blackout, sammen med tjenester som Google. Mange nettsteder som er kritiske for Russland innfører også sensur, mens ukrainske nettsteder blokkerer tilgang – på grunn av den pågående konflikten.

  5 geriausi „France 2023“ VPN: saugus naršymas + srautinis perdavimas

Hvis det var ille nok, har regjeringen til og med forbudt PORNOGRAFI, noe som er litt uhyggelig og overraskende. Takket være innføringen av nye lover fra Yarovaya vil ting bare bli verre i fremtiden, ettersom innbyggerne er under høyt overvåking. Alle disse begrensningene og skremmelsene gjør bruken av en VPN avgjørende i landet for å sikre digitalt personvern og frihet.

Hvorfor du trenger russisk VPN

I 2014 vedtok Russland til og med en lov som forutsatte at bloggere med et stort antall påfølgende (3000+ for å være mer spesifikke) må følge de samme forskriftene som ble pålagt av berømte medier. Dette inkluderer å skrive sitt virkelige navn og registrere offisielt hos Roskomnadzor. Videre kan alle politiske synspunkter som er uenige i Russland føre til fengsel i årevis.

Så vanligvis har alle som bor i Russland faktisk ingen frihet til å gjøre som de vil. Regjeringen kontrollerer praktisk talt alt, noe som bare gjør bruken av VPN-er i landet utrolig viktig og nyttig. Ved å maskere IP-adressen din og få den til å se ut som om du er bosatt i et annet land, er VPN-er rent fordelaktig med å lure lokale ISP-er, offentlige etater og brudd på opphavsrettsjegere når du unner deg internettaktiviteter – som kan anses ulovlige.

Beste VPN for Russland

5 Beste russiske VPN i 2023

Hvis du vil omgå alle ubrukelige begrensninger, samtidig som du øker ditt online personvern – er det viktig å velge den beste russiske VPN-en på markedet. Dette betyr at du må analysere alle leverandører grundig og vurdere deres ytelse, pålitelighet, support, priser og servertilgjengelighet. Heldig for deg, vi har gjort oppgaven litt enklere ved å gjøre undersøkelser på vegne av våre besøkende. Så uten videre, se på denne detaljerte veiledningen om de beste russiske VPN-tjenestene, som inkluderer:

Leverandører Pris ($) Funksjoner Rangering Rabatt Besøkeleverandør

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1,99Per måned

  • 800+ servere i 50+ land
  • AES-256-GCM-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • Ubegrensede samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig 83% rabatt på nettstedet
  Les anmeldelse

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Per måned

  • 2000+ servere i 140+ land
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • 5 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig besøksside på 73%
  Les anmeldelse

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Per måned

  • 3000+ servere i 94 land
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggpolicy
  • 3 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitelig 35% avslag på besøkssiden
  Les anmeldelse

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2,25Per måned

  • 1000+ servere over 100 steder
  • 256-bit standard kryptering av militær karakter
  • Støtte til live chat er utmerket
  • Null loggleverandør
  • 5 tilgjengelige multilogger
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps og Chrome-utvidelse

  Pålitelig 77% avslag Besøk nettstedet
  Les anmeldelse

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2,75Per måned

  • 3 700 servere i 60 land
  • 256-bit AES-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Streng ingen loggpolicy
  • 7 Samtidige tilkoblinger
  • Apper for Windows, Mac, iOS & Android

  regularitet 77% avslag Besøk nettstedet
  Les anmeldelse

ExpressVPN – Personvernfokusert leverandør for Russland

Med base i De britiske jomfruøyene er ExpressVPN en av de beste russiske VPN-ene, og tilbyr fantastiske apper med et intuitivt syn og brukervennlig design. Tilbyderen fokuserer sterkt på personvern, og kan skryte av en politikk uten logger, som selv de tyrkiske myndighetene ikke kunne slå. Når du har registrert deg med VPN, får du til og med tilgang til 1500 servere, sterk OpenVPN-kryptering og funksjoner som Automatic Kill Switch, tre samtidige tilkoblinger, P2P / Torrenting og WebRTC Protection.

ExpressVPN for Russland

Pros

 1. 256-bit AES-kryptering for maksimal sikkerhet i Russland
 2. Servere i 84 land over hele verden.
 3. Ingen brukslogger for maksimal personvern.
 4. P2P / fildeling er aktivert.
 5. Intuitive innfødte apper

Ulemper

 1. Høy verdi, men ikke billig.

Få ExpressVPN

CyberGhost – Utnytt god anonymitet online i Russland

Basert i Romania er CyberGhost en annen flott leverandør for å utnytte anonymitet og fjerne blokkering av muligheter for å få tilgang til et ubegrenset internett i Russland. Brukere får sterk sikkerhet via AES 256-bit OpenVPN-kryptering. Du har til og med muligheten til å koble til opptil 5 enheter samtidig. Det beste av alt: du har en 30-dagers gratis pengene-tilbake-garanti og en 7-dagers gratis prøveperiode.

CyberGhost VPN for Russland

Pros

 1. 800+ servere over hele verden for å fjerne blokkering av nettsteder i Russland
 2. Flere tilkoblinger på 5 enheter
 3. Chrome-utvidelse tilgjengelig
 4. Gjennomsiktige loggingsregler
 5. Native Apps for Windows, Mac, iOS, Android

Ulemper

 1. Hastighetene kan være bedre

Få CyberGhost

IPVanish – Utrolig personvern og sikkerhet i Russland

IPVanish har base i USA, og tilbyr fantastiske personvern og sikkerhet til brukere i Russland, og gir et enormt nettverk på 1000+ servere i 60 land over hele verden. Du har til og med native apper tilgjengelig for alle plattformer, det være seg Linux, iOS, Android, Mac og Windows. Prisingen starter på $ 7,50 per måned, men du har en 7-dagers refusjonsgaranti. Det er til og med en SOCKS5-proxy for maksimal anonymitet for P2P / Torrenting.

IPVanish VPN for Russland

Pros

 1. 40 000+ IP’s og 1000+ VPN-servere
 2. 7-dagers pengene-tilbake-garanti
 3. SOCKS5 Proxy og Kill Switch
 4. Godtar kryptokurser
 5. Innfødte apper for alle plattformer

Ulemper

 1. Basert i USA

Få IPVanish

NordVPN – Avanserte funksjoner for maksimal beskyttelse online

Basert i Panama (en av de sikreste stedene i hele verden, har NordVPN en ingen logger-policy og gir militær, 256-biters AES-kryptering for maksimal sikkerhet i Russland. Samtidig tilbyr den alle avanserte funksjoner for å holde identiteten din anonym når du fjerner blokkering av nettsteder og sensurerte sider. Disse inkluderer Automatic Kill Switch, DNS Leak / IPv6 Protection, Stealth Mode, Tor og Double Hop! Du utnytter også billige priser. Hvis du bestemmer deg for å gå med 3-årsplanen, betaler du bare $ 3,49 per måned!

NordVPN for Russland

Pros

 1. 4205 Servere i 62 land for å fjerne blokkering i Russland
 2. Billig 2-års-pris for en leverandør av høy verdi
 3. P2P / Torrenting-aktiverte servere tilgjengelig
 4. DoubleVPN-funksjon for maksimal personvern
 5. DDOS-beskyttelse og Stealth-modus

Ulemper

 1. Månedlige priser er dyre

Få NordVPN

VyprVPN – Hurtige hastigheter for streaming / avblokkering av nettsteder i Russland

VyprVPN er en Sveits-basert leverandør som eies av et amerikansk selskap som heter “Golden Frog”. Det tilbyr en eksepsjonell service til rimelige priser til $ 9,95 per måned. For den grunnleggende prissettingen får du tilgang til 700+ servere i mer enn 70 land over hele verden, sammen med en 30-dagers refusjon, og flere pålogginger på 5 enheter. Du har til og med “Kameleon-teknologi” tilgjengelig for maksimal bekvemmelighet og muligheter for P2P / Torrenting og oppheve blokkering av nettsteder.

VyprVPN for Russland

Pros

 1. Kameleonprotokoll for omgåelse av begrensninger i Russland
 2. NAT-brannmur og DPI-beskyttelse for anonymitet
 3. 30-dagers refusjon og 3-dagers gratis prøveversjon for testing
 4. Støtter pålogging på 5 enheter samtidig
 5. Suveren hastigheter for streaming / Torrenting

Ulemper

 1. Mangel på Bitcoin Payment Support

Få VyprVPN

Hvordan sette opp russisk VPN i fire enkle trinn

 1. Abonner på enhver russisk VPN-leverandør fra navnene som er nevnt over
 2. Last ned den dedikerte applikasjonen for plattformen din ved å besøke deres nettsted
 3. Skriv inn brukernavn og passord i appen
 4. Koble til en server i Russland (hvis du vil ha tilgang til noe i landet fra andre steder) eller amerikansk server (hvis du vil omgå sensur).

Topp russiske VPN-servere

Topp VPN-er Antall servere
ExpressVPN 5 servere
HideMyAss 12 servere
NordVPN 22 servere
VyprVPN 2 servere

2 Beste russiske VPN-gratis

Når det gjelder å finne den beste russiske VPN, er det mulig at mange brukere ser etter GRATIS løsninger. Selv om du kanskje ikke mottar den samme verdien som du ville gjort fra premium-kollegene, er det noen tjenester som gir en ekstra kilometer når det gjelder å levere topp sikkerhet og personvern til bruk i Russland. Blant de beste som tilbyr utmerket totalytelse, inkluderer:

Windscribe – Brukervennlige apper med avanserte sikkerhetsfunksjoner

Med base i Canada, er Windscribe en fullverdig VPN-tjeneste med både: gratis og betalte planer. Fra grunnlaget for en GRATIS tjeneste, tilbyr den en bemerkelsesverdig forbindelse til 11 servere over hele verden, sammen med en 10 GB båndbredde per måned. Du har imidlertid muligheten til å etablere tilkoblinger til så mange enheter du vil. For en ekstra 5 GB båndbredde kan du tweete om tjenesten på sosiale plattformer.

2 Beste russiske VPN-gratis

Pros

 1. Innebygd funksjon for blokkering av annonser / sporere
 2. Gjennomsiktig loggpolicy
 3. 10 GB datagrense på gratisplanen
 4. P2P / Torrenting aktiverte servere
 5. Ubegrensede samtidige tilkoblinger

Ulemper

 1. Trenger arbeid i kundesupport

Russisk VPN-klient

En russisk VPN-klient er vanligvis appen / programvaren som brukes på bærbare datamaskiner / nettbrett / smarttelefoner for å få tilgang til VPN og dens mange funksjoner. Det gjør det mulig for brukere å bytte servere enkelt ved å trykke på en knapp. Uten å bruke en pålitelig russisk VPN-klient, vil du møte store problemer med å fjerne blokkering av nettsteder og få tilgang til et ubegrenset internett.

Russisk VPN-klient

Russisk VPN Android

Hvis du er ute etter russiske VPN-tjenester som skal brukes på Android-enheter, kan du faktisk registrere deg hos noen av de ovennevnte leverandørene. Hver av dem tilbyr dedikerte apper for alle plattformer, som inkluderer smarttelefoner med Android. Bare besøk nettstedet og ta turen mot “nedlasting” delen bare installer programvaren fra Google Play Store.

Russisk VPN for Steam

Steam er utvilsomt en av de beste spillprogramvarene som er tilgjengelige på markedet for tiden, og tilbyr et stort utvalg av betalte og gratis brukere å glede seg over. Basert på plasseringen kan det hende at de fleste brukere må betale forskjellige priser for de samme toppselgende og nyeste spillene. For eksempel kan spill i USA ha en høyere prising i Russland. Det er her en russisk VPN kommer inn, og skifter beliggenhet, og dermed lar deg kjøpe spillet til en billigere pris!

Pakk inn ting

Dessverre blir internettlovene rundt om i verden strengere og tøffere. Det som begynte å gå inn for “ytringsfrihet” blir nå sakte kontrollert og dominert av de med høymakt og regressive regjeringer / regimer, som inkluderer Russland. Hvis du vil omgå de dumme begrensningene og sensuren, må du registrere deg hos noen av de ovennevnte leverandørene. Kommenter gjerne hvis du støter på problemer / problemer!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Le migliori VPN per la Germania nel 2023