Saksan parhaat VPN: t vuonna 2020

Koska Saksa on osa 14 Eyes-allianssia, se ei ole turvallinen sijainti. Maa asettaa, kuten muutkin hyökkäävät hallitukset, pakollisen joukkovalvonta- ja tietojen säilyttämislain.

Jos asut kuitenkin Saksassa, saatat silti tarvita VPN: n pääsyyn verkkosivuille maan ulkopuolella. Sama koskee saksalaisia ​​ulkomaalaisia, jotka haluavat käyttää paikallista sisältöä.

Paras VPN Saksalle

Joten päätin, miksi et anna sinulle yleiskuvaa Saksan parhaista vaihtoehdoista. Kuvailen kutakin VPN: ää yksityiskohtaisesti, mutta tässä’s lyhyt yhteenveto joka tapauksessa:

1. Laittomuus: # 1: Suositeltu VPN Saksalle. 29 palvelinta viidessä Saksan kaupungissa. Välitön vapauttaminen. Paras suunnitelma: 2,25 dollaria kuukaudessa (2 vuoden sopimus).
2. Surfshark: Nouseva saksalainen VPN. 2 omistettu palvelinta Saksassa. Pitää nolla lokit. Huippuluokan turvallisuus. Paras suunnitelma: 1,99 dollaria kuukaudessa (2 vuoden sopimus).
3. ExpressVPN: Nopein saksalainen VPN. 4 alkuperäisiä palvelimia ulkomaalaisille. Kiinteä salaus. Chat-tuki. Parhaat sovellukset. Paras suunnitelma: 8,32 dollaria kuukaudessa (1 vuoden sopimus).
4. PureVPN: Edullinen saksalainen VPN. 201 palvelinta viidessä Saksan kaupungissa. 30 päivän kokeilu. Sujuva vapauttaminen. Paras suunnitelma: 2,91 dollaria kuukaudessa (2 vuoden sopimus).
5. CyberGhost: Turvallinen saksalainen VPN. 684 omistettu palvelin saksalaisille käyttäjille. Poista Netflixin esto. Ei sillä’t pitää lokit. Paras suunnitelma: 2,75 dollaria kuukaudessa (3 vuoden sopimus).

5 parasta Saksan VPN-verkkoa

Näiden viiden saksalaisen VPN: n pitäisi osoittautua uskomattoman hyödylliseksi kiertääkseen yksityisyyteen ja Internetin vapauteen liittyviä kysymyksiä Saksassa.

1. Laittomuus

Ivacy on Saksan VPN: n 1. sija

  • Hinta: 2,25 dollaria kuukaudessa
  • Luottamuspilottiluokitus: 4,8

Ivacy on ollut pääkonttori Singaporessa, kauniissa saarimaassa, ja se on ollut markkinoilla vuodesta 2007. Se vastaa Split Tunneling -konseptin perustamisesta. Äskettäin se voitti myös nopeimman VPN-palkinnon BestVPN.com-sivustolta.

Koska palveluntarjoaja on poissa Viiden, Yhdeksän ja Neljäntoista Eyes -liitosta, ne tarjoavat hyvää suorituskykyä, turvallisuutta ja yksityisyyttä käyttäjille Internet Enemy -tuomioistuimissa, jotka valtuuttavat tietojen säilyttämisen ja joukkovalvonnan..

Palveluntarjoaja on uskomaton ja ottaa vastaan ​​suuria johtajia. Sinulla on sovelluksia saatavana kaikille alustoille, mukaan lukien iOS, Android, Windows, Mac, Linux, Smart TV, reitittimet ja jopa Xboxisi. Paras osa kaikkea: Voit poistaa Netflixin ja BBC iPlayerin eston.

Salaamiseen Ivacy käyttää AES-256-CBC-standardia RSA-2048-avaimen kanssa OpenVPN-yhteyksiin. Istunnon kirjaamista on, mutta ne vanhenevat 48 tunnin kuluttua. Saadaksesi paras VPN-kauppa käy heidän 2-vuoden suunnitelmassa, joka alkaa hinnasta 1,99 dollaria kuukaudessa. (laskutettu 48 dollaria).

Lisätietoja palveluntarjoajasta, lue tämä perusteellinen Ivacy Review!

Ivacy Saksa

2. Surfshark

Surfshark on 2. sija Saksan VPN: ssä

  • Hinta: 1,99 dollaria kuukaudessa
  • Luottamuspilottiluokitus: 4.4

Jos haluat palveluntarjoajan, joka tarjoaa korkeimman asteen vakautta, suojaa ja yhteensopivuutta ja joka on silti uskomattoman edullinen, voit valita taskuystävällisen VPN: n, Surfshark.

2 vuoden sopimuksella 1,99 dollaria / kuukausi, se on yksi luettelomme halvimmista, mutta arvokkaimmista VPN-palveluista, joka tarjoaa mukavuutesi mukavan määrän saksalaisia ​​palvelimia.

Palveluntarjoaja tarjoaa armeijan luokan salausa, OpenVPN-protokollapalvelua ja nollalokeja koskevaa käytäntöä, jonka avulla voit kiertää Saksan hallituksen tai ISP-pohjaista valvontaa.

Sillä on myös maine siitä, että se ei lähetä gag-tilauksia selkeän optiokanaarin takaamana, joten se on täydellinen valinta käyttäjille, jotka asuvat 14 Eyes -maassa kuten Saksa..

Lue lisää palveluntarjoajasta tämän Surfshark-arvostelun kautta.

Surfshark Saksaan

3. ExpressVPN

ExpressVPN sijoittui Saksan VPN: n 3. sijalle

  • Hinta: 8,32 dollaria kuukaudessa
  • Luottamuspilottiluokitus: 4,8

Ehkä suurin nimi VPN-teollisuudessa, ExpressVPN on uskomattoman pätevä ja suorituskykyyn suuntautunut VPN-palvelu Saksalle kaikkialla maailmassa.

ExpressVPN maksaa 8,32 dollaria kuukaudessa yhden vuoden sopimuksesta, joka on paljon kalliimpaa kuin muut tämän luettelon VPN: t, mutta jos haluat luokan parhaan kokemuksen ja budjetti ole sinulle huolestuttava, mene tilaamaan.

Kukaan palveluntarjoaja ei voi varaa ExpressVPN: n tukemia nopeuksia, joten se on täydellinen palvelu, jonka valitset, jos et halua vain estää Netflix USA: n, Saksan televisiosivustojen tai jopa Hulun estämistä, vaan katsoa niitä teräväpiirtoisena ja erittäin vakaana.

ExpressVPN tarjoaa tap-kytkimen, joka suojaa suunnittelemattomilta Internet-sammutuksilta. Palveluntarjoaja suojaa Internet-yhteytensä huippuluokan salauksella ja tukee siellä olevaa parasta protokollaa, ts. OpenVPN oletuksena.

Sen nopea nopeus ja turvallisuus ovat hyödyllisiä myös silloin, kun Torrenting ja yli 3000 palvelimen palvelinpohja tukevat täysin P2P-toimintaa.

Sen live chat-tuki on alan paras ja pystyy ratkaisemaan kaikenlaiset ongelmat helposti.

Intuitiivisen jaetun tunnelointitoiminnon avulla ExpressVPN antaa sinun priorisoida sivustot tai sovellukset, jotka haluat reitittää VPN-yhteyden kautta, optimoimalla entisestään.

Saksassa voit käyttää ExpressVPN: ää kaikissa tärkeimmissä käyttöjärjestelmissä, kuten Windows, Mac, Android, iOS ja jopa FireTV.

Jos et’kuten palvelu, sinulla on 30 päivän tyyny, jonka kuluessa voit tehdä palautuksen.

ExpressVPN-versiosta on saatavana myös erillinen saksalainen versio.

Lue tarkempi tarkistus lukemalla tämä ExpressVPN-arvostelu.

ExpressVPN Saksalle

4. PureVPN

PureVPN sijoittui Saksan VPN: n 4. sijalle

  • Hinta: 2,91 dollaria kuukaudessa
  • Luottamuspilottiluokitus: 4.7

PureVPN: n palvelimien lukumäärä on nyt ylittänyt 2000-merkin, samoin kuin Saksassa.

PureVPN ei’t pakottaa sinua tilaamaan sen pitkällä aikavälillä, koska se tarjoaa lyhytaikaisen, 2 vuoden tilaussuunnitelman vain 2,91 dollarilla kuukaudessa .

Kirjauskäytäntö oli aikaisemmin luonnosteltava, mutta nyt sitä on korjattu, mikä antaa käyttäjien tuntea olonsa varmoiksi luottaessaan siihen tietoihinsa.

Salausstandardina käytetään vain armeijan luokan salausa, ja sen vakio-sovellukset toimivat tämän kautta samoin kuin turvallisimmat tunnelointiprotokollat. Hongkongissa toimiva PureVPN ei’t ei myöskään tarvitse noudattaa kaikkia saksalaisia ​​gag-määräyksiä.

Se on yksi suosituimmista Netflix-VPN-verkkoistamme ja tukee myös BBC iPlayeria.

Tarjolla on 3 päivän kokeilutili, jonka hinta on 2,50 dollaria, jonka avulla voit suorittaa palvelun koeajolle ennen sitoutumistaan ​​siihen..

PureVPN’s saksankielinen versio on olemassa, jos haluat jatkaa tästä eteenpäin omalla äidinkielelläsi.

Me’Ve on myös tehnyt täydellisen arvion myös PureVPN: stä, jonka voit tarkistaa täältä.

PureVPN Saksalle

5. CyberGhost

CyberGhost sijoittui Saksan VPN: n 5. sijalle

  • Hinta: 2,75 dollaria kuukaudessa
  • Luottamuspilottiluokitus: 4.7

Helppo käyttää ja optimoitu käyttöliittymä on CyberGhostin tunnusmerkki. Tämä palveluntarjoaja tarjoaa yhteensä 577 VPN-palvelinta Saksassa, jotka on jaettu 3 eri paikkaan tarjoamaan yhden parhaista streaming- ja torrenting-kokemuksista koko teollisuudessa.

CyberGhost ei ole’t kallista joko sen 3 vuoden suunnitelman kanssa, joka maksaa 2,75 dollaria / kk, mikä on erittäin kohtuullista ottaen huomioon se tosiasia, että monet palveluntarjoajat veloittavat melkein saman hinnan, mutta tarjoavat paljon vähemmän kuin CyberGhost.

CyberGhostin paras ominaisuus on sen sovellukset, jotka ovat saatavana kaikille suosituille alustoille ja joilla on omat vaihtoehdot eri tehtäville, jotka haluat suorittaa.

CyberGhost ei myöskään ole turvallisuuden rintama, koska se tarjoaa huippuluokan salauksen, DNS-vuodonsuojauksen, tappikytkimen, vahvan protokollan yhteensopivuuden ja nollalokin käytännön varmistaaksesi, että yksityisyytesi pysyy suojassa saksalaisessa Internetissä.

Se’s yksi parhaimmista vaihtoehdoista ohittaa gelohkot Netflixissä ja muissa suoratoistopalveluissa. CyberGhost on erittäin luotettava ja ei koskaan tarjoa vähäisiä nopeuksia. Saksan streaming-faneille CyberGhost on hieno kauppa.

Jos haluat olla vuorovaikutuksessa CyberGhostin kanssa saksaksi, palveluntarjoaja tarjoaa myös tämän mahdollisuuden.

Täydellinen perusteellinen katsaus palveluntarjoajaan voi lukea täältä.

Cyberghost VPN Saksassa

Tekijöitä, jotka on etsittävä hyvältä VPN-palveluntarjoajalta Saksaan?

Tällä hetkellä Saksassa asuvalle Internetin käyttäjälle on olemassa paljon rajoituksia ja yksityisyyttä koskevia kysymyksiä, jotka vaikuttavat siihen suoraan.

Tarpeeksi hyvä VPN Saksalle voi helposti antaa tällaisille käyttäjille mahdollisuuden ohittaa nämä uhat ja rajoitukset ja käyttää turvallisempaa ja vapaampaa Internet-kokemusta. Tässä’näytä:

Suurimmat käyttäjän tietosuojaongelmat

Saksa on 14 Eyes -yhdistyksen jäsen. Jos et’Et tiedä paljon tästä liittoutumisesta, asettat online-yksityisyytesi uskomattomaan riskiin.

14 silmän liitto on ryhmä maita, joilla on sopimus tiedustelusta ja tietojen jakamisesta. Jokainen tämän liittouman jäsenmaa on velvollinen keräämään tietoja.

Esim. Jos Yhdysvallat haluaa tietoja selaushistoriastasi, se voi pyytää Saksan viranomaisia ​​keräämään tietosi ja antamaan ne heille, ja Saksan on luovuttava pyyntöön.

Saksan asukkaiden Internet-käyttäjien metatiedot säilyttävät Internet-palveluntarjoajat usein yli 10–12 viikon ajan. Ja nämä ovat tarkkoja tietoja, joita Saksan hallitus voi vaatia milloin tahansa näiltä Internet-palveluntarjoajilta, ja heidän on noudatettava niitä.

Bundesnachrichtendienst (BND) on organisaatio Saksassa, joka hoitaa kaikkien Saksan Internet-käyttäjien keräämien tietojen seurannan, keräämisen ja lähettämisen. Voit olla varma, että sinua ehdottomasti vakoillaan.

Jos luotat EU: n uusiin GDPR-lakiin, joiden vuoksi jokaisen, joka kerää tietojasi, on välttämätöntä tehdä se suostumuksellasi suojellaksesi sinua, ajattele uudelleen. Että’koska tietojen väärinkäyttö ja hallituksen tukema vakoilu ovat edelleen levottomia.

Saksalaisten Internet-käyttäjien kannalta yksityisyys on ainoa tärkein tekijä, joka vaatii tehokkaan ja turvallisen VPN: n käytön.

VPN: t salaavat tietosi ja kuljettavat niitä turvallisten tunneleiden läpi piilottaen samalla myös alkuperäisen IP-osoitteesi estämään minkään valtion viraston tai muun vakoittamasta sinua tai loukkaamaan yksityisyyttäsi verkossa.

Torrentit ovat vaarallisia ilman VPN: ää Saksassa

Miljoonat käyttäjät tekevät torrentia ympäri maailmaa, ja Saksan käyttäjät eivät ole poikkeus. Mutta torrenting-suosiminen ilman VPN-suojaa Saksassa merkitsee selvää tyhmyyttä, koska tiukat lait kieltävät tekijänoikeuksien alaisen materiaalin lataamisen tai edes jakamisen..

Torrenting on laillista Saksassa, mutta sinut voidaan ehdottomasti lyödä suurilla sakkoilla tai jopa saada vankilaehto, jos rikot tekijänoikeusloukkauksia..

Emme koskaan tue käyttäjiä tekijänoikeusrikkomusten tekemisessä, emmekä myöskään rohkaise käyttäjiä lataamaan sisältöä laittomasti Torrentin kautta, mutta kyse on siitä, että käyttäjät saavat nauttimaan ilmaisesta internetistä, ja se voi tapahtua vain, jos käytät VPN: ää.

Saksan parhaat VPN: t ovat sellaisia, joilla on erilliset palvelimet Torrenting / P2P-toimintoihin, jotka tarjoavat nopeita ja’t vuota IP: täsi. Heidän ei pitäisi’t myös tallentaa kaikenlaisia ​​lokit samoin.

Ohitetaan suoratoistosivustojen georajoituksia

Et voi käyttää Netflix USA: ta, Hulua, Amazon Primea tai edes BBC iPlayeriä Saksassa georajoitusten takia. Mutta rajoitukset eivät’t vain vaikuttaa näihin suoratoistosivustoihin. Jos matkustat Saksan ulkopuolella, voitit’t voi suoratoistaa suurta määrää saksalaisia ​​suosikkikanaviasi tai muuta sisältöä samojen maantieteellisten rajoitusten takia.

Tämän lisäksi YouTubessa on kaikkein riisuttu versio Saksassa. Maailma’Suurin ilmainen suoratoistopalvelu ei tarjoa suurta osaa sisällöstä maassa. Syynä tähän, koska GEMA: lla (saksalainen musiikkioikeusryhmä) on ollut pitkään kiisto sivuston kanssa, joka kieltäytyy asettumasta.

Mutta kaikki nämä suosikkisisällön suoratoistossa esiintyvät ongelmat voidaan helposti ratkaista, jos sijoitat tarpeeksi hyvään Saksan VPN-verkkoon.

Nämä suuret VPN: t voivat helposti ohittaa useimmat tällaiset maantieteelliset rajoitukset uskomattoman helposti. Ja monet heistä tarjoavat jopa hämärtämispalveluita varmistaakseen helpomman pääsyn näille maantieteellisesti rajoitetuille sivustoille.

Suojaus julkisen Wi-Fi-uhkilta

Riippumatta siitä, missä olet maailmassa, tarvitset VPN-suojausta, jos käytät julkisia tai jaettuja Wifi-verkkoja. Keskushyökkäykset eivät ole vain yleisiä, vaan tehokkaimpia hakkerointimuotoja, joita siellä esiintyy, koska käyttäjien on huomattavasti helpompi muodostaa yhteys tällaisiin vaarantuneisiin verkkoihin kuin missään muussa tapauksessa.

Joten koska Saksassa, kuten muuallakin maailmassa, on julkisia Wifi-järjestelmiä, tarvitset VPN-verkkoja, joilla on varaa tehokkaimpaan salaukseen ja protokollatukeen laitteen turvallisuuden suojelemiseksi tämänkaltaisissa julkisissa Internet-yhteyksissä..

Tärkeimmät huomioon otettavat tekijät, kun vaihtoehto parhaalle saksalaiselle VPN: lle

Käyttäjän toiminnan lokit eivät saa olla. Parhaat VPN: t noudattavat aina nollakirjauskäytäntöä. He eivät koskaan säilytä henkilökohtaisia ​​tietojasi, selaushistoriaasi tai muuta palvelimilleen tallennettua arkaluontoista tietoa. Palveluntarjoaja’Kirjauskäytäntö mainitaan nimenomaisesti sen tietosuojakäytännössä, joten kävimme läpi kunkin palveluntarjoajan’Tietosuojakäytäntö varmistaa, että he eivät’t pitää mitään arkaluonteisia lokit.

Sotilaslaatuinen salaus ja OpenVPN-protokolla. Nämä kaksi tekijää ovat VPN: n tärkeimpiä näkökohtia’S turvallisuus arsenaali. Sotilaslaatuinen AES-256-salaus on turvallisin salaussalaus, koska sen perusteella on mahdotonta dekoodata salattua tietoa. OpenVPN-protokolla on tällä hetkellä maailman turvallisin tunnelointiprotokolla, joka varmistaa, että Internet-yhteyksiä ei voida koskaan hajottaa.

Jotkut VPN-verkot tarjoavat entistä uudempia suojausominaisuuksia, kuten Tupla-VPN, jotta käyttäjät saavat ylimääräisen suojausalueen.

Pitää tarjota optimoituja ja nopeita palvelimia Saksassa. Jos matkustat Saksan ulkopuolella ja sinun on katsottava sisältöä saksalaisesta televisiosta verkossa, voit tehdä sen vain, jos VPN tarjoaa saksalaisia ​​palvelimia.

Mutta se’Sillä ei ole tarpeeksi palvelimia Saksassa, ne on optimoitava tukemaan ulkomailta tapahtuvaa vapauttamista ja nopea tarjoamaan korkeatasoista kokemusta.

Sivustojen suoratoistoominaisuuksien vapauttaminen. Laaja, hyvin levinnyt palvelinverkko. Netflix US: n tai BBC iPlayerin estäminen Saksassa edellyttää, että sinulla on VPN, joka tarjoaa palvelimia, jotka voivat suorittaa nämä ominaisuudet helposti. Antaa’sanotaan, jos VPN ei’Minulla ei ole hyviä Yhdysvaltain palvelimia, se voitti’t poista Netflix USA: n ja siten sen esto’ei sovellu sinulle.

Torrentin ystävällinen. VPN: n on tuettava Torrentingia ja tarjottava tehtävälle nopeita, omistettuja palvelimia. Toisaalta sen ei pitäisi vuota IP: tä WebRTC- tai DNS-vuotojen kautta.

Sinulla on oltava tappajakytkin: Jos VPN-yhteys katkeaa, pitäisi olla tapinkytkin, joka suojaa sinua vahingossa Internet-yhteydeltä ilman riittävää suojaa, paljastaen siten oikean IP-verkon verkossa. Kaikki luettelomme Saksan tärkeimmät VPN-verkot tarjoavat tämän ominaisuuden.

Vaikka tällä hetkellä alalla toimii satoja VPN-palveluntarjoajia ja suurin osa heistä voi tarjota ominaisuuden tai kaksi yllä olevasta luettelosta, mutta jos haluat, että kaikki nämä ominaisuudet ovat läsnä palvelussasi huippuluokan suorituskyvyn lisäksi, niin suosituimmat Saksan VPN-pisteet ovat turvallisin panoksesi.

Vältettävät VPN: t Saksassa

Monet VPN: t lupaavat kuun, mutta usein eivät’t tuottaa odotettuja tuloksia. Mitä’Vielä ongelmallisempaa on, että on olemassa VPN-verkkoja, joita ei ole turvallista tilata, koska he kärsivät monista ongelmista tai ovat itse mukana huonoissa toiminnoissa..

Tässä on luettelo VPN-verkoista, joita sinun tulisi välttää Saksassa:

Shellfire VPN

Tämä VPN vain ei toimi’t työskentele palvelemaan mitä tahansa tarkoitusta. Se kärsii IP-vuodoista, ei’t poista Netflix-eston, eikö se’t tuki Torrentingia, sillä ei ole live chat-tukea ja sen asiakassovellukset eivät ole ollenkaan käyttäjäystävällisiä. Tämän lisäksi suunnitelmat ovat melko kalliita. Vältä tätä VPN: tä hinnalla millä hyvänsä.

OperaVPN

OperaVPN: stä puuttuu käyttöympäristöjen välinen yhteensopivuus, vaikka sillä olisi laatua Netflixin estämiseksi. Se’enemmän välityspalvelinta ja ei’Tarjoa riittävän turvallisen kokemuksen tarjoamiseksi saksalaisena VPN: nä.

ZenVPN

Tämä VPN kirjaa IP-osoitteesi ja meille tämä on heistä suurin yksittäinen rikkominen. Tämän lisäksi voitit’t saa käyttää enemmän kuin 5 Gt kaistanleveyttä päivittäin, vaikka olisit maksetussa sopimuksessa. ZenVPN ei sovellu lainkaan, jos etsit sopivaa Saksan VPN-verkkoa.

On ilmainen VPN, joka sopii Saksaan?

Vastaus on iso ei!

Miksi?

Ilmaiset VPN-verkot näyttävät aina hyvältä, kun vertaa niitä maksettuihin tarjoajiin, jotka tarjoavat usein suunnitelmia, jotka maksavat kymmeniä dollareita liittymämaksuja. Mutta se’missä ilmaisten VPN-verkkojen edut lopetetaan.

Ilmaisissa VPN-palveluissa on usein kaistanleveyttä ja nopeusrajoituksia verrattuna maksettuihin palveluihin.

Näiden suorituskykyongelmien lisäksi ilmaiset VPN-verkot eivät ole myöskään turvallisia, koska ne joko pitävät käyttäjälokeja, myyvät käyttäjätietoja tai jopa antavat tarpeettomia mainoksia, koska nämä ovat tapa, jolla he työskentelevät loppupäähän.

En haluaisi’t suosittelen, että etsit ilmaisen VPN: n Saksasta, koska se’On parempi laittaa pois muutama taalaa kuin vaarantaa Internet-kokemuksesi ja tietoturvasi ilmaisen viehätysvoiman takia.

Saksan tietojen säilyttämistä koskevat lait

Tietojen säilyttämistä koskevilla laeilla on ollut Saksassa monimutkainen historia.

Saksan hallitus on yrittänyt antaa lakeja, jotka pakottavat käyttäjien tietojen keräämisen mahdollisimman suureksi osaksi, mutta tällä hetkellä nämä lait on suspendoitu.

Vuonna 2015 hyväksytty tärkein tietojen säilyttämistä koskeva laki vaatii Internet-palveluntarjoajia keräämään käyttäjän metatiedot.

Tätä lakia ei tällä hetkellä pidätetä, mutta on yleistä epäilyä siitä, että Saksan Internet-palveluntarjoajat jatkavat käyttäjän metatietojen keräämistä ja tallentamista jopa 10 päivän ajan..

Saksa on myös osa 14 Eyes-allianssia, joten siitä on vaarallinen sijainti käyttäjän yksityisyyden kannalta, koska kyseessä on tiedonjako-allianssi, jossa kukin jäsenmaa voi lähettää gag-tilauksen toiseen maahan käyttäjien tietoja varten ja viimeksi mainittu on noudatettava sitä.

Saksassa ei kuitenkaan ole tällä hetkellä lakia, joka voisi pakottaa Internet-palveluntarjoajia tai muita viranomaisia ​​noudattamaan gag-määräyksiä. Laki ei tue edes takaovien toteuttamista tietojen keräämiseksi.

Saksan tietojen säilyttämistä koskevat lait ovat hämärät ja usein epäselvät, ja niiden täydellinen selitys ei kuulu tämän artikkelin soveltamisalaan, mutta sinun on tiedettävä, että Saksa on melko vaarallinen käyttäjien yksityisyyden suojaamisessa verkossa, joten et voi jättää päätäsi avoimeksi ja epävarma.

Mutta onko VPN-laillinen Saksassa sallia sinun saada suojaa tällaisilta laeilta? Kyllä, täysin laillinen, joten sinun ei pitäisi’Älä menetä mahdollisuutta hankkia liian turvallinen online-nimettömyys.

Asioiden kääriminen

Saksassa asuessasi sinun on ehdottomasti tilattava VPN tänään, ja jos teet päätöksen, Surfshark on paras valintamme VPN: ksi Saksassa. Kahden vuoden suunnitelmalle 1,99 dollaria kuukaudessa’s turvallisuuden, suorituskyvyn ja vakauden kannalta sopivin palvelu.

Myös muut # 4 ovat hienoja, ja nyt se riippuu henkilökohtaisesta valinnastasi, kumman valitset. Joten älä’t tuhlaa liikaa aikaa ennen kuin hankkit sellaisen ja suojaat yksityisyyttäsi verkossa.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me