Ranska 2020 -standardin 5 parasta VPN: ää: Suojattu selaus + suoratoisto

Euroopan unioniin kuuluvana Ranskassa on yksi tehokkaimmista tietosuojamääräyksistä. Nämä määräykset varmistavat, että käyttäjät’ digitaalinen tieto ja yksityisyys ovat suojattuja.

Lainsäädännössä on kuitenkin porsaanreikiä, joiden avulla hallitus voi mahdollisesti seurata kansalaisiaan’ digitaalinen toiminta.

VPN-yhteys on paras tapa saada 100% turvallinen ja turvallinen Internet-yhteys, joka on vapaa kaikista raidoista.

Ranskan paras VPN

Parhaat Ranskan VPN-palvelimet

 1. PureVPN: paras VPN Ranskalle. 42: n kanssa omistettu palvelimet Ranskan sisällä, Vaihtoehto antaa sinulle pääsyn kaikkiin tärkeisiin VPN-turvaominaisuuksiin hintaan 2,91 dollaria kuukaudessa
 2. Surfshark: Edullinen VPN-valinta. Käyttäjät saavat pääsyn 3 alkuperäistä palvelinta Ranskaan joka peittää kaiken heidän verkkotoimintansa vain 1,99 dollarilla kuukaudessa
 3. Ivacy: Paras VPN torrentia varten. 9 palvelinta Ranskassa tarjota sinulle parhaat tulokset torrentilla. Todellinen tarjous vain 2,25 dollaria kuukaudessa
 4. ExpressVPN: Nopeimmat palvelimet VPN-verkkoille. 3 omistettu palvelinta Ranskaa varten. Ei viivettä ja huono Internet-nopeus valitsemalla tämän VPN-palveluntarjoajan hinta 8,32 dollaria kuukaudessa
 5. CyberGhost: Paras VPN sisällön estämiseen. Kanssa 440 erillistä ranskalaista palvelinta, tämä palveluntarjoaja pitää internetisi ilman rajoituksia 2,75 dollaria kuukaudessa

Miksi käyttää VPN: tä Ranskassa?

Virtuaalinen yksityinen verkko (VPN) turvaa Internet-yhteytesi, peittää digitaalisen henkilöllisyytesi ja varmistaa, että selaamista ei seurata missään muodossa..

Koska Ranska on huolellisen 9 Eyes -älykkyysallianssin jäsen, maassa olevaa käyttäjän toimintaa voidaan tarkkailla, jos jokin jäsenvaltioista pitää sitä tarpeellisena.

VPN ei vain suojaa sinua minkäänlaisesta valvonnasta, vaan antaa sinulle pääsyn muutoin maantieteellisesti rajoitettuun sisältöön muista maista, samoin kuin antaa sinulle pääsyn paikalliseen sisältöön, joka saattaa olla käytettävissä katsojille Ranskan ulkopuolella..

5 parasta VPN-verkkoa Ranskalle 2020

Tässä on 5 parasta Ranskan VPN-verkkoa, jotka kuvataan hinnoittelun, palvelimien, yhteensopivuuden, salausprotokollien ja tarjoamiensa erityisominaisuuksien perusteella.

1. PureVPN – paras VPN Ranskalle

 • Hinta: 2,91 dollaria kuukaudessa
 • Luottamuspilottiluokitus: 5.0

PureVPN on ihanteellinen yhdistelmä kaikista tärkeistä VPN-ominaisuuksista samalla kun se on helppo lompakossa.

PureVPN, joka toimii Hongkongissa, antaa käyttäjille mahdollisuuden käyttää yli 2000 palvelinta, jotka toimivat yli 140 maasta. Lisäksi käyttäjät pääsevät myös käyttöoikeuteen 14 omistettu ranskalainen palvelin, ranskalaisen sisällön käytön salliminen ulkomaille.

  7 parasta venäläistä VPN-palvelua - ohita Internet-sensuuri Venäjällä matkustettaessa

Käyttäjille’ viihdetarpeet, se poistaa Netflixin ja muiden suosittujen suoratoistosivustojen, kuten BBC iPlayer, Amazon Prime, Hotstar, Voot, Hulu ja jopa Disney Plus,.

Käyttäjät voivat myös toivoa nauttivansa samanaikaisista yhteyksistä viidessä erillisessä laitteessa sekä yhdessä Kindle- ja Smart Home -laitteissaan.

Sen lisäksi, että se käyttää OpenVPN-protokollaa seuraavaa AES-256-bittistä salausta, se voi tarjota myös PPTP-, L2TP-, IKEv2-, IPSec-tukea maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi..

Joitakin muita tärkeitä ominaisuuksia, joita käyttäjät voivat toivoa käyttävänsä, ovat jaettu tunnelointi, omistetut IP-osoitteet ja syvä pakettivalvonta (DPI) -suoja torrentteja käytettäessä.

Plussat

 • 14 omistettu ranskalainen palvelin.
 • 5 samanaikaista yhteyttä.
 • 30 päivän rahat takaisin takuu.
 • Poista Netflix, Hulu ja Disney -sovellukset+

Haittoja

 • Käyttöliittymää on parannettava.

2. Surfshark – Edullinen VPN-valinta

 • Hinta: 1,99 dollaria kuukaudessa
 • Luottamuspilottiluokitus: 4.4

Käyttäjille, jotka don’ei halua pysyä suojattomana verkossa, mutta myös älä’Surfshark ei halua menettää rahaa luotettavan VPN: n hankkimiseksi. Säännöllisten tarjoustensa ansiosta se on paras valinta.

Britannian Neitsytsaaret sijaitseva Surfshark tarjoaa 1040+ palvelinta yli 140 maassa. Näihin kuuluu 3 erillistä palvelinta Ranskan sisällä, mikä varmistaa, että käyttäjät voivat jatkaa pääsyä suosikkiohjelmiinsa TV5 Mondessä, France24: ssä ja BFM-televisiossa..

Käyttäjät voivat myös nauttia näistä ominaisuuksista, kuten muista, rajoittamattomilla laitteilla, jotka toimivat Windows-, Mac-, iOS-, Android- ja Linux-käyttäjillä.

Sen mukana tulee AES-256-GCM-salaus, joka tukee kaikkia tärkeimpiä protokollia, kuten PPTP, L2TP, IKEv2, tavallisen OpenVPN-protokollan lisäksi..

Sen paras ominaisuus on naamiointitila, joka lisää ylimääräisen tietoturvan ja nimettömyyden online-käyttäjille siihen pisteeseen, että oma Internet-palveluntarjoajasi voi’t kertoa sinulle’uudelleen VPN.

Plussat

 • On paras VPN-tarjouksia tarjolla.
 • Tuki rajoittamattomille laitteille.
 • Yhteensopivuus Mac-, Android- ja iOS-laitteille.
 • Ei kirjautumiskäytäntöä.

Haittoja

 • Asiakaspalvelun on parannettava.

3. ExpressVPN – nopein palveluntarjoaja vuonna 2020

 • Hinta: 8,32 dollaria kuukaudessa
 • Luottamuspilottiluokitus: 5.0

ExpressVPN seisoo päänsä ja hartioidensa kilpailun yläpuolella, kun kyse on nopeista palvelimen nopeuksista.

Britannian Neitsytsaaret sijaitsevan toimipisteensä ansiosta käyttäjät pääsevät yli 3000 palvelimeen, jotka sijaitsevat 160 paikassa 94 maassa ympäri maailmaa. Tähän sisältyy 3 erillistä ranskalaista palvelinta Ranskan sisällä.

Se tarjoaa tukea viidelle monelle kirjautumiselle AES-256-CBC-salausta käytettäessä. Lisäksi OpenVPN UDP-, OpenVPN TCP-, L2TP / IPsec-, IPsec-, IKEv2- ja PPTP-protokollia tuetaan lisäämällä sen yleistä turvallisuutta.

Joitakin muita merkittäviä ominaisuuksia, joista käyttäjät voivat toivoa nauttivan, ovat Fire TV: n ja Apple TV: n käyttö. Erottuva ominaisuus on Network Lock, automaattinen huipputekniikan katkaisija, joka rajoittaa kaiken verkon Internet-liikennettä, jos Internet-yhteys katkeaa.

  7 parasta venäläistä VPN-palvelua - ohita Internet-sensuuri Venäjällä matkustettaessa

Plussat

 • Nopeimmat 3000+ palvelinta 160+ maassa.
 • 5 samanaikaista yhteyttä.
 • Verkkolukko (paras automaattinen tappauskytkin).
 • Tukee bitcoineja ja muita kryptovaluuttoja.

Haittoja

 • Kallein VPN-vaihtoehto.

4. Ivacy – paras torrenting VPN 2020

 • Hinta: 2,25 dollaria kuukaudessa
 • Luottamuspilottiluokitus: 5.0

Ivacy on VPN-palvelu, joka’s on suunniteltu käyttäjille, jotka luottavat torrenttiin saadakseen pääsyn kaikkiin suosikki TV-ohjelmiinsa ja elokuviin.

Se toimii Singaporesta, ja sillä on yli 1000 palvelinta yli 100 maassa. Lisäksi sillä on 2 omistettu ranskalainen palvelin jos käyttäjät haluavat koskaan käyttää niitä paikallisen ranskalaisen sisällön käyttämiseen.

Ivacy tukee viittä monitunnusta, jotka on varustettu alan standardi AES-256-GCM-salauksella sekä L2TP- ja IKeV2-protokollat..

Sen kohokohta on IvacyPrime-sovellus, virtaviivainen ominaisuus, joka antaa yhteydellesi riittävän potentiaalin ohittaa Kiinan suuri palomuuri.

Plussat

 • 2 Omistettu ranskalainen palvelin.
 • 5 samanaikaista yhteyttä.
 • IvacyPrime-sovellus VoD: n poistamiseen.
 • Jaettu tunnelointi torrentia varten.

Haittoja

 • Teknistä tukea on parannettava.

5. CyberGhost – Paras VPN sisällön estämiseksi

 • Hinta: 2,75 dollaria kuukaudessa
 • Luottamuspilottiluokitus: 4.7

On harvat VPN-verkot, jotka voivat avata CyberGhostin tarjoaman sisällön määrän, koska se on räätälöity käyttäjille, jotka selaa Internetiä tuntikausia.

Se toimii Romaniasta ja vapauttaa uskomattoman määrän online-suoratoistoalustoja 6000+ -palvelimensa ansiosta yli 90 maassa ja varmistaa samalla, että vältät kaikki joukkovalvontaliitot..

Sillä on myös uskomaton 440 erillistä ranskalaista palvelinta, joten sinun ei tarvitse koskaan huolehtia siitä, että pääset käyttämään paikallista rajattua ranskalaista sisältöä.

Se tarjoaa 7 multi-kirjautumista, jotka on suojattu AES-256-bittisellä salaus, RSA-4096-avaimella ja SHA384 hash-todennuksella, tuettu OpenVPN-, L2TP-IPsec- ja PPTP-protokollilla.

Sen erottuvien ominaisuuksien on oltava NoSpy-tietokeskus (erillinen palvelin, joka käyttää omistettua nousevaa linkkiä 256-bittisen salauksen vahvistamiseksi) ja käyttäjän pääsyn Nvidia Shield TV- ja Firestick-laitteille.

Plussat

 • 440 omistettu ranskalainen palvelin.
 • 7 samanaikaista yhteyttä.
 • Tukee Nvidia Shield TV: tä ja Firestickiä.
 • NoSpy-datakeskus, jolla on omistettu uplink.

Haittoja

 • Yhteysnopeudet voivat hidastua toisinaan.

Yksityisyyttä käsittelevät Ranskan lait

Tärkein laki, joka käsittelee online-yksityisyyttä Ranskassa, on EU’s Yleinen tietosuoja-asetus (GDPR). Laki antaa kaikille 50 jäsenmaalle kuitenkin mahdollisuuden antaa oma kansallinen lainsäädäntönsä kansallisiin tarpeisiinsa sopivin muutoksin.

Ranskan muutettu laki on LOI nro 2018-493, 20. kesäkuuta 2018, suhteellinen à la protection des données staffles (Ranskan tietosuojalaki kansalaisten suojelemiseksi). Se antaa kansalaisille oikeuden hallita sitä, kenellä on pääsy digitaaliseen toimintaansa ja valvoa sitä.

  7 parasta venäläistä VPN-palvelua - ohita Internet-sensuuri Venäjällä matkustettaessa

Se lisää myös Ranskan tietosuojaviranomaisen valtaa’valtuudet käsitellä uusia säännöksiä rikkovia yksiköitä. Siinä on kuitenkin lauseke, jonka nojalla Ranskan hallitus voi horjuttaa joitain säännöksiä kansallisen turvallisuuden vuoksi, jos se pitää sitä tarpeellisena.

Onko Internet-aktiviteettisi turvallinen Ranskassa?

Kyllä, paperilla. Jokaisen vierailemansa verkkosivuston on ilmoitettava Ranskan kansalaisille, kuinka paljon tietoja kirjataan, ja heille on annettava mahdollisuus kieltäytyä käytöstä..

Tietosuojalaissa on kuitenkin säännös, joka antaa Ranskan hallitukselle valtuudet luopua näistä vaatimuksista, jos se haluaa, ilman ennakkohyväksyntää tai ilmoitusta.

Siksi käyttäjät voittivat’t tiedä pitkään, onko hallitus todella tarkkaillut heitä.

Tämä tekisi VPN-verkkojen käytöstä välttämättömän sen varmistamiseksi, että käyttäjien toimintaa ei seurata verkossa, ja anonyymin ja turvallisen verkkoyhteyden ylläpitämiseksi.

Kuinka saada ranskalainen IP-osoite

Hyvä ja luotettava VPN-palvelu antaa sinulle mahdollisuuden valita tuhansien palvelimien joukosta, jotka sijaitsevat satoissa eri maissa. Tähän pitäisi sisältyä myös Ranska.

Voit halutessasi käyttää ranskalaista IP-osoitetta pääsyyn paikalliseen sisältöön, joka voi olla lukittu.

Jos haluat saada ranskalaisen IP-osoitteen, toimi seuraavasti:

 1. Tilaa luotettava VPN-palvelu, suositeltava valinta on PureVPN.PureVPN Ranskalle
 2. Lataa ja asenna PureVPN-sovellus valitsemallesi laitteelle (voit käyttää sitä viidessä eri laitteessa kerralla)
 3. Kirjoita kirjautumistiedot ja valitse ranskalainen palvelin.
 4. Tee siitä sinä’olet valinnut sopivan moodin, ts. Internetin vapauden.
 5. Kerran sinä’muodostanut yhteyden uudelleen, jatka selaamista ja suoratoistamista suosikki ranskalaisesta sisällöstäsi.

Parhaat Ranskan VPN-UKK-kysymykset

Onko VPN laillinen Ranskassa?

Kyllä, VPN: n käyttö on täysin laillista Ranskassa. Kuitenkin, jos sinä’uudelleen kiinni syyllistyneen kaikenlaiseen digitaaliseen rikokseen, ts. hakkerointiin, petoksiin, online-varkauksiin tai VPN-yhteyden avulla tapahtuvaan väärentämiseen, sitä pidetään edelleen lain rangaistavana rikoksena.

Mitä’s Ranskan paras ilmainen VPN?

On satoja VPN-verkkoja, jotka tarjoavat ilmaisen palvelun.

Kuitenkin sellaisissa asioissa kuin nopeuden katkaisu, korkeat katkaisunopeudet ja ennen kaikkea mitään takeita lokien pitämisestä on suositeltavaa, että valitset maksullisen palvelun.

Mitä’s Ranskan halvin VPN?

Voit valita useita vaihtoehtoja:

PureVPN on paras valinta, koska se tarjoaa sinulle uskomattoman valikoiman ominaisuuksia vajaalla 3 dollarilla

Vaihtoehtoisesti Surfshark on ehdoton budjettiystävällinen vaihtoehto, koska siinä on useita hyödyllisiä ominaisuuksia alle 2 dollaria

Ivacy, saatavana vain 2,25 dollarilla, on toinen budjettiystävällinen VPN, joka on optimoitu torrentisointia ja suoratoistoa varten.

Tarvitsenko VPN: n Netflixin katselemiseen?

Ei, Netflix on helposti saavutettavissa Ranskan sisällä. Kuitenkin sinä’Tarvitsen edelleen VPN-palvelimen, jolla on erilliset palvelimet, jos haluat käyttää sisältöä, joka on maantieteellisesti rajoitettu Netflixissä.

johtopäätös

Vaikka laki suojaa Ranskan kansalaisten digitaalisia oikeuksia, on melko epävarmaa siitä, mitä tietoja hallitus ja muut 9-silmä-liiton jäsenet voivat kirjata..

VPN: n käyttö voi vahvistaa Internet-yhteytesi turvallisuutta ja pitää digitaalisen toiminnan yksityisenä. PureVPN olisi paras vaihtoehto, jos haluat varmistaa täydellisen online-vapauden itsellesi maassa.

Surfshark on vaihtoehto, joka antaa sinulle pääsyn joukkoon tärkeitä ominaisuuksia tiukalla budjetilla. Kommentoi alla olevaa kertoaksesi kokemuksestasi näiden VPN-palveluntarjoajien kanssa.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me