7 parasta venäläistä VPN-palvelua – ohita Internet-sensuuri Venäjällä matkustettaessa

Venäjä on hitaasti muuttumassa lopulta seuraavaksi Kiinaksi ankaran Internet-sensuurin ja tietojen säilyttämistä koskevan lain ansiosta, jotka estävät käyttäjiä tutkimasta verkkoa vapaasti ja rajoittamattomasti. On melkein kuin nationalismi olisi sokaistanut kansalaisia ​​niin paljon, etteivät he enää halua olla vuorovaikutuksessa muissa maissa asuvien kanssa. Mitä tällä erottelulla on? Internetin yhdistäminen? Tärkeintä on, miten pääset siitä yli? No, tässä kohtaa tulee venäläisen VPN: n käyttö, mikä auttaa ohittamaan maantieteelliset rajoitukset verkkosivustojen ja verkkopalvelujen estämiseksi. Lue tämä yksityiskohtainen opas paras vpn.

Venäjän VPN

Uusi Venäjän VPN-laki ja mikä tarkalleen ottaen on kielletty Netizensille?

Voimaantulo 1. marraskuuta 2017 – Venäjän uusi laki sanelee pääsyn rajoittamisen välityspalvelimien välttämiseen tarkoitettuihin työkaluihin, joihin sisältyy nimettömiä ja VPN-verkkoja, mikä vaikeuttaa Internet-sensuurin kiertämistä Internet-sensuurilla. Niiden palveluntarjoajien, jotka toimivat maassa, on tehtävä tiivistä yhteistyötä Roskomnadzorin (venäläisen tiedotusvälineiden tarkkailijan) kanssa ja noudatettava kaikkia hänen pyyntöjään..

Uusi Venäjän VPN-laki

Lakiin liittyy kuitenkin edelleen melko paljon sekaannusta. Vaikka välityspalvelunvälitystyökaluilla ei ole täydellistä kieltoa – Venäjän hallitus on pyytänyt rajoittamaan pääsyä kiellettyihin verkkosivustoihin näiden työkalujen avulla. IT-asiantuntijoiden mukaan yritysten VPN: t saavat vapautuksen kiellosta, mutta on edelleen epäselvää, miten Roskomnadzor erottaa julkiset ja yrityspalvelut.

Paras VPN Venäjälle

Asiantuntija Tor-projektissa, joka menee nimellä “Leonid Jevdokimov” on äskettäin havaittu sanoneen, että tällaisten palveluntarjoajien erottelu on tosiasiassa mahdotonta, koska markkinoilla on levinnyt tuhansia nimiä, joista jokainen palvelee Internetin eri tarkoituksia.

FIFA: n maailmancup 2018 Venäjällä – todellinen peli alkaa

FIFA: n maailmancup 2018 on aivan nurkan takana, alkaen kesästä 14. kesäkuuta ja huipentuu lopulliseen näytökseen 15. heinäkuuta Moskovassa. Koska mestaruus on tärkeä keskustelu miljoonien ihmisten keskuudessa ympäri maailmaa, voimme varmasti odottaa ihmisten lentävän kotimaansa kautta vierailemaan Venäjällä ja tarjoamaan suosikkijoukkueen tukea. Ainoa ongelma on kuitenkin, että näillä henkilöillä on runsaasti Internet-rajoituksia käydessään Venäjällä.

FIFA World Cup 2018 Venäjällä

Estetyt sovellukset, saavuttamattomat sosiaalisen median verkkosivustot, kotikaupungin uutissivustojen puuttuminen – ovat kaikki yleisiä ongelmia. Tietysti sinulla on pääsy ilmaiseen julkiseen Wi-Fi-yhteyteen melkein jokaisessa ravintolassa, pubissa, baarissa tai julkisessa paikassa, mutta mitä hyötyä on, jos et voi käydä haluamillasi sivuilla? Nämä julkiset yhteydet voivat myös heikentää tietosi yleistä turvallisuutta, koska ne ovat mahdollisia hakkerointiin. Siksi joudut käyttämään Fifa World Cup VPN -sivua ollessasi kaupungissa FIFA World Cup 2018 -tapahtumassa. Lisäksi voit lukea yksityiskohtaisen blogiamme kuinka katsella fifa World Cup 2018 -sarjaa.

Tietoverkot ja digitaalirikokset Venäjällä

Kuten useimmissa maissa, Venäjä kriminalisoi kaiken toiminnan, joka liittyy tietokoneen tietojen luvattomaan käyttöön, haittaohjelmien kehittämiseen / käyttöön / levittämiseen, suojatun tietokoneen tiedon siirtoon sovellettavien sääntöjen rikkomiseen, maksukorttien käytön petoksiin ja muuhun hakkerointiin. Sisäasiainministeriön, liittovaltion turvallisuuspalvelujen ja jopa Venäjän keskuspankin kaltaisten teollisuuden sääntelyviranomaisten valvonnassa, tällaisten rikosten sakot ja vankilat ovat kovat!

  Ranska 2020 -standardin 5 parasta VPN: ää: Suojattu selaus + suoratoisto

Tietoverkot ja digitaalirikokset Venäjällä

Miksi tarvitset Venäjän VPN-verkkoa

Venäjän hallitus on erittäin invasiivinen kaikissa käytännöissään, pitää käyttäjän käyttäjiä silmällä ja jopa mustalle listalle suuren määrän ulkomaisia ​​sivustoja monista syistä. Lähinnä kaikki ulkomaisista lähteistä tulevat uutiset ovat sähkökatkosten alaisia, samoin kuin Googlen kaltaiset palvelut. Monet Venäjän kannalta kriittiset verkkosivut vaativat myös sensuuria, kun taas Ukrainan sivustot estävät pääsyn jatkuvan konfliktin vuoksi.

Jos se olisi tarpeeksi huono, hallitus on jopa kieltänyt PORNOGRAPHY: n, mikä on vähän turhaa ja yllättävää. Uusien Yarovaya-lakien käyttöönoton myötä asiat vain pahenevat tulevaisuudessa, koska kansalaisia ​​valvotaan tiukasti. Kaikki nämä rajoitukset ja pelot tekevät VPN: n käytöstä kriittisen maan sisällä digitaalisen yksityisyyden ja vapauden takaamiseksi.

Miksi tarvitset Venäjän VPN-verkkoa

Vuonna 2014 Venäjä jopa antoi lain, jonka mukaan bloggaajien, joilla on suuri joukko seuraavia (3 000+ täsmällisempää), on noudatettava samoja sääntöjä, jotka kuuluisat ja yritystason tiedotusvälineet ovat asettaneet. Tähän sisältyy heidän oikean nimensä kirjoittaminen ja virallinen rekisteröityminen Roskomnadzoriin. Lisäksi kaikki Venäjää erimieliset poliittiset näkemykset voivat johtaa vankeuteen vuosiksi.

Joten tyypillisesti jollakin Venäjällä asuvalta ei todellakaan ole vapautta tehdä haluamaansa. Hallitus hallitsee käytännössä kaikkea, mikä tekee VPN: ien käytöstä maassa vain uskomattoman tärkeätä ja hyödyllistä. Peittämällä IP-osoitteesi ja tekemällä siitä vaikutelman, että asuisit toisessa maassa, VPN: t ovat puhtaasti hyödyllisiä huijaamalla paikallisia Internet-palveluntarjoajia, valtion virastoja ja tekijänoikeuksien loukkaajien metsästäjiä käyttäessään mitä tahansa Internet-toimintaa – jota voidaan pitää laittomana.

Venäjän paras VPN

5 paras Venäjän VPN vuonna 2018

Jos haluat ohittaa kaikki hyödytön rajoitukset samalla kun parannat online-yksityisyyttäsi – on ehdottomasti valittava paras venäläinen VPN markkinoilla. Tämä tarkoittaa, että sinun on analysoitava kaikki palveluntarjoajat perusteellisesti ja arvioitava niiden suorituskyky, luotettavuus, tuki, hinnoittelu ja palvelinten saatavuus. Onnea sinulle, olemme tehneet tehtävästä hieman helpompaa tekemällä tutkimusta kävijöidemme puolesta. Joten tarkastele tätä yksityiskohtaista opasta Venäjän parhaimmista VPN-palveluista ilman lisäohjeita:

Palveluntarjoajat Hinta ($) Ominaisuudet Luokitus Alennus Vieraile palveluntarjoajalla

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 dollaria1,99Kuukaudessa

  • 800+ palvelinta yli 50 maassa
  • AES-256-GCM-salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • Rajoittamaton samanaikainen yhteys
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 83% alennus käynti sivustossa
  Lue arvostelu

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 dollaria2,91Kuukaudessa

  • 2 000 palvelinta yli 140 maassa
  • AES 256-bittinen salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • 5 samanaikaisia ​​yhteyksiä
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 73% alennus vierailussivustolta
  Lue arvostelu

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 dollaria8,32Kuukaudessa

  • 3000 yli palvelinta 94 maassa
  • AES 256-bittinen salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • 3 samanaikaiset yhteydet
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 35%: n vierailu sivustolla
  Lue arvostelu

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 dollaria2,25Kuukaudessa

  • Yli 1000 palvelinta 100 sijaintipaikassa
  • 256-bittinen standardi armeijan luokan salaus
  • Live chat-tuki on erinomaista
  • Nolla lokien tarjoaja
  • Käytettävissä on 5 kirjautumista
  • Windows, Mac, Android, iOS-sovellukset ja Chrome-laajennus

  Luotettava 77% pois hinnasta Käy sivustolla
  Lue arvostelu

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 dollaria2,75Kuukaudessa

  • 3700 palvelinta 60 maassa
  • 256-bittinen AES-salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Tiukka Ei lokikäytäntöä
  • 7 samanaikaiset yhteydet
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% pois hinnasta Käy sivustolla
  Lue arvostelu

ExpressVPN – yksityisyyteen keskittynyt palveluntarjoaja Venäjälle

Ison-Britannian Neitsytsaarilla sijaitseva ExpressVPN on yksi parhaista venäläisistä VPN-palveluista, joka tarjoaa upeita sovelluksia, joissa on intuitiivinen näkymä ja käyttäjäystävällinen muotoilu. Palveluntarjoaja keskittyy suuresti yksityisyyteen ja ylpeilee kirjautumattomuuden periaatteesta, jota edes Turkin viranomaiset eivät pystyneet lyömään. Kun olet kirjautunut VPN: ään, saat jopa pääsyn 1 500+ palvelimelle, vahvaan OpenVPN-salaukseen ja ominaisuuksiin, kuten automaattinen tappaja kytkin, kolme samanaikaista yhteyttä, P2P / Torrenting ja WebRTC Protection.

ExpressVPN Venäjälle

Plussat

 1. 256-bittinen AES-salaus maksimaaliseen turvallisuuteen Venäjällä
 2. Palvelimet 84 maassa ympäri maailmaa.
 3. Ei käyttölokeja maksimaalisen yksityisyyden takaamiseksi.
 4. P2P / tiedostonjako käytössä.
 5. Intuitiiviset alkuperäissovellukset

Haittoja

 1. Korkea arvo, mutta ei halpa.

Hanki ExpressVPN

CyberGhost – hyödyntää hyvää nimettömyyttä verkossa Venäjällä

Romaniassa sijaitseva CyberGhost on toinen hieno tarjoaja, joka hyödyntää nimettömyyttä ja vapauttaa mahdollisuuksia päästä rajoittamattomaan Internetiin Venäjällä. Käyttäjät saavat vahvan tietoturvan AES 256-bittisen OpenVPN-salauksen avulla. Sinulla on jopa mahdollisuus yhdistää jopa viiteen laitteeseen samanaikaisesti. Parasta kaikessa: sinulla on 30 päivän vaivaton rahat takaisin -takuu ja 7 päivän ilmainen kokeilu.

CyberGhost VPN Venäjälle

Plussat

 1. Yli 800 palvelinta maailmanlaajuisesti sivustojen poistamiseen Venäjällä
 2. Useita yhteyksiä 5 laitteessa
 3. Saatavana Chrome-laajennus
 4. Läpinäkyvät kirjauskäytännöt
 5. Natiivisovellukset Windows, Mac, iOS, Android

Haittoja

 1. Nopeudet voisivat olla parempia

Hanki CyberGhost

IPVanish – hämmästyttävä yksityisyys ja turvallisuus Venäjällä

Yhdysvalloissa toimiva IPVanish tarjoaa hämmästyttävän yksityisyyden ja turvallisuuden Venäjän käyttäjille tarjoamalla valtavan verkon, yli 1000 palvelinta 60 maassa ympäri maailmaa. Sinulla on jopa natiivisovelluksia saatavana kaikille alustoille, olipa kyse sitten Linuxista, iOS: sta, Androidista, Macista ja Windowsista. Hinnoittelu alkaa 7,50 dollaria kuukaudessa, mutta sinulla on 7 päivän palautustakuu. P2P: n / Torrentingin maksimaaliseen nimettömyyteen on olemassa jopa SOCKS5-välityspalvelin.

IPVanish VPN Venäjälle

Plussat

 1. 40 000+ IP’s ja yli 1000 VPN-palvelinta
 2. 7 päivän rahat takaisin -takuu
 3. SOCKS5 välityspalvelin ja tappajakytkin
 4. Hyväksyy kryptovaluutat
 5. Natiivisovellukset kaikille alustoille

Haittoja

 1. Perustuu Yhdysvaltoihin

Hanki IPVanish

NordVPN – Lisäominaisuudet maksimaaliseen suojaukseen verkossa

Panamassa (yksi maailman turvallisimmista paikoista) sijaitseva NordVPN tarjoaa ei kirjautumiskäytäntöä ja tarjoaa armeijan luokan 256-bittisen AES-salauksen parhaan mahdollisen turvallisuuden saavuttamiseksi Venäjällä. Samalla se tarjoaa kaikki edistyneet ominaisuudet, jotka pitävät henkilöllisyytesi nimettömänä Kun vapautat verkkosivustojen ja sensuroitujen sivujen lukituksen, näihin kuuluvat automaattinen tappajakytkin, DNS-vuoto- / IPv6-suojaus, varkaustila, Tor ja Double Hop! Hyödynnät myös halpaa hinnoittelua. Jos päätät käyttää 3-vuoden suunnitelmaa, maksat vain 3,49 dollaria. kuukaudessa!

NordVPN Venäjälle

Plussat

 1. 4205 palvelinta 62 maassa vapauttamisen estämiseksi Venäjällä
 2. Halpa 2 vuoden hinnoittelu arvokkaille palveluntarjoajille
 3. P2P / Torrenting-käytössä palvelimet käytettävissä
 4. DoubleVPN-ominaisuus maksimaaliseen yksityisyyteen
 5. DDOS-suojaus ja varkaustila

Haittoja

 1. Kuukausittainen hinnoittelu on kallista

Hanki NordVPN

VyprVPN – Nopeat nopeudet verkkosivustojen suoratoistamiseen / estämiseen Venäjällä

VyprVPN on sveitsiläinen toimittaja, jonka omistaa yhdysvaltalainen yritys nimeltään “Kultainen sammakko”. Se tarjoaa poikkeuksellisen palvelun kohtuulliseen hintaan 9,95 dollaria kuukaudessa. Perushinnoittelua varten saat pääsyn 700+ palvelimeen yli 70 maassa ympäri maailmaa, 30 päivän palautuksen ja monien sisäänkirjautumisten avulla viidessä laitteessa. Sinulla on jopa “Kameleontitekniikka” saatavana maksimaaliseksi mukavuudeksi ja ominaisuuksiksi P2P / Torrenting-sivustoille.

VyprVPN Venäjälle

Plussat

 1. Kameleonipöytäkirja rajoitusten ohittamisesta Venäjällä
 2. NAT-palomuuri ja DPI-suoja nimettömyys
 3. 30 päivän palautus ja 3 päivän ilmainen kokeilu testausta varten
 4. Tukee kirjautumisia 5 laitteeseen samanaikaisesti
 5. Upeat nopeudet streaming / torrenting

Haittoja

 1. Puuttuu Bitcoin-maksutuki

Hanki VyprVPN

Kuinka asentaa venäläinen VPN neljään helppoon vaiheeseen

 1. Tilaa kaikki venäläiset VPN-palveluntarjoajat yllä mainituista nimistä
 2. Lataa omistettu sovellus käyttöjärjestelmällesi käymällä heidän verkkosivustolla
 3. Kirjoita käyttäjätunnus ja salasana sovellukseen
 4. Yhdistä palvelimeen Venäjällä (jos haluat käyttää jotain maassa muualta) tai Yhdysvaltain palvelimeen (jos haluat ohittaa sensuurin).

Parhaat Venäjän VPN-palvelimet

Parhaat VPN: t Palvelimien lukumäärä
ExpressVPN 5 palvelinta
HideMyAss 12 palvelinta
NordVPN 22 palvelinta
VyprVPN 2 palvelinta

2 parasta Venäjän VPN-ilmaista

Parhaiden venäläisten VPN-palveluiden löytämisessä monet käyttäjät voivat etsiä ILMAISIA ratkaisuja. Vaikka et välttämättä saa samaa arvoa kuin mitä saisit premium-edustajilta, jotkut palvelut, jotka toimittavat ylimääräisen mailin, tarjoavat parhaan mahdollisen turvallisuuden ja yksityisyyden Venäjällä. Yksi parhaimmista, jotka tarjoavat erinomaisen kokonaissuorituskyvyn, ovat:

Windscribe – Käyttäjäystävälliset sovellukset edistyneillä suojausominaisuuksilla

Kanadassa sijaitseva Windscribe on täysin varustettu VPN-palvelu, joka sisältää sekä ilmaisia ​​että maksettuja suunnitelmia. ILMAISEN palvelun perusteella se tarjoaa merkittävän yhteyden 11 palvelimeen ympäri maailmaa, samoin kuin 10 Gt: n kaistanleveysrajan kuukaudessa. Sinulla on kuitenkin kyky luoda yhteyksiä niin moniin laitteisiin kuin haluat. Saat 5 Gt: n ylimääräisen kaistanleveyden, jaa Twitteristä palvelusta sosiaalisilla alustoilla.

2 parasta Venäjän VPN-ilmaista

Plussat

 1. Sisäänrakennettu mainosten / seurannan esto-ominaisuus
 2. Läpinäkyvä kirjauskäytäntö
 3. 10 Gt: n tiedonrajoitus ilmaisessa paketissa
 4. P2P / Torrenting käytössä palvelimet
 5. Rajoittamaton samanaikainen yhteys

Haittoja

 1. Tarvitsetko työtä asiakastuessa

Venäjän VPN-asiakas

Venäläinen VPN-asiakas on tyypillisesti kannettavissa tietokoneissa / tietokoneissa / tablet-laitteissa / älypuhelimissa käytetty sovellus / ohjelmisto VPN: n ja sen monien ominaisuuksien saamiseksi. Sen avulla käyttäjät voivat vaihtaa palvelimia helposti yhdellä napin painalluksella. Käyttämättä luotettavaa venäläistä VPN-asiakasohjelmaa, sinulla on suuria ongelmia avaamalla verkkosivustot ja pääsy rajoittamattomaan Internetiin.

Venäjän VPN-asiakas

Venäjän VPN Android

Jos etsit venäläisiä VPN-palveluita käytettäväksi Android-laitteilla, voit itse kirjautua minkä tahansa yllä mainitun palveluntarjoajan kanssa. Jokainen niistä tarjoaa omistettuja sovelluksia kaikille alustoille, mukaan lukien älypuhelimet, joissa on Android. Käy vain verkkosivustolla ja siirry kohti “ladata” asenna vain ohjelmisto Google Play Kaupasta.

Venäjän VPN Steamille

Steam on epäilemättä yksi parhaista markkinoilla tällä hetkellä saatavilla olevista peliohjelmistoista, joka tarjoaa valtavan valikoiman maksettuja ja ilmaisia ​​käyttäjiä nauttimaan. Sijainnin perusteella useimmat käyttäjät voivat joutua maksamaan eri hinnat samoista eniten myytyistä ja uusimmista peleistä. Esimerkiksi Yhdysvaltojen peleillä voi olla korkeampi hinnoittelu Venäjällä. Tässä tulee Venäjän VPN, joka muuttaa sijaintiasi, jolloin voit ostaa pelin halvemmalla!

Asioiden kääriminen

Valitettavasti Internet-lait ympäri maailmaa ovat tiukempia ja tiukempia. Mikä aloitti puolustamisen “sananvapaus” on nyt hitaasti hallittavissa ja hallitsee suurvallan ja regressiivisten hallitusten / hallitusten hallintoelimet, mukaan lukien Venäjä. Jos haluat ohittaa typerä rajoitukset ja sensuuri, kirjaudu muihin yllä mainittuihin tarjoajiin. Kommentoi alla olevaa kysymystä / ongelmia!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me