5 parasta VPN-verkostoa Brasilialle 2020: Pidä Internetisi turvassa

On annettu uusi laki, jolla taataan ennennäkemättömän suuri turvallisuus brasilialaisille verkossa. Laissa vahvistetaan myös käyttäjien online-oikeudet ja oikeus tietää, kuinka paljon tietoja verkkosivustoilla on tällä hetkellä heistä.

Lakia ei kuitenkaan ole vielä pantu täytäntöön, ja sitä on jatkuvasti lykätty. Sillä välin hallitus on käynnistänyt valtavan joukon iskuja, jotka ovat usein maininneet valtion vastaista digitaalista toimintaa.

Paras VPN-yhteys Brasiliassa on turvallisin vaihtoehto varmistaa nimettömyys verkossa säilyttäen ilmainen pääsy Internetiin.

Brasilian paras VPN

Parhaat VPN-palvelut Brasilialle 2020

 1. PureVPN: Brasilian paras VPN. 18 omistettu brasilialainen palvelin Varmista, että käyttäjät eivät koskaan menetä pääsyä mihinkään online-sisältöön pitämällä turvallisuuttaan vuorokauden ympäri hintaan 2,91 dollaria kuukaudessa
 2. Surfshark: Luotettava ja erittäin edullinen. 1 palvelin Brasiliassa. Naamiointitila pitää online-identiteettisi piilossa ja Internet-aktiviteettiasi seurattavana 1,99 dollaria kuukaudessa
 3. ExpressVPN: VPN nopeilla palvelimilla. 5 omistettu palvelinta Brasiliassa. Suorituskyky varmistaa, että käyttäjät voivat surffata Internetissä ilman viivettä 8,32 dollaria kuukaudessa
 4. Ivacy: Ratkaisee kaikki torrent-ongelmat. 3 kotimaista brasilialaista palvelinta. Käyttäjien ei tarvitse koskaan huolehtia torrenttien rajoituksista, koska tämä tarjoaja tarjoaa jatkuvaa tukea hintaan 2,25 dollaria kuukaudessa
 5. CyberGhost: Paras VPN sisällön estämiseen. 14 Brasilian palvelinta ulkomaalaisille. Laajimmalla palvelinvalinnalla se tarjoaa sujuvan ja saumattoman palvelun, jonka hinta on vain 2,75 dollaria kuukaudessa

Miksi käyttää VPN: tä Brasiliassa?

Virtuaalinen yksityinen verkko (VPN) turvaa käyttäjän’Internet-yhteys varmistaa, että heidän digitaalinen identiteettinsä pysyy nimettömänä, heidän verkkotoimintansa on turvassa hakkeroinnista ja ettei mikään online-sisältö pysy rajoitettuna.

Brasilialla on kauhea historia sensuurin avulla ja tämä taipumus on levinnyt myös verkossa. Toimittajien pidättämisestä meemien kieltämiseen maata vastaan’johtajuus verkossa, brasilialaiset’ online-vapaus on jatkuvasti uhattuna.

Onneksi Brasiliassa ei ole lakeja, jotka tekisivät VPN: ien käytön laittomaksi. Näin ollen käyttäjät voivat edelleen käyttää kaikenlaista rajoitettua sisältöä verkossa ilman, että heidän online-toimintaa seurataan missä tahansa muodossa luotettavan VPN-palveluntarjoajan kautta.

Brasilian 5 suosituinta VPN-verkkoa

Tässä on Brasilian viisi suosituinta VPN-vaihtoehtoa, jotka on järjestetty hinnan, palvelimien, yhteensopivuuden ja omistettujen palvelimien perusteella.

1. PureVPN – 18 omistettuja brasilialaisia ​​palvelimia

 • Hinta: 2,91 dollaria kuukaudessa
 • Luottamuspilottiluokitus: 5.0

PureVPN-logoPureVPN-sovelluksen tulisi olla paras vaihtoehto käyttäjille, jotka haluavat kaikki tarvittavat suojausominaisuudet, joita VPN: llä on tarjota kohtuuhintaan.

Hongkongista sijaitseva PureVPN tarjoaa käyttäjilleen pääsyn yli 2000 palvelimeen yli 140 maassa. Lisäksi käyttäjät voivat käyttää myös 18 erillistä brasilialaista palvelinta, joiden avulla he voivat käyttää kaikkea maantieteellisesti rajoitettua paikallista brasilialaista sisältöä..

Se ei vain estä Netflixin estoa, vaan myös useita muita suosittuja suoratoistosivustoja, kuten BBC iPlayer, Amazon Prime, Hotstar, Voot, Hulu ja Disney+.

Lisäksi, jotta voidaan tukea viittä samanaikaista laitetta, käyttäjät voivat myös suojata Kindle- ja Smart Home -laitteensa PureVPN-yhteyden ansiosta aina.

PureVPN käyttää AES-256-bittistä salausta, jota tukee standardi OpenVPN-protokolla, sekä lisätukea muille protokollille, kuten PPTP, L2TP, IKEv2 ja IPSec..

Muut ominaisuudet, jotka lisäävät käyttäjiä’ Internetin yleiseen turvallisuuteen sisältyy jaettu tunnelointi, omistetut IP-osoitteet, syväpaketintarkastus (DPI) torrents-suojaus.

Plussat

 • 18 omistettu brasilialainen palvelin.
 • 5 samanaikaista yhteyttä.
 • 30 päivän rahat takaisin takuu.
 • Poista Netflix, Hulu ja Disney -sovellukset+

Haittoja

 • Käyttöliittymää voitaisiin parantaa.

Lisätietoja PureVPN: stä, lue yksityiskohtainen arvostelu täältä.

2. Surfshark – 2 omistettu palvelin Brasilialle

 • Hinta: 1,99 dollaria kuukaudessa
 • Luottamuspilottiluokitus: 4.4

1-Surfshark-logoSurfsharkillä on säännöllisesti erikoistarjouksia ja tarjouksia, joten se on ylivoimaisesti ystävällinen vaihtoehto harkita lompakkosi suhteen..

Ison-Britannian Neitsytsaaret sijaitsevat käyttäjät voivat odottaa pääsevänsä 1040+ palvelimeen yli 60 maassa. Näihin kuuluu myös 2 erillistä brasilialaista palvelinta, joiden avulla ulkomaalaiset voivat käyttää paikallista brasilialaista sisältöä milloin tahansa’uudelleen maan ulkopuolella.

Sitä voidaan käyttää rajoittamattomissa laitteissa samanaikaisesti samalla, kun se on täysin ristikäyttöinen Windows-, Mac-, iOS-, Android- ja Linux-käyttäjille.

Surfshark tukee myös PPTP-, L2TP-, IKEv2-, IPsec- ja OpenVPN-protokollia, ja se on varustettu standardilla AES-256-GCM-salauksella, joka tarjoaa sinulle alan standardisuojan erittäin edulliseen hintaan.

Naamioitu malli vie nimettömäsi verkossa seuraavalle tasolle piilottamalla Internet-aktiviteettisi jopa omalta Internet-palveluntarjoajalta.

Plussat

 • 2 Omistettuja brasilialaisia ​​palvelimia.
 • Tuki rajoittamattomille laitteille.
 • Yhteensopiva Windows-, Mac-, Android- ja iOS-käyttöjärjestelmien kanssa.
 • Ei kirjautumiskäytäntöä.

Haittoja

 • Asiakaspalvelun on parannettava.

Lue lisää Surfsharkista lukemalla yksityiskohtainen arvostelu täältä.

3. ExpressVPN – 4 nopeaa palvelinta Brasilialle

 • Hinta: 8,32 dollaria kuukaudessa
 • Luottamuspilottiluokitus: 5.0

5-ExpressVPN-logoExpressVPN on täydellinen valinta sinulle’olet kyllästynyt vaarantamaan nopeuden saadaksesi lisää tietoturvaa verkossa nopean palvelinryhmänsä ansiosta.

Brittiläiset Neitsytsaaret toimivat ulkopuolella ja käyttävät yli 3000 palvelinta 160 sijaintipaikassa 94 maassa. Näihin kuuluu omistettu 4 brasilialaista palvelinta, joiden avulla on uskomattoman helppoa käyttää paikallista sisältöä ulkopuolelta ulkomaalaisille.

Se tarjoaa tukea viidelle monille kirjautumisille sekä AES-256-CBC-salaukselle käyttämällä OpenVPN UDP-, OpenVPN TCP-, L2TP / IPsec-, IPsec-, IKEv2- ja PPTP-protokollia..

Käyttäjät saavat myös omistettuja ja toiminnallisia sovelluksia, joita tuetaan Fire TV: ssä ja Apple TV: ssä. Lisäksi käyttäjät saavat pääsyn myös verkkolukkoon, automaattiseen tappikytkimeen, joka rajoittaa tehokkaasti koko verkkoasi, jos se havaitsee, että Internet-yhteys on katkennut.

Plussat

 • 4 omistettu brasilialainen palvelin.
 • 5 samanaikaista yhteyttä.
 • Verkkolukko (paras automaattinen tappauskytkin).
 • Tukee bitcoineja ja muita kryptovaluuttoja.

Haittoja

 • Kallein VPN-vaihtoehto.

Lue lisää ExpressVPN: stä lukemalla yksityiskohtainen arvostelu täällä.

4. Ivacy – 2 turvallista brasilialaista palvelinta

 • Hinta: 2,25 dollaria kuukaudessa
 • Luottamuspilottiluokitus: 5.0

Ivacy-logoIvacy on VPN-palveluntarjoaja, joka voi taata turvallisimman yhteyden kaikille torrentillesi tai jos haluat käyttää maita, joissa on tiukat Internet-lait.

Ivacy on täydellinen VPN-palveluntarjoaja käyttäjille, jotka tarvitsevat torrentteja saadakseen saumattoman pääsyn sisältöön verkossa.

Singaporesta lähtöisin oleva Ivacy voi tarjota käyttäjilleen yli 1000 palvelinta yli 100 maassa. Kaksi erillistä brasilialaista palvelinta tekevät ulkomaalaisille helpoksi jatkaa paikallisen suosikkisisällön katsomista’uudelleen koskaan maan ulkopuolella.

Se tukee viittä samanaikaista yhteyttä, joka salaa ne AES-256-GCM-salauksella L2TP- ja IKeV2-protokollien lisäksi, jotta niiden yhteys voidaan suojata lisää.

Sen erottuvuusominaisuus on IvacyPrime-sovellus, virtaviivainen sovellus, joka on tunnettu teollisuudessa ohittavan Kiinan suuri palomuuri.

Plussat

 • 2 Omistettuja brasilialaisia ​​palvelimia.
 • 5 samanaikaista yhteyttä.
 • IvacyPrime-sovellus VoD: n poistamiseen.
 • Jaettu tunnelointi torrentia varten.

Haittoja

 • Teknistä tukea on parannettava.

Lue lisää pilaantumisesta lukemalla yksityiskohtainen arvostelu täällä.

5. CyberGhost – 14 nopeinta brasilialaista palvelinta

 • Hinta: 2,75 dollaria kuukaudessa
 • Luottamuspilottiluokitus: 4.7

9-CyberGhost-logosiellä’Mikään muu VPN-vaihtoehto, joka sopii yhteen CyberGhostin kanssa, kun on kyse Internetin eniten sisällön käytöstä poistamisesta.

Se perustuu Romaniasta’Joukko 6000+ palvelinta yli 90 maassa varmistaa, että käyttäjät ovat aina pilaantuneita valinnasta, kun kyse on kaiken sisällön käytöstä verkossa. Brasilian 14 omistetun palvelimen ansiosta ulkopuolisille on helppo käyttää paikallista maantieteellisesti rajoitettua sisältöä, jos he haluavat.

Samalla kun se tarjoaa 7 useita kirjautumisia, se tarjoaa käyttäjilleen yhteydet AES-256-bittisellä salauksella, joka tulee RSA-4096-avaimen ja SHA384: n avulla hash-todennusta varten.

NoSpy-tietokeskus (erillinen palvelin, joka käyttää omistettua nousevaa linkkiä 256-bittisen salauksen parantamiseksi) on ylivoimaisesti paras ominaisuus ja tarjoaa täydellisen tuen heidän Nvidia Shield -televisiolleen ja peliohjelmistolaitteille, kuten PS4 ja Xbox One..

Plussat

 • 14 omistettu brasilialainen palvelin.
 • 7 samanaikaista yhteyttä.
 • Antaa käyttäjille pääsyn NVidia Shield TV: hen.
 • NoSpy-datakeskus, jolla on omistettu uplink.

Haittoja

 • Yhteysnopeudet voivat hidastua toisinaan.

Lisätietoja CyberGhostista lukemalla yksityiskohtainen arvostelu täällä.

Mitkä ovat Brasilia’s Tietosuojalakit?

Brasiliassa Brasilian yleinen tietosuojalaki, joka tunnetaan muodollisesti nimellä liittovaltion laki nro 13.709 / 2018, käsittelee muun muassa tietosuojaa, online-yksityisyyttä sekä rangaistuksia tietosuojarikkomusten varalta..

Lakiin on sisällytetty tiettyjä säännöksiä, mukaan lukien kansallisen tietosuojaviranomaisen perustaminen ja koko lain lykkääminen’täytäntöönpanokelpoisuus.

Tämän lainsäädännön seurauksena käyttäjillä on ennennäkemättömän suuri määrä hallita sitä, kuinka he jakavat tietojaan, ja heillä on myös oikeus vaatia, kuinka paljon tietoa oma hallitus voi seurata digitaalisesta toiminnastaan..

Ovatko digitaalitoiminnot turvassa Brasiliassa?

Tämän uuden lain tarkoituksena oli käsitellä kuinka primitiivinen Brasilia’Nykyiset yksityisyyttä koskevat lait ovat. Vaikka lain tarkoituksena on torjua aukkoja verkkoturvallisuudessa, useat julkaisut ovat huomauttaneet porsaanreikiä, jotka silti uhkaavat käyttäjän nimettömyyttä.

Vuodesta 2018 lähtien’Yleisvaalien yhteydessä nykyinen hallitus on rutiininomaisesti turvautunut avoimeen sensuuriin ja sisällön rajoittamiseen verkossa. Lisäksi bloggaajat ja toimittajat ovat joutuneet uhreiksi vuoden 2001 perusteella tehdyistä pidätyksistä “epäilyttävä online-toiminta valtiota vastaan”.

Tällaisissa tapauksissa on erittäin suositeltavaa, että käyttäjät valitsevat luotettavan VPN-palvelun varmistaakseen, että heidän pääsyään ilmaiseen Internetiin ei keskeydy. Lisäksi se pitää käyttäjät turvassa kaikenlaiselta valvonnalta.

Kuinka saada Brasilian IP-osoite?

Hyvä ja luotettava VPN-palvelu antaa sinulle mahdollisuuden valita tuhansien palvelimien joukosta, jotka sijaitsevat satoissa eri maissa. Tämän pitäisi sisältää Brasilia..

Voit halutessasi Brasilian IP-osoitteen käyttää paikallista sisältöä, joka voi olla lukittu.

Saat Brasilian IP-osoitteen seuraavasti:

 1. Tilaa luotettava VPN-palvelu, suositeltava valinta on PureVPN.Kuinka saada Brasilian IP-osoite
 2. Lataa ja asenna PureVPN-sovellus valitsemallesi laitteelle.
 3. Kirjoita kirjautumistietosi ja valitse brasilialainen palvelin.Brasilian VPN: t
 4. Tee siitä sinä’olet valinnut sopivan moodin, ts. Internetin vapauden.
 5. Kerran sinä’muodostanut yhteyden uudelleen, jatka selaamista ja suoratoistamista suosikki brasilialaisistasi.

UKK: Parhaat Brasilian VPN: t 2020

Mitä’s on paras ilmainen VPN Brasilialle?

Käyttäjillä on Internetissä valinta satojen ilmaisten VPN-verkkojen joukosta.

Näihin ilmaisiin palveluihin liittyy kuitenkin ongelmia, joihin sisältyy nopeuden katkaisu, korkeat katkaisunopeudet ja mitään takeita lokien pitämättä jättämisestä. Annettu Brasilia’Mennessä vainon kanssa, on suositeltavaa, että valitset maksullisen palvelun, joka ei takaa lokien kirjaamista.

Kuinka voin ostaa VPN: n?

VPN: n ostaminen on helppo prosessi. Siirry vain palvelun verkkosivustoon, joka mielestäsi vastaa tarpeitasi parhaiten. Voit valita useista suunnitelmista budjettisi mukaan. Sieltä voit tarkistaa ja maksaa pankkikortilla tai Paypalilla.

Jälkeenpäin voit käyttää tiliäsi useissa laitteissa.

Voinko käyttää Paypalia VPN: n ostamiseen?

Kyllä, kaikkien yllä lueteltujen vaihtoehtojen avulla voit valita useista maksuvaihtoehdoista, kuten pankki- / luottokortit, bitcoin ja Paypal..

Mitä’s paras brasilialainen VPN-palvelin?

Käyttäjät pystyvät käyttämään suurimpaa osaa parhaista VPN-palveluista yhteydenpitoon satoihin palvelimiin ympäri maailmaa, mukaan lukien Brasilia.

Suosittelemme PureVPN: n käyttöä, sillä sillä on 18 erillistä palvelinta kauniissa Sao Paulon kaupungissa, Brasiliassa. Käyttäjät voivat muodostaa yhteyden näihin palvelimiin ympäri maailmaa ja käyttää kaikkia haluamiaan paikallisia brasilialaisia ​​sisältöjä.

johtopäätös

Viime aikoina rajoitusten ja Internetin valvonnan määrä on lisääntynyt Brasiliassa. Useita kansalaisia ​​on pidätetty ja tuomittu vankilaan heidän digitaalisesta toiminnastaan.

VPN voi antaa käyttäjille kaivatun nimettömyyden ja pääsyn keskeytymättömään ja ilmaiseen Internetiin. PureVPN olisi paras vaihtoehto varmistaa täydellinen online-vapaus itsellesi Brasiliassa.

Surfshark on toinen viisas vaihtoehto, joka voi antaa sinulle pääsyn useisiin tärkeisiin ominaisuuksiin ja pitää sinut turvassa verkossa pysyessään tiukalla budjetilla.

Kommentoi alla olevaa kertoaksesi kokemuksestasi näiden VPN-palveluntarjoajien kanssa.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me