7 Perkhidmatan VPN Rusia Terbaik – Bypass Penapisan Internet Semasa Mengembara di Rusia

Rusia perlahan-lahan, akhirnya berubah menjadi China seterusnya - berkat penapisan internet yang sukar dan undang-undang pengekalan data, yang menghalang pengguna meneroka web secara bebas dan tidak terbatas. Ia hampir seolah-olah Nationalism telah membutakan rakyat begitu banyak sehingga mereka tidak lagi mahu berinteraksi dengan mereka yang terletak di negara lain. Apa dengan semua pemisahan ini? Pengagregatan internet? Paling penting, bagaimana anda boleh mengatasinya? Nah, ini di mana menggunakan VPN Rusia masuk, yang membantu dalam melangkau geo-sekatan untuk membuka sekatan laman web dan perkhidmatan dalam talian. Baca panduan terperinci ini oleh vpn terbaik.

VPN Rusia

Undang-undang VPN Rusia Baru dan Apa yang Tepat Diharamkan untuk Netizens?

Dikuatkuasakan pada 1 November 2017 - satu undang-undang baru Rusia menetapkan pembatasan akses kepada alat-alat penghindaran proksi, yang termasuk penyamakan dan VPN, menjadikannya lebih sukar bagi netizens untuk memintas penapisan internet. Penyedia yang beroperasi di negara ini perlu bekerjasama rapat dengan Roskomnadzor (pengawas media Rusia) dan mematuhi semua permintaannya.

Undang-undang VPN Rusia Baru

Walau bagaimanapun, masih banyak kekeliruan mengenai undang-undang. Walaupun alat penyingkiran proksi tidak mempunyai larangan yang lengkap - Kerajaan Rusia telah meminta menyekat akses ke laman web yang diharamkan dengan bantuan alat-alat ini. Menurut ahli IT, VPN korporat menghadapi pengecualian dari larangan tersebut, tetapi masih belum jelas bagaimana Roskomnadzor akan membedakan antara layanan publik dan korporat.

VPN terbaik untuk Rusia

Seorang pakar di Projek Tor yang pergi dengan nama itu “Leonid Yevdokimov” baru-baru ini didapati mengatakan bahawa ia sebenarnya mustahil untuk membezakan penyedia itu, memandangkan terdapat beribu-ribu nama yang tersebar di pasaran, masing-masing melayani pelbagai tujuan di internet.

Piala Dunia FIFA 2018 di Rusia - Permainan Sebenar Bermula

Piala Dunia FIFA 2018 hanya sekitar sudut, bermula musim panas ini pada 14 Jun, memuncak dengan perlawanan akhir 15 Julai di Moscow. Memandangkan kejohanan itu merupakan perbincangan utama di kalangan berjuta-juta orang di seluruh dunia, kita pasti dapat mengharapkan orang terbang di negara asal mereka untuk melawat Rusia dan menawarkan sokongan pasukan kegemaran mereka. Walau bagaimanapun, satu-satunya masalah adalah bahawa individu-individu ini akan menghadapi banyak larangan internet apabila melawat Rusia.

Piala Dunia FIFA 2018 di Rusia

Aplikasi yang disekat, laman web media sosial yang tidak dapat diakses, ketiadaan laman web berita di kampung halaman - semua masalah biasa yang dihadapi. Sudah tentu, anda akan mempunyai akses Wi-Fi awam percuma di hampir setiap restoran, pub, bar atau tempat awam, tetapi apakah kegunaannya jika anda tidak boleh melawat tapak yang anda mahu? Selain itu, sambungan awam ini juga boleh mengurangkan keselamatan keseluruhan data anda, kerana ia terbuka untuk penggodaman. Inilah sebabnya mengapa anda perlu menggunakan VPN cawan dunia Fifa ketika di bandar untuk Piala Dunia FIFA 2018. Selanjutnya, anda boleh membaca blog terperinci kami bagaimana untuk menonton Piala Dunia FIFA 2018.

Cyber ​​dan Digital Crimes di Rusia

Sama seperti kebanyakan negara, Rusia menyalahgunakan sebarang tindakan yang berkaitan dengan akses maklumat komputer yang tidak dibenarkan, membangun / menggunakan / penyebaran malware, melanggar peraturan yang berlaku untuk memindahkan maklumat komputer yang dilindungi, penipuan dalam penggunaan kad pembayaran, dan aktiviti penggodaman yang lain. Dimantau oleh Kementerian Hal Ehwal Dalam Negeri, Perkhidmatan Keselamatan Persekutuan, dan juga pengawalseliaan Industri seperti Bank Negara Rusia, denda dan masa penjara atas kesalahan sedemikian sengit!

Cyber ​​dan Digital Crimes di Rusia

Kenapa Anda Perlu VPN Rusia

Kerajaan Rusia sangat menyerang dalam semua amalannya, mengawasi penggunanya, dan juga menyenaraihitamkan sejumlah besar laman web asing untuk pelbagai sebab. Kebanyakannya, berita yang muncul dari sumber asing tertakluk kepada pemadaman, bersama dengan perkhidmatan seperti Google. Banyak laman web yang kritikal bagi Rusia juga mengenakan penapisan, sementara tapak Ukraine menyekat akses - akibat konflik yang sedang berlaku.

Kalau sudah cukup buruk, kerajaan bahkan telah mengharamkan PORNOGRAPHY, yang agak aneh dan mengejutkan. Terima kasih kepada pengenalan undang-undang Yarovaya baru, perkara-perkara hanya akan menjadi lebih buruk pada masa depan, kerana rakyat berada di bawah pengawasan yang tinggi. Semua sekatan dan ketakutan ini menjadikan penggunaan VPN penting dalam negara untuk memastikan privasi dan kebebasan digital.

Kenapa Anda Perlu VPN Rusia

Pada tahun 2014, Rusia bahkan meluluskan undang-undang yang memerlukan blogger dengan sejumlah besar yang berikut (3,000+ lebih spesifik) harus mengikuti peraturan yang sama yang dikenakan oleh saluran media terkenal dan perusahaan peringkat. Ini termasuk menulis nama sebenar mereka dan mendaftar secara rasmi dengan Roskomnadzor. Selain itu, sebarang pandangan politik yang membantah Rusia boleh menyebabkan penjara selama bertahun-tahun.

Jadi, biasanya sesiapa yang tinggal di Rusia sebenarnya tidak mempunyai kebebasan untuk melakukan apa yang mereka mahu. Kerajaan mengawal segala praktikal, yang hanya membuat penggunaan VPN di negara ini sangat penting dan bermanfaat. Dengan memasangkan alamat IP anda dan menjadikannya kelihatan seolah-olah anda berada di negara yang berlainan, VPN semata-mata memberi faedah untuk menipu ISP tempatan, agensi kerajaan, dan pemburu hak cipta pelanggaran apabila memasuki sebarang aktiviti internet - yang mungkin disifatkan sebagai tidak sah.

VPN Terbaik Untuk Rusia

5 Best VPN Rusia pada tahun 2018

Jika anda ingin memintas semua sekatan yang tidak berguna, sambil meningkatkan privasi dalam talian anda - adalah penting untuk memilih VPN Rusia terbaik di pasaran. Ini bermakna anda perlu menganalisis semua pembekal dengan teliti dan menilai prestasi, kebolehpercayaan, sokongan, harga, dan ketersediaan pelayan. Beruntung untuk anda, kami telah membuat tugas itu lebih mudah dengan melakukan penyelidikan bagi pihak pelawat kami. Oleh itu, tanpa perlu lanjut, lihat panduan terperinci ini mengenai perkhidmatan VPN Rusia Terbaik, yang termasuk:

Harga Penyedia ($) Ciri Penarafan Diskaun Lawatan Pembekal

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11.95 $1.99Sebulan

  • 800+ Pelayan di 50 + Negara
  • AES-256-GCM Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • Sambungan Serentak Tidak Sempurna
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Lawatan Tapak Diskaun 83% yang boleh dipercayai
  Baca Ulasan

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10.95 $2.91Sebulan

  • 2,000+ Pelayan di 140+ Negara
  • AES 256-Bit Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • 5 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Tapak Lawatan Diskaun 73% yang boleh dipercayai
  Baca Ulasan

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12.95 $8.32Sebulan

  • 3,000+ Pelayan di 94 Negara
  • AES 256-Bit Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • 3 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Lawatan Tapak 35% Off Reliable
  Baca Ulasan

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9.95 $2.25Sebulan

  • 1000+ Server di 100 Lokasi
  • Penyulitan gred taraf 256-bit
  • Sokongan sembang langsung sangat baik
  • Penyedia Log Zero
  • 5 Multi-Login Tersedia
  • Windows, Mac, Android, Apl iOS dan sambungan Chrome

  Boleh dipercayai 77% Off Lawati Tapak
  Baca Ulasan

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2.75Sebulan

  • 3,700 Pelayan di 60 Negara
  • Penyulitan AES 256-Bit
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Polisi log ketat
  • 7 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% Off Lawati Tapak
  Baca Ulasan

ExpressVPN - Penyedia Berpusatkan Privasi untuk Rusia

Berasaskan di British Virgin Islands, ExpressVPN adalah salah satu VPN Rusia terbaik, menawarkan aplikasi hebat dengan pandangan intuitif dan reka bentuk yang mesra pengguna. Pembekal memberi tumpuan kepada privasi yang sangat besar, membanggakan tanpa sebarang dasar log, yang mana pun Pihak Berkuasa Turki, tidak dapat mengalahkannya. Sebaik sahaja anda mendaftar dengan VPN, anda juga mendapat akses kepada 1,500+ pelayan, penyulitan OpenVPN kuat, dan ciri-ciri seperti Suis Bunuh Automatik, tiga sambungan serentak, P2P / Torrenting, dan Perlindungan WebRTC.

ExpressVPN untuk Rusia

Kebaikan

 1. Penyulitan AES 256-bit untuk Keselamatan Maksimum di Rusia
 2. Pelayan di 84 Negara Di Seluruh Dunia.
 3. Tiada Log Penggunaan untuk Privasi Maksimum.
 4. P2P / Perkongsian Fail Diaktifkan.
 5. Apps Asli Kata Intuitif

Keburukan

 1. Nilai Tinggi tetapi tidak murah.

Dapatkan ExpressVPN

CyberGhost - Leverage Good Anonymity Online di Rusia

Berbasis di Romania, CyberGhost adalah satu lagi pembekal yang hebat untuk memanfaatkan keabadian dan membuka peluang keupayaan untuk mendapatkan akses ke internet yang tidak terbatas di Rusia. Pengguna menerima keselamatan yang kukuh melalui penyulitan AES 256-bit OpenVPN. Anda juga mempunyai keupayaan untuk menyambung sehingga 5 peranti pada masa yang sama. Sebahagian besar daripada semua: anda mempunyai jaminan wang balik tanpa jaminan selama 30 hari dan percubaan percuma selama 7 hari.

CyberGhost VPN untuk Rusia

Kebaikan

 1. 800+ Pelayan di Seluruh Dunia untuk Laman Unblocking di Rusia
 2. Sambungan Pelbagai pada 5 Peranti
 3. Sambungan Chrome Tersedia
 4. Dasar Pembalakan Telus
 5. Apl Asli untuk Windows, Mac, iOS, Android

Keburukan

 1. Kelajuan boleh menjadi lebih baik

Dapatkan CyberGhost

IPVanish - Keajaiban dan Keselamatan Amazing di Rusia

Berasaskan di AS, IPVanish menawarkan privasi dan keselamatan yang menakjubkan kepada pengguna di Rusia, menyediakan rangkaian 1000+ pelayan yang besar di 60 negara di seluruh dunia. Anda juga mempunyai aplikasi asli yang tersedia untuk semua platform, sama ada Linux, iOS, Android, Mac, dan Windows. Harga bermula pada $ 7.50 sebulan, tetapi anda mempunyai jaminan bayaran balik 7 hari. Terdapat juga proksi SOCKS5 untuk tidak mahu dikenali maksimum untuk P2P / Torrenting.

VPN IPVanish untuk Rusia

Kebaikan

 1. 40,000+ IP’s dan 1000+ pelayan VPN
 2. Jaminan wang balik 7 hari
 3. SOCKS5 Proxy and Kill Switch
 4. Menerima Cryptocurrencies
 5. Apl Asli untuk Semua Platform

Keburukan

 1. Berasaskan di AS

Dapatkan IPVanish

NordVPN - Ciri-ciri Lanjutan untuk Perlindungan Maksimum Online

Berpusat di Panama (salah satu lokasi yang paling selamat di seluruh dunia, NordVPN menawarkan polisi tanpa log dan menyediakan enkripsi 256-bit AES untuk keselamatan maksimum di Rusia. Pada masa yang sama, ia menawarkan semua ciri-ciri canggih untuk memastikan identiti identiti anda tanpa nama apabila membuka laman web dan halaman yang diskret, ini termasuk Switch Automatic Kill, Perlindungan DNS Leak / IPv6, Stealth Mode, Tor, dan Double Hop! Anda juga memanfaatkan harga murah Jika anda memutuskan untuk pergi dengan pelan 3 tahun, anda hanya membayar $ 3.49 sebulan!

NordVPN untuk Rusia

Kebaikan

 1. 4205 Pelayan di 62 Negara untuk Unblocking di Rusia
 2. Harga 2 Tahun Murah untuk Penyedia Nilai Tinggi
 3. P2P / Torrenting Enabled Servers Available
 4. Ciri DoubleVPN untuk Privasi Maksimum
 5. Perlindungan DDOS dan Mod Stealth

Keburukan

 1. Harga Bulanan adalah Mahal

Dapatkan NordVPN

VyprVPN - Kelajuan Cepat untuk Laman Web Streaming / Unblocking di Rusia

VyprVPN adalah penyedia berasaskan Switzerland yang dimiliki oleh sebuah syarikat AS yang dipanggil “Katak emas”. Ia menawarkan perkhidmatan yang luar biasa untuk harga berpatutan pada $ 9.95 sebulan. Untuk harga asas, anda mendapat akses ke 700+ pelayan di lebih daripada 70 negara di seluruh dunia, bersama dengan bayaran balik 30 hari, dan pelbagai log masuk pada 5 peranti. Anda juga mempunyai “Teknologi Chameleon” tersedia untuk kemudahan maksimum dan keupayaan untuk laman web P2P / Torrenting dan unblock.

VyprVPN untuk Rusia

Kebaikan

 1. Protokol Boneka untuk Mengatasi Sekatan di Rusia
 2. Perlindungan NAT Firewall dan DPI untuk Ketidakpastian
 3. Pulangan 30 Hari dan Percubaan Percuma 3 Hari untuk Ujian
 4. Menyokong Masuk pada 5 Peranti secara serentak
 5. Kelajuan hebat untuk Streaming / Torrenting

Keburukan

 1. Kurangnya Sokongan Pembayaran Bitcoin

Dapatkan VyprVPN

Bagaimana Menyediakan VPN Rusia dalam 4 Langkah Mudah

 1. Langgan mana-mana pembekal VPN Rusia dari nama yang disebutkan di atas
 2. Muat turun aplikasi khusus untuk platform anda dengan melawati laman web mereka
 3. Masukkan Nama Pengguna dan Kata Laluan dalam aplikasi
 4. Sambungkan ke pelayan di Rusia (jika anda mahu mengakses sesuatu di negara ini dari tempat lain) atau pelayan AS (jika anda mahu memintas penapisan).

Pelayan VPN Rusia Teratas

VPN Teratas Bilangan Pelayan
ExpressVPN 5 Servers
HideMyAss 12 Pelayan
NordVPN 22 Servers
VyprVPN 2 pelayan

2 Best VPN Rusia Percuma

Ketika datang untuk mencari VPN Rusia yang terbaik, ramai pengguna mungkin mencari penyelesaian PERCUMA. Walaupun anda mungkin tidak menerima nilai yang sama seperti yang anda kehendaki dari rakan sejawat, terdapat beberapa perkhidmatan yang meningkatkan tenaga dan privasi untuk kegunaan di Rusia. Antara yang teratas yang menawarkan prestasi cemerlang, termasuk:

Bercerita - Apl Mesra Pengguna dengan Ciri-ciri Keselamatan Lanjutan

Berbasis di Kanada, Windscribe adalah perkhidmatan VPN yang lengkap dengan kedua-dua: rancangan percuma dan berbayar. Dari dasar perkhidmatan PERCUMA, ia menawarkan sambungan yang luar biasa kepada 11 pelayan di seluruh dunia, bersama-sama dengan batas lebar 10 GB jalur lebar sebulan. Walau bagaimanapun, anda mempunyai keupayaan untuk menjalin hubungan dengan seberapa banyak peranti yang anda mahu. Untuk jalur lebar tambahan 5GB, anda boleh tweet tentang perkhidmatan di platform sosial.

2 Best VPN Rusia Percuma

Kebaikan

 1. Ciri Penyekatan Iklan / Tracker Terbina
 2. Dasar Pembalakan Telus
 3. Had Data 10 GB pada Pelan Percuma
 4. P2P / Torrenting Enabled Servers
 5. Sambungan Serentak Tidak Sempurna

Keburukan

 1. Perlu Kerja dalam Sokongan Pelanggan

Pelanggan VPN Rusia

Pelanggan VPN Rusia biasanya adalah aplikasi / perisian yang digunakan pada komputer riba / komputer / tablet / telefon pintar untuk mendapatkan akses kepada VPN dan banyak ciri-cirinya. Ia membolehkan pengguna menukar pelayan secara mudah dengan menekan satu butang yang mudah. Tanpa menggunakan klien VPN Rusia yang boleh dipercayai, anda akan menghadapi masalah besar dalam membuka halaman web sekatan dan mendapatkan akses ke internet tanpa batasan.

Pelanggan VPN Rusia

Rusia VPN Android

Sekiranya anda mencari perkhidmatan VPN Rusia untuk digunakan pada peranti Android, maka anda sebenarnya boleh mendaftar dengan mana-mana penyedia yang disebutkan di atas. Setiap daripada mereka menawarkan apl khusus untuk semua platform, termasuk telefon pintar dengan Android. Hanya lawati laman web dan tuju ke arah “Muat turun” seksyen hanya pasang perisian dari Google Play Store.

VPN Rusia untuk Steam

Steam sudah pasti salah satu perisian permainan terbaik yang terdapat di pasaran saat ini, menawarkan pilihan besar pengguna berbayar dan bebas untuk dinikmati. Berdasarkan lokasi, kebanyakan pengguna mungkin perlu membayar harga yang berbeza untuk permainan terlaris dan terbaru yang sama. Sebagai contoh, permainan di AS mungkin mempunyai harga yang lebih tinggi di Rusia. Di sinilah VPN Rusia masuk, mengalihkan lokasi anda, dengan itu membolehkan anda membeli permainan dengan harga yang lebih murah!

Membungkus Perkara

Malangnya, undang-undang internet di seluruh dunia semakin ketat dan sukar. Apa yang bermula untuk menyokong “kebebasan bersuara” kini perlahan-lahan mendapat kawalan dan dikuasai oleh orang-orang yang berkuasa tinggi dan Kerajaan / regim regresif, yang termasuk Rusia. Jika anda ingin memintas sekatan dan penapisan yang bodoh, pastikan anda mendaftar dengan mana-mana penyedia yang disebutkan di atas. Jangan ragu untuk komen di bawah jika anda menghadapi sebarang masalah / masalah!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me