5 VPN Terbaik untuk Perancis 2020: Pelayaran Selamat + Streaming

Sebagai sebahagian daripada EU, Perancis mempunyai salah satu peraturan privasi data yang paling mantap. Peraturan-peraturan ini memastikan pengguna’ maklumat digital dan privasi dilindungi.

Walau bagaimanapun, undang-undang ini mempunyai kelemahan yang berpotensi membenarkan kerajaan mengesan rakyat mereka’ aktiviti digital.

Sambungan VPN adalah pilihan terbaik untuk mempunyai sambungan internet yang selamat dan selamat 100% yang bebas daripada sebarang trek.

VPN terbaik untuk Perancis

Pelayan VPN Terbaik untuk Perancis

 1. PureVPN: VPN Terbaik untuk Perancis. Dengan 42 pelayan berdedikasi di Perancis, pilihan ini memberikan anda akses kepada semua ciri keselamatan VPN penting pada $ 2.91 / mo
 2. Surfshark: Pilihan VPN yang berpatutan. Pengguna mendapat akses 3 pelayan asli untuk Perancis yang topeng semua aktiviti dalam talian mereka pada hanya $ 1.99 / mo
 3. Ivacy: VPN terbaik untuk torrenting. 9 pelayan di Perancis untuk memberi anda hasil terbaik dengan torrents. Tawaran yang sebenar pada hanya $ 2.25 / mo
 4. ExpressVPN: Pelayan terpantas untuk VPN. 3 pelayan berdedikasi untuk Perancis. Tiada ketinggalan dan kelajuan internet yang lemah dengan memilih pembekal VPN ini pada $ 8.32 / mo
 5. CyberGhost: VPN Terbaik untuk menyahsekat kandungan. Dengan 440 pelayan Perancis khusus, pembekal ini menyimpan internet anda sekatan percuma pada $ 2.75 / mo

Kenapa Gunakan VPN di Perancis?

Rangkaian Persendirian Maya (VPN) menjamin sambungan internet anda, topeng identiti digital anda dan memastikan pelayaran anda tidak dikesan dalam bentuk atau bentuk apa pun.

Oleh kerana Perancis adalah ahli perikatan Intelligence Eyes yang teliti, mana-mana aktiviti pengguna dari dalam negara boleh dipantau jika mana-mana negara ahli menganggapnya perlu.

Bukan sahaja VPN membuat anda selamat dari sebarang bentuk pengawasan, tetapi ia juga memberi anda akses kepada kandungan geo-terhad yang lain daripada negara lain, serta memberikan anda akses kepada kandungan tempatan yang mungkin tidak tersedia kepada penonton di luar Perancis.

5 VPN Terbaik untuk Perancis 2020

Berikut adalah 5 VPN Perancis terbaik yang digambarkan berdasarkan harga, pelayan, keserasian, protokol penyulitan dan ciri khas yang mereka tawarkan.

1. PureVPN - VPN Terbaik untuk Perancis

 • Harga: $ 2.91 / mo
 • Kedudukan Trustpilot: 5.0

PureVPN menonjol sebagai gabungan ideal semua ciri VPN penting sambil mudah di dompet.

Beroperasi dari Hong Kong, PureVPN membolehkan pengguna menggunakan 2000+ pelayan yang beroperasi dari 140+ negara. Di samping itu, pengguna juga mendapat akses kepada 14 pelayan Perancis khusus, membenarkan ekspatriat akses kepada kandungan Perancis.

Untuk pengguna’ keperluan hiburan, ia menyekat Netflix dan tapak penstriman popular lain seperti BBC iPlayer, Amazon Prime, Hotstar, Voot, Hulu, dan juga Disney Plus.

Pengguna juga boleh berharap untuk menikmati sambungan serentak pada 5 peranti berasingan serta satu peranti Kindle dan Smart Home mereka.

Sebagai tambahan menggunakan penyulitan AES-256-bit yang mengikuti protokol OpenVPN, ia juga boleh menawarkan sokongan PPTP, L2TP, IKEv2, IPSec untuk memastikan keselamatan maksimum.

Beberapa ciri penting lain yang pengguna boleh berharap untuk menggunakan termasuk terowong perpecahan, IP yang berdedikasi, dan Perlindungan Pek Deep Plot (DPI) semasa menggunakan torrents.

Kebaikan

 • 14 pelayan Perancis yang berdedikasi.
 • 5 sambungan serentak.
 • Jaminan wang balik 30 hari.
 • Buka blok Netflix, Hulu dan Disney+

Keburukan

 • Antara muka pengguna perlu ditingkatkan.

2. Surfshark - Pilihan VPN Terjangkau

 • Harga: $ 1.99 / mo
 • Kedudukan Trustpilot: 4.4

Bagi pengguna yang tidak’t mahu kekal dalam talian tanpa perlindungan tetapi juga tidak’t mahu keluar daripada perbelanjaan tangan untuk VPN yang boleh dipercayai, Surfshark adalah pilihan terbaik terima kasih kepada tawaran tetapnya.

Berpusat di British Virgin Islands, Surfshark menawarkan 1040+ pelayan tersebar di 140+ negara. Ini termasuk 3 pelayan berdedikasi di Perancis yang memastikan pengguna dapat terus mengakses rancangan kegemaran mereka di TV5 Monde, France24, dan BFM TV.

Pengguna juga akan dapat menikmati ciri-ciri ini termasuk yang lain pada peranti yang tidak terhad yang beroperasi pada pengguna Windows, Mac, iOS, Android, dan Linux.

Ia disertakan dengan penyulitan AES-256-GCM yang menyokong semua protokol utama seperti PPTP, L2TP, IKEv2 sebagai tambahan kepada protokol OpenVPN standard.

Ciri yang terbaik adalah mod Penyamaran yang menambah lapisan tambahan keselamatan dan tidak mahu namanya disiarkan untuk pengguna dalam talian ke titik yang ISP anda sendiri boleh’t memberitahu anda’menggunakan VPN.

Kebaikan

 • Mempunyai tawaran VPN terbaik yang ditawarkan.
 • Sokongan untuk peranti tanpa had.
 • Keserasian untuk Mac, Android, dan iOS.
 • Dasar tidak log.

Keburukan

 • Perkhidmatan pelanggan perlu ditingkatkan.

3. ExpressVPN - Penyedia Perkhidmatan Terpantas pada tahun 2020

 • Harga: $ 8.32 / mo
 • Kedudukan Trustpilot: 5.0

ExpressVPN berdiri sebagai kepala dan bahu di atas pertandingan ketika datang ke kecepatan server yang cepat.

Dengan pusat operasi di British Virgin Islands, pengguna mendapat akses kepada lebih dari 3000 pelayan, yang terletak di 160 lokasi di 94 negara di seluruh dunia. Ini termasuk 3 pelayan Perancis khusus di Perancis.

Ia menawarkan sokongan untuk 5-multiple logins semasa menggunakan penyulitan AES-256-CBC. Di samping itu, OpenVPN UDP, OpenVPN TCP, L2TP / IPsec, IPsec, IKEv2 dan protokol PPTP disokong dengan menambah keselamatan keseluruhannya.

Beberapa ciri penting lain yang pengguna boleh berharap untuk menikmati termasuklah menggunakan TV Kebakaran dan Apple TV. Ciri tersendiri ialah Kunci Rangkaian, suis pembunuh yang terkini yang mengehadkan semua trafik internet pada rangkaian sekiranya berlaku gangguan dalam sambungan internet.

Kebaikan

 • Server 3000+ terpantas di 160+ negara.
 • 5 sambungan serentak.
 • Kunci Rangkaian (suis pembunuh automatik yang terbaik).
 • Menyokong bitcoin dan kriptografi lain.

Keburukan

 • Pilihan VPN yang paling mahal.

4. Ivacy - Best Torrenting VPN 2020

 • Harga: $ 2.25 / mo
 • Kedudukan Trustpilot: 5.0

Ivacy adalah perkhidmatan VPN yang’s direka untuk pengguna yang bergantung kepada torrents untuk mengakses semua rancangan TV kegemaran dan filem mereka.

Beroperasi dari Singapura, ia mempunyai 1000+ pelayan di 100+ negara. Tambahan pula, ia mempunyai 2 pelayan khas Perancis sekiranya pengguna mahu menggunakannya untuk mengakses kandungan Perancis tempatan.

Ivacy menyokong 5 multi-logins yang dilengkapi dengan enkripsi industri AES-256-GCM bersama-sama dengan protokol L2TP dan IKeV2.

Ciri keterampilannya ialah aplikasi IvacyPrime, ciri yang diperkemas yang memberikan potensi sambungan anda cukup untuk memintas Great Firewall of China.

Kebaikan

 • 2 pelayan Perancis berdedikasi.
 • 5 sambungan serentak.
 • Aplikasi IvacyPrime untuk VoD unblocking.
 • Terikan terowong untuk mengotorkan.

Keburukan

 • Sokongan teknikal perlu ditingkatkan.

5. CyberGhost - VPN Terbaik untuk Membuka Kandungan

 • Harga: $ 2.75 / mo
 • Kedudukan Trustpilot: 4.7

Terdapat beberapa VPN yang boleh membuka kunci jumlah kandungan yang boleh dilakukan oleh CyberGhost kerana ia dibina khas untuk pengguna yang melayari internet selama berjam-jam di hujung.

Beroperasi dari Romania, ia menyekat dan sejumlah besar platform penstriman dalam talian kerana 6000+ pelayan di 90+ ​​negara sambil memastikan anda mengelakkan sebarang pakatan pengawasan massa.

Ia juga mempunyai yang luar biasa 440 pelayan Perancis khusus, jadi anda tidak perlu bimbang untuk mengakses kandungan Perancis geo-terhad tempatan.

Ia menawarkan 7 Multi-login yang dijamin oleh penyulitan AES-256-bit, dengan kunci RSA-4096 dan SHA384 untuk pengesahan hash, disokong oleh protokol OpenVPN, L2TP-IPsec dan PPTP.

Ciri-ciri penonjolannya harus menjadi pusat data NoSpy (pelayan berdedikasi menggunakan uplink berdedikasi untuk memperkuat penyulitan 256-bit) dan memberi pengguna akses kepada peranti Nvidia Shield TV dan Firestick.

Kebaikan

 • 440 pelayan Perancis berdedikasi.
 • 7 sambungan serentak.
 • Menyokong Nvidia Shield TV dan Firestick.
 • Pusat data NoSpy dengan uplink khusus.

Keburukan

 • Kelajuan sambungan boleh ketinggalan pada masa-masa tertentu.

Undang-undang Perancis Berurusan dengan Privasi

Undang-undang utama yang berkaitan dengan privasi dalam talian di Perancis adalah EU’Peraturan Perlindungan Data Umum (GDPR). Bagaimanapun, undang-undang membenarkan semua 50 negara anggota meluluskan undang-undang negara mereka sendiri dengan pindaan yang sesuai dengan keperluan negara mereka.

Undang-undang Perancis yang dipinda adalah LOI n ° 2018-493 du 20 juin 2018 relatif à la perlindungan des données personnelles (Undang-undang Perlindungan Data Perancis untuk Perlindungan Warga). Ia memberikan rakyat hak untuk mengawal siapa yang mempunyai akses dan pengawasan terhadap aktiviti digital mereka.

Ia juga meningkatkan kuasa Pihak Berkuasa Perlindungan Data Perancis’kuasa dalam menangani entiti yang melanggar peraturan baru. Walau bagaimanapun, ia mempunyai klausa yang membenarkan kerajaan Perancis menundukkan beberapa peruntukan demi kepentingan keselamatan negara jika difikirkan perlu.

Adakah aktiviti internet anda selamat di Perancis?

Di atas kertas, ya. Warganegara Perancis perlu dimaklumkan oleh setiap laman web yang mereka lawati tentang berapa banyak data yang sedang log masuk dan diberi pilihan untuk memilih keluar.

Walau bagaimanapun, Akta Perlindungan Data mempunyai peruntukan yang memberi kerajaan Perancis kuasa untuk mengundurkan keperluan ini jika ia mahu, tanpa kelulusan atau notis terlebih dahulu.

Oleh itu, pengguna menang’Tidak tahu untuk jangka masa yang panjang jika mereka memang sedang dibicarakan oleh kerajaan.

Ini akan menjadikan penggunaan VPN yang diperlukan untuk memastikan bahawa tiada pengesanan aktiviti pengguna dalam talian dan mengekalkan sambungan talian tanpa nama dan selamat.

Cara Dapatkan Alamat IP Perancis

Perkhidmatan VPN yang baik dan boleh dipercayai akan memberikan anda pilihan untuk memilih dari beribu-ribu pelayan yang terletak di ratusan negara yang berlainan, ini harus termasuk Perancis.

Anda mungkin mahu alamat IP Perancis untuk mengakses kandungan tempatan yang mungkin dikunci geo.

Untuk mendapatkan alamat IP Perancis, ikuti langkah berikut:

 1. Langgan perkhidmatan VPN yang boleh dipercayai, pilihan yang disyorkan adalah PureVPN.PureVPN untuk Perancis
 2. Muat turun dan pasang aplikasi PureVPN pada peranti pilihan anda (anda boleh menggunakannya pada 5 peranti yang berbeza sekaligus)
 3. Masukkan kelayakan log masuk anda dan pilih pelayan Perancis.
 4. Buat yang awak’telah memilih mod yang sesuai iaitu kebebasan Internet.
 5. Sekali awak’semula dihubungkan, terus melayari dan menstrimkan semua kandungan Perancis kegemaran anda.

Soalan Lazim Perancis VPN Terbaik

Adakah VPN undang-undang di Perancis?

Ya, penggunaan VPN adalah benar di Perancis. Walau bagaimanapun, jika anda’semula ditangkap melakukan sebarang bentuk jenayah digital iaitu penggodaman, penipuan, kecurian dalam talian, atau pemalsuan dengan sambungan VPN, ia masih dianggap sebagai jenayah yang boleh dihukum oleh undang-undang.

Apa’s VPN percuma terbaik di Perancis?

Terdapat beratus-ratus VPN yang menawarkan perkhidmatan percuma.

Walau bagaimanapun, dengan isu-isu seperti pendepatkan kelajuan, kadar pemotongan tinggi dan yang paling penting, tiada jaminan untuk menyimpan log adalah disyorkan supaya anda memilih untuk membayar perkhidmatan yang dibayar.

Apa’VPN termurah untuk Perancis?

Terdapat beberapa pilihan yang anda boleh memilih untuk:

PureVPN adalah pilihan terbaik kerana ia menawarkan pelbagai ciri yang luar biasa di bawah $ 3

Sebagai alternatif, Surfshark adalah pilihan mesra bajet mutlak kerana ia mempunyai beberapa ciri yang berguna untuk kurang daripada $ 2

Ivacy, yang boleh didapati pada hanya $ 2.25 adalah VPN yang mesra bajet yang dioptimumkan untuk mengurai dan mengalir.

Adakah saya memerlukan VPN untuk menonton Netflix?

Tidak, Netflix mudah diakses di dalam Perancis. Walau bagaimanapun, anda’anda masih memerlukan VPN dengan dedicated server jika anda ingin mengakses kandungan yang geo-restricted pada Netflix.

Kesimpulannya

Walaupun undang-undang melindungi hak digital rakyat Perancis, terdapat ketidakpastian yang cukup tentang maklumat apa yang boleh dicatat oleh kerajaan dan anggota lain dari persekutuan 9-Mata.

Menggunakan VPN boleh menguatkan keselamatan sambungan internet anda dan menyimpan aktiviti digital anda secara peribadi. PureVPN akan menjadi pilihan terbaik jika anda ingin memastikan kebebasan dalam talian yang lengkap untuk diri anda di negara ini.

Surfshark adalah alternatif yang dapat memberi anda akses kepada pelbagai ciri penting, dengan anggaran yang ketat. Komen di bawah untuk memberitahu kami tentang pengalaman anda dengan pembekal VPN ini.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me