YouTube hakkeroitu Prosox & Kuroi & rsquo; sh – Vaikuttanut kymmeniä VEVO-esittäjäkanavia

** Päivitä kello 10:28 paras VPN - YouTube viimeinkin kostaa. Poistettu “Despacito” video on varmuuskopioitu!

Yllättävänä tapahtumien käännöksenä monet viralliset VEVO YouTube -kanavat on hakkeroitu! Voi kyllä, vaikuttaa siltä, ​​että osuvalla videoiden suoratoistoalustalla on todellakin haavoittuvuuksia. Vaikka ihmiset keskustelevat edelleen siitä, onko kyse a “vika”, anna meidän tyhjentää asiat ja kertoa sinulle varmasti, ettei sitä ole.

YouTube on liian edennyt kärsimään pienestä virheestä “MUUTETUT NIMET”, ja mainitsimmeko “Despacito” video on poistettu, kun 5 miljardin raja on saavutettu? Voi ei, miten aiot kuunnella suosikkikappaleesi nyt? Haha, me’olet peittänyt sinut. Nauti tämän version kuulemisesta.

** Päivitys klo 8.28: The “Despacito” videon on ladannut uudelleen kanava, jonka nimi on “”Vainglory-turnaukset TV”. Joten, kuten aiemmin totesimme, YouTube on ehdottomasti hakkeroitu!

YouTube VEVO hakkeroitu - mitä’s Mennään kuitenkin?

Vaikka koko hakkerointi on melko hauskaa, koska nimike muuttuu jatkuvasti - asiat ovat muuttumassa melko vakavaksi hetkeksi, kun jotkut hakkeroiduista videoista lähettävät mielenosoituksen Palestiinan vapautta pyytävältä “Vapaa Palestiina” tunnisteita. Muilla videoilla oli jopa otsikko, joka sanoi “Vittu Illuminati”, mutta toistaiseksi se’On selvää, että hakkerit ovat Israelin vastaisia. Vaikuttavat kanavat sisältävät:

 • Katy Perry
 • Vevo (Vevo)
 • Shakira (ShakiraVEVO)
 • Luis Fonsi (LuisFonsiVEVO)
 • Kaaris (KaarisOficialVEVO)
 • Lacrim (LacrimMusicVEVO)
 • Taylor Swift (TaylorSwiftVEVO)
 • Maître Gims (MaitreGimsVEVO)
 • Lähetä Malone (PostMaloneVEVO)
 • Chris Brown (ChrisBrownVEVO)
 • Selena Gomez (SelenaGomezVEVO)

… .Ja luettelo kasvaa jatkuvasti!

Youtube hakkeroinut Prosox & Kuroi & rsquo; sh

Tietoja Youtube-hakkereista Prosox & Kuroi’sh

Se’On liian aikaista sanoa mitään hakkereista, mutta tiedämme, että ainakin kuusi henkilöä on vastuussa yrityksestä: “Prosox”, “Kuroi’SH”, “sävy”, “Akashi IT”, KiraRoot ja Xepher.

Vaikka jotkut heistä näyttävät herättävän Palestiinan ja Illuminaattien aiheita, tapasimme äskettäin Prosoxin Tweetin, jonka mukaan videonjako-sivustossa on haavoittuvuus, joka mahdollistaa nimikkeiden vaihtamisen.

Tämä saa meidät uskomaan, ketkä nämä kaverit saattavat vain sekoittaa YouTubea tai paljastaa a “vika”.

YouTube hakkeroitu Prosox & Kuroi & rsquo; sh - Vaikuttanut kymmeniä VEVO-esittäjäkanavia

Hakkerit Prosoxin mahdolliset tulevat hyökkäykset & Kuroi’sh

Voi odota, puhuimme vähän aikaisemmin. Nämä kaverit eivät missään tapauksessa paljasta vikaa. Paska on juuri kaksinkertainen. Hakkeritili menee nimellä “Kuroi’SH” postitti twiitti sekuntia sitten ilmoittaen, että jos heidän Twitter-kahvansa ei’Onnistuu keräämään 40 000 seuraajaa, mutta he hakkeroivat NASA: ta, NASA Hubblea, Logan Paulia ja Jake Paulia.

Teen yhden haasteen kanssasi. Jos emme lyöneet 40 000 seuraajaa tänä päivänä, otan @NASAHubble @NASA ja @jakepaul @LoganPaul alas

- Kuroi'SH (@sh_kuroi) 10. huhtikuuta 2018

Phew… Jos luulit asioiden olevan loppumassa, sinä’uudelleen erehtynyt! Aiemmin Kuroi’SH uhkasi NASA: n hakkeroinnista, ja yllättäen he täyttivät lupauksensa. Sivusto oli vaarantunut noin viisi päivää sitten, ja se on yrittänyt palautua siitä lähtien. Tämä hakkeriryhmä on varmasti tylsä ​​kuin helvetti. Se jopa merkitsi NASA: n ja kysyi “Missä’s turvallisuutesi?”

Prosox & Kuroi & nsqua; nasa

Pro-vinkki: Selaa aina verkkoa VPN-palvelun avulla niin, että kaikki toimintasi on nimetöntä & salattu!

Kuinka korjata hakkeroitu YouTube-tili

Jos olet yksi niistä epäonnistuneista henkilöistä, joihin viimeaikainen YouTube-hakkerointi vaikuttaa, voit suorittaa tiettyjä toimia varmistaaksesi kanavallesi tapahtuvan haitallisen toiminnan täydellisen palautumisen tai ainakin loppumisen. Ennen kuin aloitamme, muista kuitenkin tehdä tämä turvatarkastus.

Jos huomaat, että et voi kirjautua YouTube-tiliisi, napsauta tätä. Sinua pyydetään vastaamaan joihinkin kysymyksiin vahvistaaksesi, onko tili sinun. Älä unohda täyttää kaikkia tietoja. Jos tilisi palauttaminen onnistuu, vaihda salasanasi välittömästi ja noudata alla olevia vinkkejä:

 1. Lisää joukko palautusvaihtoehtoja kirjautuaksesi helposti sisään tulevaisuudessa. Tähän sisältyy a “Palautuspuhelin”, joka kuuluu VAIN sinulle.
 2. Poista aiempi tiliisi lisätty sähköpostiosoite ja lisää uusi, johon on liitetty useita suojaustoimenpiteitä. Noudata näitä vinkkejä lisäsuojausta varten.
 3. Hanki uusi suojaustaso YouTube-kanavallasi lisäämällä kaksivaiheinen vahvistus, joka edellyttää koodin antamista tilillesi kirjautuessasi.
 4. Tarkista tilisi edelleenlähetys- / suodatusasetukset ja estä tunnistamaton IP-osoite, joka on tällä hetkellä kirjautunut sisään.

Kun tarina kehittyy edelleen, muista seurata tätä blogia saadaksesi lisää päivityksiä. Tähän asti kerro meille mielipiteesi alla olevissa kommenteissa. Kenen luulet hakkereiden olevan? Mitä he yrittävät todistaa? Muuttaa YouTube-otsikkoa hakkerointikoodilla niin yksinkertaista?

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me